Teugeljournaal. Ook voor alle scholen van SAAM is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Teugeljournaal. Ook voor alle scholen van SAAM is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming"

Transcriptie

1 Teugeljournaal Berghemseweg CJ Oss Telefoon: Website Jaargang 12, nummer 10 8 juni 2018 KALENDER Ouderbedankochtend van tot uur Kennismaken nieuwe groep van tot uur Groep 8 Musical TEAM Privacy en SAAM Ook voor alle scholen van SAAM is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie. De nieuwe wetgeving bepaalt niet alleen onder welke voorwaarden persoonsgegevens gebruikt mogen worden, maar geeft ook aan dat er passende technische en organisatorische maatregelen genomen moeten worden om de persoonsgegevens te beschermen. Informatiebeveiliging is dan ook een belangrijke voorwaarde van privacy, terwijl omgekeerd het zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens noodzakelijk is voor informatiebeveiliging. Beide begrippen staan daarbij naast elkaar, en zijn van elkaar afhankelijk. Steeds vaker worden bij SAAM data van o.a. leerlingen digitaal opgeslagen en verwerkt. Omgang met gevoelige gegevens vereist grote zorgvuldigheid, want digitale data kunnen zich razendsnel verspreiden. De digitalisering in het onderwijs vereist extra bewustwording van de bijbehorende risico s die dit met zich meebrengt als het gaat over privacy. Er volgt bij de start van het nieuwe schooljaar voor het gehele personeel een scholing waardoor iedereen het belang en de spelregels van het geldende privacy- en ICT gebruiksbeleid nog meer beseft en er ook naar handelt. Iedere medewerker van SAAM* is zich in ieder geval bewust van de risico s die het verwerken van gevoelige gegevens met zich meebrengt en zal waar nodig geheimhouding in acht nemen. Reeds maanden is er een groep bovenschoolse vertegenwoordigers actief bezig onder begeleiding van AVG verenigingen om alle scholen van SAAM voor te bereiden op deze transitie. Te denken valt aan het beleid t.a.v. het bewaren en vernietigen van allerlei gegevens, inschrijfformulieren, fotomateriaal, websites etc. Het doel van SAAM is echter om vóór 2019 geheel AVG klaar te zijn, de laatste puntjes worden op de "i" gezet. We nemen u de komende periode graag mee in de stappen die wij zetten om aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

2 Wandelvierdaagse 4 dagen samen wandelen betekent sportief bezig zijn; veel kletsen; soms elkaar kwijt zijn; genieten van appels en waterijsjes en tot slot met trots een mooie medaille om je nek krijgen. Bedankt allemaal, het was weer gezellig! Succesvolle Giga Kangoeroe Klupdag voor kleuterklassen Dinsdag 15 mei namen de kleuterklassen van basisscholen de Evenaar, Teugelaar, Sterrebos, Korenaer, Nieuwe Link en PiusX deel aan de vierde editie van de Giga Kangoeroe Klupdag. Tijdens deze sportdag voor kleuters doorlopen de kleuters een spellenparcours met behulp van leerlingen van Hooghuis Stadion uit Oss (richting Sport, Dienstverlening en Veiligheid) en studenten van het Koning Willem I College uit s-hertogenbosch.. Korfbalvereniging DOT Oss organiseert deze sportdag jaarlijks om kleuters te laten zien hoe leuk sporten en bewegen kan zijn. Op deze manier hopen we kleuters te motiveren om op vroege leeftijd al te gaan sporten. Sporten is en blijft natuurlijk gezond! Vond jullie kind het erg leuk? Wekelijks organiseren we een spellenparcours bij de Kangoeroeklup. Onze Kangoeroeklup is speciaal gericht op sporten en bewegen voor kleuters. De Kangoeroes sporten iedere woensdag van uur op het terrein van korfbalvereniging DOT Oss (Macharenseweg 8, Sportpark de Rusheuvel). De komende weken zijn er naar aanleiding van de Giga Kangoeroe Klupdag instroomtrainingen waar iedereen gratis en vrijblijvend aan deel kan nemen: - Woensdag 30 mei uur - Woensdag 6 juni uur - Woensdag 13 juni uur Foto s van de Giga Kangoeroe Klupdag zijn te vinden opwww.kvdot.nl.

3 GROEPEN Nieuws uit groep 1/2 Welkom! Na de meivakantie is in groep 1/2a Sarah gestart en in groep 1/2b zijn Rens, Sil en Vedad gestart. We wensen deze leerlingen een fijne tijd toe op de Teugelaar. Grote schoonmaak Eenmaal per schooljaar wordt er een grote schoonmaak gehouden in de kleutergroepen. Op maandag 11 juni kunt u materiaal, dat op de tafel in de gang staat meenemen naar huis om schoon te maken. Wij vragen u vriendelijk om dit materiaal weer voor maandag 2 juli weer terug naar school te brengen. Op dinsdag 12 juni a.s. van 18:30 uur tot ongeveer 21:30. Komt u ook? Is het te vroeg voor u? Ook wat later bent u van harte welkom! Wanneer u een emmer en schoonmaakdoekje kunt meebrengen, zou dat heel fijn zijn! Speelgoedochtend Op woensdag 13 juni is het speelgoedochtend. De kinderen mogen dan één stuk speelgoed/spel meenemen van thuis. Ze mogen hier dan op school mee spelen. Het liefst geen speelgoed met kleine onderdelen eraan. Deze kunnen kwijt raken. Rapporten Op maandag 25 juni gaan de rapporten weer mee naar huis. Zou iedereen het rapport weer op school in kunnen leveren, zodat wij hem weer aan kunnen vullen? KINDERPRAAT Wij hadden een week cultuur (geschreven door Sanne uit groep 7B) Als eerst kwamen wij op het schoolplein, En de juffen stonden daar. Als standbeelden stonden ze stil. Wij kregen allemaal nep geld en dat konden we in een bakje doen die ze bij zich hadden. Als wij dat geld erin deden dan gingen ze bewegen. Toen kwam een vrouw naar onze klas (ze heette Maartje) en we gingen soort van foto s maken zonder camera, dat heet een tableau. Toen we dat hadden gedaan waren we voor die dag klaar. De volgende dag dat ze weer kwam gingen we verzinnen wat we gingen doen. De laatste dag dat ze kwam gingen we dat repeteren. Toen gingen we het laten zien in de muzelinck voor alle andere groepen. Wij deden het over oude opaatjes en omaatjes die 90 werden, omdat onze school 90 jaar bestaat. We gingen dansen en daarna vertelden we wat we voor onze verjaardag wilden. Natuurlijk om het grappig te maken moesten we allemaal rare dingen vragen voor opaatjes en omaatjes vooral van die kinderdingen. Toen we klaar waren gingen we weer naar school.

4 Het circus (geschreven door Davina uit groep 7B) Hallo wij kregen op 25-5 les van een iemand die les geeft aan een circusschool (het was gewoon een clown) genaamd: René, René zag er wel grappig uit. Hij liet erg leuke trucs zien. Als eerst deed hij mooie dingen met een diabolo, hij riep ook kinderen naar voren. Daarna heeft hij met doekjes dingen gedaan zoals ermee gooien of ertegen blazen, dat zag er leuk uit. Daarna kregen we allemaal een bloemstok van René. Dat is een gewone stok, maar heet zo omdat als je de bloemstok over je armen laat rollen en hij eruit ziet als een bloem. Ook kregen we allemaal 2 stokjes. Toen mochten we over een touw lopen met hulp van anderen en we ging rondjes draaien op een grote bal, het was heel lastig om goed te balanceren. Als allerlaatste probeerde we René na te doen me twee ringen. Met de ringen mochten we ook met zijn tweeën in een kruis overgooien. Dat allemaal deden we met René, het was heeeeellll leuk om te doen en te leren en ik hoop dat we het nog eens gaan doen. DOEIII Circus in de Teugelaar (geschreven door Lenie uit groep 7B) Hallo, vandaag kreeg de Teugelaar les van Réne. Rénee werkt op een circusschool maar vandaag gaf hij les op de Teugelaar. We hebben veel trucjes geleerd van hem, zoals: een diabolo op gooien en vangen, met de diabolosticks en met de bloemstok over je armen tollen en omhoog gooien. Ook had Renee hoepels meegenomen daar deden we ook veel trucjes mee. Soms riep hij ook kinderen naar voren om te helpen of om mee te doen. Dat was superleuk. Ook mochten we koorddansen en ballopen sommigen vonden de opdrachten moeilijk en we moesten ook een gekleurd doek omhoog blazen, dat zag er grappig uit. Ook had Réne 2 grote, zware ballen mee, daar moest je op gaan staan en een rondje op lopen. Het leukste vond ik toch wel de bloemstok. Circus (geschreven door Max uit groep 7B) Wij hebben een circus les gehad en dat was leuk. We moesten met ringen werken en het was moeilijk maar wel leuk. En met Chinese bordjes maar hij had ze gehaald in België. We kregen lange stokjes met een punt moesten we het bordje er op zetten en laten draaien. En met een soort van doekjes en als je die in de lucht gooit dan bleven ze zweven net als een ballon. We moesten over het koord lopen en op een smal bankje. Wat het moeilijkste was, was een diabolo maar ik vond dat ik het goed deed. We moesten ook op een bal en een rondje draaien, dat was moeilijk. Dit allemaal had ook met de cultuur week te maken. Cursus circus (geschreven door Mirte uit groep 7B) Wij hebben een workshop gehad die te maken had met het circus. Het werd gegeven door een man ( het was een clown ) René. Eerst kregen we een stoflapje, die moesten we laten vliegen door te blazen. Toen kregen we een soort bloemen stok, die moesten we over onze armen laten rollen en over ons hoofd. Toen kregen we stokjes, daar moesten we de stok op leggen en over proberen te gooien in tweetallen.

5 Daarna moesten we proberen te balanceren op een koord, als dat lukte moest je op een bal gaan staan en een rondje draaien zonder hulp en proberen niet om te vallen. Daarna kregen we een bordje en een stok met een heel dunne punt, daar moest je het bordje op proberen te laten draaien op meerdere manieren. Als laatste kregen we allemaal een diabolo en een stok met touwtjes daar moesten we leuke trucjes mee doen. De les van René van echt heel leuk. BIJLAGE 1. Elzenhoek kinderboerderijdag Met vriendelijke groeten, Directie, Team, Medezeggenschapsraad en Ouderraad, Basisschool De Teugelaar. Het volgende Teugeljournaal verschijnt op 29 juni 2018

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 09 vrijdag 25 mei 2018 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl 30 mei: schoolfoto s bekijken/kopen (08.15 u 09.00 u) 31 mei: groep 1 naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 1 juni Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste vijf weken van het schooljaar breken aan! De laatste vijf weken van OBS de Telescoop en basisschool Sterrebos. Na de vakantie gaan we verder

Nadere informatie

Teugeljournaal ZOEN- EN ZOEFSTROOK SPONSORLOOP 2016

Teugeljournaal ZOEN- EN ZOEFSTROOK SPONSORLOOP 2016 Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 11, nummer 4 2 december 2016 KALENDER 6-12 Groep 1 t/m 8:

Nadere informatie

nummer mei 2018

nummer mei 2018 nummer 18 24 mei 2018 Agenda 29 mei 1 juni 5 juni 6 juni 7 juni 8 juni 11 juni 12 juni koffieochtend autoloze schooldag gala groep 8 ouderbedankochtend thema-avond 'de jeugd van Berghem' voor ouders groepen

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

Kalender. Schoolnieuws

Kalender. Schoolnieuws Nieuwsbrief 9; 13 juni 2018 Kalender maandag 18-06-18 Sportdag groep 6/7 dinsdag 19-06-18 Sportdag groep 7/8 en 8 woensdag 20-06-18 Buurtteam donderdag 21-06-18 vrijdag 22-06-18 23-06-18 24-06-18 maandag

Nadere informatie

Teugeljournaal. Afscheid juf Ineke Claessen

Teugeljournaal. Afscheid juf Ineke Claessen Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 10 8 juni 2018 KALENDER 03-07 facultatieve ouderavond

Nadere informatie

Teugeljournaal. Einde fruitlevering. Cultuurweek THEATER

Teugeljournaal. Einde fruitlevering. Cultuurweek THEATER Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 9 20 april 2018 KALENDER 23-04 t/m 04-05 Meivakantie

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Bal in de hoepel gooien

Bal in de hoepel gooien Bal in de hoepel gooien Ga achter de lijn staan met een bal in je handen. Gooi de bal in de eerste hoepel vervolgens in de tweede dan de derde enz, enz. De bal mag de rand van de hoepel niet raken. Je

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 7, nummer 14 1 april 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Groepsinfo o Alle groepen o Groepen 1-2 o Groepen 7 o Groepen

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 : internet: CNS-NIEUWS jrg.36 nr. 39 donderdag 4 juli 2019 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK groep 1, 2 en 3: Vrije keuze: op verzoek kinderen of

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

TEAM GEEN KLEUTERTOETSEN MEER

TEAM GEEN KLEUTERTOETSEN MEER 8 29 mei 2019 Kalender TEAM 30-05 HEMELVAART 31-05 VRIJ - dag na Hemelvaart 03 t/m 06-06 Avondvierdaagse 10-06 2e PINKSTERDAG 21-06 Ouderbedankochtend Rapport/Kijklijst mee 22 en 23-06 Samenloop voor Hoop

Nadere informatie

Verkeersexamen voor de groepen 7 zeer geslaagd

Verkeersexamen voor de groepen 7 zeer geslaagd 31 mei 2018 Jaargang 10 - nummer 32 kalender Maandag 4 juni Vrije dag groepen 1 t/m 4 5 t/m 8 juni Schoolkamp groepen 8 week 23 + 24 Rapportage groepen 1 en 2 Vrijdag 8 juni Spelsportakel groep 7 Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Circus les 2. Doelen:

Circus les 2. Doelen: Circus les 2 Doelen: - De speler beweegt snel met de voeten - De speler kan meerdere ballonnen in de lucht houden - De speler kan het racket aan het einde vasthouden alsof het een handje geeft - De speler

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nr.09, mei 2018 AVG - privacy wetgeving De AVG is van kracht, ook voor Innoord en haar scholen Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacy-wetgeving van kracht geworden, de Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koningsdag 2017

Nieuwsbrief Koningsdag 2017 Nieuwsbrief Koningsdag 2017 De Paasdagen zijn inmiddels geweest. We hopen dat iedereen fijne dagen heeft gehad. Over een week is het alweer Koningsdag. Dit laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Circus les 5. Doelen:

Circus les 5. Doelen: Circus les 5 Doelen: - De speler heeft snelle voeten - De speler kan jongleren - meerdere ballonnen in de lucht houden - De speler oefent oog-hand coördinatie - De speler oefent concentratie/focus door

Nadere informatie

ik ga helemaal BinnensteBuiten!

ik ga helemaal BinnensteBuiten! ik ga helemaal naam: school: groep: Knip de twee rondjes uit en doe er een lintje of touwtje doorheen. Dan kan je me om je hoofd dragen. Kleur de kroon in en knip hem uit. Zorg voor een mooi lint of touw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitslag prijsvraag schoolplein

Nieuwsbrief. Uitslag prijsvraag schoolplein Nieuwsbrief Uitslag prijsvraag schoolplein Mei 2018 IN DIT NUMMER: Uitslag prijsvraag schoolplein Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG Avondvierdaagse Buitenspeeldag 4 Jeugdland en kinderdisco

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 9 19-10-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 tm 26 oktober, herfstvakantie 12 november roostervrij

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Aftellen naar de. Koningsspelen 2019!

Aftellen naar de. Koningsspelen 2019! naam: school: groep: Aftellen naar de Koningsspelen 2019 APRIL MAANDAG 1 DINSDAG 2 WOENSDAG 3 DONDERDAG 4 11 NACHTJES SLAPEN 10 NACHTJES SLAPEN 9 NACHTJES SLAPEN 8 NACHTJES SLAPEN VRIJDAG 5 ZATERDAG ZONDAG

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 16 / 12 juni 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 16 / 12 juni 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 16 / 12 juni 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Circus op school. Notities aanvullend bij de dag van de leerkracht bewegingsopvoeding op 25 oktober 2013

Circus op school. Notities aanvullend bij de dag van de leerkracht bewegingsopvoeding op 25 oktober 2013 Circus op school Circusvaardigheden bieden een aantal opvoedingskansen die perfect aansluiten bij de huidige leerplandoelen voor Bewegingsopvoeding voor het basisonderwijs. De leerlingen verwerven motorische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B Rots & water, groep 5 Lijn- en voetbaltoernooien Paasviering in Ontmoetingskerk maar het was wel grappig om te zien. Met de Virtual Reality bril kwamen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8

27 november. TTV Veluwe / Zaterdag 7, 14, 21, 28 november. TTV De Brug / Wedstrijdzwemmen 4/5/6/7/8 Schoolbrief 4 schooljaar 2015-2016 Sport van de maand: Maak kennis met de Sporten van de Maand: november 2015 Sport Groepen Wanneer Inschrijven tot Volleybal 4/5 Maandag 9, 16, 23 en 23 oktober 2015 30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Sterrenflits

Sterrenflits Nieuws van de directie Dag allemaal, Zo in de laatste weken van het schooljaar moeten er altijd een hoop dingen gebeuren. We zijn al druk bezig met alle zaken voor komend schooljaar maar zijn ook druk

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in dit Uitblinkerdje).

Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in dit Uitblinkerdje). Nr.10 Vrijdag 27 mei 2016 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in

Nadere informatie

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster juli 2017 Belangrijke data Hierbij de allerlaatste Bijgepraat van schooljaar 2016-2017. Bedankt voor alle hulp, inzet en betrokkenheid in het afgelopen schooljaar! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Circus les 6. Doelen:

Circus les 6. Doelen: Circus les 6 Doelen: - De speler heeft snelle voeten - De speler kan jongleren - meerdere ballonnen in de lucht houden - De speler oefent oog-hand coördinatie - De speler kan hardop de telling bijhouden

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

kabouterfeest Sportdag 2002 Anne Frankschool Groep 1 en 2 Dit boekje is

kabouterfeest Sportdag 2002 Anne Frankschool Groep 1 en 2 Dit boekje is kabouterfeest Sportdag 2002 Anne Frankschool Groep 1 en 2 Dit boekje is van: Spelletjes Spel 1: Kabouterballonnen-race Opdracht: Dit spel doen kabouterkinderen heel graag met z n tweeën. In een emmer liggen

Nadere informatie

LES 1. GROEP: 3 t/m 8 Balanceren, jongleren, doelspelen. DOELSTELLINGEN:

LES 1. GROEP: 3 t/m 8 Balanceren, jongleren, doelspelen. DOELSTELLINGEN: LES 1. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 Balanceren: - De leerling loopt zelfstandig (zonder hulp) in regelmatig tempo over een omgekeerde bank. Badminton: - De leerling slaat een shuttle onderhands

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

3 september juni Nieuws van de directie

3 september juni Nieuws van de directie PRIKBORD 11 3 september 2014 9 juni 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 1 2 3 Verjaardagen 4 GMR-nieuws 4 Informatie van derden 4 Agenda 5 de directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Het Mozaïekske. Maandelijks informatiekrantje Schooljaar Editie: November - December. Welkom Sinterklaas!

Het Mozaïekske. Maandelijks informatiekrantje Schooljaar Editie: November - December. Welkom Sinterklaas! Het Mozaïekske Maandelijks informatiekrantje Schooljaar 2018-2019 Editie: November - December Welkom Sinterklaas! Sinterklaas en Zwarte Piet brachten een bezoekje aan onze school! De Sint had speelgoed

Nadere informatie

Teugeljournaal. Kinderen in actie. Staking. Kinderboekenweek

Teugeljournaal. Kinderen in actie. Staking. Kinderboekenweek Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 1 22 september 2017 KALENDER 25-09 Kledinginzameling

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

TEAM. Facebook U kunt ons liken via Mediateam BS De Teugelaar

TEAM. Facebook U kunt ons liken via   Mediateam BS De Teugelaar 5 1 februari 2019 TEAM Kalender 05 en 07-02 Kijk! gesprekken gr. 1-2 11, 12 en 14-02 Advies groep 8 18-02 Gr. 1-8 VRIJ - Studiedag Volgende Teugeljournaal 1 maart 2019 Teugelaar zoekt nieuwe kinderen Sinds

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 5. Februari 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 5 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief ligt de gezellige Decembermaand al weer achter ons. We zijn het schooljaar goed begonnen. Veel

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 27 28 maart 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 6 28-03 Sem, groep 1B 31-03 Nomy, groep 8

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014

Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014 Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014 Uiterste inschrijfdatum : Donderdag 9 oktober 2014 Brede School de Vuurvlinder is een samenwerkingsverband tussen: De Gooise Daltonschool, De Sterrenwachter

Nadere informatie

Teugeljournaal. Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.

Teugeljournaal. Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo. Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 10, nummer 11 22 april 2016 Kalender 25-04 tm 06-05-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Weeknieuws nr april 2019

Weeknieuws nr april 2019 AGENDA Datum Activiteit 19 t/m 22 april Pasen 27 april t/m 5 mei Meivakantie Weeknieuws nr.29 18 april 2019 Voorstelling groepen 5 en 6 Vrijdag 26 april verzorgt groep 5 en groep 6 in het Buurthuus een

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

H utnieuws 2 2015-2016

H utnieuws 2 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 2 oktober 2015 H utnieuws 2 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Just BEe Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag.

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag. R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl www.arienshbg.nl JUNI 2018 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Informatie / data Dinsdag 19 juni

Nadere informatie