ZINDA. omkeertrommel menger. Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE. Model Mk2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZINDA. omkeertrommel menger. Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE. Model Mk2"

Transcriptie

1 ZINDA omkeertrommel menger Betonmenger voor de mortelindustrie. INFORMATIE Model Mk2

2 ZINDA Mk2 omkeertrommel menger Vooral in de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland, maar ook in Nederland en de Verenigde Staten wordt de vrije-val betonmenger vanaf halverwege de vorige eeuw bij de bouw van de eerste mortelcentrales veelvuldig toegepast voor de productie van betonmortel. Foto 1. Doorkijk model van de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger. Door de jaren heen heeft hij bewezen de laagste exploitatiekosten te hebben in vergelijking met andere typen betonmengers. Tegenwoordig wordt dit type menger dan ook nog steeds veelvuldig toegepast in de genoemde landen. In Nederland zijn vanaf 1978 inmiddels meer dan 50 ZINDA betonmengers geleverd. De meeste hiervan zijn nog steeds in bedrijf, of zijn vervangen door een moderner of groter model.

3 Algemeen De ZINDA omkeertrommel menger is in 1973 in Zweden ontworpen volgens de Zweedse eisen SMS769 en SMS770 voor betonmortel mengers voor de productie van betonmortel, door het mengen van zand, grind, cement, water en eventuele vul- of hulpstoffen in de mengtrommel, en is bedoeld voor een permanente opstelling in een betonmortelfabriek. Hij wordt gevuld aan de inloop zijde, en door de draairichting van de mengtrommel om te keren wordt de gemengde betonspecie aan de uitloop zijde gelost. Foto 2. 3 m3 ZINDA omkeertrommel menger uit begin 70-er jaren. In de loop der jaren is hij meerdere malen aangepast en verbeterd. Bij de huidige uitvoering, model Mk2, is beslist geen sprake meer van een vrije-val molen. Door wijziging van de schoepen tezamen met de veel gladdere Polyurethaan binnenbekleding van de mengtrommel, is door de S-beweging van de grondstoffen een meer dwangmatige menging onder in de trommel ontstaan. Wij spreken dan ook van een combinatie van vrije-val en dwangmenger: de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger Dit nieuwe type Mk2, is getest door het Zweedse Cement en Beton Instituut (CBI), en minstens even goed zoniet beter bevonden als andere type mengers, zoals vrije-val, pan- en dwangmengers (in Zweden is een mengtijd-toelating door de Zweedse betonmortel autoriteiten vereist). De ZINDA Mk2 omkeertrommel menger is in Zweden door CBI toegelaten voor 45 sec. mengtijd voor samenstellingen vanaf zetmaat 30 mm (testcertificaat no ), terwijl in Nederland voor de meeste samenstellingen een mengtijd van 30 sec. reeds voldoende is!

4 De exploitatie kosten De belangrijkste kenmerken van de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger, waardoor de lage exploitatiekosten, de betrouwbare werking en de lange levensduur worden gegarandeerd, zijn: mengtrommel met vaste schoepen, zónder enig af- of nastellen geen bewegende delen in de mengtrommel laag energieverbruik door de directe elektrische aandrijving minimale slijtage weinig onderhoud laag geluidsniveau gemakkelijk schoonhouden tijdens en na de productie Het gemakkelijk schoonhouden is te danken aan de combinatie van ontwerp en de toepassing van het zeer gladde synthetische bekledings-materiaal (Polyurethaan) van de mengtrommel. Bij het ontwerp van het mengsysteem met de vaste schoepen, is veel moeite gedaan om vervuilings-gevoelige plaatsen te vermijden. Het schoonmaken gebeurt hoofdzakelijk door het laten draaien van de trommel met een mengsel van water en grind. Dit kan ook tijdens productie-stops gebeuren, waarbij het afgewogen water en grind in een volgende charge verwerkt worden. De aandrijving De volledig elektrische aandrijving met frequentie-regelingen, welke inmiddels bewezen heeft zeer betrouwbaar te zijn, garandeert een uiterst schone, stille en enegie-zuinige werking van de menger. Er worden standaard aandrijf-componenten toegepast, zoals tandwielkasten, motoren en massief rubber banden. Het door de elektromotoren geleverde vermogen wordt via de V-snaren, tandwielkasten en de vier assen met aandrijftrommels overgebracht naar de mengtrommel. De elektromotoren drijven via de kleine snaarschijf, de V-snaren, de grote snaarschijf en de tandwielkasten de aandrijfwielen aan, waarbij het hoge toerental van de motoren (1500 omw/min) voldoende wordt gereduceerd. De keuze voor een V-snaar overbrenging is bewust gemaakt. Niet alleen reduceert deze de snelheid van de motoren voldoende omlaag, maar heeft hij als voordeel dat bij een kortstondige ongelijke belasting op de 4 hoekpunten door bepaalde mengeigenschappen in de trommel, deze door het elastische karakter van de V-snaren worden opgevangen. Tevens dienen ze als een extra veiligheid bij extreme overbelasting van de menger. Voor de aansturing kan een complete besturingskast met frequentie regelingen worden meegeleverd, voor het traploos kunnen regelen van de meng- en lossnelheid. De besturingskast voorziet dan bijvoorbeeld in de functies Mengen, Agiteren, Lossen (in meerdere trappen), Stop en Noodstop.

5 Foto 3. Schakelkast met frequentie-regelingen. Foto 4. Standaard aandrijving. Standaard wordt de besturingskast met twee geheel gescheiden frequentie regelaars uitgevoerd, zodat in geval van calamiteiten met één van de regelaars toch op halve kracht kan worden doorgewerkt. Als alternatief kan de besturingskast met één of zelfs met vier regelaars worden geleverd. Frame De mengtrommel en de gehele aandrijving zijn gemonteerd op een zelfdragend stalen frame van rechthoekig gesloten kokerprofiel, 150 x 100 x 10 mm, en U-profiel 300 mm. Plaatsing van de menger is uiterst eenvoudig door onderzadeling van het frame onder de 8 fundatieplaten, waarna het op de 4 hoekpunten wordt verankerd. De mengtrommel ligt los op de aandrijfwielen en wordt met 2 dwangrollen op z'n plaatst gehouden. Een eenvoudige en snelle installatie is hierdoor mogelijk. De mengtrommel De uit staal vervaardigde mengtrommel is aan de binnenzijde voorzien van een zeer slijtvaste synthetische bekleding van 25 mm dik Polyurethaan, uitgevoerd in vervangbare secties. De eveneens uit staal vervaardigde schoepen zijn bekleed met eenvoudig vervangbare slijtplaten. Afhankelijk van het type is de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger uitgerust met 4 of 6 mengschoepen langs de trommelwand, 2 of 3 middenschoepen 'zwevend' in de trommel van achter naar voor en 2 of 3 uitwerpschoepen. Alle schoepen zijn vast in de mengtrommel gemonteerd en behoeven geen enkel af- of nastellen. De op de vulconus gemonteerde rubber afdichtingsmanchet, tezamen met de conische slijtring op de inlooptrechter, garanderen een lekvrij innemen van de grondstoffen.

6 In 1991 is in opdracht van Zinda door de universiteit van Göteborg een computer simulatiemodel van de mengtrommel gemaakt, waarmee zogenaamde vermoeidheidstests zijn uitgevoerd. Hiermee werd het ontwerp geoptimaliseerd en is de mengtrommel versterkt, om zo de kans op scheuren bij ouderdom tot een minimum te beperken. Foto 5. Computer simulatie van de mengtrommel. Door het efficiënte mengsysteem en de eenvoudige mogelijkheid om de zetmaat in de trommel tijdens de mengtijd-fase te kunnen meten, levert de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger een zeer constante betonkwaliteit. Dit geeft de mogelijkheid om de samenstelling te optimaliseren wat betreft sterkte, verwerkbaarheid en kostprijs, b.v. door een lager cementgehalte. Uit ervaring is inmiddels gebleken dat de Zinda menger ook prima inzetbaar is voor de productie van Hoge Sterkte Beton (HSB) en Zelfverdichtend Beton (ZVB). Bekende projecten hierbij waren tot nu toe de Tweede Stichtse brug te Huizen en de beide Lekbruggen te Vianen (HSB), evenals het Oceanium te Rotterdam en de bibliotheek te Den Haag (ZVB), waarbij in alle gevallen de betonspecie is geleverd uit Zinda mengers. De ZINDA Mk2 omkeertrommel menger is volledig uitgerust met de in de Europesche Machine Richtlijn 89/392/EEG met aanvullingen voorgeschreven veiligheidsvoorzieningen, en wordt geleverd met een IIB-verklaring van de fabrikant (verbod tot ingebruikstelling). Nadat hij zowel mechanisch als elektrisch volgens de geldende voorschriften is geïnstalleerd mag de menger van het CE-merkteken worden voorzien.

7 Foto 6. Nieuwbouw van een betonmortel centrale te Rijswijk in Foto 7. Nieuwbouw van een betonmortel centrale te Amsterdam in Zinda B.V. Postbus 70 Bedrijfsweg CB Lopik 3411 NV Lopik tel.+31 (0) fax.+31 (0) internet: info@zinda.nl

8 Conclusie Standaard wordt de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger gebouwd als model 5000R of 6000R, voor een uitlevering van respectievelijk 5 of 6 m3 betonmortel per charge. In overleg met de klant zijn zelfs afwijkende maten of uitvoeringen mogelijk. Ook kunnen mengtrommels geleverd worden voor bestaande aandrijfframes, bv bij revisie-projecten ter vervanging van een versleten of verouderde trommel. Foto 6 Vernieuwen van een mengtrommel op een betonmortel centrale te Rotterdam. Ook het vervangen van de schoepen door het Mk2-mengsysteem, wat door meerdere Zindagebruikers reeds tot volle tevredenheid is uitgevoerd, behoort tot de mogelijkheden. Samenvattend geldt dat voor de productie van uiteenlopende soorten betonmortel de ZINDA Mk2 omkeertrommel menger een in alle opzichten verstandige keus is, terwijl hij vanwege de bijzonder lage exploitatiekosten ook nog eens erg concurrerend is met anderen!

FEJMERT dwangmengers, algemene informatie FEJMERT. dwangmenger. Betonmenger voor de betonmortelen betonwarenindustrie.

FEJMERT dwangmengers, algemene informatie FEJMERT. dwangmenger. Betonmenger voor de betonmortelen betonwarenindustrie. FEJMERT dwangmengers, algemene informatie - 1 - FEJMERT dwangmenger Betonmenger voor de betonmortelen betonwarenindustrie. FEJMERT dwangmengers, algemene informatie - 2 - Geschiedenis De geschiedenis van

Nadere informatie

TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke

TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke voor alle omstandigheden www.tks-as.no TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke mengresultaat

Nadere informatie

TKS Kuhn FeedMixer. FeedMixer voor alle omstandigheden.

TKS Kuhn FeedMixer. FeedMixer voor alle omstandigheden. FeedMixer voor alle omstandigheden www.tks-as.no TKS heeft in samenwerking met Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

Mengen en mixen. Voskamp Bouw en industrie Betonmixers en dwangmengers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Mengen en mixen. Voskamp Bouw en industrie Betonmixers en dwangmengers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Betonmixers en dwangmengers Mengen en mixen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

BLUE DEVIL. Roterende metaalschaar SNEL STERK RENDABEL RECYCLING. www.zatoshredder.com GEEF UW SCHROOT MEER WAARDE CLOUD REMOTE MONITOR SLOPERIJEN

BLUE DEVIL. Roterende metaalschaar SNEL STERK RENDABEL RECYCLING. www.zatoshredder.com GEEF UW SCHROOT MEER WAARDE CLOUD REMOTE MONITOR SLOPERIJEN Roterende metaalschaar BLUE DEVIL SNEL STERK RENDABEL RECYCLING www.zatoshredder.com GEEF UW SCHROOT MEER WAARDE CLOUD REMOTE MONITOR SLOPERIJEN SLOPERIJEN AUTOSLOPERIJEN GIETERIJEN AUTOFABRIKANTEN BLUE

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track elt tracker Type SK & S Your belt back on track E 14 50 E E Cmin Cmin 0-45 0-45 Cmax Cmax Productafmetingen en maattabel Type andbreedte min. max. C min. C max. Gewicht SK 650-P (-/-PU) 650 900 1160 289

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen Rubbermat op de rol voor ligboxen loopgangen melkstallen Huber: de grootste fabrikant in Europa voor rubbermat op de rol! Onze geschiedenis 1925 als vulkaniseerbedrijf opgericht door Anton Huber sr. in

Nadere informatie

Cen-Trax Belt Tracker

Cen-Trax Belt Tracker Cen-Trax Belt Tracker Brengt uw band weer in het juiste spoor Scheefloop komt regelmatig voor bij transportbandinstallaties. Een vervelend probleem dat niet alleen veel vervuiling, maar ook schade aan

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor bedrijfs- en persoonlijke hygiëne Ecoline hygiënesluizen Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project georiënteerde

Nadere informatie

LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE

LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE LAMPUGNANI DRUKSTRAALCABINE De straal-unit bestaat uit: 1) Straalcabine (LC/3 of LC/2); 2) Cycloon (reclaimer), 25,4 m³/min. 1,1 kw (volautomatisch straalmiddel terugwinsysteem); 3) Straalketel (100 ltr.);

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

RESATO S NIEUWE TYPE WATERJET R-LCM

RESATO S NIEUWE TYPE WATERJET R-LCM RESATO S NIEUWE TYPE WATERJET R-LCM Abrasief waterstraalsnijmachines voorzien van lineaire motoren THE BETTER WAY TO HIGHER CUTTING PERFORMANCE Abrasief waterstraalsnijmachines voorzien van lineaire motoren

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Ashoessets / werkplaats gereedschap

Ashoessets / werkplaats gereedschap Ashoessets / werkplaats gereedschap LÖBRO Ashoessets LÖBRO Ashoessets De originele hoezen van de OE fabrikant. Ashoezen zijn van vitaal belang voor het betrouwbaar functioneren van de aandrijving. GKN,

Nadere informatie

RAP3. Leidingspanning Vac 230 Motorvoeding Vdc 24 Max. stroomafname A 6 Max. opgenomen vermogen VA 180 Nominale koppel danm 26 Openingstijd sec. 2.

RAP3. Leidingspanning Vac 230 Motorvoeding Vdc 24 Max. stroomafname A 6 Max. opgenomen vermogen VA 180 Nominale koppel danm 26 Openingstijd sec. 2. RAP3 Modellen en specificaties De RAP-3 is een elektromechanische slagboom die toegepast kan worden om respectievelijk toegang te verlenen en te ontzeggen naar: parkeerplaatsen, parkeergarages, bedrijven,

Nadere informatie

Bell-control GEBRUIKERSHANDLEIDING (IP66) IDTechnology BV (Bellmarine) Meridiaan 29,

Bell-control GEBRUIKERSHANDLEIDING (IP66) IDTechnology BV (Bellmarine) Meridiaan 29, GEBRUIKERSHANDLEIDING Bell-control (IP66) IDTechnology BV (Bellmarine) Meridiaan 29, NL-2801DA Gouda The Netherlands Tel.: +31-85-4868530 e-mail: info@bellmarine.nl www.bellmarine.nl Copyright 2016 IDTechnology,

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton

Hulpstoffen. Hulpstoffen voor aardvochtig beton voor aardvochtig beton topprestaties in de productie van aardvochtig beton met SikaPaver technologie Prefab betonproducten geproduceerd met aardvochtig beton kenmerken zich door een grote veelzijdigheid

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0 TRAMAT.EU Bandschrapers Brochure 6.0 Eco S bandschrapers en ploegschrapers TraMat Eco S bandschrapers en ploegschrapers zijn ideaal voor het schoon houden van transportbanden waarop grove materialen, zoals

Nadere informatie

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch

specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch specificatie SIMEC automatische CNC gestuurde zaagstraat met verstekstelling type MEC 120 CNC touch Het zagen van producten onder verschillende verstekhoeken is zonder twijfel de meest tijdrovende en dus

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 171 BEPROEVING HEKTOR VACUÜMPOMP VOOR MELKMACHINES j > *1 'S. * 1 * "» AHri! I > I 1 ij! I»/ *. i vi Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

Nadere informatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen Technische specificatie RapidProtect TM 300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs

Nadere informatie

CONDOS: doseerinstallatie voor

CONDOS: doseerinstallatie voor CONDOS: doseerinstallatie voor 1. Inleiding De Condos is een doseerinstallatie voor het doseren van Concrix, constructieve kunststofvezels, in beton. Het systeem is universeel inzetbaar bij aanvoersystemen

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

16.3.2006 Publicatieblad van de Europese Unie L 79/27 COMMISSIE

16.3.2006 Publicatieblad van de Europese Unie L 79/27 COMMISSIE 16.3.2006 Publicatieblad van de Europese Unie L 79/27 COMMISSIE BESCHIKKING VAN DE COMMISSIE van 6 maart 2006 tot vaststelling van klassen van materiaalgedrag bij brand voor bepaalde voor de bouw bestemde

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

EMC. Geen probleem voor machinefabrikanten? Rinus Simonis Trainer / Coach machineveiligheid en vicevoorzitter Vereniging FME-RNCM

EMC. Geen probleem voor machinefabrikanten? Rinus Simonis Trainer / Coach machineveiligheid en vicevoorzitter Vereniging FME-RNCM EMC Geen probleem voor machinefabrikanten? Rinus Simonis Trainer / Coach machineveiligheid en vicevoorzitter Vereniging FME-RNCM Machinefabrikant vroeger en nu elektrotechnicus werktuigbouwkundige elektricien

Nadere informatie

Aanvulling op de technische handleiding. MOVIMOT -opties MLU.1A, MLG.1A, MBG11A, MWA21A. Uitgave 06/2008 16663675 / NL. www.sew-eurodrive.

Aanvulling op de technische handleiding. MOVIMOT -opties MLU.1A, MLG.1A, MBG11A, MWA21A. Uitgave 06/2008 16663675 / NL. www.sew-eurodrive. Aandrijfelektronica \ Aandrijfautomatisering \ Systeemintegratie \ Service SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG P.O. Box 3023 D-76642 Bruchsal / Germany Phone +49 7251 75-0 Fax +49 7251 75-1970 sew@sew-eurodrive.com

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

Aandrijfstations Mestschuifsystemen Over en onder roosters Alle soorten vloeren (ook emissie arme vloeren) LJM Agro

Aandrijfstations Mestschuifsystemen Over en onder roosters Alle soorten vloeren (ook emissie arme vloeren) LJM Agro NL Aandrijfstations Mestschuifsystemen Over en onder roosters Alle soorten vloeren (ook emissie arme vloeren) LJM Agro Het recht op het aanbrengen van wijzigingen is voorbehouden. Copyright 2012 Lind Jensens

Nadere informatie

JEROS Platenpoetsmachine

JEROS Platenpoetsmachine JEROS Platenpoetsmachine Schone en ingesmeerde platen altijd gebruiksklaar! Snel rendement uit uw investering: De JEROS platenpoetsmachine is zeer tijdsbesparend. Het schoonmaken én insmeren van 100 platen

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van een trainingsmolen kunt u uw paard de nodige beweging geven in een gecontroleerde veilige omgeving. De trainingsmolens

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving serie AC-21

Schuifdeuraandrijving serie AC-21 Schuifdeuraandrijving serie AC-21 DICTATOR heeft met de deuraandrijving type 900-21 een uitvoering ontwikkeld welke samen met de besturing SQUARE 940 voldoet aan de eisen volgens de norm EN 12453 (gebruiksveiligheid

Nadere informatie

Sakrete Snelbetonmortel

Sakrete Snelbetonmortel Professionele mortels voor een optimaal resultaat Sakrete Snelbetonmortel Rotsvast en klaar in 5 minuten Mengen niet nodig Het woord Snelbeton zegt al bijna alles; een beton met een zeer snelle verhardingstijd,

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure RR HOLLAND B.V.

Bedrijfsbrochure RR HOLLAND B.V. Bedrijfsbrochure RR HOLLAND B.V. Energieweg 34 4906 CG Oosterhout - Nederland Postbus 288 4900 AG Oosterhout - Nederland Telefoon +31(0)162 45 63 97 Fax +31(0)162 45 80 22 E-mail: sales@rrholland.nl Website:

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS wat verwacht u van een liftenfirma? Als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet over één nacht

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

Toepassingsgids voor Openbaar Vervoer Wanneer Veel Mensen Verplaatsen Individueel Comfort Betekent.

Toepassingsgids voor Openbaar Vervoer Wanneer Veel Mensen Verplaatsen Individueel Comfort Betekent. Wanneer Veel Mensen Verplaatsen Individueel Comfort Betekent. Schindler Roltrappen en Rolpaden Veerkracht Wanneer 'veel' betekent dat iedereen telt. We verplaatsen mensen op een betrouwbare, efficiënte

Nadere informatie

Omschrijving MEGA PACK vouwdeur

Omschrijving MEGA PACK vouwdeur Omschrijving MEGA PACK vouwdeur Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN OVERZICHT 3 2. HOOFDCOMPONENTEN 3 3. EIGENSCHAPPEN PVC DOEK 7 4. HIJSBANDEN 9 5. WIND WEERSTAND 9 6. WERKING 11 7. FOTO S TOEPASSINGEN 12 2 1)

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Handleiding. Bij het installeren en / of samenbouwen van de apparatuur moet voor de ingebruikname alle veiligheidscomponenten zijn aangebracht.

Handleiding. Bij het installeren en / of samenbouwen van de apparatuur moet voor de ingebruikname alle veiligheidscomponenten zijn aangebracht. Woord vooraf Handleiding Het doel van deze handleiding is de gebruiker een inzicht te geven in de werking, montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. Voordat u begint met de plaatsing

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER

URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER URBIN Urbin ondergrondse inzamelsystemen worden in Nederland ontworpen en duurzaam geproduceerd volgens de laatste stand van kennis en regelgeving met oog voor mens en

Nadere informatie

Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 De prestaties die u nodig hebt, de efficiëntie die u wenst.

Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 De prestaties die u nodig hebt, de efficiëntie die u wenst. Schindler 9500 AE Horizontaal rolpad, type 30 De prestaties die u nodig hebt, de efficiëntie die u wenst. Schindler roltrappen en rolpaden De betrouwbare oplossing voor het openbaar vervoer. Reizen in

Nadere informatie

Halfenrail HTA-CE met nieuw design

Halfenrail HTA-CE met nieuw design EUROPEES. TECHNISCH. GOEDGEKEurD. Halfenrail met nieuw design Nummer 1 in Europa: weer een voorsprong In 2011 werden Halfenrail voor het eerst geleverd met CE-markering. Nu, een jaar later, is HALFEN weer

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Europese Regelgeving voor Winter uitrusting op vrachtwagens en bussen. Winter 2013/2014

Europese Regelgeving voor Winter uitrusting op vrachtwagens en bussen. Winter 2013/2014 ALBANIË Sneeuwkettingen voor de aandrijfas dienen aan boord te zijn. Hun gebruik wordt BELGIË Geen plicht. Er wordt symmetrie vereist bij uitrusting met M+S of BOSNIË HERZEGOVINA Winterbandenplicht van

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek. Auke Jellema Account Manager

De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek. Auke Jellema Account Manager De meest efficiënte motor volgens Zweeds onderzoek Auke Jellema Account Manager Stand van zaken Sinds 1-1-2015 minimaal: IE3 of IE2 met frequentieregelaar Voor P 7,5 kw Maar er is ook regelgeving voor

Nadere informatie

Werkbank voor mechanische aandrijvingen

Werkbank voor mechanische aandrijvingen Werkbank voor mechanische aandrijvingen 1 Waar gebruikt men mechanische aandrijvingen? Daar waar mechanische elementen nodig zijn om kracht over te dragen 2 Enkele voorbeelden van mechanische aandrijvingen

Nadere informatie

SLM. Tractielift met machinekamer

SLM. Tractielift met machinekamer SLM Tractielift met machinekamer Flexibiliteit Het type SLM biedt alle gebruikelijke opties, maar gaat verder waar de concurrentie stopt. Zo kan de SLM worden uitgevoerd met o.a.: Afwijkende maatvoeringen

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

KENNIS VAN SPINDELS. Veelzijdige dienstverlening rondom uw spindel

KENNIS VAN SPINDELS. Veelzijdige dienstverlening rondom uw spindel KENNIS VAN SPINDELS Veelzijdige dienstverlening rondom uw spindel ALLES DRAAIT OM ONZE KLANTEN Wij bieden: Eerlijke prijzen Innovatieve reparatie methoden Snelle service Gespecialiseerde knowhow Unieke

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Bosch solar Pakket. Montage- en Gebruikershandleiding 6 720 616 018 (2008/03)

Bosch solar Pakket. Montage- en Gebruikershandleiding 6 720 616 018 (2008/03) osch solar Pakket nl Montage- en Gebruikershandleiding 2 NL Voorwoord In deze installatie-instructie wordt de installatie, ingebruikstelling en het onderhoud van het hele systeem beschreven. De installatie

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

Airworks schroefcompressoren kenmerken zich door de bewezen kwaliteit en innovatieve karakter.

Airworks schroefcompressoren kenmerken zich door de bewezen kwaliteit en innovatieve karakter. Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks Compressors staan voor

Nadere informatie

MKM. Machinekamerloze tractielift

MKM. Machinekamerloze tractielift MKM Machinekamerloze tractielift EEN LIFT WAARVAN U ZELF DE UITVOERING BEPAALT. ONBEPERKTE KEUZE UIT MATERIALEN, VORMGEVING EN TOE TE PASSEN COMPONENTEN. ALLES GEHEEL VOLGENS UW EIGEN WENS. De MKM is zowel

Nadere informatie

Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic

Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic Werkpost voor mechanisch onderhoud van Festo-didactic 1 Waar gebruikt men mechanische aandrijvingen? Daar waar mechanische elementen nodig zijn om kracht over te dragen 2 Enkele voorbeelden van mechanische

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie