Je boodschap heeft geen enkele waarde als niemand hem hoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je boodschap heeft geen enkele waarde als niemand hem hoort"

Transcriptie

1

2

3

4 Je boodschap heeft geen enkele waarde als niemand hem hoort THE BEST PUBLICITY IS FREE Gewenst of ongewenst: hoe ga je om met publiciteit? Waar liggen je opportunities voor free publicity? En hoe ga je om met de pers bij een crisissituatie? Welke contacten benader je en hoe zorg je nou dat jouw organisatie zich onderscheidt van alle anderen? En vooral: hoe creëer je nieuws? Als iemand de antwoorden op deze vragen kent, is het Peter van Kessel van Bex *Communicatie. Als adviseur mediarelaties is hij verantwoordelijk voor de pers- en mediarelaties voor aansprekende opdrachtgevers als Visa Europa, Rabobank Nederland, Ernst & Young, ASML, DSM en verschillende ministeries. Zijn persoonlijke motto: Je persoonlijke boodschap heeft geen enkele waarde als niemand hem hoort. OVER PETER VAN KESSEL Peter van Kessel studeerde aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg en deed daarnaast aanvullende marketingopleidingen. Hij startte als consultant bij Write Media Consultants, en werkte onder meer aan het free publiciteit beleid voor Sony Nederland, UPS, New Balance en Club Med. Daarnaast ontwikkelende Peter de persdatabase: de Perslijst, een overzicht van ruim journalisten met naam, contactgegevens en specialisme. Daarna ging Peter naar Edelman International, waar hij verantwoordelijk was voor de free publicity accounts British Telecom, Bol.com, Exact Software en Canon. Peter startte in 2006 bij Bex*communicatie in Eindhoven. Peter is, als adviseur mediarelaties, verantwoordelijk voor de persen mediarelaties voor tal van aansprekende opdrachtgevers. Peter geeft ook mediatrainingen en workshops gericht op persbeleid. Hij is erg trots op het opzetten van een free publicity traject voor De Lage Landen, afdeling Consumer Finance. Hiervoor positioneerde hij de directeur in de landelijke media (o.a. BNR, Telegraaf en Financieel Dagblad) met een voorstel om een keurmerk te ontwikkelen voor de markt voor consumptief krediet. Als follow up is een lobbycampagne gestart in Den Haag, waardoor dit thema is geagendeerd op de politieke agenda (Tweede Kamer).

5 LIVE COMMUNICATION De interne communicatieafdeling van Interpolis heeft ons gevraagd om op een vernieuwende manier het Glashelder 2 concept intern te laden. Het is immers belangrijk dat de medewerkers zich betrokken voelen bij de unieke manier van werken van Interpolis. Maar hoe krijg je het nou voor elkaar dat elk Interpolis personeelslid tot in zijn diepste vezels van het Glashelder concept doordrongen raakt? Misschien is het antwoord wel live communicatie. Events bieden namelijk unieke communicatiemogelijkheden! Rik Withuis weet als directeur van Marquis Evenementen & Entertainment Organisatie als geen ander wanneer en hoe events in te zetten zijn in de communicatiemix. Hij zal samen met ons bekijken hoe een opdracht als die van Interpolis vertaald kan worden in een creatief event concept dat geen enkele Interpolis medewerker snel zal vergeten. OVER RIK WITHUIS Rik Withuis heeft al heel wat ervaring binnen de communicatiebranche. Van 1975 tot 1987 is hij hoofd WZZ geweest bij het ministerie van Defensie. Zijn activiteiten bestonden uit een grote variëteit aan sociaal en culturele activiteiten en het faciliteren hiervan. Na deze baan is hij overgestapt naar een bureau voor Muziek en Show, hier is hij mede verantwoordelijk geweest voor de evenenmenten, Sales & Management artiesten en de productie van TV programma s. In 1991 is hij overgestapt tot commercieel directeur voor verschillende horeca bedrijven, na ook dit achter zich gelaten te hebben, is hij nu directeur en mede eigenaar van Marquis Evenementen en Entertainment Organisatie. Dit is een full service organisatie op het gebied van Live Communicatie.

6 Voor deze workshop dient iedere groep een laptop gereed te hebben! CORPORATE COMMUNICATION AND SOCIAL MEDIA Alles moet kloppen, wordt altijd gezegd. Be good and tell it! Dat is gemakkelijk gezegd, want wat is dat nou precies, geïntegreerde communicatie? En hoe kunnen we de nieuwe communicatie- en informatietechnologieën daarbij voor ons laten werken? Iedereen heeft het tegenwoordig over social media in je geïntegreerde communicatiemix. Trudy de Jong heeft alles in huis om ons op het juiste spoor te zetten! OVER TRUDY DE JONG Trudy de Jong is oprichter en eigenaar van Zomer Communicatie & Media, een bedrijf dat diensten verleent op het gebied van geïntegreerde communicatie en outsourcing van (marketing) communicatie. Tot het klantenbestand van Zomer behoren onder andere Sanoma Magazines, Aldipress, KLM, de Informatie Beheer Groep, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Veronica en Universiteit Utrecht. Voor de oprichting van het communicatiebureau Zomer vervulde Trudy als interim manager diverse functies bij Sanoma Magazines en Uitgevers, dit deed zij van 2004 tot De Jong studeerde Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Bij Kodak werkte zij als marketing communicatiespecialist en productmanager Benelux. In 1995 maakte zij de overstap naar de KLM. Voor het bedrijfsonderdeel Flight Operations zette zij de afdeling interne communicatie op en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het eerste intranet van Nederland. Een site die inmiddels dagelijks door vliegers wordt bezocht en is uitgegroeid van een communicatiemiddel naar een systeem dat de bedrijfsprocessen ondersteunt en efficiency van de organisatie verhoogt. Van 1998 tot 2000 werkte zij bij Berenschot Communicatie als senior adviseur waar zij onder andere werkte voor Nuon, Waterschap Vallei & Eem, gemeente Zwolle en KLM. In 2000 startte zij haar eigen bedrijf.

7 CORPORATE STORYTELLING Als bedrijf heb je veel verhalen te vertellen. Alleen, welke verhalen doen het nou wel en welke niet? En wat is je belangrijkste verhaal? Stakeholders willen maar wat graag weten wat de drivers van een organisatie zijn, vanuit welke visie er gewerkt wordt en hoe er in de nabije toekomst gehandeld zal worden in een snel veranderende omgeving! Maar je Corporate story is zeker geen zuiver interne gelegenheid. Het zorgt er ook en misschien wel vooral voor dat externe partijen vertrouwen hebben en houden in je organisatie. Als senior expert van het creativiteitsteam van Bex Communicatie weet Ron van Berkel alles over corporate stories. Hij schrijft ze immers dagelijks zelf. OVER RON VAN BERKEL Ron van Berkel werkt sinds 1994 bij Bex*communicatie. Na zijn studie Communicatie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven was hij als PR-adviseur en (senior) tekstschrijver werkzaam. Talloze creatieve concepten voor bedrijfsbladen, jaarverslagen en andere communicatie-uitingen zijn in die jaren uit zijn brein ontsproten. Inmiddels is Ron senior expert binnen het Creativiteitsteam van Bex*communicatie. In deze functie is hij dagelijks bezig met het faciliteren van creatieve sessies, het bedenken van creatieve concepten en het schrijven van doelgroepgerichte teksten voor alle brancheteams binnen het bureau. Zo schreef hij onder meer scripts voor video s/dvd s, bedacht hij redactieformules voor bedrijfsbladen van bijvoorbeeld Mars Nederland, Heijmans, ENECO Energie, waterschap Aa en Maas en Stichting Educatie en Beroepsonderwijs en schreef hij teksten voor strategie-/missie- en visietrajecten, corporate stories, brochures, folders en jaarverslagen voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Ook de popularisering van ambtelijke nota s en rapportages is hem niet vreemd. Ron is trainer van redactieleden in het simulatiespel Dictum en verzorgt workshops voor de restyling van bedrijfsbladen (Nuevo ). Beide Bex*-trainingen heeft hij meeontwikkeld. Als lid van het Creativiteitsteam is Ron vertrouwd met de toepassing van een breed scala aan creativiteitstechnieken voor het ontwikkelen van onderscheidende concepten, het vergroten van creatief denkvermogen en het begeleiden van creatieve processen en sessies.

8 CORPORATE DESIGNMANAGEMENT Een sterke visuele identiteit is voor een organisatie een doeltreffend middel om zich te positioneren en te profileren. Voorwaarde is wel dat de visuele identiteit duidelijk wordt geregisseerd. Corporate designmanagement zorgt daarvoor. Het gaat dan om aspecten als huisstijl en merkbouw, die samen worden aangeduid als corporate design. Juist dat is één van de specialismen van Wil Michels, bekend geworden als auteur van het Handboek Communicatie en eigenaar van Michels Communicatie. OVER WIL MICHELS Wil Michels is directeur en mede oprichter van het communicatiebureau Michels Communicatie. Wil behaalde zijn mastertitel in de communicatie in het jaar 1982 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ook is hij gecertificeerd deskundige COCD in creatief denken, hij combineert zijn kennis van het vakgebied communicatie met een praktisch inzicht in het creatief denken. Naast de tijd die hij steekt in zijn eigen communicatiebureau, geeft hij inspirerende en spraakzame workshops over creatief denken en conceptontwikkeling. Creativiteit wordt essentieel in de communicatie bij het maken van een strategie en conceptontwikkeling. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met het maken en bedenken van concepten en copywriting. Ook heeft Wil een aantal boeken op zijn naam staan. o.a. Handboek Communicatie, basisboek Communicatie, Corporate Design management, Communicatieplanner en het boek Brand- ID. Hiermee kan hij zich de bestverkochte auteur van Communicatieboeken in Nederland noemen. Naast al deze bezigheden geeft Wil Michels ook nog colleges aan de Communicatie afdeling van Fontys Hogeschool in Eindhoven.

9 FROM IDEA TO TV Hoe zet je een merkencampagne op? En nog veel belangrijker, hoe zorg je dat de campagne aanslaat en uitstraalt wat de organisatie bedoelt? Hoe positioneer je jouw brand en zorg je dat je onderscheidend bent? Bij onze opdrachtgever Interpolis werkt iemand die precies weet hoe je dit aanpakt: Marga Huis in t Veld. OVER MARGA HUIS IN T VELD. Drie jaar geleden heeft zij de overstap gemaakt naar merkmanagement om Interpolis een gezicht te geven in de markt. In dat kader heeft zij onder andere het televisieprogramma Succes Verzekerd opgezet. Tijdens de workshop zal zij hier dan ook uitgebreid op in gaan. Nu is internal branding haar aandachtsgebied om ook echt waar te maken wat we aan de buitenwereld beloven. Marga Huis in t veld heeft verschillende studies gedaan op het gebied van communicatie. Namelijk: HBO Journalistiek en Voorlichting en de opleiding tot Senior communicatiemedewerker. Marga heeft een jarenlange ervaring binnen Interpolis op het gebied van marketingcommunicatie. Deze marketingcommunicatie is gericht op zowel particulieren als bedrijven.

10 ONLINE MARKETING Web 2.0 biedt een samenhang van techniek, design, ontwikkeling, adverteren en verkoop. Zet jezelf bovenaan in de lijst bij zoekmachines, blog je bedrijf, denk aan direct marketing en zorg daarbij ook voor een ruim snufje interactiviteit! Als je dan ook nog voor viral marketing kiest, ben je goed vertegenwoordigd in de online marketing wereld. En dat moet ook wel, want in deze tijden waarin technologie en nieuwe ontwikkelingen een grote rol spelen, mag jouw organisatie niet achterblijven Tim van Letht, oud-student aan onze opleiding en bij Interpolis werkzaam als kanalenspecialist, biedt ons een kijkje in de online wereld, waar concurrentie de niveaus overstijgt. OVER TIM VAN LETHT Tim van Letht is 25 jaar oud en een specialist op het gebied van communicatie, online innovatie en nieuwe media. Bij Achmea zet hij deze expertise in om het merk Interpolis virtueel op de kaart te zetten. Tim heeft Communicatie gestudeerd in Tilburg en gedurende zijn studie de verdieping gezocht in online ontwikkelingen, door zijn kennis en enthousiasme wordt hij ook regelmatig gevraagd als spreker voor congressen en workshops. Als hij offline niet actief is kun je hem online bijna niet missen door onder andere zijn werk voor het populaire weblog Spotlight Effect.

11

12

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie PORTFOLIO Zuid NL Communicatie www.zuidnl.nl Oktober 2014 Zorghuisgroep Deurne Opdracht: Schrijven van een communicatieplan, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie

Nadere informatie

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart?

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart? Cursus Goed besturen : hoe zet je jouw vereniging op de kaart? drs. Sandra Verwaal senior communicatieadviseur Radboud Universiteit Nijmegen Programma: 14.45-15.00 15.00 uur: Voorstellen 15.00-15.20 15.20

Nadere informatie

Leandro Valentino Obrie

Leandro Valentino Obrie Leandro Valentino Obrie Address: Personal Website: http://www.leandrovalentino.com Summary Mijn naam is Leandro Valentino Obrie, een ondernemende senior branding specialist met ca 6 jaar ervaring in social

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU EEN BUREAU MET EEN DUIDELIJK DOEL Adson is een full service reclame- en designbureau, met als doel merken te voorzien van een eigen identiteit en deze bekend te maken.

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] 1. Wie je officieel bent, in de vorm van je naam, adres, geboortedatum en dergelijke 2. Wat voor jou karakteristiek is;= eigenheid;= persoonlijkheid Identiteit

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Rapportage. Communicatiejaaronderzoek 2013

Rapportage. Communicatiejaaronderzoek 2013 Rapportage Communicatiejaaronderzoek 2013 In opdracht van: DirectResearch en Logeion Datum: 5 maart 2013 Projectnummer: 2013008 Auteur: Marieke Gaus & Marvin Brandon Index Achtergrond van het onderzoek

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Online Corporate Communicatie

Online Corporate Communicatie Online Corporate Communicatie Corporate communicatie; integreer online kanalen en voer impactvolle corporate campagnes Er is een groot tekort aan kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties

Nadere informatie

Hoe de poes fietst. Inhoud. Patrick Proost. Nascholing OPR. Nieuw leerplan Centraal: Weg met zuiver top downdenken: Praktijk:

Hoe de poes fietst. Inhoud. Patrick Proost. Nascholing OPR. Nieuw leerplan Centraal: Weg met zuiver top downdenken: Praktijk: Hoe de poes fietst Patrick Proost Nascholing OPR Inhoud Nieuw leerplan Centraal: Organisatiecommunicatie Mesoniveau Spanningsveld imago-identiteit Praktijk: Persoonlijk Klas/afdeling/school GIP Weg met

Nadere informatie

strooks / voor communicatie en organisatie

strooks / voor communicatie en organisatie strooks / voor communicatie en organisatie strooks richt zich op het verbeteren van de samenwerking binnen en tussen bedrijven. We maken helder waar organisaties voor (willen) staan. Monitoren wat doelgroepen

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

Leiderschap in Turbulente Tijden

Leiderschap in Turbulente Tijden De Mindset van de Business Leader Leiderschap in Turbulente Tijden Onderzoek onder 175 strategische leiders Maart 2012 Inleiding.. 3 Respondenten 4 De toekomst 5 De managementagenda 7 Leiderschap en Ondernemerschap

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

New Land. Almere, 21 oktober 2014

New Land. Almere, 21 oktober 2014 New Land Almere, 21 oktober 2014 1 Jan Nico Appelman Gedeputeerde provincie Flevoland 2 RinkjeTromp Marketing Manager Toerisme Flevoland 3 Frans van der Avert Directeur Amsterdam Marketing 4 Wat zijn

Nadere informatie

Met een knipoog en een klein budget zoveel mogelijk mensen en effect bereiken

Met een knipoog en een klein budget zoveel mogelijk mensen en effect bereiken THEMA Guerrilla Een voorbeeld van guerrilla marketing in een winkelcentrumomgeving. Dance-event 'Stekker in de Tunnel werd in maart gehouden in de expeditiestraat van Hoog Catharijne. Dit event was een

Nadere informatie

Smals Bureau voor Communicatie

Smals Bureau voor Communicatie Smals Bureau voor Communicatie Communicatie die het verschil maakt Onze aanpak Communicatie begint met luisteren. Het Bureau voor Communicatie luistert naar uw behoeften en gaat samen met u op zoek naar

Nadere informatie

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje De eerste indruk.. Is niet alleen in de liefde bepalend. Maar ook in zaken. Als potentiele klanten voor het eerst met uw zaak te maken krijgen,

Nadere informatie

ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID

ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID MAS bestaat nu 5 jaar. Dat betekent feest! Al meer dan 100 tevreden klanten + nog wat leuke positieve feiten van de afgelopen 5 jaar! Naast al deze mooie ontwikkelingen waren

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Stichting NIOC en de NIOC kennisbank

Stichting NIOC en de NIOC kennisbank Stichting NIOC Stichting NIOC en de NIOC kennisbank Stichting NIOC (www.nioc.nl) stelt zich conform zijn statuten tot doel: het realiseren van congressen over informatica onderwijs en voorts al hetgeen

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers

Contact: Geesje Philippi Claasje Reijers Contact: Geesje Philippi 06 2292 3459 g.philippi@pioneering.nl Claasje Reijers 06 1645 2080 c.reijers@pioneering.nl TV 1 De kans om de bouw te vernieuwen De vele kansen in de bouwsector om te innoveren

Nadere informatie

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1 Stageopdracht Online marketingstrategie en -content Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Bright Cubes B.V. 1 Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs en bepaal jij zelf je kaders? Wil

Nadere informatie

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO WIJ ZIJN ITCH CREATIVE STUDIO een creatief bureau met een team van 4 specialisten, we hebben ruim 14 jaar ervaring en zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van een strategische

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

(on-) opvallend invallen opvallen door invallen

(on-) opvallend invallen opvallen door invallen (on-) opvallend invallen opvallen door invallen Jolanda van der Meer Ik ben Jolanda van der Meer, geboren in De Lier, Zuid Holland. Ik ben geboren in 1964, toch altijd 35 gebleven. Ik ben getrouwd, heb

Nadere informatie

BeCube = B. Merkstrategie

BeCube = B. Merkstrategie BeCube, brand & communications BeCube = B 3 Oftewel: wees tot de derde macht. Tijd, ruimte en kansen laten zich afdwingen. Verleg grenzen Er is altijd een oplossing. Altijd een stap meer. Merkstrategie

Nadere informatie

OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» ZET COMMUNICATIE STRATEGISCH IN BINNEN JOUW ORGANISATIE Door de toename van het aantal digitale & sociale media

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

Zoek het uit! Opdrachten. Studiekeuze123.nl

Zoek het uit! Opdrachten. Studiekeuze123.nl Zoek het uit! Opdrachten Studiekeuze123.nl Wat denk je zelf? Het maken van een studiekeuze is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar welke studie past goed bij jou? Misschien weet je al jaren

Nadere informatie

Stageopdracht. Branding: online media en content design. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V.

Stageopdracht. Branding: online media en content design. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. Stageopdracht Branding: online media en content design Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Bright Cubes B.V. 1 Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs en bepaal jij zelf je kaders?

Nadere informatie

Culturele opleidingen in Brabant. Online bijlage

Culturele opleidingen in Brabant. Online bijlage Culturele opleidingen in Brabant Online bijlage DUO Cultuuropleidingen WO opleidingen (Op basis van lijst Boekmanstichting 2016 1 ) Tilburg University B Algemene Cultuurwetenschappen B Online Culture:

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV

Adverteren. Nyenrode Alumni VCV Adverteren Nyenrode Alumni VCV Achtergrond De Nyenrode Alumni VCV (NA VCV) is de alumni vereniging voor alle alumni van de Nyenrode Business Universiteit. De vereniging telt ruim 6.000 leden; een koopkrachtige

Nadere informatie

BUSINESS ANALYSE & ASSESSMENT

BUSINESS ANALYSE & ASSESSMENT BUSINESS ANALYSE & ASSESSMENT biedt diensten aan waarin het analyseren van het huidige business model centraal staat. De focus ligt hier op de interne bedrijfsvoering. Met behulp van een aantal methodes

Nadere informatie

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Hoe videoclips bijdragen aan: BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Watch things happen or make things happen? Online Marketing In 2009 leerde het bedrijfsleven dat Social

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M CONDUCT VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W A A R O M C O N D U C T V A S T G O E D? Conduct Vastgoed

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

FONTYS ACADEMY FOR CREATIVE INDUSTRIES

FONTYS ACADEMY FOR CREATIVE INDUSTRIES Voltijd Tilburg 2011/2012 COMMERCIËLE ECONOMIE FONTYS ACADEMY FOR CREATIVE INDUSTRIES DIGITAL PUBLISHING STUDIES 25.M.3535.01.11 Enjoy YOUR learning community! We willen vermaakt worden, we zoeken naar

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Zoek Vacature ZOEK. Vacatures, stages en banen (46.123) zoeken via social media

Zoek Vacature ZOEK. Vacatures, stages en banen (46.123) zoeken via social media VACATURETWEETER RE-DESIGN WEBSITE HOME VacatureTweeter.nl Vacactures via social media Zoek Vacature ZOEK? us about Bedrijven FAQ Contact Share VACATURETWEETER RE-DESIGN WEBSITE FILTER_STAP3 VacatureTweeter.nl

Nadere informatie

LEARNING LAB. Training: Leren innoveren als een start-up. donderdag 29 september van uur

LEARNING LAB. Training: Leren innoveren als een start-up. donderdag 29 september van uur LEARNING LAB Training: Leren innoveren als een start-up donderdag 29 september van 13.00 17.00 uur Training: Leren innoveren als een start up Je leert in een middag bruikbare handvatten van de Lean Startup

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam Fiona H. van den Bergh van der Poel Adres Vrederustlaan 26, 2645 AW Delfgauw Geboortedatum 8 augustus 1977 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat gehuwd, twee zoons Telefoon

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Luisteren naar social media in het onderwijs. @RensDietz

Luisteren naar social media in het onderwijs. @RensDietz Luisteren naar social media in het onderwijs @RensDietz Over mij Over mij Over Coosto Slaan alle social media berichten op 3 phases Zoekmachine voor sociale media Klantenservice via social media Inspiratiebron:

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Een enerverend en inspirerend gesprek met Hans Nieuwlands. door Alina Stan en Marieta Vermulm

Een enerverend en inspirerend gesprek met Hans Nieuwlands. door Alina Stan en Marieta Vermulm Een enerverend en inspirerend gesprek met Hans Nieuwlands door Alina Stan en Marieta Vermulm Op 1 augustus spraken Alina Stan en Marieta Vermulm, beiden lid van de Commissie Young Professionals met Hans

Nadere informatie

We hebben gerelateerde zoekwoorden gezocht op basis van de door jou opgegeven zoekwoord.

We hebben gerelateerde zoekwoorden gezocht op basis van de door jou opgegeven zoekwoord. Zoekwoord analyse & selectie Voer hier je zoekwoord in en vraag een analyse en suggesties op. Als je al zeker weet welk zoekwoord je Zoekwoordanalyse website 'ho Gerelateerde zoekwoorden die interessant

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

DURF JIJ TE ZIJN? Een van de grootste uitdagingen voor organisaties in de toekomst is zijn. Niet claimen, niet doen alsof, niet roepen, maar zijn.

DURF JIJ TE ZIJN? Een van de grootste uitdagingen voor organisaties in de toekomst is zijn. Niet claimen, niet doen alsof, niet roepen, maar zijn. DURF JIJ TE ZIJN? Een van de grootste uitdagingen voor organisaties in de toekomst is zijn. Niet claimen, niet doen alsof, niet roepen, maar zijn. Bring your (brand) story LIVE! TODAY ISN T JUST ANOTHER

Nadere informatie

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

ÉÉN VAN ONZE EXPERTS ÉÉN VAN ONZE EXPERTS Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste uit

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin courses EMS HEM IBM ITM Stand S003 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.libema.nl Marjolein Grin m.grin@libema.nl De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw Februari 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van 24 september 2014 en 8 oktober

Nadere informatie

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Tom Zoethout Internet Marketing Specialist Internet Marketing als onderdeel van de bedrijfsvoering 2 1 Internet Marketing als onderdeel van de

Nadere informatie

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn.

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn. PRdesQ is ontstaan uit frustratie. Wij konden geen online gereedschap vinden die tegen een faire prijs gebruikmaakt van de moderne PR mogelijkheden. De razendsnel veranderende wereld van communicatie,

Nadere informatie

PERFORMANCE MANAGEMENT

PERFORMANCE MANAGEMENT PERFORMANCE MANAGEMENT Anywhere, Realtime, Anytime, up-to-date all the time Infostrada Sports Hans van Essen 29 maart 2007 < www.infostradasports.com, Hans van Essen, The Netherlands

Nadere informatie

Careerwise vind uw ideale kandidaat. Waarom Careerwise? Reacties bezoekers. Online matching. Bedrijfspresentatie. Social recruitment

Careerwise vind uw ideale kandidaat. Waarom Careerwise? Reacties bezoekers. Online matching. Bedrijfspresentatie. Social recruitment Careerwise vind uw ideale kandidaat Waar en hoe bereikt u talentvolle kandidaten die bij uw bedrijf passen? Careerwise helpt u met het vinden, bereiken en boeien van starters en young professionals die

Nadere informatie

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business

R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S. Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business R E N É H E R R E M A N S - C R E D E N T I A L S Employer Branding en Merkrelaties fundament van duurzame business Merkrelaties: Brandstof voor moderne organisaties Niet de individuen maar hun relaties

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht.

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. Professioneel, effectief en met de snelheid van het

Nadere informatie

Op school leer je om te gaan met verschillende contacten en hoe je doelgroepen het best bereikt met jouw teksten.

Op school leer je om te gaan met verschillende contacten en hoe je doelgroepen het best bereikt met jouw teksten. Marketing, communicatie en evenementen: Medewerker marketing en communicatie Als medewerker marketing en communicatie kun je bij veel bedrijven gaan werken. Ieder bedrijf is op zoek naar de juiste manier

Nadere informatie

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen? Online Marketingcommunicatie (post-hbo opleiding) Aangeboden door: Beeckestijn Business School Inleiding: Zorgt online al voldoende voor een waardevolle bijdrage aan het behalen van uw marketingcommunicatiedoelstellingen?

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions Online distributiekanalen In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions 2 Agenda Hoe kiest & boekt uw gast? Uw logieswebsite Kan uw logies (gemakkelijk) geboekt worden? Hoe kiest & boekt uw gast? 3 Een

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR 2e Editie Start 12 september! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Rapportage. Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak

Rapportage. Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak Rapportage Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak In opdracht van: DirectResearch & Logeion en d Associatie van hoofden Communicatie Datum: 15 september 2014 Projectnummer: 2013008 Auteur(s): John

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er?

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er? Onderzoeksrapport Wat voor soorten stages zijn er? Eliza Friedrich 74956 M2A2 Week 1 5 verschillende soorten bedrijven / stages. Stay in Touch Media. Wat is de Stay in Touch Media? Stay in Touch Media

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

A-merk websites. voor extra online power

A-merk websites. voor extra online power A-merk websites voor extra online power Inleiding Online marketing is een belangrijk onderdeel van de marketingmix geworden. Bijna elk nieuw klantcontact begint digitaal. Binnen die marketingmix fungeert

Nadere informatie