ALGEMENE VOORWAARDEN UITGEVERIJ HOLCO PUBLICATIONS BV (Gebruiksvoorwaarden verkoopvoorwaarden, privacy reglement)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN UITGEVERIJ HOLCO PUBLICATIONS BV (Gebruiksvoorwaarden www.penny.nl, verkoopvoorwaarden, privacy reglement)"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN UITGEVERIJ HOLCO PUBLICATIONS BV (Gebruiksvoorwaarden verkoopvoorwaarden, privacy reglement) Uitgeverij Holco Publications BV KvK : Alkmaar BTW nummer: B01 Artikel 1 Algemene bepalingen, toepasselijkheid 1.1. De bladen Penny worden uitgegeven door Uitgeverij Holco Publications BV. Uitgeverij Holco Publications BV is ook eigenaar van de website Deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) zijn van toepassing op jouw gebruik van de website en iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, inclusief abonnementen en bestellingen, tussen jou en Uitgeverij Holco Publications BV, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen. Ben je jonger dan 18 jaar, zorg je ervoor dat je toestemming van één van je ouders of voogd hebt als je bezoekt? Je mag alleen gebruik maken van als je 18 jaar of ouder bent of als je toestemming hebt van je ouder of voogd. 1.3 Door het gebruik van stem je in met deze Voorwaarden. Het is van belang dat je de tijd neemt deze Voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Ben je jonger dan 18 jaar, doe dit dan samen met je ouder of voogd. Als jij en/of je ouder/voogd het niet eens is/zijn met deze Voorwaarden, moet je het gebruik van meteen stoppen. Ook door te bestellen en/of het afsluiten van een abonnement geef je aan met deze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Deze algemene voorwaarden van Uitgeverij Holco Publications BV zijn kosteloos en op aanvraag verkrijgbaar. 1.4 Als er onduidelijkheid bestaat over de uitleg van één of meerdere van de bepalingen van deze algemene voorwaarden, moet de uitleg plaatsvinden naar de geest van deze algemene voorwaarden. 1.5 Als zich tussen jou en Uitgeverij Holco Publications BV een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, moet deze situatie worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. 1.6 Indien Uitgeverij Holco Publications BV niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat Uitgeverij Holco Publications BV in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen.

2 1.7 Uitgeverij Holco Publications BV behoudt zich het recht voor deze Voorwaarden eenzijdig te wijzigen. Je moet deze voorwaarden dus regelmatig bekijken. Ben je jonger dan 18 jaar, doe dit dan samen met je ouder of voogd. Artikel 2 Abonnementen en bezorging in binnen- en buitenland 2.1 Nieuwe abonnementen op Penny kunnen op ieder moment ingaan. Ten aanzien van de hieronder genoemde abonnementsprijzen geldt dat prijswijzigingen zijn voorbehouden. 2.2 De Penny abonnementsprijs voor in Nederland voor 24 edities is 76,- en voor 12 edities 38,-. Betaling gebeurt via een acceptgirokaart, overschrijving of ideal. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 2.2 De Penny abonnementsprijs in België is 40,- voor 12 edities of 80,- voor 24 edities (prijswijzigingen voorbehouden). Als je in België woont, kan je als volgt een abonnement afsluiten: maak het bedrag voor het door jou gekozen abonnement over naar KBC Bank rek. no ten name van Holco Publications inclusief vermelding van je naam, adres, postcode en woonplaats. 2.3 De abonnementsprijs voor landen buiten Nederland en België is: Europa: 136,- voor 24 edities, 68,- voor 12 edities. Rest van de wereld: 178,- voor 24 edities, 89,- voor 12 edities (prijswijzigingen voorbehouden). Voor abonnementen en bezorging in landen buiten Nederland en België kun je bellen naar telefoonnummer of mailen naar abonnementen@penny.nl. 2.4 Zodra Uitgeverij Holco Publications BV de betaling heeft ontvangen, ontvang je het eerstvolgende nummer. Indien je een abonnement hebt op Penny krijg je toegang tot de Penny ledensite. Het welkomstcadeau krijg je ongeveer 4 weken na betaling toegestuurd. Het welkomstcadeau geldt alleen als je het afgelopen jaar geen lid bent geweest, en wordt alleen in Nederland bezorgd. Abonnement aanbiedingen via de site of het blad kunnen slechts worden afgesloten als je het afgelopen jaar geen abonnee bent geweest. 2.5 Wijziging van de abonnementsprijs wordt uiterlijk zes (6) weken voordat deze van kracht gaat in het tijdschrift bekendgemaakt (o.a. colofon). 2.6 Na afloop van je abonnement bieden we je de mogelijkheid om een abonnement voor een nieuwe periode af te sluiten. Voor Penny krijg je bij het op drie na laatste nummer van je abonnement daarvoor een acceptgirokaart toegestuurd. 2.7 Indien je in het vervolg geen nieuwe aanbiedingen wilt ontvangen, verzoeken wij je om contact op te nemen met onze abonnementenadministratie. Dat kan door middel van bellen naar het telefoonnummer De administratie is geopend van uur tot uur en van uur tot uur. Een is ook

3 mogelijk via: Je kunt ons ook bereiken per fax: of per post: postbus AG Alkmaar. 2.8 De bezorging van de tijdschriften in Nederland en België vindt plaats via PostNL. 2.9 Om ervoor te zorgen dat jouw Penny op het juiste adres worden bezorgd, moeten adreswijzigingen uiterlijk vier weken voor de datum dat je verhuist aan Uitgeverij Holco Publications BV worden doorgegeven. Zolang geen verhuisbericht is ontvangen, gaat Uitgeverij Holco Publications BV ervan uit dat je woont op het laatst bekende adres. Artikel 3 Website Op tref je een aantal links aan naar andere websites. Uitgeverij Holco Publications BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites of de wijze waarop die partijen met jouw gegevens omgaan. Wij bevelen je aan om de algemene voorwaarden en privacy policy van deze andere websites te lezen, als je jonger bent dan 18 jaar samen met je ouder of voogd. 3.2 Een deel van de gegevens op de website wordt door derden geplaatst. Uitgeverij Holco Publications BV is niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid van deze door derden geplaatste informatie. 3.3 Bezoekers kunnen materiaal (zoals reacties of via youtube.com beschikbare filmpjes) inzenden voor publicatie op Uitgeverij Holco Publications BV behoudt het recht ingezonden materiaal in te korten, aan te passen dan wel niet te plaatsen. Uitgeverij Holco Publications BV behoudt zich tevens het recht voor om materiaal te verwijderen. 3.4 Inzenders van materiaal garanderen dat door het gebruik en/of publiceren van door hen ingezonden materiaal op geen rechten van derden, zoals auteursrechten, worden geschonden, en niet anderszins onrechtmatig jegens derden wordt gehandeld. Inzenders zijn zelf aansprakelijk voor een schending van rechten van derden en/of onrechtmatig handelen jegens derden. 3.5 De (inhoud van) mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. 3.6 Als je van mening bent dat door Uitgeverij Holco Publications BV en/of materiaal geplaatst op inbreuk wordt gemaakt op jouw rechten en/of anderszins onrechtmatig jegens jou wordt gehandeld, laat dit dan direct aan Uitgeverij Holco Publications BV weten via info@holcopublications.nl.

4 Artikel 4 Het bestellen van producten via Penny en Uitgeverij Holco Publications BV biedt producten aan op de website ook staan er aanbiedingen in de bladen Penny en Penny Junior. Al deze aanbiedingen en de daarbij genoemde prijzen zijn vrijblijvend. Uitgeverij Holco Publications BV behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om deze aanbiedingen en prijzen te wijzigen. De producten kunnen alleen in Nederland bezorgd worden. 4.2 Je mag alleen producten bij Uitgeverij Holco Publications BV bestellen (inclusief abonnementen) als je 18 jaar of ouder bent of als je toestemming hebt van je ouders of voogd. 4.3 Een overeenkomst komt pas tot stand nadat je bestelling is geaccepteerd door Uitgeverij Holco Publications BV. Uitgeverij Holco Publications BV heeft het recht om bestellingen te weigeren en bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Als een bestelling niet door Uitgeverij Holco Publications BV wordt geaccepteerd, wordt dit binnen tien (10) dagen na ontvangst van je bestelling meegedeeld. 4.4 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Voor bestellingen tot 10 wordt 2 verzendkosten in rekening gebracht, voor bestelling tot 20 word 1,50 verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de 20 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Deze prijzen gelden alleen voor bestellingen die bezorgd moeten worden in Nederland. Woon je in het buitenland, neem dan contact op met onze abonnementenservice. 4.5 Betaling gebeurt steeds vooraf op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven bij de aanbieding of in de bestelprocedure. 4.6 Ingeval dat de prijzen voor de aangeboden producten stijgen in de periode tussen jouw bestelling en de uitvoering daarvan, heb je het recht om de bestelling te annuleren en/of de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen na mededeling van de prijsverhoging door Uitgeverij Holco Publications BV. 4.7 Nadat de aankoopprijs voor de bestelde producten door Uitgeverij Holco Publications BV ontvangen is, zal Uitgeverij Holco Publications BV de producten aan je verzenden. De opgegeven levertijden zijn indicatief. Als bestelde producten later worden geleverd dan door Uitgeverij Holco Publications BV. was aangegeven, geeft dat geen recht op schadevergoeding. Evenmin krijg je hierdoor het recht om de bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden, behalve in het geval dat de overschrijding van de leveringstermijn zo ernstig is dat van jou redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat je de bestelling of de overeenkomst in stand laat. In dat laatste geval heb je het recht de bestelling te annuleren en/of om de overeenkomst te ontbinden.

5 4.8 Het risico ten aanzien van de bestelde producten gaat over op jou op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan jou. 4.9 De eigendom van bestelde producten gaat pas over, als je aan alle verplichtingen hebt voldaan die Uitgeverij Holco Publications BV. heeft gesteld in het kader van de aanbieding. Het risico ten aanzien van de bestelde producten gaat daarentegen al over op jou op het moment waarop de producten gereed zijn voor verzending aan jou Je hebt de verplichting om bij de feitelijke aflevering van bestelde producten te controleren of deze wel voldoen aan de overeenkomst met Uitgeverij Holco Publications BV. Als dit niet het geval is, moet je Uitgeverij Holco Publications BV. daarvan zo snel mogelijk op de hoogte stellen, in ieder geval binnen zeven (7) werkdagen na de feitelijke aflevering. Als een bepaald gebrek pas later aan het licht komt, en dat gebrek niet eerder ontdekt had kunnen worden, moet Uitgeverij Holco Publications BV hiervan binnen zeven (7) werkdagen na de ontdekking schriftelijk en gemotiveerd op de hoogte worden gesteld Als blijkt dat bestelde producten niet aan de overeenkomst met Uitgeverij Holco Publications BV voldoen, kan Uitgeverij Holco Publications BV er voor kiezen deze te vervangen of om de koopprijs van (het) bestelde product(en) aan jou terug te betalen. In geval van vervanging moeten de geleverde producten wel eerst door jou worden teruggestuurd aan Uitgeverij Holco Publications BV Als je bestelde producten om welke reden dan ook toch liever niet wilt hebben, heb je het recht om deze producten binnen zeven (7) werkdagen na aflevering terug te sturen aan Uitgeverij Holco Publications BV. Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd als de verpakking van het product onbeschadigd is en de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken. De kosten voor dit soort retourzendingen komen voor jouw rekening. Voor retourzendingen verzoeken we je contact op te nemen met onze afdeling bestellingen. Mail naar: Voor een snelle afhandeling van je vraag verzoeken we je het bestelnummer te vermelden Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht als omschreven in artikel 4.12, dan komen de kosten van terugzending voor jouw rekening. Als je al hebt betaald voor producten die je retourneert, zal Uitgeverij Holco Publications BV dit bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen. Artikel 5 Intellectuele eigendomsrechten 5.1 De naam Penny en het bijbehorende logo zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Hetzelfde geldt voor het format en de inhoud van de blad Penny en de inhoud van de website met uitzondering van door derden geplaatst materiaal. Deze intellectuele eigendomsrechten waaronder in ieder geval worden begrepen auteursrechten en merkrechten zijn exclusief in eigendom van

6 Uitgeverij Holco Publications BV. 5.2 Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Uitgeverij Holco Publications BV gebruik te maken van de aanduidingen Penny en het bijbehorende logo. Evenmin is het toegestaan (delen van) de inhoud van de blad Penny en de website over te nemen en/of te verspreiden en/of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden. Artikel 6 Privacy, Wet Bescherming Persoonsgegevens 6.1 Uitgeverij Holco Publications BV vindt de bescherming van de persoonlijke Levenssfeer van haar abonnees, klanten en bezoekers van de website erg belangrijk. Jouw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Uitgeverij Holco Publications BV voldoet aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. 6.2 De door abonnees en bestellers aan Uitgeverij Holco Publications verstrekte gegevens worden opgenomen in het gegevensbestand van de uitgeverij. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens worden gebruikt voor onze (abonnementen)administratie, de uitvoering van de gesloten overeenkomsten en om je op de hoogte te (laten) houden van interessante informatie en aanbiedingen, eventueel ook na afloop van je abonnement. Als je hier bezwaar tegen hebt, kan je dit schriftelijk aan Uitgeverij Holco Publications BV doorgeven via het adres info@holcopublications.nl. 6.3 Bepaalde van de door jou opgegeven persoonsgegevens kunnen door Uitgeverij Holco Publications BV worden doorgegeven aan partners van Uitgeverij Holco Publications BV en aan speciaal geselecteerde bedrijven. Dit gebeurt om jou en andere Penny lezers en/of gebruikers van de website op te hoogte te stellen van bepaalde aanbiedingen. Als je hier bezwaar tegen hebt, kan je dit schriftelijk aan Uitgeverij Holco Publications BV doorgeven via het adres info@holcopublications.nl. 6.4 Uitgeverij Holco Publications BV maakt op gebruik van tijdelijke cookies. Dat zijn eenvoudige kleine bestandjes met gegevens die tijdelijk op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden alleen gebruikt om het gebruik van gemakkelijker voor je te maken. Je kunt ervoor kiezen om het gebruik van cookies uit te zetten. 6.5 Uitgeverij Holco Publications BV maakt ook gebruik van een speciale cookie. Aan de hand van dit cookie kan de website je herkennen als je een volgende keer op de site komt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op jou worden ingesteld, het is een hulpmiddel om de site nog aangenamer te maken. Je kunt ervoor kiezen om het gebruik van dit cookie uit te zetten. Als in de browser het gebruik van cookies is uitgezet kunnen nog steeds de meeste onderdelen van de website worden bezocht.

7 6.6 Als je vragen op opmerkingen hebt over ons privacybeleid, of als je van mening bent dat sprake is van inbreuk op jouw privacyrechten, richt je dan tot: Uitgeverij Holco Publications BV, Theo van Doesburgweg DL Heerhugowaard, Nederland Telefoon: +31(0) info@holcopublications.nl 6.7 Uitgeverij Holco Publications BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacy beleid. Artikel 7 Aansprakelijkheid 7.1 Uitgeverij Holco Publications BV is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolg schade, van welke aard ook, die is ontstaan doordat jij onjuiste en/of onvolledige gegevens hebt verstrekt. 7.2 Uitgeverij Holco Publications BV besteedt grote zorg aan de juistheid van de gegevens die in het blad Penny en op de website worden geplaatst. Als er toch sprake is van eventuele fouten of onvolkomenheden in deze gegevens, kan Uitgeverij Holco Publications BV daarvoor niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden. 7.3 Bezoekers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website geplaatste en aangeboden informatie. 7.4 Holco Publications BV is niet aansprakelijk voor misverstanden, beschadigingen, vertragingen met betrekking tot bestelde producten en/of bladen, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld bij Holco Publications BV. Ook is Holco Publications BV niet aansprakelijk als bestelde producten of bladen niet aankomen, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld bij Holco Publications BV. 7.5 Uitgeverij Holco Publications BV is niet aansprakelijk voor eventuele fouten bij het invullen en berekenen van de totale koopprijs voor bestelde producten via het online orderformulier op de website Gebruikers van en afnemers van de overige producten en de diensten van Uitgeverij Holco Publications BV, garanderen dat alle door hen aan Uitgeverij Holco Publications BV verstrekte informatie juist en volledig is. Uitgeverij Holco Publications BV is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onjuistheden of onvolledigheden van de informatie die zijn van Gebruikers van en afnemers van de overige producten en de diensten van Uitgeverij Holco Publications BV verstrekt heeft gekregen. 7.7 Als Uitgeverij Holco Publications BV aansprakelijk is voor schade, is deze aansprakelijkheid steeds beperkt tot het bedrag van de uitkering van de verzekeraar van Uitgeverij Holco Publications BV in dat specifieke geval.

8 Artikel 8 Toepasselijk recht en geschillen 8.1 Deze Voorwaarden worden beheerst door Nederlands recht. Op alle geschillen met betrekking tot deze Voorwaarden, en of die voortvloeien uit jouw gebruik van en/of iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die eventueel tussen jou en Uitgeverij Holco Publications BV ontstaan, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing, ook in het geval jij buiten Nederland woont. Voor inlichtingen, vragen of opmerkingen over deze Voorwaarden kun je terecht bij: Uitgeverij Holco Publications BV Theo van Doesburgweg DL Heerhugowaard, Nederland Telefoon: +31(0) info@holcopublications.nl

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van ComputerVerzekeren.nl onderdeel van Robiz-Computer.nl (hierna: ComputerVerzekeren.nl)

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het

Bezorg- en administratiekosten Christian Chocolaterie Patisserie bezorgt in een beperkt gebied m.b.t. bestellingen. De bestelling wordt bezorgd op het Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Christian Chocolaterie Patisserie.

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van en met MyBloknote.nl, een handelsnaam van Druk-Store

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg CB Sittard

Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg CB Sittard Barrois Engineering & Automatisering (bedrijven) Tudderenderweg 105 6137 CB Sittard 046-4514984 info@barrois.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle bestellingen en overeenkomsten van Barrois Engineering

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Groothandel Passe-Partout staat ingeschreven bij de KvK te Roermond onder nummer 14126812 voortaan afgekort tot P-P.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN H.O. EL BERRO Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van H.o. EL Berro (hierna: EL Berro) zijn bij uitsluiting van eventuele andere

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid

Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid Verkoopvoorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Filipucci Juweliers zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze algemene

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp.

FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01. Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS Ontwerp. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: FVDS Ontwerp: FVDS Ontwerp / Mauvestraat 6 / 6813 JL Arnhem KvK 09097118 / Btw-nr.161907635.b01 Afnemer: Iedere rechtspersoon die een overeenkomst sluit met FVDS

Nadere informatie

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Leveringsvoorwaarden i-phone-shop.nl Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van i-phone-shop.nl zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP)

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) ALGEMENE VOORWAARDEN -Â HERROEPINGSRECHT ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN WELLNESS-NATURAL-PRODUCTS (WNP) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van WELLNESS-NATURAL-

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Gloeilampgoedkoop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding

Nadere informatie

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Smartwares Safety & Lighting zijn deze Algemene Voorwaarden van

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Smartwares Safety & Lighting zijn deze Algemene Voorwaarden van Algemene voorwaarden Voorwaarden Voorwaarden ELRO Business 2 Business Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Smartwares Safety & Lighting zijn deze Algemene

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions.

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. 1. Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Utrecht-Promotions zijn bij uitsluiting van eventuele andere voorwaarden deze

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

VOORWAARDEN SERENGETI.FRL

VOORWAARDEN SERENGETI.FRL VOORWAARDEN SERENGETI.FRL Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Serengeti.frl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een

Nadere informatie

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat koper de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat koper de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van De Kinderkleding Winkel zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze

Nadere informatie

VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen

VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen VOORWAARDEN Werkman brillen & contactlenzen Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Werkman brillen & contactlenzen zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer Luxdeco, handelsnaam toebehorende aan de bvba Maxideco. Brusselsesteenweg 389/102 2800 Mechelen BTW BE 476867836 Telefoon 0489/777712 Email

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Toepasselijkheid Account en wachtwoord

Toepasselijkheid Account en wachtwoord ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 1. Consument:

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1. Deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (voorwaarden) zijn van toepassing op aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van. Door het totstandkomen van een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Door bij Entercare BV een bestelling te plaatsen, geeft u, de wederpartij, te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Entercare BV akkoord

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken.

De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op aankopen door consumenten als vanuit instellingen en praktijken. Algemene Voorwaarden Webwinkelaankopen DG Communicatie dd 25-08-2018 DG Communicatie wil een open communicatie met haar klanten en hanteert daarom heldere algemene voorwaarden. U kunt de algemene voorwaarden

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

2.3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

2.3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Algemene Voorwaarden Monkey XL Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden staan hieronder vermeld en worden u, op uw verzoek, kosteloos toegestuurd. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Toepasselijkheid De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan S J Home Bakery te Vinkeveen. Van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verkoper: FIJNTHUISZIJN.nl Koper: De klant ALGEMEEN 1. Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en de uitvoering

Nadere informatie

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Het Alkristal

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Het Alkristal Algemene levering- en betalingsvoorwaarden Het Alkristal Identiteit van de ondernemer: Het Alkristal Viviane Tuerlinckx Bresstraat 7 2018 Antwerpen Belgium 0032 (0)3 216 15 77 te bereiken van dinsdag tot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop:

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Artikel 1 Toepasselijkheid 1.a. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Online Camera Shop zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Het accepteren

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden webwinkel woensdag 24 juli 2013 1 Definities 1.1 Onder Crazy Patch wordt verstaan; Crazy Patch naai & borduuratelier Gevestigd : Sydneystraat

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden:

Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden: Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van MA Jolie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen

Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Algemene voorwaarden webshop Somford olie & smeermiddelen Versie geldig vanaf 01-01-2012 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van somford.nl.

Nadere informatie

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten.

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten. - 1 - Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 YogaStar De Smelen 12 5553 CT Valkenswaard Telefoonnummer : 06 14 30 18 92 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur) E-mailadres: info@yogastar.nl

Nadere informatie

1/6. Pol in Promotion. adres:Â. Internetadres:Â.

1/6. Pol in Promotion.  adres:Â. Internetadres:Â. Pol in Promotion Emailadres:Â info@polinpromotion.nl Internetadres:Â www.polinpromotion.nl K.V.K. nummer: 68269277 BTW nummer: NL112074224B01 Rekening nummer: NL29 KNAB 0255 8735 49 t.n.v. Pol in PromotionÂ

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen.

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen. Algemene voorwaarden Artikel 1- Het toepassingsgebied De hiergenoemde algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand van de Stichting Peuterspeelzalen Boxtel (wij), en dekken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Status Medal

Algemene Voorwaarden Status Medal Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Status Medal Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Status Medal en de klant waarop Status Medal deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring)

Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) FUNIQ BV Weteringdijk 27 8161 SE Epe Tel: 0578-641080 info@funiq.nl www.funiq.nl KvK: 61574546 IBAN: NL 33 TRIO 0197 9810 03 FUNIQ BV 2015 Algemene Voorwaarden funiq (incl. privacyverklaring) Algemene

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: Voorwaarden) wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: Voorwaarden) wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Bij ieder gebruik Geboortegift.nl (hierna: de Webshop), zijn de Algemene Voorwaarden van Geboortegift.nl (hierna: Geboortegift.nl) geldig. Door het plaatsen van een Bestelling via

Nadere informatie

Privacy statement Privacy Statement en Copyright

Privacy statement Privacy Statement en Copyright Privacy statement Privacy Statement en Copyright Deze site/dit product is een uitgave van Junior Media B.V. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van de website/dit product worden met de grootst

Nadere informatie

Ja-maar. ...wat koop ik daarvoor? Als je iets koopt in de Ja-maar webshop, kun je betalen via ideal, overmaking of machtiging.

Ja-maar. ...wat koop ik daarvoor? Als je iets koopt in de Ja-maar webshop, kun je betalen via ideal, overmaking of machtiging. Ja-maar...wat koop ik daarvoor? Algemene leveringsvoorwaarden webwinkel Als je iets koopt in de Ja-maar webshop, kun je betalen via ideal, overmaking of machtiging. Als je je bestelling vooraf betaalt,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: De vennootschap onder firma Waterman Sport V.O.F. Treubweg 15, 1112 BA te DIEMEN hierna verder te noemen Waterman Sport.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: De vennootschap onder firma Waterman Sport V.O.F. Treubweg 15, 1112 BA te DIEMEN hierna verder te noemen Waterman Sport. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: De vennootschap onder firma Waterman Sport V.O.F. Treubweg 15, 1112 BA te DIEMEN hierna verder te noemen Waterman Sport. ===============================================================

Nadere informatie

Cerevisiam Bibat Algemene verkoopvoorwaarden LW 080301

Cerevisiam Bibat Algemene verkoopvoorwaarden LW 080301 Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Stichting Cerevisiam Bibat (hierna: SCB) zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene

Nadere informatie

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP!

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemene voorwaarden die betrekking hebben op de Online Shop van Kärcher b.v. LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemeen: De Kärcher Online Shop is alleen bestemd

Nadere informatie

bizzerd Algemene Voorwaarden Het digitale visitekaartje Martin Peters Concept en strategie

bizzerd Algemene Voorwaarden Het digitale visitekaartje Martin Peters Concept en strategie Het digitale visitekaartje Deel contact Bewaar in adresboek Martin Peters Concept en strategie M +31 (0)6 512 12 161 E martin@bizzerd.com T +31 (0)88 227 22 22 Rembrandtlaan 24 3723 BJ Bilthoven www.bizzerd.com

Nadere informatie

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl Inhoud Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit van de ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid Artikel 4: De overeenkomst Artikel 5: Herroepingsrecht

Nadere informatie

1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: M.J. Penders, SjoShop h/o Babygoodluck.com,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden worden gebruikt door: Natuur- en Milieuvereniging Markkant Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden worden gebruikt door: Natuur- en Milieuvereniging Markkant Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden worden gebruikt door: Natuur- en Milieuvereniging Markkant Burg. Guljélaan 7 4837 CZ Breda Markkant Breda is ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Zuidwest

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken.

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken. Algemene voorwaarden Stermoo - 1 oktober 2017 Bestellen U kunt onze producten kopen via de webshop op de website: www.stermoo.nl. Kies eerst het product dat u wilt kopen en maak een keuze uit eventuele

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Leest u voor u uw bestelling doet eerst onze algemene voorwaarden en product informatie. Na uw bestelling gaan wij er van uit dat u kennis heeft genomen en akkoord gaat met onderstaande

Nadere informatie