nieuwsbrief Het Element januari 19.01

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Het Element januari 19.01"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Het Element januari 19.01

2 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken Zo aan het einde van een jaar is het mooi om eens terug te kijken naar wat het jaar 2018 ons gebracht heeft. Een prachtige nieuwe naam, die op de gevel prijkt. En de onderwijsvernieuwingen die daarbij hoorden. Zoals het werken met Jeelo thema s in de hele school, maar ook het werken met snappet in de groepen 4 t/m 8. En het aanbieden van muziek onderwijs na schooltijd. Ons onderwijs staat niet stil. En daar zijn we trots op! Dinsdag 18 december hebben de kinderen van de bovenbouw unit een bezoek gebracht aan Hof Mondriaan. Daar hebben ze met de bewoners wintermutsjes van wol gemaakt en vooral veel met elkaar gesproken. De kinderen waren onder de indruk van de verhalen, van het feit dat ze merkten dat veel bewoners het zo leuk vonden dat zij er waren en dat ze merkten dat veel bewoners eenzaam waren. Ook hebben de kinderen aan de bewoners pakketten uitgedeeld vanuit de RIKI stichting. Woensdagochtend 19 december, vond de jaarafsluiting plaats waarbij alle groepen een presentatie gaven op het podium. We hebben gezien en gehoord dat de muzieklessen van Marloes Wondergem vruchten afwerpen: het niveau was erg hoog! Leuke en goede presentaties, waarbij dans en zang centraal stonden. Knap gedaan! Woensdagavond, 19 december vierden wij met elkaar het kerstfeest. Samenzijn stond centraal. Bij kleuters en peuters werd gestart met een peuter en kleuterconcert waar ouders en andere belangstellenden bij aanwezig waren. Heel veel ouders hadden iets te eten te gemaakt en kinderen hebben genoten van het enorme aanbod en de vele lekkere dingen die ze konden nemen. Het was een fijne en gezellige avond. Donderdag 20 december was het eindelijk zo ver. De cadeau s betaald door Nationaal Fonds Kinderhulp werden uitgedeeld. Ieder kind had op bol.com voor een bedrag van 20,00 één of meer cadeaus mogen kiezen. Het is een enorm gepuzzel geweest, heel veel werk voor vooral Esmaralda Akdag, die de organisatie op zich had genomen, maar het was het waard! Wat waren de kinderen blij met hun cadeaus.

3 Algemeen nieuws Aanvulling kalender Dinsdag 21 mei - Archipel personeelsdag, alle kinderen zijn vrij Geen zwemdiploma en in groep 6,7 of 8 De gemeente Middelburg maakt het financieel mogelijk dat kinderen die in groep 6,7 of 8 zitten en geen zwemdiploma hebben, dit toch kunnen halen. Het zwemmen vindt iedere dinsdag plaats gedeeltelijk onder en gedeeltelijk buiten schooltijd. De kinderen worden vervoerd met personenbusjes en vanuit school gaat er begeleiding mee. Schilderen plafonds In de kerstvakantie zijn de plafonds van de lokalen van midden- en bovenbouw geschilderd. De andere lokalen komen later in het jaar aan de beurt. Info-moment Op maandag 7 januari bent u weer welkom voor het informatiemoment bij de directeur. Yvonne staat klaar voor al u vragen of opmerkingen. Verjaardag leerlingen in januari 01 januari Moataz, 10 jaar 05 januari Alexander, 11 jaar 09 januari Rojahnell, 7 jaar 12 januari Imre, 11 jaar 15 januari Réchayvairo, 4 jaar 16 januari Ahed, 7 jaar Achmed, 6 jaar 17 januari Cataleya, 4 jaar Wij wensen alle jarigen een hele fijne verjaardag! 20 januari Asmara, 4 jaar 22 januari Aldin, 9 jaar 24 januari Umeyma, 6 jaar 25 januari Rabia, 6 jaar 26 januari Sham, 6 jaar 27 januari Osman, 4 jaar Neda, 7 jaar 29 januari Maryama, 9 jaar Nieuwe leerlingen In groep 1 staat er weer een nieuw stoeltje klaar, deze keer voor Yousef die deze maand 4 jaar wordt. Welkom op Het Element! Jeelo Leren van personen van vroeger Veel personen uit de Nederlandse geschiedenis hebben nog steeds een belangrijke invloed op ons huidige dagelijks leven. Ze hebben een uitvinding gedaan of gestreden voor iets waar wij nu nog steeds veel plezier van hebben. Maar er zijn ook fouten gemaakt. Daar kunnen wij van leren en er zo voor zorgen dat dat niet meer gebeurt. Het doel van het project Leren van personen van vroeger is dat kinderen met bewondering of verwondering kijken naar personen van vroeger. Dat zij daar zelf een kritische mening over kunnen vormen en dat ze deze vervolgens durven te uiten.

4 In januari start een nieuwe ronde van de muziekclub. We starten op dinsdag 15 januari. In de week van 8 januari kunnen kinderen zich weer inschrijven, de lijst hangt bij de voordeur. We gaan deze ronde de MB en BB kinderen mixen en bieden twee lessen aan: keyboard en ukelele. Let op, in verband met de beschikbare instrumenten is er een beperkt aantal plaatsen deze ronde. We gaan er echter vanuit dat dit er ruim voldoende zullen zijn en we niemand teleur hoeven te stellen. Kinderen van de groepen 4 t/m 8 krijgen in de klas nog verdere uitleg over inschrijving en de invulling van de lessen. Tevens bieden we kinderen de gelegenheid (zolang de voorraad strekt) om via school een ukelele te lenen voor thuis. Voorwaarde is dat je lid bent van de muziekclub en dat je de overeenkomst samen met je ouders ondertekend. Tevens wordt een borg gevraagd van 10 euro. Als het instrument na de uitleenperiode onbeschadigd wordt ingeleverd,gaat de borgsom terug naar de ouder(s) van het kind dat het instrument heeft gebruikt. Meer informatie kunt u terecht bij Sjef en Marloes. Ouderhulp gevraagd; Help-ons-schoonmaken In de week van 14 t/m 18 januar i kunt u ons komen helpen! Zeker nu de kerstglitters nog overal tussen liggen, zijn wij daar natuurlijk heel erg blij mee! Iedere UNIT geeft aan hoe en wanneer dat handig is. We hopen dat iedereen zijn eigen kleine steentje bij wilt dragen, want vele handen maken licht werk! En u gunt uw kind toch ook een fijne schone klas Nieuwe bestuurder Archipel Met veel enthousiasme heb ik, Henk Zielstra, de benoeming aanvaard van voorzitter College van Bestuur van Archipel. Ik ben er trots op dat ik deel mag gaan uitmaken van jullie scholengroep. Heel welkom voel ik mij en kan eigenlijk niet wachten om te gaan beginnen. Hoogwaardig onderwijs realiseer je met elkaar en daar kijk ik naar uit. Gaan werken voor het basisonderwijs voelt als thuiskomen en tegelijkertijd realiseer ik mij terdege dat de vacature ontstond vanwege het overlijden van Cees Corstanje, iemand met wie ik sinds 1995 samen mocht werken op allerlei plekken. Ik beschouw het als een grote eer om zijn werk te mogen voortzetten. De Nationale Voorleesdagen Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 23 januari t/m 2 februari staat voorlezen nog meer dan anders centraal op school! Niets is zo leuk als voorgelezen worden. Maar het is ook belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen veel plezier. Deze keer zijn we op zoek naar opa s en oma s die in deze periode op school willen komen voorlezen voor de groep waarin hun kleinkind zit. Hoe leuk is het dat een opa of oma komt voorlezen waarin zijn of haar kleinkind zit? Kent u een opa of oma die hiervoor belangstelling heeft dan kan hij/zij zich opgeven bij juf Lia van groep 2.

5 Gevonden voorwerpen We hebben weer een enorme stapel kleding verzameld. In de eerste week na de vakantie zullen die nog beschikbaar zijn om te bekijken. Komt u langs, misschien zit er iets tussen van uw zoon/dochter. Na die week zullen we de kleding aan een goed doel schenken. Post Via Welzijn Middelburg ontvingen we 2 flyers: 1 over de koffie ochtend die ze organiseren vanaf 11 januari 2019 en de andere flyer gaat over de 30 dagen Challenge van Middelburg Doet Goed. Nieuws vanuit Unit OB Vanuit KOW/peutergroep Jodokus Belangrijk: is uw peuter geboren in het jaar 2015, dan is het tijd om uw kind in te schrijven op de basisschool van uw keuze. Als kinderen op peutergroep Jodokus zitten, betekent dat niet vanzelf dat ze ook op het Element zijn ingeschreven. Daarom willen wij u vragen om in de maand januari hiervoor een afspraak te maken. Indien u dat wilt, kunnen we uiteraard ook een oriënterend gesprek en een rondleiding inplannen. Hoe eerder we weten hoeveel kinderen er op school komen, hoe beter we onze groepsindeling van volgend jaar hierop af kunnen stemmen! U kunt via de site een afpraak aanvragen, bellen naar of gewoon naar kantoor lopen; bovenaan de blauwe trap. Jeelo in de onderbouw In de groepen 1 en 2 zal de Nederlandse kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt centraal staan tijdens dit thema. Met in de hoofdrol Jip en Janneke! Maar ook haar andere kinderboeken én haar kinderliedjes zullen uiteraard aan bod komen Zing Je Wijs, een muziekproject van de kleuters en Hof Mondriaan In de periode januari tot en met mei zullen de groepen 1 en 2 op een tiental woensdagen afwisselend samen gaan zingen met ouderen bij Hof Mondriaan. Dit muziekproject wordt begeleid door Sjef Hermans in opdracht van de Zeeuwse Muziekschool. Het sluit naadloos aan bij ons nieuwe Jeelo thema Leren van personen van vroeger. Voorstelling Scalda Op vrijdag 25 januari komt er bij ons op school een groep Scalda studenten een zelfgemaakte voorstelling verzorgen voor de kinderen uit groep 1 en 2. De voorstelling zal aansluiten bij het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry dat centraal staat tijdens de voorleesdag. DOE-dag Op maandag 28 januari hebben we weer een DOE-dag ingepland. Hiervoor hebben we ouders nodig om ons te helpen! Lijkt het u leuk om gezellig met een groepje kinderen aan de slag te gaan, zet u naam dan op de intekenlijst in onze hal.

6 Nieuws vanuit Unit MB Jeelo in de middenbouw In de middenbouw gaan we werken over helden van vroeger. Wie zijn zij, waarom waren zij belangrijk, wie is jouw held? Aan bod komen verschillende personen uit de geschiedenis met gevarieerde achtergronden. Crea-middag Scalda Op vrijdag 25 januari komen studenten van het Scalda met ons werken rondom een held van vroeger: Vincent van Gogh. Samen gaan we leren over deze interessante schilder en natuurlijk gaan we ook zelf met kwast en doek aan de slag! DOE-middag 31 januari De doemiddag zal in het teken staan van Helden van vroeger. Van tot uur is alle hulp weer welkom. Inschrijven kan weer op de lijst bij de hoofdingang. Nieuws vanuit Unit BB Jeelo in de bovenbouw In de bovenbouw gaan wij werken over de Gouden Eeuw. Vragen als waarom is de Gouden Eeuw voor ons land zo belangrijk geweest zullen centraal staan. Daarnaast zullen er verschillende gastlessen verzorgd worden. We zijn uitgenodigd bij University College Roosevelt om les te krijgen over mensenrechten. Daarnaast komt iemand van het Zeeuws Archief vertellen over een held uit Middelburg van de Gouden Eeuw. We kijken erg uit naar dit geschiedenisproject. Open podium Op woensdag 30 januari staat het open podium gepland. U bent van harte welkom om hiernaar te komen kijken. Het open podium begint om uur. Yvonne, Barbara, Channah, Bouchra, Sjef, Peggy, Alane, Caner, Patricia, Daniëlle, Lia, Esmay, Olida, Houria, Chantal, Megan, Marloes, Renske, Irene, Annie, Lisanne, Saskia, Oubada, Matthijs, Esmeralda, Els K, Sara, Marijn, Jennefer, Lijda, Piet, Els G

7 Kalender januari 2019 maandag dinsdag woensdag fruitdag donderdag fruitdag vrijdag fruitdag Oudjaarsdag Nieuwjaarsdag ste schooldag 8.30 uur Infomoment + Jeelo Leren van personen van vroeger Deze hele week: Schoonmaak week 15 19:30 uur MR vergadering start nationale voorleesdagen OB - voorstelling Scalda studenten MB - crea activiteit Scalda studenten 28 DOE-dag OB Open podium BB 31 DOE-middag MB 1 14:45 uur OR vergadering uur Infomoment

nieuwsbrief Het Element december 18.12

nieuwsbrief Het Element december 18.12 nieuwsbrief Het Element december 18.12 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De afgelopen weken is er in alle groepen volop gewerkt rondom het thema omgaan met de natuur. Alle groepen zijn naar

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element juni/juli

nieuwsbrief Het Element juni/juli nieuwsbrief Het Element juni/juli 19.06 + 07 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand mei begon met de meivakantie en zal eindigen met Hemelvaartsdag De andere 17 dagen is er gewoon hard

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element mei 19.05

nieuwsbrief Het Element mei 19.05 nieuwsbrief Het Element mei 19.05 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand april was een sportieve maand. Met het schoolvoetbal van de jongens en de meisjes. Maar ook tijdens de koningsspelen,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober INFO - Nummer 6 4 oktober 2016 www.startnest.nl Agenda Agenda 2016-2017 komende weken Start Kinderboekenweek weekopening woensdag 5 oktober Scholierenveldloop woensdag 5 oktober Schrijver in de klas (Middenbouw)

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

schoolnieuwsbrief oktober 2018

schoolnieuwsbrief oktober 2018 schoolnieuwsbrief oktober 2018 Slangenburg 3 4385 HT Vlissingen 0118 490330 omnibus@archipelscholen.com https://de-omnibus.com https://de-omnibus-com.isy-school.nl Data 26 september start Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 Jaarkalender van de openbare montessorischool Valkenbos Schooltijden maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.30-14.45; woensdag 8.30-12.15. Studiedagen Op deze dagen zijn alle

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element mei 18.05

nieuwsbrief Het Element mei 18.05 nieuwsbrief Het Element mei 18.05 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken Archipel Rekendictee Sumay, Aldin, Haris en Justin hebben meegedaan aan het grote Archipel-rekendictee dat gehouden werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders,

Leerlingen nieuws. Leerkrachten nieuws. Aanmelden 4-jarigen. Ouderbijdrage Beste ouders, Nieuwsbrief januari 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de eerst nieuwsbrief van 2018. We hopen dat u genoten heeft van een fijne kerstvakantie. Zoals u van ons gehoord heeft is dit jaar minder goed

Nadere informatie

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang

Kansenkrant JANUARI 11, JAARGANG 2, NUMMER 10. Overblijven bij Kober kinderopvang Kansenkrant JANUARI 11, 20199 JAARGANG 2, NUMMER 10 In deze nieuwsbrief: - Beste wensen - Nieuws peuteropvang Hummelhoeve - Op tijd op school - Thema-avonden over scheiden - Carnaval - Kijktas - Ontruimingsoefening

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Speeldoos Peuterspeelzaal De Speeldoos 0345-580582 Oranje Nassaustraat 21 speeldoos@telfort.nl 4191 EC Geldermalsen www.spgg.nl Beste ouders/verzorgers In de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Weekbrief nummer november 2018

Weekbrief nummer november 2018 Weekbrief nummer 14 27 november 2018 Agenda november do 29 groep 8: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie hieronder november vr 30 groep 7: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie

Nadere informatie

Feest om ons heen. 15 februari 2018

Feest om ons heen. 15 februari 2018 Feest om ons heen De zon kan niet zonder de maan, een ster niet zonder de nacht. De hemel niet zonder de aarde. Wat is dat toch mooi bedacht! De groep kan niet zonder jouw naam, want jij, jij hoort er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2016

NIEUWSBRIEF MAART 2016 NIEUWSBRIEF MAART 2016 OVERZICHT Algemeen Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot Afgelopen weken heeft voor ons vooral in het teken van de resultaten van de kinderen

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie