Wat doen wij? De belangrijkste modules in onze software applicatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat doen wij? De belangrijkste modules in onze software applicatie"

Transcriptie

1 Zorgeloos Beheer

2 Voorwoord In een moeilijk te voorspellen economisch perspectief is het risico van non-betaling van achterstallige facturen één van de grootste zorgen van een ondernemer. Hoe vindt u de juiste balans tussen het maken van omzet en het beheersen van het debiteurenrisico? Als u uw onafhankelijkheid wilt behouden dan hebben wij voor u het antwoord. Het efficiënt uitvoeren van het aanmaningsproces en het verzamelen van informatie over de kredietwaardigheid van klanten zijn twee belangrijke onderdelen van credit management. Er is een relatie tussen deze onderdelen. In de order to cash -cyclus wordt kredietinformatie gebruikt bij de besluitvorming om een klant producten of diensten te leveren, om kredieten te verhogen of juist om kredieten in te trekken. Een interessante vraag is: in hoeverre stuurt kredietinformatie ook het aanmaningsproces? Kredietinformatie en het aanmaningsproces komen samen in de applicatie van CreditDevice. CreditDevice is namelijk de enige leverancier in Nederland die credit management software combineert met een volwaardige eigen kredietinformatiedatabase. CreditDevice ondersteunt klanten in een proactief beheer van achterstallige facturen. Kredietinformatie is daarbij in onze ogen dus geen losstaand product; signalen uit kredietinformatie helpen bij de beslissing om het debiteurenbeheer van een klant wél of niet aan te passen.

3 Wat doen wij? Wij zijn CreditDevice en DirectDevice, twee bedrijven die op alle niveaus samenwerken: een groep. Een groep die behoort tot de top van leveranciers voor credit management producten in Nederland. De software activiteiten zijn ondergebracht in DirectDevice BV en de kredietinformatie-database wordt beheert door CreditDevice BV. De commerciële activiteiten starten vanuit CreditDevice waarbij ook een belangrijke rol is weggelegd voor onze resellers. Voor vragen uit de markt bieden wij de oplossing door modulaire modules te ontwikkelen. De modules kunnen in een combinatie of als losstaand onderdeel worden gebruikt. Men gaat van start met kredietinformatie of debiteurenbeheer en kan de applicatie in een later stadium opschalen met andere modules. De belangrijkste modules in onze software applicatie DirectDebiteur: software dat het aanmaningsproces stuurt Informatie-module: analyse van interne data komt samen met de verzamelde externe data Kredietinformatie: het aankopen en beheren van kredietinformatieproducten Kredietacceptatie: organisatie van de besluitvorming van het geaccepteerde interne kredietlimiet.

4 Alles verandert De hoge prijs van het kredietinformatie heeft het gebruik van het product te lang beïnvloed. Organisaties kochten alleen dure kredietrapporten bij het verwerven van een nieuwe klant. Er werd niet gekeken naar de kredietwaardigheid van het huidige klantenbestand. En dat terwijl kredietinformatie juist een meerwaarde levert als data in een continu proces beschikbaar is over alle klanten in de portefeuille. In de afgelopen tien jaar hebben er veel veranderingen plaatsgevonden op het gebied van credit management. Er kwamen nieuwe toetreders op de markt, het vakgebied is verder geprofessionaliseerd en wensen van gebruikers zijn gewijzigd. Deze veranderingen hebben ons gedwongen om snel te reageren op marktontwikkelingen. Onze organisatie kan door onze moderne technologie en ontwikkelcapaciteit snel anticiperen op veranderingen. CreditDevice loopt dan ook voorop bij de ontwikkeling van credit management producten én biedt kredietinformatie die voor elke organisatie toegankelijk is.

5 Kredietinformatie als hulpmiddel Dankzij de ontwikkelingen in de markt zijn kredietrapporten betaalbaarder geworden. Dat is een cruciale ontwikkeling, want iedere organisatie is gebaat bij het samenbrengen van informatie over een debiteur. Hieronder vallen eigen betalingservaringen en de analyse van de wijziging van het betalingsgedrag van de debiteur. Deze informatie is van toegevoegde waarde bij de besluitvorming over het wél of geen zaken doen met een klant bij een nieuwe order, maar ook bij bestaande klanten. Bij welke klant ligt ruimte om meer omzet te maken? En bij welke organisaties is het risico te hoog en is het verstandig het debiteurenrisico totaal af te bouwen? De trend van het betalingsgedrag van de klant kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. Zeker als de eigen betalingservaring-analyse wordt gestaafd met informatie uit externe informatiebronnen. De moderne creditmanager ziet kredietinformatie steeds meer ondersteunend aan zijn besluitvormingsproces. De beslissing, gaan wij zaken doen of niet, neemt hij op basis van een compleet dossier met klantinformatie. Zijn beslissing staaft hij vervolgens met de overeengekomen interne analyses en beoordelingsregels. Kredietinformatie is daarbij één van zijn hulpmiddelen.

6 CreditDevice als basis CreditDevice is tien jaar geleden gestart met de strategie: opslaan, analyseren en ontsluiten. Daarmee is de basis gelegd voor een softwareapplicatie die openstaat voor de communicatie met publieke en private leveranciers van content in het binnenen het buitenland. Met gelijke tred hebben wij een debiteurenbeheerapplicatie ontwikkeld. Deze modulaire module stuurt schriftelijk en telefonisch sommeren van klanten aan via klantprofielen. Het voordeel van werken binnen één applicatie, is dat opgeslagen content met een druk op de knop bij elkaar kan worden gebracht. Alles met als doel de veranderende wensen van de moderne creditmanager te faciliteren. Internationale samenwerkingen Kredietinformatiebedrijven vormen een contentnetwerk over de hele wereld. De internationale samenwerking bestaat uit het inkopen van kredietinformatie bij een lokaal bedrijf. Het eerste criterium om te kiezen voor samenwerking is natuurlijk, de beste bron per land. Maar ook, beschikbaarheid van data, ontsluiting en service zijn belangrijke redenen om te kiezen voor een specifieke lokale bron.

7 Investeren in ons netwerk Het is ons doel een actuele informatievoorziening te faciliteren. Daarom investeren wij in ons netwerk. Ten eerste investeren we in de kwaliteit van de hardware waarop onze applicaties draaien. De performance van het netwerk en de beveiliging dienen aan onze hoge eisen te voldoen. Tevens besteden wij veel tijd, geld en aandacht aan de betrouwbaarheid van onze webservices die de databases onderhouden en updaten. Daarom kunnen wij onze klanten garanderen dat de gebruiker snel beschikt over actuele informatie. Ten derde bieden wij continu de flexibiliteit die een gebruiker nodig heeft om informatie te filteren. Het nastreven van de juiste balans in de hoeveelheid content die u aankunt om te verwerken. Onze klant beslist zelf welke informatie hij ontvangt.

8 Vooruit kijken Vernieuwingen in het productaanbod zijn altijd een gevolg van de wensen van onze klanten. CreditDevice is voortdurend bezig met inpassing van deze wensen binnen ons productconcept. Bij wijzigingen houden wij in het oog dat onze producten doelmatig zijn voor de creditmanager. Wij zijn ons er goed van bewust dat actuele informatievoorziening een onderdeel is van het risicobeheer van onze klanten. Het is ons doel ervoor te zorgen dat er een efficiënte informatievoorziening ontstaat. Informatie resulteert dan in een actief besluitvormingsproces waardoor u tijdig kunt reageren op veranderingen. Wij leveren een systeem waarmee interne informatie kan worden gecombineerd met externe informatie. Met de analysesoftware kunt u informatie verzamelen waarmee u het risico op nonbetaling kunt beheren. Het proces van informatieverzameling is eenvoudig en compleet. De verzamelde informatie komt op organisatieniveau samen in een risicorapport. Door data op één plek te verzamelen ontstaat een helder kader dat het nut van ons productconcept benadrukt.

9 Producten Kredietrapporten CreditDevice levert online kredietrapporten. Tevens kunt u door ons een bedrijfsonderzoek laten uitvoeren. De levertijd van bedrijfsonderzoeken varieert per land. Voor Nederland is de gemiddelde levertijd twee werkdagen. Revisie Service Deze service houdt in dat u met een vaste frequentie kredietrapporten ontvangt. Het beheer van kredietlimieten voor de kredietverzekering en wettelijke regelingen zoals Sarbanes-Oxley kunnen de reden zijn voor de keuze voor Revisie Service. U bepaalt de update frequentie van de kredietrapporten en u ontvangt automatisch één of meerdere kredietrapporten per jaar. De bedrijven die in uw Revisie Service bestand staan kunt u online beheren. Gemak en eenvoud! Het enige dat u dient te doen is het bestand beheren. Verder gaat alles automatisch. Online kredietrapporten CreditDevice levert op Nederlandse bedrijven online twee verschillende kredietrapporten. Internationaal kennen wij één soort rapport. Alle kredietrapporten kennen dezelfde lay-out. Hierdoor zijn onze rapporten eenvoudig leesbaar. Nederland database bedrijven. Internationale database bedrijven. AlertService Wijzigingen in kredietinformatie van uw klanten worden aan u gemeld via onze alertservice. Bij de inrichting van het product bepaalt u zelf welke berichten u wilt ontvangen. De alertservice en de informatieanalyse-software hebben een directe relatie. In de informatieanalyse-software kunt u uw informatiebehoefte verder verfijnen.

10 Producten Data leveranties Ook de commerçanten spelen een belangrijke rol bij de beperking van het zakelijk risico. Investeer niet in een duur verkooptraject indien men vooraf kan weten dat de transactie waarschijnlijk wordt afgekeurd door uw bedrijfsleiding. Het verrijken van prospectbestand met ratings en risico informatie kent een sterke opwaartse trend. Beheer software achterstallige facturen CreditDevice heeft samen met haar zusteronderneming DirectDevice credit management software ontwikkeld. Met deze software kunt u alle externe en interne contacten over achterstallige facturen beheren. Het systeem is een SaaS oplossing en flexibel in te stellen op basis van de wensen van de klant. Informatieanalyse-software Een uitgangspunt van deze module is dat de klant zijn eigen openstaande posten gebruikt voor het berekenen van een interne betalingscore. Met deze score wordt een onderverdeling gemaakt van de klanten in risicocategorieën. De interne informatie kan worden gecombineerd met externe informatie. Door de interne informatie te combineren met externe informatie ontstaat een risicoanalyse per klant. Kredietacceptatie-software Deze softwaremodule helpt onze klanten bij het documenteren van een kredietbeslissing. Wat zijn de onderliggende stukken geweest? Wie heeft het besluit genomen? En op welke datum? De commerciële medewerkers start de kredietacceptatieprocedure door online een formulier in te vullen. De aanvragen komen binnen op een centraal punt in de organisatie en vervolgens verzamelt de kredietacceptant de benodigde informatie. De hoogte van het kredietlimiet bepaalt hoe de procedure verder verloopt. Uiteindelijk dienen één of meerdere medewerkers met de noodzakelijke bevoegdheid een beslissing te nemen.

11 CreditDevice en DirectDevice, de krachten gebundeld Wij staan voor een kwalitatief hoogwaardige serviceverlening. Ondanks dat wij een technisch product leveren, garanderen wij een persoonlijke dienstverlening waarbij het directe contact met onze klanten een belangrijke component is van de samenwerking. De werkzaamheden van CreditDevice en DirectDevice bestaan uit het verzamelen, ontsluiten en analyseren van content. Tevens zijn wij actief in het automatiseren van workflows voor het beheren van achterstallige facturen en de externe- en interne communicatie die ontstaan na het overschrijden van de betalingstermijn. Onze klanten zijn een mengvorm van grote bedrijven en de bovenkant van het Midden en Klein Bedrijf. Grote concerns vinden met regelmaat de weg naar onze producten en dienstverlening. Shared Service Centers gebruiken onze software om het debiteurenbeheer van meerdere werkmaatschappijen op één plek te organiseren. Indien in deze combinatie ook kredietinformatie wordt ingekocht komt de informatie beschikbaar voor alle geledingen binnen de groep. Onze strategie heeft als doel software te ontwikkelen die in een continu proces content ontsluit voor het beheer van de klantportefeuille. Het personeelsbestand van beide bedrijven bestaat uit een combinatie oude rotten uit het vak en goed opgeleide, ambitieuze medewerkers. Met een stabiel team van oud en jong lossen wij technisch inhoudelijk en innovatieve uitdagingen voor u op.

12 De werkzaamheden van CreditDevice en DirectDevice bestaan uit het verzamelen, ontsluiten en analyseren van content. Tevens zijn wij actief in het automatiseren van workflows voor het beheren van achterstallige facturen en de externe- en interne communicatie die ontstaan na het overschrijden van de betalingstermijn. CreditDevice BV Postbus AB Noordwijk T +31 (0) W E info@creditdevice.nl

DNBi modules. D&B Decision Maker for DNBi. D&B Account Manager for DNBi. D&B Global Reporting for DNBi

DNBi modules. D&B Decision Maker for DNBi. D&B Account Manager for DNBi. D&B Global Reporting for DNBi DNBi modules De volgende aanvullende modules gaan nog een stap verder in het verbeteren van uw workflow en de beheersing van de risico s van uw bedrijf. D&B Decision Maker for DNBi D&B Account Manager

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s

nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s nformatie toegang tot de wereldwijde database van D&B nnovatief nieuw platform met veel extra functionaliteiten nteractief werk samen met collega s ndividueel bekijk alleen dat wat u zelf wilt zien n control

Nadere informatie

informatie onder controle internationaal

informatie onder controle internationaal informatie innovatief interactief individueel onder controle internationaal Wat? Applicatie om onderbouwde, efficiënte en doordachte beslissingen te nemen Waarom? Bij iedere actie die u onderneemt op een

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie U wilt verantwoord zakendoen en komt dagelijks in contact met prospects, klanten en leveranciers.

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance Zicht op Zaken Het vermogen om te ondernemen Succesvol ondernemen is niet het resultaat van een spontane ontbranding. Als ondernemer zet u zich dagelijks

Nadere informatie

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance Zicht op Zaken Omzet is pas echt omzet als de factuur is betaald. Daarom vraagt u kredietlimieten aan voor klanten met wie u zaken doet en voor potentiële

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Een business case voor credit management software

Een business case voor credit management software Een business case voor credit management software Waarom? Wat kost het? Wat levert het op? Voor ons als CE-iT, is het duidelijk waarom je als organisatie credit management software moet gebruiken. Niet

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

www.b-information.be

www.b-information.be www.b-information.be Marketing informatie : marketing performance solutions & data quality solutions : stimuleer uw verkoop en optimaliseer de impact van uw marketingcampagnes en prospectie Marketing performance

Nadere informatie

Welkom. Hoe onbetaalde facturen voorkomen? Yannic Weitz & Pieter Coussens

Welkom. Hoe onbetaalde facturen voorkomen? Yannic Weitz & Pieter Coussens Welkom Hoe onbetaalde facturen voorkomen? Yannic Weitz & Pieter Coussens Agenda 1. De betalingservaring van Belgische bedrijven 2. Financiële informatiebronnen 3. De kredietwaardigheid inschatten 4. Veilig

Nadere informatie

Product presentatie Scopon Finance

Product presentatie Scopon Finance Product presentatie Scopon Finance 20 januari 2011 Product presentatie Scopon Finance Management Cockpit Algemeen Webapplicatie voor CreditManagement Gekoppeld aan uw financiële administratie Per direct

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie Inhoudsopgave 1 Wat is d-basics Creditline?... 3 2 Verzamelen van informatie...

Nadere informatie

Zorgeloos richting de AVG

Zorgeloos richting de AVG Zorgeloos richting de AVG online business software Zorgeloos richting de AVG 1 Inhoudsopgave Voorwoord Versterking en uitbreiding van privacyrechten Klanten krijgen meer rechten over hun gegevens Recht

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management Deze ééndaagse training is gericht op het vaststellen

Nadere informatie

Checklist Creditmanagement

Checklist Creditmanagement Checklist Checklist Algemeen: Zorg dat u weet hoeveel klanten u heeft. Weet wat het uitstaand saldo is. Krijg inzicht in de gemiddelde betalingtermijn van uw klanten. Maak een verdeling van het klantenbestand

Nadere informatie

EUROPEAN PAYMENT REPORT 2017

EUROPEAN PAYMENT REPORT 2017 EUROPEAN PAYMENT REPORT 17 Nederland Het European Payment Report is gebaseerd op een onderzoek dat gelijktijdig in 29 Europese landen is uitgevoerd, van februari tot en met maart 17. In dit rapport heeft

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven.

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Graydon Brancheonderzoek 2015 Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Voorwoord Nederland is een echt exportland. Op de wereldranglijst van exporterende landen staat Nederland

Nadere informatie

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S 1. Introductie Creditsafe 3D is een innovatieve en interactieve tool om uw debiteuren en betalingen te analyseren. Door het combineren van

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

DBAI. Beknopte handleiding. Wat is DBAI? Hoe kan u inloggen op DBAI?

DBAI. Beknopte handleiding. Wat is DBAI? Hoe kan u inloggen op DBAI? Beknopte handleiding Wat is DBAI? DBAI is een web based risk management tool die u online handels- en kredietinformatie levert. Via DBAI krijgt u een directe toegang tot s wereld grootste zakelijke database,

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Hoe weet ik op voorhand wie mij als eerste (en laatste!) betaalt?

Hoe weet ik op voorhand wie mij als eerste (en laatste!) betaalt? Hoe weet ik op voorhand wie mij als eerste (en laatste!) betaalt? Rob Berting Strategic Development Director Turning Small Pieces of Data in Big Decisions Small Small Data, Big Decisions 20/10/2016 Rob

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Geeft richting in de wereld

Geeft richting in de wereld Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r IT-makelaar Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Ons personeel is ervaren in het effectief behandelen van incasso-dossiers en werken vanuit een klantgerichte benadering. Wij achten het van

Nadere informatie

Kredietverzekeringen: de feiten op een rij

Kredietverzekeringen: de feiten op een rij Kredietverzekeringen: de feiten op een rij Bedrijven die op krediet leveren, lopen het risico dat een klant uiteindelijk niet betaalt voor de geleverde goederen of diensten. Als het om grote bedragen gaat,

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

COUNTRY PAYMENT REPORT 2015

COUNTRY PAYMENT REPORT 2015 COUNTRY PAYMENT REPORT 15 Het Country Payment Report is ontwikkeld door Intrum Justitia Intrum Justitia verzamelt informatie bij duizenden bedrijven in Europa en krijgt op die manier inzicht in het betalingsgedrag

Nadere informatie

Working capital management. De toenemende druk op Credit Control

Working capital management. De toenemende druk op Credit Control Working capital management De toenemende druk op Credit Control Content Introductie (5 slides) Stelling Het dilemma van Credit Control Wat is werk kapitaal Positie Credit Control binnen de onderneming

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Doe veilig zaken het is gedekt!

Doe veilig zaken het is gedekt! Doe veilig zaken het is gedekt! Vooruitgang brengt altijd risico s met zich mee Frederick B. Wilcox Waar ligt u s nachts wakker van? Zorgen over niet betaald worden? Geen bankkrediet verkrijgen? Cashflow

Nadere informatie

Het veilig delen van informatie in de zorg

Het veilig delen van informatie in de zorg Het veilig delen van informatie in de zorg Presentatie Duurzaam informatiestelsel voor de zorg 26 juni 2017 Loek Hassing Edwin van Leeuwen Loek.hassing@oracle.com Mob +31 6 55248998 1 Topic: Het veilig

Nadere informatie

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector.

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Graydon Presentatie Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Het percentage in de transportsector dat zaken doet met bedrijven en/of particulieren. De verwachte omzetgroei of

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST KLAAR VOOR DE TOEKOMST met Advisie totaaloplossingen voor het onderwijs Maak het verschil: gebruik de technieken van morgen vandáág nog! VOORDELEN ADVISIE TOTAALOPLOSSING Het automatiseren van de financiële-

Nadere informatie

Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement

Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement Dainamics Webdesign - Contract Onderhoudsabonnement Waarom onderhoud van je WordPress website? WordPress websites zijn flexibel en betrouwbaar. WordPress is een open source programma. Dat betekent dat

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

Mot ik dat allemaal kenne

Mot ik dat allemaal kenne Mot ik dat allemaal kenne Credit4U Value Adding Credit Management Solutions Wim C. Mul Bestuurslid VVCM (2002 2010) voorzitter opleidingscommissie Voorzitter Adviescie Accreditatie VVCM opl. > 25 jaar

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Atradius Atrium Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Focus op groei met efficiënte tools voor polisbeheer en creditmanagement Eenvoudig, relevant, transparant Atradius Atrium is

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Beheer kan efficiënter en met hogere kwaliteit Leveranciers van beheertools en organisaties die IT-beheer uitvoeren prijzen

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor ondernemers Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor Ondernemers AUTOMATISCH BOEKHOUDEN VOOR INNOVATIEVE ONDERNEMER DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Word lid en versterk direct uw bedrijf Altijd advies door een specialist wanneer ú dat wilt Een persoonlijk adviseur die u scherp houdt tijdens het ondernemen Uw

Nadere informatie

Boozt24. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Boozt24. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat. Boozt24 Als ondernemers geloven wij dat het financieringspotentieel van een bedrijf bepaald moet worden door haar gezondheid van vandaag en haar potentieel van morgen. Daarom verstrekt Boozt24 een faciliteit

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

IDBS: Internet Database Beheer Systeem Internet 1/5. IDBS E-business IDBS CRM. Varianten. IDBS Management Informatie. IDBS Basic.

IDBS: Internet Database Beheer Systeem Internet 1/5. IDBS E-business IDBS CRM. Varianten. IDBS Management Informatie. IDBS Basic. IDBS: Internet Database Beheer Systeem Internet 1/5 IDBS vormt de basis voor de online oplossingen van Netsupport. Die oplossingen zijn vrijwel altijd slim maatwerk. De gedachte daarachter is dat elk systeem

Nadere informatie

Whitepaper. In vijf stappen naar de cloud

Whitepaper. In vijf stappen naar de cloud Whitepaper In vijf stappen naar de cloud Een whitepaper van UNIT4 IT Solutions 2013 In vijf stappen naar de cloud Steeds meer bedrijven zien in dat er met cloud technologie eigenlijk een nieuw platform

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? POWERED BY

WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? POWERED BY WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? FINANCIËLE EN FUNCTIONELE ARGUMENTEN VOOR DE STAP NAAR DE CLOUD FUNCTIONELE WENSEN BUDGETTAIRE MOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN:

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN: VERKOOP Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Stel uw verkopers in staat slimme, snelle beslissingen te nemen door hen te voorzien van geïntegreerde, toegankelijke informatie. VOORDELEN: Het omzetten

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Customer Flow Management. De slimme manier om meer te bereiken met uw beschikbare resources.

Customer Flow Management. De slimme manier om meer te bereiken met uw beschikbare resources. Customer Flow Management De slimme manier om meer te bereiken met uw beschikbare resources. You can go with the flow. Or you can harness its power. CFM optimaliseer uw complete cliëntenlogistiek 1. Contact

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Debiteurenbeheer Dunning Partners

Debiteurenbeheer Dunning Partners Debiteurenbeheer Dunning Partners Dunning, ofwel alle activiteiten en alle vormen van communicatie om facturen betaald krijgen, is voor de continuïteit van elk bedrijf of organisatie van belang. Dunning

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS 1. ALGEMEEN Departement: Gedeelde diensten Dienst: Stafdienst GIS Naam van de functie: Stafmedewerker GIS Weddeschaal: B1B2B3 Datum: maart 2019 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd!

Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! Datascan Eyefactory woensdag 20 mei 2015 Eyefactory heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! De datascan is uitgevoerd op het door u aangeleverde databestand. Uw databestand

Nadere informatie

EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd!

EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! Datascan EyeOptics woensdag 24 juni 2015 EyeOptics heeft de eerste stap op weg naar optimale datakwaliteit gezet. Gefeliciteerd! De datascan is uitgevoerd op het door u aangeleverde databestand. Uw databestand

Nadere informatie

Zodat uw klant kan leven zoals hij wil. Consumptief Krediet dat is onze specialiteit

Zodat uw klant kan leven zoals hij wil. Consumptief Krediet dat is onze specialiteit Zodat uw klant kan leven zoals hij wil Consumptief Krediet dat is onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Zoekt u een breed, kwalitatief hoogwaardig productassortiment? Dan is

Nadere informatie

Business Club DAS abonnement

Business Club DAS abonnement Business Club DAS abonnement Voorwaarden (09-2018) Inhoudsopgave 1. Business Club DAS 3 2. Looptijd van het abonnement en het verbeter- en onderhoudsprogramma 4 3. Business Club DAS kortingen 4 4. Wat

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos SMART automation Met de A.B. Entiteiten Interface Ger Bos Agenda Inleiding Wat is SMART automation Tools voor SMART automation A.B. Entiteiten Interface Alternatieven De praktijk van SMART automation Wat

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant

Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant Breng uw klanten dichterbij voor de prijs van uw dagelijkse krant Betaalbare bedrijfscommunicatie van Cisco Capital EasyLease Geef uw bedrijf een nieuwe impuls met effectievere, beter betaalbare communicatie

Nadere informatie

ICT helpt de gemeente presteren. Jeroen van der Hulst, Programmamanager Informatisering

ICT helpt de gemeente presteren. Jeroen van der Hulst, Programmamanager Informatisering beter ICT helpt de gemeente presteren Jeroen van der Hulst, Programmamanager Informatisering Moet mee! - 90% huishoudens heeft snel internet - 10,4 miljoen smartphones -9 miljoen mobieltjes -2013: 4 miljard

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

WERKEN MET CREDITSAFE ONLINE BEDRIJFS- EN KREDIETINFORMATIE

WERKEN MET CREDITSAFE ONLINE BEDRIJFS- EN KREDIETINFORMATIE WERKEN MET CREDITSAFE ONLINE BEDRIJFS- EN KREDIETINFORMATIE Inloggen Log in met de inloggegevens die we u hebben doen toekomen in de e-mail ter bevestiging van uw Creditsafe-account. Hoe vindt u een bedrijf?

Nadere informatie