1. De naam van de Maatschap is No Stress Bouwbegeleiding. 2. De Maatschap is gevestigd in Wervershoof en kan ergens anders nevenvestigingen hebben.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. De naam van de Maatschap is No Stress Bouwbegeleiding. 2. De Maatschap is gevestigd in Wervershoof en kan ergens anders nevenvestigingen hebben."

Transcriptie

1 Maatschapscontract PARTIJEN 1. Christian Steenkamp met adres Hertog Willemweg 1, 1607CV Hem, geboren op 12 april 1995 te Hoorn. ("Christian Steenkamp"). 2. Teun Stroet met adres Slikkerdijk 23, 1693LT Wervershoof, geboren op 15 februari 1996 te Hoorn. ("Teun Stroet"). 3. Ard Heilig met adres Tijm 26, 1616TB Hoogkarspel, geboren op 29 september 1996 te Hoogkarspel. ("Ard Heilig"). 4. Gijs Dekker met adres Schouw 34, 1613CM Grootebroek, geboren op 12 oktober 1995 te Purmerend. ("Gijs Dekker"). Alle partijen hierna samen: Vennoten. ACHTERGROND 1. De Vennoten gaan samen vanaf 26 september 2016 voor gemeenschappelijke rekening een maatschap aan (de Maatschap ). 2. De Vennoten zullen onder gemeenschappelijke naam het beroep van Bouwbegeleiding uitoefenen. 3. De Vennoten willen hun afspraken vastleggen in deze overeenkomst. OVEREENKOMST: Artikel 1 - Naam, Plaats van vestiging 1. De naam van de Maatschap is No Stress Bouwbegeleiding. 2. De Maatschap is gevestigd in Wervershoof en kan ergens anders nevenvestigingen hebben. Artikel 2 - Doel Het doel van de Maatschap is het voor gezamenlijke rekening uitoefenen van het beroep Bouwbegeleiding en alles dat daarmee te maken heeft.

2 Artikel 3 - Duur De Maatschap is op 26 september 2016 aangegaan voor onbepaalde tijd. Artikel 4 - Inbreng 1. Elke Vennoot brengt zijn kennis, arbeid, toewijding, relaties en vergunningen in die betrekking hebben op de Maatschap. 2. De inbreng van Christian Steenkamp bestaat uit: 50,00 en Goederen: Drone. 3. De inbreng van Teun Stroet bestaat uit: 50,00 en Geen natura. 4. De inbreng van Ard Heilig bestaat uit: 50,00 en Geen natura. 5. De inbreng van Gijs Dekker bestaat uit: 50,00 en Geen natura. 6. Elke Vennoot kan na overleg met de andere Vennoten meer geld, goederen en rechten in de Maatschap brengen. Artikel 5 - Bevoegdheid 1. Elke Vennoot is bevoegd de Maatschap als bestuurder te vertegenwoordigen. De Vennoten zullen geen handelingen verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk verzet.

3 2. De medewerking van alle Vennoten is altijd vereist in een van de volgende gevallen: 1. Bij transacties die het bedrag of de waarde van 50,00 te boven gaan; 2. Bij het verkrijgen, vervreemden, huren, verhuren of de huur opzeggen van onroerende zaken; 3. Bij het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken; 4. Bij het ontslaan of in dienst nemen van personeel (tenzij het een ontslag op staande voet betreft); 5. Bij het verlenen of intrekken van volmacht aan een derde; 6. Bij het aangaan of verstrekken van een geldlening voor of van de Maatschap; 7. Bij het aangaan van een borgtocht ten laste van de Maatschap of het op een andere manier verbinden van de Maatschap voor de schulden van een derde; 8. Bij het voeren van rechtsgedingen of het aangaan van een overeenkomst ter vaststelling van de rechtspositie van de Maatschap; 9. Bij het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen; 10. Bij het aangaan van verplichting over de aankoop van activa, zoals auto's en inventaris. 3. De Vennoten zullen de verdeling van de werkzaamheden en de interne organisatie in onderling overleg regelen. Artikel 6 - Kapitaalrekening, Rente 1. Elke Vennoot wordt voor zijn inbreng gecrediteerd op een kapitaalrekening die op naam van alle Vennoten staat. De Vennoten worden gecrediteerd ter waarde van het bedrag of de goederen die ze hebben ingebracht, zoals in artikel (onder het kopje) "Inbreng" staat omschreven. 2. Elke Vennoot wordt op zijn kapitaalrekening gecrediteerd voor zijn winstaandeel (zoals in lid 6 van het artikel (onder het kopje) "Winstdeling" omschreven) of gedebiteerd voor nog af te lossen verlies. 3. De Vennoten beschouwen het bedrag dat ieder van hen volgens zijn kapitaalrekening toekomt als schuld van de Maatschap. Als de Vennoten volgens de kapitaalrekening een bedrag aan de Maatschap verschuldigd zijn, beschouwen zij het als schuld aan de Maatschap.

4 4. Elke Vennoot ontvangt een rentepercentage van 4% per jaar over het positieve saldo van de kapitaalrekening dat hij bij aanvang van het boekjaar tegoed heeft. Als het saldo van de kapitaalrekening negatief is, wordt datzelfde rentepercentage in rekening gebracht aan de betreffende Vennoot. Artikel 7 - Boekjaar en jaarrekening 1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar van de Maatschap loopt van 26 september 2016 tot en met 31 december Na afloop van elk boekjaar worden de boeken van de Maatschap afgesloten en worden daaruit binnen vijf maanden een balans en winst- en verliesrekening (de Jaarrekening ) opgemaakt. Alle Vennoten keuren de Jaarrekening goed door het binnen zes maanden na afloop van het boekjaar te ondertekenen. 3. Als een Vennoot de Jaarrekening na de zes maanden niet heeft getekend, kunnen de andere Vennoten hem in gebreke stellen. Als de Vennoot binnen vier weken na ingebrekestelling geen bezwaar maakt, zullen de handtekeningen van de andere Vennoten ook voor hem verbindend zijn. 4. Als een Vennoot een jaar na ontvangst van de Jaarrekening geen schriftelijk bezwaar maakt, is de Jaarrekening in ieder geval bindend. Artikel 8 - Primaire arbeidsbeloning 1. De Vennoten hebben recht op een primaire arbeidsbeloning. 2. Bij het vaststellen van de omvang van een primaire arbeidsbeloning zal de mate van inbreng in de Maatschap leidend zijn. 3. De Vennoten mogen de primaire arbeidsbeloning wekelijks of maandelijks opnemen uit de kas van de Maatschap. Dit is een voorschot op hun winstaandeel uit de Maatschap, waarbij het artikel (onder het kopje) "Opname winstaandeel" wordt nageleefd. 4. Als blijkt dat het bedrijfsresultaat vóór aftrek van de primaire arbeidsbeloningen (dus na toepassing van lid 1 t/m 3 uit artikel (onder het kopje) "Winstdeling") lager is dan het totaalbedrag van de primaire arbeidsbeloningen, vermindert de beloning van elke Vennoot evenredig. Artikel 9 - Winstdeling 1. Het jaarlijkse bedrijfsresultaat berekent men door alle verliezen, bedrijfskosten en afschrijvingen af te trekken van de bruto-inkomsten.

5 2. De Vennoten bepalen de afschrijvingen op goederen zoveel mogelijk op een bedrag dat fiscaal toelaatbaar en bedrijfseconomisch wenselijk is. 3. Aan elk van de Vennoten wordt een rentepercentage van 4% vergoed/in rekening gebracht, zoals in lid 4 van het artikel (onder het kopje) "Kapitaalrekening, rente" staat omschreven. 4. Na aftrek van de rente van het vorige lid wordt het totaal van de primaire arbeidsbeloningen, zoals bedoeld in het artikel (onder het kopje) "Primaire arbeidsbeloning", ingehouden op het bedrijfsresultaat. 5. De resterende winst of het verlies (berekend zoals in dit artikel) zal als volgt toekomen aan/ worden gedragen door de Vennoten: Christian Steenkamp: 25% Teun Stroet: 25% Ard Heilig: 25% Gijs Dekker: 25% 6. Het winstaandeel van een Vennoot bestaat uit: 1. de totaalsom van rente over het saldo van de kapitaalrekening; 2. de aanspraak op primaire arbeidsbeloning; 3. zijn recht in de resterende winst van de Maatschap Artikel 10 - Opname winstaandeel 1. Als het de bedrijfsvoering en financiering van de Maatschap niet in gevaar brengt, mag elke Vennoot wekelijks of maandelijks een bedrag uit de kas van de Maatschap opnemen. De Vennoten stellen de omvang van het bedrag in onderling overleg vast. Dit is een voorschot op hun winstaandeel uit de Maatschap. 2. Als bij de vaststelling van de jaarstukken blijkt dat een Vennoot meer heeft opgenomen dan het hem toekomende winstaandeel, moet hij het overschot binnen een maand terugstorten. 3. Als er verlies is geleden, zullen de Vennoten in de daarop volgende jaren (waarin wel winst wordt gemaakt) de winst niet opnemen totdat het geleden verlies is gecompenseerd. Artikel 11 - Arbeidsongeschiktheid 1. Als een Vennoot door ziekte, invaliditeit of andere lichamelijke of geestelijke storing geheel of gedeeltelijk geen arbeid kan verrichten voor de Maatschap, nemen de andere Vennoten zijn taken zoveel mogelijk over. De andere Vennoten krijgen daarvoor geen extra vergoeding. Als de hulp van derden nodig is, gebeurt dat voor rekening van de Maatschap en in onderling overleg.

6 2. Tijdens de eerste 3 maanden dat een Vennoot geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt is, heeft de arbeidsongeschikte Vennoot recht op zijn volledige winstaandeel uit de Maatschap. 3. De volledig arbeidsongeschikte Vennoot heeft na de eerste 3 maanden geen recht meer op zijn overeengekomen primaire arbeidsbeloning. Bij de gedeeltelijk arbeidsongeschikte Vennoot wordt zijn primaire arbeidsbeloning verminderd in verhouding met de mate waarin hij nog arbeid verricht voor de Maatschap. 4. De arbeidsongeschikte Vennoot blijft delen in de winst of het verlies van de Maatschap en houdt dus recht op zijn rentevergoeding en deel van de resterende winst uit lid 6 van het artikel (onder het kopje) "Winstdeling". 5. Als de arbeidsongeschikte Vennoot een derde aansprakelijk kan stellen voor de schadelijke gevolgen van zijn arbeidsongeschiktheid, heeft hij geen recht meer op zijn winstaandeel uit de Maatschap. Dit geldt niet als de Vennoot de schade niet op de aansprakelijke derde kan verhalen. De kosten van de inschakeling van derden (zoals in lid 1) zijn voor de arbeidsongeschikte Vennoot als hij deze kan verhalen op derden. 6. Als een Vennoot 1 jaar volledig of gedeeltelijk (voor tenminste de helft van zijn arbeid) arbeidsongeschikt is, kunnen de andere Vennoten ontbinding van de Maatschap eisen. 7. Perioden van arbeidsongeschiktheid die elkaar opvolgen met minder dan 30 dagen gelden als een aaneengesloten periode van arbeidsongeschiktheid. Artikel 12 - Einde Maatschap De Maatschap eindigt in een van de volgende gevallen: 1. De Vennoten komen dit samen overeen. De Vennoten moeten dit besluit schriftelijk vastleggen en ondertekenen; 2. Een van de Vennoten zegt de Maatschap per aangetekende brief op. De Vennoot heeft een opzegtermijn van 2 maanden en kan pas tegen het einde van het boekjaar opzeggen; 3. Een van de Vennoten overlijdt; 4. Er is executoriaal beslag gelegd ten laste van een van de Vennoten; 5. Er is een aanvraag voor of door een Vennoot gedaan voor faillissement, surseance van betaling of toepassing van de schuldsaneringsregeling; 6. Er is een ondercuratelestelling of onderbewindstelling van een van de Vennoten; 7. Een van de Vennoten komt een of meer bepalingen van deze overeenkomst niet na; 8. Een van de Vennoten heeft ontbinding gevorderd op grond van lid 6 van het artikel (onder het kopje) "Arbeidsongeschiktheid".

7 Artikel 13 - Voortzetting, overneming en verblijving 1. Als de Maatschap wordt beëindigd door een van de omstandigheden uit het artikel (onder het kopje) "Einde Maatschap", hebben de andere Vennoten het recht tot voortzetting van de Maatschap. Dit geldt niet als de Maatschap eindigt door overeenkomst van de Vennoten. 2. De Vennoten die de Maatschap willen voortzetten, moeten dit binnen drie maanden na het eindigen van de Maatschap schriftelijk mededelen aan de voormalige andere Vennoot. Doen zij dit niet, dan zal het recht op voortzetting vervallen. 3. De Vennoten mogen alleen of met anderen de activiteiten van de Maatschap voortzetten. De Vennoten moeten daarbij alle vermogensbestanddelen van het Maatschapsvermogen overnemen, zich laten toedelen of (bij schulden) voor hun rekening nemen. Zij zullen de waarde van het aandeel van de andere Vennoot in dit vermogen aan hem uitkeren in geld. 4. De Vennoten geven elkaar over en weer onherroepelijk volmacht om mee te werken aan iedere levering die noodzakelijk is om de overgang te bewerkstelligen. 5. Als er na ontbinding geen voortzetting plaatsvindt, zullen de Vennoten de Maatschap liquideren. Artikel 14 - Concurrentie 1. De Vennoten mogen tijdens de duur van de Maatschap niet bij een andere onderneming werkzaam of betrokken zijn. 2. Bij voortzetting van de Maatschap mag de uitgetreden Vennoot voor 2 jaar niet bij een zelfde soort onderneming als die van de Maatschap werkzaam of betrokken zijn. 3. Als een van de Vennoten deze bepalingen overtreedt, krijgt hij een direct opeisbare boete van 500,00 plus een boete van 30,00 voor iedere dag dat de overtreding voortduurt na ingebrekestelling. Artikel 15 - Toetreding Toetreding van nieuwe Vennoten mag alleen met schriftelijke toestemming van alle Vennoten. Artikel 16 - Geschillenregeling

8 1. Vennoten zullen alle geschillen die tussen hen ontstaan over de uitvoering van deze overeenkomst eerst proberen op te lossen met mediation. 2. Een geschil is aanwezig als één van de Vennoten verklaart dat dit het geval is. 3. De geschillen die niet door middel van mediation kunnen worden opgelost, zullen worden beslist door een arbiter of rechter. De Vennoot die het geschil aanhangig maakt, is bevoegd te kiezen of hij het geschil voorlegt aan een arbiter of rechter. 4. Als de Vennoot kiest voor arbitrage, dan is de plaats van arbitrage Amsterdam. De Vennoten benoemen de arbiter in onderling overleg. Als zij geen overeenstemming bereiken, zal op verzoek van de Vennoten de rechter van de rechtbank Amsterdam de arbiter benoemen. 5. Als het geschil wordt voorgelegd aan een rechter, dan is de bevoegde rechter de rechter van de rechtbank Amsterdam. Artikel 17 - Kosten De Vennoot die deze overeenkomst niet nakomt, moet alle kosten vergoeden die de andere Vennoten maken om hem daartoe te dwingen. Artikel 18 - Boetebepaling De Vennoot die een bepaling van deze overeenkomst overtreedt, moet een boete aan de andere Vennoten betalen als hij de overtreding niet herstelt nadat hem daarvoor een redelijke termijn van 14 dagen is gegeven. Deze boete van 20,00 per dag is direct opeisbaar en geldt vanaf het moment dat de Vennoot in verzuim is. Daarnaast moet de Vennoot de schade vergoeden die de andere Vennoten hebben opgelopen als gevolg van de schending van deze overeenkomst. Artikel 19 - Nietigheid Als een deel van deze overeenkomst nietig of vernietigbaar is, verandert dat niets aan de geldigheid van de rest van de overeenkomst. Het nietige deel wordt vervangen door een bepaling die zoveel mogelijk de inhoud van de nietige bepaling volgt. Artikel 20 - Geheimhouding Vennoten moeten elkaars vertrouwelijke informatie geheimhouden. Artikel 21 - Slotbepaling

9 1. Alleen schriftelijke wijzigingen op deze overeenkomst zijn geldig. 2. Deze overeenkomst vervangt alle eerdere overeenkomsten tussen Vennoten. 3. Alle kosten die Vennoten maken voor de totstandkoming van de Maatschap zijn voor rekening van de Maatschap. Artikel 22 - Toepasselijk recht Nederlands recht. PLAATS ONDERTEKENING: Amsterdam DATUM ONDERTEKENING: 24 oktober Door: Christian Steenkamp Door: Teun Stroet Door: Ard Heilig Door: Gijs Dekker

Firmanten Overeenkomst C.V. Eet-en DateSalon H&S Haarlem.

Firmanten Overeenkomst C.V. Eet-en DateSalon H&S Haarlem. Firmanten Overeenkomst C.V. Eet-en DateSalon H&S Haarlem. PARTIJEN: Raymond van Dijk, wonende te Zandvoort, geboren op 29 oktober 1969, hierna te noemen beherend vennoot sub 1, en Ed Veldman, wonende te

Nadere informatie

, wonende te, geboren op, (evt.: gehuwd met ), hierna te noemen de commanditaire vennoot sub 1,

, wonende te, geboren op, (evt.: gehuwd met ), hierna te noemen de commanditaire vennoot sub 1, Voorbeeldcontract commanditaire vennootschap PARTIJEN: Stichting NHP, gevestigd te Groningen ingeschreven in het handelsregister onder nummer, en ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door Veraart & Leeflang

Nadere informatie

OVEREENKOMST VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

OVEREENKOMST VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA OVEREENKOMST VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA De ondergetekenden: Vennoot 1, Vennoot 2 hier ook gezamenlijk te noemen Partijen Overwegende dat: 1. Partijen met elkaar met ingang van een vennootschap onder firma

Nadere informatie

MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN

MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN MODEL VOOR EEN MAATSCHAPSOVEREENKOMST TUSSEN ARCHITECTEN De ondergetekenden: 1. Naam:..., wonende te:..., hierna te noemen partij A 2. Naam:..., wonende te:..., hierna te noemen partij B overwegende: dat

Nadere informatie

- OVEREENKOMST COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP. De heer, geboren te. op.. 19, wonende aan de

- OVEREENKOMST COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP. De heer, geboren te. op.. 19, wonende aan de - OVEREENKOMST COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP ONDERGETEKENDEN: De heer., geboren te., op.. 19, wonende aan de. nr te (.), optredende als beherende vennoot, hierna te noemen Vennoot A, Of: De heer/mevrouw...,

Nadere informatie

Voorbeeld Vennootschapscontract (Vennootschap onder Firma, art. 14 ev WvK )

Voorbeeld Vennootschapscontract (Vennootschap onder Firma, art. 14 ev WvK ) Voorbeeld Vennootschapscontract (Vennootschap onder Firma, art. 14 ev WvK ) VENNOOTSCHAPSCONTRACT De ondergetekenden 1 naam: Ruben Raadschelders Wonende te: Kudelstaart Geboren op: hierna te noemen vennoot

Nadere informatie

VOORBEELD. De partijen, overwegende, dat. verklaren als volgt:

VOORBEELD. De partijen, overwegende, dat. verklaren als volgt: De partijen, 1. A. Persoon, geboren op 15-02-1970 (hierna "Vennoot 1"), 2. B. Persoon, geboren op 02-04-1978 (hierna "Vennoot 2"), overwegende, dat de vennoten een samenwerking willen aangaan bij het ondernemen

Nadere informatie

..., wonende te..., geboren op..., (evt.: gehuwd met...), hierna te noemen vennoot sub 2

..., wonende te..., geboren op..., (evt.: gehuwd met...), hierna te noemen vennoot sub 2 MODELCONTRACT VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA PARTIJEN:..., wonende te..., geboren op..., (evt. gehuwd met...), hierna te noemen vennoot sub 1, (Evt.: De rechtspersoon, v.o.f., C.V., B.V.)... gevestigd te...,

Nadere informatie

Overeenkomst van vennootschap onder firma

Overeenkomst van vennootschap onder firma Overeenkomst van vennootschap onder firma De ondergetekenden: 1. wonende te , geboren , hierna te noemen, de ondergetekende sub

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst vennootschap onder firma

Samenwerkingsovereenkomst vennootschap onder firma Dit is een voorbeeld van een VOF-contract zoals gegenereerd met de VOF contract generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/vofcontract-generator/ In dit voorbeeld ziet

Nadere informatie

VOF-AKTE. (bedrijfs)naam: naam vertegenwoordiger bedrijf: postcode: plaats: KvK-nummer:

VOF-AKTE. (bedrijfs)naam: naam vertegenwoordiger bedrijf: postcode: plaats: KvK-nummer: VOF-AKTE de ondergetekenden: (bedrijfs)naam: naam vertegenwoordiger bedrijf: straatnaam en huisnummer: postcode: plaats: KvK-nummer:. nummer:. hierna te noemen: Vennoot 1 en (bedrijfs)naam: naam vertegenwoordiger

Nadere informatie

2104 Noordhoff Uitgevers bv. Model v.o.f. overeenkomst

2104 Noordhoff Uitgevers bv. Model v.o.f. overeenkomst Model v.o.f. overeenkomst De ondergetekenden: 1...., geboren op... te..., paspoortnummer... en thans wonende te..., hierna te noemen A en 2...., geboren op... te..., paspoortnummer... en thans wonende

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN BV KOOPOVEREENKOMST OP HOOFDLIJNEN Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..bv. te. ( KvK nummer ) vertegenwoordigd

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN GELDLENING tussen [ ] en [ ] OVEREENKOMST VAN GELDLENING De ondergetekenden: 1 [ ] B.V., statutair gevestigd te ( ) [ ] en aldaar kantoorhoudende aan [ ], hierna te noemen: de "Geldgever",te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

Daarna wordt in een bespreking met de notaris, aan de hand van deze keuzemomenten, de volledige aandeelhoudersovereenkomst opgesteld.

Daarna wordt in een bespreking met de notaris, aan de hand van deze keuzemomenten, de volledige aandeelhoudersovereenkomst opgesteld. 1 WWW.UWNOTARIS.NL Van Ee & De Jonge notariaat, estate planning, mediation Willemsplantsoen 12, 3511 LB Utrecht Postbus 19200, 3501 DE Utrecht T 030-2314133 F 030-2334271 vraaghet@uwnotaris.nl www.uwnotaris.nl

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Partijen: 1. De gemeente Eersel, ingevolge artikel 171 lid 1 van de Gemeentewet ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser;

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; Voorbeeld pandakte De ondergetekenden: 1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; en 2. De besloten

Nadere informatie

Voorbeeld VOF contract

Voorbeeld VOF contract Voorbeeld VOF contract Aan de inhoud van dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Derden die kennisnemen van deze checklist kunnen aan dit voorbeeld geen rechten ontlenen. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN JOINT VENTURE OVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1 Doel... 4 2 Oprichting en inbreng...

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch.

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch. Informatienotitie AAN VAN ONDERWERP Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch DATUM 02 juni 2016 BIJLAGE Concept leningsovereenkomst (14663), Aflossingsschema

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen

NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen NBMS Algemene voorwaarden bemiddeling bij koop/ verkoop van vaartuigen Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen en gedeponeerd ter griffie van de rechtbank

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1-3-2015

Algemene voorwaarden 1-3-2015 Algemene voorwaarden 1-3-2015 Copyright 2015 The Count Webdesign Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm

Nadere informatie

SAMENLEVINGSOVEREENKOMST

SAMENLEVINGSOVEREENKOMST SAMENLEVINGSOVEREENKOMST @. De comparanten geven te kennen en stellen bij deze vast: Keuze: - zij wonen sinds datum samen en voeren sindsdien een gemeenschappelijke huishouding; OF - zij wonen sinds vandaag

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

C.V. Bénine. Jaarverslag 2014. Concept

C.V. Bénine. Jaarverslag 2014. Concept C.V. Bénine Jaarverslag 2014 Uitsluitend bestemd voor vennoten Concept 10 juni 2015 Inhoud Pagina Bestuursverslag 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 2 Winst- en verliesrekening 2014 3 Grondslagen

Nadere informatie

de ondergetekenden 1 en 2 gezamenlijk verder ook te noemen de aandeelhouders ;

de ondergetekenden 1 en 2 gezamenlijk verder ook te noemen de aandeelhouders ; AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (NAAM), gevestigd en kantoorhoudende te (postcode) te (PLAATS), aan de (STRAAT & HUISNUMMER), ten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Definities: Algemene Voorwaarden A: Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V.,

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: "werknemer";

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: werknemer; ARBEIDSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [naam] Holding BV, statutair gevestigd te [plaats] en kantoorhoudende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats],

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014

Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Fotogroep Waalre t.a.v. De heer E. van Geest Irenelaan 4 5583 AD Waalre Waalre, donderdag 4 september 2014 Onderwerp: Bevestiging van uw Fotogroep Waalre op woensdag 10 september 2014 Geachte heer Van

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, overwegende, dat. zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 1234578 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht:

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische- generatoren/arbeidsovereenkomst-

Nadere informatie

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting.

4.1 De uitvoering van de opdracht door RvdB heeft het karakter van een inspanningsverplichting. ALGEMENE VOORWAARDEN RVDB INTERIM 1. Definities RvdB of RaymakersvdBruggen: onderdeel van de besloten vennootschap RaymakersKayser Personeel en Organisatie BV, gevestigd te Weesp kantoorhoudende aldaar

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR Ondergetekenden: Naam: Adres: Woonplaats: hierna te noemen verhuurder, en Naam: Huidig adres: Woonplaats: Geboortedatum: Paspoort of identiteitsbewijsnummer: (indien

Nadere informatie

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen:

VOORBEELD. Softwareresellingovereenkomst. De partijen, zijn het volgende overeengekomen: Softwareresellingovereenkomst De partijen, Leverancier, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12345678 (hierna te noemen Leverancier ), en Doorverkoper, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Egeria do

Algemene voorwaarden Egeria do Algemene voorwaarden Egeria do 1. ALGEMEEN 1.1 Egeria do wil bijdragen aan een duurzame, gelijkwaardige en vindingrijke maatschappij door projecten te ondersteunen met geld, kennis en netwerken. Elke ondersteuning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0

VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0 VERWERKERSOVEREENKOMST VNG BERICHTENAPP Versie 1.0 PARTIJEN 1. De gebruiker van de Software zoals bedoeld in de overeenkomst Gebruikersvoorwaarden VNG Berichtenapp ; hierna: (de Verantwoordelijke); en

Nadere informatie

Licentieovereenkomst betreffende auteursrecht

Licentieovereenkomst betreffende auteursrecht Licentieovereenkomst betreffende auteursrecht Snijders Advocaten Vughterweg 74 5211 CM s-hertogenbosch Contactpersoon: Bart Huijs M: 06 51 62 35 02 E: bhuijs@snijders-advocaten.nl Disclaimer - Deze modelcontracten

Nadere informatie

Ondergetekende: 1. de heer/mevr... (naam)... (beroep) geboren... 2. de heer/mevr... (naam)... (beroep) geboren... hierna te noemen 'partijen'

Ondergetekende: 1. de heer/mevr... (naam)... (beroep) geboren... 2. de heer/mevr... (naam)... (beroep) geboren... hierna te noemen 'partijen' Voorbeeld samenlevingscontract met verblijvingsbeding Dit samenlevingscontract is slechts een voorbeeld. U mag de inhoud van de overeenkomst natuurlijk inrichten zoals u wilt. Let op: als er sprake is

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN O P T I E O V E R E E N K O M S T De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., gevestigd te en kantoorhoudende te [ ], aan [ ], hierna te noemen: Optieverlener, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning - OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende aan de, te (.), te dezer zake

Nadere informatie

Licentieovereenkomst betreffende knowhow

Licentieovereenkomst betreffende knowhow Licentieovereenkomst betreffende knowhow Snijders Advocaten Vughterweg 74 5211 CM s-hertogenbosch Contactpersoon: Bart Huijs M: 06 51 62 35 02 E: bhuijs@snijders-advocaten.nl Disclaimer - Deze modelcontracten

Nadere informatie

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101;

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101; INVESTERINGSOVEREENKOMST DE PARTIJEN: 1. Indien particuliere investeerder: Voorletters: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl:

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: (1) [ ] B.V., gevestigd en kantoorhoudende te [ ], hierna te noemen "[ ], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer; (2) [ ] B.V., gevestigd en

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST STATUTEN STICHTING CHAPEAU WOONKRING MONTFOORT

DOORLOPENDE TEKST STATUTEN STICHTING CHAPEAU WOONKRING MONTFOORT Postbus 60, 5400 AB Uden 1 DOORLOPENDE TEKST STATUTEN STICHTING CHAPEAU WOONKRING MONTFOORT STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Stichting Chapeau Woonkring Montfoort. 2.

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR

- OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR - OVEREENKOMST - INZAKE HANDELSAGENTUUR ONDERGETEKENDEN: De rechtspersoon (of eenmanszaak, v.o.f., c.v.)... gevestigd te..., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te... onder

Nadere informatie

VERENIGING TURELUUR ZUID

VERENIGING TURELUUR ZUID VERENIGING TURELUUR ZUID Overeenkomst VTZ_LID, versie 15 oktober 2015 DE ONDERGETEKENDEN: i. Vereniging Tureluur Zuid, gevestigd te Almere, hierna genoemd: Vereniging te dezen vertegenwoordigd door haar

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING

OVEREENKOMST VAN GELDLENING OVEREENKOMST VAN GELDLENING De ondergetekenden: en en 1. Zencap Netherlands B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende aan de Strawinskylaan

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Statuten stichting Voorbeelddocument Statuten Iedereen die een stichting opricht, wordt hierbij ook wettelijk verplicht statuten op te stellen. Hierin staan onder

Nadere informatie

Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst

Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst Addendum bij Overeenkomst van Geldlening met borgtochtovereenkomst De ondergetekenden: 1. (geldgever), gevestigd te, hierna te noemen "geldgever"; 2. (geldnemer), gevestigd te, hierna te noemen "geldnemer";

Nadere informatie

VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W.

VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W. VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W. Deze statuten zijn een voorbeeld van hoe statuten van een vereniging zonder winstoogmerk er zouden kunnen uitzien. Wettelijk moeten er enkel een bepaald aantal minimumvermeldingen

Nadere informatie

VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W.

VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W. VOORBEELD VAN STATUTEN VAN EEN V.Z.W. Deze statuten zijn een voorbeeld van hoe statuten van een vereniging zonder winstoogmerk er zouden kunnen uitzien. Wettelijk moeten er enkel een bepaald aantal minimumvermeldingen

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer.

d. Met Mediation wordt bedoeld: de opdracht tot bemiddeling tussen Deelnemers die wordt verleend door Afnemer. Algemene voorwaarden Sapphire-mediation 1. Algemeen: a. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle offertes en overeenkomsten van opdracht die ten doel hebben het verlenen van diensten door Sapphire

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Uitsluitend bestemd voor vennoten

Jaarverslag 2016 Uitsluitend bestemd voor vennoten C.V. Bénine Jaarverslag 2016 Uitsluitend bestemd voor vennoten Inhoud Pagina Bestuursverslag 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 2 Winst- en verliesrekening 2016 3 Grondslagen voor de waardering

Nadere informatie

Maatschapsovereenkomst voor twee partijen (voorzien van toelichting)

Maatschapsovereenkomst voor twee partijen (voorzien van toelichting) Maatschapsovereenkomst voor twee partijen (voorzien van toelichting) Deze model-maatschapsovereenkomst is door de KNOV en VvAA gezamenlijk vervaardigd en zorgvuldig samengesteld. Op een aantal plaatsen

Nadere informatie

-OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening

-OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening -OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.. B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de.., te ( ), rechtsgeldig

Nadere informatie

Bijlagen. Bijlage 1: Resultaat 2005

Bijlagen. Bijlage 1: Resultaat 2005 Jaarrekening 25 Koetser CV 1. Balans per 31 december 25 2. Winst- en verliesrekening over 25 3. Toelichting op algemene zaken 4. Toelichting op de balans 5. Toelichting winst- en verliesrekening Bijlagen

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN:

OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN: OVEREENKOMST INZAKE DE UITVOERING VAN WERKZAAMHEDEN VOOR SCnet DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCnet BeNeLux b.v. gevestigd te Hardenberg (7771 CH) en kantoorhoudend

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

VOORWOORD LIJST VAN GEBRUIKTE AFKORTINGEN

VOORWOORD LIJST VAN GEBRUIKTE AFKORTINGEN Inhoudsopgave VOORWOORD LIJST VAN GEBRUIKTE AFKORTINGEN V XIII 1 KORTE KARAKTERISERING PERSONENVENNOOTSCHAP; HAAR PLAATS EN BETEKENIS IN HET NEDERLANDSE ONDERNEMINGSRECHT 1 1.1 Vennootschap is kapitaalvennootschap

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

STATUTEN. Naam, zetel en duur:

STATUTEN. Naam, zetel en duur: STATUTEN Naam, zetel en duur: Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden van Lea Dasberg hierna te noemen: "de stichting. 2. Zij heeft haar zetel te Zutphen. 3. De stichting is opgericht

Nadere informatie

Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen)

Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen) Addendum bij Standaardovereenkomst van Geldlening met standaard borgtochtovereenkomst (met algemene bepalingen) De ondergetekenden: 1. (bank), gevestigd te, hierna te noemen "geldgever"; 2. (deelnemer),

Nadere informatie

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw..., geboren te... op... en wonende te...,..., te dezen handelende, voor zich in privé, hierna te noemen: "X"; als aandeelhouder en bestuurder

Nadere informatie

COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP 2019S1057435HR COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP Heden, @ tweeduizend negentien, verschenen voor mij, mr. Ernst Hans Rozelaar, notaris te Amsterdam: de heer Maarten Cornelis Wienbelt, wonende te 6862 CK Oosterbeek,

Nadere informatie

NAAM, ZETEL EN DUUR Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING OPEN DOOR. 2. Zij heeft haar zetel te Loon op Zand. 3. Zij is opgericht voor onbepaalde tijd. Artikel 2 1. De stichting heeft ten

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag)

AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag) 1 AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag) Op DATUM is voor mij, NAAM NOTARIS, notaris met plaats van vestiging PLAATS, verschenen: [ kandidaat-notaris/paralegal]., te dezen handelend

Nadere informatie

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES

2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES 2004B4458JB VOLLEDIGE EN DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN STICHTING PRIORITEITSAANDELEN EUROCOMMERCIAL PROPERTIES STATUTEN Naam en zetel Artikel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Prioriteitsaandelen

Nadere informatie

Quality Service Europe

Quality Service Europe VERWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: 1. MvanR Retail/, gevestigd te Tiel, KvK-nummer: 30251796, hierna te noemen verantwoordelijke ; En 2., gevestigd te Tiel, KvK-nummer: 11025593, hierna te noemen verwerker

Nadere informatie

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten. Algemene voorwaarden IMenz BV (Versie 2007-02) 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Mozard BV. Pagina 1 van 6

Mozard BV. Pagina 1 van 6 Mozard BV Pagina 1 van 6 Artikel 1 Toepassing van de voorwaarden 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, waarbij Mozard BV haar diensten aan afnemers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST 1 LICENTIEOVEREENKOMST De ondergetekenden: AntrAciet gevestigd aan de Franseweg 80 te Elst, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24450322 en ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

Contract van maatschap/samenuitbatingscontract

Contract van maatschap/samenuitbatingscontract Contract van maatschap Tussen de ondergetekenden: (Naam invullen)...... en zijn echtgenote (naam invullen)...... samenwonende te (adres invullen)............... hierna overlaters genoemd, en (Naam invullen).......wonende

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website

Nadere informatie

MAATSCHAPSOVEREENKOMST SFM. 1. De eigenaar (eventueel rechtspersoon of vennootschap): Naam:. Adres:. Postcode en woonplaats:..

MAATSCHAPSOVEREENKOMST SFM. 1. De eigenaar (eventueel rechtspersoon of vennootschap): Naam:. Adres:. Postcode en woonplaats:.. 1 MAATSCHAPSOVEREENKOMST SFM De contractanten: 1. De eigenaar (eventueel rechtspersoon of vennootschap): Naam:. Postcode en woonplaats:... Registratienummer vaartuig:... En 2. De opvarenden (inclusief

Nadere informatie

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST. naam vertegenwoordiger bedrijf: postcode: plaats: KvK-nummer: hierna te noemen: aandeelhouder A

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST. naam vertegenwoordiger bedrijf: postcode: plaats: KvK-nummer: hierna te noemen: aandeelhouder A AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST de ondergetekenden: (bedrijfs)naam: B.V. naam vertegenwoordiger bedrijf: straatnaam en huisnummer:. nummer:. postcode: plaats: KvK-nummer: hierna te noemen: aandeelhouder A en

Nadere informatie