Intelligent debiteurenbeheer. Scopon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Intelligent debiteurenbeheer. Scopon"

Transcriptie

1 Intelligent debiteurenbeheer Scopon

2 Uw debiteuren wilt u toch ook zo efficiënt mogelijk incasseren, SCOPON Finance Products B.V. levert u het juiste instrumentarium en helpt bij het realiseren van uw financiële doelen Scopon Producten & Diensten ScoponCredit - Intelligent debiteurenbeheer ScoponCall ScoponIncasso en kredietinformatie Online technologie / Adequaat beveiligd

3 Scopon visie en missie Onze missie is het blijvend succesvoller maken van onze klanten door inzet van onze producten en diensten op het gebied van creditmanagement. Welkom bij SCOPON Finance Products SCOPON Finance Products B.V. is een nieuwe speler op de markt van creditmanagement oplossingen. Scopon levert haar producten en diensten onder de naam Intelligent Finance Solutions. Hiermee maakt Scopon duidelijk dat zij een hoog ambitie niveau nastreeft. Scopon helpt ondernemers op het gebied van debiteurenmanagement met de juiste werkinstrumenten, een volledig totaaloverzicht over alle werkmaatschappijen en divisies van uitstaande gelden en kan direct assisteren door tijdelijk of structureel taken over te nemen. Met Scopon producten en diensten verkrijgen onze relaties een verbeterd financieel resultaat. Naast onze geavanceerde software biedt Scopon diensten en informatie op het gebied van consultancy, kredietinformatie, incasso en tijdelijke of structurele ondersteuning voor uw debiteurenbeheer. Ons innovatieve creditmanagement platform is meertalig en zeer gebruikersvriendelijk. ScoponCredit voorziet in het beheren van debiteuren, management informatie, digitaal verzenden van facturen, overdracht voor incasso en het oplossen van betaaldisputen. Scopon

4 Scopon Producten & Diensten ScoponCredit ScoponCall ScoponIncasso ScoponKredietinformatie ScoponFactuur ScoponTrade.. ScoponCredit TM ScoponCredit - Meer dan software alleen ScoponCredit is het innovatieve software platform voor Creditmanagement. Via het internet krijgt u toegang tot uw eigen, streng beveiligde omgeving. Samen met al uw collegaʼs kunt u vanaf nu werken aan het verlagen van de DSO (Days Sales Outstanding), het adequaat oplossen van disputen en het structureel opvolgen van uitstaande vorderingen. Aan ScoponCredit zijn een aantal diensten gekoppeld via partners die u ondersteunen bij uw debiteurenbeheer. Zo kunt u via de dienst ScoponCall gebruik maken van een team van medewerkers die voor u uitvoerende werkzaamheden kunnen overnemen op tijdelijke basis in geval van piekbelasting, vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof in uw bedrijf. ScoponCall kunt u ook inzetten voor het op structurele basis uitbesteden van debiteurenbeheer werkzaamheden. Nadat u ScoponCall toegang heeft gegeven tot (een deel van) uw debiteurenportefeuille, kunnen onze professionals per direct aan de slag. Op deze manier verlaagt u uw DSO zonder zelf alle werkzaamheden hiervoor te moeten organiseren en uitvoeren. Bent u zelfstandig niet in staat uw vordering- (en) te incasseren dan kunt u Scopon- Incasso activeren voor het efficiënt en professioneel incasseren van vorderingen in Nederland en het buitenland. ScoponCredit zorgt hierbij voor het snel en efficiënt doorsturen van te incasseren debiteuren en de daarvoor benodigde dossiers. ScoponKredietinformatie levert u risico analyses en betalingservaringen van uw debiteuren. Deze belangrijke stuurinformatie wordt naadloos geïntegreerd in Scopon- Credit en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. ScoponFactuur stelt u in staat om uw facturatieproces volledig digitaal te laten verlopen. Hierdoor bespaart u niet alleen op het printen en verzenden van facturen maar wordt ook het debiteurenbewakingsproces vereenvoudigd.

5 Scopon Business Partners " Aertery is gespecialiseerd in het verbeteren van operationele geldstromen. Aertery experts zijn zeer ervaren in het stellen van de juiste diagnose en beschikken daarnaast over bewezen kennis en ervaring om duurzame verbeteringen door te voeren. Aertery staat voor een gestructureerde aanpak, waarbij de focus niet ligt op het bestrijden van symptomen maar op het gezonder maken van uw organisatie. Aertery adviseert u bij het maken van de juiste keuzes voor uw creditmanagement, stelt desgewenst kredietinformatie beschikbaar en verzorgt incasso diensten. Op afroep kan Aetery u ondersteunen met het detacheren van debiteurenbewakers en interimmanagers. i-ase is specialist in online bedrijfssoftware voor financieel en administratieve bedrijfsprocessen. i-ase heeft een eigen shared service centrum voor de uitvoering van werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. i-ase verzorgt de technische infrastructuur voor ScoponCredit en is aanwezig bij prospects en opdrachtgevers voor productpresentaties en gesprekken over de toepasbaarheid en veiligheid van de ScoponCredit technologie. Na opdrachtverstrekking zorgt i-ase voor een juiste implementatie en servicedesk.

6 Efficiënt incasseren en uw debiteurensaldo zo laag mogelijk houden. Cash is King, een oud gezegde, is weer helemaal terug van weggeweest. Uw DSO verlagen met de hulp van uw creditmanagementpartner Scopon. Op afstand bellen wij graag met u mee voor het binnenhalen van uw uitstaande debiteurenvorderingen. Hierbij maakt u gebruik van een online debiteuren managementsysteem dat u verkrijgt door het afsluiten van gebruiksabonnementen. Directe dataverrijking met kredietinformatie van Aertery, Graydon, Dun en Bradstreet of andere externe bronnen. Direct inzicht in uw interne vertragingsfactoren, uw top 5 debiteurenbewakers en andere procesinformatie. Risicogestuurde 1- op-1 benadering van uw debiteuren. Heeft u zicht op de kosten en het rendement van uw debiteurenbeheer? Vraag ons een online demonstratie te verzorgen. Overtuigender kan het niet!

7 ScoponCredit - Intelligent debiteurenbeheer Wij helpen u om nog succesvoller te zijn, nog betere resultaten te boeken en uw debiteuren snel en efficiënt te incasseren. Traditioneel debiteurenbeheer is veelal gebaseerd op een ouderdomsanalyse. Bij ScoponCredit is dat natuurlijk eveneens mogelijk, maar biedt onze technologie tegelijkertijd u de mogelijkheid om slimmer - intelligenter - met uw debiteurenportefeuille om te gaan. Op deze manier besteedt u aandacht aan die debiteurenposities die daar ook daadwerkelijk behoefte aan hebben. ScoponCredit is gebaseerd op drie leidende principes waarmee debiteurenbeheer efficiënt en daadkrachtig uit gevoerd kan worden. Risico, rendement en interne vertragingsfactoren zijn de Scopon principes voor efficiënt debiteurenbeheer. Deze principes zijn vertaald in een informatiesysteem dat online informatie via het internet kan raadplegen uit andere bronnen. Graydon, DNB, Aertery, Google en andere externe bronnen worden ingezet om op het juiste moment de juiste prioriteiten te stellen. SCOPON Finance Products hanteert de slogan niet harder werken maar slimmer en de juiste informatie benutten. Sturen op risico en rendement is voor ScoponCredit een belangrijk besturingsprincipe. Als u daarbij ook bewust kiest tussen zelf doen of uitbesteden, dan zijn wij uw zakenpartner. Sturen op Risico en Rendement Wat zijn uw interne vertragingsfactoren?

8 Doorlopende verbetering van uw DSO Door uw debiteuren in te delen in risicoprofielen krijgt uw inzicht in de risicoʼs in uw debiteurenportefeuille. Deze risicoprofielen worden gebruikt om de juiste acties te ondernemen door uw bewakers en vormen tevens de basis voor diverse rapportages. Door het rendement van uitgevoerde activiteiten in kaart te brengen, wordt de effectiviteit van uw debiteurenbeleid onderbouwd. U krijgt inzicht in mogelijke interne procesoptimalisaties en creëert inzicht in de kosten van uw huidige toegepaste debiteurenbeheer. De derde pijler, procesoptimalisatie, is een databron die de door de debiteur aangeven redenen bevat waarom er (te) laat betaald wordt. Deze informatie kan vertaald worden naar mogelijke procesverbeteringen. In ScoponCredit zijn trends en aantallen per bedrijfsonderdeel te zien. Op debiteurenniveau kan achterhaald worden wat de meest gebruikte argumenten zijn om later te betalen en of de debiteur daarmee juist acteert. Zo ontstaat effectief en efficiënt debiteurenbeleid. Medewerkers uit diverse bedrijfsonderdelen kunnen toegang krijgen tot (een deel van) de debiteurenportefeuille. Online rapportages zijn direct beschikbaar. U kijkt samen naar dezelfde cijfers. Een ander belangrijke beheersfunctie in ScoponCredit is het registreren en beheren van disputen. Door centrale registratie en decentrale afhandeling wordt het mogelijk de organisatie te betrekken bij het afhandelen van disputen en klachten van uw debiteuren. Ervaring leert dat ScoponCredit in gedistribueerde organisaties een belangrijke toepassing vormt. Door de inzet van ScoponCredit bent u in staat efficiënter en kosteneffectiever facturen te incasseren. ScoponCredit is een veilige en flexibele toepassing die u per direct meer inzicht over uw debiteurenportefeuille geeft.

9 Meertalig en Vreemde valuta ScoponCredit is een 100% webapplicatie en ondersteunt dus al uw internationale bedrijfsactiviteiten. In de applicatie zijn alle noodzakelijke maatregelen getroffen voor het kunnen werken met multi-languages en multivalutaʼs. Buitenlandse entiteiten Uw bedrijfsonderdelen die gevestigd zijn in het buitenland kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de applicatie omdat ScoponCredit een webapplicatie is. De gebruikersinterface is standaard beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal. Iedere gebruiker kan hierbij zijn persoonlijke taalvoorkeur selecteren. Optioneel zijn de taalversies: Frans, Duits en Spaans te activeren. Andere taalinterfaces zijn op verzoek te activeren. $ $ Buitenlandse valuta In ScoponCredit worden facturen vastgelegd in de originele factuurvaluta. Zo kunt u met uw debiteuren communiceren in deze valuta terwijl u op basis van de omgerekende (euro-) bedragen de rapportage gepresenteerd krijgt. Communicatie met uw debiteuren Indien u met uw debiteuren wilt communiceren in een buitenlandse taal dan kunt u vanuit ScoponCredit brieven en s laten opstellen in deze taal. Per debiteur wordt de te gebruiken taal ingesteld, waarna Scopon- Credit voor de juiste vertaling zorgt. REALTIME RAPPORTAGE Goede rapportages zijn belangrijk. Wij besteden dan ook veel 6jd en aandacht aan het toespitsen van de rapportages op uw specifieke wensen en eisen. ScoponCredit bevat standaard een groot aantal grafieken en tabellen die gebaseerd zijn op diverse KPI s waaronder DSO en gemiddelde betaal- termijn. Veel gebruikte ScoponCredit overzichten zijn: Ouderdom analyse Risico analyse Cashflow analyse en forecast TOP 10 van debiteuren en disputen Ouderdomsdiagram Ouderdom verloop DSO verloop Saldi per risicocode, accountmanager Disputen dashboard Een gebruiker met toegang tot een specifiek deel van de debiteurenportefeuille heeq de volledige rapportage func6e voor zijn of haar aandachts- gebied beschikbaar.

10 ScoponCredit TM Wereldwijd toegang Snelle aanpassing aan veranderende omstandigheden Werkinstrument voor verschillende teamleden Risicogestuurde 1 op 1 benadering Actuele real time rapportage Continu inzicht in kosten debiteurenbeheer

11 Direct inzicht in betaalgedrag Optimaal benutten capaciteit Opbouw database met voorspellende waarde Koppeling met externe informatiebronnen Online demo, speciaal samengesteld voor uw bedrijf Geef ons uw openstaande postenlijst Intelligent Debiteurenbeheer

12 ScoponCall Wij helpen u om nog succesvoller te worden, betere resultaten te boeken en uw debiteuren snel en efficiënt te incasseren. Heeft u tijdelijk of structureel te maken met een te lage bezetting op uw afdeling debiteurenbeheer, of wilt u versnelt een inhaalslag maken en uw DSO verlagen, dan is ScoponCall een uitstekende manier om uw eigen organisatie te ondersteunen met onze professionals. De ScoponCall diensten kunnen op uw locatie uitgevoerd worden, maar ook vanaf een van de Scopon kantoren. Voor de verrekening van ScoponCall diensten zijn verschillende businessmodellen mogelijk die variëren vanaf het detacheren van personeel tot en met het inhuren van extra werkcapaciteit gemeten in een vast aantal beluren of in het aantal te verrichten telefoongesprekken. De ScoponCall professionals kunt u ook inzetten voor het versnellen van een implementatie traject waarbij lopende dossiers geclassificeerd worden en de werkdruk bij uw eigen medewerkers wordt weggenomen. Te hoge Days Sales Outstanding? ScoponCall helpt u deze te verlagen

13 Scopon Kredietinformatie Hoe kredietwaardig is uw nieuwe klant? Om financiële risicoʼs op uw nieuwe relaties inzichtelijk te maken biedt Scopon kredietinformatie u online toegang tot haar uitgebreide internationale informatiedatabase. Met de Scopon kredietinformatie krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid en betaalsnelheid van uw klanten. ScoponIncasso Als uw debiteur niet betaalt zoekt u een incassopartner waar snelheid en kwaliteit centraal staan in de behandeling van incassodossiers. En het liefst een incassopartner waarbij u met één klik op de knop uw incassodossier compleet en digitaal kunt overdragen zonder er nog omkijken naar te hebben. Dat kan met ScoponIncasso. Hoe gaan wij voor u vervolgens te werk? ScoponIncasso gaat niet oneindig bellen en schrijven. Wij zijn ons bewust dat u zelf ook al vele pogingen heeft ondernomen. Op dezelfde dag van ontvangst van uw vordering verstuurt ScoponIncasso, conform Nederlandse wetgeving, direct een aanmaning waarna zij snel het persoonlijke contact zoekt met uw debiteur. Onze gekwalificeerde en getrainde medewerkers zijn in 90% van de gevallen in staat om de angel uit de impasse te halen zodat u binnen werkdagen weer over uw geld beschikt, of u ontvangt een juridisch onderbouwd advies ten aanzien van een eventueel te volgen juridisch traject. ScoponIncasso, zo professioneel. Hoe kredietwaardig is uw bestaande klant? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de oninbare vorderingen toe te schrijven is aan bestaande relaties. Daarom is het noodzakelijk de kredietwaardigheid en de betalingssnelheid van uw bestaande klanten nauwlettend te blijven volgen. De bewakings- en faillisementenservice van Scopon stellen u in staat om tijdig te reageren als de financiële situatie van uw klanten verandert. Waarom Scopon Kredietinformatie? Wereldwijd direct beschikken over actuele en betrouwbare kredietinformatie Per direct op de hoogte van veranderingen in kredietwaardigheid van uw klant

14 Efficiënt incasseren en uw debiteuren saldo zo laag mogelijk houden. De volgende bedrijven kozen reeds voor Scopon...

15 Aansprekende Scopon referenties Locaties: Utrecht (hoofdkantoor) en alle locale vestigingen in Nederland Locatie: Amsterdam (European HQ), wereldwijd actief Locatie: Papendrecht Actief in meerdere Europese landen Locaties: IJmuiden, Rotterdam, Vlissingen, Norway Ålesund, Faroe Islands Locaties: Amsterdam (hoofdkantoor), London, Moscow, St Petersburg, Talin en Warsaw Locatie: Botlek (Hoyer Nederland), wereldwijd actief ScoponCredit TM

16 ScoponCredit sluit aan op meer 400 verschillende financiële systemen, versies en databases, zoals: Exact, Twinfield, Snelstart SAP Oracle Financials JD Edwards PeopleSoft FIS etc. Koppeling met gegevensbronnen en integratie met externe organisaties Openstaande posten U levert een of twee keer per dag de openstaande posten aan in een overgekomen formaat. De gegevens kunnen aangeleverd worden uit meerdere bronnen. De gegevens worden volledig automatisch verwerkt in ScoponCredit. Dit wordt ʼs nachts en rond het middaguur gedaan zodat u na het verwerken van ontvangen betalingen weer direct de laatste stand van zaken in Scopon heeft. Ook uw systemen worden zeker ondersteunt. Wilt u de gegevens uit uw debiteurenadministratie verrijken met gegevens uit bijvoorbeeld uw CRM-systeem dan is dit mogelijk. Integratie met externe organisaties Maakt u gebruik van een incassobureau en levert u regelmatig nieuwe incassodossiers aan dan helpt ScoponCredit bij het verzamelen van de informatie. Met een muisklik stuurt u een met nieuwe incassozaken aan uw incassobureau. Natuurlijk kunt u deze functie ook gebruiken om andere externe organisaties van informatie te voorzien. Kredietinformatie Indien u beschikt over digitale kredietinformatie dan kunt u dit koppelen aan de gegevens in ScoponCredit. Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken bij het opstellen van uw risicoscore en het verrijken van de rapportages. MEER CASHFLOW Facturen Een extra mogelijkheid is om kopieën van uw facturen in bijvoorbeeld PDF-formaat aan te leveren aan ScoponCredit. Zo kunt u altijd inzoomen op een bepaalde factuur en vanuit het systeem direct een kopiefactuur en aan de debiteur. Een functie die de bewakers als handig zullen ervaren maar ook uw accountmanagers in staat stelt zich beter voor te bereiden op het volgende klantgesprek. Faillissementenregister Een online koppeling met het faillissementenregister informeert u direct als er nieuwe faillissement worden afgekondigd. U kunt uw organisatie informeren, de dienstverlening stoppen en zorgen dat u de juiste informatie beschikbaar heeft om bijvoorbeeld de curator te informeren, afgedragen BTW terug te vragen en de administratieve afhandeling voor te bereiden.

17 ScoponCredit Licenties Kijk licentie De gebruiker heeft de mogelijkheid om gegevens te bekijken en beknopt rapportages op te vragen. De gebruiker kan om generlei wijze informatie toevoegen of aanpassen. Business licentie De gebruiker heeft de mogelijkheid om deel te nemen in de afhandeling van disputen. De gebruiker wordt actief door het systeem geïnformeerd over relevante disputen die geregistreerd staan. Cockpit licentie De gebruiker heeft de beschikking over de volledige rapportagestructuur in het systeem en kan alle grafieken raadplegen. Bewaker licentie De gebruiker is in staat om gegevens van debiteuren, binnen zijn/haar portefeuille, te beheren. Aan de hand van de geautomatiseerde processen wordt de gebruiker geïnformeerd over de te nemen acties. De gebruiker kan brieven opstellen en alle informatie raadplegen. Toegang tot de rapportages en grafieken is inbegrepen (= licentie Rapportage & grafieken). Beheerder licentie De gebruiker is in staat om de inrichting en werking van ScoponCredit te beheren. Deze licentie geeft toegang tot alle functionaliteit van ScoponCredit.

18 ONLINE TECHNOLOGIE & Online technologie Met ScoponCredit is een moderne 100% internet toepassing. ScoponCredit is altijd en overal te gebruiken. De applicatie wordt beheerd aangeboden zodat u als klant geen zorgen heeft over server-capaciteit, programmatuur, upgrades en back-ups. ScoponCredit is beschikbaar voor Windows en Apple computers. Beveiliging op hoog niveau Onder meer zijn de volgende maatregelen getroffen: ADEQUAAT BEVEILIGD Secure Socket Layer (SSL) McAfee Secure Certificering Applicatietoegang, Gebruikersnaam / wachtwoord / unieke code Intrusion detection Fysieke gebruiklocatiebeveiliging / IP Adres check Saas Escrow regeling Optioneel kunt u beslissen deel te nemen aan de SaaS Escrow regeling die door Scopon is opgezet als extra garantie regeling voor klanten. Deelname aan de Escrow regeling biedt de volgende business continuïteit. borgstelling van Productie-omgeving met een actuele Schaduw-Productie-Omgeving beschikbaarheid van een actuele ScoponCredit applicatie en Klant-database op de Schaduw-Productie-Omgeving uitgifte aan de Klant van een Escrow-Bescherming-Certificaat borgstelling van de ScoponCredit Broncode en Technische Documentatie een Escrow-Inspectie-Functie in het Product ScoponCredit waarmee de Product deponering kan worden geraadpleegd

19 SCOPON Finance Products B.V. Hoofdvestiging: Holland Office Center - Gebouw 5 Kruisweg 789, 2132 NG Hoofddorp Postbus 269, 2130 AG Hoofddorp Nevenvestiging: Westblaak 102, 3012 KM Rotterdam Postbus 2393, 3000 CJ Rotterdam T: +31 (0) W: E: KvK: Scopon

20 Versie: mei 2011 ScoponCredit TM INTELLIGENT DEBITEURENBEHEER

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Credit managementjuni 2014

Credit managementjuni 2014 Dit is een commerciële bijlage. De inhoud valt niet onder de verantwoordelijkheid van DE ZAAK Credit managementjuni 2014 Waar voor je geld krijgen MVI Met fluwelen handschoenen incasso innen Betaling Factuur

Nadere informatie

E-commerce bij Miele

E-commerce bij Miele m tec Magazine van Magnus, editie 2013 Onderhoudsactiviteiten efficiënter plannen met SAP MRS ARCADIS vergroot grip op debiteurenbeheer met klantgerichte benadering E-commerce bij Miele ISS: slimmere schoonmaak

Nadere informatie

Carma CRM Kennismaking

Carma CRM Kennismaking Carma CRM Kennismaking Ingenieursbureau B-ware b.v. Postbus 230 7500 AE Enschede Telefoon: (053) 789 09 87 www.carma.ws www.b-ware.nl Carma CRM: De klant centraal, uw bedrijf voorop! KENNISMAKING Bekende

Nadere informatie

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud

De oplossing voor technische dienstverleners. » engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud De oplossing voor technische dienstverleners» engineering» inspecties» installatietechniek» service & onderhoud Kansen zien en verzilveren De toenemende complexiteit van installaties, nieuwe wet- en regelgeving

Nadere informatie

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Wie we zijn Netsupport, een bedrijf met hoogopgeleide technici die ICT problemen voor u oplossen. Of het nu een website, Intranet, bedrijfsnetwerk of gewoon

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Maintenance Management

Maintenance Management Maintenance Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem

BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem Omdat mensen tellen. 2 BDO Online Personeel OVER BDO Volgens BDO is accountancy en advisering veel meer dan regels en cijfers. We werken met mensen.

Nadere informatie

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU BTC TELECONSULT, DE MICHELINSTER IN DE TELECOMMARKT Als u lekker wilt gaan eten heeft u keuze uit een groot

Nadere informatie

Infra Asset Management

Infra Asset Management Infra Asset Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

Informatiediensten en ICT-services speciaal voor gemeenten

Informatiediensten en ICT-services speciaal voor gemeenten Begrotingswijzer 2011 2012 Informatiediensten en ICT-services speciaal voor gemeenten Verbindt de overheid 1 Ontwikkelingen e-overheid 4 Basisregistraties Basisregistratie Gebouwen (BAG) 8 GBA als basisregistratie

Nadere informatie

Dit is een advertentiebijlage bij deze krant. Credit Management Trendmeter van OnGuard: Verslechtering betalingsgedrag zet niet door

Dit is een advertentiebijlage bij deze krant. Credit Management Trendmeter van OnGuard: Verslechtering betalingsgedrag zet niet door Dit is een advertentiebijlage bij deze krant Credit Management De sleutel tot succesvol zakendoen September 2010 De Credit Manager Uit de kelder naar de boardroom Incassobranch heeft het druk Meer omzet

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

Ultimo IT Service Management

Ultimo IT Service Management Ultimo IT Service Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management Ultimo Managemen Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer,

Voorwoord. info@salesmanager.nl www.salesmanager.nl. Geachte lezer, Voorwoord Geachte lezer, Hartelijk dank voor uw interesse in de producten van SalesManager Software B.V. Wij stellen uw belangstelling zeer op prijs. Dit document laat u op een duidelijke en beknopte wijze

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Webservice meldingen ProUrl

Webservice meldingen ProUrl Productinformatie REMS REMS Algemeen REMS CloudComputing Systeem REMS CC systeem user REMS OnSite systeem user ControlPanel Verwerking Connectivity Auditing Organize Webservice meldingen ProUrl CRM Relaties

Nadere informatie

Web2Print Systeembeschrijving

Web2Print Systeembeschrijving HIFLEX Web2Print 2 Web2Print Systeembeschrijving 4 Inhoud Inleiding 01. Bedrijfsprofiel 06 02. Redenen voor Web2Print 08 03. Referenties: Web2Print van HIFLEX 10 Web2Print voor drukwerkinkopers 04. Productmatrix

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP INHOUD Kostenbesparing door efficiënt Facility Management 3 Facility Management als spil binnen de organisatie 4 Haal meer uit SAP met FM Insight 5

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie