jaargang 16 no. 10 juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jaargang 16 no. 10 juni 2016"

Transcriptie

1 jaargang 16 no. 10 juni 2016 Do. 2 juni ouderavond ouders groepen 8 op het Pax Christi College Vr. 3 juni laatste les Muziek = Klasse! Ma. 6 juni vergadering IKC-raad Di. 7 juni start wandel-4-daagse uitnodiging ouderavond groepen 1 en 2 via de mail Wo. 8 juni bezoek TECH-lokaal groep 8R Vr. 10 juni slotavond wandel-4-daagse Zo. 12 juni slootjesdag IVN Di. 14 juni start schoolkamp groepen 8 Wo. 15 juni voorlichting excellentieprogramma PCC uitnodiging ouderavond groepen 3 t/m 7 via de mail juffendag groepen 4L en 4S Do. 16 juni sportolympiade groepen 6 en 7 door PCC Vr. 17 juni slotdag schoolkamp Zo. 19 juni Vaderdag Ma. 20 juni GGD-inloop Di. 21 juni vergadering GMR Wo. 22 juni juffendag groepen 1 Do. 23 juni verslagen kleuters mee naar huis koffie-inloop vormelingen en hun ouders uur Vr. 24 juni excursie Afrikamuseum groepen 4L en 4S Ma 27 juni ouderavond groepen 1 en 2 Di. 28 juni excursie appelboomgaard groepen 5 ouderavond groepen 1 en 2 Wo. 29 juni sportdag groepen 3 t/m 5 Vr. 1 juli rapporten 3 t/m 8 gaan mee naar huis Za. 2 juli schoolzwemkampioenschappen in Dreumel

2 Algemeen IKC (alle geledingen!) IKC-raad De raad heeft onlangs haar functioneren geëvalueerd a.d.h.v. o.a. een interne enquête. Geconcludeerd werd dat het eerste jaar redelijk succesvol is verlopen en dat er ook verbeterpunten zijn. Er was sprake van ruim voldoende draagvlak om de ingezette koers verder vorm te geven! Komende maandag is er weer overleg. Aan de orde komen o.a. het jaarrooster van , het formatieplan van , de overlegstructuur, het schoolresultaat van de CITO-eindtoets en de financiën van het overblijfgebeuren. Klankbordgroep Onlangs was er weer een overleg met de KG. Aan de orde kwam o.a. de parkeerplaats aan de Ooievaarstraat. Opgemerkt werd dat nogal wat ouders zich niet aan de oorspronkelijke afspraken houden. Deze parkeerplaats is bestemd voor ouders met een auto. Fietsende ouders dienen via de Irenestraat school te benaderen. Ook staan er weer veel auto s geparkeerd in de Irenestraat. Men denkt dat niet iedereen op de hoogte is van de oorspronkelijke afspraken. Nu hopen wij wel! Ook kwam de grondwetcommissie aan de orde. De kinderen van deze commissie hebben op basis van de afspraken in de klas 9 schoolafspraken geformuleerd. Deze afspraken zijn door de commissieleden gepresenteerd in de klassen met het verzoek de 5 belangrijkste aan te wijzen. Binnenkort zal de commissie officieel de grondwet van de school presenteren. Gevraagd werd wat we zouden doen als men zich niet aan die afspraken hield. Na een korte discussie werd snel duidelijk dat onze opstelling, die van de ouders en de personeelsleden, doorslaggevend zou zijn. De vergadering denkt dat de grondwet succesvol ingevoerd kan worden als wij ons gezamenlijk actief en uitdragend zullen opstellen! Men is zeer benieuwd! KDV, BSO en Peuterspeelzaal (PSZ) Inspectiebezoek PSZ Op 18 mei hebben we inspectiebezoek gehad van de GGD. Ondanks het feit dat we de rapportage nog niet ontvangen hebben, heeft de inspecteur ons het volgende alvast laten weten. De pedagogische praktijk zo ook de veiligheid en gezondheid was in orde. Wat niet aan de eisen voldeed is het volgende: Tijdens het inspectiebezoek waren er 17 kinderen waarbij maar 16 kinderen toegestaan zijn. In dit geval gaat het om een peuter die zowel op het KDV als op de PSZ zit. Omdat dit kindje ondersteuning nodig heeft op taalgebied heeft het meegedaan met een taal ondersteunende activiteit op de PSZ. Dit kind zal na de zomervakantie naar de basisschool gaan. Daarom benutten we alle extra ondersteuning om die stap zo goed mogelijk te laten verlopen. Het klopt dus dat we de groepsgrootte hebben overschreden, maar hebben toch deze keuze gemaakt. Hier staan we dan ook achter. De inspecteur had hier begrip voor maar moet zich aan de wet houden.

3 Avondwandelvierdaagse op de BSO Van 7 t/m 10 juni is er weer avondvierdaagse. Net zoals vorig jaar willen wij voor de kinderen die meelopen zorgen dat ze een maaltijd krijgen, zodat u zich na uw werk niet zo hoeft te haasten. Samen met de kinderen zorgen we voor een voedzame maaltijd. Broertjes en zusjes van het KDV zijn ook van harte welkom om een hapje mee te komen eten. Laat het weten aan de pedagogisch medewerkers zodat we het goed kunnen organiseren. Incidentele opvang op het KDV/BSO Regelmatig krijgen we vragen van ouders die geen structureel gebruik maken van onze opvang om toch af en toe gebruik te willen maken van opvang. Graag willen we als de bezetting dit toe laat hieraan tegemoet komen. Via het inschrijfformulier op de website kan dit aangevraagd worden. Daarna kan bij de medewerkers een formulier incidentele opvang ondertekend worden. Voor kinderen die niet op De Kubus zitten is dit ook mogelijk. Vervoer is mogelijk maar taxikosten worden dan in rekening gebracht. Internationale ModderDag 29 Juni is het weer zo ver! Met ModderDag zetten we het spelen in de natuur op de agenda omdat het leerzaam en leuk is. Tijdens de ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding van de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen-en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. Dus trek uw kind op 29 juni niet de allermooiste kleren aan en reservekleren meegeven is een goed idee. We hebben een fijne struintuin waar we ons echt kunnen uitleven. Voor ons mag het iedere dag ModderDag zijn! Website Regelmatig worden er nieuwe activiteiten op de website gezet. Hier kunt u zien wat de kinderen zoal beleven. Wilt u ons via mail bereiken dan kan dit met: kdv@dekubus.nl (KDV) psz@dekubus.nl (PSZ) bso@dekubus.nl (BSO). Vanaf 18 mei kunt u WhatsAppen met afdeling klantrelaties via Deze App is alleen voor zaken die deze afdeling aangaat zoals het wijzigen of veranderen van uw overeenkomst of het veranderen van dagen. Belangrijk is dan wel dat u de naam van uw kind en De Kubus vermeldt. Deze App is niet geschikt voor het afmelden van uw kind of andere interne zaken die op de groepen thuishoren. Dan kunt u ons bellen via school of gebruik maken van bovenstaande adressen. Einde schooljaar KDV, PSZ, BSO Op woensdagmiddag 6 juli gaan we weer een fijn zomerfeest voor de kinderen van het KDV en de PSZ organiseren. Wij hopen net als vorig jaar op een fijn feest. Op donderdagmiddag 7 juli zal op het einde van de middag voor de BSO ook een leuke afsluiting zijn. Zet het vast in uw agenda! Natuurlijk zullen de officiële uitnodigingen nog volgen!

4 Zomervakantie KDV, BSO Ook al lijkt het nog ver weg maar de tijd gaat altijd sneller dan we denken. Voor de BSO zijn we al druk in de weer om voor een fijn programma te zorgen. Daarom zijn we bezig om te inventariseren welke kinderen wel of niet gaan komen. Zou u ons dit kunnen laten weten? Dit is ook fijn voor het zomerprogramma maar ook voor onze eigen personeelsplanning. U kunt als u een overeenkomst heeft van 40/48 weken altijd incidentele opvang aanvragen voor de weken waarin uw kind officieel niet komt. Dus ook in de vakantieperiode. Zo heeft u altijd een vertrouwd adres achter de hand. Wel fijn als we dit voortijdig weten voor het maken van de planningen. Medewerkers Mireille (KDV, BSO) gaat op 16 juni met zwangerschapsverlof. Op het KDV zal Michelle haar op de dinsdagen gaan vervangen. Marleen (PSZ) is bezig met haar re-integratie. Voorlopig zal zij boventallig terugkeren en haar uren geleidelijk opbouwen. Vraag van KDV Zou u de winterslaapzakjes willen verwisselen voor de zomerslaapzakjes? Zo ook voor reservekleding. Kloppen de maten nog en past de kleding bij het seizoen? School algemeen De Vreedzame School In de laatste periode werken we aan blok 5 of blok 6. Blok 5 heeft als thema: We dragen allemaal een steentje bij! In dit blok leren wij hoe we elkaar kunnen helpen bij het oplossen van conflicten en hoe we behulpzaam en zorgzaam kunnen zijn voor elkaar. We zijn allemaal anders is het thema van het zesde blok. In dit blok leren we dat we allemaal verschillend zijn en we leren open te staan voor elkaar. We kijken niet alleen naar verschillen, maar ook naar overeenkomsten. Leerjaar 8 zal vooral met blok 6 werken, terwijl de overige groepen blok 5 als uitgangspunt zullen nemen. Onderbouw en middenbouw Muziek = Klasse! groepen 4/5C en 5 Dinsdag 31 mei hebben deze leerlingen een spetterend slotoptreden gegeven in het Pax Christi College. Er stond een orkest van 90 leerlingen op het podium die samen muziek maakten. Op vrijdag 3 juni is het alweer de laatste les Muziek = Klasse! voor de huidige leerlingen. Op die dag moeten ze hun instrument inleveren op school.

5 Excursie groepen 4L en 4S Op vrijdag 24 juni gaan de groepen 4S en 4L op excursie naar het Afrika-museum in Berg en Dal. Elke groep kinderen neemt deel aan een knutselworkshop, een Afrikaanse muziekworkshop en een speurtocht door het museum. Wij hopen op een leuke en zonnige dag! Er komt nog een ouderbrief met meer informatie! Sportdag groepen 3 en 4 Voor de groepen 3 en 4 zal op woensdag 29 juni de sportdag zijn op het grasveld bij de Burgemeester Bruinemanstraat. Deze ochtend zullen de kinderen in groepjes verschillende spelletjes gaan doen. Hiervoor zal hulp van ouders worden gevraagd. Verdere informatie volgt later via de groepsleerkrachten. Sportdag groepen 5 Voor de groepen 4/5C, 5C en 5M zal de sportdag gehouden worden op woensdag 29 juni op de hockeyvelden bij De Gelenberg. Deze ochtend zal georganiseerd worden door de atletiekvereniging uit Grave. Zij zullen de gehele woensdagochtend verzorgen met verschillende, leuke activiteiten voor onze kinderen. Uiteraard zijn we hiervoor nog op zoek naar hulp van ouders. Hierover en verdere informatie over deze dag volgt later via de groepsleerkrachten. Bovenbouw Techniekexcursie groepen 8 De groepen 8 gaan binnenkort weer een bezoek brengen aan het TECH-lokaal in Beneden- Leeuwen. Dit TECH-lokaal is gerealiseerd binnen het Regionaal Activiteiten Centrum en is gevestigd in Beneden-Leeuwen (oude Rabobankgebouw). Het lokaal wordt ingezet als een voorlichtings- en instructieruimte voor techniekeducatie en techniekpromotie in samenwerking met basisscholen, voorgezet beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Dit gebeurt met de hulp van vrijwilligers waarbij ontdekplekken voor jeugd en jongvolwassenen gerealiseerd worden. woensdag 1 juni van 9:30 uur - 11:30 uur: groep 8P woensdag 8 juni van 9:30 uur - 11:30 uur: groep 8R. Excellentieprogramma Pax Christi College voor leerlingen van de groepen 7 Het Pax Christi College start volgend schooljaar weer met het Excellentieprogramma voor leerlingen van de groepen 8. Dit programma is samengesteld door het Pax Christi College en SPOM. Het Excellentieprogramma is bedoeld voor leerlingen die naar het VWO gaan. Het programma wordt op VWO-niveau aangeboden. Er is plaats voor 30 leerlingen, verdeeld over de verschillende basisscholen. Als er meer dan 30 aanmeldingen zijn, wordt er geselecteerd. De activiteiten vinden plaats op het Pax Christi College op 12 donderdagmiddagen van uur tot uur. Deelname aan dit programma bedraagt 35 euro. Donderdag 15 juni is er om uur een informatieavond op het Juniorcollege aan de Klepperheide te Druten over bovenstaand programma. Voorwaarden voor deelname: - zeer goede resultaten in groep 5, 6 en 7, verwachting is VWO-advies,

6 - schriftelijke motivatie leerling, - aanbevelingsbrief leerkracht, - motivatie / aanbeveling ouders. Binnenkort wordt er contact opgenomen met de ouders van de kinderen die in aanmerking komen voor dit programma. Voor woensdag 8 juni heb ik met de ouders van de desbetreffende leerlingen contact gehad. Op school zijn er flyers aanwezig met informatie over het programma. Uw kind kan bij interesse deze bij de leerkracht ophalen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Trudy van Ooijen, de teamleider van de bovenbouw. Schoolkamp groepen 8 Van dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni gaan de leerlingen van de groepen 8 op de fiets naar Amerongen. Zij verblijven daar in de accommodatie "De Kameel". Dit scoutingonderkomen staat midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De leiding bestaat dit jaar uit de volgende personen: meneer Roy, meneer Jan-Willem, juf Petra, meneer Ronnie, juf Trudy (dinsdag en woensdag), juf Anneliese (donderdag en vrijdag), Tommie de Haas, Tonny Paul, Danny Meyers, Inge Meyer, Greet Brands en Veerle Sperber (stagiaire 8P). Op vrijdag 17 juni wordt de kampgroep, fris en uitgeslapen, rond uur terug verwacht. We duimen voor gezellige en zonnige dagen! Sportolympiade groepen 6 en 7 Op donderdagmiddag 23 juni zal de sportmiddag voor de groepen 6 en 7 plaatsvinden op de sportvelden van De Gelenberg. Deze sportmiddag wordt georganiseerd door studenten van het Pax Christi College. Deze studenten gaan onze leerlingen begeleiden bij de spellen. Deze dag is voor hen onderdeel van een maatschappelijke stage. Deze middag is van tot uur. Dat zal betekenen dat alle kinderen van de groepen 6 en 7 in de klas zullen eten, zodat ze op tijd kunnen vertrekken richting De Gelenberg. Denk er deze dag aan om uw kind een lunchpakket mee te geven. Ook zal er nog extra hulp van ouders gevraagd worden. Meer informatie volgt later via de groepsleerkrachten. Resultaten verkeersexamen Op donderdag 7 april hebben bijna (op één na) alle leerlingen van de groepen 7 het theoretisch verkeersexamen gehaald. Afgelopen woensdag 25 mei was het praktisch verkeersexamen. Na een grondige keuring van de fiets zijn de leerlingen van start gegaan met een tocht door Druten. Alle leerlingen van onze school zijn geslaagd voor dit fietsexamen. Zij hebben hun verkeersdiploma ontvangen. Proficiat allemaal! Overig nieuws Jeugdvakantiewerk Van maandag 20 juni t/m vrijdag 1 juli verkopen de kinderen van de groepen 5 t/m 7 loten voor het Jeugdvakantiewerk. De opbrengst komt ten goede aan het timmerdorp aan de Mr. van Coothstraat op het grasveld naast de remise. Dit timmerdorp wordt gehouden van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus.

7 Koffie-inloop vormelingen Donderdag 23 juni is de koffie-inloop voor vormelingen en hun ouders. De foto's kunnen dan bekeken en besteld worden en onder het genot van een kopje koffie of een glas limonade wordt de voorbereiding geëvalueerd. Deze inloop is van tot uur. De Nieuwe Muziekschool Open lesweek: 30 mei t/m 3 juni. Iedereen is van harte welkom om bij de lessen te komen kijken. Zie de lesdagen en tijden op het informatiebord of Slootjesdagen IVN Maas en Waal Zondag 12 juni 2016 wordt een slootjesdag georganiseerd door IVN Maas en Waal. Een spannende en leuke activiteit voor kinderen met hun (groot-)ouder(s). Vanwege de grote belangstelling vorig jaar is het mogelijk om op twee momenten in te schrijven: groep 1: van tot uur (nog slechts enkele plaatsen beschikbaar) en groep 2: van tot uur. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Aanmelden en informatie: slootjesdag-maasenwaal@hotmail.com Vermeld met hoeveel personen je komt en op welk dagdeel. Graag aanmelden voor woensdag 8 juni. Route naar het Zijveld: De locatie ligt aan de Liesterstraat in Beneden Leeuwen. Kom op de fiets. Als je met de auto komt, parkeer dan aan Den Akker (beperkt mogelijk). Schoolzwemkampioenschappen Deze kampioenschappen worden opnieuw gehouden in verwarmd openluchtbad De Zeven Morgen in Dreumel. Dit zwembad wordt door vrijwilligers gerund en heeft prachtige zwemaangelegenheden en diverse attracties. Informatie over openingstijden en abonnementen vindt u op

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo.

jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. jaargang 14 no. 10 juni 2015 Wo. 27 mei Praktisch verkeersexamen groepen 7. Veel succes toegewenst! Do. 28 mei Vergadering oudercommissie KDO. Zo. 31 mei Het kinderkoor zingt in de Kasteelhof. Aanvang

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 18 no. 10 juni 2018 Vr. 1 jun Inleveren muziekinstrumenten M=K. Di. 5 jun Start 4-daagse. Wo. 6 jun Praktisch verkeersexamen. Kennismakingsmiddag leerjaar 8 Pax Christi College. Uitnodiging oudergesprekken

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 19 no. 11 juni 2019 Ma 3 juni Inloop KDO. Di 4 juni Start 4-daagse. Wo 5 juni Kennismakingsmiddag leerjaar 8 met het Pax Christi College 14.30-16.00 uur. D 6 juni Ouderavond leerjaar 8 op het

Nadere informatie

Algemeen IKC (alle geledingen!)

Algemeen IKC (alle geledingen!) jaargang 18 no. 11 juli 2018 Vr. 29 jun Bezoek Afrikamuseum groepen 4SK en 4SP. Ma. 2 jul Kennismakingsmiddag, meer info zie verderop! Di. 3 jul Afscheidsfeest groepen 8 Do. 5 jul Vieringen onderbouw en

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 12 23-02-2015 Terugblik meesters-en juffendag en carnaval Terugblik

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 18, 28 mei t/m 8 juni 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni ma 18 juni di 19 juni wo 20 juni vr

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsflits 16- juni 2015

Nieuwsflits 16- juni 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Deze week zijn de leerlingen van groep 1 t/m 6 op schoolreisje geweest. Gelukkig was het op het moment dat de kinderen in het Archeon

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

voor de peuters. Dit feest vindt plaats op 19 juni op school. Ook de donderdagen vrijdagpeuters mogen deze ochtend meevieren.

voor de peuters. Dit feest vindt plaats op 19 juni op school. Ook de donderdagen vrijdagpeuters mogen deze ochtend meevieren. Het is feest in het dorp. Veel kinderen hebben meegedaan met de optocht. Veel ouders hebben gezorgd voor prachtig versierde straten. VvV Sjirk de Wal bestaat 125 jaar. Naast de vereniging voor volksvermaak

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.denieuwemuziekschool.nl of contact opnemen met het secretariaat 06-13509192.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.denieuwemuziekschool.nl of contact opnemen met het secretariaat 06-13509192. jaargang 15 no.1 september 2015 Za. 5 sep. DijkenSport: Rabo Dikke Banden Race Beneden-Leeuwen. Zo. 6 sep. DijkenSport: De Gelderlander Jeugdlopen in Beneden-Leeuwen. Di. 8 sep. Informatieavond M=K voor

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013

Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Nieuwe schooltijden schooljaar 2012 2013 Beste ouder(s), Zoals u weet gaan de schooltijden veranderen. Vorig jaar wees een enquête uit dat ongeveer 60 % van de ouders de voorkeur geeft aan een rooster

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang

Dijknieuws. Nieuws vanuit de directie. Rapporten en oudergesprekken. Koffie- en bedankochtend en opening schoolplein. Dijknieuws 6, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 6, jaargang 2017-2018 26 juni Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Zoals u hebt vernomen van onze bestuurder Lia van Meegen, neemt onze directeur Erik Peperkamp

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Informatieavond groep 7. Opening en welkom

Informatieavond groep 7. Opening en welkom Informatieavond groep 7 Opening en welkom voorstellen Juf Iris Juf Danielle Kernwaarden Schoolplan 2015-2019 Doelen Goede samenwerking tussen kinderen, leerkrachten, ouders en andere partners. Een fijne,

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

17 Belangrijke data school

17 Belangrijke data school 12 mei 2014 nr. 17 Belangrijke data school Mei juni 2014 Ma. 12 mei Memo mee Wo. 14 mei Sportdag Prins Mauritsschool Do. 15 mei MR vergadering 20.00 uur Di. 20 mei Viering groep 1-2 Woe. 21 mei Studiedag

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015

Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Saenparel INFO 23-03-2015-13-04-2015 Agenda: Ma t/m do 16-03 t/m 09-04 Verkeersproject Ma 23-03 VVE thuis bijeenkomst groep 2, 9.00 uur Ma 23-03 OR vergadering 19.30 uur Do 26-03 Klassenlunch: alle kinderen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Donderdag 4 juni 2015. In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4. Schoolfeest groep 5 t/m

Donderdag 4 juni 2015. In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4. Schoolfeest groep 5 t/m Donderdag 4 2015 Nummer 11 Jaargang 18 IKC Zeven Zeeën http://ikczevenzeeen.nl/ In dit nummer: Talent van de week Juffendag Nieuws uit groep 4 Schoolfeest groep 5 t/m 8 Schoolkamp groep 8 (verslag) Schooltijden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen Jaargang 25 Nr. 1 Vrije dagen 5 sept. 8 sept. Studiedag alle kinderen Studiedag alle kinderen Bijzondere activiteiten 4 sept. 11 sept. Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie