Aktueel. Voorjaar Groene golf boven station Halfweg-Zwanenburg. In dit nummer:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aktueel. Voorjaar 2013. Groene golf boven station Halfweg-Zwanenburg. In dit nummer:"

Transcriptie

1 Voorjaar 2013 In dit nummer: Station Halfweg-Zwanenburg Voorwoord Station Hoevelaken Jan Kuipers Nunspeet timmert aan het spoor Dubbele buis leuningen Bestekservice Natasja Boekel Project Inspiratieboek Beurs - berichten Het Optima V7 etagerek Nieuwe boor-zaagstraat Aktueel Groene golf boven station Halfweg-Zwanenburg Ze springen direct in het oog: de golvende, felgroene perronoverkappingen op station Halfweg-Zwanenburg. Deze treinhalte tussen Amsterdam en Haarlem kreeg daarnaast twee moderne, 8 meter lange hardglazen abri s in RVS-frames. Jan Kuipers Nunspeet engineerde, produceerde en monteerde deze werken. Spiegelende plafonds Jan Kuipers Nunspeet werkte het fraaie ontwerp van architect Wienke Scheltens van Movares uit tot een duurzame stalen constructie, thermisch verzinkt en een deel ervan voorzien van een drielaags verfsysteem. André Kleiberg, project leider: Het golvende plafond van de overkappingen is een persing van kunststof en aluminium, gecoat in een specifieke groene kleur. Deze spiegelende plafonds zijn voorzien van geïntegreerde verlichting, luidsprekers, hemelwaterafvoer en dak lichten in ronde, glazen dakvensters. Dit zorgt overdag voor Lees verder op pagina 2 >> Jan Kuipers Nunspeet Postbus AA Nunspeet Telefoon:

2 Voorwoord Martin van Brederode (Algemeen directeur Jan Kuipers Nunspeet) Juist in deze economisch stagnerende tijd is ontwikkeling van grote betekenis. Kansen signaleren en benutten, dat is nu de uitdaging. Duurzame groei en innovatie zijn een vast ankerpunt van onze bedrijfsvoering. Hoogwaardig en veelzijdig, zoals onze slogan het zegt, kun je alleen blijvend waarmaken door je horizon voortdurend te verbreden. Met dit laatste doel ik ondermeer op de toenemende activiteiten die we buiten de landsgrenzen ontplooien. Ook onze nieuwe, volledig geautomatiseerde boor-zaagstraat brengt progressie. De efficiency van de productie kreeg hiermee een krachtige impuls. Ontwikkeling heeft bij onze opdrachtgevers vaak dezelfde focus. Zo namen we deel aan belangrijke projecten rondom het spoor. Nieuw zijn ook ons Project Inspiratieboek en de inspiratieboekjes. Per project geven ze een indruk hoe we succesvol samenwerken met ontwerpers en opdrachtgevers. Ik wens u veel inspiratie met deze eerste Aktueel van 2013! vervolg Groene golf >> het nodige daglicht en s avonds voor veilig en mooi kunstlicht. Veilig werken Alle onderdelen voor de overkappingen zijn in onze fabriek gemaakt, onder de condities van NEN-EN en ter plekke gemonteerd tijdens een tweedaagse buitendienststelling van de sporen. De verdere montage en afbouw kwamen in de reguliere werktijden tot stand. De hele bouw, op basis van een UAV-GC contract, verliep volgens de strikte ProRailcondities Veilig Werken Langs het Spoor. Dubbel parkeren bij station Hoevelaken Ook Hoevelaken kreeg een nieuw station. Deze halte van de Valleilijn tussen Barneveld-Noord en Amersfoort biedt de reiziger uitgebreide faciliteiten, waaronder een aantal moderne fietsparkeervoorzieningen. We plaatsten hier op een hooggelegen plateauconstructie het Optima dubbellaags fietsparkeersysteem en een aantal fietskluizen.

3 Jan Kuipers Nunspeet timmert aan het spoor Het aantal treinreizigers blijft groeien. Reden waarom ProRail de grootste stations-modernisering in de geschiedenis van de Nederlandse spoor wegen op touw zette. Ook werden recent tien nieuwe stations en de Hanzelijn geopend. Jan Kuipers Nunspeet was bij veel van deze projecten nauw betrokken. Fietsparkeerfaciliteiten Hanzelijn-stations Dagelijks gebruiken zo n reizigers de nieuwe Hanzelijn, die de Randstad met het noorden en noordoosten van Nederland verbindt. Jan Kuipers Nunspeet kreeg uit het bestek van ProRail de op dracht om fietsenstallingen voor de stations Dronten en Kampen-Zuid te realiseren. André Kleiberg, projectleider: De voorzieningen, bestaande uit overkappingen, fietsenrekken en kluizen zijn in samenwerking met hoofdaannemer Hegeman gerealiseerd in het kader van het project Ruimte voor de Fiets. Ze bieden elk 800 fietsen een overdekte plek. Elke stalling heeft 80 fietskluizen. Dat kunnen er nog meer worden, afhankelijk van het reizigersaanbod. Dubbele buisleuningen Om het voor alle treinreizigers mogelijk te maken het station zelfstandig te bereiken, startte ProRail in 2008 het landelijk programma Toegankelijkheid. Jan Kuipers Nunspeet kreeg in dit kader de opdracht rode, dubbele buisleuningen te monteren langs alle trappen en hellingbanen op ca. 200 stations. ProRail is eind vorig jaar begonnen met het project aanpassing hellingbanen. Voor dit project is Jan Kuipers Nunspeet als onderaan nemer verantwoordelijk voor het leveren en monteren van nieuwe rode dubbele buisleuningen op de verschillende stations in Nederland. Het project bestaat uit het aanpassen van 62 hellingbanen op 40 stations. Bestekservice op onze site U kunt de bestekteksten van onze producten rechtstreeks in uw bestek op nemen. Vanaf onze website zijn de bestekteksten gemakkelijk te down loaden. U kunt kiezen voor bestekteksten overeen komstig de STABU of RAW systematiek.

4 Natasja Boekel, export manager: In Europa ligt een wereld van kansen De producten van Jan Kuipers Nunspeet worden internationaal gewaardeerd. Vanuit diverse landen neemt de vraag toe. Alle reden om de export naar een hoger plan te tillen. Export manager Natasja Boekel: De laatste tijd hebben we veel energie in ons dealernetwerk gestoken. De ondersteuning en informatievoorziening zijn sterk verbeterd. En door de intensivering van de contacten blijven we goed op de hoogte van de internationale marktontwikkelingen. Grenzen verleggen Vooral de fietsparkeersystemen, fietstrommels en overkappingen van Jan Kuipers Nunspeet vinden hun weg naar het buitenland. Zo is het Optima dubbellaags fietsparkeersysteem erg succesvol in o.a. Duitsland, Frankrijk en Engeland. Speciaal voor Duitsland wordt Optima inmiddels met het ADFC keurmerk, vergelijkbaar met FietsParKeur, geleverd. Natasja: Ook in Frankrijk gaat het goed met de Optima etagerekken. Onze vertegenwoordiger heeft er in middels al duizenden door heel Frankrijk geplaatst. Zo staan er alleen in Lille al meer dan Maar ook in de rest van Europa is veel belangstelling voor fietsparkeersystemen, zeker in landen met een actief fietsbeleid zoals bijvoorbeeld Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië. Dutch Cycling Embassy Natasja reist regelmatig naar het buitenland om de dealers te bezoeken en het assortiment van Jan Kuipers Nunspeet te promoten: Veel grote steden stimuleren het fietsgebruik. Dat biedt interessante mogelijkheden voor fietsgerelateerde producten. Jan Kuipers Nunspeet is daarom ook deelnemer van de Dutch Cycling Embassy, een organisatie die het fietsen internationaal op de kaart zet. Nederland is fietsland nummer één, het perfecte gidsland bij het ontwikkelen van fietsbeleid en de juiste infrastructuur. Het uitgangspunt hierbij is dat goede faciliteiten noodzakelijk zijn om meer mensen op de fiets te krijgen. Om het fietsparkeren nog beter op de kaart te zetten zal Jan Kuipers Nunspeet in juni ook aanwezig zijn in Wenen voor de jaarlijkse internationale fietsconferentie Velo-City. Veel grote steden stimuleren het fietsgebruik. Dat biedt interessante mogelijkheden.

5 Heeft u het Project Inspiratieboek al? Deze recent verschenen uitgave geeft een veelzijdig overzicht van een aantal aansprekende projecten. Fraaie foto s en korte case-omschrijvingen laten zien wat een optimale wisselwerking tussen opdrachtgever, ontwerper en constructeur mogelijk maakt. U kunt het boek kosteloos bestellen via de mail, website of telefoon. Het projectboek is ook te bekijken op onze site. info@jankuipers-nunspeet.nl, of telefoon: Beursberichten Terugblik vakbeurs Facilitair Veel bezoekers lieten zich door Jan Kuipers Nunspeet uitvoerig informeren over onze nieuwste producten en projecten. Bijzondere belangstelling kregen het succesvolle Optima V7 dubbellaags fietsparkeersysteem met FietsParKeur, en de populaire Grace bank en afvalbak. Onze nieuwste producten nog niet gezien? Bel of mail even en we sturen u met plezier de documentatie. Aankomende beurzen >> 17 en 18 april, Enka-terrein Ede Stad en Ruimte 2013 Hoe ziet de stad van morgen er uit? Stad en Ruimte is een broedplaats van ideeën en businesskansen. Daarnaast is dit vakevent een goede gelegenheid om te netwerken en de beste ontwerpers en (landschaps)architecten, leveranciers en organisaties op dit terrein te ontmoeten. U vindt ons op standnummer 112. Hartelijk welkom in Ede! Gratis entree Toegangskaarten voor Stad en Ruimte kunt u kosteloos bestellen via >> juni, Wenen Velo-city 2013 Jan Kuipers Nunspeet is erbij: Velo-city 2013, hét internationale evenement over het integreren van fietsen in de stadsplanning en het promoten van de fiets voor dagelijks gebruik. Tijdens deze topconferentie in Wenen, met dit jaar als thema The Sound of Cycling: Urban Cycling Cultures, geven gerenommeerde organisaties en sprekers hun visie. Mobiliteit, innovatie, verbetering van de infrastructuur, nieuwe fietsfaciliteiten en tal van andere thema s komen aan bod. Wij ontmoeten u graag in Wenen.

6 Parkeren op FietsParKeur niveau Bij stations worden veel fietsen gestald. Een hele uitdaging dus, om de ruimte er optimaal te benutten. Het Optima V7 dubbellaags fietsparkeersysteem creëert plaats voor twee keer zoveel fietsen als standaard fietsparkeersystemen op hetzelfde oppervlak. De efficiënte Optima voldoet aan strenge eisen en kreeg als eerste het FietsParKeur voor dubbellaags fietsparkeersystemen. De bovenplaatsen hebben een doordacht kantelmechanisme met gasdrukveer waardoor de fiets met een minimale inspanning te parkeren is. De Optima is binnen en buiten toepasbaar. Duits ADFC-keurmerk voor Optima In Duitsland worden fietsparkeersystemen getest door de Algemeiner Deutscher Fahrrad Club (ADFC). Jan Kuipers Nunspeet was de eerste buitenlandse producent van etagerekken die het ADFC Qualitätssiegel mocht voeren. Vanwege de afwijkende ADFC-eisen werd een speciale Optima-uitvoering voor de Duitse markt ontwikkeld. Kantelmechanisme met gasdrukveer Nieuwe boor-zaagstraat impuls voor efficiency Sinds kort hebben onze vakmensen een nieuwe boor-zaagstraat in gebruik. Deze CNC-gestuurde machine tilt de efficiency van het productieproces naar een nog hoger plan. Stalen balken tot een lengte van 12 meter worden snel en met grote precisie op maat geboord en gezaagd. Vanwege het formaat van de boor-zaagstraat werd de productiehal met 600 m² uitgebreid.

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft

ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft ipv bruggensysteem standaard bruggen, mooi ontworpen door ipv Delft s t a n d a a r d b r u g g e n m o o i o n t w o r p e n Inspirerende vormgeving Inspirerende producent Jan Kuipers Nunspeet werkt al

Nadere informatie

Eerste Hulp bij. FietsParkeren. Whitepaper VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD

Eerste Hulp bij. FietsParkeren. Whitepaper VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Eerste Hulp bij FietsParkeren Whitepaper VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Eerste hulp bij Fietsparkeren Inleiding: Waarom is een goede fietsenstalling belangrijk? 3-4 1. Welke fietsen dienen er geparkeerd

Nadere informatie

op de fiets? 4053 mensen

op de fiets? 4053 mensen 4053 mensen op de fiets? Het faciliteren van een efficiënte fietsenstalling gaat verder dan het plaatsen van een fietsenrek. Het parkeren van de fiets vraagt om een passende oplossing. Wij adviseren u

Nadere informatie

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een FALCO LEVEL PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ Het etage-fietsenrek is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem waarin twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde aantal vierkante meter

Nadere informatie

Whitepaper fietsparkeren

Whitepaper fietsparkeren Whitepaper fietsparkeren welke fietsenstalling is het meest geschikt voor uw locatie? living outside together inhoudsopgave stallingsmethode uitgelicht fietsen stallen; iedere locatie een eigen behoefte

Nadere informatie

Inhoud. Wie / wat is Polyfaser. Geschiedenis. Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken. Verkrijgbaar in heel Europa

Inhoud. Wie / wat is Polyfaser. Geschiedenis. Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken. Verkrijgbaar in heel Europa Hartelijk welkom! Inhoud Wie / wat is Polyfaser Geschiedenis Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken Verkrijgbaar in heel Europa Wie / wat is Polyfaser Fabrikant en verwerker van kunststof

Nadere informatie

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om FIETS PARKEUR FIETSPARKEUR De stichting FietsParKeur is in 999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen te verbeteren. De stichting FietsParKeur stelt kwaliteitseisen op die zijn vastgelegd

Nadere informatie

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een

LEVEL FALCO PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een FALCO LEVEL PREMIUM+ FALCOLEVEL PREMIUM+ Het etage-fietsenrek is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem waarin twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen worden op hetzelfde aantal vierkante meter

Nadere informatie

LEVEL FA LCO FALCOLEVEL (PRO) Compact fietsparkeren met de FalcoLevel en de. FalcoLevel-PRO. Het voordeel van de etagerekken

LEVEL FA LCO FALCOLEVEL (PRO) Compact fietsparkeren met de FalcoLevel en de. FalcoLevel-PRO. Het voordeel van de etagerekken FA LCO LEVEL FALCOLEVEL (PRO) Compact fietsparkeren met de FalcoLevel en de FalcoLevel-PRO. Het voordeel van de etagerekken is duidelijk: in deze fietsparkeersystemen kunnen twee keer zoveel fietsen geparkeerd

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

Innovatie in efficiënt gebruik en organisatie van bewaakte (zelfservice) fietsenstallingen op stations. Houten 20 juni 2019

Innovatie in efficiënt gebruik en organisatie van bewaakte (zelfservice) fietsenstallingen op stations. Houten 20 juni 2019 Innovatie in efficiënt gebruik en organisatie van bewaakte (zelfservice) fietsenstallingen op stations Houten 20 juni 2019 Even voorstellen Foto Folkert Folkert Piersma Projectmanager ProRail Sabine van

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

Fietsplaza HC een initiatief van CORIO, V&D en gemeente Utrecht

Fietsplaza HC een initiatief van CORIO, V&D en gemeente Utrecht Fietsplaza HC een initiatief van CORIO, V&D en gemeente Utrecht Stel je eens voor... een comfortabele fietsenstalling waar je als gast ontvangen wordt midden in het winkelhart van Nederland. Het heeft

Nadere informatie

The Netherlands Cycling Embassy gaat de wereld veroveren

The Netherlands Cycling Embassy gaat de wereld veroveren The Netherlands Cycling Embassy gaat de wereld veroveren The Netherlands Cycling Embassy Nederland is fietsland nummer 1 in de wereld: in gebruik, beleid en voorzieningen. Veel steden willen hun fietsgebruik

Nadere informatie

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke FALCO GAMMA De FalcoGamma fietsoverkapping is een functionele en moderne overkapping die in elke omgeving past. De succesvolle FalcoGamma overkapping bestaat uit een enkelzijdig en dubbelzijdig model.

Nadere informatie

Hoezo, fietsparkeren lastig? 03/06/2016 1

Hoezo, fietsparkeren lastig? 03/06/2016 1 Hoezo, fietsparkeren lastig? 03/06/2016 1 Fietsen stallen in het stationsgebied Folkert Piersma ProRail Project manager Business unit Stations Kees Peters I Movares I Stedenbouwkundig adviseur Inhoud:

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook Falco LITE falcolite De FalcoLite overkapping is de doorzichtige fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem onder past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties

Nadere informatie

F L E X I B E L O V E R K A P P E N

F L E X I B E L O V E R K A P P E N F L E X I B E L O V E R K A P P E N Fibrokap: flexibel overkappen - Fietsoverkappingen - Fietsparkeersystemen - Fietskluizen & kelderboxen - Milieu- & opslagoverkappingen - Jop- & rokersoverkappingen -

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

Menu. Y xàáxçáàtää ÇzxÇ u } áàtà ÉÇá

Menu. Y xàáxçáàtää ÇzxÇ u } áàtà ÉÇá Menu Y xàáxçáàtää ÇzxÇ u } áàtà ÉÇá Ruimte voor de Fiets Versie 0.1, februari 2013 Aanleiding Het aantal treinreizigers dat de reis met de fiets begint of eindigt neemt steeds verder toe. Deze reizigers

Nadere informatie

13/04/2016. Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven. Fietsparkeerbeleid. Leuven fietsstad. Fietsparkeren een GEWENST probleem

13/04/2016. Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven. Fietsparkeerbeleid. Leuven fietsstad. Fietsparkeren een GEWENST probleem Fietsparkeerbeleid Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven Mobiliteitsacademie VSV 12 april 2016 Tim Asperges Adviseur mobiliteit stad Leuven Fietsdiefstal is een grote barrière voor fietsgebruik

Nadere informatie

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om FIETS PARKEUR FIETSPARKEUR De stichting FietsParKeur is in 999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen te verbeteren. De stichting FietsParKeur stelt kwaliteitseisen op die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector

Cleanpanel. Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel Hoogwaardige kunststof wand- en plafondpanelen voor de voedingsmiddelensector Cleanpanel: hygiënische wanden plafondoplossing voor de voedingsmiddelensector Met name in de voedingsmiddelensector

Nadere informatie

LEVEL FALCO ECO FALCOLEVEL ECO VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk

LEVEL FALCO ECO FALCOLEVEL ECO VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk FALCO LEVEL ECO Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk dubbellaags fietsparkeersysteem. Het grote voordeel van dit fietsenrek is dat er twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen

Nadere informatie

Doelstelling. Het aanwerven van een Duitse account manager, die werk gaat maken van de gekozen marketing- en distributiestrategie in Duitsland.

Doelstelling. Het aanwerven van een Duitse account manager, die werk gaat maken van de gekozen marketing- en distributiestrategie in Duitsland. Business Case Doelstelling Het aanwerven van een Duitse account manager, die werk gaat maken van de gekozen marketing- en distributiestrategie in Duitsland. 2 Business case Duitsland is de belangrijkste

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

fietsparkeren

fietsparkeren fietsparkeren mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

a-11 fietsenrek a-11 Falco is al 60 jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich

a-11 fietsenrek a-11 Falco is al 60 jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich fietsenrek a-11 a-11 Falco is al jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. Het fietsenrek de A-11 is een praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich reeds heeft bewezen. Het is het prototype

Nadere informatie

Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven

Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven Fietsparkeerbeleid op lokaal niveau Case Leuven Mobiliteitsacademie VSV - 1 december 2014 Tim Asperges Adviseur mobiliteit stad Leuven Fietsparkeerbeleid Fietsdiefstal is een grote barrière voor fietsgebruik

Nadere informatie

Samen investeren! Samenvatting bestuursakkoord Gemeente Emmen. betrokken leefbaar duurzaam bereikbaar sociaal ondernemend

Samen investeren! Samenvatting bestuursakkoord Gemeente Emmen. betrokken leefbaar duurzaam bereikbaar sociaal ondernemend Samen investeren! Samenvatting bestuursakkoord 2018-2022 Gemeente Emmen betrokken leefbaar duurzaam bereikbaar sociaal ondernemend S S Samen investeren! De partijen Wakker Emmen, PvdA en CDA gaan opnieuw

Nadere informatie

SOLAR S T E L L. gemak op het dak. gemak op het dak. gemak op het dak

SOLAR S T E L L. gemak op het dak. gemak op het dak. gemak op het dak SOLA S T E L L SOLA S T E L L SOLA S T E L L SOLASTELL CO-CEATIE EN INNOVATIE VAN PODUCTEN EN DIENSTEN INNOVATIE IS GOED LUISTEEN KWWS zorgt voor een Klassieke Win-Win Situatie: We zijn ons als KWWS bewust

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Nona Storage Systems

Nona Storage Systems Nona Storage Systems Magazijnsystemen van vakmensen voor vakmensen. Advies en individuele oplossingen. Nona Storage Systems Van harte welkom bij Nona Storage Systems, een bedrijf in Leuven (centraal gelegen

Nadere informatie

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in FALCO LITE De FalcoLite overkapping is de transparante fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties op ontstaan. De FalcoLite

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland

Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland Dé ondernemingsvereniging van Brabant en Zeeland VERBINDT VERSTERKT VERTEGENWOORDIGT BRABANT ZEELAND IS HET STERKSTE ONDERNEMINGSNETWERK VAN UW REGIO. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie,

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

RAIL FALCO FALCORAIL VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch. verantwoorde fietsoverkapping.

RAIL FALCO FALCORAIL VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch. verantwoorde fietsoverkapping. FALCO RAIL FALCORAIL De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. Door het gebogen dak en de transparantie heeft deze overkapping naast de esthetiek, ook een zeer licht

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Aktueel. Najaar 2011. Project Ruurlo: Proefmontage voetgangerstraverse voor de deur bij Jan Kuipers Nunspeet. In dit nummer:

Aktueel. Najaar 2011. Project Ruurlo: Proefmontage voetgangerstraverse voor de deur bij Jan Kuipers Nunspeet. In dit nummer: Najaar 2011 In dit nummer: Project Ruurlo Voorwoord Inspirerende wisselwerking met ontwerpers IJsjes voor standbezoekers Wilma Smit Duurzaamheid Beurs Verkeer & Mobiliteit 2011 Grace gaat straat op in

Nadere informatie

TopAccess dakluiken. Daktoegang van het hoogste niveau

TopAccess dakluiken. Daktoegang van het hoogste niveau TopAccess dakluiken Daktoegang van het hoogste niveau Duurzame daktoegang Daktoegang van het hoogste niveau De nieuwe dakluiken van Staka doen hun naam TopAccess eer aan: Daktoegang van het hoogste niveau.

Nadere informatie

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG OVERKAPPINGSYSTEMEN Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten van Boog wordt de

Nadere informatie

inhoudsopgave 1. Voorwoord 5 2. Het bedrijf 6 3. De competenties 10 4. Het meubilair 18 5. Contact 32 JCDecaux Gevoel voor de stad

inhoudsopgave 1. Voorwoord 5 2. Het bedrijf 6 3. De competenties 10 4. Het meubilair 18 5. Contact 32 JCDecaux Gevoel voor de stad Gevoel voor de stad Gevoel voor de stad Zelfreinigend openbaar toilet Nijmegen Abri model Foster, HOV-lijn Locatie: Utrecht, Janskerkhof JCDecaux Gevoel voor de stad inhoudsopgave 1. Voorwoord 5 2. Het

Nadere informatie

THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR.

THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR. THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. Een fraaie vloer is uw visitekaartje. Kiezen voor gezonde producten geeft dubbele zekerheid. Gegarandeerd. DAARMEE NEEMT

Nadere informatie

Parkeergarage Rolluiken

Parkeergarage Rolluiken Parkeergarage Rolluiken Parkeergaragerolluiken en rolhekken Jansen beveiligingstechniek parkeergaragerolluiken en rolhekken zijn ideaal voor afsluiting van uw parkeergarage of parkeerterrein. Ook voor

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om

PARKEUR FIETS FIETSPARKEUR VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om FIETS PARKEUR FIETSPARKEUR De stichting FietsParKeur is in 999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen te verbeteren. De stichting FietsParKeur stelt kwaliteitseisen op die zijn vastgelegd

Nadere informatie

fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen

fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen fiets ParKEUR fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen te verbeteren. De stichting FietsParKeur stelt kwaliteitseisen op die zijn vastgelegd

Nadere informatie

URBAN OUTDOOR SOLUTIONS

URBAN OUTDOOR SOLUTIONS URBAN OUTDOOR SOLUTIONS Wie is respo ONZE MISSIE Respo produceert hoogwaardige Urban Cycle Solutions, Shelters, Street Furniture en Urban Sport producten van staal en andere materialen met een uitstekende

Nadere informatie

Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR.

Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR. Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. Een fraaie vloer is uw visitekaartje. Kiezen voor gezonde producten geeft dubbele zekerheid. Gegarandeerd. Daarmee neemt

Nadere informatie

Ruimtelijke onderbouwing uitbreiding rijwielstalling halte Hilversum Noord

Ruimtelijke onderbouwing uitbreiding rijwielstalling halte Hilversum Noord Ruimtelijke onderbouwing uitbreiding rijwielstalling halte Hilversum Noord Opdrachtgever: ProRail, dhr. Ir. W. van Minderhout Project: Ruimte voor de fiets Auteur: ir. T.V. Kraak, Movares Nederland BV

Nadere informatie

Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm

Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm Een flexibele en mooie vormgeving met Sonnet zonneroosters! Z O N N E R O O S T E R De Sonnet is op iedere gevel en in elke gewenste vormgeving toepasbaar. De mogelijkheden

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

FLEXWERKEN IN DE BOLDER JOUW DUURZAME WERKPLEK OP EEN TOPLOCATIE

FLEXWERKEN IN DE BOLDER JOUW DUURZAME WERKPLEK OP EEN TOPLOCATIE FLEXWERKEN IN DE BOLDER JOUW DUURZAME WERKPLEK OP EEN TOPLOCATIE www.werkenindebolder.nl KOM FLEXWERKEN IN DE BOLDER! Op 1 januari 2015 openen wij het splinternieuwe flexkantoor in de Bolder! Zoek jij

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Metaal vormt de basis

Metaal vormt de basis Metaal vormt de basis Geerts, dé specialist in dieptrekken geertsmetaalwaren.nl Een staaltje van dieptrekwerk Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal, aluminium, koper, messing en rvs in welke

Nadere informatie

Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je!

Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Kijk ook eens op www.mondana.nl voor een dealer bij u in de buurt. bedrijfsbrochure Meer dan 35 jaar ervaring, dat merk je! Mondana vervaardigt voor zowel consument

Nadere informatie

afzetpalen en hekwerken

afzetpalen en hekwerken afzetpalen en hekwerken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke

Nadere informatie

FIETS VOORVORK PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen

FIETS VOORVORK PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen VOORVORK FIETS PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen van Falco die zijn gebaseerd op het voorvorkprincipe. Het voorvorkparkeersysteem is de

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Schaarhekken Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Jansen beveiligingstechniek schaarhekken zijn het alternatief voor rolluiken en rolhekken. Schaarhekken zijn stevig en esthetisch uitgevoerd. Schaarhekken

Nadere informatie

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe

Scheuten geëmailleerd glas. Colorsafe Scheuten geëmailleerd glas Colorsafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

Voor een duurzame bescherming van metaal. coatingmanagers. Internet www.dijkmancoating.nl. E-mail info@dijkmancoating.nl. Telefoon +31 (0)314 37 04 10

Voor een duurzame bescherming van metaal. coatingmanagers. Internet www.dijkmancoating.nl. E-mail info@dijkmancoating.nl. Telefoon +31 (0)314 37 04 10 Voor een duurzame bescherming van metaal Telefoon +31 (0)314 37 04 10 Internet www.dijkmancoating.nl E-mail info@dijkmancoating.nl Van de ontwerpfase tot aan de logistiek Zoals u weet is de metaalindustrie

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

projecties nummer februari 2005

projecties nummer februari 2005 projecties 12 nummer februari 2005 KO N I N K L I J K T H E AT E R C A R R É een van de meest bijzondere theaters van Nederland Op 15 november 2004 werd Koninklijk Theater Carré in Amsterdam officieel

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen Falco tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen kolommen aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel

Nadere informatie

Rapportage 1e halfjaar 2011 scope 3

Rapportage 1e halfjaar 2011 scope 3 Rapportage 1e halfjaar 2011 scope 3 Inleiding Ten behoeve van het voldoen aan niveau 5 van de ProRail CO2 prestatieladder is het voor Jan Kuipers Nunspeet noodzakelijk om minimaal 2 maal per jaar te rapporteren

Nadere informatie

Fietsplaza HC een initiatief van Klepierre, Hoog Catharijne en gemeente Utrecht

Fietsplaza HC een initiatief van Klepierre, Hoog Catharijne en gemeente Utrecht Fietsplaza HC een initiatief van Klepierre, Hoog Catharijne en gemeente Utrecht Stel je eens voor... een comfortabele fietsenstalling waar je als gast ontvangen wordt midden in het winkelhart van Nederland.

Nadere informatie

Houtskoolschets Asten april 2017

Houtskoolschets Asten april 2017 Houtskoolschets Asten2030 14 april 2017 Opzet Asten2030 Start A Verkenning B Verbreding C 3 Verankering Dag van de Toekomst Besluit vorming 1. Werk Conferentie intern 2. Werk Conferentie intern Internet

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Aan de lezer datum 14 mei telefoon (010) betreft* Brochure Hoekse Lijn, Lightrail langs de Nieuwe Waterweg. Geachte heer, mevrouw,

Aan de lezer datum 14 mei telefoon (010) betreft* Brochure Hoekse Lijn, Lightrail langs de Nieuwe Waterweg. Geachte heer, mevrouw, STADSREGM, ^ ^ "^^" ROTTERDAM Aan de lezer datum 14 mei 2008 ons kenmerk 25673 steller» A - van Kapel telefoon (010) 4172862 uw kenmerk betreft* Brochure Hoekse Lijn, Lightrail langs de Nieuwe Waterweg

Nadere informatie

Renoveren én brandwerend innoveren?

Renoveren én brandwerend innoveren? Welkom Renoveren én brandwerend innoveren? Als we geen 10 kunnen halen, gaan we minstens voor een voldoende. De dagelijkse problematiek in relatie tot brandwerende constructies en de werkelijkheid in

Nadere informatie

Bezoekadres Kenmerk Uw brief Bijlage(n) Maatschappelijke diensttijd, kansen en uitdagingen

Bezoekadres Kenmerk Uw brief Bijlage(n) Maatschappelijke diensttijd, kansen en uitdagingen > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T 070 340 79 11 F 070 340

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Wij maken graag reclame voor anderen

Wij maken graag reclame voor anderen Wij maken graag reclame voor anderen RECLAME ONTWERP WEBSITE HUISSTIJL U wilt uw doelgroep....aanspreken, informeren en overtuigen. Dat doet u met een heldere boodschap en direct in het oog springende

Nadere informatie

lijnden van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio FASE 1 fashioncourt.nl VOLLEDIG VERHUURD San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland

lijnden van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio FASE 1 fashioncourt.nl VOLLEDIG VERHUURD San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland van ca.124m 2 tot ca.1700m 2 te huur medio 2010 FASE 1 VOLLEDIG VERHUURD fashioncourt.nl San Franciscostraat 6 t/m 20 1175 RE Lijnden Nederland Midden in de mode inspiratie per streende meter Fashioncourt

Nadere informatie

Ontdek de ruimte in onze behuizingen! Voor het eenvoudig inbouwen van spots, luidsprekers en andere componenten in beton.

Ontdek de ruimte in onze behuizingen! Voor het eenvoudig inbouwen van spots, luidsprekers en andere componenten in beton. Ontdek de ruimte in onze behuizingen! Voor het eenvoudig inbouwen van spots, luidsprekers en andere componenten in beton. geeft u de ruimte! Vooraf plannen/instorten bij de betonfabriek Inbouwen tijdens

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Station Lansingerland-Zoetermeer

Station Lansingerland-Zoetermeer Station Lansingerland-Zoetermeer ARC19 Team V Architectuur / Arcadis Architecten Team V Architectuur / Arcadis Architecten September 2019 1 Station Lansingerland-Zoetermeer Meestal geeft de stedelijke

Nadere informatie

Fietsparkeren Stationsgebied 20/04/2007 1

Fietsparkeren Stationsgebied 20/04/2007 1 Fietsparkeren Stationsgebied 20/04/2007 1 Organisatie Parkeerbedrijf Utrecht Dienst Stadsontwikkeling Hoofd Parkeerbedrijf Bureau Financiën & invordering Bureau Operationele zaken Bureau Parkeermanagement

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Nijmegen Fietsstad. Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Embargo tot 19 mei Onderwerp. Programma Mobiliteit

Nijmegen Fietsstad. Alleen ter besluitvorming door het College. Collegevoorstel Embargo tot 19 mei Onderwerp. Programma Mobiliteit Embargo tot 19 mei 2016 Onderwerp Nijmegen Fietsstad Programma Mobiliteit BW-nummer n.v.t. Portefeuillehouder H. Tiemens Samenvatting Nijmegen voert al jaren een actief fietsbeleid, als integraal onderdeel

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Van tevoren bekijk ik zelden projecten

Van tevoren bekijk ik zelden projecten Van tevoren bekijk ik zelden projecten Rob Hoekstra Een gesprek bij UNStudio confronteerde me met een mooie open vraag: Hoe werk je eigenlijk? Daar had ik niet op gerekend. Ik heb de vraag op dat moment

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek.

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek. FIETSENREK A11 A11 Het fietsenrek A11 is een praktisch en degelijk fietsenrek. DUURZAAM conform criteria inkopen FUNCTIONEEL en solide fietsenrek VOORDELIG fiets parkeren De A11 fietsrekken hebben een

Nadere informatie

Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. voor een elektrische fiets.

Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. voor een elektrische fiets. FalcoION VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOION Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. Een fietsstandaard waarin de fiets makkelijk geparkeerd kan worden, met 1 of 2 oplaadpunten

Nadere informatie

wij zien er uw verraste gezicht na onze kennismaking in...

wij zien er uw verraste gezicht na onze kennismaking in... inspired by wie wil... ( You) kan in de bovenste stippen zichzelf als klant zien. In de middelste stip onze dealer als intermediair en in de onderste stip Vepa als basis. De stip onderaan is kleiner: zo

Nadere informatie