beheerssoftware voor kapsalons

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "beheerssoftware voor kapsalons"

Transcriptie

1 beheerssoftware voor kapsalons

2 Meer dan een eenvoudig programma, een volledig beheerssysteem voor uw kapsalon! Ikosoft ontwikkelt en levert IT oplossingen, beheershulpmiddelen en marketinganalyse aan bedrijven over de hele wereld. Merlin X2 helpt nu al meer dan kapsalons in de hele wereld groeien. Merlin X2 is krachtig, volledig en gebruiksvriendelijk en een betrouwbaar bedrijfshulpmiddel waarmee u een goed uitgewerkte, gepersonaliseerde beheersstrategie voor uw bedrijf kunt creëren. Door de flexibiliteit en het evolutionaire design van Merlin kunt u het aan de behoeften van uw salon, of het nu groot of klein is, aanpassen. Ken uw klanten Zorg ervoor dat er meer klanten terugkomen en trek meer klanten aan Motiveer en betrek uw werknemers Vereenvoudig uw personeelsadministratie Krijg een echte greep op de prestaties van uw salon en grijp in waar nodig Beheer uw financiën. Beoordeel, anticipeer, handel. Waar u ook bent: in het salon, op kantoor of onderweg.

3 volledige, op maat gemaakte klantenfiches Gedetailleerde klantenbestanden Uw klantenbestand is de hoeksteen van uw bedrijf, het up-to-date houden ervan is van het allergrootste belang. Met Merlin X2 kunt u verplichte gegevensvelden instellen (geldig adres, postcode, contactnummer enz.) en zorgt u voor een hoogkwalitatieve database. Hoofdkenmerken Volledige klantenhistoriek in één klik Wanneer de klanten arriveren, kunt u hun historiek direct nakijken en hen verwelkomen op de manier die ze verwachten op basis van hun historiek in het salon. De gewoonten van uw klanten kennen is de beste manier om aan hun behoeften te voldoen dit is eenvoudig door de kwaliteit van de informatie die het klantenbestand van Merlin X2 u biedt (GSM-nummer, adres, historiek van aangekochte producten, gemiddeld uitgegeven bedrag, bezoekfrequentie, favoriete drank, technische faciliteiten, ). Voor uw gemoedsrust zijn de gegevens van de klanten zodanig gecodeerd dat gegevensdiefstal onmogelijk is, zelfs niet door personen die dezelfde software als u gebruiken. Basisinformatie naam, adres, telefoonnummer enz. Commerciële en technische historiek voor elke klant Gedetailleerde technische bestanden en schoonheidsbestanden Kassahistoriek Marketingcampagnes Deel met een vriend Adviesnota s Fotobeheer Configureerbare waarschuwingsberichten Wachttijdanalyse

4 volledige, op maat gemaakte klantenfiches Het afsprakenboek Hoofdkenmerken Afspraken maken Het opdelen van afspraken tussen verschillende werknemers Automatische herinneringen via SMS of . Beheer van statistieken (niet nagekomen afspraken, annuleringen enz.). Een zeer overzichtelijk afsprakenboek Geoptimaliseerde prestatie- en bezettingstijden Opzoeken van klanten per naam of telefoonnummer Via de klantenontvangstmodule geeft Merlin X2 feedback over de gemiddelde wacht- en bezettingstijd van klanten voor elk tijdsinterval. In één oogwenk merkt u kalme momenten en piekuren op. Als een werknemer op een zeker ogenblik bezet is zal Merlin automatisch het volgende beschikbare tijdsinterval voorstellen of de best beschikbare werknemer voor dit ogenblik. Het afsprakenboek kan worden gebruikt als het hoofdscherm van Merlin of als een directe link vanaf de hoofdpagina. Merlin X2 versturen voor direct marketing Omvat een volledig klantengetrouwheidspakket dat u op maat van uw behoeften kunt afstellen: Beheer van getrouwheidskaarten. Bereik al uw klanten met enkele klikken Gebruik filters met meerdere criteria gebaseerd op klantengegevens, dienstenhistoriek en aankooppatronen Ingebouwde tekstverwerker met instelbaar afdrukken van etiketten SMS-berichten Ikosoft ontwikkelde een eenvoudig systeem voor het versturen van tekstberichten naar klanten van het salon. Het klantenbestand van Merlin X2 bevat een speciaal veld voor GSMnummers. U hebt alleen een internetverbinding nodig en een inschrijving op de SMS-service van Merlin om automatisch te beginnen met het bevestigen van afspraken, het versturen van herinneringen, het voeren van publiciteitcampagnes of het opstarten van nieuwe aanbiedingen.

5 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Snelle en grondige controle van de kassa Merlin X2 vereenvoudigt uw dagelijkse routine door het afdrukken van rapporten, cijfers voor elke categorie en werknemer inbegrepen: bespaar tijd op het einde van de dag en wees meer beschikbaar voor uw klanten. Hoofdkenmerken Consulteer een dag of een periode naar keuze Grafisch overzicht van prestaties Beheer cheques, contanten, kaarten, bankoverschrijvingen en nog veel meer Maak rapporten Uitgavebeheer Samenvattingsscherm van de kassa Vergrendeld door een wachtwoord Optionele hardware: In de kassamodule kunt u ook het volgende consulteren: rekeningen prestatie per werknemer omzet van diensten en productcategorie, getoond als tekst of in grafiek. Kassalade, betalingsterminal, ontvangst/chequeprinter, chipkaartlezer, streepjescodelezer.

6 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Eenvoudig rekeningen opmaken Eenvoudig, snel en intuïtief: de afrekenfunctie verwerkt elk aspect van klant en het ticket. De wachttijd van de klant wordt gemeten vanaf het ogenblik dat hij of zij in het kapsalon aankomt. Om het opmaken van de rekening te versnellen, kunnen verschillende tickets tegelijkertijd geopend worden en kunnen de werknemers de diensten toevoegen bij het verlenen ervan. Op het rekeningscherm ziet u de klantensaldo s, getrouwheidspunten, laatste productaankoop en kortingen. Het beheer van wisselgeld en fooien evenals gespreide betalingen staan borg voor een complete afrekenprocedure. Hoofdkenmerken Rekeningen en afspraken in afwachting Gecombineerde rekeningen Directe toegang tot klanten en technische bestanden Laatste productaankoop, bestellingen van klanten Vooraf vastgestelde speciale prijzen, kortingen Diverse betalingen (vervallen cheques, kredieten, offertes, terugbetalingen).

7 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Diensten en prijzen op aanvraag Beschrijvende dienstenbestanden Onbeperkte dienstencategorieën Diensten per categorie en subcategorie Prestatie- en ontwikkelingstijd Vooraf vastgestelde speciale prijzen Pakketten Gegroepeerde diensten Cursusbeheer Speciale prijzen, aanpasbaar per dag, tijdsinterval, klantenprofiel en werknemer Prijsaanpassing met overzicht van de impact op de omzet Voor werknemers is Merlin X2 een vriendelijk, methodisch en leerzaam hulpmiddel waardoor ze zich beter op het gedrag van de klant en op goede verkoopspraktijken kunnen afstemmen.

8 Een objectief overzicht van de salonactiviteit Eenvoudig, betrouwbaar stockbeheer Merlin X2 beheert uw stock zodat u nooit met tekorten te kampen hebt en u gemakkelijk uw stock-flow kunt volgen. Bekijk de waarde van uw stock op een door u gekozen datum. Productbestanden Leveranciersbestanden Margebeheer Hoofdkenmerken Inventaris (invoer, verschillen) Bestellingen (automatisch of handmatig, leveringen, historiek) Opvolging (stock in/uit, streepjescodes) Prijswijzigingen Afdrukken van labels Optionele hardware: streepjescodelezer.

9 Betrek en motiveer uw werknemers Werknemersbestanden Merlin X2 houdt gedetailleerde bestanden bij van elke werknemer: Basisinformatie (naam, adres, telefoonnummer enz.). Uurroosters Gegevens over contract en diploma Wachtwoorden Uurroosters op maat Prikklok Afwezigheden, vakantiedagen Overzichtelijke, aanpasbare uurroosters Uurroosters kunnen aangepast worden aan de werktijden en beschikbaarheid Naast de analyse van de klantenontvangst in het salon, geeft Merlin X2 ook dezelfde analyse per werknemer. Hierdoor beschikt u over alles wat u nodig hebt om de uurroosters van uw team te reorganiseren en te optimaliseren. Met Merlin X2 kunt u uw planning aanpassen aan de workflows van het salon, waardoor u kalme momenten en piekuren kunt incalculeren.

10 Betrek en motiveer uw werknemers Beheer van salaris en commissie Hoofdkenmerken Berekening van commissies Variabelen en formules Tabellen met doesltellingen Automatische loon- en bonusberekening Vooruitgang van de werknemer Afdrukken Doelgerichte objectieven Stel jaarlijkse doeleinden om uw team te motiveren. Creëer uitdagingen om de prestatie op een dag per dag-basis en per werknemer te stimuleren. Werknemers kunnen zien waar ze staan in vergelijking met hun collega s, doelen en vorige jaren. Met gepersonaliseerde doelen wordt elke werknemer betrokken bij de groei van het salon. Bovendien berekent Merlin X2 automatisch bonussen, zodat u een motiverende salarisstructuur kunt opzetten waardoor persoonlijke verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd.

11 Beheer door anticipatie Regelmatige bedrijfsupdates Merlin X2 bewaakt de belangrijkste indicatoren voor de prestaties van uw salon die als tellers worden getoond: vb. het aantal kleuren per dag per werknemer. Als een van de tellers buiten de groene zone komt, zal Merlin u van bij het opstarten waarschuwen zodat u onmiddellijk kunt reageren. Financiële strategie en kapitaalplanning Met Financial Planning kunt u het kapitaal van uw salon beheren op basis van voorspelde uitgaven en gemaakte opbrengsten. Met deze module kunt u uitgaven en inkomsten zo budgetteren dat u kunt anticiperen op de belangrijkste kapitaalsschommelingen. Afgedrukte financiële strategie-overzichten kunnen u helpen bij het organiseren van het papierwerk dat nodig is voor het verkrijgen van een banklening. U kunt hypothetische budgetten creëren om de impact van uw investeringen op uw cashflow te voorzien. Als u bijvoorbeeld een nieuwe werknemer in dienst wilt nemen, kan Merlin X2 de kosten en de impact op de totale loonkost berekenen. Op zijn beurt kunt u hierdoor de impact berekenen die de potentiële indienstneming zal hebben op de vooruitgang van uw salon gedurende de komende 5 jaar.

12 Beheer door anticipatie Analyse gebaseerd op rapporten Rapporten zijn beschikbaar in samengevat of gedetailleerd formaat en helpen u bij het nauwkeurig op punt stellen van uw beheersstrategie. Merlin X2 biedt u alle hulpmiddelen die nodig zijn voor het verkrijgen en analyseren van om het even welke informatie over uw bedrijfsstructuur. Groei van de omzet en opvolging van de kassa Overzicht van de klantenstroom (aantal bestanden, bezoekfrequentie, percentages, ) Vooruitgang van de werknemer Diensten, aankoop van producten Dankzij Merlin X2 kunt u de financiële gezondheid van uw salon snel evalueren en de impact zien van elke genomen actie, die het meest merkbaar is in het geval van nieuwe diensten. Overzichtelijke hulpmiddelen om de activiteit van uw salon te meten Met Merlin X2 kunt u de cijfers van uw salon in grafische vorm bekijken. Groeicurven vergelijken prestaties binnen dezelfde periode van het voorbije jaar. Voor een nog meer nauwkeurige vergelijking kunnen de periodes worden aangepast zodat ze op dezelfde dag van de week beginnen en eindigen.

13 Waarom kiezen voor Merlin X2? Zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken De intuïtieve interface van Merlin X2 is zo ontworpen dat al uw werknemers er snel mee weg zijn. Met de hulp van onze hotline en de geïntegreerde software wizard, werd de toch al zo bekende gebruiksvriendelijkheid van Merlin nog beter in versie X2. Merlin volgt altijd de laatste technologische vooruitgang en wordt regelmatig bijgewerkt om de allerbeste nieuwe hulpmiddelen te incorporeren. Merlin X2 vereist minimaal een Windows XP SP2, Vista of 7, 3 GHz processor, 1 GB RAM, een CD-ROM drive, een scherm dat minstens 1024x768 pixels kan weergeven. Wachtwoorden en beveiliging Toegangsniveau en opvolging voor elke werknemer - authenticatiesysteem - kan op afstand worden vergrendeld automatische vergrendeling indien niet in gebruik. Beveilging: uw klantenbestand kan niet gestolen of gehackt worden. Codesysteem voor toegang van salongegevens - antidiefstalcodering - beveiligde verbindingen. Blijf op de hoogte waar u ook bent Real time-overzicht van de activiteit van uw salon zonder het werk te verstoren, bediening op afstand en onmiddellijke toegang tot gegevens van overal ter wereld met behulp van een eenvoudige internetverbinding. SMS: installeer uw software waar u ook bent om de belangrijke gegevens van uw salon naar uw GSM te versturen (omzet, aantal bezoeken, ), waar u ook bent, wanneer u maar wilt. Ikonet: word lid van de gemeenschap Ikonet is een gratis dienst die beschikbaar is voor alle gebruikers van Merlin met een lopend ondersteuningsplan. Dit anoniem vergelijkingssysteem geeft managers toegang tot de geconsolideerde cijfers van hun sector, waardoor ze hun eigen prestaties kunnen vergelijken met die van andere salons van hetzelfde type, gedurende een gekozen periode (verleden week, verleden kwartaal, ). Door deze vergelijking kunt u snel handelen en die zaken in uw bedrijf aanpakken die achterblijven op het nationale gemiddelde. Uw eigen cijfers worden onder geen beding aan iemand anders vrijgegeven, ook niet aan Ikosoft. Om Ikonet te activeren, moet u gewoon op het PANEL-symbool in uw kassa klikken.

14 Softwareprijzen Merlin X2 Pro Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen Merlin X2 Classic Training en ondersteuning voor 3 maanden inbegrepen Kosten voor training en ondersteuning Onze deskundigen werken exclusief met leden van de kappers- en schoonheidsgemeenschap en staan tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen, wanneer u ze maar nodig heeft. Ondersteuning met inbegrip van toegang tot onze deskundigen en lesgevers, software updates en per verspreide handboeken. Merlin X2 Customer Care Plan... contacteer uw verdeler Hardwareconfiguraties en prijzen Bij Ikosoft wordt onze hardware voortdurend bijgewerkt en geëvalueerd zodat onze klanten de allerbeste specificaties krijgen. Bel onze verkooplijn voor een offerte van: Desktop PC-configuratie Touchscreen PCconfiguratie Laptop-configuratie imac-configuratie Alle machines hebben een waarborg van 3 jaar ter plaatse. Optionele hardware add-ons USB laser streepjescodescanner Thermische printer van ontvangstbewijzen Kassalade Alle prijzen in euro, excl. BTW en alle wijzigingen en beschikbaarheid voorbehouden.

15 Merlin X2 Light en Merlin X2 Pro Functies Merlin X2 Pro Merlin X2 Light Hoofdscherm Afwezigheden Vroeg waarschuwingssysteem Afspraken Werknemersstatistieken Werknemersmodule Afrekenen Rekeningscherm Betaling Fooien Kassa Scherm van de kassa Ticketlijst Uitgaven Kapitaal Kassawaarschuwingen door SMS Werknemersmodule Klanten Klantenbestanden Technische bestanden Marketing Marketingmodule Getrouwheid Getrouwheidsmodule Stock Productbestanden Leveranciers Wisselgeld van aankoop van producten Stockmodule bestellingen Stockmodule Inventaris Stockmodule Stockhistoriek Stockmodule stockbeweging Stockmodule Werknemers Bestanden Doelen Werknemersmodule Planning Werknemersmodule Inklokken Loonberekening Werknemersmodule Diensten Bestanden Pakketten Speciale tarieven Cursussen Hulpmiddelen Toegangsrechten Back-ups Labels Functies die niet aanwezig zijn in Merlin X2 Light kunnen met de volgende modules worden toegevoegd Marketingmodule Getrouwheidsmodule Stockmodule Werknemersmodule Foto s : Ikosoft - / LondonEye / TriggerPhoto / Georgethefourth / jakobjeske / Neustockimages / diego_cervo / flisk / kaczka.

16 Vraag een demo-cd aan en kijk zelf hoe gebruiksvriendelijk Merlin X2 echt is Ikosoft, 90 rue Frédéric Joliot - BP Aix-en-Provence Cedex 3 - FRANCE Tel. : infos@ikosoft.com

BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA

BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA BEHEERSOFTWARE VOOR SCHOONHEIDSSALONS EN WELNESSCENTRA Meer dan een eenvoudig programma, een beheersconcept voor salons en wellnesscentra! Het volledige beheerspakket voor salons en wellnesscentra. Ikosoft

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

Windows programma voor commercieel beheer

Windows programma voor commercieel beheer Windows programma voor commercieel beheer commercieel beheer onder Windows 2000 en XP 4-talig user-beheer zeer uitgebreide database klanten/leveranciers/artikels krachtige lijsten, statistieken verzorgde

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief informeert u over de recente ontwikkelingen in SalonNet. De uitgebreide beschrijvingen vindt u verder in deze nieuwsbrief.

Deze nieuwsbrief informeert u over de recente ontwikkelingen in SalonNet. De uitgebreide beschrijvingen vindt u verder in deze nieuwsbrief. Maart 2012 Geachte SalonNet gebruiker, Deze nieuwsbrief informeert u over de recente ontwikkelingen in SalonNet. Met welke versie van SalonNet werk ik? Online afspraak maken. Digitaal afsprakenboek gebruiken.

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus Tarief Sage BOB 30 Januari 2013 Sage BOB 30 SQL - Beheeroplossing Tarieven KMO/VZW Software (1) Basis B30A10000 Sage BOB 30 Boekhouding Monopost Mono dossier 875 Software - Opties B30A10100 Analytische

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) April 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.01 (december 2012) Met welke versie van SalonNet werk

Nadere informatie

Handleiding voor snelle installatie

Handleiding voor snelle installatie Handleiding voor snelle installatie ESET NOD32 Antivirus v3.0 ESET NOD32 Antivirus biedt de beste beveiliging voor uw computer tegen kwaadaardige code. Gebouwd met de ThreatSense scanmachine, die geïntroduceerd

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Hit-Office Ondernemer. Documentatie. Hit-Office, uw ERP

Hit-Office Ondernemer. Documentatie. Hit-Office, uw ERP Hit-Office Ondernemer Documentatie Hit-Office, uw ERP Offertes, projecten, vanaf nu is het éénvoudiger geworden... Hit-Office is het resultaat van 25 jaar ontwikkeling in ons bouwbedrijf. De redenering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

De ontwikkelaar heeft het recht om af te zien van verdere ontwikkeling en/of ondersteuning van dit pakket.

De ontwikkelaar heeft het recht om af te zien van verdere ontwikkeling en/of ondersteuning van dit pakket. 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft u het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd

Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HR SERVICES Vóór uw koffie is afgekoeld zijn alle lonen ingevoerd HRonline 5, uw personeelsbeheer verliep nog nooit zo comfohrtabel Zo makkelijk kan uw loonbeheer zijn U bent liever bezig met uw zaak dan

Nadere informatie

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding EDE Consulting BouwManager 2008 Handleiding Operations Financials EDE Consulting bvba, 21.12.2007 BouwManager 2008.03 BouwManager is een zeer gebruiksvriendelijke software voor de bouw waarmee U Uw activiteiten

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Salon software. In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.

Salon software. In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2. Salon software november 2016 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.62 (oktober 2016) In deze update zijn

Nadere informatie

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften uw Bel voor i j s inruilpr Mamut One één oplossing voor al uw behoeften 30 Administratie en Salaris/Personeel ko % rtin g Order/Factuur en Logistiek Online Relatiebeheer Rapporten en financiële kwaliteitsanalyse

Nadere informatie

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u!

Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! DE PV Manager. Het ongeëvenaarde gereedschap om PV systemen professioneel te plannen. Nieuw en exclusief voor u! De PV Manager: Systematische project planning De PV Manager is het resultaat van meer dan

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie Versie 2.5 Page 1 Maak van een oceaan vol gegevens Essential Intelligence Maak van uw operationele data belangrijke KPI s, genereer besluitvormingsrapporten en voer kritieke data-analyses uit met. Manufacturing

Nadere informatie

Handleiding Manager-Software Versie 1.1

Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Handleiding Manager-Software Versie 1.1 Inleiding De Manager-Software is het onderdeel van het Clear2Pass-systeem dat instaat voor het beheer en het opvolgen de toegangscontrole. Ook het toevoegen van

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen...

Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Datum: 02-11-2010 1 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Eerste keer starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Activeren... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inloggen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN!

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft U het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden 2 Januari 2017 Alarmering van de bevolking Om ervoor te zorgen dat burgers tijdens een noodsituatie de juiste handelingen stellen, is een efficiënte alarmering

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta Connect Smart Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Redactie: Vormgeving: Realisatie: Communicatie

Nadere informatie

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A

P R O D U C T B Y A N D R O M E D A P R O D U C T B Y A N D R O M E D A U W A D M I N I S T R AT I E W O R D T K I N D E R S P E L Voor wie perseus ADMIN is een softwarepakket dat kleine of middelgrote bedrijven helpt hun dagelijkse administratie

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com 1 Easy Business Tools Beheer eenvoudig uw contacten! www.easycomputing.com CRM-Relatiebeheer 2 Laat uw omzet groeien door een betere klantenopvolging! CRM, of Customers Relations Management, is een bekende

Nadere informatie

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S

HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S HOE CREDITSAFE 3D LEDGER U HELPT MET HET MANAGEN VAN RISICO S 1. Introductie Creditsafe 3D is een innovatieve en interactieve tool om uw debiteuren en betalingen te analyseren. Door het combineren van

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Toetsen kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

CCV SalesPoint handleiding. April 2018

CCV SalesPoint handleiding. April 2018 CCV SalesPoint handleiding April 2018 1 Even vooraf CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. In deze handleiding beschrijven alle functionaliteiten

Nadere informatie

Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer.

Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer. Handmatig een backup maken. Automatisch dagelijks een backup laten maken volgens ingestelde tijdstip of bij het opstarten van de computer. Backup laten maken op interne of externe locatie naar keuze. Backup(s)

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

Overzicht PLOP. Orderopvolging en planning voor koude en warme planten. Versie: 2007.12.26

Overzicht PLOP. Orderopvolging en planning voor koude en warme planten. Versie: 2007.12.26 Versie: 2007.12.26 1. PLOP PLOP is een ERP-softwarepakket dat speciaal ontwikkeld is voor plantgoedbedrijven (zowel warme als koude), rekeninghoudend met de zeer specifieke kenmerken van deze sector. Het

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Recrea POS. Multifunctionele POS software met ticketingsysteem

Recrea POS. Multifunctionele POS software met ticketingsysteem MADE IN BELGIUM PREMIUM QUALITY Multifunctionele POS software met ticketingsysteem Recrea POS Recrea POS is een softwareplatform met talrijke configuratiemogelijkheden. Deze software voor Windows, Linux

Nadere informatie

Nieuwe versie! BullGuard. Backup

Nieuwe versie! BullGuard. Backup 8.0 Nieuwe versie! BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIEHANDLEIDING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Sluit alle geopende toepassingen, met uitzondering van Windows. 2 3 Volg de aanwijzingen op

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017

CCV SalesPoint handleiding. Augustus 2017 CCV SalesPoint handleiding Augustus 2017 1 Even vooraf Inhoudsopgave CCV SalesPoint is de alles-in-één-oplossing om uw bedrijf efficiënter en makkelijker te managen. In deze handleiding beschrijven alle

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Beheersoplossing voor fiduciaires

Beheersoplossing voor fiduciaires Beheersoplossing voor fiduciaires www.fid-manager.be SAMENVATTING INTRODUCTIE BEHEERSOPLOSSING VOOR BELGISCHE FIDUCIAIRES Sinds 1986 is A++ Informatique actief als ontwikkelaar van beheerssoftware. Met

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Handleiding voor snelle installatie

Handleiding voor snelle installatie Handleiding voor snelle installatie ESET Smart Security ESET Smart Security levert geavanceerde bescherming voor uw computer tegen kwaadaardige code. De software is gebaseerd op de ThreatSense scanner,

Nadere informatie

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing?

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? Management summary Voor een optimale productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, is het belangrijk

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de kassa aan voldoen?

Nadere informatie

Persoonlijk borduurontwerp software systeem

Persoonlijk borduurontwerp software systeem Persoonlijk borduurontwerp software systeem Inspireer uw creativiteit met een e wereld van borduren Print en borduur functie - Ontwerp combinaties van borduurwerk en geprinte afbeeldingen Meer dan 500

Nadere informatie

Salon software. In verband met BTW verhoging van 6% naar 9% per , dient deze update voor deze datum te zijn geïnstalleerd.

Salon software. In verband met BTW verhoging van 6% naar 9% per , dient deze update voor deze datum te zijn geïnstalleerd. Salon software November 2018 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.82 (mei 2018). Veel wijzigingen/uitbreidingen

Nadere informatie

De ontwikkelaar heeft het recht om af te zien van verdere ontwikkeling en/of ondersteuning van dit pakket.

De ontwikkelaar heeft het recht om af te zien van verdere ontwikkeling en/of ondersteuning van dit pakket. 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft u het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

We leveren aangifte software IB / VPB aan adviseurs die 40 aangiftes doen, maar ook aan een klanten die duizenden aangiftes verwerken.

We leveren aangifte software IB / VPB aan adviseurs die 40 aangiftes doen, maar ook aan een klanten die duizenden aangiftes verwerken. Tecknow Nederland is een organisatie van belastingadviseurs c.q. computerprogrammeurs. Wij werken zeer nauw samen met Cybersoft, een bedrijf, dat de VPB aangifte ontwikkelt. Zij de techniek, wij de fiscale

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.05 (april 2013)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.05 (april 2013) Augustus 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.05 (april 2013) Met welke versie van SalonNet werk

Nadere informatie

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5.

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Incontinence Management Optimale verzorging Uiterst efficiënt Online-toepassing Centraal databeheer HILMAS optimaliseert uw continentiezorg.

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

De HioPos werkt altijd en overal en behoeft geen technisch onderhoud.

De HioPos werkt altijd en overal en behoeft geen technisch onderhoud. Welkom Welkom bij uw nieuwe HioPos kassamachine. Een alles-in-één kassasysteem geschikt voor horeca en retail. Het is een gebruiksvriendelijk kassasysteem, efficiënt en uit te breiden met een aantal accessoires

Nadere informatie

Getrouwheidskaart. Configuratie van de kaart. Open daarvoor de cliëntfiche en klik onderaan op de knop Getrouwheidskaart.

Getrouwheidskaart. Configuratie van de kaart. Open daarvoor de cliëntfiche en klik onderaan op de knop Getrouwheidskaart. Getrouwheidskaart Configuratie van de kaart Open daarvoor de cliëntfiche en klik onderaan op de knop Getrouwheidskaart. In het nieuwe venster selecteert u onderaan Configureren. Het volgende venster verschijnt.

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g

1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g 1 C M E v o H a n d b o e k e n T e c h n i s c h e B e s c h r i j v i n g Beschrijving CM EVO Lyfra is trots om zijn gloednieuwe tool voor te stellen. CM Evo is een onlineverkoopsysteem voor elektronische

Nadere informatie

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1 Onlinefact Gebruikershandleiding Versie 0.1 Inhoud VERSCHILLENDE FUNCTIES EN VENSTERS... 3 1.1 MENU DOCUMENTEN... 3 1.2 MENU LIJNEN AANPASSEN... 3 1.3 MENU AANKOOP/VERKOOP... 4 1.4 DOCUMENTENLIJST FILTEREN...

Nadere informatie

online contract management volledige controle over alle contracten

online contract management volledige controle over alle contracten online contract management volledige controle over alle contracten Onbeperkt Onbeperkt De opzet, het idee Een veilige online oplossing om alle overeenkomsten, gedurende de looptijd, eenvoudig en effectief

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie

Scarabee Vereniging Brochure

Scarabee Vereniging Brochure Scarabee Vereniging Brochure februari 2015 Inleiding Scarabee Vereniging is het werkmiddel bij uitstek voor een vlotte ledenadministratie. Het is bedoeld voor alle soorten verenigingen die met leden werken.

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en Het werkinstrument bij uitstek om u te helpen bij uw administratie en boekhouding. Met Lucas haalt u niet zo maar een computerprogramma in huis maar een complete oplossing: facturatie, toonbankverwerking,

Nadere informatie

Winkind - De standaard software voor het kinderdagverblijf

Winkind - De standaard software voor het kinderdagverblijf 1/17 Winkind - De standaard software voor het kinderdagverblijf Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in samenwerking

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR LAPTOPS EN DESKTOPS MET WINDOWS PRO GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Acerta Connect Pro. De oplossing op maat voor uw payroll

Acerta Connect Pro. De oplossing op maat voor uw payroll Acerta Connect Pro De oplossing op maat voor uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Redactie: Vormgeving: Realisatie: Communicatie Acerta

Nadere informatie

DeltaM tablet software

DeltaM tablet software DeltaM tablet software Delta Software Services Bvba Paternosterstraat 119 3110 Rotselaar Tel 016 / 58.23.39 Fax 016 / 58.34.38 info@dss.be www.dss.be Inhoudsopgave D ELTAM TABLET SOFTWA RE... 1 Inleiding...

Nadere informatie

Kantoorgegevens. Het scherm is bereikbaar via het menu Kantoorbeheer Instellingen Kantoorgegevens

Kantoorgegevens. Het scherm is bereikbaar via het menu Kantoorbeheer Instellingen Kantoorgegevens Module Functie Kaart Kantoorbeheer Kantoorgegevens UR09090470 Kantoorgegevens Het scherm is bereikbaar via het menu Kantoorbeheer Instellingen Kantoorgegevens Het beheer van de kantoorgegevens bestaat

Nadere informatie