nieuwsbrief Het Element mei 19.05

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Het Element mei 19.05"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Het Element mei 19.05

2 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand april was een sportieve maand. Met het schoolvoetbal van de jongens en de meisjes. Maar ook tijdens de koningsspelen, zowel op het kleuterplein voor de onderbouw, maar voor de groepen 3 t/m 8 op de sportvelden aan de Kruitmolen. En ook het team van het Cruyff court toernooi, dat zelfs schopte tot de voorrondes in Mechelen (België). Fijn om naast al deze sportieve prestaties, ook te zien dat we op Het Element erg sportief met elkaar en de ander omgaan... Algemeen nieuws Aanvulling kalender dinsdag 21 mei - Archipel personeelsdag, alle kinderen zijn vrij maandag 3 juni - Studiedag, alle kinderen zijn vrij Info-moment Op maandag 13 mei vanaf 8.30 uur bent u weer welkom voor het informatiemoment bij de directeur. Yvonne staat klaar voor al u vragen of opmerkingen. Loop gerust binnen... Verjaardag leerlingen in mei 8 mei Kozhan, 9 jaar 9 mei Elia, 7 jaar 10 mei Jayden, 10 jaar 13 mei Berkay, 5 jaar 24 mei Osama, 12 jaar 27 mei Eldjarino, 8 jaar Enes, 11 jaar 28 mei Adnan, 12 jaar 29 mei Muhammed, 12 jaar Wij wensen alle jarigen een hele fijne verjaardag! Nieuwe leerlingen Temnit komt na de in groep 5. We wensen haar een fijne tijd bij ons toe. Welkom op Het Element! Naschoolse activiteiten vanuit ouderbetrokkenheid Vanuit ouders is het verzoek gekomen om activiteiten aan te bieden op school onder toezicht van ouders. Met de regiegroep Ouderbetrokkenheid is hierover gesproken en ook met de leerlingenraad. We willen vanaf 4 juni (week 23) enkele malen per week activiteiten aanbieden voor kinderen uit de middenbouw unit. Dit om ervaring op te doen, zodat in het nieuwe schooljaar het aanbod vergroot kan worden naar de hele school: activiteiten voor peuters t/m groep 8 leerlingen. Graag willen we weten of u als ouder mee wilt werken en ook betrokken wilt worden in de organisatie. U houdt dan toezicht op een activiteit of leert de kinderen een activiteit. Ook kan u zich opgeven om bijvoorbeeld een spel te leiden (scheidsrechter te zijn), te knutselen, te bewegen op muziek of wat u zelf leuk lijkt. U ontvangt hiervoor binnenkort een apart formulier waarmee u zich kunt aanmelden.

3 Vooraankondiging kleedjesmarkt Op woensdag 26 juni organiseren we weer ons jaarlijks zomerfeest. Dit jaar vindt er dan een kleedjesmarkt plaats waarop kinderen spulletjes kunnen verkopen. In de nieuwsbrief van juni krijgt u hier meer over te horen. Maar gooi dus de komende weken niks weg, dat u nog kunt verkopen op een kleedje. Speur alvast de garage, schuur of zolder af naar speelgoed, boeken of andere zaken die u niet meer gebruikt! Voor ouders: voorlichting gebruik social media Op woensdag 8 mei geeft Els Goedhart, onze mediacoach voorlichting aan u als ouders over het gebruik van internet, mobiele telefoon etc. Door verschillende ouders is gesignaleerd dat kinderen veel te veel op hun Ipad spelen, achter de computer of met hun mobiele telefoon bezig zijn. Ze zien ook dat hun kind slecht aan (buiten)spelen toe komt. Els zal met u meedenken en ook tips geven over afspraken die u met uw kind kunt maken. De ochtend start om uur en duurt tot uur, zodat u uw kind zelf mee naar huis kunt nemen. U ontvangt hiervoor een apart formulier waarmee u zich kunt aanmelden. Nieuw Jeelo thema Maken van je eigen product We gebruiken dagelijks allerlei producten. Bij het maken van die producten komt veel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Leerlingen gaan vanuit verwondering producten en processen onderzoeken. Ze worden uitgedaagd om creatief met materialen om te gaan en technische oplossingen te zoeken. Het doel van het project is dat kinderen meer leren over producten, zodat zij producten met meer respect gebruiken en meer respect hebben voor de makers ervan. Op deze manier leren leerlingen ook meer beroepen kennen. We werken rondom dit thema van 20 mei t/m 28 juni Muziekclub Op dit moment lopen er twee groepen binnen de muziekclub. De groep keyboard en de groep ukelele. De groep ukelele heeft aan het begin van dit blok 3 gastlessen gekregen vanuit de muziekverenigingen in Middelburg. De groep keyboard krijgt deze aangeboden op dinsdag 16 april, 7 en 14 mei. Let op!: muziekclub duurt voor deze groep tot uur. We sluiten dit blok van de muziekgroep af met presentaties in de Units voor medeleerlingen. Voor beide groepen, zowel ukelele als keyboard, vindt de laatste les plaats op dinsdag 14 mei. Dit is tevens de laatste les van de muziekclub voor dit schooljaar. Het is nog wel steeds mogelijk om een ukelele in bruikleen te huren van de school, vraag om meer informatie bij juf Marloes of meester Sjef! Schoolplan Graag wil ik, Yvonne, met belangstellende ouders in gesprek over het schoolplan. Daarin leggen wij als school vast waar we in de komende jaren aan willen gaan werken. Een belangrijk document dus! Wat vindt u als ouder belangrijk aan een school en wat moeten we vooral behouden. Graag nodig ik u uit voor één van de volgende momenten: dinsdagochtend 7 mei 8.30 uur in de personeelskamer dinsdag 14 mei uur in de personeelskamer De gesprekken nemen ongeveer 1 tot 1 ½ uur in beslag.

4 Start Ramadan Maandag 6 mei start de Ramadan. Tijdens de Ramadan vasten moslims van zonsopgang tot zonsondergang. De Ramadan eindigt met het Suikerfeest (5 juni). Kinderen vasten niet mee: ze zijn in de groei en moeten naar school. Het leren en de concentratie worden beïnvloed wanneer kinderen niet eten en drinken. Wanneer uw oudere kind toch mee wil doen adviseren we om tijdens het weekend te vasten en niet gedurende de schoolweek. Boekenmarkt 8 mei Op woensdagmiddag 8 mei van 12:15-13:15 uur organiseren wij een boekenmarkt op school. Voor slechts 10 cent kunnen kinderen een oud boek aanschaffen, waar ze thuis nog lang in kunnen lezen. Dit om het lezen thuis te promoten. Operatie De directeur Yvonne van Dijk heeft een beknelde zenuw in haar rug en wordt 27 mei geopereerd. Peggy van de Velde en Esmeralda Akdag nemen haar werk tijdelijk over. Peggy werkt vanaf 29 mei ook op de woensdag. Nieuws vanuit Unit OB Vanuit KOW/peutergroep Het Element De peutergroep is een plek waar je nieuwsgierige peuter nieuwe dingen kan leren ontdekken en andere kinderen leert kennen. Wordt uw kind komend jaar 2, dan is het een mooie tijd om op zoek te gaan naar een passende peutergroep. Op de site kunt u meer informatie vinden. Maar u mag ook altijd even binnen stappen. Wij zijn er iedere ochtend van 8:30-11:30 uur. Jeelo in de onderbouw Het project Beleven van onze planeet - genieten van de seizoenen is in volle gang, dit kunt u terugzien aan de vrolijke werkjes in en rond de klassen. In de hal hebben we zelfs een heuse seizoenen boom aangekleed. We leren hoe de natuur er ieder seizoen anders uitziet, welke kleding bij welk seizoen hoort en welke dieren je in de verschillende seizoenen tegen kunt komen Vanaf 20 mei beginnen we met het laatste Jeelo thema van dit schooljaar Maken van je eigen product waarin we verschillende materialen zullen gaan onderzoeken. Ook gaan we producten die we dagelijks gebruiken eens goed bekijken om te ontdekken waarvan ze zijn gemaakt. Het beloofd ook weer een leerzaam project te worden. Uitstapje naar de kinderboerderij Op woensdag 15 mei gaan we met de OB op bezoek bij de kinderboerderij. Dit is tevens de afsluiting van ons Jeelo thema beleven van onze planeet - genieten van de seizoenen. Geef uw kind deze dag kleding aan waar ze vies in mogen worden. Graag ook goede loopschoenen, want we lopen naar de kinderboerderij. De kinderen hoeven deze dag géén drinken en fruit/koek mee te nemen, hiervoor zorgt de ouderraad. Ouders die het leuk vinden om mee te gaan, kunnen dat aangeven bij de leerkrachten.

5 We vertrekken om 9.30 uur vanaf school. U kunt uw kind om uur ophalen bij Kinderboerderij De Klepperhoeve. Indien dit niet mogelijk is voor u, neem dan even contact op met de leerkracht van uw kind. Let op! Dit is een andere datum dan in de jaarkalender stond ivm verwachte drukte op de kinderboerderij. Nieuws vanuit Unit MB Jeelo in de middenbouw Tijdens het project Maken van je eigen product gaan we in de Middenbouw Unit werken over Huizen en torens bouwen. We gaan alles leren over de bouw van een huis, want wie werken daar eigenlijk allemaal aan mee? Ons eindproduct wordt het bouwen van een stevig huis, maar we gaan ook nadenken over ons droomhuis. Op donderdag 13 juni hebben wij de laatste Doemiddag van dit schooljaar. Deze zal in het teken staan van het Jeelo thema rondom bouwen. Zet het alvast in je agenda, want alle hulp is weer welkom! Jeelo en topografie in groep 4/5 Met groep 4/5 zijn we gestart met de topografie van Nederland. Dit sloot aan bij ons project Beleven van onze planeet. We startten met de 12 provincies en zijn nu bezig om iedere week een nieuwe provincie te behandelen. Aan het eind van dit schooljaar willen we alle provincies behandeld hebben. Leerlingen krijgen in de bovenbouw de topografie van Europa en de Wereld aangeboden. In de middenbouw oefenen we op school en iedere week toetsen we een provincie af. De kinderen krijgen het blad van de nieuw aangeboden provincie mee naar huis. Dit is geen huiswerk! Kinderen kunnen hier thuis mee oefenen, maar dit is niet verplicht. Het blad is tevens bedoeld om ouders te informeren over de lesstof die wordt aangeboden op het gebied van topografie. Leuk om eens aan de keukentafel te bekijken wiens kennis over topografie beter is: van de kinderen of van de ouders? We zijn benieuwd! Floralia project Op dinsdag 2 april hebben wij de eerste gastles gehad. Alle kinderen hebben nu een eigen plantje in de klas. Deze plantjes gaan in de met de kinderen mee naar huis. De kinderen verzorgen samen met hun ouders de plantjes. Let op: neem je plantje na de weer mee naar school. We krijgen tot de zomervakantie nog twee keer een gastles vanuit het Floralia project en dan is het wel handig als je plantje weer op school is! We leren de Tafels in groep 4/5 In groep 4/5 zijn we druk bezig met het inoefenen van de tafels. Aan het eind van groep 4 is het de bedoeling dat kinderen de tafels van 1 t/m 5 en 10 kennen. Aan het eind van groep 5 is het de bedoeling dat de kinderen de tafels van 1 t/m 10 kennen en hebben zij kennisgemaakt met de tafel van 11 en 12. We oefenen veel tussendoor in de klas door het zingen van de tafelliedjes, spelen van tafel ritmespelletjes en het joggen bij de tafel flitser op het bord. Het is belangrijk dat de kinderen de tafels goed en vlot beheersen, zodat zij de complexere sommen in de volgende groep kunnen maken. Iedere week neemt de leerkracht een tempotoets af om te kijken of de kinderen voldoende vooruit gaan. Tafels leren is leuk en nuttig! Thuis kun je oefenen door tafelspelletjes te doen op internet, of door nog eens het tafellied te zingen op youtube van de tafel die je nog moeilijk vindt.

6 Lezen in de Middenbouw Het is weer bijna vakantie en we hebben maar liefst twee weken! Tijd om te genieten van het hopelijk mooie weer en dingen te doen die je leuk vindt. Weet je wat ook leuk is om te doen in de vakantie? Het lezen van een boek! Het is daarnaast ook heel nuttig om tijdens de twee weken vakantie die eraan komen, iedere dag even lekker 10 minuten (samen) te lezen. Kinderen tot 18 jaar kunnen bij de Zeeuwse bibliotheek een Jeugdpas aanvragen. Hiermee kun je onbeperkt boeken en e-boeken lenen, die je drie weken mag houden. Nieuws vanuit Unit BB Jeelo in de bovenbouw Het project beleven van onze planeet is in volle gang. In dit project werken de leerlingen over het klimaat, de opbouw van de aarde en het heelal. Bij dit project maken de leerlingen een muurkrant over een planeet in ons zonnestelsel. Vervolgens wordt dit gepresenteerd op film. Deze filmpjes zullen gepubliceerd worden op de Facebook van de Unit (Archipelschool Het Element UNIT Bovenbouw). Op 20 mei starten wij met het nieuwe project: maken van je eigen product. Het doel van het project is dat kinderen meer leren over producten, zodat zij producten met meer respect gebruiken en meer respect hebben voor de makers ervan. Op deze manier leren leerlingen ook meer beroepen kennen. Gastles wijkagent Op 13 mei verzorgt de wijkagent van Dauwendaele een gastles in de bovenbouw. De leerlingen zullen met hem in gesprek gaan over zijn werkzaamheden. Daarnaast zal er veel ruimte zijn voor het stellen van vragen. Bankbattle groep 8 Op 15 mei neemt groep 8 deel aan de bankbattle die georganiseerd wordt door de Rabobank. Dit is een quiz waarbij leerlingen door samen te werken verschillende vragen moeten beantwoorden. Na het beantwoorden van de vragen moet de digitale kluis worden gekraakt. Zodra de code is gekraakt kan het eindspel worden gespeeld. De school die als eerste klaar is met het eindspel wint. Open podium Op 28 mei vindt het open podium van de bovenbouw plaats. U bent welkom om te komen kijken. We starten om en eindigen rond

7 Kalender mei 2019 maandag dinsdag woensdag fruitdag donderdag fruitdag vrijdag fruitdag uur Infomoment 7 8:30 uur ouders praten mee over het schoolplan 8 11:00 uur info moment sociale media 12:15 uur boekenmarkt :30 uur ouders praten mee over het schoolplan 15 groep 1 en 2 naar de kinderboerderij Bankbattle groep VRIJ Archipel personeelsdag Start Jeelo Maken van je eigen product OB DOE-dag :45 uur Open podium BB 30 VRIJ Hemelvaart 31 VRIJ MR vergadering 3 VRIJ ivm studiedag uur Infomoment 14:00 uur concert OB 5 6 7

nieuwsbrief Het Element juni/juli

nieuwsbrief Het Element juni/juli nieuwsbrief Het Element juni/juli 19.06 + 07 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand mei begon met de meivakantie en zal eindigen met Hemelvaartsdag De andere 17 dagen is er gewoon hard

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element december 18.12

nieuwsbrief Het Element december 18.12 nieuwsbrief Het Element december 18.12 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De afgelopen weken is er in alle groepen volop gewerkt rondom het thema omgaan met de natuur. Alle groepen zijn naar

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element mei 18.05

nieuwsbrief Het Element mei 18.05 nieuwsbrief Het Element mei 18.05 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken Archipel Rekendictee Sumay, Aldin, Haris en Justin hebben meegedaan aan het grote Archipel-rekendictee dat gehouden werd

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element januari 19.01

nieuwsbrief Het Element januari 19.01 nieuwsbrief Het Element januari 19.01 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken Zo aan het einde van een jaar is het mooi om eens terug te kijken naar wat het jaar 2018 ons gebracht heeft. Een prachtige

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Agenda -Thema s Vormingsonderwijs -Vormingsles XL -JPP groep 7 -Inloopavond -Afscheid groep 8 -Verbouwing -Zwangerschapsverlof -Ouderbijdrage -Medezeggenschapsraad Lonnebode

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 7 2017-2018 Meester Wim Jurriëns JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, In 1955 ben ik geboren in Rijssen (Twente). Ik was de jongste van vijf kinderen. (4 jongens

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 maart 2018

Nieuwsbrief 23 maart 2018 Nieuwsbrief 23 maart 2018 Opgeven kan nog tot a.s. woensdag! Ook belangstellende opa s en oma s zijn van harte welkom om zich aan te melden. Algemene Ouderavond 4 april 2018 Hoor je je kind wel eens vertellen

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR. 5, FEBRUARI AGENDA Agenda. Nieuws vanuit het management KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Activiteiten -Schooltijden -Een nieuw jaar, een nieuw gebouw -Lonnelunch -Staking -Persoonsgegevens -Schoolgids -Rekenen groep 3 en 4 Lonnebode 24.1 augustus 2018 Activiteiten

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 12 23-02-2015 Terugblik meesters-en juffendag en carnaval Terugblik

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Op deze school, in dit lokaal, is er ruimte voor ieders verhaal!! Schooljaar Nr. 29. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 29 Koningsspelen 2018 Vrijdag 20 april worden de Koningsspelen gehouden. Na de gezamenlijke opening starten de kinderen in de eigen groep met een Koningsontbijt. Daarna gaan de

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie