Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak Alles op CD-rom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak 2008. Alles op CD-rom"

Transcriptie

1

2 KORTE BERICHTEN Recyclingbranche centraal Deze editie van De Band staat geheel in het teken van de recyclingbranche. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de schrapers van Manuflex, de veelzijdige toepassingen van industriële kunststoffen als Euro Polyethyleen, diverse soorten slijtvaste rubbers, banden van zwaardere kwaliteit en CP banden, TP transportrollen en impactbars. Onderhoud Bouwvak 2008 Steeds meer bedrijven onderkennen het belang van een goed functionerende transportbandinstallatie. Preventief onderhoud is dé manier de stilstand tijdens productie te beperken. Om u tijdens de bouwvak- vakantieperiode van servicemonteurs en componenten te kunnen voorzien, dient vooraf een goede inventarisatie gemaakt te worden. Ondanks de grote voorraad van TSN-TipTop geven wij toch de producten trommels en rollen de extra aandacht. Door een goede inventarisatie vooraf grijpt u nooit mis. Neem daarom contact op met één van de vestigingen van TSN-TipTop of mail naar: bouwvak@tsn.nl om een afspraak te maken. Alles op CD-rom Wie een bezoek brengt aan de site wordt geconfronteerd met een enorm assortiment. Sinds kort is alle productinformatie eveneens gebundeld op een gebruiksvriendelijke CD-rom die antwoord geeft op alle vragen. Bovendien kunt u gebruik maken van eenvoudige invultekeningen. U kunt de CD-rom aanvragen via info@tsn.nl of telefonisch via de hoofdvestiging in Arnhem:

3 SCHEURSTABIELE TRANSPORTBAND CP BAND VOORKOMT LENGTESCHEUREN Goed nieuws voor bedrijven die regelmatig geconfronteerd worden met lengtescheuren in de transportband: TSN TipTop heeft een grote voorraad van zogeheten CP (Cut Protect) band op voorraad. De kans op lengtescheuren door bijvoorbeeld een vastzittend stuk materiaal wordt hiermee aanzienlijk gereduceerd. Scheuren in de lengte kunnen verschillende oorzaken hebben: scherpe producten raken klem in de installatie, de trog- of retourrollen zijn versleten of ijzeren stukken gaan tijdens het storten dwars door de band. Ook zal het niet de laatste keer zijn dat een in een installatie vergeten stuk gereedschap de band doet inscheuren. Staalkabels Een andere boosdoener is achterstallig onderhoud. Zo kan een aangekoekte bandafschraper de conditie van de band zeker ondermijnen. De CP band is een zogenaamde scheurstabiele transportband. Door de hele band zijn in de breedterichting meegevulkaniseerde staalkabels aangebracht. Hierdoor worden de weefselinlagen beschermd tegen lengte-inscheuring. De scherpe stukken kunnen nu hooguit nog een naad in de band slaan (die dan nog goed en eenvoudig te repareren valt), maar inscheuren in de volle lengte gebeurt bij de CP band niet meer zo snel. In de zagerij van Calduran in Harderwijk wordt gebruik gemaakt van een CP band om de afvalstukken van de gezaagde blokken af te voeren. Normaal werd de band eens per twee maanden vervangen. In augustus 2006 werd de vorige band vervangen door een CP-band. Anno 2008 is die band nog steeds in gebruik... Spectaculaire groei Productieleiders die met de CP band werken, zien de levensduur vaak spectaculair groeien. Met de CP band worden de lage kosten en de continuïteit gegarandeerd. De CP band wordt tot grote tevredenheid van de gebruikers steeds vaker ingezet in talloze zeef- en breekinstallaties in onder andere de recyclingindustrie en is op gebruikelijke wijze eindloos te vulkaniseren. De band is te verkrijgen in verschillende typen en bandbreedten. Ook de normale voorraad zware banden wordt steeds groter. Treksterktes van EP 800 en deklagen van 8+3mm of 10+3mm worden steeds vaker in zware omstandigheden gebruikt.

4 HEROS, SLUISKIL TSN DENKT MET ONS MEE Heros groep is al jaren actief op het gebied van bewerking van afval- en bouwstoffen, waterbehandeling en havenactiviteiten. Afvalreststoffen, zoals de slakken uit de verbrandingsovens van de huisvuilcentrales en diverse staalverwerkende bedrijven, worden door Heros verwerkt. Het gaat vooral om afvalreststoffen die na bewerking als secundaire bouwstoffen of brandstoffen kunnen worden hergebruikt, zoals grond, biomassa en secundaire bouwstoffen. Sinds een aantal jaren wordt er gewerkt vanuit de locatie in Sluiskil. Op de locatie stond een oude cokesfabriek die nu gebruikt wordt voor de werkzaamheden van Heros. Voor het transport van alle reststoffen wordt voornamelijk gebruik gemaakt van transportbanden. Een goede bedrijfszekerheid is dan ook zeer van belang. Daarom maakt Heros al jaren gebruik van de service en expertise van TSN. Doorslaggevend De grote voorraad transportbanden en de 24-uurs service zijn doorslaggevend geweest om te kiezen voor TSN, aldus Piet Coppieters, hoofd technische dienst Heros. Niet alleen de service en de bereikbaarheid waren doorslaggevend bij de keuze voor TSN, zo vervolgt hij, maar vooral ook het meedenken. Zo hadden we regelmatig problemen met vervuiling van de installatie. Door een proef te doen met de Manuflex schrapers en die vervolgens ook daadwerkelijk te plaatsen, loste TSN het grootste gedeelte van de problemen op. Heros is al een jarenlange relatie van TSN TipTop. TSN verleende eerder al de service aan de installatie bij de afdeling slakverwerking van Heros bij de AVR Avira in Duiven. Nadat de werkzaamheden werden verplaats naar de locatie in Roosendaal, werd dit door de vestiging van TSN in Breda overgenomen. Na de verhuizing van de installatie naar Sluiskil is Heros gebruik blijven maken van de service en de voorraden van TSN. Daar hoefden we geen seconde over na te denken, aldus Piet Coppieters.

5 KOSTEN BESPAREN MET IMPACTBARS Bij een transportbandinstallatie is het stortpunt één van de meest kritische delen. De valhoogte van het materiaal, de wijze van belading, de korrelgrootte en de bandsnelheid zijn factoren die zowel de rubber transportband als de rolstellen zwaar kunnen beschadigen. Bij gebruik van conventionele rolstellen onder het stortpunt kan de transportband onder invloed van de impact tussen de rollen doorbuigen. Dat leidt tot openingen tussen de randafdichting en de transportband, waardoor materiaalverspilling ontstaat. Het opruimen van het verspilde materiaal kost bovendien tijd en mankracht. Ook de slijtage van de transportrollen, gebogen- en gebroken zijsteunen van de trogstellen en scheefgetrokken transportbanden leiden tot hogere kosten. Kosten die voorkomen kunnen worden door de toepassing van impactbars, oftewel stortpuntprofielen. De impactbars bestaan uit drie verschillende componenten die na vulkanisatie een homogeen geheel vormen. Een speciaal rubbercompound voor de opname van energie, een toplaag uit polyethyleen met een hoog moleculair gewicht en een zeer laag wrijvingscoëfficiënt, en een aluminium profiel voor eenvoudige montage. Deze materialen hebben een goede weerstand tegen olie, vet en de meeste industriële chemicaliën. De temperatuurbestendigheid is tot ca. 800 C.

6 INDUSTIËLE KUNSTSTOFFEN Veelzijdig Euro Polyurethaan Hebben jullie een materiaal dat veel druk kan hebben, elastisch is en ook nog eens slijtvast? Die vraag kreeg TSN enkele jaren geleden van een bedrijf uit de recyclingindustrie. Een vraag die met een volmondig ja beantwoord kon worden. Ook in dit geval was Euro Polyurethaan de oplossing. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en gesteld mag worden dat de Euro Polyeruthanen (elastomeren) zich ruimschoots bewezen hebben. Als bekledingsmateriaal voor stortpunten, als loopvlakbedekking van bijvoorbeeld aandrijfwielen en zeker ook als schraper. TSN Tip Top kan uit meer dan honderd verschillende kwaliteiten de juiste keuze voor de klant bepalen. TSN heeft in de loop der jaren zoveel ervaring met de Polyurethanen opgebouwd dat ze in staat zijn voor ieder probleem de juiste oplossing te bieden. Tegen een scherpe prijs wel te verstaan, want één van de vele voordelen van Polyurethanen is dat ze aanmerkelijk goedkoper zijn dat menigeen vermoedt. Economisch voordeel Uit het grote assortiment dat TSN Tip Top aan technische producten in huis heeft, kan er nu ook een uiterst slijtvaste kunststof geleverd worden: Euro Polyethyleen. Naast de hoge slijtvastheid heeft dit materiaal nog diverse voordelen: een geweldig lossend vermogen en dankzij de geringe aanhechting een laag wrijvingscoëfficiënt. TSN Tip Top past de Euro Polyethylelen als met veel succes toe in de recyclingindrustrie, bijvoorbeeld als bekleding van bunkerwanden en uitlopen van trechters of silo s. We hebben het over de bijzondere slijtvastheid en een uitstekend lossend vermogen. Wat is dan de bijkomende factor? Inderdaad, het economische voordeel! Heeft u nog vragen over deze producten? Kijk dan ook eens even op de vernieuwde website: Bellen kan natuurlijk ook:

7 MANUFLEX TOONAANGEVENDE BANDAFSCHRAPERS Bandreinigingsystemen zijn er in vele soorten en maten. Het ene systeem werkt alleen optimaal onder droge omstandigheden; het andere weer beter onder natte condities. Dan zijn er nog systemen die zo ontwikkeld zijn dat ze meer onderhoudtijd vragen dan de tijd die het kost om het gemorste product te ruimen. TSN-TipTop plaatste in de loop der jaren duizenden afschraapsystemen en heeft de beste ervaringen met de afschrapers van Manuflex. Verantwoord Wat wil ik schoon hebben en waarom? Loopt de transportband scheef omdat er teveel product op de band achterblijft, of moet het gemorste product dagelijks onder de transportband opgeruimd worden? Moet vermenging van productstromen voorkomen worden? Het zijn stuk voor stuk vragen die beantwoord dienen te zijn voordat de keuze voor een bandafschraper gemaakt wordt. Bovendien moet bekeken worden of er wel genoeg ruimte is voor het reinigingsysteem. Vaak is de uitstort van de transporteur dermate klein dat de keuze zeer beperkt wordt. Het is dan ook zinvol om eerst met een specialist van TSN-TipTop de specifieke stand van zaken in ogenschouw te nemen om vervolgens tot de meest verantwoorde keuze te komen. Toonaaangevend Hoewel TSN-TipTop een breed assortiment reinigingsystemen voert, is het overgrote deel van het leveringsprogramma afkomstig van Manuflex. De SLE/SFR en de S van deze fabrikant zijn al jaren de meest toonaangevende afschrapers. Eerstgenoemde is bij uitstek geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen en vergt een investering die binnen de kortste keren is terugverdiend. De SLE/SFR is eenvoudig te monteren en vraagt minimaal onderhoud. Voor bandbreedtes boven de 1000 mm. en bij zware belastingen, is de manuflex S de schraper bij uitstek. De bandafschrapers van Manuflex staan bekend om hun solide verzinkte constructie en uitwisselbare schraperelementen. In veel gevallen worden de afschrapers gemonteerd op basis van no cure no pay. Neem daarom vandaag nog contact op met één van de vestigingen van TSN-TipTop om u te laten adviseren.

8 SLIJTVAST RUBBER EN TRANSPORTBANDEN T-REX BENADRUKT VEELZIJDIGHEID VAN RUBBER Het is alom bekend dat TSN talloze soorten en typen rubber transportbanden in het assortiment heeft. Minder bekend is dat het veelzijdige rubber binnen de branche nog veel meer toepassingen kent. Zo voert TSN een enorme range met de meest uiteenlopende slijtvaste plaatrubbers. Alle rubbersoorten die TSN in huis heeft, komen inmiddels in brede kring gewaardeerde Rema TipTop en T-Rex productrange. In vrijwel alle bedrijfstakken die met intern transport te maken hebben, worden de diverse soorten rubber op grote schaal ingezet. Zo worden opstorttrechters bij transportbanden aan de binnenzijde van zo n plaatrubber voorzien. Plaatsing voorkomt doorslijting van het metaal en levert bovendien een bijdrage aan de vermindering van de geluidsoverlast. Flexibele overgang Ook in betonmortelcentrales zijn de plaatrubbers een bekende verschijning. Veel manchetten, die tijdens stortingen moeten zorgen voor een flexibele overgang van het beton van de centrale naar de vrachtwagen, zijn bijvoorbeeld met ECO 40 of pararubber. TSN heeft voor iedere toepassing andere plaatrubbers met telkens een unieke samenstelling op voorraad. Een aantal vaak gebruikte rubbers zetten we hieronder op een rijtje: SBR (styreen-butadieeen-rubber) is een synthtische rubbersoort die veelvuldig wordt gebruikt voor pakkingen, zijgeleidingen voor transportbanden en afdichtingsplaten. SR is verkrijgbaar in verschillende hardheden. Pararubber is een natuurrubber met een hoge rekbaarheid en flexibiliteit. Daardoor is deze soort bij uitstek geschikt voor manchetten. Neopreenrubber heeft een hoge hittebestendigheid (tot 150 graden)en wordt toegepast voor uiteenlopende bekledingen. Hetzelfde geldt voor Nitril rubber. Bijkomende voordeel is dat Nitril olie- en vetbestendig is daardoor zeer geschikt voor de betoninustrie. ECO 40 staat in heel Europa bekend als het afdichtingsmateriaal voor zijgelidingen. Het materiaal, een 45 graden shore A rubber, is voordelig en toch bijzonder slijtvast. Z-R-Z rubber, ook wel sandwichrubber genoemd, wordt gebruikt als als afschraaprubber op transportbanden. Het is de meest voordelige en doeltreffende manier om de installatie schoon te houden en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en hardheden. Ook voor overstortpunten, bunkers en trommelbekledingen voorziet TSN in een groot aantal slijtvaste rubbers, ook voorzien van een lijmlaag. Trommels kunnen ook bekleed worden met de zogeheten miniruitbekleding die voor een beter grip en afwatering zorgt. Voor zware toepassingen kan ook gekozen worden voor CK-X bekleding. Dit is een combinatie van rubber met keramiek en deze bekleding is bij uitstek geschikt voor zware en natte toepassingen.

9 TP-ROL DÉ ROL VOOR DE ZWARE INDUSTRIE Speciaal voor de zware industrieën als gieterijen, erts- en kolenoverslagbedrijven en recyclingbedrijven ontwikkelde TSN-TipTop de TP-Rol. De rol is uitgevoerd met een massief metalen lagerhuis, speciaal gedraaide lagerkamer, een blankstalen as en een gekalibreerde lagerzitting. De rol is uitermate geschikt voor banden met hogere snelheden en hoeft daarbij aanmerkelijk minder gewisseld te worden dan de gangbare rollen. De TP rol is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en is uiterst flexibel in de afwerking. Zo is bijvoorbeeld ieder merk kogellager klantspecifiek in te vullen. Ook de afdichtingsets en labyrinten worden op aanvraag per industrie aangepast.

10 COL O De Band is een uitgave van TSN Tip Top en verschijnt drie tot vier keer per jaar Vestigingen Arnhem Amsterdam Assen Breda Homepage info@tsn.nl Redactie Arthur van der Linden Tekst Vormgeving en productie One Two Designlab, Velp Drukwerk Drukkerij Gelderland, Arnhem

WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL

WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL TSN TIPTOP WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL De waterkering bij Ramspol is de grootste balgkering ter wereld. Het systeem wordt met name in Japan veel toegepast om om onder normale weersomstandigheden

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Polyurethaan bekleding en stortschottenbrochure 10.0

Polyurethaan bekleding en stortschottenbrochure 10.0 TRAMAT.EU Polyurethaan bekleding en stortschottenbrochure 10.0 Polimat stortschotten Polimat stortschotten maken slim gebruik van het principe dat er nauwelijks slijtage optreedt bij materialen met gelijke

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

Frans Gazendam Algemeen Directeur Rupro beheer B.V

Frans Gazendam Algemeen Directeur Rupro beheer B.V VERHUIZEN! Wat is de beste manier om in één jaar tijd vijf jaar ouder te worden? Het antwoord is simpel: verhuis vier bedrijven, vijf merken, vier oude locaties in Arnhem, een locatie in Veenendaal en

Nadere informatie

REPA TRANSPORTBANDEN. REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest.

REPA TRANSPORTBANDEN. REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest. REPA TRANSPORTBANDEN REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest. REPA levert sinds 1993 transportbanden voor alle industrieën. REPA denkt graag met u mee over innovatieve oplossingen en kan in

Nadere informatie

EquipmEnt & parts nl

EquipmEnt & parts nl Equipment & Parts NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to MOVE 4 banzo Equipment & Parts 5 inhoud Equipment

Nadere informatie

Cen-Trax Belt Tracker

Cen-Trax Belt Tracker Cen-Trax Belt Tracker Brengt uw band weer in het juiste spoor Scheefloop komt regelmatig voor bij transportbandinstallaties. Een vervelend probleem dat niet alleen veel vervuiling, maar ook schade aan

Nadere informatie

GenCon (General Conveyor) transportbanden

GenCon (General Conveyor) transportbanden VOLTA Belting Technology Ltd. Dutch GenCon (General Conveyor) transportbanden The Next Step in Belting VOLTA Belting Technology Ltd. Vlakke transportbanden voor algemene toepassingen Steeds meer wordt

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Recycling & Bulk. Rollen Transportbanden. Service. Groothandel Toebehoren

Recycling & Bulk. Rollen Transportbanden. Service. Groothandel Toebehoren Rollen Transportbanden Service Groothandel Toebehoren Transportbanden Rollen Aandrijfrollen, keerrollen en stuurrollen ACB Transportbanden & Onderdelen levert en installeert rollen van diverse materialen

Nadere informatie

slijtvaste polyurethaan bekledingen Kryptane geel 59 shore A Kryptane rood 80 shore A Kryptane rood 90 shore A Kryptane groen 83 shore A Blue-ox

slijtvaste polyurethaan bekledingen Kryptane geel 59 shore A Kryptane rood 80 shore A Kryptane rood 90 shore A Kryptane groen 83 shore A Blue-ox slijtvaste polyurethaan bekledingen Kryptane geel 59 shore A Kryptane rood 80 shore A Kryptane rood 90 shore A Kryptane groen 83 shore A Blue-ox blauw 85 shore A Kryptane zwart 93 shore A Kryptile keramische

Nadere informatie

Transportrollen B4.1

Transportrollen B4.1 Transportrollen B4.1 ROLTYPES : TA 20/... Roldiameter (Rd) : 63-80-83-89-102-108-133-159 TA25/... en TA 30/... Roldiameter (Rd) : 89-108-133-159 TA40/... Roldiameter (Rd) : 159 Mantel : transportrollenbuis,

Nadere informatie

NO-WEAR stortpuntplaat

NO-WEAR stortpuntplaat NO-WEAR stortpuntplaat Deze stortpuntplaat van hoogwaardig slijtvast polyurethaan voorzien van conische punten creëert een beschermend oppervlak dat zichzelf continu blijft vernieuwen doordat het materiaal

Nadere informatie

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT 2 De markt van aandrijftechniek en transport is een gevarieerde, dynamische wereld vol aanbieders, fabrikanten en leveranciers.

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium

Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! doet een boekje open over aluminium Aluminium voor bouw, industrie en visuele communicatie! Comhan doet een boekje open over aluminium we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We

Nadere informatie

Comhan doet een boekje open over aluminium

Comhan doet een boekje open over aluminium Comhan doet een boekje open over aluminium Bouw, industrie en visuele communicatie! comhan.com we hebben t, maken t en leveren t Via www.comhan.com kunt u nu ook heel gemakkelijk online bestellen We staan

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

Rol en walsbekleding. R&K Techniek B.V. Groep 01-1 Rol en walsbekleding. Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2. Bekleden van walsen rubber 01-3

Rol en walsbekleding. R&K Techniek B.V. Groep 01-1 Rol en walsbekleding. Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2. Bekleden van walsen rubber 01-3 Groep 01-1 Rol en walsbekleding Groep Rol en walsbekleding Inhoud Bladzijde Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2 Bekleden van walsen rubber 01-3 Tabel rubberkwaliteiten 01-4 Tabel polyurethaan kwaliteiten

Nadere informatie

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting.

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting. NL Innovation & Service in Belting www.ammeraalbeltech.com Welkom bij Wie zijn wij is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties in bijna alle

Nadere informatie

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting.

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting. BE Innovation & Service in Belting www.ammeraalbeltech.be Welkom bij Wie zijn wij is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties in bijna alle industrieën.

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Agro & Food. Rollen Transportbanden. Systemen. Service. Groothandel Toebehoren

Agro & Food. Rollen Transportbanden. Systemen. Service. Groothandel Toebehoren Rollen Transportbanden Agro & Food Service Systemen Groothandel Toebehoren Transportbanden Rollen Kunststof transportbanden Kunststof transportbanden bestaan veelal uit PVC/PUR of PE. ACB levert ruim 200

Nadere informatie

ContiClean A-H Technische gegevens. Inhoud. 1. Inzetgebieden. 2. Restvocht van het transportmateriaal

ContiClean A-H Technische gegevens. Inhoud. 1. Inzetgebieden. 2. Restvocht van het transportmateriaal Inhoud 1. Inzetgebieden 2. Restvocht van het transportmateriaal 3. Bandreiniging bij transportbanden met sterk klevend materiaal 3.1 Algemene reinigingsproblemen bij transportbanden 3.2 Filosofie van bandreiniging

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0 TRAMAT.EU Bandschrapers Brochure 6.0 Eco S bandschrapers en ploegschrapers TraMat Eco S bandschrapers en ploegschrapers zijn ideaal voor het schoon houden van transportbanden waarop grove materialen, zoals

Nadere informatie

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the De nieuwe levertijd standaard voor hygiënische RVS transportsystemen Member of the Multiparts Een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige

Nadere informatie

Innovation & Service in Belting

Innovation & Service in Belting NL Innovation & Service in Belting 1 Welkom bij Ammeraal Beltech Feiten en getallen Ammeraal Beltech is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties

Nadere informatie

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT BANDSTUURSYSTEEM EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT KENMERKEN IN ÉÉN OOGOPSLAG VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG HET BEKROONDE TRU-TRAC SYSTEEM Eenvoudig te

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

transportbandenservice

transportbandenservice transportbandenservice één bedrijf - één partner - één en al service TransporTrollen Trommels- Trommelbekleding 01 TransporTrollen afhankelijk van het te transporteren product leveren wij transportrollen

Nadere informatie

eigenschappen is SBR één van de meest kleur populaire rubberkwaliteiten voor industriële treksterkte

eigenschappen is SBR één van de meest kleur populaire rubberkwaliteiten voor industriële treksterkte plaatrubber SBR - op rol Styreen Butadieen Rubber (SBR) kwaliteit : SBR Met zijn goede mechanische en elastische hardheid : 70 Shore A ± 5 eigenschappen is SBR één van de meest populaire rubberkwaliteiten

Nadere informatie

Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl

Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl Onderhoud Bull (en andere rolski's met vrijloopkoppeling) Inleiding Na jaren van uitstekend gebruik van de SkiSkett rolski's van het type Bull zijn er het laatste jaar regelmatig problemen met het vastlopen

Nadere informatie

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen Rubbermat op de rol voor ligboxen loopgangen melkstallen Huber: de grootste fabrikant in Europa voor rubbermat op de rol! Onze geschiedenis 1925 als vulkaniseerbedrijf opgericht door Anton Huber sr. in

Nadere informatie

RUBBERPROFIELEN VOOR DE SCHEEPSVAART & PLEZIERVAART

RUBBERPROFIELEN VOOR DE SCHEEPSVAART & PLEZIERVAART RUBBERPROFIELEN VOOR DE SCHEEPSVAART & PLEZIERVAART rubbermagazijn.nl voor de scheepvaart en pleziervaart toonaangevend in de rubberindustrie Rubbermagazijn.nl is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring.

Nadere informatie

Inbouwmaterialen. T +31 (0)252 683 300 whsports.nl. info@whsports.nl

Inbouwmaterialen. T +31 (0)252 683 300 whsports.nl. info@whsports.nl Inbouwmaterialen W ij hebben een uitgebreid leveringsprogramma inbouwmaterialen voor sportaccommodaties. Naast afwateringsgoten, kabelgoten voor stadia, verdeelschachten, zandvangelementen, leveren wij

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie TRANSPORTANDEN Welkom bij Wereldwijd is DORNER bekend als fabrikant van laag profiel transportbanden en bijhorende apparaten. Al 40 jaar lang melden zich firma s bij DORNER voor een oplossing van hun transport

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track elt tracker Type SK & S Your belt back on track E 14 50 E E Cmin Cmin 0-45 0-45 Cmax Cmax Productafmetingen en maattabel Type andbreedte min. max. C min. C max. Gewicht SK 650-P (-/-PU) 650 900 1160 289

Nadere informatie

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING NL DRAAITAFEL DT-1000 / DT-1200 / DT-1500 INOX/ALU handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions

Nadere informatie

4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe

4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe 4 handschoenen voor alle werkzaamheden die je doe www.atg-glovesolutions.com Comfort and performance for unique working tools - www.atg-glovesolutions.com Snijbestendig Ultralichte gebreide handschoen

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

... ... plastics for longer life... ...

... ... plastics for longer life... ... Igus plastics for longer life dry-tech lagers iglidur lagers +++ High performance polymeer lagers +++ Zeer slijtvaste polymeren welke verbeterd zijn door zorgvuldige materiaalontwikkeling: het toevoegen

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

D&M UNIVERSEEL LOSSE WIELEN SERIE DZ, DELTA-ZWART 20 KIJK OP HET UITKLAPOVERZICHT VOOR UITLEG OVER ICONEN EN PLAATBEVESTIGINGEN ROLLAGER GLIJLAGER

D&M UNIVERSEEL LOSSE WIELEN SERIE DZ, DELTA-ZWART 20 KIJK OP HET UITKLAPOVERZICHT VOOR UITLEG OVER ICONEN EN PLAATBEVESTIGINGEN ROLLAGER GLIJLAGER SERIE DZ, DELTA-ZWART - Loopvlak: opgeperste zwarte standaard rubberband (85 ± 5 Shore A) - Kern: kunststof - Temperatuurbereik: -20 C tot +60 C Een stevig wiel met goede roleigenschappen bij geringe belasting.

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

Algemene informatie rubberplaat

Algemene informatie rubberplaat Algemene informatie rubberplaat Algemene technische eigenschappen De rubberplaten en lopers uit deze catalogus zijn geschikt voor industrieel en algemeen gebruik. De keuze voor een bepaalde rubbersoort

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels

world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels we zijn in staat concurrerend te werken en we bewijzen dat special niet standaard voor hoge kostprijs staat! Frank van Schaaijk, directeur DM wheel systems

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

Stopt u maar met zoeken, wij hebben t.

Stopt u maar met zoeken, wij hebben t. Stopt u maar met zoeken, wij hebben t. PTFE Tapes Sealdraad Bak & Braadbanden Getande Steek & Schalenmessen Tandriemen Silicone Rubber Profiteer van onze mogelijkheden. PTFE tapes Wij hebben een uitgebreid

Nadere informatie

Algemene informatie afdichtingen

Algemene informatie afdichtingen Algemene informatie afdichtingen Rubber bezit een scala van specifieke eigenschappen. Door het combineren van verschillende kwaliteiten en het variëren van het productieproces, kunnen optimale eigenschappen

Nadere informatie

solid partners for powder & bulk handling components

solid partners for powder & bulk handling components solid partners for powder & bulk handling components Uw service- en kennisleverancier van bedrijfszekere componenten voor de bulk- en procesindustrie een optimaal bulktransport begint met goed materiaal

Nadere informatie

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies Bijl Bruggen specialist in dragende composietconstructies BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET BIJL kwaliteit Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen.

Nadere informatie

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING M EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING Speciaal voor perslucht! 1 FLEXIBEL EN BESTENDIG Structuur en eigenschappen Gecoëxtrudeerde binnenlaag van PE-RT (kleurloos) Dankzij de bijzondere structuur, biedt

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor Nieuwbouw en renovatie BIJL Profielen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profielen. Naast vele klantspecifieke

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA GEROFILEERE RUER TRNSORTNEN HET OMLETE ROGRMM 2 3 Inleiding 4 5 6 Onze beschrijving / eklaag kwaliteiten Eindloos maken / Leveringsmogelijkheden / Toepassingsgebieden Lprofielen (17 mm) 8 Mprofielen (

Nadere informatie

Multiparts. Multiparts producten, zoals:

Multiparts. Multiparts producten, zoals: Member of the Multiparts Als onderdeel van de Kaak Group, is Multiparts hét bedrijf dat uw producten kan verplaatsen. Met het grote assortiment conveyorsystemen in ons leveringsprogramma, bieden wij u

Nadere informatie

All rights reserved Version 2013-1

All rights reserved Version 2013-1 All rights reserved Version 2013-1 Vergroot de mogelijkheden textiele hijsmiddelen in de meest uiteenlopende situaties in te zetten. Beschermt het textiele hijsmiddel tegen chemische invloeden en schade

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

ZINDA. omkeertrommel menger. Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE. Model Mk2

ZINDA. omkeertrommel menger. Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE. Model Mk2 ZINDA omkeertrommel menger Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE Model Mk2 ZINDA Mk2 omkeertrommel menger Vooral in de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland, maar ook

Nadere informatie

technische informatie 4 plaatrubber kwaliteiten toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk

technische informatie 4 plaatrubber kwaliteiten toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk rubberplaten Inhoudsopgave technische informatie 4 plaatrubber en toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk plaatrubber CR (neopreen) 12 op rol

Nadere informatie

HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN

HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN 1 HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN 1. INLEIDING Hiermede willen wij pogen een kleine hulp te geven om bij scheeflopende banden de oorzaak of eventuele oplossingen hiervan te vinden. Als een band

Nadere informatie

Dé kwaliteitsstandaard in passieve. brandpreventie

Dé kwaliteitsstandaard in passieve. brandpreventie Dé kwaliteitsstandaard in passieve brandpreventie Fipro Benelux, Dé kwaliteitsstandaard in passieve brandpreventie Introductie In de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart

Nadere informatie

Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL

Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL Technisch systeemhandboek klemmenkasten KL 1 4 6 5 3 7 2 De kleine behuizing met wereldwijde toelatingen en standaard in vele standaardafmetingen uit voorraad leverbaar. De praktische systeemtoebehoren

Nadere informatie

HR-isolatie. voor het hellende dak

HR-isolatie. voor het hellende dak HR-isolatie voor het hellende dak Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

SPILL-EX afdichtingssysteem

SPILL-EX afdichtingssysteem SPILL-EX afdichtingssysteem Zorgt voor minimale overlast door vervuiling en stof Vervuiling rond op- en overstortpunten veroorzaakt ongeplande stilstanden, verlies van kostbare grondstoffen, hoge opruimkosten

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 damping Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 damping 2 aansluiting cilinder gas (stikstof) zuiger (optioneel) Your solution producer cilinder olie zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant smart technologies 1412 Lubrication Equipment b.v. Jacobus lipsweg 100 3316 BP Dordrecht T: +31 (0)78-654 99 66 F: +31 (0)78-617 98 73 E: info@le-bv.nl W: www.le-bv.nl simatec innovatieve oplossingen die

Nadere informatie

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen. De draagconstructie

Nadere informatie

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen.

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen. Spiessens is reeds generaties actief met het ontwerpen en construeren van transportbanden. Sindsdien werden meer dan 000 transportbanden voor diverse sectoren berekend, ontwikkeld en gebouwd in eigen huis.

Nadere informatie

RLB-1000.INOX/ALU USER MANUAL

RLB-1000.INOX/ALU USER MANUAL ROLLENBAAN RLB-1000.INOX/ALU USER MANUAL NL ROLLENBAAN handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions bvba en heeft tot doel om u zo goed mogelijk te helpen zo veilig en doeltreffend

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

rolluiken & rolhekken

rolluiken & rolhekken DEUREN & GEVELTECHNIEK rolluiken & rolhekken damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

Probleemloze opslag van HOUTPELLETS. A.B.S. Flexilo JAAR. Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen

Probleemloze opslag van HOUTPELLETS. A.B.S. Flexilo JAAR. Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen Probleemloze opslag van HOUTPELLETS A.B.S. Flexilo Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen JAAR DE PRAKTISCHE SILO VAN ABS VAN KUNSTSTOF GEWEVEN DOEK. A.B.S. construeert de optimale opslagsystemen

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging Bandtransporteurs brengt lijn in beweging Bandtransporteurs van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie BIJL Profi elen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profi elen. Naast vele klantspecifi

Nadere informatie

Magazijnsystemen voor iedere toepassing

Magazijnsystemen voor iedere toepassing Magazijnsystemen voor iedere toepassing SPACE SOLUTIONS BV is een uitstekend geoutilleerde, full service toeleverancier van draagarmstellingsystemen. Ons leveringsprogramma is gebaseerd op vier basisonderdelen

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

Timing-belts - Inch/Metrisch/HPPD

Timing-belts - Inch/Metrisch/HPPD Stemin Machinefabriek b.v. Hanzeweg 3 7241 CR Lochem P.O. Bo 32 72 AA Lochem The Netherlands T (+) 31 (0) 573 25 20 43 F (+) 31 (0) 573 25 71 13 info@stemin.nl www.stemin.nl Timingbelts /Metrisch/ Inhoudsopgave

Nadere informatie

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625 RESQ-TAPE is een zelfhechtende siliconen afdichtings- en isolatietape met veel verschillende toepassingen. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke tape is uw eerste hulp bij allerlei reparaties. U brengt

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor Nieuwbouw en renovatie BIJL Profielen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profielen. Naast vele klantspecifieke

Nadere informatie

Wie zijn wij. Kwaliteit. Bedrijfsvisie. Specialisme en knowhow. Heeft u interesse?

Wie zijn wij. Kwaliteit. Bedrijfsvisie. Specialisme en knowhow. Heeft u interesse? Grip op staand werk Inhoud Presentatie Dipaq B.V. Pagina 03 Vigil antislip elementen Pagina 04-05 Vigil antislip trapneus element Pagina 06-07 Vigil antislip Metal Deck plaat Pagina 08-09 Vigil antislip

Nadere informatie

DOCK SHELTERS W-SERIE. Gordijnshelters. Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCK SHELTERS W-SERIE. Gordijnshelters. Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCK SHELTERS W-SERIE Gordijnshelters Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil W-Serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel toepasbaar U zoekt een flexibele

Nadere informatie

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011

Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 December 2011 1-9 Onderhoud Adviezen Dubbelglas- systemen 2011 verder te noemen: OAD 2011 De afdichting van een beglazingssysteem is een onderdeel van het plaatsen

Nadere informatie

HR-isolatie. voor de spouw

HR-isolatie. voor de spouw HR-isolatie voor de spouw Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie