Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief juni/juli 2019, Beste ouders, verzorgers, Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan. IKC= peuteropvang + kinderdagopvang + basisschool Eindejaarsmiddag Op vrijdag 28 juni willen we alle ouders, na schooltijd, een gezellige middag aanbieden. Noteert u deze datum alvast in uw agenda! U krijgt hier nog een aparte uitnodiging voor. Peuteropvang Op vrijdag 17 mei zijn wij met de peuters op bezoek geweest bij Het Nieuwe ABG. Daar gaven wij, onder de begeleiding van Elise Wassing (een dansdocente bij het CKB) een mooie dansvoorstelling. Dat werd een GROOT succes. Komende weken zijn we bezig met het thema Hoera, ik word 4!. Vanaf eind juni gaan we met het thema Oef, wat warm aan de slag en als het weer het toelaat dan hopen wij samen met de kleuters een paar mooie buitenactiviteiten te kunnen uitvoeren, onder andere waterspelletjes. En natuurlijk gaan wij aan het einde van het schooljaar met alle peuters weer op een spannende schoolreis. Hier krijgen de ouders nog informatie over. Kinderdagopvang Ons nieuwe thema : Ik ben bijna 4 jaar, is in volle gang. We lezen boeken over kleuren en tegenstellingen, en ook het themaboek: Wiele woele wool, ik ga naar school. Ook gaan wij regelmatig gymen en dansen in de gymzaal op school. De kinderen zijn druk bezig met het maken van de vaderdag cadeautjes. De zomer komt eraan, en graag willen wij u vragen om bij warm weer slippertjes/korte broek/rokje/t-shirt/hemdjes mee te geven in de tassen. Graag ook de naam van u kind op de tas en in de jas vermelden. Denk u nog aan het doorgeven van de zomervakantie? We willen u ook bedanken voor uw medewerking aan het meenemen van Maxi-Cosis en wandelwagens uit de gang.

2 Buitenschoolse opvang Op maandag 3 juni is i.v.m. een studiedag de school gesloten. De BSO is de hele dag geopend. Opknappen BSO ruimte De komende weken gaat onze klusjes man flink aan de slag om onze BSO ruimte weer lekker op te frissen. Zo worden de muren geschilderd en traphekjes geplaatst voor onze kleinste kinderen. Ook hebben we in de 8+ kamer al wat nieuwe meubels. Zoals een bank en salontafel om het allemaal een huiselijke sfeer te geven. Er wordt een super gaaf kasteel geplaatst op het hoekje boven aan te trap. Nieuwe collega s We hebben op de BSO 2 nieuwe collega s hieronder stellen ze zichzelf voor: Hallo allemaal, Mijn naam is Yara Tunders en sinds maart ben ik werkzaam voor LPS-KOM. Ik kom uit Bergen op Zoom en ben vorig jaar afgestudeerd van de opleiding Pedagogiek. Momenteel werk ik bij LPS als invaller. Het kan dus zo zijn dat u mij al af en toe op de verschillende locaties heeft gezien. Op de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf van de Sancta Maria ben ik ook wel eens te vinden. Vandaar dat ik me even aan jullie wilde voorstellen. Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dit uiteraard graag. Tot snel! Hallo Allemaal, De laatste weken hebben jullie mij vaker gezien bij de BSO en sinds de meivakantie sta ik er samen met Lynn op de vrijdagmiddag. Voor diegene die mij niet kent Ik ben Tanja Huis in t Veld en ik werk sinds jaar en dag (al ruim 16 jaar) bij PO t Geitje van ons IKC. Mijn hart ligt dus bij peuters maar toen in gevraagd werd om af en toe bij de BSO te helpen, ben ik de uitdaging aangegaan en tot mijn positieve verbazing vond ik het ontzettend leuk! Dus vanaf nu zien we elkaar iedere vrijdag middag en af en toe op de andere dagen bij de BSO. Ik heb er veel zin in! Vakantie Over een paar weken is het weer vakantie en de voorbereidingen zijn bij ons op de BSO alweer in volle gang. We gaan 6 weken lang de wereld rond met de kinderen. Er staan weer allemaal leuke activiteiten op de planning zoals eten koken uit verschillende landen en we gaan samen op zoek naar spelletjes die mensen spelen in die landen. In de 4 e week van de vakantie gaan we samen met de andere BSO locaties weer naar de scouting. Super leuk en heel gezellig om elkaar daar weer te zien. De kinderen moeten die week bij de scouting gebracht en opgehaald worden. Mocht u opvang nodig hebben in de vakantie geef uw zoon of dochter dan zo snel mogelijk op bij de BSO. Maar uiterlijk voor 31 mei.

3 Engelse activiteiten op de BSO Na de zomervakantie zal Lynn een wekelijkse Engelse activiteit verzorgen op de BSO. Dit wordt een fun activiteit in het Engels en de kinderen kunnen hierbij de Engelse taal vrijblijvend oefenen. Basisschool Studiedag team Zoals u al kon lezen in de nieuwsbrief van mei is de school op maandag 3 juni i.v.m. een studiedag van het team gesloten. Combinatiegroepen In een eerdere nieuwsbrief is er al gecommuniceerd dat we komend schooljaar starten met een combinatie groep 4/5. We merken dat er onder ouders wat vragen zijn ontstaan over het vormen van een combinatieklas. In deze brief leggen we graag het een en ander over de combinatieklas uit. Elk jaar bespreekt het team de verdeling van de groepen. Hierbij kijken we naar de volgende drie onderdelen: - de leerlingaantallen per leerjaar - de beschikbaarheid vanuit financiële middelen van lesgevende leerkrachten - de ruimte in het gebouw om (maximaal) 12 groepen te huisvesten Bovenstaande gegevens hebben geresulteerd in de volgende verdeling waarbij slechts één combinatieklas nodig om de leerlingaantallen te verdelen over het aantal leerkrachten en de aanwezige ruimten: drie groepen 1/2, twee groepen 3, één groep 4, één groep 4/5, één groep 5, één groep 6, twee groepen 7 en één groep 8. De combinatiegroep is in deze leerjaren gevallen omdat het team de keuze heeft gemaakt de groepen 3 geen onderdeel van een combinatieklas te laten zijn. Groep 3 is voor de leerlingen al een flinke verandering en we willen het aanvankelijk leesonderwijs zo optimaal mogelijk opstarten. Het werken met een combinatieklas is in het onderwijs niet nieuw. Sancta Maria heeft in het verleden ervaring opgedaan met combinatieklassen. Daarnaast hebben we contact met scholen om ons heen die ook met combinatieklassen werken. De groepsindelingen worden binnenkort gemaakt. Hierbij houden we rekening met het zo evenwichtig mogelijk verdelen van jongens-meisjes en van zorgleerlingen. Ook zullen de leerkrachten, zo goed mogelijk, kijken naar vriendjes en vriendinnetjes. Van de leerlingen in de combinatiegroep wordt wellicht iets meer zelfstandigheid gevraagd dan in een enkelvoudige groep. De instructie zal soms anders zijn dan de leerlingen gewend zijn.

4 Op het moment dat een leerling in de combinatieklas instructie krijgt, is dit wel in een kleinere groep dan wanneer dit gebeurt in een enkelvoudige groep. De situatie op Sancta Maria zal volgend jaar voor de combinatieklas organisatorisch gezien ook gunstig zijn, omdat de leerkrachten nauw kunnen samenwerken met een groep 4 en een groep 5 naast zich. Zo kunnen lessen gedeeld worden, groeps-overstijgend gewerkt worden en er kan samen met en voor elkaar voorbereid worden. Zo houden de leerlingen en de leerkrachten contact met elkaar. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de leerkracht(en) van uw kind of met juffrouw Mayke. In de week van 11 juni wordt u geïnformeerd over de groepsindeling voor het komende schooljaar. Tevens krijgt u dan te horen welke leerkracht(en) voor welke groep komt (komen) te staan. Sportdag Het was een zeer geslaagde sportdag! De kinderen hebben genoten van de sportactiviteiten en leerzame workshops. We willen nogmaals alle hulpouders bedanken! Hieronder vindt u de uitslagen van de Sanctarialoop: Groep 1-2 ABC: 60 m meisjes 1: Sien sec meisjes 2: Romy v Nispen sec jongens 1: Yachiel 8.35 sec jongens 2: Tjebbe 8.45 sec Groep 3: 60m meisjes 1: Rosalie 8.30 sec meisjes 2: Faye/Polly/Roos 8.37 sec jongens 1: Ben 8.88 sec jongens 2: Appie 8.95 sec Groep 4 : 60 m meisjes 1: Heleen 7.30 sec meisjes 2: Daantje 7.33 sec jongens 1: Joris 7.51 sec jongens 2: Job 7.79 sec Groep 6 : 80 m meisjes 1: Lieke sec meisjes 2: Eefje sec jongens 1: Ramon 8.98 sec jongens 2: Jep 9.48 sec Groep 5 : 80 m meisjes 1: Lexa 9.29 sec meisjes 2: Ilse jongens 1: Cinar 9.98 sec jongens 2: Louic sec Groep 7 : 100 m meisjes 1: Zena sec meisjes 2: Sylvia sec jongens 1: Krijn sec jongens 2: Noor sec Groep 8 : 100 m meisjes 1: Roos sec meisjes 2: Maud sec jongens 1: Luca sec jongens 2: Tijs sec

5 Suikerfeest Dit jaar valt het Suikerfeest voor de Islamitische kinderen op dinsdag 4 juni. Ouders van deze kinderen hebben het recht om hun kind op deze dag niet naar school te laten gaan om dit feest samen met hen te vieren. Rapporten Op vrijdag 28 juni krijgen alle kinderen het tweede en laatste rapport van dit schooljaar mee naar huis. Mocht u naar aanleiding van dit rapport nog vragen hebben aan de leerkracht(en) dan kunt u uiteraard met hen een afspraak maken voor in de laatste schoolweek. Met ingang van dit schooljaar hebben we hele mooie rapportmappen aangeschaft met de naam voor ieder kind. Het is de bedoeling dat deze de hele schoolloopbaan met het kind meegaan. We willen u dan ook vragen zorgvuldig met deze mappen om te gaan. Lezen in de vakantie met de VakantieBieb-app De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt e books voor het hele gezin. De app is te downloaden in de App Store en Google Play Store en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. U hoeft hiervoor geen lid te zijn. Van 1 juni tot en met 31 augustus kunnen zowel uw kinderen als uzelf genieten van meer dan 60 e books. Winactie: om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor uw kinderen, maken ze kans op een ipad mini door uit te leggen wat hun favoriete e book uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden vindt u op

Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan.

Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan. Nieuwsbrief juni/juli 2018, Beste ouders, verzorgers, Hierbij treft u de nieuwsbrief aan voor de maand juni en de eerste week van juli. De zomer(vakantie) komt er aan. IKC= peuteropvang + kinderdagopvang

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding Van de schoolleiding Junivakantie 16 juni t/m 24 juni Dinsdag 3 juli: Studiedag team. Alle kinderen zijn vrij! Woensdag 4 juli De sportdag Maandag 9 juli 10 minutengesprekken Dinsdag 10 juli: Afscheid

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018 Agenda Vrijdag 22 juni Streetwise; verkeersproject ANWB Maandag 25 juni Studiemiddag; Leerling om 12.00 uur vrij! Zaterdag 30 juni Meele-Pleinmarkt Zaterdag 30 juni Oud papier (container wordt donderdagmiddag

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool.

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool. WIJCKPRAAT MEI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Levensvreugde De zomer in een jurk de trouw in een tasje De ontmoeting in een tafel

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad

Datum Activiteit Waar Tijdstip. In en rondom de school. Erve Brooks: Blote voetenland en Avonturenpad VOORAF U ontvangt vandaag alweer de laatste Diekpraat van dit schooljaar. Een Diekpraat met veel informatie over de komende periode. Door het aanhoudende warme weer lijkt het al zomer. U kunt lezen wat

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 juni 2019

Nieuwsbrief. 28 juni 2019 Nieuwsbrief 28 juni 2019 Goedemiddag Vandaag sluiten we deze warme week af met waterspelletjes voor alle groepen. Ook ontvangen de kinderen vandaag hun rapport. In het rapport vinden jullie de uitnodiging

Nadere informatie

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Beste ouders, Klusochtend: Zaterdag a.s is er een klusochtend bij ons op school. Van 9.00 tot 12.00 uur willen we met elkaar enkele klusjes doen. Zie voor meer info de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018 InfOventje Jaargang 21 nr. 10 1 juni 2018 Ouderinformatie Nieuws van de directie Zoals we ook al een aantal keren vanuit deze nieuwsbrief met jullie gedeeld hebben, gaat meester Jos per 1 augustus stoppen

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2018

Nieuwsbrief nr juli 2018 Nieuwsbrief nr. 12 13 juli 2018 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 1 juni Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste vijf weken van het schooljaar breken aan! De laatste vijf weken van OBS de Telescoop en basisschool Sterrebos. Na de vakantie gaan we verder

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Editienummer 10 Juli 2018

Editienummer 10 Juli 2018 Editienummer 10 Juli 2018 Schooljaar 2017-2018 Voorwoord Datum 29 juni 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Achter de schermen 3 De Speelboom 3 English 3 MR-nieuws 4 Fotowedstrijd 5 Zomerlezen 5 Nieuw op school

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij Kalender 11-07 Hotdogdag / Wisseluur 12-07 groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij 13-07 Begin zomervakantie t/m 25 aug. 26-08 Eerste schooldag 28-08 Nieuwsbrief Even voorstellen Hallo iedereen,

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC Schoolbericht 17 Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni 2019 Don 6 juni BLOC VLOC Enkele data: 7 juni Kennismaken MB 10 juni Tweede Pinksterdag 11 en 12 juni Studiedagen; de kinderen zijn vrij 13 juni

Nadere informatie

Agenda TSO. Welkom! Schoolreisjes & ROR. Wisselochtend. Even voorstellen. Vergadermiddag. Gebedsgroep

Agenda TSO. Welkom! Schoolreisjes & ROR. Wisselochtend. Even voorstellen. Vergadermiddag. Gebedsgroep Week 27; 6 juli 2018 www.beatrixschoolrijssen.nl "Jij bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol en ik houd zo veel van je." Jes. 43:4 Rapporten Vandaag zijn de rapporten meegegaan! Altijd weer een bijzonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 19 KBS De Kameleon 6 mei 016 1 Oog voor talent Veel bewegen is gezond! Binnenkort gaan we weer genieten van onze jaarlijkse sportdag. De kinderen, ouders

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid Tussendoor juli 2018 We zijn alweer aan de laatste 2 weken van het schooljaar begonnen, wat is het weer snel gegaan! Wat ons betreft was het een geweldig schooljaar! Er staat nog van alles te gebeuren,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018.

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018. Nieuwsbrief juni 2018 Jaargang 27 Nummer 10 De komende maand: Agenda 31 mei 2018 Groep 8 praktisch verkeersexamen 31 mei 2018 en 1-6 directie afwezig i.v.m. studie-2-daagse 4 juni 2018 Overblijfoverleg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar met alle belangrijke informatie voor de komende periode.

U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar met alle belangrijke informatie voor de komende periode. VOORAF U ontvangt de laatste Diekpraat van het schooljaar 2018-2019 met alle belangrijke informatie voor de komende periode. Leest u de agenda goed door. We proberen het dagritme zo lang mogelijk te handhaven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Thema zomer Zaaiproject in groep 2/3 De vader van Fabian, Wilfred, is bij ons in de klas van alles komen vertellen over hoe zaadjes verspreiden en hoe planten groeien. In onze klas

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. Agenda FIJNE VAKANTIE EN MEER. 3 juli MR-vergadering; aanvang uur. 5 juli Bedankmorgen hulpouders

NIEUWSBRIEF JULI. Agenda FIJNE VAKANTIE EN MEER. 3 juli MR-vergadering; aanvang uur. 5 juli Bedankmorgen hulpouders NIEUWSBRIEF JULI FIJNE VAKANTIE EN MEER Agenda 3 juli MR-vergadering; aanvang 19.45 uur 5 juli Bedankmorgen hulpouders Nieuwsbrief juli Nog drie schoolweken en dan is schooljaar 2018-2019 al weer achter

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school!

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Nr. 34 maandag 26 juni 2017 Belangrijke data Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Dinsdag

Nadere informatie