Nr.8 Slagharen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr.8 Slagharen:"

Transcriptie

1 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

2 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

3 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

4 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

5 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

6 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

7 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

8 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

9 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

10 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

11 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

12 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

13 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

14 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

15 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

16 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

17 Nr.8 Slagharen: Aan de ouder(s)/verzorger(s), 100 e leerling! Deze week was het een beetje feest op school. Lennart Pieper is 4 jaar geworden en zit nu in groep 1 op onze school. Dat is wel een beetje bijzonder want hij is de 100 e leerling. Natuurlijk hebben we dat samen gevierd. Dinsdag zijn alle kinderen bij elkaar gekomen en hebben we Lennart een cadeautje gegeven ter herinnering aan deze gebeurtenis. Alle kinderen hebben een traktatie gekregen. Op de website kunt u foto s bekijken Kerstbakjes maken. Woensdag 21 december gaan alle kinderen een kerstbakje maken. Deze verkopen we na het kerstdiner op donderdagavond 22 december. Ook kunt u die avond de werkstukjes van uw kind kopen. De opbrengsten gaan, samen met de opbrengst van de kerstmarkt op het Anton Geerdesplein (9 dec. j.l.) naar de stichting Kinderen van de Voedselbank. Voor meer informatie: Kerst. Voor alle activiteiten rondom het kerstfeest ontvangt u het kerstjournaal. Hierin staan ook alle tijden vermeld. Kerstbuffet. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen wat lekkers kunnen eten tijdens het kerstbuffet hangen er sinds deze week lijsten bij de klaslokalen waarop u kunt invullen wat u wilt/kunt maken. Het is de bedoeling dat iedereen wat lekkers maken. Strippenverkoop. Ondanks dat het de laatste dag voor de vakantie is, is er toch de mogelijkheid om op vrijdagmorgen 23 december strippen te kopen voor het overblijven. Telefoonnummers. Het blijkt dat niet alle telefoonnummers van de ouders/verzorgers kloppen die wij in ons bestand hebben. U zou ons enorm helpen om op het bijgevoegde strookje zowel het vaste nummer als het mobiele nummer van u te melden. Daarnaast willen we graag een nummer die we kunnen gebruiken wanneer u niet bereikbaar bent.

18 Data om rekening mee te houden: 21 dec. De kinderen gaan kerstbakjes maken. 22 dec. De kinderen zijn s middags vrij. Om uur kunt u het eten op school brengen. Om uur worden de kinderen verwacht voor het kerstdiner. Om uur worden de ouders verwacht voor de kerstmarkt en het gezellig samenzijn. 23 dec. Strippenverkoop. 23 dec. s Middags vrij. Data om te onthouden: 21 dec. Kerstbakjes maken 22 dec. Kerstfeest 23 dec. Vanaf uur kerstvakantie Met vriendelijke groet namens het team, Monique Dikken KERSTVAKANTIE: VAN 23 DECEMBER (12.00 UUR) T/M 8 JANUARI!!!! Telefoonnummers: Fam.. Vast nummer:.. Mobiel nummer vader:... Mobiel nummer moeder:. Mobiel nummer verzorger:.. Bij afwezigheid bellen: Naam: Nummer:

Aan de ouders,

Aan de ouders, Marsstraat 26 7782 RK De Krim Tel.: 0524-571679 email: directie@obsklimopschool.nl website: www.obsklimopschool.nl Aan de ouders, 18-11-2016. Sinterklaas. Voor de zekerheid 8.30 uur ontvangst van Sinterklaas

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017 NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december 2016 DAG MEESTER KEES belangrijke data 26 december 6 januari Kerstvakantie 9 januari Eerste schooldag in 2017 11 januari Luizencontrole 19 januari Informatieavond voor

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma

De kalender In de komende 4 weken staan de volgende activiteiten op het programma www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 8 december 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders Na een heel mooi en gezellig Sinterklaasfeest gevierd te hebben,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant HuifkarInformatieKrant Beste ouders/verzorgers, Het is alweer kerstvakantie. De tijd vliegt voorbij en wat zijn er veel ontwikkelingen op school en binnen onze stichting. Middels brieven bent u op de hoogte

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

SINTERKLAAS OP DE LETTERTUIN

SINTERKLAAS OP DE LETTERTUIN nieuws SINTERKLAAS OP DE LETTERTUIN Hoera! Sinterklaas heeft besloten dit jaar zijn verjaardag op maandag 5 december op De Lettertuin te vieren. Bij goed weer ontvangen we de Sint tussen 8.45 en 9.00 uur

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 8 12-12-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 12 december 2018 Swim to Play; 17 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december 2016

Nieuwsbrief 22 december 2016 Nieuwsbrief 22 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 4 december studiedag Het Kompas is gesloten op maandag 4 december. Alle leerlingen zijn dan vrij omdat het hele team een studiedag heeft. Zet het in uw agenda. Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan.

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan. Jaargang 9, nummer 1 Even bijpraten: Parro Wij gaan op school Parro gebruiken. En te zijner tijd afscheid nemen van Email works. Via Parro kunnen we voortaan op een makkelijke, veilige en snelle manier

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Geachte ouders, Tussen Schoolse Opvang (TSO) Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2017-2018. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO na de zomervakantie. Dit geldt voor alle ouders die

Nadere informatie

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna

16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17. Wij wensen u wederom een fijn weekend. Met vriendelijke groet, Zina Heikamp & Raphaëla Huijts-van Onna @-mail 16 DECEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 17 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 15 december 2016 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Kerst op het Veldhuis Kerstviering 21 december Kersdiner 21 december Voor uw agenda Kerst op het Veldhuis Als

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

Fijne feestdagen en een steengoed 2014!

Fijne feestdagen en een steengoed 2014! Nieuwsbrief 8 Jaargang 4 20-12-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De vierde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Maandag 23 december 2013 tot en met vrijdag 3 januari 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018

Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 Nieuwsbrief 8 dec t/m 14 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij Vinn 7 januari Eerste schooldag van 2019 Week van 7 januari Hoofdluiscontrole Wat was

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 16 12-12-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders, Wist u dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 11 december 2015

Nieuwsbrief BS Kwintijn 11 december 2015 Nieuwsbrief BS Kwintijn 11 december 2015 Kalender Managementoverleg (donderdag 17 december) Koek en Pettendag (vrijdag 18 december) Kerstvakantie (19 dec t/m 3 januari) Opening nieuwjaar (maandag 4 januari)

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, 2018-2019 6 december 2018 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Hierbij alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De maand december is reeds aangebroken. Een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan;

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis voor vaste dagen per week, verzoeken wij u

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Sinterklaas op Den Duin

Sinterklaas op Den Duin Sinterklaas op Den Duin 15 december 2016 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: info@denduin.nl www.denduin.nl N. Oenema, directeur RDO Beste ouders

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij

Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen vrij Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 20 december 2016 Agenda Deze week Dag Donderdag Vrijdag Datum 22-12-2016 23-12-2016 Tijd 17:00 19:00 v.a. 12 uur Activiteit Kerstviering & kerstdiner Alle leerlingen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

De zesde editie van de nieuwsbrief

De zesde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 Jaargang 8 08-12-2017 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zesde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21-12-2017: Kerstviering 22-12-2017: Roostervrij 25-12-2017:

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie