nieuwsbrief Het Element juni/juli

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Het Element juni/juli"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Het Element juni/juli

2 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand mei begon met de meivakantie en zal eindigen met Hemelvaartsdag De andere 17 dagen is er gewoon hard gewerkt en veel geleerd. De school heeft ook een audit bezoek gehad. Dit houdt in dat 4 andere directeuren/ leerkrachten van andere Archipelscholen komen kijken en onderzoeken hoe het ervoor staat op Het Element. Ook praten ze die dag met ouders en leerlingen. De delegatie was enorm tevreden en gaf ons team een groot compliment. Altijd fijn om te horen dat het harde werk dat we met z n allen samen verzetten ook wordt opgemerkt! En dat we dus duidelijk heel goed bezig zijn. Dat maakt ons trots, op elkaar, op onze kinderen en op onze ouders. Algemeen nieuws Aanvulling kalender maandag 3 juni - Studiedag, alle kinderen zijn vrij vrijdag 5 juli - Alle kinderen vrij vanaf 12:15 uur Info-moment Op dinsdag 4 juni vanaf 8.30 uur bent u weer welkom voor het informatiemoment. Peggy staat klaar voor al uw vragen of opmerkingen. Loop gerust binnen... Verjaardag leerlingen in juni en juli 3 juni Belinay, 7 jaar 4 juni Angim, 7 jaar 7 juni Semhar, 7 jaar 11 juni Fowsia, 11 jaar 16 juni Alaa, 10 jaar Melisa, 5 jaar 17 juni Christiano, 11 jaar 20 juni Chilysa, 10 jaar 21 juni Ecem, 5 jaar 28 juni Mahira, 4 jaar Wij wensen alle jarigen alvast een hele fijne verjaardag! 1 juli Saamiya, 10 jaar Faduma, 11 jaar Mohamed, 10 jaar 5 juli Lukas, 8 jaar Simay, 10 jaar 10 juli Eslam, 9 jaar 12 juli Crystel, 13 jaar 14 juli Yvonne, 9 jaar 22 juli Narin, 5 jaar Nieuwe leerlingen In groep 1 komt Mahira (zusje van Rania en Farzan) er voor de vakantie nog gezellig even bij Welkom op Het Element! Zomerfeest Op woensdag 26 juni is het zover. het zomerfeest! Dit jaar organiseren we een gezellige kleedjesmarkt voor een goed doel. Binnenkort volgt een brief met info hierover. Vanuit de ziekenboeg Vanwege aanhoudende klachten is onze directeur Yvonne van Dijk recent geopereerd aan haar rug. De operatie is goed verlopen. De komende weken zal zij nodig hebben om te revalideren. Daarom zullen Esmeralda Akdag en Peggy van de Velde tijdelijk haar taken over nemen.

3 Afspraken dokter en tandarts Het komt helaas met grote regelmaat voor dat kinderen een deel van de lessen missen, omdat ze afspraken met huisarts of tandarts hebben onder schooltijd. Wij willen ouders verzoeken om deze afspraken zo veel mogelijk na schooltijd te plannen. We rekenen op uw medewerking. Afscheid collega s Juf Marloes Wondergem (groep 4/5) heeft een nieuwe uitdaging aangenomen. Vanaf het nieuwe schooljaar wordt zij leerkracht op de Tweemaster/Kameleon in Oost-Souburg. Van alle kinderen zal zij afscheid nemen op donderdag 4 juli. Op vrijdag 5 juli is haar laatste werkdag op het Element. Ook juf Els Goedhart gaat ons na bijna 20 jaar verlaten. Zij gaat haar ICT-taken op het Archipelkantoor verder uitbreiden. Op woensdag 3 juli is haar laatste werkdag. Nieuwe collega Vanaf het nieuwe schooljaar zal Christy Cijsouw ons team komen versterken. Zij heeft al vervangen bij ons op school en is voor zowel kinderen en collega s geen nieuw gezicht meer. In de nieuwsbrief van augustus zal ze zich aan jullie voorstellen. Welkom bij team Element! Jeelo thema Maken van je eigen product We gebruiken dagelijks allerlei producten. Bij het maken van die producten komt veel meer kijken dan je in eerste instantie denkt. Leerlingen gaan vanuit verwondering producten en processen onderzoeken. Ze worden uitgedaagd om creatief met materialen om te gaan en technische oplossingen te zoeken. Het doel van het project is dat kinderen meer leren over producten, zodat zij producten met meer respect gebruiken en meer respect hebben voor de makers ervan. Op deze manier leren leerlingen ook meer beroepen kennen. We werken rondom dit thema van 23 mei t/m 28 juni IEP-toets De uitslagen van de IEP-toets zijn binnen. Als school moesten we een minimale score van 73 halen voor een voldoende resultaat (als gemiddelde van alle leerlingen) en we haalden 78. Een mooi resultaat! Alle ouders en kinderen hebben de resultaten van hun kind ontvangen. Hiermee komt een einde aan een spannende periode. Wij zijn uiterst tevreden over alle leerlingen.we gaan nu het behaalde niveau vasthouden, door nog een periode hard te werken. Daarnaast is groep 8 begonnen aan het eindtoneelstuk. Schoolreizen volgend schooljaar Eind augustus en begin september gaan alle units weer op schoolreis. Wij doen dit altijd bewust begin van het schooljaar omdat dit een goede activiteit is voor de groepsvorming. U kunt alvast het bedrag voor de schoolreis overmaken op OBS De Vossenburch: NL 17 RABO Let erop dat u de naam van uw kind hierbij vermeldt en de groep waar uw kind in zit! Unit OB: groep 1 en groep 2: 15,00 Unit MB: groep 3, groep 4 en groep 5: 32,00 Unit BB: groep 6, groep 7 en groep 8: 42,50

4 De ouderbijdrage Jaarlijks vragen wij aan ouders een bijdrage in het ouderfonds. De kosten zijn ook in het schooljaar : 20,- per kind. Deze bijdrage is vrijwillig, maar zonder dit geld kunnen allerlei festiviteiten, excursies, voorstellingen en vieringen zoals de schrikkeldisco en het schoolvoetbal niet door worden georganiseerd. Deze activiteiten kunnen niet vanuit het reguliere budget betaald worden. De ouderraad beheert het geld. Het bankrekeningnummer is: Ouderraad Vossenburch NL 63 RABO Gespreide betaling is mogelijk. Nieuws vanuit Unit OB Vanuit KOW/peutergroep Het Element Peuters die de komende maanden 4 jaar worden, gaan regelmatig met een medewerkster van de peutergroep meedraaien in groep 1. Zo leren ze in kleine stapjes wennen aan de nieuwe groep en de nieuwe juf. We merken dat kinderen het soms best een beetje spannend vinden en dit helpt om de overgang wat kleiner te maken. Ook komt de leerkracht van groep 1 wel eens op bezoek in de peutergroep om met de peuters mee te spelen. Na de zomervakantie stromen er 2 peuters door naar groep 1. Veel plezier in groep 1 alvast, Luca en Eyham. Jeelo in de onderbouw Tijdens dit laatste Jeelo project van dit schooljaar leren de kinderen waarvan producten zijn gemaakt. Zoals papier, dat van bomen wordt gemaakt en dat brood gemaakt wordt van graan. Een heel leerzaam project dus ook weer. We zullen dit afsluiten met het zelf maken van koekjes. Weten jullie al waarvan deze worden gemaakt? Laatste kleuterconcert van dit schooljaar Het laatste concert is op dinsdag 4 juni om 14:00 uur. Kinderen die het leuk vinden mogen natuurlijk weer een muziekinstrument meenemen. We hopen op een gezellige opkomst. Nieuws vanuit Unit MB Jeelo in de middenbouw Wij gaan bij het laatste project van dit jaar leren wie er allemaal helpen om een huis te bouwen. We bekijken de beroepen: metselaar, timmerman, loodgieter en aannemer. Daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag door zelf dingen te bouwen of te ontwerpen. Als afsluiting bouwen wij een hoge toren en zingen wij het lied over de bouwplaats. We presenteren dit op dinsdag 25 juni om uur en ouders zijn hierbij van harte welkom! Doemiddag 13 juni Op donderdagmiddag 13 juni van 13:00 tot 14:30 uur sluiten we ons project: ontwerpen van je eigen product af. In groep 3 en in groep 4/5 maken we 2 knutsels. Wil je ons helpen? De inschrijflijst hangt op de deuren van de klassen. Gastles 3 Floralia project Op donderdag 20 juni krijgen wij de laatste gastles vanuit het Floralia project. Op vrijdag 28 juni mogen alle planten mee naar huis. Ze kunnen dan ook buiten worden neergezet, let wel op dat je hem dan in de herfst weer naar binnen haalt. Geef de plant minimaal drie keer per week water.

5 Nieuws vanuit Unit BB Gymkleding De afgelopen periode hebben wij gemerkt dat een aantal leerlingen regelmatig gymkleding vergeet. Er wordt dan niet gesport of met de verkeerde kleding. De juiste kleding is belangrijk voor de veiligheid, maar daarnaast ook hygiëne. Daarom hebben dat wij besloten dat vanaf heden gymkleding verplicht is voor deelname. Wanneer er geen gymkleding en gymschoenen worden meegenomen krijgt de leerling in de gymzaal ander schoolwerk. Jeelo in de bovenbouw Het laatste project van het jaar is aangebroken. Binnen dit project richten wij ons op het productieproces van verschillende producten. Hoe verloopt een productieproces van het begin tot het eind? Dat is een vraag waar de leerlingen aan het eind van dit project antwoord op kunnen geven. Sportdag groep 7/8 Op 20 juni vindt de jaarlijkse sportdag van groep ⅞ plaats. De leerlingen zullen sporten tegen andere scholen uit Middelburg. Sportiviteit, respect en plezier zullen hier centraal staan. Deze dag wordt georganiseerd door de gymleerkrachten van de basisscholen in Middelburg. Leerlingen moeten gewoon eten en drinken meenemen. Wij kijken uit naar een plezierige sportdag! De leerlingen van groep 6 krijgen les van juf Sara op school. Groep 8 zingen bij Hof Mondriaan In de laatste weken van groep 8, gaat groep 8 met meester Sjef zingen in Hof Mondriaan. Ze zullen hierover oefenen op school en in Hof Mondriaan. Uiteindelijk zullen de ingeoefende liedjes worden opgevoerd in Hof Mondriaan. Afscheid groep 8 Op dinsdag 2 juli neemt groep 8 afscheid van de basisschool. Dit doen we door eerst samen met alle leerkrachten en de leerlingen van groep 8 te barbecueën op schoolplein. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een beker, bord en bestek meenemen. Na de barbecue volgt het officiële gedeelte. Hiervoor wordt u in een aparte brief uitgenodigd. Na deze avond heeft groep 8 vakantie.

6 Kalender juni/juli 2019 maandag dinsdag woensdag fruitdag donderdag fruitdag vrijdag fruitdag 3 VRIJ ivm studiedag uur Infomoment 14:00 uur concert OB VRIJ 2de Pinksteren DOE-middag MB Sportdag gr. 7/ uur Afsluiting Jeelo MB 26 10:00-12:00 Zomerfeest gastles Floralia MB uur Infomoment Rapporten mee + nieuwe groepslijsten 2 17:00 uur Afscheid BBQ groep 8 18:30 uur Afscheidsavond groep 8 + ouders 3 Wisselmoment 4 5 Juffen & meester feest + Filmfestival Zomervakantie Op maandag 19 augustus zien we jullie allemaal graag weer!

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element mei 19.05

nieuwsbrief Het Element mei 19.05 nieuwsbrief Het Element mei 19.05 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De maand april was een sportieve maand. Met het schoolvoetbal van de jongens en de meisjes. Maar ook tijdens de koningsspelen,

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element juni en juli

nieuwsbrief Het Element juni en juli nieuwsbrief Het Element juni en juli 18.6+7 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken Op 29 maart hebben we alle kinderen gemeten en gewogen. Normaliter worden kinderen voor wie dat nodig is hierna

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element december 18.12

nieuwsbrief Het Element december 18.12 nieuwsbrief Het Element december 18.12 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De afgelopen weken is er in alle groepen volop gewerkt rondom het thema omgaan met de natuur. Alle groepen zijn naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 3 2016/2017 Datum: 28-10-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze Nieuwsbrief treft u een brief aan van meester Adriaen. Hij gaat met pensioen op 1 januari 2017. Wij zullen

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 52 nummer 15 woensdag 5 april 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 9 mei 2017

Nieuwsbrief Jaargang 52 nummer 15 woensdag 5 april 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief Jaargang 52 nummer 15 woensdag 5 april 2017 Volgende Nieuwsbrief woensdag 9 mei 2017 Algemeen Einde sportactiviteit op maandag De sportactiviteit die elke maandagmiddag van 15.30 17.00 uur

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool.

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. NIEUWSBRIEF MEI 2019 BESTE OUDERS EN KINDEREN! De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Dit is een leuke periode met allerlei activiteiten zoals de kunstweken, de schoolreis, schoolkamp van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie