Intelligent debiteurenbeheer. Scopon

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Intelligent debiteurenbeheer. Scopon"

Transcriptie

1 Intelligent debiteurenbeheer Scopon

2 Uw debiteuren wilt u toch ook zo efficiënt mogelijk incasseren, SCOPON Finance Products B.V. levert u het juiste instrumentarium en helpt bij het realiseren van uw financiële doelen Scopon Producten & Diensten ScoponCredit - Intelligent debiteurenbeheer ScoponCall ScoponIncasso en kredietinformatie Online technologie / Adequaat beveiligd

3 Scopon visie en missie Onze missie is het blijvend succesvoller maken van onze klanten door inzet van onze producten en diensten op het gebied van creditmanagement. Welkom bij SCOPON Finance Products SCOPON Finance Products B.V. is een nieuwe speler op de markt van creditmanagement oplossingen. Scopon levert haar producten en diensten onder de naam Intelligent Finance Solutions. Hiermee maakt Scopon duidelijk dat zij een hoog ambitie niveau nastreeft. Scopon helpt ondernemers op het gebied van debiteurenmanagement met de juiste werkinstrumenten, een volledig totaaloverzicht over alle werkmaatschappijen en divisies van uitstaande gelden en kan direct assisteren door tijdelijk of structureel taken over te nemen. Met Scopon producten en diensten verkrijgen onze relaties een verbeterd financieel resultaat. Naast onze geavanceerde software biedt Scopon diensten en informatie op het gebied van consultancy, kredietinformatie, incasso en tijdelijke of structurele ondersteuning voor uw debiteurenbeheer. Ons innovatieve creditmanagement platform is meertalig en zeer gebruikersvriendelijk. ScoponCredit voorziet in het beheren van debiteuren, management informatie, digitaal verzenden van facturen, overdracht voor incasso en het oplossen van betaaldisputen. Scopon

4 Scopon Producten & Diensten ScoponCredit ScoponCall ScoponIncasso ScoponKredietinformatie ScoponFactuur ScoponTrade.. ScoponCredit TM ScoponCredit - Meer dan software alleen ScoponCredit is het innovatieve software platform voor Creditmanagement. Via het internet krijgt u toegang tot uw eigen, streng beveiligde omgeving. Samen met al uw collegaʼs kunt u vanaf nu werken aan het verlagen van de DSO (Days Sales Outstanding), het adequaat oplossen van disputen en het structureel opvolgen van uitstaande vorderingen. Aan ScoponCredit zijn een aantal diensten gekoppeld via partners die u ondersteunen bij uw debiteurenbeheer. Zo kunt u via de dienst ScoponCall gebruik maken van een team van medewerkers die voor u uitvoerende werkzaamheden kunnen overnemen op tijdelijke basis in geval van piekbelasting, vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof in uw bedrijf. ScoponCall kunt u ook inzetten voor het op structurele basis uitbesteden van debiteurenbeheer werkzaamheden. Nadat u ScoponCall toegang heeft gegeven tot (een deel van) uw debiteurenportefeuille, kunnen onze professionals per direct aan de slag. Op deze manier verlaagt u uw DSO zonder zelf alle werkzaamheden hiervoor te moeten organiseren en uitvoeren. Bent u zelfstandig niet in staat uw vordering- (en) te incasseren dan kunt u Scopon- Incasso activeren voor het efficiënt en professioneel incasseren van vorderingen in Nederland en het buitenland. ScoponCredit zorgt hierbij voor het snel en efficiënt doorsturen van te incasseren debiteuren en de daarvoor benodigde dossiers. ScoponKredietinformatie levert u risico analyses en betalingservaringen van uw debiteuren. Deze belangrijke stuurinformatie wordt naadloos geïntegreerd in Scopon- Credit en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. ScoponFactuur stelt u in staat om uw facturatieproces volledig digitaal te laten verlopen. Hierdoor bespaart u niet alleen op het printen en verzenden van facturen maar wordt ook het debiteurenbewakingsproces vereenvoudigd.

5 Scopon Business Partners " Aertery is gespecialiseerd in het verbeteren van operationele geldstromen. Aertery experts zijn zeer ervaren in het stellen van de juiste diagnose en beschikken daarnaast over bewezen kennis en ervaring om duurzame verbeteringen door te voeren. Aertery staat voor een gestructureerde aanpak, waarbij de focus niet ligt op het bestrijden van symptomen maar op het gezonder maken van uw organisatie. Aertery adviseert u bij het maken van de juiste keuzes voor uw creditmanagement, stelt desgewenst kredietinformatie beschikbaar en verzorgt incasso diensten. Op afroep kan Aetery u ondersteunen met het detacheren van debiteurenbewakers en interimmanagers. i-ase is specialist in online bedrijfssoftware voor financieel en administratieve bedrijfsprocessen. i-ase heeft een eigen shared service centrum voor de uitvoering van werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. i-ase verzorgt de technische infrastructuur voor ScoponCredit en is aanwezig bij prospects en opdrachtgevers voor productpresentaties en gesprekken over de toepasbaarheid en veiligheid van de ScoponCredit technologie. Na opdrachtverstrekking zorgt i-ase voor een juiste implementatie en servicedesk.

6 Efficiënt incasseren en uw debiteurensaldo zo laag mogelijk houden. Cash is King, een oud gezegde, is weer helemaal terug van weggeweest. Uw DSO verlagen met de hulp van uw creditmanagementpartner Scopon. Op afstand bellen wij graag met u mee voor het binnenhalen van uw uitstaande debiteurenvorderingen. Hierbij maakt u gebruik van een online debiteuren managementsysteem dat u verkrijgt door het afsluiten van gebruiksabonnementen. Directe dataverrijking met kredietinformatie van Aertery, Graydon, Dun en Bradstreet of andere externe bronnen. Direct inzicht in uw interne vertragingsfactoren, uw top 5 debiteurenbewakers en andere procesinformatie. Risicogestuurde 1- op-1 benadering van uw debiteuren. Heeft u zicht op de kosten en het rendement van uw debiteurenbeheer? Vraag ons een online demonstratie te verzorgen. Overtuigender kan het niet!

7 ScoponCredit - Intelligent debiteurenbeheer Wij helpen u om nog succesvoller te zijn, nog betere resultaten te boeken en uw debiteuren snel en efficiënt te incasseren. Traditioneel debiteurenbeheer is veelal gebaseerd op een ouderdomsanalyse. Bij ScoponCredit is dat natuurlijk eveneens mogelijk, maar biedt onze technologie tegelijkertijd u de mogelijkheid om slimmer - intelligenter - met uw debiteurenportefeuille om te gaan. Op deze manier besteedt u aandacht aan die debiteurenposities die daar ook daadwerkelijk behoefte aan hebben. ScoponCredit is gebaseerd op drie leidende principes waarmee debiteurenbeheer efficiënt en daadkrachtig uit gevoerd kan worden. Risico, rendement en interne vertragingsfactoren zijn de Scopon principes voor efficiënt debiteurenbeheer. Deze principes zijn vertaald in een informatiesysteem dat online informatie via het internet kan raadplegen uit andere bronnen. Graydon, DNB, Aertery, Google en andere externe bronnen worden ingezet om op het juiste moment de juiste prioriteiten te stellen. SCOPON Finance Products hanteert de slogan niet harder werken maar slimmer en de juiste informatie benutten. Sturen op risico en rendement is voor ScoponCredit een belangrijk besturingsprincipe. Als u daarbij ook bewust kiest tussen zelf doen of uitbesteden, dan zijn wij uw zakenpartner. Sturen op Risico en Rendement Wat zijn uw interne vertragingsfactoren?

8 Doorlopende verbetering van uw DSO Door uw debiteuren in te delen in risicoprofielen krijgt uw inzicht in de risicoʼs in uw debiteurenportefeuille. Deze risicoprofielen worden gebruikt om de juiste acties te ondernemen door uw bewakers en vormen tevens de basis voor diverse rapportages. Door het rendement van uitgevoerde activiteiten in kaart te brengen, wordt de effectiviteit van uw debiteurenbeleid onderbouwd. U krijgt inzicht in mogelijke interne procesoptimalisaties en creëert inzicht in de kosten van uw huidige toegepaste debiteurenbeheer. De derde pijler, procesoptimalisatie, is een databron die de door de debiteur aangeven redenen bevat waarom er (te) laat betaald wordt. Deze informatie kan vertaald worden naar mogelijke procesverbeteringen. In ScoponCredit zijn trends en aantallen per bedrijfsonderdeel te zien. Op debiteurenniveau kan achterhaald worden wat de meest gebruikte argumenten zijn om later te betalen en of de debiteur daarmee juist acteert. Zo ontstaat effectief en efficiënt debiteurenbeleid. Medewerkers uit diverse bedrijfsonderdelen kunnen toegang krijgen tot (een deel van) de debiteurenportefeuille. Online rapportages zijn direct beschikbaar. U kijkt samen naar dezelfde cijfers. Een ander belangrijke beheersfunctie in ScoponCredit is het registreren en beheren van disputen. Door centrale registratie en decentrale afhandeling wordt het mogelijk de organisatie te betrekken bij het afhandelen van disputen en klachten van uw debiteuren. Ervaring leert dat ScoponCredit in gedistribueerde organisaties een belangrijke toepassing vormt. Door de inzet van ScoponCredit bent u in staat efficiënter en kosteneffectiever facturen te incasseren. ScoponCredit is een veilige en flexibele toepassing die u per direct meer inzicht over uw debiteurenportefeuille geeft.

9 Meertalig en Vreemde valuta ScoponCredit is een 100% webapplicatie en ondersteunt dus al uw internationale bedrijfsactiviteiten. In de applicatie zijn alle noodzakelijke maatregelen getroffen voor het kunnen werken met multi-languages en multivalutaʼs. Buitenlandse entiteiten Uw bedrijfsonderdelen die gevestigd zijn in het buitenland kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de applicatie omdat ScoponCredit een webapplicatie is. De gebruikersinterface is standaard beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal. Iedere gebruiker kan hierbij zijn persoonlijke taalvoorkeur selecteren. Optioneel zijn de taalversies: Frans, Duits en Spaans te activeren. Andere taalinterfaces zijn op verzoek te activeren. $ $ Buitenlandse valuta In ScoponCredit worden facturen vastgelegd in de originele factuurvaluta. Zo kunt u met uw debiteuren communiceren in deze valuta terwijl u op basis van de omgerekende (euro-) bedragen de rapportage gepresenteerd krijgt. Communicatie met uw debiteuren Indien u met uw debiteuren wilt communiceren in een buitenlandse taal dan kunt u vanuit ScoponCredit brieven en s laten opstellen in deze taal. Per debiteur wordt de te gebruiken taal ingesteld, waarna Scopon- Credit voor de juiste vertaling zorgt. REALTIME RAPPORTAGE Goede rapportages zijn belangrijk. Wij besteden dan ook veel 6jd en aandacht aan het toespitsen van de rapportages op uw specifieke wensen en eisen. ScoponCredit bevat standaard een groot aantal grafieken en tabellen die gebaseerd zijn op diverse KPI s waaronder DSO en gemiddelde betaal- termijn. Veel gebruikte ScoponCredit overzichten zijn: Ouderdom analyse Risico analyse Cashflow analyse en forecast TOP 10 van debiteuren en disputen Ouderdomsdiagram Ouderdom verloop DSO verloop Saldi per risicocode, accountmanager Disputen dashboard Een gebruiker met toegang tot een specifiek deel van de debiteurenportefeuille heeq de volledige rapportage func6e voor zijn of haar aandachts- gebied beschikbaar.

10 ScoponCredit TM Wereldwijd toegang Snelle aanpassing aan veranderende omstandigheden Werkinstrument voor verschillende teamleden Risicogestuurde 1 op 1 benadering Actuele real time rapportage Continu inzicht in kosten debiteurenbeheer

11 Direct inzicht in betaalgedrag Optimaal benutten capaciteit Opbouw database met voorspellende waarde Koppeling met externe informatiebronnen Online demo, speciaal samengesteld voor uw bedrijf Geef ons uw openstaande postenlijst Intelligent Debiteurenbeheer

12 ScoponCall Wij helpen u om nog succesvoller te worden, betere resultaten te boeken en uw debiteuren snel en efficiënt te incasseren. Heeft u tijdelijk of structureel te maken met een te lage bezetting op uw afdeling debiteurenbeheer, of wilt u versnelt een inhaalslag maken en uw DSO verlagen, dan is ScoponCall een uitstekende manier om uw eigen organisatie te ondersteunen met onze professionals. De ScoponCall diensten kunnen op uw locatie uitgevoerd worden, maar ook vanaf een van de Scopon kantoren. Voor de verrekening van ScoponCall diensten zijn verschillende businessmodellen mogelijk die variëren vanaf het detacheren van personeel tot en met het inhuren van extra werkcapaciteit gemeten in een vast aantal beluren of in het aantal te verrichten telefoongesprekken. De ScoponCall professionals kunt u ook inzetten voor het versnellen van een implementatie traject waarbij lopende dossiers geclassificeerd worden en de werkdruk bij uw eigen medewerkers wordt weggenomen. Te hoge Days Sales Outstanding? ScoponCall helpt u deze te verlagen

13 Scopon Kredietinformatie Hoe kredietwaardig is uw nieuwe klant? Om financiële risicoʼs op uw nieuwe relaties inzichtelijk te maken biedt Scopon kredietinformatie u online toegang tot haar uitgebreide internationale informatiedatabase. Met de Scopon kredietinformatie krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid en betaalsnelheid van uw klanten. ScoponIncasso Als uw debiteur niet betaalt zoekt u een incassopartner waar snelheid en kwaliteit centraal staan in de behandeling van incassodossiers. En het liefst een incassopartner waarbij u met één klik op de knop uw incassodossier compleet en digitaal kunt overdragen zonder er nog omkijken naar te hebben. Dat kan met ScoponIncasso. Hoe gaan wij voor u vervolgens te werk? ScoponIncasso gaat niet oneindig bellen en schrijven. Wij zijn ons bewust dat u zelf ook al vele pogingen heeft ondernomen. Op dezelfde dag van ontvangst van uw vordering verstuurt ScoponIncasso, conform Nederlandse wetgeving, direct een aanmaning waarna zij snel het persoonlijke contact zoekt met uw debiteur. Onze gekwalificeerde en getrainde medewerkers zijn in 90% van de gevallen in staat om de angel uit de impasse te halen zodat u binnen werkdagen weer over uw geld beschikt, of u ontvangt een juridisch onderbouwd advies ten aanzien van een eventueel te volgen juridisch traject. ScoponIncasso, zo professioneel. Hoe kredietwaardig is uw bestaande klant? Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de oninbare vorderingen toe te schrijven is aan bestaande relaties. Daarom is het noodzakelijk de kredietwaardigheid en de betalingssnelheid van uw bestaande klanten nauwlettend te blijven volgen. De bewakings- en faillisementenservice van Scopon stellen u in staat om tijdig te reageren als de financiële situatie van uw klanten verandert. Waarom Scopon Kredietinformatie? Wereldwijd direct beschikken over actuele en betrouwbare kredietinformatie Per direct op de hoogte van veranderingen in kredietwaardigheid van uw klant

14 Efficiënt incasseren en uw debiteuren saldo zo laag mogelijk houden. De volgende bedrijven kozen reeds voor Scopon...

15 Aansprekende Scopon referenties Locaties: Utrecht (hoofdkantoor) en alle locale vestigingen in Nederland Locatie: Amsterdam (European HQ), wereldwijd actief Locatie: Papendrecht Actief in meerdere Europese landen Locaties: IJmuiden, Rotterdam, Vlissingen, Norway Ålesund, Faroe Islands Locaties: Amsterdam (hoofdkantoor), London, Moscow, St Petersburg, Talin en Warsaw Locatie: Botlek (Hoyer Nederland), wereldwijd actief ScoponCredit TM

16 ScoponCredit sluit aan op meer 400 verschillende financiële systemen, versies en databases, zoals: Exact, Twinfield, Snelstart SAP Oracle Financials JD Edwards PeopleSoft FIS etc. Koppeling met gegevensbronnen en integratie met externe organisaties Openstaande posten U levert een of twee keer per dag de openstaande posten aan in een overgekomen formaat. De gegevens kunnen aangeleverd worden uit meerdere bronnen. De gegevens worden volledig automatisch verwerkt in ScoponCredit. Dit wordt ʼs nachts en rond het middaguur gedaan zodat u na het verwerken van ontvangen betalingen weer direct de laatste stand van zaken in Scopon heeft. Ook uw systemen worden zeker ondersteunt. Wilt u de gegevens uit uw debiteurenadministratie verrijken met gegevens uit bijvoorbeeld uw CRM-systeem dan is dit mogelijk. Integratie met externe organisaties Maakt u gebruik van een incassobureau en levert u regelmatig nieuwe incassodossiers aan dan helpt ScoponCredit bij het verzamelen van de informatie. Met een muisklik stuurt u een met nieuwe incassozaken aan uw incassobureau. Natuurlijk kunt u deze functie ook gebruiken om andere externe organisaties van informatie te voorzien. Kredietinformatie Indien u beschikt over digitale kredietinformatie dan kunt u dit koppelen aan de gegevens in ScoponCredit. Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken bij het opstellen van uw risicoscore en het verrijken van de rapportages. MEER CASHFLOW Facturen Een extra mogelijkheid is om kopieën van uw facturen in bijvoorbeeld PDF-formaat aan te leveren aan ScoponCredit. Zo kunt u altijd inzoomen op een bepaalde factuur en vanuit het systeem direct een kopiefactuur en aan de debiteur. Een functie die de bewakers als handig zullen ervaren maar ook uw accountmanagers in staat stelt zich beter voor te bereiden op het volgende klantgesprek. Faillissementenregister Een online koppeling met het faillissementenregister informeert u direct als er nieuwe faillissement worden afgekondigd. U kunt uw organisatie informeren, de dienstverlening stoppen en zorgen dat u de juiste informatie beschikbaar heeft om bijvoorbeeld de curator te informeren, afgedragen BTW terug te vragen en de administratieve afhandeling voor te bereiden.

17 ScoponCredit Licenties Kijk licentie De gebruiker heeft de mogelijkheid om gegevens te bekijken en beknopt rapportages op te vragen. De gebruiker kan om generlei wijze informatie toevoegen of aanpassen. Business licentie De gebruiker heeft de mogelijkheid om deel te nemen in de afhandeling van disputen. De gebruiker wordt actief door het systeem geïnformeerd over relevante disputen die geregistreerd staan. Cockpit licentie De gebruiker heeft de beschikking over de volledige rapportagestructuur in het systeem en kan alle grafieken raadplegen. Bewaker licentie De gebruiker is in staat om gegevens van debiteuren, binnen zijn/haar portefeuille, te beheren. Aan de hand van de geautomatiseerde processen wordt de gebruiker geïnformeerd over de te nemen acties. De gebruiker kan brieven opstellen en alle informatie raadplegen. Toegang tot de rapportages en grafieken is inbegrepen (= licentie Rapportage & grafieken). Beheerder licentie De gebruiker is in staat om de inrichting en werking van ScoponCredit te beheren. Deze licentie geeft toegang tot alle functionaliteit van ScoponCredit.

18 ONLINE TECHNOLOGIE & Online technologie Met ScoponCredit is een moderne 100% internet toepassing. ScoponCredit is altijd en overal te gebruiken. De applicatie wordt beheerd aangeboden zodat u als klant geen zorgen heeft over server-capaciteit, programmatuur, upgrades en back-ups. ScoponCredit is beschikbaar voor Windows en Apple computers. Beveiliging op hoog niveau Onder meer zijn de volgende maatregelen getroffen: ADEQUAAT BEVEILIGD Secure Socket Layer (SSL) McAfee Secure Certificering Applicatietoegang, Gebruikersnaam / wachtwoord / unieke code Intrusion detection Fysieke gebruiklocatiebeveiliging / IP Adres check Saas Escrow regeling Optioneel kunt u beslissen deel te nemen aan de SaaS Escrow regeling die door Scopon is opgezet als extra garantie regeling voor klanten. Deelname aan de Escrow regeling biedt de volgende business continuïteit. borgstelling van Productie-omgeving met een actuele Schaduw-Productie-Omgeving beschikbaarheid van een actuele ScoponCredit applicatie en Klant-database op de Schaduw-Productie-Omgeving uitgifte aan de Klant van een Escrow-Bescherming-Certificaat borgstelling van de ScoponCredit Broncode en Technische Documentatie een Escrow-Inspectie-Functie in het Product ScoponCredit waarmee de Product deponering kan worden geraadpleegd

19 SCOPON Finance Products B.V. Hoofdvestiging: Holland Office Center - Gebouw 5 Kruisweg 789, 2132 NG Hoofddorp Postbus 269, 2130 AG Hoofddorp Nevenvestiging: Westblaak 102, 3012 KM Rotterdam Postbus 2393, 3000 CJ Rotterdam T: +31 (0) W: E: KvK: Scopon

20 Versie: mei 2011 ScoponCredit TM INTELLIGENT DEBITEURENBEHEER

Product presentatie Scopon Finance

Product presentatie Scopon Finance Product presentatie Scopon Finance 20 januari 2011 Product presentatie Scopon Finance Management Cockpit Algemeen Webapplicatie voor CreditManagement Gekoppeld aan uw financiële administratie Per direct

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance Zicht op Zaken Omzet is pas echt omzet als de factuur is betaald. Daarom vraagt u kredietlimieten aan voor klanten met wie u zaken doet en voor potentiële

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Debiteurenbeheer Dunning Partners

Debiteurenbeheer Dunning Partners Debiteurenbeheer Dunning Partners Dunning, ofwel alle activiteiten en alle vormen van communicatie om facturen betaald krijgen, is voor de continuïteit van elk bedrijf of organisatie van belang. Dunning

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Atradius Atrium Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Focus op groei met efficiënte tools voor polisbeheer en creditmanagement Eenvoudig, relevant, transparant Atradius Atrium is

Nadere informatie

Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica ICT Solutions is onderscheidend in haar technische Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform oplossingen Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Zoals vrijwel iedere organisatie heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie U wilt verantwoord zakendoen en komt dagelijks in contact met prospects, klanten en leveranciers.

Nadere informatie

STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO

STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO STRAETUS DEBITEURENBEHEER & INCASSO voor klantvriendelijk incasseren! debiteurenbeheer, kredietinformatie en incasso Presentatie; Janet Boxmeer-Bos Dennis Kuipers STRAETUS NEDERLAND Diensten Debiteurbeheer

Nadere informatie

nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s

nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s ndividueel bekijk alleen dat wat u zelf wilt zien n control

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Klachten en Meldingen. Managementdashboard

Klachten en Meldingen. Managementdashboard Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Welkom bij de systeem demonstratie van het Management Klachten en Meldingen System Managementdashboard Systemen van Inception Borgen

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance Zicht op Zaken Het vermogen om te ondernemen Succesvol ondernemen is niet het resultaat van een spontane ontbranding. Als ondernemer zet u zich dagelijks

Nadere informatie

online contractbeheer volledige controle over alle contracten

online contractbeheer volledige controle over alle contracten online contractbeheer volledige controle over alle contracten De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten (verplichtingen) eenvoudig en efficiënt te beheren en bewaken. Met beperkte

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Credit Management en Excel

Credit Management en Excel Credit Management en Excel Debiteurenbeheer of het opstellen van debiteuren rapportages, het zijn terugkerende werkzaamheden op iedere creditmanagement afdeling. Werkzaamheden die lang niet altijd goed

Nadere informatie

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Management Klachten en Meldingen System Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST KLAAR VOOR DE TOEKOMST met Advisie totaaloplossingen voor het onderwijs Maak het verschil: gebruik de technieken van morgen vandáág nog! VOORDELEN ADVISIE TOTAALOPLOSSING Het automatiseren van de financiële-

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Informatie & Inspiratie Solveon Geld incasseren en je klanten behouden Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Agenda 1. Solveon 2. Wie zijn uw klanten 3. Hoe organiseert u een goed debiteurenbeheer

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

MA!N Installatiehandleiding

MA!N Installatiehandleiding MA!N Installatiehandleiding Auteur Versie CE-iT 1.1 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Introductie MA!N... 3 1.2 Achtergrond informatie... 4 2 Installatie MA!N... 5 2.1 Inhoud ZIP bestand... 5 2.2 Installeren/activeren

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Case study Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Debiteurenbeheer is één van de grootste zorgen van managers in het bedrijfsleven. De moeilijke economische tijden van nu zien we terug

Nadere informatie

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector.

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Graydon Presentatie Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Het percentage in de transportsector dat zaken doet met bedrijven en/of particulieren. De verwachte omzetgroei of

Nadere informatie

OPLEIDING Creditmanagement

OPLEIDING Creditmanagement OPLEIDING Creditmanagement www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDITMANAGEMENT Een modulaire opleiding creditmanagement is gericht op verdieping

Nadere informatie

ONTWIKKELINGEN IN DE KDV

ONTWIKKELINGEN IN DE KDV B R A N C H E O N D E R Z O E K 2 0 1 8 ONTWIKKELINGEN IN DE KDV S P E C I A L I S T Bas Toet: Senior Klantadviseur KDV C O N T A C T Koninginnegracht 14c, 2514 AA Den Haag S T A N N E R A R C H I T E

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

www.b-information.be

www.b-information.be www.b-information.be Marketing informatie : marketing performance solutions & data quality solutions : stimuleer uw verkoop en optimaliseer de impact van uw marketingcampagnes en prospectie Marketing performance

Nadere informatie

DNBi modules. D&B Decision Maker for DNBi. D&B Account Manager for DNBi. D&B Global Reporting for DNBi

DNBi modules. D&B Decision Maker for DNBi. D&B Account Manager for DNBi. D&B Global Reporting for DNBi DNBi modules De volgende aanvullende modules gaan nog een stap verder in het verbeteren van uw workflow en de beheersing van de risico s van uw bedrijf. D&B Decision Maker for DNBi D&B Account Manager

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Datum:

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Datum: Privacyverklaring Versie: 1.0 Datum: 25-05-2018 Quality Networks BV Niasstraat 1 3531WR Utrecht Tel: 088-6950500 email: info@qualitynetworks.nl Web: www.qualitynetworks.nl Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten Onbeperkt Onbeperkt De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief

Nadere informatie

OPLEIDING. Debiteurenbeheerder. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

OPLEIDING. Debiteurenbeheerder. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING DEBITEURENBEHEERDER Een modulaire opleiding die uitstekend geschikt is voor

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

Factsheet Outsourcing

Factsheet Outsourcing Factsheet Outsourcing www.vxcompany.com U wilt er zeker van zijn dat de IT-infrastructuur van uw organisatie in goede handen is, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de core business. Wij beheren

Nadere informatie

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder Interpolis Kredietverzekeringen Hoe goed kent u uw afnemers? Eenvoudig inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers met de Interpolis. De Interpolis geeft u direct inzicht in de kredietwaardigheid

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

online contractbeheer volledige controle over alle contracten

online contractbeheer volledige controle over alle contracten online contractbeheer volledige controle over alle contracten De opzet Een veilige online oplossing om alle voorkomende overeenkomsten,abonnementen etc. eenvoudig en efficiënt te beheren en te bewaken.

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV. Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Software Benelux BV Standaard Product Debman4 Debma Automatisch Credit Management Systeem Debm Met maakt u gebruik

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie : ruimte voor zakendoen Als ondernemer wilt u verder. Kansen benutten. Groeien als dat kan. Een interessante transactie niet laten

Nadere informatie

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VAARDIGHEDEN VOOR DE DEBITEURENBEHEERDER Deze driedaagse

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren

Nadere informatie

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S 1. Introductie Creditsafe 3D is een innovatieve en interactieve tool om uw debiteuren en betalingen te analyseren. Door het combineren van

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

Hoe meet u de kwaliteit van uw incassopartners? Martijn Groot Directeur Cwize Huurincasso Congres 2016

Hoe meet u de kwaliteit van uw incassopartners? Martijn Groot Directeur Cwize Huurincasso Congres 2016 Hoe meet u de kwaliteit van uw incassopartners? Martijn Groot Directeur Cwize Huurincasso Congres 2016 PROGRAMMA Introductie Cees, Credit Manager bij een woningcorporatie Hoe enorm spannend is zijn werk!

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

informatie onder controle internationaal

informatie onder controle internationaal informatie innovatief interactief individueel onder controle internationaal Wat? Applicatie om onderbouwde, efficiënte en doordachte beslissingen te nemen Waarom? Bij iedere actie die u onderneemt op een

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum:

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum: Privacyverklaring Versie: 1.02 Datum: 24-07-2018 Quality Networks BV Niasstraat 1 3531WR Utrecht Tel: 088-6950500 email: info@qualitynetworks.nl Web: www.qualitynetworks.nl Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave

Nadere informatie

OPLEIDING Creditmanagement

OPLEIDING Creditmanagement OPLEIDING Creditmanagement www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDITMANAGEMENT De opleiding creditmanagement is gericht op verdieping van het

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Alles in één hand: PROACCEPT i n c a s s o v a n d e n B e r g d e R i e & U y t e r l i n d e incasso - gerechtsdeurwaarders Herculesplein 261,

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

Wat doen wij? De belangrijkste modules in onze software applicatie

Wat doen wij? De belangrijkste modules in onze software applicatie Zorgeloos Beheer Voorwoord In een moeilijk te voorspellen economisch perspectief is het risico van non-betaling van achterstallige facturen één van de grootste zorgen van een ondernemer. Hoe vindt u de

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie OnderwijsApps B.V. Innovatieweg 26-03 7007 CD DOETINCHEM Tel. 0314-368250 Postbus 704 7000 AS DOETINCHEM KvK 51377888 www.onderwijsapps.nl info@onderwijsapps.nl

Nadere informatie

CRMNode voor Twitter Lead Beheer

CRMNode voor Twitter Lead Beheer CRMNode voor Twitter Lead Beheer Wat is CRM Node? CRMNode is een gebruikersvriendelijk CRM systeem voor het ondersteunen van organisaties met grote aantallen particuliere en zakelijke relaties, die veel

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten

Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten Inleiding Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten Credit management of debiteurenbeheer staat volop in de belangstelling. Een gezonde financiële

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW

9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW Exact Online 9 TIPS VOOR EEN GEZONDE CASHFLOW www.exactonline.nl 02 EXACT ONLINE NIETS ZO BELANGRIJK ALS EEN GEZONDE CASHFLOW In een ideale wereld komt er bij uw bedrijf natuurlijk meer geld binnen dan

Nadere informatie

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB

Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Twaalf eenvoudige tips voor debiteurenbeheer in het MKB Herculesplein 261, 3584 AA Utrecht Postbus 14015, 3508 SB Utrecht Telefoon : 030-21 22 165 Fax : 030-25 40 916 E-mail : info@proaccept.nl ProAccept

Nadere informatie

e-invoicing Online Billing

e-invoicing Online Billing e-invoicing Online Billing Voor vragen over Online Billing, contacteer: Email: Tel.: Inhoud Welkom bij Online Billing 3 Registratie voor Online Billing 4 einvoicing en epayment 10 Aanmelden 11 Nieuwe facturen

Nadere informatie

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ]

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] Inhoud KNLTB EN INTRUM JUSTITIA 3 NATIONALE INCASSO-OVEREENKOMST VOOR KNLTB VERENIGINGEN 4 INCASSO OP DEBITEUREN 4 DE INCASSOPROCEDURE 5 a) Minnelijke incassofase 5

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

Verlaagd risico Verhoogd rendement

Verlaagd risico Verhoogd rendement Versterk de Financial Supply Chain met Flinqer: Verlaagd risico Verhoogd rendement Inzicht in betaaldata Early Payment InvoiceFinancing FOR SALE Faillissementen in de supply chain door afnemende krediet

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie