Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca"

Transcriptie

1 Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en <Bedrijfsnaam Uitlener>, gevestigd te <postcode woonplaats>, <adres>, hierna te noemen Opdrachtnemer overwegende dat: 1 Nazca gebruik wenst te maken van de diensten van Opdrachtnemer voor het uitvoeren van een opdracht bij een Opdrachtgever van Nazca; 2 Opdrachtnemer een werknemer in dienst heeft, die géén zelfstandige zonder personeel (ZZP er, ook wel genoemd freelancer) is, en welke werknemer tijdelijk in de gelegenheid is een opdracht bij een Opdrachtgever van Nazca via Nazca uit te voeren; 3 Opdrachtnemer in overleg met, en na uitdrukkelijke instemming van, haar werknemer bereid is deze werknemer voor de duur van deze overeenkomst aan Nazca ter beschikking te stellen; 4 Nazca en Opdrachtnemer de gemaakte afspraken schriftelijk wensen vast te leggen; komen het volgende overeen: Artikel 1. Uitvoering 1. Werknemer, in dienstbetrekking bij Opdrachtnemer, wordt door Opdrachtnemer, anders dan krachtens een arbeidsovereenkomst, aan Nazca ter beschikking gesteld voor het verrichten van werkzaamheden bij en ten behoeve van een Opdrachtgever van Nazca. 2. De werknemer van Opdrachtnemer zal zijn werkzaamheden verrichten onder strikte leiding en toezicht van de Opdrachtgever van Nazca en onder de in deze overeenkomst tussen Nazca en Opdrachtnemer gestelde voorwaarden. Artikel 2. Duur en beëindiging 1. Deze overeenkomst treedt in werking vanaf het moment dat Nazca Opdrachtnemer toelaat tot de LinkedIngroep genaamd Nazca en eindigt van rechtswege zodra het lidmaatschap van betreffende groep is beëindigd. 2. Nazca is als gevolg van een tussentijdse beëindiging van de overeenkomst geen enkele vergoeding verschuldigd en zal nimmer schadeplichtig zijn.

2 Artikel 3. Geschiktheid en beschikbaarheid werknemer 1. Opdrachtnemer staat in voor een zorgvuldige werving en selectie van de werknemer en heeft de inspanningsverplichting dat de kwaliteiten en werkervaring van de werknemer goed aansluiten op de uit te voeren werkzaamheden bij de Opdrachtgever van Nazca. 2. Indien blijkt dat de werknemer niet voldoende geschikt is voor de uit te voeren werkzaamheden of indien de werknemer niet in staat is deze uit te voeren wegens ziekte of andere omstandigheden behoudt Nazca zich het recht voor deze overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen. Artikel 4. Aanwijzingen Opdrachtnemer 1. De werknemer rapporteert inzake de voortgang van werkzaamheden en eventuele andere zaken aan de contactpersoon van Nazca. 2. Nazca en Opdrachtnemer hebben regelmatig overleg over de voortgang van de werkzaamheden en de wijze waarop de werknemer deze uitvoert. Artikel 5. Loon, premies en belastingen 1. Opdrachtnemer is verantwoordelijk voor een tijdige en correcte betaling van het loon aan de werknemer en de afdracht van loonheffing en sociale premies aan de betreffende instanties. 2. De Opdrachtnemer vrijwaart Nazca van alle mogelijke aansprakelijkheden aangaande de werknemer, de bedoelde instanties en/of derden. Indien nodig dient Opdrachtnemer op verzoek van Nazca schriftelijk bewijs te leveren van de afdracht van loonheffing en sociale premies aan de betreffende instanties. Artikel 6. Tarieven en facturering 1. Nazca betaalt aan Opdrachtnemer het overeengekomen tarief per uur/per dag(deel). 2. Het tarief is verschuldigd over het door de werknemer daadwerkelijk aantal gewerkte uren/dagen. Facturatie vindt maandelijks plaats op basis van door Opdrachtgever van Nazca geaccordeerde urenstaten. 3. De facturen van Opdrachtnemer worden door Nazca aan opdrachtnemer betaald, zodra en indien de Opdrachtgever van Nazca de volledige rekeningen van Nazca over het betreffende tijdvak aan Nazca heeft betaald.

3 Artikel 7. Verzekering en aansprakelijkheid 1. Opdrachtnemer verklaart een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben afgesloten en in stand te zullen houden onder de gebruikelijke condities en dekkingen. Het verzekerde bedrag dient minimaal de opdrachtwaarde te bevatten. Opdrachtnemer stelt Nazca voorafgaand aan de opdracht een kopie van de polis ter beschikking. Indien Opdrachtnemer geen Beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft zal Nazca deze voor Opdrachtnemer afsluiten. De kosten en premie hiervoor komen voor rekening van Opdrachtnemer. 2. Opdrachtnemer vrijwaart Nazca voor iedere aansprakelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit schade en/of verliezen die de werknemer zelf lijdt of toebrengt aan de Opdrachtgever van Nazca en/of derden. 3. Opdrachtnemer vrijwaart Nazca voor iedere aansprakelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit verbintenissen die de werknemer met de Opdrachtgever van Nazca of derden is aangegaan, of op elke andere wijze voor de werknemer zijn ontstaan jegens de Opdrachtgever van Nazca of derden, ongeacht hiervoor door Opdrachtgever van Nazca of derden toestemming is gegeven. Artikel 8. Ontbinding 1. Nazca is gerechtigd deze overeenkomst bij schriftelijke mededeling per aangetekende brief met onmiddellijke ingang te ontbinden, zonder rechterlijke tussenkomst en zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist indien Opdrachtnemer: a. in staat van faillissement wordt verklaard; b. voorlopig surseance van betaling aanvraagt; c. door beslaglegging op de eigendommen van Opdrachtgever van Nazca, door ondercuratelestelling of anderszins de beschikkingsbevoegdheid over haar vermogen of delen daarvan verliest; d. Opdrachtnemer in verzuim is met betrekking tot de nakoming van enige verplichting die voortvloeit uit deze overeenkomst. Artikel 9. Intellectuele eigendom 1. Alle rechten van intellectuele eigendom, waaronder auteurs- en octrooirechten, op alle resultaten van de werkzaamheden van de werknemer in het kader van deze overeenkomst, alsmede op de daarbij gebruikte en/of ontwikkelde materialen, berusten bij de Opdrachtgever van Nazca, voor zover de wet deze rechten toekent aan de werkgever. 2. Opdrachtnemer zal indien nodig op eerste verzoek en op nader te bepalen wijze van de Opdrachtgever van Nazca alle medewerking verlenen om te bewerkstelligen dat voornoemde rechten worden overgedragen aan de Opdrachtgever van Nazca.

4 Artikel 10. Geheimhouding 1. Nazca en Opdrachtnemer verbinden zich tot strikte geheimhouding tegenover alle derden, van al hetgeen hen in het kader van deze overeenkomst ter kennis komt omtrent beide partijen en de Opdrachtgever van Nazca en waarvan zij weten of redelijkerwijs hadden kunnen vermoeden dat bekendmaking schadelijk is of kan zijn voor betrokkenen. 2. Opdrachtnemer zal de werknemer schriftelijk verplichten geheimhouding te betrachten omtrent al hetgeen deze bij het verrichten van de werkzaamheden in het kader van deze overeenkomst bekend of gewaar wordt. Artikel 11. Indienstneming 1. Het is partijen tijdens de looptijd van deze overeenkomst én gedurende twaalf maanden na het einde van de opdracht van deze overeenkomst niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere partij, rechtstreeks voor zich, dan wel door middel van en/of voor derden een arbeidsverhouding of samenwerking van welke aard dan ook aan te gaan met de bij de uitvoering van deze overeenkomst direct betrokken werknemer(s) van de andere partij. 2. Overtreding van het in lid 1 bepaalde leidt voor partijen tot een verschuldigde, onmiddellijk opeisbare boete ter hoogte van ,- maar laat de mogelijkheid van partijen om volledige schadevergoeding te eisen onverlet. 3. Partijen zijn in verband met het bepaalde in dit artikel verantwoordelijk en aansprakelijk voor (in)direct aan haar gelieerde ondernemingen. Artikel 12. Benadering Opdrachtgever van Nazca 1. Het is Opdrachtnemer tijdens de looptijd van deze overeenkomst én gedurende twaalf maanden na het einde van deze overeenkomst niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Nazca, rechtstreeks, dan wel door middel van en/of voor derden, op welke manier dan ook zakelijke betrekkingen aan te gaan met de Opdrachtgever van Nazca. 2. Overtreding van het in lid 1 bepaalde leidt voor Opdrachtnemer tot een aan Nazca verschuldigde, onmiddellijk opeisbare boete ter hoogte van ,- maar laat de mogelijkheid van Nazca om volledige schadevergoeding te eisen onverlet. 3. Opdrachtnemer is in verband met het bepaalde in dit artikel verantwoordelijk en aansprakelijk voor (in)direct aan haar gelieerde ondernemingen. Artikel 13. Wijzigingen 1. Wijzigingen en/of aanvullingen op deze overeenkomst zullen tijdig en volledig kenbaar gemaakt worden via LinkedIngroep Nazca.

5 Artikel 14. Toepasselijk recht en forumkeuze 1. Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. 2. Eventuele geschillen tussen partijen zullen zoveel mogelijk in goed overleg worden opgelost. Indien het overleg niet tot een oplossing leidt kunnen geschillen voortvloeiende of samenhangend met deze overeenkomst kunnen uitsluitend ter beslechting onderworpen worden aan de bevoegde rechter te Amsterdam. Voor akkoord: <Plaatsnaam> op <datum> <Bedrijfsnaam> Naam: Functie:

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n

a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n a l g e m e n e v o o r w a a r d e n s e a r c h & s e l e c t i o n inhoudsopgave algemene voorwaarden Brandsinc. Artikel 1 definities Artikel 2 toepasselijkheid Artikel 3 offertes en totstandkoming

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave algemene voorwaarden IT-People Inhuur Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Artikel 18 Artikel 9 Artikel 10 Definities Toepasselijkheid

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR>

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. <PPFNR> OVEREENKOMST VAN OPDRACHT NR. Partijen: 1. LINKIT B.V., gevestigd te 3454 PV DE MEERN aan de Rijnzathe 9, rechtsgeldig vertegenwoordigd door E.J. Holierhoek hierna te noemen: Opdrachtgever ; en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Interim Management VIERPAS BV. VIERPAS BV AV Interim Management mei 2011 Pagina 1

Algemene Voorwaarden. Interim Management VIERPAS BV. VIERPAS BV AV Interim Management mei 2011 Pagina 1 Algemene Voorwaarden Interim Management VIERPAS BV VIERPAS BV AV Interim Management mei 2011 Pagina 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Interim Management VIERPAS BV Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Interim Management, Training, Coaching, Advies en Detachering

Interim Management, Training, Coaching, Advies en Detachering Algemene Voorwaarden Connected Financials BV Interim Management, Training, Coaching, Advies en Detachering Ridderstraat 218 4101 BK Culemborg info@connectedfinancials.nl www.connectedfinancials.nl Mobiel

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

2014 ALGEMENE VOORWAARDEN DETACHERING - BROOKLYN GROUP B.V.

2014 ALGEMENE VOORWAARDEN DETACHERING - BROOKLYN GROUP B.V. 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN DETACHERING - BROOKLYN GROUP B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht op 20 mei 2014 onder nummer 3 0 2 7 8 9 2 0 1 I. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Brooklyn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Topstad Talents inzake Detachering

Algemene voorwaarden Topstad Talents inzake Detachering Algemene voorwaarden Topstad Talents inzake Detachering Artikel 1 Definities Topstad Talents Topstad Talents is onderdeel van Topstad Uitzend- en Detachering BV ingeschreven bij KvK Amsterdam met KvK nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opdrachtgevers I. e

Algemene Voorwaarden Opdrachtgevers I. e Algemene Voorwaarden Opdrachtgevers I. e Inhoudsopgave algemene voorwaarden Omgevingscoach Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Offertes en totstandkoming van de opdracht Artikel 4

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

Bekwaam InterimManagement BV

Bekwaam InterimManagement BV Algemene voorwaarden Bekwaam InterimManagement BV De algemene voorwaarden van Bekwaam InterimManagement bv zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. Artikel 1 Definities y Bekwaam: Bekwaam

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER. Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER. Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER Schouder aan Schouder B.V. Gevestigd te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHT AAN EEN ONDERAANNEMER voor het verrichten van werkzaamheden voor Schouder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Simon Stevin Engineering Group B.V. Stevin Technology Consultants

Algemene Voorwaarden. Simon Stevin Engineering Group B.V. Stevin Technology Consultants Algemene Voorwaarden Simon Stevin Engineering Group B.V. Stevin Technology Consultants Stevin Technology Consultants Postbus 195 E-MAIL info@stevin.com TEL 088 900 9900 Baarnsche Dijk 10 3740 AD Baarn

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er)

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (DRIESSEN ZZP er) Partijen: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DRIESSEN HRM B.V., statutair gevestigd te Helmond en kantoorhoudende te (5708 HZ) Helmond

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden detachering

Algemene voorwaarden detachering Algemene voorwaarden detachering HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN Artikel 1. Werkingssfeer algemene voorwaarden 1. De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle detacheringsovereenkomsten

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. INTERIM-WERKZAAMHEDEN, CONSULTANCY EN ORGANISATIEADVIES VAN NRG-OFFICE Artikel 1 Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de aanvaarding en uitvoering van opdrachten door Blaauwbroek bureau voor Vraaggestuurde Zorg B.V.

Algemene voorwaarden met betrekking tot de aanvaarding en uitvoering van opdrachten door Blaauwbroek bureau voor Vraaggestuurde Zorg B.V. Algemene voorwaarden met betrekking tot de aanvaarding en uitvoering van opdrachten door Blaauwbroek bureau voor Vraaggestuurde Zorg B.V.te Weesp Onderstaande opdrachtvoorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ProActief Detachering

Algemene Voorwaarden ProActief Detachering Algemene Voorwaarden Dit zijn de Algemene Voorwaarden van ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met versiedatum 21 september 2016 onder nummer 60770309, kantoorhoudende aan de Zwanenbloem 28, 6665 HS

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Krosto Techniek BV, hierna te noemen Krosto, ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Krosto gedane

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. De gemeente s-hertogenbosch, hierbij vertegenwoordigd door , hierna te noemen Opdrachtgever, daartoe gemachtigd bij het vigerende Mandaatbesluit,

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RS BEHEER GROEP B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN RS BEHEER GROEP B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN RS BEHEER GROEP B.V. De algemene voorwaarden van RSBG BV zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Noor Noordwest Holland op 19 april 2011 onder nummer Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten. Algemene voorwaarden IMenz BV (Versie 2007-02) 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V.

Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Algemene Voorwaarden Respect-Intermediair B.V. Inhoudsopgave algemene voorwaarden Respect-Intermediair b.v. 1 Definities 2 Non-discriminatie en geheimhouding 3 Toepasselijkheid 4 Totstandkoming van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam RaymakersvdBruggen, Personeelsmanagement, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht De ondergetekenden: 1. De Stichting Promotie Winkelstad Roosendaal, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 20146422 en gevestigd te 4724

Nadere informatie

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en, 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN VAN NRG-OFFICE Artikel 1 - Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

IN OVERWEGING NEMENDE DAT:

IN OVERWEGING NEMENDE DAT: OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP naam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam Rvdb, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende aldaar aan de Amstellandlaan 84 te

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening

Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening Bemiddelingsovereenkomst van intermediaire dienstverlening De ondergetekenden: 1. Naam Bedrijf, gedreven voor rekening van «(FW:informele_tenaamstelling)», gevestigd te «(FW:woonadres_plaats),als-leeg,(FW:domic»,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Vidomes, welke is gevestigd te (2616 LZ) Delft aan de Kleveringweg 24, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw D.L. Braal, hierna te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers

Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Algemene Voorwaarden van toepassing op rechtsverhoudingen met opdrachtgevers Ethische gedragscode De belangrijkste gedragsregels zijn: Potentiële kandidaten worden alleen voorgesteld aan een opdrachtgever

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER

ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER ALGEMENE VOORWAARDEN MONEYPENNY B.V. VOOR DE ZZP-ER Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt onder de navolgende begrippen verstaan: a. Diensten: Alle door of namens opdrachtnemer op basis van

Nadere informatie

Inkoopvoorwaarden. Artikel 1 Tarief. Artikel 2 Overeenkomst van opdracht

Inkoopvoorwaarden. Artikel 1 Tarief. Artikel 2 Overeenkomst van opdracht Inkoopvoorwaarden Artikel 1 Tarief 1. Het tarief is een kostprijs exclusief de verschuldigde omzetbelasting (btw), inclusief alle betrokken fiscale - en premieverplichtingen, verzekeringen, rechten op

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Driessen Staffing B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Driessen Staffing B.V. Voor de verkoop en levering van diensten door gevestigd te Helmond. wordt door Opdrachtgevers ingehuurd om te bemiddelen in schaarse, lastig in te vullen functies en vacatures. schakelt daarbij haar Partners

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Opdrachtgever De natuurlijke of rechtspersoon die zich door tussenkomst van TRAQTION voorziet van (een) professional(s).

Artikel 1 Definities Opdrachtgever De natuurlijke of rechtspersoon die zich door tussenkomst van TRAQTION voorziet van (een) professional(s). Algemene Voorwaarden bv 3 I. Inhoudsopgave algemene voorwaarden TRAQTION Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Offertes en totstandkoming van de opdracht Artikel 4 Looptijd en beëindiging

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht)

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) SAMENWERKINGSOVEREENKOMST (Overeenkomst van Opdracht) Partijen: [... naam], gevestigd/woonachtig te [... plaats] aan de [... adres], geboren op.. te, paspoortnummer./rijbewijsnummer../kvk-nummer hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inter Techniek bv

Algemene Voorwaarden. Inter Techniek bv Algemene Voorwaarden Inter Techniek bv Inhoudsopgave y I. Algemene voorwaarden Inter Techniek bv 5 II. Algemene voorwaarden Inter Techniek bv, Recruitment 15 Algemene voorwaarden Inter Techniek V 1.00

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Y 1 Inhoudsopgave algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 16 Artikel 2 Non-discriminatie en geheimhouding 17 Artikel 3 Toepasselijkheid 17 Artikel 4 Totstandkoming van de opdracht

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media

Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media Overeenkomst van opdracht LS Advies & Online Media De partijen: 1. [ ] ( opdrachtgever ), statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende aan [ ], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ] en 2. LS Advies &

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van NRG-OFFICE Artikel 1 - Definities NRG-Office: NRG-Office B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps

ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps ALGEMENE VOORWAARDEN T.A.V. WERVING- EN SELECTIEWERKZAAMHEDEN van TechCaps Artikel 1 - Definities TechCaps: TechCaps B.V. gevestigd te Nijmegen. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met TechCaps

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET INHUREN VAN EEN CHAUFFEUR VAN GEVEN TRANSPORT, TE GRUBBENVORST. Artikel 1: Werkingssfeer 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

[ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN]

[ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN] [ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN] I. Algemene leveringsvoorwaarden JOB personeelsmakelaar B.V. (Detachering) II. Algemene leveringsvoorwaarden JOB personeelsmakelaar B.V. (Werving en selectie) DE ALGEMENE

Nadere informatie

Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt

Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET VERRICHTEN VAN DIENSTEN Artikel 1. Inleiding Dit document bevat de algemene voorwaarden (AV) waaronder opdrachtnemer offreert en opdrachten aanvaardt Artikel 2. Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv GEVESTIGD TE RIJSWIJK AAN DE GEESTBRUGWEG 46 VERDER TE NOEMEN: OPDRACHTNEMER INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMEEN PAGINA 3 ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 3 ARTIKEL

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling 1. Algemene Voorwaarden 1. PARTITUDE is de opdrachtnemer. 2. Voor opdrachtgever zie overeenkomst. 3. Op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en overig handelsverkeer in deze Algemene Voorwaarden is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MarLuz

Algemene Voorwaarden MarLuz Algemene Voorwaarden MarLuz 1. Definities en toepasselijkheid 1. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - MarLuz: Eenmanszaak MarLuz, gevestigd te Nederland, (3554 VL) Utrecht, aan de Cornelis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS. Artikel 1 Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN ZUIDPROFS Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten en overige verbintenissen, waaronder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN DRG VvE BEHEER B.V. Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding tot het uitvoeren van werkzaamheden van DRG VvE Beheer B.V., en op alle

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 020Producties B.V

Algemene voorwaarden 020Producties B.V Algemene voorwaarden 020Producties B.V. - 2016 A. Algemeen Artikel 1. Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 020Producties: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 020Producties

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT

Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT Algemene voorwaarden SNOEKX PROJECTMANAGEMENT Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden onderstaande termen met de daarnaast genoemde betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. SNOEKX:

Nadere informatie

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van HelloFlex People 200 B.V. van toepassing die de backoffice van Uitzendbureau De Buren B.V. verzorgt. In aanvulling daarop zijn

Nadere informatie

Technical Employee Search

Technical Employee Search Technical Employee Search Schulstraße 21 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-997337 F +49(0)5924-997338 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com M +31(0)6-8199928 Werving

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden 1. Algemene Voorwaarden 1. Ondernemingen leverend onder het merk PARTITUDE zijn Opdrachtnemer. 2. Ondernemingen wettelijk bevoegd onder het Nederlands recht zijn Opdrachtgever. 3. Tenzij anders vermeld,

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN van Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: Rialto: a: een natuurlijk rechstpersoon die, dan wel b: een rechtspersoon die, dan wel c: een aantal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6 Algemene voorwaarden Energiediensten Ennatuurlijk B.V. 2018-02-V2 pagina 1/6 Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijvingen Pag. 3 Artikel 2 Algemeen Pag. 3 Artikel 3 Aanbieding en Overeenkomst Pag. 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V.

Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Algemene Voorwaarden 010HorecaSupport B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten van uitzending (als omschreven in artikel 7:690 van het Burgerlijk Wetboek), op diensten van detachering,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie