Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg"

Transcriptie

1 Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg

2 Een wendbaar plafondliftsysteem voor bariatrische en overige cliënten Maxi Sky 2 Plus is een kostenefficiënte oplossing doordat het systeem geschikt is voor een grote diversiteit aan cliënten. Dit gebruiksvriendelijke systeem werkt met twee liftcassettes die op een draaibare trolley zijn gemonteerd en kan cliënten tot 454 kg tillen, verplaatsen, draaien en herpositioneren.

3 Maxi Sky 2 Maxi Sky 2 Maxi Sky 2 Maxi Sky 2 Een plafondlift voor alle cliëntentransfers De Maxi Sky 2 Plus met het dubbele tiljuk maakt het mogelijk het Dynamic Positioning System voor alle cliënten te gebruiken, waardoor de transfer veel comfortabeler is voor de cliënt en minder inspanning vereist van de zorgverlener. Het telescopische aanpassingssysteem van het tiljuk zorgt voor stabiliteit, gemakkelijk manoeuvreren en automatische aanpassing aan de maat en positie van de cliënt. Een flexibel systeem voor alle cliënten Na een eenvoudige overschakeling naar een enkelvoudige cassette is het plafondliftsysteem geschikt voor niet-bariatrische cliënten. In Single Mode werkt het systeem als een standaard Maxi Sky 2 met gebruikmaking van de gehele range van tiljukken en tilbanden. Single Mode: Bij transfers van niet-bariatrische cliënten wordt één cassette gebruikt. Dual Mode: De dubbele cassette waarborgt probleemloze herpositionering van bariatrische cliënten. Met behulp van de kantelfunctie kan de zorgverlener de cliënt, als deze de stoel heeft bereikt, gemakkelijk in een rechtop zittende positie plaatsen. Alle taken kunnen met het tiljuksysteem worden uitgevoerd, zoals ondersteuning van benen, herpositionering en transfers. Dankzij de nieuwe kantelfunctie kan één tiljuk omhoog worden gebracht zonder lichamelijk contact van zorgverlener en cliënt.

4 Kleine details maken het verschil Zelfaanpassing voor cliëntencomfort Dankzij de telescopische koppeling en de kantelfunctie van de twee cassettes op de roterende trolley past het systeem zich gemakkelijk aan om het comfort voor de cliënt te vergroten. Maximaal cliëntencomfort door één druk op de knop Met de kantelfunctie kunt u een van de tiljukken omhoog of omlaag brengen en zo de cliënt tijdens de transfer in een comfortabelere houding brengen. Belangrijke gegevens in één oogopslag De kleurendisplay geeft informatie over batterijstatus, monitoring van productgebruik en slimme zelfdiagnose voor efficiënt onderhoud. Onderdelen gemakkelijk bereikbaar Maxi Cart 2 geeft u gemakkelijk toegang tot de tiljukken en het juk voor liggend tillen. Omdat zorgverleners deze direct aan het liftsysteem kunnen koppelen komt er geen handmatig tillen aan te pas.

5 Gemakkelijk manoeuvreren De Maxi Sky 2 Plus trolley is voorzien van twee liftcassettes en kan 360 roteren, wat betekent dat hij alle uitdagingen aankan. Lustilbanden gemakkelijk te bevestigen Geveerde vergrendelingen en grote haken vergemakkelijken het aanbrengen en verwijderen van meerdere bevestigingslussen, waardoor de zorgefficiëntie wordt vergroot. Op elk moment volledige controle De ergonomisch ontworpen IPX7- goedgekeurde handset is voorzien van duurzame drukknoppen die een lange levensduur hebben en gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Snel overschakelen tussen tiljukken Een van de opties waarmee wij kunnen voldoen aan de specifieke zorgbehoeften van elke cliënt is de snelkoppeling, waardoor de zorgverlener gemakkelijk tussen de tiljukken kan overschakelen.

6 Een volledige reeks tilbanden en tiljukken betekent veilige geoptimaliseerde werkprocedures ArjoHuntleigh biedt een compleet programma clip- en lustilbanden en bijpassende tiljukken, die samen complete oplossingen bieden voor transfers, herpositionering en revalidatie. Het nieuwe tiljuksysteem vereenvoudigt transfers en biedt de cliënt meer comfort. Dual Mode tiljuk Eén oplossing, een vierpunts tiljuk, voor cliënten van 159 tot 454 kg, geschikt voor de bariatrische tilbanden. Bariatrische tilband MAA8000 Bariatrische tilband MAA8020 De verschillende lichaamsvormen van bariatrische cliënten vragen om verschillende tilbanden. ArjoHuntleigh heeft daarom een serie tilbanden ontwikkeld in vier bariatrische maten om aan deze verschillende behoeften te voldoen. Om een optimale tilband te kiezen die veiligheid en maximaal comfort waarborgt, is informatie over gewicht, lichaamsvorm en conditie van de cliënt nodig. Bariatrische tilband voor herpositionering (wasbaar of cliënt-uniek) Bariatrische beentilband (wasbaar)

7 De Maxi Sky 2 Plus in Single Mode, is geschikt voor algemene cliënten Lustilbanden ArjoHuntleigh biedt een uitgebreide reeks lustilbanden voor tweeen vierpunts tiljukken evenals voor het juk voor liggend tillen. Cliptilbanden Cliptilbanden zijn er in de uitvoering standaard gepolsterd en ongepolsterd, toilettilbanden voor toiletbezoek, badtilbanden voor bad, en oplossingen voor cliënten met enkel- of dubbelzijdige amputatie. Flites Flites zijn cliënt-specifieke tilbanden die bescherming bieden tegen risico s van kruisbesmetting. Tilband op maat ArjoHuntleigh beschikt over de expertise om alle aspecten van zijn tilbanden aan te passen om de optimale tilband voor een bepaalde cliënt te maken. Eén liftcassette kan gemakkelijk worden gedeactiveerd en de andere cassette functioneert dan als een normale Maxi Sky 2 die voor algemene cliënten geschikt is. Tiljukken voor Single Mode Medium 2-punts Small 2-punts Juk voor liggend tillen Large 4-punts Plat manueel 4-punts DPS Medium 4-punts PDPS Ook verkrijgbaar in Large 4-punts PDPS en Manueel 4-punts DPS

8 KWIKtrak oplossingen voor elk plafond en elke ruimte KWIKtrak modulaire componenten creëren een optimale rail voor Maxi Sky 2 Plus. Dit flexibele systeem kan in alle ruimten worden toegepast en voor elk type plafond zijn oplossingen beschikbaar. Doorgang voor gordijnen Gordijnen kunnen door een onderbreking in de rail worden gevoerd, waardoor de cliënt privacy kan worden geboden. Ingebouwde rails Geïntegreerd KWIKtrak wordt in het plafond gemonteerd, waardoor de rail minder opvalt en de lengte van de tilbeweging wordt vergroot. Poort De poort verbindt een vaste sectie met een X-Y-traversesysteem.

9 Dual mode Mode Single Mode mode 272 kg (600 lb) Max. 454 kg (1000 lb) Max. 272 kg (600 lb) Max. 272 kg (600 lb) Max.

10 Algemene installatie ontwerpen Rechte rail Een eenvoudige configuratie met een rechte rail biedt aan beide kanten van het bed toegang voor transfers. X-Y rail Met een X-Y-configuratie kan de hele ruimte worden bestreken. Binnen de twee vast gemonteerde rails kan overal een transfer worden uitgevoerd. X-Y (rail met enkele poort) Een X-Y oplossing waarmee vanuit het bed de hele ruimte bestreken kan worden in combinatie met een enkele poort en rail naar de sanitaire ruimte. Dubbel X-Y (dubbele poort) De cliëntenkamer en de en-suite kan volledig worden bestreken, en de configuratie wordt gekoppeld met een dubbele poort. Nodige kamerruimte voor een bariatrische cliënt 410 mm (16 ) 3990 mm (157 ) 3580 mm (141 ) 410 mm (16 ) 5020 mm (197 ) 4020 mm (158 ) Maak het werk gemakkelijker en efficiënter Deze afbeelding, afkomstig uit het Handboek voor Architecten en Planners van ArjoHuntleigh, geeft aanbevelingen over de vereiste ruimte en aandachtspunten bij het ontwerpen van ruimten voor bariatrische cliënten om optimale veiligheid en werkomstandigheden te waarborgen.

11 Productspecificaties Gewicht, compleet (incl. trolley en twee plafondliften) Gewicht, tiljuk Tilcapaciteit Hefband lengte Tilsnelheid (Dual Mode) Maximale lengte van de beweging (vanaf plafond) Horizontale verplaatsingssnelheden Bedieningskracht Duw- en trekkracht bij 454 kg horizontale beweging en rotatie Bedrijfscyclus Horizontale as motor Verticale as Mode Belasting Geluidsniveau bij tillen of dalen, met of zonder last Medische uitrusting Type accu Accucapaciteit Beschermingsgraad - handbediening Beschermingsgraad - Maxi Sky 2 plafondlift Lift - beschermingsklasse - schokpreventie Acculader input Acculader output Acculader veiligheidsbescherming Normale werkingscondities Transport-/opslagcondities 51,6 kg 6,6 kg Dual Mode: 454 kg, Single Mode: 272 kg mm 4,3 cm zonder last 3,5 cm bij 240 kg 3,0 cm bij 400 kg 2,9 cm bij 454 kg mm N.v.t., handbediend < 5 N < 60 N Omhoog/omlaag motor: Max. 10%, 1 minuut continu Zit-/achterovergekantelde positie motor (Single Mode): Max. 10%, 1 minuut continu N.v.t. 24 VDC, 110 W 24 VDC, 15 A max. 58,2 dba zonder last, 65,3 dba bij 454 kg Type BF bescherming tegen elektrische schok conform IEC V, 5 Ah, verzegelde oplaadbare klepgestuurde loodaccu Levert max. 50 transfers met een belasting van 400 kg en max. 34 transfers met een belasting van 454 kg IPX7 IP24 Intern aangedreven uitrusting VAC, Hz, VA 28,1 VDC, 1 A max., 28,1 VA Klasse 2, dubbel geïsoleerd Omgevingstemperatuurbereik: 5 C tot 40 C Relatieve vochtigheid bereik: 15% tot 93% Atmosferische druk bereik: 700 hpa tot 1060 hpa Omgevingstemperatuurbereik: -40 C tot 70 C Relatieve vochtigheid bereik: 10% tot 93% Atmosferische druk bereik: 500 hpa tot 1060 hpa Mobiliteitswijzer A B C D E A B C D E Goedkeuringen en lijst van normen Canadian Standards Association: CAN/CSA C22.2 Nr M90 (AM1+AM2), UL (1 e editie) en IEC (2 e editie) CAN/CSA C22.2 Nr , ANSI/AAMI ES :2005 en IEC :2005 Technischer Überwachungs-Verein: ISO 10535: 2006 norm Geschikt voor Doris en Emma D Doris, die zich niet zelf kan ondersteunen. E Emma, die bijna volledig aan bed gebonden is en totaal afhankelijk is. Neem contact op met ArjoHuntleigh voor verdere informatie over de Mobiliteitswijzer.

12 Maxi Sky 2 Plus: Een belangrijke aanwinst voor het verzorgen van bariatrische cliënten en cliëntentransfers. Mijn werk Ik kan mijn taken efficiënter en veilig uitvoeren Mijn comfort Ik kan comfortabeler worden verplaatst ArjoHuntleigh AB Hans Michelsensgatan Malmö, Sweden Phone: +46 (0) ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei 21, 4004 MB Tiel Postbus 6116, 4000 HC Tiel Nederland Telefoon: info.nl@arjohuntleigh.com Mijn budget Met Maxi Sky 2 Plus kunnen we het gebruik van alle ruimten maximaliseren Getinge Group is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van innovatieve systemen voor operatiekamers, afdelingen intensive care, ziekenhuisafdelingen, sterilisatieafdelingen, ouderenzorg en voor bedrijven en organisaties binnen de biowetenschappen. Met echte passie voor het leven integreren we kwaliteit en veiligheid in elk systeem. Ons unieke waardevoorstel weerspiegelt het continuüm van de zorg en verbetert de efficiënte binnen het volledige klinische traject. Dankzij onze praktijkervaring en sterke partnerschappen zijn we in staat om de verwachtingen van de klant te overtreffen en het dagelijkse leven van mensen te verbeteren, nu en in de toekomst. 01.LG.06.2.NL.1.AHG Gebruik uitsluitend ArjoHuntleigh-onderdelen die speciaal voor dat doel zijn ontworpen bij door ArjoHuntleigh geleverde apparatuur en producten. We voeren een beleid dat is gericht op continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh Groep. ArjoHuntleigh, 2016.

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS...with people in mind VERBETERING VAN DE ZORG WERELDWIJD Met meer dan 50 jaar ervaring in de zorgsector zet ArjoHuntleigh zich

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

Plafondlift Likorall

Plafondlift Likorall Plafondlift Likorall Liko Likorall Likorall 242, veilig en betrouwbaar. Likorall plafondliftsystemen De Likorall plafond tillift heeft zich al jaren bewezen. Met zijn vriendelijke vormgeving en krachtige

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal.

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal. StandUp SystemRoMedic TM Handleiding Nederlands REF 60800001 StandUp, met stroomkabel REF 60800002 StandUp, met batterij SWL: 160 kg StandUp is een liftstoel die ontworpen is om patiënten te helpen om

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Waarom EvaDrive gemaakt is? Intuïtief bedieningspaneel De kosten die gepaard gaan met incidenten binnen de gezondheidszorg

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. 2102020003 Sabina II EE Met de Sabina II kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Veilig tillen / plafondtilliften

Veilig tillen / plafondtilliften Plafondtilliften Veilig tillen / plafondtilliften Wanneer er beperkt ruimte is, kunnen plafondtilliften een goede oplossing zijn. Sommige personen met een beperkte mobiliteit kunnen met een plafondtillift

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten

Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten Ontworpen voor verandering Het Citadel geïntegreerd bedsysteem 1 is gebouwd op een universeel frame en ontworpen om

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling OXFORD patient handling Een complete range van verrijdbare tilliften Sunrise Medical biedt u een breed assortiment van verrijdbare tilliften. De Oxford range heeft een innovatief design gericht op betere

Nadere informatie

WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING

WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING R WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 VALUE IN CARING R WAT IS EEN VENDLET? ARBEIDS VENDLET is het originele

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100

GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100 GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100 1 Gebruiksgebied en omschrijving De SINGLE is een plafondlift die u in staat stelt gemakkelijk patiënten te tillen van bed, rolstoel, bad, douche

Nadere informatie

Douchebrancards. M, L, XL Tillift

Douchebrancards. M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards M, L, XL Tillift Viking M, L, XL Geschikt voor mensen met een matige tot zeer ernstige beperking Viking M, L en XL De Viking is in drie modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke

Nadere informatie

MAXI MOVE. with people in mind

MAXI MOVE. with people in mind MAXI MOVE Een mobiele passieve tillift voor verschillende zorgomgevingen with people in mind 2 Maxi Move Een bewezen AANWINST voor alle zorgomgevingen De Maxi Move de meest complete verrijdbare tillift

Nadere informatie

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Verschillende modellen Compact formaat en ontzettend laag gewicht QuickTrolleySystem Nachtverlichting

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Verschillende modellen Compact formaat en ontzettend laag gewicht QuickTrolleySystem Nachtverlichting TM RiseAtlasTM SystemRoMedic Verschillende modellen Compact formaat en ontzettend laag gewicht QuickTrolleySystem Nachtverlichting Tiljuk apart te bestellen. Onbeperkte tiloplossingen RiseAtlas is een

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

Viking XS, S, M, L, XL Tillift

Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Viking XS, S, M, L en XL De Viking is in vijf modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking XS. Kenmerkend voor alle

Nadere informatie

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers Birdie EVO Optimaal design voor veilige transfers SLOW R SMARTLOCK HAAKONTWERP Een evolutie in passieve tilliften Onze nieuwe Family is ontworpen om talrijke opties te bieden die gepaard gaan met nieuwe

Nadere informatie

Douchebrancards. S, M, L, XL Tillift

Douchebrancards. S, M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards S, M, L, XL Tillift Viking S, M, L, XL Viking S, M, L en XL De Viking is in vier modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking S. Kenmerkend

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC

Installeren van de FOREST SHUTTLE AC 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE AC Bepalen van de installatie mode van de FOREST SHUTTLE AC De Shuttle AC motor kan op twee manieren aangesloten worden: 1. Remote control mode. Beide draden bruin en

Nadere informatie

LOCOMOTOR SERIE. Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug...

LOCOMOTOR SERIE. Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug... Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug... LOCOMOTOR SERIE Tilt zorg naar een hoger niveau Geeft de mantelzorger handvaten Heeft óóg voor arbo-details Geeft

Nadere informatie

RisePorto450 RisePorto300

RisePorto450 RisePorto300 RisePorto450 RisePorto300 SystemRoMedic TM Handleiding Nederlands Maximale belasting: RisePorto450: 205 kg/450 lbs RisePorto300: 140 kg/300 lbs RisePorto is een draagbare gemotoriseerde plafondlift, bedoeld

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Maxi Sky 600, Maxi Sky 600 ECS. Gebruiksaanwijzing

Maxi Sky 600, Maxi Sky 600 ECS. Gebruiksaanwijzing Maxi Sky 600, Maxi Sky 600 ECS Gebruiksaanwijzing februari 2014 Beleid en auteursrecht m.b.t. het design en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh 2014. Wij voeren een beleid van

Nadere informatie

Actieve Tillift Timo

Actieve Tillift Timo Actieve Tillift Timo 1 Verbetering van mobiliteit Een hoger kwaliteit van leven voor uw bewoners aanbieden 2 Het actief houden van uw bewoners is een van de belangrijkste taken van de verpleegkundige...

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie with people in mind 2 Tilband DE TILBAND IS DÉ sleutel VOOR HET COMFORT VAN UW zorgvrager ArjoHuntleigh draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van de zorg

Nadere informatie

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden Life without limits De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit Voor een comfortabele en huiselijke sfeer Völker-bedden voor langdurige zorg zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners CARLO Alu Comfort EP 230 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 230 biedt een maximum aan veiligheid en comfort...

Nadere informatie

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen Steel assortiment Mini 140 De Joerns Mini 140 opvouwbare tillift is specifiek ontwikkeld voor thuisgebruik. Dit compacte maar duurzame tilsysteem is zelfs in beperkte ruimten makkelijk te hanteren en te

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

Visuele inspectie Inspecteer de liftfuncties regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal.

Visuele inspectie Inspecteer de liftfuncties regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal. Eva600EE SystemRoMedic TM Handleiding Nederlands 1 3 4 5 6 2 11 12 9 1. Tilarm 2. Mast 3. Handgreep 4. Accu 5. Noodstop 6. Bedieningsconsole 7. Motor voor instellen van onderbreedte 8. Achterzwenkwielen

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3 Optimale oplossingen voor de obese zorg 4 Het unieke productaanbod van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Sterimed bvba Holstraat-Heukelom 13 B-3770 Riemst, België/Belgique Tel: +32(0) Fax: +32(0)

Sterimed bvba Holstraat-Heukelom 13 B-3770 Riemst, België/Belgique Tel: +32(0) Fax: +32(0) TILBANDEN ACTIEVE TILBANDEN Ons uitgangspunt is cliënten zo lang mogelijk actief te houden, de tilbanden voor actief tillen, spleen daarbij een belangrijke rol. Voor deze tilbanden dient de cliënt over

Nadere informatie

Invacare. Wanneer comfort telt

Invacare. Wanneer comfort telt SB 755 Tot 200 kg Wanneer comfort telt Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit SB 755 het ideale bed voor elke verpleegsituatie - thuis of in een instelling. SB 755 biedt optimaal comfort en een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical

Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical Gebruik De universele tilband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden of visa versa. Degene die de persoon

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING with people in mind ECHTE VEREISTEN EN DAGELIJKSE REALITEIT De dagelijkse wasbeurt in bed tast de waardigheid en veiligheid

Nadere informatie

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld.

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. PROLINE TILLIFTEN VEILIGE EENVOUDIGE EN ERGONOMISCHE TRANSFERS VOOR PROFESSIONALS De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. UITGANGSPUNTEN VOOR DE PROLINE

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Multirall 200. Productbeschrijving. Gebruiksaanwijzing

Multirall 200. Productbeschrijving. Gebruiksaanwijzing Multirall 200 Gebruiksaanwijzing Nederlands 7NL125103 rev.6 2013-11-22 Betreft het volgende model: Multirall 200 Productnr. 3130001 Productbeschrijving De Multirall 200 is een flexibel soort plafondlift

Nadere informatie

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid Een huiselijke sfeer in combinatie met een verbeterde patiëntenzorg Het Völker S 962-2-ziekenhuisbed voldoet aan een breed scala aan vereisten

Nadere informatie

Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften

Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften Sales Guide Semi-vrijstaande plateaulift opvoerhoogte: 1250 mm Doordacht ontwerp Fraai design: mooi afgewerkte lift, vrijwel geen zichtbare bouten of schroeven,

Nadere informatie

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind Sara Combilizer Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie with people in mind Belang van mobilisatie Een gestructureerd revalidatieprogramma bestrijdt de negatieve

Nadere informatie

Oxford Elara De verlichting die alles biedt wat u nodig hebt bij uw plafondlift.

Oxford Elara De verlichting die alles biedt wat u nodig hebt bij uw plafondlift. Oxford Elara De verlichting die alles biedt wat u nodig hebt bij uw plafondlift. Een revolutie in de zorgomgeving: Joerns Healthcare bouwt verder op de inventiviteit van Oxford en brengt de veiligheid

Nadere informatie

Invacare Robin Plafondlift

Invacare Robin Plafondlift Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Robin Plafondlift Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Max gebruikersgewicht

Nadere informatie

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen :

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen : Manipulator M serie Technische kenmerken: Luchtaansluiting: 7 bar Rotatie rond de kolom 360 continue Rotatie tussen de armen 270 Instant luchtverbruik 250 Nl / min Luchtverbruik voor elke volledige manoeuvre

Nadere informatie

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN Tilsysteem aan het plafond Hoe werkt het? Aan het plafond worden rails gemonteerd waarin een compacte liftcassette wordt geplaatst. Deze

Nadere informatie

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden System 2000 Hier bij Arjo geloven we dat baden een veilige, diep kalmerende en zintuiglijke ervaring moet zijn

Nadere informatie

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Alegio NG : gemaakt voor comfort Met zijn moderne en discrete design in natuurlijk beuken of kersen, of een een combinatie hiervan, past de Alegio NG

Nadere informatie

Leia Zelfstandig en zelfredzaam

Leia Zelfstandig en zelfredzaam Leia Zelfstandig en zelfredzaam Introductie nieuwe rollator Leia Met trots presenteert Human Care de Leia, een compleet nieuwe serie van moderne rollators voor degenen die hoge eisen stellen aan zowel

Nadere informatie

1 Inhoud. 2 Beschrijving

1 Inhoud. 2 Beschrijving 01-07-2013 1 Inhoud 1 Inleiding 2 1.1 Deze handleiding 2 1.2 Gebruikte symbolen 2 1.3 Inhoud verpakking 2 1.4 Tilmotor plafondlift Jane 3 1.5 Aandachtspunten en waarschuwingen 4 2 Beschrijving 2.1 Overzicht

Nadere informatie

Maxi Sky 440. Gebruiksaanwijzing

Maxi Sky 440. Gebruiksaanwijzing Maxi Sky 440 Gebruiksaanwijzing juni 2013 Beleid en auteursrecht m.b.t. het design en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh 2013. Wij voeren een beleid van continue verbetering en

Nadere informatie

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind Universeel bedframe Designed for Value, for Choice, for Life. Gericht op de behoeften van gebruikers in alle zorgomgevingen. Standaardisering van hoofdonderdelen. Bedden voor reguliere afdelingen tot intensive

Nadere informatie

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Verbeteren van de zorg voor patiënten Mobilisatie bevordert niet alleen de deelname aan dagelijkse activiteiten, maar ook de zelfstandigheid

Nadere informatie

Handleiding Universele Tilband

Handleiding Universele Tilband Handleiding Universele Tilband (Universal Sling Prism Medical) Toepassing De universele tilband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden of visa versa. Degene

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners CARLO Alu Comfort EP 185 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 185 biedt een maximum aan veiligheid

Nadere informatie

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN Tilsysteem aan het plafond Hoe werkt het? Aan het plafond worden rails gemonteerd waarin een compacte liftcassette wordt geplaatst. Deze

Nadere informatie

Maxi Sky Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL rev /2018

Maxi Sky Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL rev /2018 Maxi Sky 1000 Gebruiksaanwijzing 001.14160.33.NL rev. 19 10/2018...with people in mind Beleid en auteursrecht m.b.t. het design en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh 2018. Wij

Nadere informatie

F O R E S T S H U T T L E S / L

F O R E S T S H U T T L E S / L 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie