Algemeen IKC (alle geledingen!)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen IKC (alle geledingen!)"

Transcriptie

1 jaargang 18 no. 10 juni 2018 Vr. 1 jun Inleveren muziekinstrumenten M=K. Di. 5 jun Start 4-daagse. Wo. 6 jun Praktisch verkeersexamen. Kennismakingsmiddag leerjaar 8 Pax Christi College. Uitnodiging oudergesprekken leerjaar 1 en 2. Do. 7 jun Ouderavond leerjaar 8 Pax Christi College. Bezoek Afrikamuseum groepen 3M en 4L. Vr. 8 jun Slotavond 4-daagse. Ma. 11 jun Vergadering IKC-raad. Di. 12 jun Start schoolkamp leerjaar 8. Wo. 13 jun Uitnodiging oudergesprekken leerjaar 3 t/m 7. Do. 14 jun Sportolympiade leerjaren 6 en 7. Verslag kinderen leerjaar 1 en 2 mee naar huis. Bezoek Afrikamuseum groepen 3H en 3T. Vr. 15 jun Slotdag schoolkamp leerjaar 8. Za. 16 jun Trainingen schoolzwemkampioenschappen uur. Zo. 17 jun Vaderdag. Ma. 18 jun Ouderavond leerjaar 1 en 2. Koffie-inloop u voor vormelingen en ouders in het parochiecentrum. Di. 19 jun Ouderavond leerjaar 1 en 2. Vergadering ouderwerkgroep De Vreedzame School. Wo. 20 jun Sportdag groepen Sportdag groepen 4-5. Informatieavond excellentieprogramma Pax Christi College Do. 21 jun Sportmiddag groepen 3. Vr. 22 jun Rapporten 3-8 mee naar huis. Zo. 24 jun uur Gezinsviering m.m.v. het kinderkoor. Ma. 25 jun Inloop GGD. Di. 26 jun Ouderavond 3-7. Wo. 27 jun Afsluiting schooljaar. Vr. 29 jun Bezoek Afrikamuseum groepen 4SK en 4SP. Algemeen IKC (alle geledingen!) IKC-raad Maandag 11 juni vergaderen zij dit jaar voor het laatst. Vergaderonderwerpen zijn o.a. het formatieplan van 18-19, de vergaderplanning en de samenstelling van de IKC-raad. We nemen die vergadering ook afscheid van onze voorzitter, Teun Vleeming.

2 Hij heeft veel tijd en energie gestopt in de oprichting van de IKC-raad en heeft zich daarin verbindend en daadkrachtig opgesteld. Het ouderdeel van de IKC-raad willen we zo snel mogelijk opvullen. Er zijn drie vacatures: één ouder voor de school, één ouder voor de peuteropvang en één ouder voor het KDV. Kandidaten kunnen zich melden bij Voor informatie kunt u zich wenden tot Dorien Grisel (KDV), Editha Koppe (peuteropvang) en Cor van Summeren (school). KDV, BSO en Peuterspeelzaal (PSZ) Open avond De eerstvolgende open avond is op 4 juni van tot uur. Geïnteresseerde ouders of ouders die hun kind willen aanmelden kunnen dan een kijkje nemen op onze groepen. Ook vertellen wij graag hoe wij werken en geven antwoord op eventuele vragen. U bent van harte welkom! Wilt u graag eerder een kijkje nemen of heeft u vragen dan kunt u altijd even contact opnemen met de pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf. Puk-thema We zijn inmiddels gestart met het nieuwe Puk-thema: Oef! Wat is het warm. Dit thema gaat over warm lente- of zomerweer. In veel activiteiten wordt het verschil tussen warm en koud benadrukt. De kinderen spelen bij dit thema veel met water, er wordt volop met water gespat! Kinderen onderzoeken welke materialen blijven drijven en welke zinken. Er worden ijsklontjes gemaakt en we zingen uiteraard ook liedjes over ijsjes en de zomer. Op de groep is een ijscokraam, waar kinderen ijsjes kunnen kopen en verkopen. Insmeren van kinderen Nu de zon zich weer in alle sterkte laat zien zou het prettig zijn wanneer u uw kind(eren) thuis alvast insmeert met zonnebrandcrème. Uiteraard smeren wij uw kinderen in de loop van de dag weer in, maar het zou fijn zijn wanneer dit thuis in ieder geval alvast gedaan wordt, zodat we s ochtends gelijk lekker naar buiten kunnen. Vierdaagse Op 5 t/m 8 juni vindt in Druten de avondvierdaagse plaats. Als extra service bieden wij alle lopers, die op een van deze dagen naar de BSO komen een gezonde warme maaltijd aan. Broertjes of zusjes, die op het KDV zitten, mogen ook meeeten. Als u hier gebruik van wilt maken, geef het dan zo snel mogelijk door aan een van de pedagogisch medewerkers. Ruilen van dagen Wat betreft het ruilen van dagen hanteren wij een aantal regels. Deze regels zijn terug te vinden op onze site: onder het kopje kinderopvang. Internationale modderdag Op vrijdag 29 juni 2018 is het weer zover: Modderdag! Vies worden mag! Ook wij van KDV en peuteropvang De Kubus doen hier weer graag aan mee.

3 Waarom modderdag? Omdat het leuk en leerzaam is en spelen in de natuur hiermee gestimuleerd wordt. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig in de natuur. Wat is er nou leuker dan lekker buiten te ravotten in onze heerlijke struintuin? Een belangrijke tip: Trek uw kind oude kleren aan, een reservesetje meegeven is ook erg fijn. We gaan er weer een geweldige, uitdagende modderdag van maken! Zomerfeest Op woensdag 4 juli vindt ons jaarlijkse zomerfeest plaats. Dit keer in een Oud Hollands tintje. Alle kinderen van de peuteropvang en het kinderdagverblijf zijn van harte welkom samen met hun ouders. Ook zijn broertjes en zusjes welkom! Meer informatie volgt later nog. Zomervakantie Wij willen u vragen om zo spoedig mogelijk door te geven wanneer uw kind tijdens de zomervakantie geen gebruik maakt van de opvang. Bibliotheek Op dinsdag 22 mei kwam Joan van de Bibliotheek Druten langs om op een interactieve manier een verhaal te vertellen, dat paste bij ons thema: Oef! Wat is het warm. De kinderen mochten zwemmen in het water en zongen liedjes n.a.v. het verhaal: Big in het water. Op maandag 2 juli komt ze weer langs. En dit keer gaat ze een activiteit doen speciaal voor de baby`s: Kiekeboek. Inrichting BSO De inrichting van Neptunus is flink onder handen genomen. Er zijn hoeken gecreëerd en er zijn nieuwe meubels en accessoires aangeschaft. Het is nog niet helemaal klaar, maar zowel de leidsters als de kinderen zijn enthousiast. Vallende Ster 2 is verhuisd naar het leerplein vlakbij groep 4. De ruimte is aangepast en er zijn zowel spelmaterialen als knutselmaterialen aanwezig die passen bij de leeftijd van de kinderen. Boven op het leerplein bij groep 5 is een nieuwe ruimte gecreëerd speciaal voor de oudere kinderen. Dit is de Mars-groep. Ook voor deze groep kinderen is er nieuw en uitdagend speelgoed aangeschaft. Zo hopen we dat de kinderen met nog meer plezier onze buitenschoolse opvang bezoeken. School algemeen Vergadering ouderwerkgroep De Vreedzame School Zij vergaderen dinsdag 19 juni aanstaande voor de laatste keer. Ze evalueren dan de bijeenkomsten van de leerjaren 2, 3, 4 en 6. Tevens maken zij plannen voor het volgende schooljaar. Oudertevredenheidsonderzoek (OTO) Eén keer per 4 jaar vindt er een tevredenheidsonderzoek plaats onder ouders en personeel. De volgende week (vanaf 6 juni) wordt u via de mail hiervoor benaderd.

4 Per gezin hoeft er één lijst ingevuld te worden gericht op het oudste kind. U heeft voor het invullen twee weken de tijd. We hopen dat veel ouders hieraan gehoor geven. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Linda van den Hurk, li.vandenhurk@spommaasenwaal.nl. Werkdrukmiddelen De overheid heeft ons in het kader van de werkdrukverlaging de nodige financiële middelen toegekend. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We kunnen hiervan een extra leerkracht bekostigen, waardoor we in het volgende schooljaar 9 groepen kunnen samenstellen in de leerjaren 6 t/m 8. De groepsgrootte kan hiermee in die leerjaren teruggebracht worden tot minder dan 30! We starten komend jaar met de volgende samenstelling: / De huidige groepen 5 t/m 7 zullen van deze extra middelen profiteren, maar ook allemaal hierdoor van samenstelling veranderen. Voor de overige groepen zijn er ook nog extra middelen beschikbaar. Hiervan worden 2 onderwijsassistenten in de ochtenden aangesteld, die er ter ondersteuning zullen zijn van de groepsleerkrachten. Afsluiting schooljaar Op woensdag 27 juni staat de afsluiting van het schooljaar gepland. We willen op deze ochtend alle ouders bedanken voor de hulp en samenwerking tijdens het afgelopen schooljaar! Binnenkort ontvangt u een uitnodiging met invulstrook om u hiervoor aan te melden. Onderbouw Sportdag groepen 1, 2 en de instroomgroep Op woensdagochtend 20 juni hebben we onze sportdag voor de onderbouw. We spelen in kleine groepjes allerlei sportieve spelletjes. Deze groepjes en spelletjes worden begeleid door de oudste kinderen van onze school, de groep 8-leerlingen. Een dag van veel plezier met elkaar, voor elkaar en door elkaar. De kinderen mogen in sportkleding of makkelijke kleding komen en voor eten/drinken wordt gezorgd. Sportdagmiddag groepen 3 Voor de groepen 3 zal op donderdagmiddag 21 juni de sportdag zijn op het schoolplein. Deze middag zullen de kinderen in kleine groepjes verschillende spelletjes gaan doen. De groepjes worden begeleid door kinderen uit groep 6/7R. Excursie groepen 3 en 4 We zijn in de groepen 3 en 4 bezig met het thema: Ik reis de wereld rond. Daarbij aansluitend brengen alle groepen 3 en 4 een bezoek aan het Afrika-museum in Berg en Dal. Data: 7 juni groepen 3M/4L, 14 juni groepen 3H/3T en 29 juni groepen 4SK/4SP. Elke groep kinderen neemt deel aan een knutselworkshop, een Afrikaanse muziekworkshop en een speurtocht door het museum. De kinderen komen deze dag gewoon om uur naar school en zijn ook weer om uur terug op school. Tussen de middag lunchen wij gezamenlijk in het Afrika-museum, de kinderen komen dus niet naar huis.

5 We vragen u, uw kind een lunchpakketje en iets te drinken mee te geven. Voor vragen kunt u terecht bij de leerkracht van uw kind. Wij hopen op een leuke en leerzame dag! Sportdag groepen 4 en 5 Voor de groepen 4 en 5 zal de sportdag gehouden worden op woensdag 20 juni op het veld aan de Burg. Bruinemanstraat. De kinderen zullen in groepjes verschillende spelletjes gaan doen. Voor het begeleiden van de spellen zoeken we nog ouderhulp. Mocht u zich willen aanmelden, heel graag! Dit kunt u aangeven bij Marjo (5MD) of Liran (4L). De kinderen mogen in sportkleding of makkelijke kleding naar school komen. Bovenbouw Muziek = Klasse instrumenten inleveren Op vrijdag 1 juni is de laatste les van Muziek = Klasse. Op die middag leveren de leerlingen hun instrument weer in. Ouders kunnen de keyboards en statieven tussen uur inleveren in het speellokaal, waar op vrijdag ook de lessen zijn. Kids Actief Maandag 11 juni start het laatste blok van Kids Actief. De leerlingen van de groepen 7 en 8 zijn aan de beurt. Zij ontvangen binnenkort een uitnodiging. Vervanging *In groep 6R heeft Wessel Keizer zijn LIO-stage gelopen. Afgelopen maandag was zijn laatste stagedag. Meneer Sjaak staat vanaf nu tot aan de zomervakantie naast meneer Raymond in deze groep. *Juf Cindy werkt binnenkort weer 4 dagen in groep 5C. Gelukkig is ze hersteld! s Woensdags staat juf Anneke in deze groep. Verkeersexamen Op donderdag 5 april hebben de kinderen van de groepen 6/7R, 7P en 7M het schriftelijk verkeersexamen gemaakt en zijn daarvoor allemaal geslaagd. Op woensdag 6 juni volgt het praktische verkeersexamen. De kinderen rijden dan zelfstandig een route door Druten en op verschillende posten wordt hun gedrag in het verkeer beoordeeld. Hoewel de fietsen op school gecontroleerd zijn, is het raadzaam de dag voor het examen nog even te controleren of de fiets nog steeds in orde is. Succes allemaal! Excellentieprogramma Pax Christi College voor leerlingen van de groepen 7 Het Pax Christi College start volgend schooljaar weer met het Excellentieprogramma voor leerlingen van de groepen 8. Dit programma is samengesteld door het PCC en SPOM. Het Excellentieprogramma is bedoeld voor leerlingen, die straks naar het VWO gaan. Het programma wordt op VWO-niveau aangeboden. Er is plaats voor 32 leerlingen, verdeeld over de verschillende basisscholen. Als er meer aanmeldingen zijn, wordt er geselecteerd. De activiteiten vinden plaats op het Pax Christi College. Voor deelname aan dit programma wordt een vrijwillige bijdrage van 30 euro gevraagd.

6 Woensdag 20 juni a.s. om uur is er een informatieavond over bovenstaand programma op Pax Havo/VWO, Klepperheide 15 in Druten. Voorwaarden voor deelname zijn: - zeer goede resultaten (A-scores) in groep 5, 6 en 7 en verwachting is VWO-advies - motivatiebrief van de leerling - aanbevelingsbrief van de leerkracht Volgende week wordt er contact opgenomen met de ouders van de kinderen, die in aanmerking komen voor dit programma. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Linda van Elk, intern begeleider van de bovenbouw. Sportolympiade groepen 6 en 7 Op donderdagochtend 14 juni zal de sportdag voor de groepen 6 en 7 plaatsvinden op de sportvelden van De Gelenberg. Deze sportolympiade wordt georganiseerd door de studenten van het Pax Christi College. Zij gaan onze leerlingen begeleiden bij de spellen. Deze dag is voor hen onderdeel van een maatschappelijke stage. Er zal nog hulp van ouders gevraagd worden. Meer informatie volgt later via de groepsleerkracht. Schoolkamp groepen 8 Van dinsdag 12 (vertrek 9.30 uur) t/m vrijdag 15 juni gaan de leerlingen van de groepen 8 op de fiets naar Amerongen. Zij verblijven daar in de accommodatie "De Kameel". Dit scoutingonderkomen staat midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De leiding bestaat dit jaar uit de volgende personen: meneer Roy, meneer Jan-Willem, meneer Pieter, meneer Ronnie, juf Marjolijn, Tommie de Haas, Tonny Paul, Inge Meyer, Imke Jansen (gymstudent), Jeanne v/d Klok (student 5M), Nathalie Kemperman(student 7M) en Jesper van de Weerd (student 7P). Op vrijdag 15 juni wordt de kampgroep, fris en uitgeslapen, rond uur terug verwacht. We duimen voor gezellige en zonnige dagen! Optredens en belangrijke data voor de groepen 8 Oefenen in D n Bogerd doen we op maandagochtend 25 juni en woensdagochtend 27 juni. Op dinsdagochtend 3 juli ( uur) treden wij op voor de groepen 4 en 5. Eventuele lege stoelen vullen we op met de opa s en oma s van de groep 8-leerlingen. Op dinsdagmiddag 3 juli ( uur) treden we op voor de groepen 6 en 7, ook dan willen we de zaal natuurlijk weer vol hebben. s Avonds is de grote show voor de ouders. Deze spectaculaire avond start om uur. In principe krijgt ieder kind 2 kaartjes, bij gescheiden ouders zijn dat er 4. Als blijkt dat we dan zitplaatsen over hebben, inventariseren we de oudere broers en zussen. Dit doen we in overleg met de klassen. Graag geen tandartsafspraken of andere buitenschoolse afspraken op deze data. Op woensdag 4 juli hoeven de kinderen uit de groepen 8 pas om uur op school te zijn en om uur start de grote vakantie. De groep 8-leerlingen zijn op donderdag 5 juli en vrijdag 6 juli al vrij.

7 Overig nieuws Nieuws van de parochie *Maandag 18 juni is de koffie-inloop voor vormelingen en ouders. Tussen en uur is er koffie en limonade, kan er een evaluatieformulier ingevuld worden en kunnen de foto's besteld en betaald worden. *Zondag 24 juni is de laatste gezinsviering van dit schooljaar. Deze viering begint om uur en het kinderkoor zingt. Daarna stoppen de koorrepetities. Deze starten pas weer eind september. Trainingen schoolzwemkampioenschappen Zaterdag 16 juni zijn er in ons zwembad De Gelenberg trainingen voor de schoolzwemkampioenschappen. De tijden zijn uur, uur, uur en uur. De kinderen, die zich hebben opgegeven, kunnen een keus maken uit deze tijden. De kampioenschappen zelf zijn op zaterdag 23 juni in het openluchtzwembad van Dreumel om uur. Probeer samen het vervoer te regelen, zodat niemand wordt vergeten! Gratis proeflesdag bij De Nieuwe Muziekschool. Voor zaterdag 23 juni kan iedereen zich aanmelden voor een gratis proefles op een instrument of zangles. Jong en oud is welkom. Bedenk op welk instrument je een proefles wilt, zoek het mailadres van de betreffende docent op ( --> informatie --> docenten--> contactinformatie) en stuur een mailtje. De docent maakt dan met u een afspraak. Kunt u niet op die dag/ tijd dan is het ook mogelijk een proefles op een andere dag te plannen. Ook kunt u op die plek (bij " even voorstellen") van iedere docent lezen wat hun werkwijze / visie is en welke opleiding e.d. ze hebben gedaan. Voorspeelavonden muziekschool In de laatste 2 weken voor de zomervakantie, vanaf 25 juni, organiseert iedere docent een voorspeelavond voor zijn leerlingen. Iedereen is daarbij van harte welkom. Zie t.z.t. de poster met dagen en tijden op het informatiebord bij de hoofdingang of ga naar voor een overzicht. Slootjesdag IVN Maas en Waal Een spannende en leuke activiteit voor kinderen en hun (groot)ouders, families, vriendengroepen. Zondag 10 juni van uur of van uur. Wat groeit en leeft er allemaal in en om het water? Ontdek het samen met de IVN-gidsen en wordt slootjesexpert! Zij nemen je mee in de bijzondere wereld van bootsmannetjes, schaatsenrijders, roofzuchtige watertorren, libellenlarven, kikkers en zelfs bloedzuigers. Lekker in de weer met emmertjes, schepnetjes, zoekkaarten en loepjes. Het is de vijfde keer dat in Nederland de landelijke slootjesdagen plaatsvinden. Tijdens deze jubileumeditie willen we extra aandacht besteden aan de kwaliteit van onze slootjes.

8 IVN werkt hierbij samen met het Nederlands Ecologisch Instituut (NIOO KNAW) en waterdiertjes.nl. Een andere nieuwe activiteit is de mogelijkheid om deel te nemen aan een fotowedstrijd, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Het is verstandig om laarzen en kleren aan te trekken die vuil mogen worden. De gidsen zorgen voor schepnetjes, die je mag lenen, maar je mag ook zelf een schepnet meenemen. Deze activiteit is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld i.v.m. de aanschaf van materialen. Locatie: Liesterstraat Beneden Leeuwen. Parkeren is beperkt mogelijk. Aanmelden: IVN afdeling Maas en Waal (voor 7 juni). E books voor het hele gezin met de VakantieBieb Dankzij de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVIniveau. De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt e books voor het hele gezin. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. U hoeft hiervoor geen lid te zijn. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen zowel uw kinderen als uzelf genieten van meer dan 60 e books. Winactie: Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor uw kinderen, maken ze kans op een ipad-mini door uit te leggen wat hun favoriete e book uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden vindt u op Maak kennis met tennis! De tennisclub van Druten, LTC De Gelenberg, heeft een flyer ontwikkeld om het spelen van tennis te promoten. Zie hiervoor onderstaande flyer.

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 19 no. 11 juni 2019 Ma 3 juni Inloop KDO. Di 4 juni Start 4-daagse. Wo 5 juni Kennismakingsmiddag leerjaar 8 met het Pax Christi College 14.30-16.00 uur. D 6 juni Ouderavond leerjaar 8 op het

Nadere informatie

jaargang 16 no. 10 juni 2016

jaargang 16 no. 10 juni 2016 jaargang 16 no. 10 juni 2016 Do. 2 juni ouderavond ouders groepen 8 op het Pax Christi College Vr. 3 juni laatste les Muziek = Klasse! Ma. 6 juni vergadering IKC-raad Di. 7 juni start wandel-4-daagse uitnodiging

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 18 no. 11 juli 2018 Vr. 29 jun Bezoek Afrikamuseum groepen 4SK en 4SP. Ma. 2 jul Kennismakingsmiddag, meer info zie verderop! Di. 3 jul Afscheidsfeest groepen 8 Do. 5 jul Vieringen onderbouw en

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Beste ouders, Klusochtend: Zaterdag a.s is er een klusochtend bij ons op school. Van 9.00 tot 12.00 uur willen we met elkaar enkele klusjes doen. Zie voor meer info de

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018 Agenda Vrijdag 22 juni Streetwise; verkeersproject ANWB Maandag 25 juni Studiemiddag; Leerling om 12.00 uur vrij! Zaterdag 30 juni Meele-Pleinmarkt Zaterdag 30 juni Oud papier (container wordt donderdagmiddag

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 6, jaargang 2017-2018 26 juni Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u hebt vernomen van onze bestuurder Lia van Meegen, neemt onze directeur Erik Peperkamp

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding Van de schoolleiding Junivakantie 16 juni t/m 24 juni Dinsdag 3 juli: Studiedag team. Alle kinderen zijn vrij! Woensdag 4 juli De sportdag Maandag 9 juli 10 minutengesprekken Dinsdag 10 juli: Afscheid

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 3-06- 2 0 1 9 M o n t e s s o r i o n d e r w i j s i n B o r g e r I n d i t n u m m e r : fwezigheid juf vond 4 daagse 2 Schoolzwemmen 2 Formatie 2 Vakantierooster

Nadere informatie

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo.

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. 31 mei Het kinderkoor zingt in de Kasteelhof. Aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede.

Op zaterdag 30 mei van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Segnocollectief het jaarlijkse Open Huis in het Assink in Neede. Nieuwsbrief 10 - Juni 2015 Segnocollectief Bootexcursie groep 7 Poetsavond Studiedag Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Technieklessen Afsluiting Muziek van de toekomst Oudergesprekken Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 5 18 januari 2018 Ouderavond 23 januari Bij deze nieuwsbrief vinden jullie een uitnodiging voor de ouderavond volgende week dinsdag. De naam van de avond is Naar een

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC Schoolbericht 17 Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni 2019 Don 6 juni BLOC VLOC Enkele data: 7 juni Kennismaken MB 10 juni Tweede Pinksterdag 11 en 12 juni Studiedagen; de kinderen zijn vrij 13 juni

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

17 Belangrijke data school

17 Belangrijke data school 12 mei 2014 nr. 17 Belangrijke data school Mei juni 2014 Ma. 12 mei Memo mee Wo. 14 mei Sportdag Prins Mauritsschool Do. 15 mei MR vergadering 20.00 uur Di. 20 mei Viering groep 1-2 Woe. 21 mei Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan.

Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan. Nieuwsbrief juni/juli 2019, Beste ouders, verzorgers, Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan. IKC= peuteropvang + kinderdagopvang

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018 InfOventje Jaargang 21 nr. 10 1 juni 2018 Ouderinformatie Nieuws van de directie Zoals we ook al een aantal keren vanuit deze nieuwsbrief met jullie gedeeld hebben, gaat meester Jos per 1 augustus stoppen

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid Tussendoor juli 2018 We zijn alweer aan de laatste 2 weken van het schooljaar begonnen, wat is het weer snel gegaan! Wat ons betreft was het een geweldig schooljaar! Er staat nog van alles te gebeuren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie