REPA TRANSPORTBANDEN. REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REPA TRANSPORTBANDEN. REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest."

Transcriptie

1

2

3 REPA TRANSPORTBANDEN REPA transportbanden B.V. is gevestigd in Uitgeest. REPA levert sinds 1993 transportbanden voor alle industrieën. REPA denkt graag met u mee over innovatieve oplossingen en kan in eigen huis een transportband ontwikkelen die exact voldoet aan de eisen die de situatie hieraan stelt. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Bovendien levert REPA, uit voorraad, alle onderdelen die horen bij een goed werkend transportbandsysteem. REPA is sinds 1998 VCA en ISO 9001 gecertificeerd.

4 24 UURS SERVICE Wanneer u kiest voor REPA transportbanden dan kiest u voor kwaliteit. Wij nemen geen risico met het productieproces in uw bedrijf en werken alleen met de beste kwaliteit rubber en kunststof banden. Tevens beschikken wij over de nieuwste vulcaniseerpersen. Mocht er onverhoopt toch ergens een storing ontstaan dan kunt u rekenen op onze servicemonteurs. Monteurs met verstand van zaken die snel ter plaatse zijn, ook als dat midden in de nacht of in het weekend is. Uiteraard met de juiste onderdelen die REPA op voorraad bewaart. Zo wordt stilstand tot een absoluut minimum beperkt. REPA neemt de productie in uw bedrijf net zo serieus als u dat doet. Ook voor service in het buitenland beschikt REPA over ruim voldoende steunpunten.

5 Vraag vrijblijvend een inspectie voor uw transportinstallatie aan. Met rapportage! MONTAGE / ONDERHOUD / INSPECTIE REPA is meer dan een transportbanden leverancier. Wij kunnen uw transportinstallatie inspecteren en hiervan een rapportage maken. Zo brengen wij eventuele knelpunten voor u goed in beeld. Wij maken dan een plan van aanpak en bespreken dat samen met u, zodat u storingen en stilstand kan voorkomen! Tevens maken wij inventarislijsten van alle transportbanden die in uw bedrijf aanwezig zijn. Omdat alle gegevens over de banden dan bij ons bekend zijn, kunnen wij altijd op de snelste manier de band maken en monteren!

6 KUNSTSTOF BANDEN De kunststof banden van REPA kunnen geheel naar uw specificaties door ons worden voorzien van golfranden en meenemers. REPA kan elk soort kunststofband leveren op de maat die uw bedrijfssituatie voorschrijft. De kunststofbanden van REPA voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben zeer goede stuureigenschappen. Wanneer u op een eenvoudige manier aan de HACCP eisen wilt blijven voldoen, kiest u voor de anti-bacterieband van REPA. De anti-bacterie band is leverbaar in wit en blauw. Deze band loopt perfect over mes-overgangen en is ongevoelig voor olie en vetten. Voor meer informatie over de anti-bacterie band vraagt u naar onze speciale folder of bezoekt u

7 RUBBER BANDEN Chevronbanden met profielen van 15mm t/m 32mm hoog, voor de echte steile opvoerbanden. Ook voor uw bedrijfssituatie heeft REPA de beste oplossing. Alle banden kunnen worden voorzien van meenemers van verschillende hoogten. Elevatorbanden worden door REPA volgens klantspecificatie vervaardigd. Tot het leveringsprogramma van REPA behoren ook olie-, vet- en hittebestendige rubber transportbanden. REPA heeft tientallen kilometers rubber transportband in voorraad. Deze banden zijn, door de slijtvastheid, geschikt voor het meest intensieve gebruik. Ook de stuureigenschappen van onze rubber transportbanden zijn uitstekend.

8 SCHAKELBANDEN Voor sommige toepassingen zijn conventionele transportbanden niet de beste oplossing. Daarvoor levert REPA kunststof schakelbanden. Het assortiment van REPA kunststof schakelbanden bestaat o.a. uit bochtbanden t.b.v. spiraaltorens, opvoerbanden, accumuleerbanden etc., welke ook toegepast kunnen worden in productielijnen voor ontwatering, drogen en blancheurs. Continu worden er nieuwe types ontwikkeld waardoor de toepassingsmogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Deze schakelbanden bestaan meestal uit de volgende kunststoffen: Polypropylene (PP) Polyethylene (PE) Polyacetal (POM) Voor meer technische informatie en prijzen, neemt u contact op met onze technische adviseurs.

9 CONFECTIE / PRODUCTIE REPA produceert transportbanden volgens klantspecificaties. Transportbanden die volledig voldoen aan de eisen die de situatie stelt. REPA werkt uitsluitend met hoogwaardige kunststoffen en weefsels. Daardoor hebben deze banden goede stuureigenschappen en zijn ze slijtvast. Door de productie in eigen beheer te houden kan REPA nu banden leveren in elke gewenste maat. Desgewenst voorzien van bijvoorbeeld: meenemers, stuursnaren, golfranden of gesloten kanten. De deklaag kan van verschillende profielen worden voorzien. REPA kan de banden voorzien van diverse stuursnaren, morsranden en meenemers in diverse hoogten.

10 VOEDING De voedingsindustrie vraagt om een zeer specifieke benadering van het transportbandensysteem. Hier worden veelal kunststofbanden en schakelbanden ingezet. In ons assortiment vindt u ondermeer: PVC, PU, PE, PP, siliconen, teflon en gaas banden. Om aan alle normen in de voedingsveiligheid en volksgezondheid te kunnen voldoen kiest men voor REPA HACCP transportbanden. Het onderscheidende kenmerk van deze banden is hun speciale coating die de groei van schadelijke bacteriën en schimmels voorkomt, zonder de toepassing van bacteriedodende additieven. Met de transportbanden van REPA wordt het eenvoudig om aan de HACCP norm te blijven voldoen. Goede reinigingseigenschappen en geringe doordringbaarheid voor oliën en vetten. De HACCP banden zijn leverbaar met een blauwe bovenzijde voor extra hygiënische veiligheid. Dit vergemakkelijkt de controle op de reiniging terwijl de werkomstandigheden ook verbeteren. Voor meer info over deze band vraagt u naar de speciale folder of bezoekt u

11 DISTRIBUTIE / LOGISTIEK In een situatie waarin dagelijks tienduizenden mensen afhankelijk zijn van een goed werkend transportbanden systeem kies je voor zekerheid. Van de incheckbalie naar de distributie en het laadsysteem van de vliegtuigen, REPA levert en installeert vrijwel al deze transportbanden. Een luchthaven is constant aan uitbreiding onderhevig en zo ook het transportbandensysteem dat wordt gebruikt. Nieuwe situaties ontstaan en die vragen vaak om nieuwe innovatieve oplossingen. In het geval van onvoorziene calamiteiten kan men vertrouwen op de 24 uurs dienst van REPA. De technische adviseurs van REPA denken graag mee om de beste oplossing voor elke situatie te bepalen. Alleen zo ontstaat er een transportbandsyteem dat zoveel mogelijk storingsvrij functioneert. Of dat nu voor de meest uitgebreide en vooruitstrevende luchthaven ter wereld is of voor kleine toepassingen.

12 TUINBOUW / AGRARISCH Ook in de tuinbouw wordt er om speciale transportbanden gevraagd. Specifieke wensen vragen om duurzame oplossingen. REPA heeft meer dan 400 verschillende typen kunststof transportbanden in haar programma. REPA heeft de ervaring en know-how in huis om ook in uw bedrijfssituatie de juiste transportbanden op de juiste plaats in te zetten. Vanzelfsprekend kan REPA vrijwel alle kunststof banden voorzien van aanpassingen als; meenemers, golfranden, stuursnaren, gesloten kanten en morsranden. De transportbanden van REPA hebben zeer goede stuureigenschappen en zijn bijzonder slijtvast. Kunststof of rubber banden. Voor elke situatie in de tuinbouw heeft REPA de juiste band.

13 BULK INDUSTRIE Aan de rubberbanden in de bulk industrie worden zware eisen gesteld. Slijtvast en goede stuureigenschappen zijn kenmerken waar deze banden aan moeten voldoen. REPA levert deze banden en kan ze ook voorzien van meenemers en golfranden. Het programma van REPA omvat natuurlijk ook de olie- en vetbestendige banden en de hittebestendige banden. Tevens leveren wij Chevronbanden met profielen van 15mm t/m 32mm hoog. Voor elke toepassing heeft REPA de juiste band in huis of kan deze snel voor u ontwikkelen. De ContiClean is een rubberband met een speciale kunststofcoating op de draagzijde. Het is een transportband die het kleven en aanbakken van een product drastisch tegengaat. Zonder ContiClean Met ContiClean Voor meer info over ContClean vraagt u naar de speciale folder of bezoekt u

14 ZWARE INDUSTRIE Ook onder de meest extreme omstandigheden dient een transportband goed zijn werk te doen. Hitte, kou en zeer zware belasting vergen het uiterste van banden die in de zware industrie worden ingezet. Een foutje in de constructie van de band of een verkeerde montage van de band leidt in zo n geval al snel tot storing of stilstand. Daarom kiest men ook hier voor zekerheid en dus voor transportbanden en montage van REPA. De Rip-protectband van REPA is voorzien van staalkoorden in de deklaag ter bescherming van het weefselpakket. REPA levert en installeert ook automatische stuurrollen die de banden op de moeilijkste punten in bedwang houden.

15 AFSCHRAPERS Bij het transport van bulkgoederen is een veel gehoorde klacht dat er vervuiling optreedt. Hiervoor heeft REPA Transportbanden een uitgebreid assortiment van hoogwaardige afschrapers (ook voor de voedingsmiddelenindustrie). Op plaatsen waar geen afschraper mogelijk is, leveren wij zelfroterende borstelreinigers. Belangrijk is dat de schrapers op een juiste manier gemonteerd en afgesteld worden. Ook regelmatig inspecties uitvoeren van de afchrapers en de transportbanden kan schade en stilstand voorkomen. Onze service monteurs hebben ruime ervaring met deze facetten, zodat zij uistekend een rapportage kunnen maken over de complete installatie. Voor meer informatie over ons leveringsprogramma van de afschrapers:

16 TROMMELS / ROLLEN Ook voor aandrijftrommels, keertrommels, gelagerde rollen en trogstellen vindt u in REPA een geschikte partner. De produktie van deze rollen gebeurt in eigen beheer en op klantspecificatie. Zowel voor de zware industrie met diameters tot 1200 mm, als voor de lichtere industrie. Bijvoorbeeld in bakkerijen, met mesovergangen met diameters van 8 mm in RVS, alles is mogelijk. Verder bekleedt REPA ook stortpunten, trechters, bunkers etc. REPA heeft een aparte afdeling waar de trommels en rollen worden bekleed. Dit gebeurt veelal met slijtvast rubber dat in verschillende diktes en hardheden verkrijgbaar is. Van geprofileerd rubber voor de aandrijftrommels en glad rubber voor de keertrommels. Ook kunnen wij aandrijftrommels bekleden met keramiek. Voor de voedingsindustrie hebben we speciale bekledingen die olie en vetbestendig zijn en voldoen aan alle richtlijnen van de FDA en HACCP. Materialen die veel worden ingezet zijn: pvc, rubber, pu, siliconen etc. De rollen worden veelal koud gevulkaniseerd, maar we leveren ook rollen die warm gevulkaniseerd zijn. In sommige installaties kunnen onze vakbekwame service monteurs ook ter plaatse een trommel bekleden, zodat deze niet helemaal uitgebouwd hoeft te worden.

17 TROGSTELLEN Trogstellen in de DIN maten kunnen vaak uit voorraad geleverd worden. Andere maten kan REPA op klantspecificatie produceren. Bij licht transport heeft u de mogelijkheid tweedelige of driedelige trogstellen toe te passen. Voor wat zwaarder transport kunt u kiezen voor de compact uitvoeringen. Voor continu zwaar transport heeft REPA de stalen frames in koud of warm gewalst profiel, eventueel voorzien van een toespoor en een troghoek met verschillende graden. Alle oppervlakte behandelingen zijn mogelijk. Rollen met steunringen voorkomen aangroei op de retourrollen. Rollen met stootringen worden meestal geplaatst op stortpunten. Door de veerkracht van de ringen voorkomt u beschadigingen aan de band bij het storten van zware en scherpe materialen. De rollen kunnen natuurlijk ook bekleedt worden met een anti vuilbekleding. REPA is ook het adres voor guirlandes.

18 TANDRIEMEN / DRIJFRIEMEN In de moderne aandrijf- en transporttechniek zijn tandriemen een uiterst veelzijdig machineonderdeel. Door de goede positioneernauwkeurigheid is de toepassing van tandriemen in veel situaties vaak onontbeerlijk. De tandriemen zijn onderhoudsvrij en zeer slijtagebestendig. Deze eigenschappen maken de tandriemen zeer geschikt voor toepassingen waar grote versnellingen / vertragingen en een grote positioneernauwkeurigheid verlangd worden. Vanzelfsprekend kan REPA de riemen in eigen fabriek modificeren om aan uw specificaties te voldoen. Hoogrendements vlakke aandrijfriemen geven u de oplossing van al uw aandrijfvraagstukken bij grote krachtoverbrengingen. Vouw- en machinebanden zijn in te zetten in bijvoorbeeld postsorteermachines. Uiteraard zijn ze ook inzetbaar in de papier-, kartonnage- en verpakkingsindustrie. Hoogrendements tangentiaalriemen en spindelbanden voor de moderne textielmachines. Indien nodig kan REPA deze riemen ter plaatse lassen.

19

20 Repa Transportbanden Westerwerf 20, 1911 JA Uitgeest Tel Fax Website: ISO 9001 VCA*

Recycling & Bulk. Rollen Transportbanden. Service. Groothandel Toebehoren

Recycling & Bulk. Rollen Transportbanden. Service. Groothandel Toebehoren Rollen Transportbanden Service Groothandel Toebehoren Transportbanden Rollen Aandrijfrollen, keerrollen en stuurrollen ACB Transportbanden & Onderdelen levert en installeert rollen van diverse materialen

Nadere informatie

Agro & Food. Rollen Transportbanden. Systemen. Service. Groothandel Toebehoren

Agro & Food. Rollen Transportbanden. Systemen. Service. Groothandel Toebehoren Rollen Transportbanden Agro & Food Service Systemen Groothandel Toebehoren Transportbanden Rollen Kunststof transportbanden Kunststof transportbanden bestaan veelal uit PVC/PUR of PE. ACB levert ruim 200

Nadere informatie

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen.

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen. Spiessens is reeds generaties actief met het ontwerpen en construeren van transportbanden. Sindsdien werden meer dan 000 transportbanden voor diverse sectoren berekend, ontwikkeld en gebouwd in eigen huis.

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

Soliflex PRO & Soliflex PRO mini

Soliflex PRO & Soliflex PRO mini NL Introductie van de Soliflex PRO mini Soliflex PRO & Soliflex PRO mini NIEUW De meest hygiënische band www.ammeraalbeltech.nl Een aanwinst voor de voedingsmiddelenindustrie: Zeer hygiënisch en hierdoor

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

transportbandenservice

transportbandenservice transportbandenservice één bedrijf - één partner - één en al service TransporTrollen Trommels- Trommelbekleding 01 TransporTrollen afhankelijk van het te transporteren product leveren wij transportrollen

Nadere informatie

EquipmEnt & parts nl

EquipmEnt & parts nl Equipment & Parts NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to MOVE 4 banzo Equipment & Parts 5 inhoud Equipment

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Totaal Service Concept

Totaal Service Concept NL Totaal Service Concept Ammeraal Beltech Care Inspectie Overeenkomst A Service rondom... Inspectie Overeenkomst A behelst het volledig inventariseren en periodiek visueel inspecteren van alle door u

Nadere informatie

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT

C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT C10CBNL0608 STAS GROUP SINDS 1954 DÉ SPECIALIST IN AANDRIJVEN EN TRANSPORT 2 De markt van aandrijftechniek en transport is een gevarieerde, dynamische wereld vol aanbieders, fabrikanten en leveranciers.

Nadere informatie

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA GEROFILEERE RUER TRNSORTNEN HET OMLETE ROGRMM 2 3 Inleiding 4 5 6 Onze beschrijving / eklaag kwaliteiten Eindloos maken / Leveringsmogelijkheden / Toepassingsgebieden Lprofielen (17 mm) 8 Mprofielen (

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Rubber meenemerbanden. Hotcleat.

Rubber meenemerbanden. Hotcleat. Rubber meenemerbanden Hotcleat www.ammeraalbeltech.nl Ammeraal Beltech ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd proces- en transportbanden die worden toegepast in vrijwel alle marktsegmenten; land-

Nadere informatie

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud Machinebouw Infratechniek Milieutechniek Engineering Onderhoud Machinebouw Voorwoord Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De onderneming

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0 TRAMAT.EU Bandschrapers Brochure 6.0 Eco S bandschrapers en ploegschrapers TraMat Eco S bandschrapers en ploegschrapers zijn ideaal voor het schoon houden van transportbanden waarop grove materialen, zoals

Nadere informatie

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall

TriboBall sferische lagers De volledig onderhoudsvrije en zeer corrosiebestendige TriboBall ELCEE BELUX BVBA Al meer dan 0 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers binnen de Benelux. Inspelend op de behoefte van de markt zijn

Nadere informatie

Hygiënische Wandbescherming

Hygiënische Wandbescherming Hygiënische Wandbescherming WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARkTEN, CATERING, PHARMACEUTICA,...

Nadere informatie

NO-WEAR stortpuntplaat

NO-WEAR stortpuntplaat NO-WEAR stortpuntplaat Deze stortpuntplaat van hoogwaardig slijtvast polyurethaan voorzien van conische punten creëert een beschermend oppervlak dat zichzelf continu blijft vernieuwen doordat het materiaal

Nadere informatie

de Wit als leverancier van speciale nagels

de Wit als leverancier van speciale nagels de Wit als leverancier van speciale nagels www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog steeds voor in de huidige

Nadere informatie

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting.

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting. NL Innovation & Service in Belting www.ammeraalbeltech.com Welkom bij Wie zijn wij is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties in bijna alle

Nadere informatie

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting.

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting. BE Innovation & Service in Belting www.ammeraalbeltech.be Welkom bij Wie zijn wij is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties in bijna alle industrieën.

Nadere informatie

ACB Kunststof Transportbanden

ACB Kunststof Transportbanden ACB Kunststof Transportbanden ACB beschikt over een eigen confectie afdeling voor kunststof transportbanden welke op klantspecificatie worden gemaakt. Deze banden kunnen worden voorzien van stuursnaar,

Nadere informatie

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN PROFILERINGEN. endless in service and innovation

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN PROFILERINGEN. endless in service and innovation KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN PROFILERINGEN 2 LBS Emmen beschikt over een uitgebreid programma van verschillende profileringen voor kunststof transportbanden. Deze profileringen zijn geschikt voor diverse

Nadere informatie

Rol en walsbekleding. R&K Techniek B.V. Groep 01-1 Rol en walsbekleding. Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2. Bekleden van walsen rubber 01-3

Rol en walsbekleding. R&K Techniek B.V. Groep 01-1 Rol en walsbekleding. Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2. Bekleden van walsen rubber 01-3 Groep 01-1 Rol en walsbekleding Groep Rol en walsbekleding Inhoud Bladzijde Inleiding rol en walsbekleding rubber 01-2 Bekleden van walsen rubber 01-3 Tabel rubberkwaliteiten 01-4 Tabel polyurethaan kwaliteiten

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN

HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN 1 HANDLEIDING STUREN VAN TRANSPORTBANDEN 1. INLEIDING Hiermede willen wij pogen een kleine hulp te geven om bij scheeflopende banden de oorzaak of eventuele oplossingen hiervan te vinden. Als een band

Nadere informatie

Advies ontzorgen. wanden plafonds vloeren

Advies ontzorgen. wanden plafonds vloeren Advies ontzorgen realisatie wanden plafonds vloeren HACCP Leverancier en uitvoerder van hygiënische afbouwsystemen voor wand-, plafond- en vloer Sentho B.V. Sentho B.V. is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder

Nadere informatie

GenCon (General Conveyor) transportbanden

GenCon (General Conveyor) transportbanden VOLTA Belting Technology Ltd. Dutch GenCon (General Conveyor) transportbanden The Next Step in Belting VOLTA Belting Technology Ltd. Vlakke transportbanden voor algemene toepassingen Steeds meer wordt

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Rubber profielbanden. Probelt.

Rubber profielbanden. Probelt. Rubber profielbanden Probelt www.ammeraalbeltech.nl Ammeraal Beltech ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd proces en transportbanden die worden toegepast in vrijwel alle marktsegmenten; land en

Nadere informatie

Cen-Trax Belt Tracker

Cen-Trax Belt Tracker Cen-Trax Belt Tracker Brengt uw band weer in het juiste spoor Scheefloop komt regelmatig voor bij transportbandinstallaties. Een vervelend probleem dat niet alleen veel vervuiling, maar ook schade aan

Nadere informatie

RUBBER TRANSPORTBANDEN GEPROFILEERD. endless in service and innovation

RUBBER TRANSPORTBANDEN GEPROFILEERD. endless in service and innovation RUER TRNSORTNDEN GEROFILEERD 2 foto uit bauma 3 Inleiding 4 Onze beschrijving / Deklaag kwaliteiten 5 Eindloos maken / Leveringsmogelijkheden / Toepassingsgebieden 6 H-L-profielen (17 mm) 7 H-M-profielen

Nadere informatie

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN STUURSNAREN EN -STROKEN. endless in service and innovation

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN STUURSNAREN EN -STROKEN. endless in service and innovation KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN STUURSNAREN EN -STROKEN 2 LBS Emmen beschikt over een groot en breed assortiment stuursnaren en stroken in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en kwaliteiten. Deze stuursnaren-

Nadere informatie

FIXATIE SYSTEEM T.B.V MEDISCHE INSTRUMENTEN.

FIXATIE SYSTEEM T.B.V MEDISCHE INSTRUMENTEN. www.oortman-rubber.nl FIXATIE SYSTEEM T.B.V MEDISCHE INSTRUMENTEN. Oortman Rubber levert naast allerlei technische rubber producten ook rubber producten voor de medische markt. Dit zijn in hoofdzaak siliconen

Nadere informatie

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN MEENEMERS. endless in service and innovation

KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN MEENEMERS. endless in service and innovation KUNSTSTOF TRANSPORTBANDEN MEENEMERS 2 De kunststof meenemers van LBS Emmen worden met behulp van hete lucht of hoogfrequente technologie geconfectioneerd. Op de door ons ontwikkelde machines wordt er zodoende

Nadere informatie

de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven

de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER NEAEN RotaBlanch De draaitrommel blancheur NEAEN RotaBlanch wordt gebruikt voor het blancheren van groente, fruit, peulvruchten, pasta en vis,

Nadere informatie

CleanRock. Hygiënische Wandbescherming. WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP

CleanRock. Hygiënische Wandbescherming.   WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP PolySto2019NLv1 WATER RESISTENT TIJDBESPAREND Hygiënische Wandbescherming SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARKTEN, CATERING, PHARMAINDUSTRIE,...

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE THE PROCESS PERFECTION PEOPLE UW IDEALE LOGISTIEKE PARTNER Budi is de ideale logistieke partner in lasersnijden, watersnijden en CNC-kanten. Bij Budi wordt uw tevredenheid gegarandeerd. Door onze process

Nadere informatie

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging Bandtransporteurs brengt lijn in beweging Bandtransporteurs van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track

Belt tracker. Type SK & S. Your belt back on track elt tracker Type SK & S Your belt back on track E 14 50 E E Cmin Cmin 0-45 0-45 Cmax Cmax Productafmetingen en maattabel Type andbreedte min. max. C min. C max. Gewicht SK 650-P (-/-PU) 650 900 1160 289

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

betrouwbaar flexibel grote voorraad snelle levering uitgebreid assortiment klantgericht

betrouwbaar flexibel grote voorraad snelle levering uitgebreid assortiment klantgericht betrouwbaar flexibel grote voorraad snelle levering uitgebreid assortiment klantgericht www.euro-belt.nl 3 profiel WT profiel ST profiel SQPR w bandcode Totale Dikte Trommel Ø Trommel Ø dikte deklaag Gewicht

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the De nieuwe levertijd standaard voor hygiënische RVS transportsystemen Member of the Multiparts Een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige

Nadere informatie

THE NEXT GENERATION BUY THE ORIGINAL AND ENJOY A QUALITY PRODUCT. hotcleat MEENEMERS. endless in service and innovation

THE NEXT GENERATION BUY THE ORIGINAL AND ENJOY A QUALITY PRODUCT. hotcleat MEENEMERS. endless in service and innovation MEENEMERS THE NEXT GENERATION BUY THE ORIGINAL AND ENJOY A QUALITY PRODUCT 2 3 4 5 6 7 9 Inleiding Onze beschrijving T-Hotcleat / C-Hotcleat TC-Hotcleat Golfranden en sidelocks Stuursnaren / Langsranden

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

componenten voor elevatoren

componenten voor elevatoren componenten voor elevatoren Elevatorbanden Elevatorbekers Bevestigingsmaterialen Elevatorbandverbinders Aandrijf- en keertrommels Trommelbekleding Procesbewakingssystemen solid partners for powder & bulk

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

Stopt u maar met zoeken, wij hebben t.

Stopt u maar met zoeken, wij hebben t. Stopt u maar met zoeken, wij hebben t. PTFE Tapes Sealdraad Bak & Braadbanden Getande Steek & Schalenmessen Tandriemen Silicone Rubber Profiteer van onze mogelijkheden. PTFE tapes Wij hebben een uitgebreid

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

VACUFLEX. Polyurethaan slijtvaste slangen

VACUFLEX. Polyurethaan slijtvaste slangen VACUFLEX Polyurethaan slijtvaste slangen Brevo biedt met het Vacuflex programma een uitgebreide serie polyurethaan slangen in verschillende kwaliteiten voor een breed toepassingsgebied. Er zijn 3 series

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Volledig RVS flexibele slangen

Volledig RVS flexibele slangen Volledig RVS flexibele slangen Hoge-temperatuur verwarmingssystemen Zonneboilersystemen Koelsystemen Drinkwater Stoom Gas Naast de RVS omvlochten flexibele slangen met rubberen binnenslang (zie tab 5)

Nadere informatie

Productindex ComFort assortiment

Productindex ComFort assortiment Productindex ComFort assortiment ComFort De zekerheid van comfortabel hygiënisch werken ComFort is al meer dan twintig jaar de vertrouwde naam voor een compleet assortiment hoogwaardige hygiëne artikelen.

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels

BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels BIS HD 500 en 1501 Heavy Duty Beugels walraven.com BIS Heavy Duty Beugels Houdt grip op uw installatie! Met en zonder inlage Het geheel vernieuwde assortiment BIS HD Beugels bestaat uit type HD 1501 (met

Nadere informatie

Vellenremmen. Service informatie. De beste onderdelen voor uw Heidelberg offsetpers. Voordelen van originele Heidelberg vellenremmen

Vellenremmen. Service informatie. De beste onderdelen voor uw Heidelberg offsetpers. Voordelen van originele Heidelberg vellenremmen Service informatie Vellenremmen De beste onderdelen uw Heidelberg offsetpers De beste kwaliteit en advies van specialisten. Originele Heidelberg onderdelen verzekeren optimale en efficiënte productie.

Nadere informatie

world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels

world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels world DM ONTWIKKELT, PRODUCEERT EN LEVERT on wheels we zijn in staat concurrerend te werken en we bewijzen dat special niet standaard voor hoge kostprijs staat! Frank van Schaaijk, directeur DM wheel systems

Nadere informatie

LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN

LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN LANGERE LEVENSDUUR - LAGERE KOSTEN Innovaties op het gebied van hoogwaardige kunststoffen Polymeer glijlagers van igus vormen de stap van een eenvoudige kunststofbus naar een getest, berekenbaar en snel

Nadere informatie

Siliconen verwarmingsmatten

Siliconen verwarmingsmatten Flexibele, siliconen verwarmingsmatten zijn voor zeer veel verschillende toepassingen bruikbaar. De verwarmingsmatten worden toegepast in onder andere laboratoria, ruimtevaart, machinebouw, tankindustrie

Nadere informatie

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT

EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT BANDSTUURSYSTEEM EEN PRODUCTIEVE, VEILIGE EN BETROUWBARE OPLOSSING OP HET GEBIED VAN MATERIAALTRANSPORT KENMERKEN IN ÉÉN OOGOPSLAG VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG HET BEKROONDE TRU-TRAC SYSTEEM Eenvoudig te

Nadere informatie

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS 2400 serie Eén serie, talloze toepassingen ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De meest toegepaste serie De 2400-serie van LIPS is de meest gebruikte slotenserie voor binnen- en

Nadere informatie

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY KNOLLEN EN WORTELEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

WELLWAIJ BELTING PROFIEL OVERZICHT

WELLWAIJ BELTING PROFIEL OVERZICHT Profilering heeft een belangrijke invloed op de eigenschappen van een transportband. levert kunststof transport- en procesbanden met meer dan 50 verschillende soorten profielen. Daarnaast kunnen wij voor

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries Kracht door samenwerking VDL Fibertech Industries VDL Fibertech Industries Composieten als carbon fiber en glas fiber worden onder andere gebruikt in formule 1 auto s en de nieuwste vliegtuigen, tennisrackets

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Technische slangen en toebehoren. voor de kunstofverwerkende industrie en het transport van slijtende stoffen

Technische slangen en toebehoren. voor de kunstofverwerkende industrie en het transport van slijtende stoffen Technische slangen en toebehoren voor de kunstofverwerkende industrie en het transport van slijtende stoffen 2013 / 2014 NOBI Technical Hoses b.v. NTH, uw slangspecialist. Feiten: NOBI; een bedrijf met

Nadere informatie

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N

L E I D I N G T E C H N I E K C O M P E N S A T O R E N L E I D I N G T E C H N I E K STA AL Profiltra levert stalen compensatoren met diameters variërend van 15 tot 7000 mm. Ze zijn o.a. leverbaar in de volgende staalsoorten: AISI 304, 316, 321, 309, 310,

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

BUVA composites specialist in kunststoffen

BUVA composites specialist in kunststoffen BUVA composites specialist in kunststoffen Informatie over TRALI-GRATE Kunststof roosters en planken BUVA composites levert hoogwaardige kunststof roosters voor vele industriële en civiele toepassingen.

Nadere informatie

De zekerheid van Zantingh

De zekerheid van Zantingh De zekerheid van Zantingh Een betrouwbare partner Zantingh staat voor zekerheid. Zekerheid als het gaat om advies, betrouwbare producten, installaties, service en onderhoud. We doen dat met een gemotiveerd

Nadere informatie

sensor solutions temperature

sensor solutions temperature thermo - electra measurement and control technics sensor solutions temperature Multipoint temperatuur-sensoren worden veelal gebruikt voor temperatuurprofiel bepaling in pilot plants, fornuizen, hoge druk

Nadere informatie

Gietbrons en roestvast staal

Gietbrons en roestvast staal Gietbrons en roestvast staal Gietbrons en roestvast staal GIETBRONS EN ROESTVAST STAAL Sinds 1960 is Elcee leverancier van glijlagers en glijstrippen in alle mogelijke gietbronsen roestvast staalkwaliteiten.

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

productcatalogus - stelvoeten

productcatalogus - stelvoeten productcatalogus - stelvoeten productcatalogus Internet www.gmt-benelux.nl Tel. +31 77 387 25 56 Zelf samen te stellen stelvoeten GMT biedt u een uniek assortiment zelf samen te stellen stelvoeten. Iedere

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak 2008. Alles op CD-rom

Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak 2008. Alles op CD-rom KORTE BERICHTEN Recyclingbranche centraal Deze editie van De Band staat geheel in het teken van de recyclingbranche. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de schrapers van Manuflex, de veelzijdige

Nadere informatie

Ketting geleidingsprofielen Prijslijst 2008

Ketting geleidingsprofielen Prijslijst 2008 Ketting geleidingsprofielen Prijslijst 08 Prijzen in Euro, exclusief BTW. Wijzigingen/zetfouten voorbehouden. Overige prijzen op aanvraag (). Versie: MP 01-10-08 HMPE-1000 Prijzen in Euro, exclusief BTW.

Nadere informatie

Innovation & Service in Belting

Innovation & Service in Belting NL Innovation & Service in Belting 1 Welkom bij Ammeraal Beltech Feiten en getallen Ammeraal Beltech is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

VERSTEDEN LEIDINGSYSTEMEN BV LEIDINGGEVEND IN GVK

VERSTEDEN LEIDINGSYSTEMEN BV LEIDINGGEVEND IN GVK LEIDINGGEVEND IN GVK PROFIEL Versteden Leidingsystemen ontwerpt, produceert, construeert, monteert en onderhoudt glasvezelversterkte polyester, vinylester en epoxy leidingen, al dan niet voorzien van PVC-U,

Nadere informatie

Dordrecht Alkmaar Eerbeek Rotterdam-Rijnmond Groningen Almelo Eindhoven Roermond Leeuwarden Amsterdam Gouda Terneuzen

Dordrecht Alkmaar Eerbeek Rotterdam-Rijnmond Groningen Almelo Eindhoven Roermond Leeuwarden Amsterdam Gouda Terneuzen System Plast System Plast ontwikkelt en produceert conveyor componenten voor vele toepassingen en industrieën. Het toevoegen van scharnierbandkettingen en modulaire transportbanden heeft geleid tot het

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie