beheerssoftware voor kapsalons

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "beheerssoftware voor kapsalons"

Transcriptie

1 beheerssoftware voor kapsalons

2 Meer dan een eenvoudig programma, een volledig beheerssysteem voor uw kapsalon! Ikosoft ontwikkelt en levert IT oplossingen, beheershulpmiddelen en marketinganalyse aan bedrijven over de hele wereld. Merlin X2 helpt nu al meer dan kapsalons in de hele wereld groeien. Merlin X2 is krachtig, volledig en gebruiksvriendelijk en een betrouwbaar bedrijfshulpmiddel waarmee u een goed uitgewerkte, gepersonaliseerde beheersstrategie voor uw bedrijf kunt creëren. Door de flexibiliteit en het evolutionaire design van Merlin kunt u het aan de behoeften van uw salon, of het nu groot of klein is, aanpassen. Ken uw klanten Zorg ervoor dat er meer klanten terugkomen en trek meer klanten aan Motiveer en betrek uw werknemers Vereenvoudig uw personeelsadministratie Krijg een echte greep op de prestaties van uw salon en grijp in waar nodig Beheer uw financiën. Beoordeel, anticipeer, handel. Waar u ook bent: in het salon, op kantoor of onderweg.

3 volledige, op maat gemaakte klantenfiches Gedetailleerde klantenbestanden Uw klantenbestand is de hoeksteen van uw bedrijf, het up-to-date houden ervan is van het allergrootste belang. Met Merlin X2 kunt u verplichte gegevensvelden instellen (geldig adres, postcode, contactnummer enz.) en zorgt u voor een hoogkwalitatieve database. Hoofdkenmerken Volledige klantenhistoriek in één klik Wanneer de klanten arriveren, kunt u hun historiek direct nakijken en hen verwelkomen op de manier die ze verwachten op basis van hun historiek in het salon. De gewoonten van uw klanten kennen is de beste manier om aan hun behoeften te voldoen dit is eenvoudig door de kwaliteit van de informatie die het klantenbestand van Merlin X2 u biedt (GSM-nummer, adres, historiek van aangekochte producten, gemiddeld uitgegeven bedrag, bezoekfrequentie, favoriete drank, technische faciliteiten, ). Voor uw gemoedsrust zijn de gegevens van de klanten zodanig gecodeerd dat gegevensdiefstal onmogelijk is, zelfs niet door personen die dezelfde software als u gebruiken. Basisinformatie naam, adres, telefoonnummer enz. Commerciële en technische historiek voor elke klant Gedetailleerde technische bestanden en schoonheidsbestanden Kassahistoriek Marketingcampagnes Deel met een vriend Adviesnota s Fotobeheer Configureerbare waarschuwingsberichten Wachttijdanalyse

4 volledige, op maat gemaakte klantenfiches Het afsprakenboek Hoofdkenmerken Afspraken maken Het opdelen van afspraken tussen verschillende werknemers Automatische herinneringen via SMS of . Beheer van statistieken (niet nagekomen afspraken, annuleringen enz.). Een zeer overzichtelijk afsprakenboek Geoptimaliseerde prestatie- en bezettingstijden Opzoeken van klanten per naam of telefoonnummer Via de klantenontvangstmodule geeft Merlin X2 feedback over de gemiddelde wacht- en bezettingstijd van klanten voor elk tijdsinterval. In één oogwenk merkt u kalme momenten en piekuren op. Als een werknemer op een zeker ogenblik bezet is zal Merlin automatisch het volgende beschikbare tijdsinterval voorstellen of de best beschikbare werknemer voor dit ogenblik. Het afsprakenboek kan worden gebruikt als het hoofdscherm van Merlin of als een directe link vanaf de hoofdpagina. Merlin X2 versturen voor direct marketing Omvat een volledig klantengetrouwheidspakket dat u op maat van uw behoeften kunt afstellen: Beheer van getrouwheidskaarten. Bereik al uw klanten met enkele klikken Gebruik filters met meerdere criteria gebaseerd op klantengegevens, dienstenhistoriek en aankooppatronen Ingebouwde tekstverwerker met instelbaar afdrukken van etiketten SMS-berichten Ikosoft ontwikkelde een eenvoudig systeem voor het versturen van tekstberichten naar klanten van het salon. Het klantenbestand van Merlin X2 bevat een speciaal veld voor GSMnummers. U hebt alleen een internetverbinding nodig en een inschrijving op de SMS-service van Merlin om automatisch te beginnen met het bevestigen van afspraken, het versturen van herinneringen, het voeren van publiciteitcampagnes of het opstarten van nieuwe aanbiedingen.

5 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Snelle en grondige controle van de kassa Merlin X2 vereenvoudigt uw dagelijkse routine door het afdrukken van rapporten, cijfers voor elke categorie en werknemer inbegrepen: bespaar tijd op het einde van de dag en wees meer beschikbaar voor uw klanten. Hoofdkenmerken Consulteer een dag of een periode naar keuze Grafisch overzicht van prestaties Beheer cheques, contanten, kaarten, bankoverschrijvingen en nog veel meer Maak rapporten Uitgavebeheer Samenvattingsscherm van de kassa Vergrendeld door een wachtwoord Optionele hardware: In de kassamodule kunt u ook het volgende consulteren: rekeningen prestatie per werknemer omzet van diensten en productcategorie, getoond als tekst of in grafiek. Kassalade, betalingsterminal, ontvangst/chequeprinter, chipkaartlezer, streepjescodelezer.

6 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Eenvoudig rekeningen opmaken Eenvoudig, snel en intuïtief: de afrekenfunctie verwerkt elk aspect van klant en het ticket. De wachttijd van de klant wordt gemeten vanaf het ogenblik dat hij of zij in het kapsalon aankomt. Om het opmaken van de rekening te versnellen, kunnen verschillende tickets tegelijkertijd geopend worden en kunnen de werknemers de diensten toevoegen bij het verlenen ervan. Op het rekeningscherm ziet u de klantensaldo s, getrouwheidspunten, laatste productaankoop en kortingen. Het beheer van wisselgeld en fooien evenals gespreide betalingen staan borg voor een complete afrekenprocedure. Hoofdkenmerken Rekeningen en afspraken in afwachting Gecombineerde rekeningen Directe toegang tot klanten en technische bestanden Laatste productaankoop, bestellingen van klanten Vooraf vastgestelde speciale prijzen, kortingen Diverse betalingen (vervallen cheques, kredieten, offertes, terugbetalingen).

7 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Diensten en prijzen op aanvraag Beschrijvende dienstenbestanden Onbeperkte dienstencategorieën Diensten per categorie en subcategorie Prestatie- en ontwikkelingstijd Vooraf vastgestelde speciale prijzen Pakketten Gegroepeerde diensten Cursusbeheer Speciale prijzen, aanpasbaar per dag, tijdsinterval, klantenprofiel en werknemer Prijsaanpassing met overzicht van de impact op de omzet Voor werknemers is Merlin X2 een vriendelijk, methodisch en leerzaam hulpmiddel waardoor ze zich beter op het gedrag van de klant en op goede verkoopspraktijken kunnen afstemmen.

8 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Eenvoudig, betrouwbaar stockbeheer Merlin X2 beheert uw stock zodat u nooit met tekorten te kampen hebt en u gemakkelijk uw stock-flow kunt volgen. Bekijk de waarde van uw stock op een door u gekozen datum. Productbestanden Leveranciersbestanden Margebeheer Hoofdkenmerken Inventaris (invoer, verschillen) Bestellingen (automatisch of handmatig, leveringen, historiek) Opvolging (stock in/uit, streepjescodes) Prijswijzigingen Afdrukken van labels Optionele hardware: streepjescodelezer.

9 Betrek en motiveer uw werknemers Werknemersbestanden Merlin X2 houdt gedetailleerde bestanden bij van elke werknemer: Basisinformatie (naam, adres, telefoonnummer enz.). Uurroosters Gegevens over contract en diploma Wachtwoorden Uurroosters op maat Prikklok Afwezigheden, vakantiedagen Overzichtelijke, aanpasbare uurroosters Uurroosters kunnen aangepast worden aan de werktijden en beschikbaarheid Naast de analyse van de klantenontvangst in het salon, geeft Merlin X2 ook dezelfde analyse per werknemer. Hierdoor beschikt u over alles wat u nodig hebt om de uurroosters van uw team te reorganiseren en te optimaliseren. Met Merlin X2 kunt u uw planning aanpassen aan de workflows van het salon, waardoor u kalme momenten en piekuren kunt incalculeren.

10 Betrek en motiveer uw werknemers Beheer van salaris en commissie Hoofdkenmerken Berekening van commissies Variabelen en formules Tabellen met doesltellingen Automatische loon- en bonusberekening Vooruitgang van de werknemer Afdrukken Doelgerichte objectieven Stel jaarlijkse doeleinden om uw team te motiveren. Creëer uitdagingen om de prestatie op een dag per dag-basis en per werknemer te stimuleren. Werknemers kunnen zien waar ze staan in vergelijking met hun collega s, doelen en vorige jaren. Met gepersonaliseerde doelen wordt elke werknemer betrokken bij de groei van het salon. Bovendien berekent Merlin X2 automatisch bonussen, zodat u een motiverende salarisstructuur kunt opzetten waardoor persoonlijke verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd.

11 Beheer door anticipatie Regelmatige bedrijfsupdates Merlin X2 bewaakt de belangrijkste indicatoren voor de prestaties van uw salon die als tellers worden getoond: vb. het aantal kleuren per dag per werknemer. Als een van de tellers buiten de groene zone komt, zal Merlin u van bij het opstarten waarschuwen zodat u onmiddellijk kunt reageren. Financiële strategie en kapitaalplanning Met Financial Planning kunt u het kapitaal van uw salon beheren op basis van voorspelde uitgaven en gemaakte opbrengsten. Met deze module kunt u uitgaven en inkomsten zo budgetteren dat u kunt anticiperen op de belangrijkste kapitaalsschommelingen. Afgedrukte financiële strategie-overzichten kunnen u helpen bij het organiseren van het papierwerk dat nodig is voor het verkrijgen van een banklening. U kunt hypothetische budgetten creëren om de impact van uw investeringen op uw cashflow te voorzien. Als u bijvoorbeeld een nieuwe werknemer in dienst wilt nemen, kan Merlin X2 de kosten en de impact op de totale loonkost berekenen. Op zijn beurt kunt u hierdoor de impact berekenen die de potentiële indienstneming zal hebben op de vooruitgang van uw salon gedurende de komende 5 jaar.

12 Beheer door anticipatie Analyse gebaseerd op rapporten Rapporten zijn beschikbaar in samengevat of gedetailleerd formaat en helpen u bij het nauwkeurig op punt stellen van uw beheersstrategie. Merlin X2 biedt u alle hulpmiddelen die nodig zijn voor het verkrijgen en analyseren van om het even welke informatie over uw bedrijfsstructuur. Groei van de omzet en opvolging van de kassa Overzicht van de klantenstroom (aantal bestanden, bezoekfrequentie, percentages, ) Vooruitgang van de werknemer Diensten, aankoop van producten Dankzij Merlin X2 kunt u de financiële gezondheid van uw salon snel evalueren en de impact zien van elke genomen actie, die het meest merkbaar is in het geval van nieuwe diensten. Overzichtelijke hulpmiddelen om de activiteit van uw salon te meten Met Merlin X2 kunt u de cijfers van uw salon in grafische vorm bekijken. Groeicurven vergelijken prestaties binnen dezelfde periode van het voorbije jaar. Voor een nog meer nauwkeurige vergelijking kunnen de periodes worden aangepast zodat ze op dezelfde dag van de week beginnen en eindigen.

13 Waarom kiezen voor Merlin X2? Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken De intuïtieve interface van Merlin X2 is zo ontworpen dat al uw werknemers er snel mee weg zijn. Met de hulp van onze hotline en de geïntegreerde software wizard, werd de toch al zo bekende gebruiksvriendelijkheid van Merlin nog beter in versie X2. Merlin volgt altijd de laatste technologische vooruitgang en wordt regelmatig bijgewerkt om de allerbeste nieuwe hulpmiddelen te incorporeren. Merlin X2 vereist minimaal een Windows XP SP2, Vista of 7, 3 GHz processor, 1 GB RAM, een CD-ROM drive, een scherm dat minstens 1024x768 pixels kan weergeven. Wachtwoorden en beveiliging Toegangsniveau en opvolging voor elke werknemer - authenticatiesysteem - kan op afstand worden vergrendeld automatische vergrendeling indien niet in gebruik. Beveilging: uw klantenbestand kan niet gestolen of gehackt worden. Codesysteem voor toegang van salongegevens - antidiefstalcodering - beveiligde verbindingen. Blijf op de hoogte waar u ook bent Real time-overzicht van de activiteit van uw salon zonder het werk te verstoren, bediening op afstand en onmiddellijke toegang tot gegevens van overal ter wereld met behulp van een eenvoudige internetverbinding. SMS: installeer uw software waar u ook bent om de belangrijke gegevens van uw salon naar uw GSM te versturen (omzet, aantal bezoeken, ), waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Ikonet: word lid van de gemeenschap Ikonet is een gratis dienst die beschikbaar is voor alle gebruikers van Merlin met een lopend ondersteuningsplan. Dit anoniem vergelijkingssysteem geeft managers toegang tot de geconsolideerde cijfers van hun sector, waardoor ze hun eigen prestaties kunnen vergelijken met die van andere salons van hetzelfde type, gedurende een gekozen periode (verleden week, verleden kwartaal, ). Door deze vergelijking kunt u snel handelen en die zaken in uw bedrijf aanpakken die achterblijven op het nationale gemiddelde. Uw eigen cijfers worden onder geen beding aan iemand anders vrijgegeven, ook niet aan Ikosoft. Om Ikonet te activeren, moet u gewoon op het PANEL-symbool in uw kassa klikken.

14 Softwareprijzen Merlin X2 Pro Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen Merlin X2 Classic Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen Kosten voor training en ondersteuning Onze deskundigen werken exclusief met leden van de kappers- en schoonheidsgemeenschap en staan tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen, wanneer u ze maar nodig heeft. Ondersteuning met inbegrip van toegang tot onze deskundigen en lesgevers, software updates en per verspreide handboeken. Merlin X2 Customer Care Plan... contacteer uw verdeler Hardwareconfiguraties en prijzen Bij Ikosoft wordt onze hardware voortdurend bijgewerkt en geëvalueerd zodat onze klanten de allerbeste specificaties krijgen. Bel onze verkooplijn voor een offerte van: Desktop PC-configuratie Touchscreen PCconfiguratie Laptop-configuratie imac-configuratie Alle machines hebben een waarborg van 3 jaar ter plaatse. Optionele hardware add-ons USB laser streepjescodescanner Thermische printer van ontvangstbewijzen Kassalade Alle prijzen in euro, excl. BTW en alle wijzigingen en beschikbaarheid voorbehouden.

15 Merlin X2 Light en Merlin X2 Pro Functies Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Hoofdscherm Afwezigheden Vroeg waarschuwingssysteem Afspraken Werknemersstatistieken Werknemersmodule Afrekenen Rekeningscherm Betaling Fooien Kassa Scherm van de kassa Ticketlijst Uitgaven Kapitaal Kassawaarschuwingen door SMS Werknemersmodule Klanten Klantenbestanden Technische bestanden Marketing Marketingmodule Getrouwheid Getrouwheidsmodule Stock Productbestanden Leveranciers Wisselgeld van aankoop van producten Stockmodule bestellingen Stockmodule Inventaris Stockmodule Stockhistoriek Stockmodule stockbeweging Stockmodule Werknemers Bestanden Doelen Werknemersmodule Planning Werknemersmodule Inklokken Loonberekening Werknemersmodule Diensten Bestanden Pakketten Speciale tarieven Cursussen Hulpmiddelen Toegangsrechten Back-ups Labels Functies die niet aanwezig zijn in Merlin X2 Light kunnen met de volgende modules worden toegevoegd Marketingmodule Getrouwheidsmodule Stockmodule Werknemersmodule Foto s : Ikosoft - / LondonEye / TriggerPhoto / Georgethefourth / jakobjeske / Neustockimages / diego_cervo / flisk / kaczka.

16 Vraag een demo-cd aan en kijk zelf hoe gebruiksvriendelijk Merlin X2 echt is Ikosoft, 90 rue Frédéric Joliot - BP Aix-en-Provence Cedex 3 - FRANCE Tel. :

BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA

BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA Meer dan een eenvoudig programma, een beheersconcept voor salons en wellnesscentra! Het volledige beheerspakket voor salons en wellnesscentra. Ikosoft

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be - info@justsoftware.be 1) Hoe verloopt

Nadere informatie

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be

Nadere informatie

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt

Nadere informatie

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor

DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor 11-12 DLex, een krachtig en gebruiksvriendelijk instrument voor een beheer van uw advocatenkantoor Beheer Dossierbeheer p.06 Contactbeheer p.09 Elektronisch documentbeheer (EDM) p.12 Time management p.18

Nadere informatie

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen

Sage 100. Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven. Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen Sage 100 Een zorgeloos beheer! De beste ERP oplossing voor veeleisende bedrijven Het alternatief voor dure en moeilijk te implementeren oplossingen 100 Living Your Business 100 Sage 100 de standaard voor

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche?

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Dan is ArtWin professional dé oplossing! ArtWin Software is al meer dan 25 jaar de standaard software binnen veel entertainment- en evenementenbureaus. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

Datec Score Manager 3.0 Opstartgids

Datec Score Manager 3.0 Opstartgids Datec Score Manager 3.0 Opstartgids 2001-2010, Datec Correspondentie richten aan: Datec Torenwacht 31 2353 DB Leiderdorp Nederland Tel: 071-5890056 Fax: 071-5238607 E-mail: info@datec.nl DATEC Internet:

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat.

De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat. De bedrijfsmanagementoplossing voor uw bedrijf Eenvoudig in gebruik. Robuust in resultaat. Inleiding SAP helpt ondernemingen van elke omvang en uit elke sector, om een Best-Run Business te worden. Van

Nadere informatie

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid

M a M u t M a g a z i n e Focus op winstgevendheid M a m u t M a g a z i n e H e r f s t 2 0 0 9 E e n k l a n t e n t i j d s c h r i f t g e r i c h t o p h e t v e r e e n v o u d i g e n v a n u w w e r k d a g Focus op winstgevendheid Software+Services

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

catalogus 2012 oplossingen op maat van uw bedrijf

catalogus 2012 oplossingen op maat van uw bedrijf catalogus 2012 oplossingen op maat van uw bedrijf pertinente vragen, concrete oplossingen Beste klant, Verstuurt u dagelijks een heleboel brieven en facturen? Voert u regelmatig campagne met geadresseerde

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009

Hoofdartikel. Mercator, nu ook voor fiduciaires. mei 2009 Inhoud Mercator versie voor fiduciaires, een ware innovatie 1 De efficiëntie van CRM 2 Interview: Philippe Clinet (Night & Day) 3 Tips en advies 3 tot 5 Interview: de heer Voets (fiduciaire Voets) 4 en

Nadere informatie

WORD EEN ECHTE SAAS-SUPERSTER!

WORD EEN ECHTE SAAS-SUPERSTER! 2011 Editie 14 OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN INSIDE ONE SAAS: EEN REVOLUTIE Waarom we SaaS serieus moeten nemen WAARDE: GELEVERD We onderzoeken de voordelen van SaaS voor CRM HET SUCCES VAN SAAS Hoe organisaties

Nadere informatie

Alles in één administratiepakket voor de groothandel

Alles in één administratiepakket voor de groothandel p sho k r o op is w orksh t a w gr de ut.nl/ k m oe Bez w.ma ww Alles in één administratiepakket voor de groothandel Bespaar tijd en geld Meer controle door overzichtelijk boekhouden Eenvoudig offertes/orders/facturen

Nadere informatie

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven Profesionele software voor productiebedrijven Deze uitgave is gedrukt op chloorvrij papier Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Deltec BV worden

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

Transport & Telecom. efficiënt communiceren in de transportsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan?

Transport & Telecom. efficiënt communiceren in de transportsector. p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? Transport & Telecom efficiënt communiceren in de transportsector Belgacom - Proximus Magazine december 2008 p. 2 Ook geen zin (en tijd) om in de rij te staan? p. 4 U bent ondernemer en geen ICT-expert

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Business ConneCT Ales-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com

Business ConneCT Ales-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com Business ConneCT Alles-in-één Contact Center, Operator en Unified Communications oplossing www.nec-unifi ed.com Business ConneCT Business ConneCT Business ConneCT Eén oplossing voor werknemers, telefonisten

Nadere informatie

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd De flexibele opbouw van het systeem maakt het voor gebruikers mogelijk om op een eenvoudige wijze een calculatie voor een offerte of opdracht

Nadere informatie

Project Van Roey Automation

Project Van Roey Automation Katholieke Hogeschool Kempen Campus Geel Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde 3de jaar Marketing Project Van Roey Automation EDS Giovanni Colin Kristof Cools Roy Diepvens Tinne Oostvogels

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie