BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA"

Transcriptie

1 BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA

2 Meer dan een eenvoudig programma, een beheersconcept voor salons en wellnesscentra! Het volledige beheerspakket voor salons en wellnesscentra. Ikosoft is de nummer 1 in Europa voor software voor kapsalons en de leider in software-ontwikkeling voor de schoonheidsindustrie. Success X2 werd gecertificeerd en erkend door tal van schoonheidsinstituten als de krachtigste software op de markt. Success X2 is gebruiksvriendelijk en heeft alle functies die nodig zijn voor het leiden van een schoonheidssalon, vereenvoudigt het beheer en helpt werknemers te motiveren en groei te stimuleren. Aanbevolen door gecertifceerde accountants in salons over de hele wereld. Ken uw klanten Verhoog het aantal bestaande klanten en trek meer klanten aan Motiveer en betrek werknemers Vereenvoudig uw personeelsadministratie Krijg een echte greep op de prestaties van uw salon en grijp in waar nodig Beheer uw financiën. Beoordeel, anticipeer, handel Waar u ook bent: in het salon, op kantoor of onderweg.

3 VOLLEDIGE, OP MAAT GEMAAKTE KLANTENFICHES Gedetailleerde klantenbestanden Uw klantendatabase is de hoeksteen van uw bedrijf. Het up-to-date houden ervan is van het allergrootste belang. Met Success X2 kunt u verplichte gegevensvelden instellen (geldig adres, postcode, contactnummer enz.) en zorgt u voor een hoogkwalitatieve database. Hoofdkenmerken Basisinformatie naam, adres, telefoon, enz.). Volledige klantenhistoriek in één klik Wanneer de klanten arriveren, kunt u hun historiek direct nakijken en hen verwelkomen op de manier die ze verwachten op basis van hun historiek in het salon. De gewoonten van uw klanten kennen is de beste manier om aan hun behoeften te voldoen dit is eenvoudig door de informatiekwaliteit van het klantenbestand van Success X2 (GSM-nummer, adres, historiek van aangekochte producten, gemiddeld uitgegeven bedrag, bezoekfrequentie, favoriete drank, technische faciliteiten, ). Voor uw gemoedsrust zijn de gegevens van de klanten zodanig gecodeerd dat gegevensdiefstal onmogelijk is, zelfs niet door personen die dezelfde software als u gebruiken Commerciële en technische historiek voor elke klant Gedetailleerde technische fiches en schoonheidsfiches Kassahistoriek Marketingcampagnes Deel met een vriend Adviezen * Fotobeheer Instelbare waarschuwingsberichten Wachttijdanalyse

4 REAL TIME-OVERZICHT VAN ACTIVITEITEN Eenvoudig rekeningen opmaken Eenvoudig, snel en intuïtief: de afrekenfunctie verwerkt elk aspect van de klant en het ticket. Elke werknemer kan zijn of haar prestatie en omzet op elk moment controleren. Om het opmaken van de rekening te versnellen, kunnen verschillende tickets tegelijkertijd geopend worden en kunnen de werknemers de diensten toevoegen bij het verlenen ervan. Success X2 biedt u afrekenstatistieken voor elke klant. Op het rekeningscherm ziet u de klantenbalansen, getrouwheidspunten, laatst aangekocht product en aankoop van diensten en kortingen. Zowel het beheer van wisselgeld en fooien als de opgedeelde betalingen garanderen een volledige rekeningprocedure. Hoofdkenmerken Rekeningen en afspraken in afwachting Gecombineerde rekeningen Directe toegang tot klanten- en technische bestanden Laatste productaankoop, bestellingen van klanten Vooraf vastgestelde speciale prijzen, kortingen cheques, kredieten, offertes, terugbetalingen)

5 Eenvoudig, betrouwbaar stockbeheer Success X2 beheert uw stock zodat u nooit met tekorten te kampen hebt en u eenvoudig uw stock-flow kunt opvolgen Bekijk de waarde van uw stock op een door u gekozen datum. Kostenbeheer van diensten Beheer van productverkoopmarges gebaseerd op schommelende verkoopprijzen Bestanden van behandelingsproducten Bestanden van kamerbehandeling Bestanden van leveranciersbehandeling Hoofdkenmerken Inventaris (invoer, verschillen) Bestellingen (automatisch of handmatig, leveringen, historiek) Optionele hardware: Afdrukken van labels, streepjescodelezer. Opvolging (stock in/uit, streepjescodes) Prijswijzigingen

6 MEET WERKNEMERSPRESTATIES Beheer van werknemersbestanden Werknemersbestanden Success X2 houdt gedetailleerde bestanden bij van elke werknemer: Basisinformatie (adres, telefoonnummer, ) Uurroosters Berekening van commissies, doelen Wachtwoorden Uurroosters op maat Prikklok Afwezigheden, vakantiedagen Overzichtelijke, aanpasbare uurroosters Uurroosters kunnen aangepast worden aan de werktijden en beschikbaarheid Naast de analyse van de klantenontvangst in het salon, geeft Success X2 ook dezelfde analyse per werknemer. Hierdoor beschikt u over alles wat u nodig hebt om het uurrooster van uw team te reorganiseren en de omzet te optimaliseren. Met Success X2 kunt uw planning aanpassen naargelang de workflow van het salon waarbij rekening wordt gehouden met kalme momenten en piekuren.

7 ACTIVITEITEN EN WERKCIJFERS KAMERBEZETTINGSCIJFERS EN HAALBAARHEIDSGETALLEN Analyse gebaseerd op rapporten Rapporten zijn beschikbaar in samengevat of gedetailleerd formaat en helpen u bij het nauwkeurig op punt zetten van uw beheersstrategie. Success X2 biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn voor het verkrijgen en analyseren van om het even welke informatie over de structuur van uw onderneming. Groei van de omzet en opvolging van de kassa Overzicht van de klantenstroom (aantal bestanden, bezoekfrequentie, percentages, ) Vooruitgang van de werknemer Diensten, aankoop van producten Dankzij Success X2 kunt u de financiële gezondheid van uw salon snel evalueren en de impact zien van elke genomen actie, wat het beste merkbaar is in het geval van nieuwe diensten. Grafiekanalyse Met Success X2 kunt u de cijfers van uw salon in grafische vorm bekijken. Groeicurves vergelijken prestaties binnen dezelfde periode van het vorige jaar. Voor een nog meer nauwkeurige vergelijking kunnen de periodes worden aangepast zodat ze op dezelfde dag van de week beginnen en eindigen.

8 SUCCESS X2: VERBLUFFENDE VOORDELEN! Communicatie Verkrijg uw informatie rechtstreeks van uw leveranciers met Succes X2: promoties, publiciteitsacties, informatie over behandelingen en producten. Versturen van SMSen Ikosoft ontwikkelde een eenvoudig systeem voor het versturen van tekstberichten naar de klanten van het salon. Het klantenbestand van Success X2 bevat een speciaal veld voor GSM-nummers. U hebt alleen een internetverbinding nodig en een inschrijving op de SMSdienst van Success X2 om te beginnen met het automatisch bevestigen van afspraken, het versturen van herinneringen, het voeren van publiciteitscampagnes of het opstarten van nieuwe aanbiedingen.

9 WAAROM KIEZEN VOOR SUCCESS X2? Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken De intuïtieve interface van Success X2 is zo ontworpen dat al uw werknemers er snel mee weg zijn. Met de hulp van onze hotline en de geïntegreerde softwarewizard, werd de toch al zo bekende gebruiksvriendelijkheid van Success nog beter in versie X2. Success volgt altijd de laatste technologische vooruitgang en wordt regelmatig bijgewerkt om de allerbeste nieuwe hulpmiddelen te incorporeren. Success X2 vereist minimaal een: Windows XP SP2, Vista of 7, 3 GHz processor, 1 GB RAM, een CD-ROM-drive, een scherm dat minstens 1024x768 pixels kan weergeven. Wachtwoorden en beveiliging Toegangsniveau en opvolging voor elke werknemer - authenticatiesysteem kan op afstand worden vergrendeld automatische vergrendeling indien niet in gebruik. BEVEILGING: uw klantenbestand kan niet gestolen of gehackt worden. Codesysteem voor toegang van salongegevens - antidiefstalcodering beveiligde verbindingen. Blijf op de hoogte waar u ook bent Real time-weergave van de activiteit van uw salon zonder het werk te verstoren, bediening op afstand en onmiddellijke toegang tot gegevens van overal ter wereld.met behulp van een eenvoudige internetverbinding. SMS: installeer uw software waar u ook bent om de belangrijke gegevens van uw salon naar uw GSM te versturen (omzet, aantal bezoeken, ) waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Ikonet: word lid van de gemeenschap Ikonet is een gratis dienst die beschikbaar is voor alle gebruikers van Success met een lopend ondersteuningsplan. Dit anoniem vergelijkingssysteem geeft managers toegang tot de geconsolideerde cijfers van hun sector, waardoor ze hun eigen prestatie kunnen vergelijken met die van andere salons van hetzelfde type, gedurende een bepaalde periode (verleden week, verleden kwartaal, ). Door deze vergelijking kunt u snel handelen en die zaken in uw bedrijf aanpakken die achterblijven op het nationale gemiddelde. Uw eigen cijfers worden onder geen beding aan iemand anders vrijgegeven, ook niet aan Ikosoft. Om Ikonet te activeren, moet u gewoon op het PANEL-symbool in uw kassa klikken.

10 PRIJZEN VAN DE SOFTWARE Success X2 Pro Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen Success X2 Light Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen KOSTEN VOOR TRAINING EN ONDERSTEUNING Onze deskundigen werken exclusief met leden van de kappers- en schoonheidsgemeenschap en staan tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen, wanneer u ze maar nodig heeft. Ondersteuning met inbegrip van toegang tot onze deskundigen en lesgevers, software updates en per verspreide handboeken. Success X2 Customer Care Plan... contacteer uw verdeler HARDWARECONFIGURATIES EN PRIJZEN Bij Ikosoft wordt onze hardware voortdurend bijgewerkt en geëvalueerd zodat onze klanten de allerbeste specificaties krijgen. Bel onze verkooplijn voor een offerte van: Desktop PC-configuratie Touchscreen PCconfiguratie Laptop-configuratie imac-configuratie Alle machines hebben een waarborg van 3 jaar ter plaatse. OPTIONELE HARDWARE ADD-ONS USB laser streepjescodescanner Printer van ontvangstbewijzen Kassalade Alle prijzen in euro, excl. BTW en alle wijzigingen en beschikbaarheid voorbehouden.

11 SUCCESS X2 LIGHT EN SUCCESS X2 PRO Functies Success X2 Pro Success X2 Light Hoofdscherm Afwezigheden Vroeg waarschuwingssysteem Afspraken Werknemersstatistieken Afrekenen Rekeningscherm Betaling Fooien Kassa Scherm van de kassa Ticketlijst Uitgaven Kassawaarschuwingen door SMS Klanten Klantenbestanden Technische bestanden Marketing Getrouwheid Stock Productbestanden Leveranciers Wisselgeld van aankoop van producten Bestellingen Inventaris Stockhistoriek Stockbeweging Werknemers Bestanden Doelen Planning Inklokken Loonberekening Diensten Bestanden Pakketten Speciale tarieven Cursussen Hulpmiddelen Toegangsrechten Back-ups Labels Werknemersmodule Werknemersmodule Werknemersmodule Marketingmodule Getrouwheidsmodule Werknemersmodule Werknemersmodule Werknemersmodule Functies die niet aanwezig zijn in Success X2 Light kunnen met de volgende modules worden toegevoegd Marketingmodule Getrouwheidsmodule Werknemersmodule Foto s : Ikosoft - Guinot - / LondonEye / TriggerPhoto / Zemfira / flisk / kaczka.

12 Vraag een demo-cd aan en kijk zelf hoe gebruiksvriendelijk Success X2 echt is Ikosoft, 90 rue Frédéric Joliot - BP Aix-en-Provence Cedex 3 - FRANCE Tel. :

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

Om uw software goed te kiezen

Om uw software goed te kiezen Om uw software goed te kiezen Zelfstandigen, KMO s, starters, VZW s, Handelaars, Boekhouders,... Eenvoudigheid is een troef Boekhouding Facturatie/Beheer Verkooppunten Oplossingen Ciel, de goede keuze

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET

Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET Catalogus 2010 CIEL SELECTIEWIJZER VOOR HET JUISTE SOFTWAREPAKKET Eenvoud is troef! , de juiste reflex voor uw beheer! biedt al meer dan twintig jaar softwarepakketten en diensten die afgestemd zijn op

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE &

ALGEMENE INFORMATIE & IMPACTXRM CRM ALGEMENE INFORMATIE & INSTALLATIE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 29.07.2015 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM CRM Algemene Informatie...

Nadere informatie

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor 11-12 DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor Beheer Dossierbeheer p.06 Contactbeheer p.09 Elektronisch documentbeheer (EDM) p.12 Time management p.18

Nadere informatie

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt

Nadere informatie

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com 1 Easy Business Tools Beheer eenvoudig uw contacten! www.easycomputing.com CRM-Relatiebeheer 2 Laat uw omzet groeien door een betere klantenopvolging! CRM, of Customers Relations Management, is een bekende

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

Alles in één administratiepakket voor de groothandel

Alles in één administratiepakket voor de groothandel p sho k r o op is w orksh t a w gr de ut.nl/ k m oe Bez w.ma ww Alles in één administratiepakket voor de groothandel Bespaar tijd en geld Meer controle door overzichtelijk boekhouden Eenvoudig offertes/orders/facturen

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

CRM. Customer Relationship Managementnt

CRM. Customer Relationship Managementnt CRM Customer Relationship Managementnt Inhoud Relatiebeheer............................................................ 4 Algemene informatie................................................. 6 Marktinformatie........................................................

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

AVG Ultimate. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.04 (3/24/2015)

AVG Ultimate. Gebruikershandleiding. Documentrevisie 2015.04 (3/24/2015) AVG Ultimate Gebruikershandleiding Documentrevisie 2015.04 (3/24/2015) C opyright AVG Technologies C Z, s.r.o. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

WinAuditor bvba, 2002-2005.

WinAuditor bvba, 2002-2005. WinAuditor bvba Giervalkenlaan 10 bus 34, 1170 Brussel Tel.: +32-2-672.55.94, Fax: +32-2-660.59.82 web: http://www.winauditor.com/ e-mail: info@winauditor.com WinAuditor bvba, 2002-2005. Revisie 1.5 (06/2005)

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORT ONLINE

HANDLEIDING RAPPORT ONLINE HANDLEIDING RAPPORT ONLINE 1 2 INHOUDSTAFEL RAPPORT ONLINE 1) Inleiding 5 a) De boekhoudoplossingen van SBB 5 b) De belangrijkste voordelen 5 c) Rapport Online 5 d) Technische gegevens 6 2) Rapport Online

Nadere informatie

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd

Professionele 2.0 samenwerkingsomgeving: besloten, afgeschermd, veilig en volgens het berichttype georganiseerd Ontdek Zyncro INDEX INDEX... 2 KENMERKEN... 4 Microblogging, Berichten uitwisselen (Messaging)... 4 Bestanden... 5 Taken... 6 Personen... 7 Groepen... 8 Afdelingen of bedrijven... 9 Profiel... 10 Zoekmachine...

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2

Mamut Client Manager. Mamut Business Software. Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen. Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 0BAdditionele producten en Enterprise-uitbreidingen Mamut Business Software Additionele producten & Enterprise-uitbreidingen Mamut Client Manager Version 14 MBS.EXT.MCM.NL.2011.2 I Inhoud Additionele producten

Nadere informatie

Editie 2010. De businessoplossingen

Editie 2010. De businessoplossingen Editie 2010 De businessoplossingen van DE POST ALLE TROEVEN BINNEN HANDBEREIK OM U TE ONDERSTEUNEN IN UW ACTIVITEITEN. Beste klant, Uw onderneming dagelijks ondersteunen en gepaste oplossingen aanbrengen,

Nadere informatie

Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie. Efficiënt communiceren en samenwerken

Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie. Efficiënt communiceren en samenwerken Aastra 5000, Toepassing voor Uniforme Communicatie Efficiënt communiceren en samenwerken Efficiënt communiceren en samenwerken Een uniforme aanpak voor slimme communicatie «Uniformiteit voor eenvoud»;

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

portimagazine december 2011 Assurnet

portimagazine december 2011 Assurnet portimagazine december 2011 Assurnet 3 Editoriaal 4 PortiLink Professional Ruimere keuze en goedkopere tarieven 6 Port-e-Mail Mobiele e-mailoplossing voor de moderne makelaar 8 Christophe Cloesen, Informaticadirecteur

Nadere informatie