vmbo algemeen kalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vmbo algemeen kalender"

Transcriptie

1 kalender algemeen vmbo WEEKTHEMA : Dat heeft effect De komende twee werkweken (dat is tot en met vrijdag 1 juni) hebben we één weekthema. Een weekthema dat voortkomt uit het Pinksterfeest dat we op 20 mei (hebben) kunnen vieren. Alles, maar dan ook alles, heeft effect. Daar zijn we ons misschien niet altijd zo van bewust maar het is natuurlijk wel zo. Wanneer ons humeur een keer niet zo goed is slaat dat gemakkelijk ook op anderen over. En omgekeerd natuurlijk ook. Wanneer we helemaal in the mood zijn straalt dat ook op anderen af. De mensen in de tijd van Jezus raakten in the mood toen de Heilige Geest vanuit de Hemel naar de aarde kwam. Wij kennen en vieren dat als het Pinksterfeest. Dat straalde wel degelijk af. Dat had effect. Is de Heilige Geest verleden tijd? Dat is niet mijn opvatting of ervaring. Zo verheven als het klinkt, is het eigenlijk niet. De Geest zet je aan het denken, aan het werk. Zet je aan om lief te hebben, de hoop niet te verliezen. Samen goede mensen zijn. Dat heeft effect. Zo ontstaat een proces, een beweging waarvan je frank en vrij deel uit mag maken. Waarin je jezelf mag zijn en worden. Zo gewoon en alledaags is de Geest. De Geest van God. De Heilige Geest. Zo gewoon en alledaags mogen wij, jong en wat ouder, daaraan meedoen. Dat heeft effect. Daar steek je elkaar mee aan. Daar bereik je nog eens wat mee. Daar ligt ook de uitdaging in om ons bewust te zijn van het effect van ons doen en laten. Weet je of merk je wat je bereikt met wat je doet? Of juist niet doet? Met wat je zegt of wat je verzwijgt? Vragen waar we in onze bezinningsmomenten mee bezig gaan. Twee weken lang, genoeg tijd om het grondig uit te werken. Zodra je weet of merkt wat het effect is, kun je jezelf ook wat bijsturen of aanpassen om het effect nog optimaler te laten zijn. Misschien wel maximaal bereik. Toon Hermans omschreef het eens als volgt: Het is niet te zeggen in een woord of in een lied; Je merkt gewoon opeens dat Hij je hoort, dat Hij je ziet Vaker dan je denkt ontstaan er nieuwe wegen om te gaan. Een onverwacht effect. K. J. Wilts, docent Godsdienst.

2 kalender Maandag 21 mei Tweede Pinksterdag, vrije dag Donderdag 24 mei Uitwisseling Rastede (in Hardenberg) Maandag 28 mei Excursie kader 1 en basis/kader 1 (Mens & Maatschappij) Dinsdag 29 mei Excursie basis 1 (Mens & Maatschappij) Woensdag 30 mei Derde afname rekentoets (vmbo 3) Donderdag 31 mei Mini triatlon algemeen AVG en toestemming publicatie foto s/video/namen AVG en uw toestemming voor publicatie van beeldmateriaal Het zal u niet zijn ontgaan dat er per 25 mei aanstaande een nieuwe Europese wet op de bescherming van persoonsgegevens van kracht is. Dit is de AVG: Algemene Verordening Persoonsgegevens. De AVG heeft ook gevolgen voor hoe wij als school omgaan met publicatie van namen van leerlingen en beeldmateriaal waarop leerlingen staan weergegeven. Daarover willen we u informeren. Foto s en video-opnamen in de school Op onze school laten wij u met foto s en video s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, excursies en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto s (en soms in video s) te zien zijn. Dit beeldmateriaal publiceren wij o.a. op onze website, social media en in onze nieuwsbrief. Uw toestemming voor publicatie Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto s en video s. Wij plaatsen geen foto s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. We vinden het belangrijk om uw expliciete toestemming te vragen voor het gebruik van foto s en video s van uw kind. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto s en/of video s van uw kind in onze communicatiemiddelen of op internet verschijnen. Het vragen van toestemming voor publicatie zijn wij ook verplicht in het kader van de AVG. Geef uw toestemming aan via WIS-collect In de digitale omgeving WIS staat een vragenlijst voor u klaar. WIS is de omgeving waar u jaarlijks ook de schoolkosten voldoet. Per middel/doel vragen wij uw toestemming voor publicatie van de naam van uw kind en foto s en videomateriaal waarop uw kind staat weergegeven. Uw toestemming geldt alleen voor foto s en video s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt en op onze kanalen worden gepubliceerd. Uw keuzes slaan wij op en raadplegen wij voordat wij namen en/of beeldmateriaal publiceren. De gemaakte keuzes kunt u ten allen tijde weer aanpassen. Aankomende week ontvangt u via een deze vragenlijst in uw mailbox. We vragen u deze vragenlijst vóór 25 mei aanstaande in te vullen. Alvast bedankt voor uw medewerking! Leerlingen van 16 jaar en ouder We zijn wettelijk verplicht om leerlingen die 16 jaar of ouder zelf om hun toestemming te vragen inzake het publiceren van namen, foto s en videomateriaal. Zij ontvangen dezelfde vragenlijst als u. Wij adviseren u de verschillende vragen thuis met uw kind te bespreken. Vragen? Heeft u vragen rondom dit onderwerp? Neemt u dan contact op met onze school.

3 Uitwisseling Rastede Ieder jaar ontvangen wij leerlingen uit Rastede vanuit een uitwisselingsproject. Onze leerlingen zijn afgelopen november in Rastede geweest. Nu verwachten wij op donderdag 24 mei de Duitse leerlingen met hun begeleiders even na vier uur in Hardenberg. Na een kort welkom zullen de leerlingen de komende dagen lessen volgen, een bezoek aan het Attractiepark Slagharen brengen en het Openluchtmuseum in Arnhem bezoeken. De leerlingen maken zelf ook nog afspraken om in de resterende tijd samen met elkaar dingen te ondernemen en elkaar nader te leren kennen. Maandagochtend zijn er weer lessen voor alle deelnemers en om uur zullen de Duitse gasten weer naar Rastede vertrekken. De leerlingen hebben inmiddels alle informatie via mevrouw Kosmala of mevrouw Baart ontvangen. We vragen de deelnemers om de monitoren in de gaten te houden voor eventuele verdere informatie. Excursie Mens & Maatschappij Maandag 28 mei (kader 1 + basis/kader 1) en dinsdag 29 mei (basis 1) gaan de leerlingen met de trein richting het Drents museum in Assen. Deze excursie sluit aan bij het vak Mens en Maatschappij. Het programma van die dag bestaat uit meerdere onderdelen. Zo zullen de leerlingen een lezing krijgen over mysteries in het veen. Tijdens dit programma stappen de leerlingen in de schoenen van de wetenschappers die de veenlijken onderzochten. In IJskoud, steengoed en ijzersterk maken de leerlingen kennis met de ontwikkelingen in de prehistorie: de steentijd, de bronstijd en de ijzertijd. Uiteraard gaan ze daarbij ook zelf aan de slag. In de stad Assen gaan de leerlingen opzoek naar struikelstenen van slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Tevens doen zij op het koopmansplein een marketingonderzoek. Gezonde schoolkantine met streekproducten Broodje verrukkelijk Vechtdal met ei, dat is de naam van het broodje van de maand mei. Een heerlijk broodje gemaakt met producten uit ons eigen Vechtdal. Daarbij een heerlijke smoothie van blauwe bessen. Dat wordt smullen voor onze leerlingen. Verkrijgbaar in de schoolkantine op iedere donderdag in mei, voor 1 euro. Mini triatlon donderdag 31 mei Donderdag 31 mei organiseert het Vechtdal College samen met een aantal andere scholen de minitriatlon voor leerlingen, personeel en ouders/verzorgers van leerlingen. Ook u kunt zich hiervoor opgeven. Dit kan zowel individueel als met een groep. De onderdelen en afstanden van de onderdelen zijn als volgt: -400 meter zwemmen -17 km fietsen -4,2 km hardlopen. Opgeven kan t/m vrijdag 25 mei per mail j.druiter@vechtdalcollege.nl. Mocht u eventueel nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Johan de Ruiter ( )

4 Buitenlandreizen leerjaar 4 Maandag 4 juni tot en met zaterdag 9 juni zijn er de buitenlandreizen voor de examenleerlingen. De leerlingen uit leerjaar 4 kunnen mee met de Tsjechië- of de Costa Brava Tour. Er gaan een aantal docenten en onderwijsondersteunend personeel mee als begeleiders op deze reizen. We doen ons best de lessen van deze begeleiders grotendeels te vervangen door collega-docenten. Dit kan roosterwijzigingen tot gevolg hebben, deze zijn te raadplegen via Magister. Eindexamens Voor de examenleerlingen uit basis/kader is het blokken afgelopen. Zij hebben deze week hun computerexamens allemaal afgerond. Voor de tl-leerlingen zijn er volgende week nog examens, tot en met donderdag 24 mei. En dan volgt een spannende tijd tot aan 13 juni, want dan worden de einduitslagen van de examens bekend gemaakt. Maar eerst gaan veel van onze examenleerlingen nog even ontspannen tijdens de buitenlandreizen. Voor een ieder die nog een examen moet doen, heel veel succes! Terugblik W4Kangoeroe In maart hebben 140 enthousiaste puzzelaars van het Vechtdal College meegedaan aan de W4Kangoeroe reken- en wiskundewedstrijd. Na lang wachten is eindelijk het resultaat bekend. Onze leerlingen hebben goed gescoord waardoor we weer veel prijzen konden uitdelen. Iedere deelnemer heeft een mooi certificaat een 3D-puzzel gekregen. Anne Broenink uit kt1a heeft landelijk gezien heel goed gescoord. Naast een spel heeft zij een abonnement op een tijdschrift gewonnen. We kijken terug op een geslaagde wedstrijd en hopen dat volgend schooljaar velen weer mee zullen doen. Terugblik Laatste Schooldag Donderdag 26 april was het de laatste schooldag voor onze eindexamenleerlingen. De leerlingen mochten om uur op school komen voor het afsluitende feest. Het thema dit jaar was Tropical. In tropische sferen kon er op het schoolplein gedanst worden, kokosnoten vangen en allerlei andere spelletjes gedaan worden. Uiteraard was er ook aandacht voor de inwendige mens. Voor foto s en filmmateriaal van dit event verwijzen we u naar onze Facebookpagina. Terugblik Fiets4Safe Leerlingen van leerjaar 2 hebben in week 17 een uur gekeken naar en meegedaan met het project Fiets4Safe. Professionele acteurs hebben samen met de fietsende leerlingen gewerkt aan aandacht en begrip voor andere weggebruikers. Wat kan er gebeuren als je zit te appen op de fiets, naar muziek luistert, zit te klieren, door rood rijdt, met z n drieën of vieren naast elkaar fietst? Welk effect heeft dat op andere weggebruikers, maar ook: wat levert dat voor gevaar op voor jezelf. Dat nu opeens iedereen braaf fietst volgens de regels is niet te verwachten, maar misschien helpt het om het fietsgedrag een beetje bij te sturen.

5 Terugblik Sportweek De sportweek, een week vol activiteiten tijdens de gymlessen. Leerlingen konden o.a. kickboksen, voetbaldarts, dansen, freerunnen en turnen op de tumblingbaan. En daarnaast ook nog hun eigen smoothie in elkaar fietsen op de shake-fiets. Wij wensen u een fijn pinksterweekend toe!

algemeen 28 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 28

algemeen 28 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 28 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Feest Sommige mensen maken van elke dag een feestje of proberen dat in ieder geval te doen. Er is in onze wereld en in onze tijd een groot tekort aan blijdschap.

Nadere informatie

algemeen 10 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg november nr. 10

algemeen 10 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg november nr. 10 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Commentaar hebben Meer naar links. nee, toch naar rechts.! Zie je niet waar je tegenstander staat.! Je kunt het toch zien.! Kijk dan beter! Als je zo doorgaat dan

Nadere informatie

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo:

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo: De nieuwsbrief De Ouder-Apollonia 2016-2017 Jaargang 3, nummer 5 Een nieuw logo We hebben een nieuw logo, ons nieuwe logo is ontworpen door Mw. Muriel van Haeften, zij werkt ook op de administratie van

Nadere informatie

vmbo kalender algemeen

vmbo kalender algemeen kalender algemeen vmbo WEEKTHEMA: Belangrijke momenten Een belangrijk moment, dat is onze bezinning in de klas zeker. Elke werkdag houdt op een vast tijdstip elke docent een moment van bezinning. Bezinning

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

WEEKTHEMA: WINNEN. 4 december 2015

WEEKTHEMA: WINNEN. 4 december 2015 4 december 2015 WEEKTHEMA: WINNEN Inmiddels is het advent. Een periode van ruim vier weken voor het kerstfeest. Letterlijk betekent advent: Verwachting. Door een God die in Jezus óók onze medemens geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Belangrijke data. Weekthema: dat is schrikken! Weekthema: dat is schrikken!

Belangrijke data. Weekthema: dat is schrikken! Weekthema: dat is schrikken! Nr. 20 1 februari 2018 Belangrijke data Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke data voor de komende weken (onder voorbehoud) 8/2 Praktijkdag mavo4b (te/hv) 12/2 Stageweek mavo-3 (t/m 16/2) 13/2

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Inschrijfformulier BS De Vrijhoeve

Inschrijfformulier BS De Vrijhoeve Personalia leerling Achternaam Voorna(a)m(en) Roepnaam Geslacht Meisje Jongen Geboortedatum Geboorteplaats Postcode Woonplaats Geheim adres? Nee Ja geheim? Nee Ja BSN * Onderwijsnummer * Eerste nationaliteit

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD

OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 DE FIETSCONTROLE VOOR VEILIG NAAR SCHOOL THEMADAG GEORGANISEERD DOOR DE OUDERRAAD EDITIE 2 18 DECEMBER 2015 OPEN AVOND DONDERDAG 7 JANUARI 2016 Op donderdag 7 januari a.s. vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Februari 2018 Voor op de kalender Gezocht Babynieuws Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen Rapporten Carnaval Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief

Vooroordelen. Belangrijke data. In deze Nieuwsbrief 12 mei 2017 nr. 16/17-32 Vooroordelen Als inleidende bezinning in deze nieuwsbrief zou ik het thema vooroordelen deze week vanuit drie invalshoeken willen benaderen. Allereerst taalkundig, ten tweede via

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Liefde Over de liefde is al zoveel gezegd en geschreven. In onze bezinningsmomenten doen we daar nog een schepje bovenop. We proberen te ontdekken dat liefde eigenlijk

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond TOT maandag 20 april 2015

Welkom op de informatieavond TOT maandag 20 april 2015 Welkom op de informatieavond TOT maandag 20 april 2015 TOT opleiding Uilenhof (MAVO+*) *MAVO + = MAVO met Technologie TOT opleiding Da Vinci (ROC MKE*) *ROC MKE = MBO Midden Kader Engineering TOT opleiding

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Littekens Na de voorjaarsvakantie beginnen we aan een redelijk zwaar thema. Littekens. We hebben het dan niet over de lichamelijke sporen die je ooit hebt opgedaan

Nadere informatie

vmbo algemeen kalender WEEKTHEMA : Die ene plek 26 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 26

vmbo algemeen kalender WEEKTHEMA : Die ene plek 26 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 26 kalender algemeen vmbo WEEKTHEMA : Die ene plek Met bijzondere vieringen op school, hebben we vorige week samen het Paasfeest gevierd. De overwinning van Jezus op lijden en dood. Soms maar moeilijk te

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

algemeen 2 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 02

algemeen 2 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg september nr. 02 kalender algemeen Havo-ath-gym Weekthema Ruzie Zoals u misschien al weet hebben we elke schooldag een moment van bezinning. Het gekozen tijdstip kan per vestiging verschillen. Bezinning is.. even langs

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

3 - vmbo ermelo onderbouw

3 - vmbo ermelo onderbouw 3 - vmbo ermelo onderbouw INHOUD Paasviering Het Goede Doel Mediawijsheid Infomarkt maatschappelijke stage Plantenmarkt Sportstroom en b-fit Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt

Nadere informatie

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN 21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN Elke werkdag, aan het begin van het derde lesuur heeft elke docent een moment van bezinning met haar of zijn klas. Bezinning, dat is even langs de zijlijn van de dag

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig

Ondernemen, Welzijn & Sport. Hoog slagingspercentage. Wij maken leren persoonlijk. Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Leren, ervaren én doen! Gezellig en kleinschalig Veel aandacht voor taal en rekenen Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat vind

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. VAN DE DIRECTIE/TEAMLEIDERS

Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. VAN DE DIRECTIE/TEAMLEIDERS NIEUWSBRIEF VSO 3 Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: j.wijngaarden@mytylschoolutrecht.nl Deze nieuwsbrief is bestemd voor ouders of verzorgers en andere belangstellenden. Passend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag.

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag. R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl www.arienshbg.nl JUNI 2018 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Informatie / data Dinsdag 19 juni

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuws vanuit de directie

Nieuws vanuit de directie e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 12 1 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Maandag 7 april inloopochtend alle groepen

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014

leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 leerjaar 2/3 nr. 4/2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is de laatste nieuwsbrief die u ontvangt dit schooljaar. We informeren u over bijzondere dingen die gebeurd zijn en over activiteiten die

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van PENTA college CSG Hoogvliet 2015-. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Privacy op het Clusius College

Privacy op het Clusius College Privacy op het Clusius College Hoe is het geregeld? Informatie voor studenten mbo Algemene Verordening Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 is de wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nadere informatie

Toestemming publicatie foto s en video s

Toestemming publicatie foto s en video s Toestemming publicatie foto s en video s Beste ouder/verzorger, Op onze school laten wij u met foto s en video s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 Nieuwsbrief Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van Cobbenhagen Sport. Het afgelopen schooljaar heeft de sectie LO hard gewerkt om leerlingen extra beweegmogelijkheden

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

havo/vwo 30 april 2015, nr. 32

havo/vwo 30 april 2015, nr. 32 30 april 2015, nr. 32 havo/vwo Weekthema week 20 Afscheid Drie dagen duurt dit weekthema. De werkdagen tussen de meivakantie en het lange weekend waarin we de Hemelvaart van Jezus herdenken. Werkdagen

Nadere informatie

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel nummer 1 31-08-2017 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Einde schooljaar

Einde schooljaar 29 juni 2018 Einde schooljaar 2017-2018 Het einde van het schooljaar is altijd een moment om de balans op te maken. Waar kunnen we als school trots op zijn en waar moeten we nog stappen zetten om te verbeteren?

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Boeken Tevens leveren de geslaagde leerlingen tussen hun boeken in.

Boeken Tevens leveren de geslaagde leerlingen tussen hun boeken in. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2017 2018: Nummer 8: 05 06 2018 PERSONEEL: We zijn deze weken druk bezig om de personele bezetting voor het komend jaar rond te krijgen. Een eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Bouwvaria 04-04 2019 Intro Belangrijke data 19-04 22-04 t/m 03-05 06-05 06-05 07-05 Goede Vrijdag, leerlingen zijn vrij meivakantie start

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Tiel, 5 oktober 2014 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Het schooljaar is weer

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming Algemene Verordening Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 is de wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving.

Nadere informatie

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016 8 juli 2016 De deuren sluiten Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer.

Nadere informatie

Weekthema: Na de storm

Weekthema: Na de storm 4 november 2016 nr. 16/17 09 Weekthema: Na de storm We hoeven elkaar niet te vertellen dat het in ieders leven wel eens flink kan stormen. Het hoeft niet, maar het mag wel. Als je de storm mag delen, houd

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Vrolijk voorjaar! Agenda. Nieuwsbrief ouders BW april 2018

Vrolijk voorjaar! Agenda. Nieuwsbrief ouders BW april 2018 Nieuwsbrief ouders BW april 2018 Vrolijk voorjaar! Agenda Wat gaat het hard, zo n schooljaar! Voor je het weet ben je ruim over de helft en zijn we zelfs al weer bezig met de voorbereidingen voor het volgende

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers, 16 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 16 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Wij verheugen ons op de komst van uw kind aankomend schooljaar op Wolfert Lansing

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF cursusjaar

NIEUWSBRIEF cursusjaar NIEUWSBRIEF cursusjaar 2016-2017 Sleeuwijk, 23 februari 2017 Geachte ouders/verzorgers, Vorige week zijn de programma s van de diverse politieke partijen doorgerekend. Daarbij viel mij op dat een groot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2017

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2017 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 2016-2017 1 juni 2017 Formatie Zoals onlangs aan u is geïnformeerd zal meester Bennie De Oerstek aan het einde van het schooljaar gaan verlaten. Op dit moment zijn we druk bezig

Nadere informatie

havo/vwo 3 december 2015, nr. 15

havo/vwo 3 december 2015, nr. 15 3 december 2015, nr. 15 havo/vwo Weekthema Winnen Inmiddels is het advent. Een periode van ruim vier weken voor het kerstfeest. Letterlijk betekent advent: Verwachting. Door een God die in Jezus óók onze

Nadere informatie

Dakpan kader gemengd theoretisch kgt

Dakpan kader gemengd theoretisch kgt Dakpan kader gemengd theoretisch kgt Voor welke leerlingen? Leerlingen met een kaderadvies of een gecombineerd advies kader gt vanuit de basisschool. Een leerling die afwisseling zoekt in denken en doen.

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon juni 016 1 Oog voor talent Leerlingenraad Afgelopen woensdag kwamen kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 voor het eerst bijeen voor de leerlingenraad.

Nadere informatie

WEEKTHEMA: VERRASSEND

WEEKTHEMA: VERRASSEND 18 maart 2016 WEEKTHEMA: VERRASSEND Laat je verrassen. Een motto dat ons door de stille of goede week heen leidt. Een week met een aantal verrassende wendingen. Het verhaal van Jezus staat daarbij centraal.

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

Nummer 4 januari 2019

Nummer 4 januari 2019 Nummer 4 januari 2019 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Prognosebrief Keuzevakken in 3TL extra ouderavond 2TL Aanvragen bijzonder verlof Schoolonderzoeken 4TL Stageweek 3TL Vakkenvoorlichting 3 havo

Nadere informatie

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft Aangenaam: Guido Informatie over kennismaken met Guido gelooft Welkom op Guido Als u deze brochure leest dan heeft u uw zoon of dochter aangemeld voor GSG Guido. Guido is een gereformeerde school voor

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie