Hoi allemaal, nieuwsbrief mei 2007 stichting netwerk Roemenië. Pagina 1 van 8. Dick Krabbendam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoi allemaal, nieuwsbrief mei 2007 stichting netwerk Roemenië. Pagina 1 van 8. Dick Krabbendam"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 8 Dick Krabbendam Van: "Dick Krabbendam" <d.krabbendam@quicknet.nl> Verzonden: zaterdag 8 december :33 Onderwerp: nieuwsbrief mei 2007 stichting netwerk Roemenië Stichting Netwerk Roemenië, p.a. de Dentele 13, 1778KZ Westerland, Nederland. tel.: mobiel: in Roemenië: (Vodafone) (Orange) fax: info@stichtingnetwerk.nl website: KvK nr Rabobank nieuwsbrief mei 2007 stichting netwerk Roemenië Hoi allemaal, Daar is hij dan, de nieuwsbrief van mei We zitten in een drukke periode waarin er van alles gebeurd. Gelukkig is het overgrote deel positief en zijn er over- en weer contacten. Want de laatste maanden zijn hier meerdere Roemenen op bezoek geweest en sommige zijn er nog. De reden voor bezoek aan Nederland waren divers. Zo zijn hier mensen geweest om te werken, voor vriendschappen, en een team van Jeugd met een Opdracht. Ook waren er andersom contacten. Zo ben ik begin van de maand met m n dochter en nog twee mensen naar Roemenië geweest en op dit moment is Ellen Vos net aangekomen. Onderstaand kunt u meer lezen over dit alles. Bij deze wil ik u graag heel goede pinksterdagen toewensen. Weet u nog waarom we Pinksteren vieren? Wie z n geheugen wil opfrissen of wie het echt niet weet. Het staat in de bijbel in Handelingen 2.

2 Pagina 2 van 8 Vrachtwagen onderweg naar Roemenië. Afgelopen zaterdag is er vanuit de Wieringermeer een volle vrachtwagen naar Roemenië vertrokken. De goederen waren gedurende een jaar ingezameld. Kleding was al eerder in 2 delen verstuurd, maar ook nu hadden we héél veel kleding. In totaal betrof het ruim 50 m3 kleding, computers, naaimachines en veel huisraad. Vanuit de locatie op de Wieringer randweg en Ulkeweg werd er door een flinke groep vrijwilligers, waaronder leden van Youth with a Mission uit Sighisoara, in een aantal uren de vrachtwagen geladen. Inladen van de vrachtwagen In de weken daarvoor hadden Piet Montsma en Gerard Haverkamp alle kleding over gepakt. Van vuilniszakken naar doorzichtige zakken. Een enorme klus. Bedankt mannen. Reuze! De kleding zal naar de meest arme gezinnen gaan en verantwoord op locatie worden verdeeld. Hans Kortland, jeugdwerker in Tigmandru, neemt de goederen voorlopig in ontvangst en draagt er verder zorg voor. De computers zijn deels bestemd voor een computerproject in Tigmandru en een project in Sighisoara. Op beide plaatsen wordt er met computercursussen gestart om de mensen vertrouwd te maken met het gebruik van computers en ook m.n. een programma als Microsoft Office. Onontbeerlijke kennis, ook voor de allerarmste Roemenen, wil men daar als EG- inwoner de toekomst instappen. Naast deze computers zijn er ook via een actie bij radio Noord Holland Noord naaimachines ingezameld. Deze zullen in Tigmandru gebruikt worden voor het geven van naailes in een apart daarvoor gebouwde ruimte in de kerk der Nazareners.

3 Pagina 3 van 8 Youth with a Mission Ik vertelde al over het team van Youth with a Mission. Dit team deed vorige week Nederland aan om een aantal presentaties over hun werk te geven. Deze week gaan ze door naar Duitsland voor een conferentie op Europees niveau van hun organisatie. Alle Europese afdelingen zullen elkaar daar ontmoeten. Met de afdeling in Sighisoara werkt de SNR nauw samen. Een probleem ontstond afgelopen zondag toen bleek dat hun wagen niet wilde starten. Vlnr. Gerard (NL), Dio (Ro), Lidia (Ro), Jesse (NL), Ligia (Ro) en Bernard (NL). Dit bleek al spoedig te maken te hebben met een gebroken distributieriem. Dat had al grote schade aan hun motor opgeleverd. Met heel veel inspanning kwam de verlossende mededeling maandag jl. dat de auto gerepareerd kon worden tegen betaalbaar tarief. Jan Postma was hier 2 dagen intensief voor op pad geweest. Dinsdag kon de ploeg vertrekken naar Nürnberg met onze camper en komende donderdag gaan als alles goed gaat Dick Krabbendam en Piet Montsma de bus erachteraan om daar omgeruild te worden. Voorbereidingen Begin mei is onze camper weer richting Roemenië gereden. Na vertraging door een defect aan de camper, er bleek uiteindelijk een aandrijfas- de homekneet, stuk te zijn en werd vervangen, bereikten we op 5 mei Sighisoara. Een reparatie waar wij zelf het geld niet voor hadden, maar door geweldige steun hebben we het bedrag kunnen betalen, waardoor we donderdag 3 mei, vertrokken. Ik had een caravan meegenomen, geschonken door een familie uit Wieringerwerf, die vrijwel direct in gebruik werd genomen door een dakloze man. In dit geval werd trouwens de caravan verkocht. Voor het geld dat hij opleverde (200 euro) kon weer iemand met suikerziekte geholpen worden die dringend behoefte had aan een bloedsuiker- controleapparaat en een voorraad testen

4 Pagina 4 van 8 voor dit apparaat. Er reden een aantal mensen mee, waaronder de 19 jarige Ovidiu, die twee maanden bij ons te gast is geweest en hier veel heeft beleefd. Zo kwam hij nu van Soul Survivor, waar duizenden jongeren op strand Nulde van 28 april tot 2 mei een festival hielden en heel diep met hun geloof bezig zijn geweest. Over deze Ovidiu zal ik in een volgende nieuwsbrief wat meer schrijven. Verder ging mee Sifra, mijn dochter en Jesse Meijer uit Wezep. Doel van deze missie Ter plaatste heb ik gekeken op de plek waar we komende zomer ons kinderkamp gaan houden. Ook heb ik er gespoken met Pilu. Niet alleen over het bouwen en herstellen van kapotte huizen maar ook over het organiseren van een concert van Bob Fitts, een worshipleider uit Hawaï. Afgelopen april speelde hij in Anna Paulowna. Hij gaf daar een benefietconcert van Braziliëzending. De volgende dag kon ik hem spreken. Hij geeft in het najaar diverse concerten in Oost- Europa en hij was zeer verheugd in Sighisoara wellicht ook een concert te kunnen geven. Zijn zwager is directeur van een film die Walt Disney in Roemenië aan het maken is en hij was met zijn vrouw met de paasdagen in Sighisoara. Wilt u iets meer over hem weten, kijk dan hier: Tussen 22 en 24 oktober zal hij, zo het er nu uitziet, in Sighisoara zijn. Dagje dierentuin David McGuire was erg blij me met de camper te zien. Hij wilde n.l. zijn Roemeense bouwers in Tigmandru belonen met een dagje dierentuin in Tirgu Mures. En daarvoor had hij extra vervoer nodig. Dat werd dus teruggaan in de tijd voor de oorlog. Wat een dierentuin. Oud.Maar de kinderen samen met hun vaders. Ze vonden het geweldig. En tja, wat heet dan oud?

5 Pagina 5 van 8 Zomeractiveiten van de SNR in Roemenië Komende zomer zal er weer een zomerkamp worden gehouden voor 45 kinderen in de leeftijd tussen 8 en 12 jaar uit schrikbarend arme dorpen rondom Sighisoara. We gaan een geweldig kamp organiseren met Nederlandse en Roemeense leiding. Het hoofdthema wordt vriendschap Veel kinderen in Roemenië en zeker uit zigeunerfamilies raken al op jonge leeftijd zwanger. Meisjes van 12 of 13 jaar lopen soms al achter de denkbeeldige kinderwagen. Denkbeeldig? Jazeker. Want geld voor een kinderwagen hebben ze niet. Vriendschap. Wat is dat? Heeft dat alleen met seks te maken? We gaan daar met de kinderen mee aan de slag. We gaan vanuit de bijbel kijken hoe me zouden moeten leven. Maar we gaan ook veel spelen, knutselen, verhalen vertellen etc. Ditmaal is er gekozen voor de plaats Selistat, waar vanuit Duitsland in 1997 door een groep jeugd twee gebouwen zijn opgeknapt en geschikt gemaakt voor het hebben van conferenties en zomerkampen. Om Selistat, een dorp met hooguit een paar honderd inwoners te bereiken, moet men eerst zo n 15 kilometer over karrensporen rijden, waar je, zeker s winters, met een gewone auto niet kunt rijden. Ook is er maar op één punt de mogelijkheid om te telefoneren en dan ook maar alleen mobiel. Op dat punt is er een zwak signaal op te pikken. Vaste aansluitingen heeft men er in dit dorp nog niet. accomodatie in Selistat Evangelisatie Johanna van den Hoek gaat op uitnodiging opnieuw mee en zal een evangelisatieteam (bege) leiden. Ze zal zowel in Sighisoara als in de omliggende dorpen haar boodschap verspreiden.

6 Pagina 6 van 8 Bouwen Ook zal er weer gebouwd worden door vrijwilligers van de SNR. Ditmaal gaan we klussen bij de allerarmsten. Dit onder auspiciën van de Manna- kerk in Sighisoara. Er wordt ook een gasten/ opvanglocatie gebouwd in het dorpje Boiu. Aanmelden/ inschrijven/ meer info Mensen die graag met ons mee willen, kunnen zich aanmelden bij Dick en José Krabbendam, tel De datum van vertrek vanuit Nederland is op 10 of 11 juli. We zijn uiterlijk weer terug op 26 juli. De kosten voor zowel de bouwers als de kinderkampbegeleiders is 550 euro. Daar zit zowel de reis als het verblijf als ook een bijdrage aan de projectkosten bij inbegrepen. Heb je zin om mee te gaan? Geef je snel op bij de familie Krabbendam, telefoon e hands winkel starten in Sighisoara Ellen in Sighisoara Deze week zal Ellen Vos uit Schagen, vrijwilligster van de SNR, 4 weken naar Sighisoara gaan. Zij gaat onderzoeken in hoeverre de SNR in Sighisoara een tweede hands winkel kan gaan opzetten om een deel van de goederen die we nu binnen krijgen niet alleen maar gratis weg te geven maar ook te kunnen gaan verkopen. Verkopen? Zult u zich misschien af vragen. In zo n arm land? Gebleken is dat er, helaas, mensen zijn, die zo gewend zijn geraakt aan het alles maar gratis krijgen, dat ze gewoon niet zuinig zijn op de spullen die ze krijgen. Om hier wat aan te kunnen doen, kan het moeten betalen van een op zich klein bedrag er toe bijdragen dat men zorgvuldiger omgaat met wat men heeft gekocht tegen een betaalbare prijs. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal andere voordelen. Er is een grote werkloosheid in Roemenië. We scheppen een stukje werkgelegenheid door een winkel op te starten. Ook de vervoerskosten kunnen voor een deel betaald worden uit de opbrengst. Kosten De vrachtwagen die nu op weg is naar Roemenië en voor meer dan de helft geladen is met

7 Pagina 7 van 8 goederen van de SNR, kost toch maar mooi 2000 euro. Nu worden de goederen nog gratis verdeeld, maar wel moet de stichting de 2000 euro bij elkaar zien te krijgen. Gelukkig zijn Wieringers en mensen uit de Wieringermeer over het algemeen gulle gevers, dus het zal allemaal wel in orde komen, maar het blijft een zorg. Overigens, heel belangrijk, de mensen die echt niet kunnen betalen voor hun kleding, en dat zijn er heel veel, blijven hun kleding gratis krijgen! Wilt U ons helpen met een gift?!!! Wilt U een bijdrage voor o.a. dit transport en ook misschien voor het komende zomerkamp - kosten 3000 euro- geven?!!! Dan kunt U dat overmaken naar Rabobank t.n.v. Stichting Netwerk Roemenië te Westerland o.v.v. bijdrage vervoerskosten hulpgoederen of/ en bijdrage zomerprojecten. De afgelopen jaren heeft u heel wat kunnen lezen over de Stichting Netwerk Roemenië. Heeft het u aangesproken en bent u er enthousiast over wat wij doen, dan zouden wij op heel erg geholpen zijn met een regelmatige gift van uw kant. Maandelijks, per kwartaal, jaarlijks of op andere wijze? Het is aan u. Zowel wij maar vooral de armen in Roemenië zijn er erg mee geholpen. Rijdend clubgebouw. Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan een nieuw project. Dit betreft een rijdend clubgebouw. Van UPC, een kabelgigant, hebben we een zeer moderne trailer gekregen. Het betreft een trailer die gebruikt is als demonstratiewagen. Hij kan door ons, in samenwerking met YWAM, heel goed gebruikt worden op het platteland ingezet te worden voor tal van activiteiten. Zo willen we hem als ontmoetingsruimte, ook om iets van ons geloof er in uit te dragen, gebruiken. Net zoals de bibliotheekbus op het platteland bij ons op vaste dagen komt, zo willen wij ook deze trailer gebruiken. Vanuit de trailer wordt dan ook (gratis) kleding verstrekt.

8 Pagina 8 van 8 Interieur trailer We zijn nog wel op zoek naar een zgn. BE- trekker. Dat is een soort truck, maar dan beneden de 3500 kilo. Daar mag met een gewoon B- rijbewijs mee gereden worden. Zit onze trailer erachter, dan moet met aanvulling op het rijbewijs hebben met het E- rijbewijs, ofwel het mogen rijden met een aanhangwagen. Deze trekker is onontbeerlijk voor het rijden met de trailer. Wie kan ons helpen, wellicht met ideeën of eigenaren van dergelijke trekkers, om dit probleem op te lossen? Website Aan de website wordt hard gewerkt door Thomas Blijerveld. Hij is onze webmaster. Is ook bereikbaar via webmaster@stichtingnetwerk.nl en zelf ben ik bereikbaar via het adres info@stichtingnetwerk.nl De website is al in de lucht en is te vinden onder Binnen zeer korte tijd zult u daar veel informatie vinden over onze stichting. Kijk af en toe en blijf op de hoogte. (Wilt u geen mail meer van Stichting Netwerk Roemenië ontvangen, stuur dan dit mailtje retour en we verwijderen u uit onze adreslijst. Wilt u juist wel mail van ons ontvangen, geef dat dan ook per aan ons door. We voegen u graag tot aan onze adreslijst)

Hoi allemaal, Evangelisatie- trailer

Hoi allemaal, Evangelisatie- trailer Hoi allemaal, De eerste echte algemene nieuwsbrief van 2007. Daar is hij dan. Natuurlijk veel te laat om nog de beste wensen voor het nieuwe jaar te geven. Maar toch doe ik het, dus bij deze. Dat de komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2013

Nieuwsbrief februari 2013 Beltstraat 14 1777HC Hippolytushoef, Nederland. Tel. +31857852674 Mob. +31647052752 Mob. +40748253165 (in Roemenië) Fax +31847251204 info@stichtingnetwerkroemenie.nl www.stichtingnetwerkroemenie.nl/ KvK

Nadere informatie

Eindelijk. Een nieuwe nieuwsbrief. Die onderhand al weer oud is. Want hoe lang blijft iets nieuw?

Eindelijk. Een nieuwe nieuwsbrief. Die onderhand al weer oud is. Want hoe lang blijft iets nieuw? Stichting Netwerk Roemenië, p.a. de Dentele 13, 1778KZ Westerland, Nederland. tel.: +31227592536 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40727911248 (Vodafone) +40748253165 (Orange) fax: +31847251204 email:

Nadere informatie

Voedselactie tussen 6 en 10 december. Sinterklaas bij House on the rock in Sighisoara. Honderden voedselpakketten voor evenzovele armen

Voedselactie tussen 6 en 10 december. Sinterklaas bij House on the rock in Sighisoara. Honderden voedselpakketten voor evenzovele armen 1 Beltstraat 14, 1777HC Hippolytushoef Nederland. tel.: +31857852674 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40748253165 fax: +31847251204 email: info@stichtingnetwerkroemenie.nl website: www.stichtingnetwerkroemenie.nl/

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Mail:info@stichtingnetwerkroemenie.nl site:www.stichtingnetwerkroemenie.nl Nieuwsbrief december 2013 Van de voorzitter: December, de feestmaand bij uitstek. Sinterklaas, oudjaarsavond maar voor velen is

Nadere informatie

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt!

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt! 17 december 2009 Het laatste "kersttransport" dit jaar naar Roemenië, vanuit IJsselstein. Het was koud en er lag behoorlijk wat sneeuw en de Serafimcrew was zwaar onderbezet. De lading voornamelijk huishoudelijke

Nadere informatie

Hierbij op de valreep van een nieuwe missie naar Roemenië nog een nieuwsbrief over komende en gaande activiteiten van de Stichting Netwerk Roemenië.

Hierbij op de valreep van een nieuwe missie naar Roemenië nog een nieuwsbrief over komende en gaande activiteiten van de Stichting Netwerk Roemenië. Stichting Netwerk Roemenië, p.a. de Dentele 13, 1778KZ Westerland, Nederland. tel.: +31227592536 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40748253165 fax: +31847251204 email: info@stichtingnetwerkroemenie.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal proberen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Vanuit Hongarije Kledingbeurs Vlak

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 www.projectoekraine.nl Oosterweg 7, Kantens Tel. 0595-552424 KVK nr. 52514706 Rek. nr. NL56 RABO 0121477967 Inhoud Voorwoord Projecten 2018 Acties 2018 Financiën Voorwoord

Nadere informatie

ROEMENIË TIRGU MURES. Periode: 05/07/2015 18/7/2015 Leeftijd: 18+

ROEMENIË TIRGU MURES. Periode: 05/07/2015 18/7/2015 Leeftijd: 18+ ROEMENIË TIRGU MURES Periode: 05/07/2015 18/7/2015 Leeftijd: 18+ Roemenië Tirgu Mures Klus mee aan het studentenverblijf en kas van de University of Natural Resources Vrijwilligers: Maximaal 4AT, 2DE,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije Jaarverslag 2014 Stichting Hart voor Hongarije Inhoud 1. Voorwoord 2. Aanleiding en achtergrond 3. Acties vanuit Nederland 4. Acties vanuit Hongarije 5. Visie op de toekomst Bijlage: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

ROEMENIË TIRGU MURES. Periode: 13 april - 26 april juni 12 juli2014 Leeftijd: 18+

ROEMENIË TIRGU MURES. Periode: 13 april - 26 april juni 12 juli2014 Leeftijd: 18+ ROEMENIË TIRGU MURES Periode: 13 april - 26 april 2014 29 juni 12 juli2014 Leeftijd: 18+ Duitsland Tirgu Mures Klus mee aan het studentenverblijf en kas van de University of Natural Resources Periode:

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum maandag 3 november 2014 Jaargang 8, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije In mei zijn we als gezin voor 10 dagen in Nederland geweest voor een familieweek. We hebben er erg van genoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2011

Nieuwsbrief juni 2011 Goedendag allemaal, Tussen april en nu liggen twee maanden. En deze periode ligt er ook tussen de vorige nieuwsbrief en deze. De periode was lang genoeg om opnieuw Roemenië te bezoeken. En dat heb ik dus

Nadere informatie

Karin en Carl Mollee. De zevende nieuwsbrief; De eerste weken in Oostenrijk zijn wij..

Karin en Carl Mollee. De zevende nieuwsbrief; De eerste weken in Oostenrijk zijn wij.. Nieuwsbrief 7 2e Jaargang 17-07-2003 Karin en Carl Mollee De zevende nieuwsbrief; De eerste weken in Oostenrijk zijn wij.. Na een voorspoedige reis zijn wij de 28 e juni met onze veestapel in ons nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 5

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 5 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

EEN STUKJE GESCHIEDENIS April 2017 EEN STUKJE GESCHIEDENIS Het is oktober 1992 wanneer een groep van 6 personen besluit goederen te gaan inzamelen voor de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa. De meeste van deze personen (waaronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet

Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Dag 2 - Eentje die je niet snel vergeet Hallo mede reisgenoten, Allereerst heel hartelijk bedankt voor jullie mails, dat doet ons goed en we kijken er ook naar uit. Voordat we over vandaag vertellen nog

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Jaarverslag 2003 Stichting ROKI

Jaarverslag 2003 Stichting ROKI Jaarverslag 2003 Stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding 2 Stichting ROKI 2 Grondslag 2 Doelstelling 2 Bestuur 2 Het jaar 2003 3 Voorlichting 3 www.roki.nl 3 Rondzendbrief 3 Boekentafel en bibliotheek 3

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Nieuwsbrief juni 2010 Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Website. Door middel van de site houden we u op de hoogte van onze activiteiten. Actuele informatie kunt u altijd vinden

Nadere informatie

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Hallo beste medereisgenoten, We hebben gehoord dat jullie zaterdag een hele mooie dag gehad hebben met een mooie opbrengst. Daar zijn we blij mee. Voordat

Nadere informatie

Hallo allemaal, Dick Krabbendam, voorzitter SNR.

Hallo allemaal, Dick Krabbendam, voorzitter SNR. De Dentele 13, 1778KZ Westerland (tot 31 maart) LET OP: vanaf 1 april 2010 Beltstraat 14, 1777HC Hippolytushoef Nederland. tel.: +31227592536 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40748253165 fax: +31847251204

Nadere informatie

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :).

Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). DTS COMPASSION Dag iedereen Eindelijk is het zover! De meeste van jullie weten ondertussen dat ik in Australië ben. Voor sommigen is het misschien nog een verrassing :). Via deze weg wil ik jullie op de

Nadere informatie

te gaan. Geen tv, grote gezinnen en ook de dochters liepen er al op jonge leeftijd nogal eigenaardig bij. Die leken door die truttige kleding ook

te gaan. Geen tv, grote gezinnen en ook de dochters liepen er al op jonge leeftijd nogal eigenaardig bij. Die leken door die truttige kleding ook Fixed price. Bij de volgende klant, een alleenstaande oudere vrouw ergens in de regio, is het de bedoeling om de Amberboom in de voortuin en nog een aantal heesters in de borders te snoeien. Verder nog

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010.

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. Stichting van Katoen stelt als doel bruikbare kleding geven aan mensen die het

Nadere informatie

Rode. Kruis. Di4tYtietFîçø&

Rode. Kruis. Di4tYtietFîçø& Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Rode Kruis District Fryslân namens Rode Kruis District Fryslân maandag 19 oktober 2015 17:3 1 Statengriffie

Nadere informatie

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN,

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Wells of Joy, 2015 nieuwsbrief Nr. 2 Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Een half jaar geleden schreef ik mijn eerste nieuwsbrief. De tijd is gevlogen en het is dus tijd om weer iets van ons te laten horen.

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Derde verslag zomerproject Stichting netwerk Roemenië 2006

Derde verslag zomerproject Stichting netwerk Roemenië 2006 Pagina 1 van 13 Dick Krabbendam Van: "Stichting Netwerk Roemenië" Verzonden: dinsdag 28 juli 2009 14:21 Onderwerp: Fw: Nieuwsbrief 3, 24 augustus Stichting netwerk Roemenië

Nadere informatie

Geschiedenis achtergrond.

Geschiedenis achtergrond. Geschiedenis achtergrond. De Subkarpaten, de regio in de Oekraïne waar Livia en Attila wonen, was vroeger onderdeel van Hongarije. Voor 1920 Hongarije was erg groot, maar omdat het land één van de verliezers

Nadere informatie

Schoolbestuur baha i-school Bofokule

Schoolbestuur baha i-school Bofokule Nieuwsbrief September 2013 Schoolbestuur baha i-school Bofokule Bofokule nieuwsbrief September 2013 Nieuws uit het binnenland van Suriname De brief aan FHF Paramaribo, 31 augustus 2013 Brief gezonden aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

9,4. Werkstuk door Robbin 1688 woorden 14 juni keer beoordeeld. Nederlands. Moldavië INHOUDSOPGAVE. inleiding blz 2

9,4. Werkstuk door Robbin 1688 woorden 14 juni keer beoordeeld. Nederlands. Moldavië INHOUDSOPGAVE. inleiding blz 2 Werkstuk door Robbin 1688 woorden 14 juni 2016 9,4 4 keer beoordeeld Vak Methode Nederlands Nieuw Nederlands Moldavië INHOUDSOPGAVE inleiding blz 2 hoofdstuk 1 infrastructuur blz 3 hoofdstuk 2 drankmisbruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 ROEMENIË TIMULAZU Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 Vaststaande periodes (open voor groepen internationale vrijwilligers) 17/07/2016

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen.

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Eerst nog wat Nederlands nieuws, omdat ik de eerste twee weken

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Roemenië Op donderdag 10 november 2016 vertrok een vrachtwagen met hulpgoederen naar Alexandru Vladescu

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober- november 2013

Nieuwsbrief oktober- november 2013 Mail:info@stichtingnetwerkroemenie.nl site:www.stichtingnetwerkroemenie.nl Nieuwsbrief oktober- november 2013 Van de voorzitter: Voor u ligt of staat de nieuwe nieuwsbrief. Klaar om gelezen te worden.

Nadere informatie

STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958.

STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958. Page 1 of 5 STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958. Kerst en nieuwjaarsgroet 2004 Postadres: Pegasus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oekraïne Maart 2O17.

Nieuwsbrief Oekraïne Maart 2O17. Nieuwsbrief Oekraïne Maart 2O17. Afgelopen winter was het in de Oekraïne extreem koud, met temperaturen ver onder nul. Ook was er veel sneeuw gevallen. Ook in Hongarije werden extreme temperaturen overdag

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Outreach. Tussen 19 en 26 december is een groep van veertien mensen naar Roemenië geweest om daar met mensen ter plekken ons eten te delen.

Outreach. Tussen 19 en 26 december is een groep van veertien mensen naar Roemenië geweest om daar met mensen ter plekken ons eten te delen. Beltstraat 14, 1777HC Hippolytushoef Nederland. tel.: +31857852674 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40748253165 fax: +31847251204 email: info@stichtingnetwerkroemenie.nl website: www.stichtingnetwerkroemenie.nl/

Nadere informatie

MEI Geliefde broeders en zusters,

MEI Geliefde broeders en zusters, MEI 2016 Geliefde broeders en zusters, Eerste reis De kop is er weer af, de eerste reis zit er weer op. We vertrokken op vrijdag 25 maart en waren op vrijdag 15 april weer thuis. Tussen deze twee data

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties.

Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Jaargang 2014, nummer 1 Hallo allemaal, hierbij de nieuwsbrief van Stichting Timulazu met actuele ontwikkelingen en acties. Opening 30 april camping, project en kinderboerderij. Afgelopen meivakantie is

Nadere informatie

BARMHARTIGHEID. Ţicău Nieuwsflits december 2016

BARMHARTIGHEID. Ţicău Nieuwsflits december 2016 BARMHARTIGHEID Ţicău Nieuwsflits Asociatia Crestina de Caritate Samariteanca Stichting emeth Ţicău Nieuwsflits 1 Beste mensen, De vorige Nieuwsflits is nog niet zo heel lang geleden verschenen, maar het

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+

ROEMENIË SANMARGHITA. Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ ROEMENIË SANMARGHITA Periode: 8-22 juli 2017 en 29 juli 12 augustus 2017 Leeftijd deelnemers: 21+ Roemenië Sanmarghita Klussen in een maatschappelijk integratieproject voor kansarme (Roma) jongeren Leeftijd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Dit is de 24e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 24e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 24e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Zomer In Hongarije is 15 juni de laatste schooldag. Hier in huis worden de nachtjes afgeteld voordat de schoolvakantie

Nadere informatie

Hallo, De informatie staat op de laatste pagina. Met vriendelijke groet, Anna Doolaard-Pek Medewerker Economische Zaken / Bedrijfscontactfuncionaris

Hallo, De informatie staat op de laatste pagina. Met vriendelijke groet, Anna Doolaard-Pek Medewerker Economische Zaken / Bedrijfscontactfuncionaris Hallo, Ter aanvulling op het rapport van de zondagsopenstelling in de gemeente Vlagtwedde: De volgende toevoegingen zijn gedaan: Standpunt van de Handelsvereniging Mercurius en de Ondernemersvereniging

Nadere informatie

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk

Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk Vacature overzicht vrijwilligers Dominicanenkerk 2014-2015 Begeleider Kindernevendienst B Leuk, boeiend, verrijkend, gezellig, zinvol, uitdagend. Zomaar wat kreten die wij, de vrijwilligers van de kindernevendienst

Nadere informatie

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 In deze verslagen kunt u lezen over de bevindingen tijdens het bezoek van de familie Veldman aan onze contacten in Roemenië en Oekraïne. Zaterdag 3

Nadere informatie

Mail:info@stichtingnetwerkroemenie.nl site:www.stichtingnetwerkroemenie.nl

Mail:info@stichtingnetwerkroemenie.nl site:www.stichtingnetwerkroemenie.nl Mail:info@stichtingnetwerkroemenie.nl site:www.stichtingnetwerkroemenie.nl Nieuwsbrief april- juni 2014 Wie goed luistert, zal het goed vergaan, wie op de HEER vertrouwt, is gelukkig (Spreuken 16:20) Van

Nadere informatie

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken

t BLIK Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Wie helpt mee de ramen schoonmaken Nieuwsbrief t BLIK 19 juni 2017 29 juni, Studiemiddag Op donderdagmiddag 29 juni heeft het team hun laatste studiemoment van dit schooljaar. Alle kinderen zijn dus donderdagmiddag 29 juni vrij. Wie helpt

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Wie zijn wij... 3 Onze missie... 3 Onze focus... 3 Werkzaamheden van Stichting Kinderhulp Tsjernobyl...

INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Wie zijn wij... 3 Onze missie... 3 Onze focus... 3 Werkzaamheden van Stichting Kinderhulp Tsjernobyl... Beleidsplan 2019 2023 Amersfoort, Juli 2019 Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Correspondentieadres: Depotadres: KvK 41190361 Patriciërslaan 64 Kostverlorenweg 12 RSIN 803988473 3824 CD Amersfoort 3762 EM

Nadere informatie

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012

SNP. Afwikkeling Noodopvang 2011 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2012 Met deze Nieuwsbrief informeren we al onze sponsors en belangstellenden over de actuele stand van zaken van de. In onze vorige nieuwsbrief moesten we melden dat het financieel

Nadere informatie

Reisverslag Hulptransport Bosnië 2011. Danny Oosterveer. Vrijwilliger voor Stichting 4WD Supporting Bosnia

Reisverslag Hulptransport Bosnië 2011. Danny Oosterveer. Vrijwilliger voor Stichting 4WD Supporting Bosnia Reisverslag Hulptransport Bosnië 2011 Danny Oosterveer Vrijwilliger voor Stichting 4WD Supporting Bosnia Sponsoren Zonder de financiële bijdrage van de sponsors was deze reis voor mij niet mogelijk geweest.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 OKTOBER 2011 Voorwoord De zomer is voorbij. Er is weer veel gebeurd na de laatste uitgave! Op 21 mei

Nadere informatie

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan:

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan: Nummer 2 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Dit is alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Wij

Nadere informatie

Dag 3 - Lief en leed en???

Dag 3 - Lief en leed en??? Dag 3 - Lief en leed en??? Beste mede reisgenoten, Sorry dat het gisteren niet goed ging met de mail. Ik zal de foto's voortaan verdelen over een aantal mails want Romica heeft geen programma om ze te

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers

NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Vervolg ontruiming Crisissutuatie SourceFruit Flat schoongemaakt Verhuizing Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2012

Activiteitenverslag 2012 Activiteitenverslag 2012 Activiteitenverslag Volle Evangelie Gemeente Rijswijk 2012 INLEIDING De Volle Evangelie Gemeente Rijswijk (vegr)is een eigentijdse en actieve geloofsgemeenschap in het centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6

Nieuwsbrief. Kerst Agenda. Jaargang december 2018 nummer 6 Jaargang 2018-2019 21 december 2018 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2018 Het kerstverhaal is ook in 2018 actueel en bij de tijd! We zijn met elkaar op zoek, op reis, op weg Op zoek naar geborgenheid, op reis

Nadere informatie

De auto met bedden komt aan.

De auto met bedden komt aan. ONE Op dit moment vangen wij 80 mensen op. We hebben tientallen bedden bijgekocht. We koken de hele dag door, liters soep, aardappelpuree, vlees, pannekoeken en ga zo maar door. De situatie is zeer ernstig.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2015

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2015 Jaarverslag 2015 stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2015... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Activiteiten:...

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Hallo allemaal, Eerst even laten weten dat we goed en veilig aangekomen zijn zonder problemen. Leuk dat jullie weer met ons meereizen, we zullen proberen jullie

Nadere informatie

Hoi iedereen. Met dank aan Bright.FM

Hoi iedereen. Met dank aan Bright.FM 1 Beltstraat 14, 1777HC Hippolytushoef Nederland. tel.: +31857852674 mobiel: +31647052752 in Roemenië: +40748253165 fax: +31847251204 email: info@stichtingnetwerkroemenie.nl website: www.stichtingnetwerkroemenie.nl/

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Jaarverslag stichting ROKI

Jaarverslag stichting ROKI Jaarverslag stichting ROKI 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2018... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Presentatie...

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) DECEMBER 2018 Van de OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2018 DECEMBER 2018 COLOFON: Algemeen telefoonnummer: 055-8200200

Nadere informatie

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016.

1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was Dit jaar werd gekenmerkt door het overlijden van Peer Buters op 23 april 2016. Jaarverslag 2016 stichting Serafim Helpt 1. Vooraf: wat er rond ons zoal aan de hand was 2. Missies, transporten en verzendingen 3. Oppeano 4. Kinderzwerfboeken Pagina 1 van 6 1. Vooraf: wat er rond ons

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 3, nummer 3

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 3, nummer 3 MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Nijverheidsweg 13B Banknummer: NL49RABO0363853545 7071 CH Ulft Gironummer: NL23INGB0001183103 Tel.: 0315-685640 Handelsregister: 09098465 E-mail: info@moederteresa.com

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie