WEEKTHEMA: VERRASSEND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKTHEMA: VERRASSEND"

Transcriptie

1 18 maart 2016 WEEKTHEMA: VERRASSEND Laat je verrassen. Een motto dat ons door de stille of goede week heen leidt. Een week met een aantal verrassende wendingen. Het verhaal van Jezus staat daarbij centraal. Dus spreken we over delen. In de symbolen van brood en wijn ligt een wereld open aan wat je met elkaar kunt delen. Niet alleen (on)gein op sociale media, maar vooral, wie je zelf bent. Wat mag de ander met jou delen wanneer het gaat om wijsheid, tips, levensgeluk en levenskunst? Wat straal je uit waar de ander haar of zijn voordeel mee kan doen? Wat is ons het delen waard? We spreken over lijden. Wat kun je soms door diepe dalen gaan. Lichamelijk, geestelijk of (vaak) allebei. Over de zin van het lijden zijn dikke boeken volgeschreven maar die gaan niet over je eigen ervaringen en niet over je eigen hart. Wat daarin leeft is uiteindelijk veel bepalender voor hoe we er verder mee omgaan. Wanneer ons lijden tot uitzichtloosheid leidt mogen we dat juist vanuit de paasgedachte wel proberen open te breken. Licht- en luchtdoorlatend te maken. Lijden maakt stil. Die stilte is ons derde aspect. Er is veel om stil van te worden. In de wereld om ons heen en in onszelf. Die stilte nodigt ons uit onszelf terug te vinden. Ons weer een beetje bij elkaar te rapen en weer op te bouwen tot mensen die zichzelf (weer) herkennen in hoe ze het liefst willen leven. Kunnen leven. Mogen leven. Daarom is die verrassende wending in het verhaal van Jezus zo mooi. Opeens is alles weer open en mogelijk. Nieuwe kansen botten uit. In de natuur om ons heen, in de natuur van ons hart. Noem het opstanding. Noem het Levenskracht ten voeten uit. Noem het de ultieme wil van een menslievende God. Noem het een Pasen naar mijn hart. Tijd om weer door te gaan. Ik wens u graag een verrassend mooi Paasfeest toe. K. J. Wilts, docent Godsdienst Kalender Woensdag 23 maart - - Paasvieringen Donderdag 24 maart - - Leerlingen vrij (studiedag/rapportvergaderingen) Vrijdag mrt - - Paasvakantie Dinsdag 29 maart - - Kunstkick vmbo 3 Dinsdag 29 mrt 4 apr - - Toetsweek vmbo 4 tl Woensdag 30 maart - - Start bonnenactie Roemenië Donderdag 31 maart - - Herkansingen vmbo 3 Donderdag 31 maart uur - Volleybaltoernooi leerjaar 2 Maandag 4 apr-22 apr - - Stageweek vmbo 3 Maandag 4 april - - Vakdocentenspreekavond VMBO 3 Dinsdag 5 april - - Vakdocentenspreekavond VMBO 1 en 2

2 Volgende nieuwsbrief In verband met de vrije dagen rondom Pasen zal deze nieuwsbrief gelden voor twee weken. Vrijdag 1 april verschijnt dan de volgende nieuwsbrief. Kiss & Ride-strook Om de veiligheid op het schoolterrein te verbeteren heeft de gemeente in opdracht van het Vechtdal College een K&R-strook aan de voorzijde van het schoolterrein aangelegd. K&R is de afkorting voor kiss and ride, oftewel kus en rijden. Deze K&Rstrook is uitsluitend bedoeld om leerlingen af te zetten of op te halen. Om een goede en veilige situatie te waarborgen is het van belang dat ouders die de K&R-strook gebruiken ook direct weer doorrijden. De ideale aanrijroute is vanaf de rotonde (Bruchterweg), de parkeerstrook ligt dan namelijk aan de rechterkant van de straat. Ouders die wat vroeger komen om hun kind op te halen en daarvoor een parkeerplek zoeken, vragen wij ergens anders te parkeren. We begrijpen dat hiermee niet alle problemen die met verkeersveiligheid te maken hebben in één klap opgelost zijn. De maatregel kan er wel voor zorgen dat het in- en uitstappen georganiseerd verloopt, wat weer de veiligheid van alle weggebruikers ten goede komt. Kunstkick 3 vmbo U heeft er al iets over kunnen lezen: dinsdag 29 maart, direct na Pasen, nemen alle leerlingen in vmbo-3 basis, kader en tl deel aan KunstKick. Deze dag vol culturele bezigheden is een verplicht onderdeel van het vak CKV. Uw zoon/dochter is in de CKV les op de hoogte gesteld en weet waar en hoe laat hij / zij op een van de deelnemende locaties in Hardenberg moet zijn. Er is 29 maart geen les voor deze leerlingen. Vraag naar de activiteiten waaraan uw zoon/dochter deel gaat nemen. Hij/zij is zelf verantwoordelijk voor het op tijd verschijnen op de locaties. (Er wordt gecontroleerd op absentie). We gaan ervan uit dat het een leuke dag wordt met veel nieuwe ervaringen.

3 Toetsweek leerjaar 4 tl Van dinsdag 29 maart t/m maandag 4 april hebben de leerlingen van leerjaar 4 tl hun derde en laatste toetsweek. De reguliere lessen vervallen die week voor deze leerlingen. Ze hebben inmiddels via Magister het toetsrooster ontvangen. LSD Thema Voute Parti De laatste schooldag voor het examen komt al snel dichterbij. Vrijdag 22 april vieren we dan ook De Laatste Schooldag. Het thema is dit jaar: Voute parti!! De examenleerlingen zijn vanaf uur welkom op school. Na uur mogen zij ook de andere leerlingen ophalen om deel te nemen aan de activiteiten die zijn georganiseerd. Voor de examenleerlingen zijn er bonnen beschikbaar die ze kunnen verzilveren bij de frietkotten, dit wordt aangeboden door de school. Om deze dag feestelijk en gezellig te laten verlopen, gelden er voor deze dag enkele belangrijke regels: 1. Hoe leuk het ook is om een masker te dragen, een leerling moet aanspreekbaar zijn tijdens de LSD. Dit betekent dat de leerlingen niet onherkenbaar door de school mogen lopen. Op het moment dat er leerlingen onherkenbaar of met masker door de school wandelen, kan gevraagd worden het masker af te doen zodat ze herkenbaar zijn. Onherkenbare leerlingen kunnen bij de deur geweigerd worden Het Vechtdal College is een alcoholvrije school. Dit betekent ook voor de laatste schooldag dat er gedurende de dag op school geen alcohol genuttigd mag worden. Bij een vermoeden van alcoholgebruik kan een leerling door docenten gevraagd worden om een alcoholtest te doen. Bij weigering van de test of bij alcoholgebruik bellen we u als ouder/verzorger en zult u uw zoon of dochter op moeten halen. Hij of zij mag dan niet langer deelnemen aan de LSD. 3. Ieder jaar worden er erg leuke, ludieke stunts gedaan door leerlingen. Natuurlijk mogen de examenleerlingen ook dit jaar stunts verzorgen. Wil je een stunt doen, dan moet je dit op tijd aangeven bij één van de leden van de LSD-commissie. De school is op donderdag 21 april van tot en met beschikbaar voor de leerlingen die een stunt hebben aangemeld. De school is verder op slot. Als de stunt niet is aangegeven, dan kan hij niet uitgevoerd worden. We hopen op een geslaagde, gezellige en feestelijke laatste schooldag! Vakdocentenspreekavond De rapportvergaderingen worden volgende week gehouden en vervolgens organiseren wij voor de ouders de vakdocentenspreekavonden. De eerste avond staat gepland op maandag 4 april, deze is voor ouders van leerlingen uit vmbo 3. Dinsdag 5 april kunnen de ouders van vmbo 1 en 2 de vakdocenten spreken. U wordt per uitgenodigd om u op te geven.

4 Week van de Techniek Leerlingen van het Vechtdal College hebben de afgelopen week deelgenomen aan de Week van de Techniek: dinsdag leerjaar 3 van basis en kader, donderdag op vrijwillige basis leerlingen van tl. Op de lijst van te bezoeken bedrijven stonden onder meer Brink Transport, Bouwbedrijf Zweers, PM Bearings en Zandman Veeteelt, waar de techniek in de landbouw en veeteelt aan bod kwam. Bij dat laatste bedrijf was een groep bijna getuige van een bevalling. Terugblik Opleidingenmanifestatie Er zijn honderden soorten opleidingen in Nederland. In het gebouw van het Vechtdal College in Hardenberg waren 105 daarvan - de meest algemene - dinsdag 15 maart present. Vertegenwoordigers van die opleidingen waren daar op verzoek van de stichting BOB, het samenwerkingsverband van decanen in Noordoost-Overijssel, om voorlichting te geven aan leerlingen van leerjaar 3. Het hadden er trouwens nog een paar meer moeten zijn, want een handvol voorlichters liet op het laatste moment verstek gaan. Degenen die er wel waren konden 925 leerlingen begroeten, allemaal begeleid door 1 of 2 ouders, zodat het een enorme drukte in school was. En niet alleen in school maar ook daarbuiten, waardoor de verkeersregelaars en beveiligers hun handen vol hadden om alle auto's op een parkeerplek te krijgen. Tussen de voorlichtingsrondes door konden de leerlingen en ouders de Opleidingenmarkt in de aula bezoeken, waar scholen voor mbo, hbo en de regionale universiteiten achter hun marktkraam vertelden over de studies die ze aanbieden.

5 Vanuit de medezeggenschapsraad De heer A. Botter is aftredend als lid van de oudergeleding. Daarom is de MR op zoek naar een ouder die de locatie Hardenberg wil vertegenwoordigen binnen de MR. u wordt in principe benoemd voor een periode van drie jaar; de MR vergadert een keer per maand op donderdagavond, ca. 10 keer per jaar. voor de werkzaamheden binnen de MR wordt een kleine onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding uitgekeerd. Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de heer H. Stals, voorzitter MR, tel Bent u geïnteresseerd, geeft u zich dan voor woensdag 6 april op bij de ambtelijk secretaris van de MR, mevrouw K. Meijer: k.meijer@vechtdalcollege.nl. Eventuele verkiezingen zullen zo snel mogelijk daarna gehouden worden. Terugblik gala vmbo onderbouw Donderdag 25 februari was het feest in de aula voor de leerlingen van vmbo-onderbouw. De aula was omgetoverd in een ware 007 James Bond sfeer. Zo was er een stormbaan, bungee-run en rodeopaard. Er was een fotohoek waar allerlei leuke foto s gemaakt konden worden. De leerlingen zagen er prachtig uit. Sommigen werden gebracht met brandweerauto s, (roze) vrachtwagens, tractors of sportwagen. De organisatoren kijken met plezier terug op een geslaagde avond.

6 Kunst-excursie naar Keulen Van een strakke Rietveldstoel tot een rommelig kinetisch kunstwerk en van een knalblauw schilderij tot een doodgewone Doritos-doos als kunstwerk. We hebben het allemaal gezien in Keulen. De examenklassen Tekenen en Handvaardigheid zijn donderdag 10 maart namelijk op excursie geweest ter voorbereiding op het examen. Het was een leuke, leerzame dag.

7 Terugblik disco groep 8 Tijdens onze Open Dag hebben we een prijsvraag uitgeschreven waarmee leerlingen van groep 8 een disco voor de hele klas konden winnen. Vrijdag 11 maart waren de winnaars samen met zo n 140 klasgenoten present, afkomstig van diverse basisscholen. De wagen van Friet on Tour was ook aanwezig, net als een dj die ervoor zorgde dat de leerlingen flink in beweging kwamen. Samen zorgden ze voor een mooi feest waar nog wel even over gesproken zal worden op de basisscholen. Namens alle collega's een goed weekend en goede paasdagen gewenst. C.F. Rijgersberg en W.H. Boersma

Weekthema: Na de storm

Weekthema: Na de storm 4 november 2016 nr. 16/17 09 Weekthema: Na de storm We hoeven elkaar niet te vertellen dat het in ieders leven wel eens flink kan stormen. Het hoeft niet, maar het mag wel. Als je de storm mag delen, houd

Nadere informatie

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit:

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit: Jaaragenda tweede helft schooljaar 2014-2015 (versie 8 december 2014) Dit is een globale agenda voor de periode van december 2014 tot het einde van het schooljaar 2014-2015. Eerste dag schooljaar 2014-2015:

Nadere informatie

Belangrijke data. Weekthema: dat is schrikken! Weekthema: dat is schrikken!

Belangrijke data. Weekthema: dat is schrikken! Weekthema: dat is schrikken! Nr. 20 1 februari 2018 Belangrijke data Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke data voor de komende weken (onder voorbehoud) 8/2 Praktijkdag mavo4b (te/hv) 12/2 Stageweek mavo-3 (t/m 16/2) 13/2

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

WEEKTHEMA: WINNEN. 4 december 2015

WEEKTHEMA: WINNEN. 4 december 2015 4 december 2015 WEEKTHEMA: WINNEN Inmiddels is het advent. Een periode van ruim vier weken voor het kerstfeest. Letterlijk betekent advent: Verwachting. Door een God die in Jezus óók onze medemens geworden

Nadere informatie

algemeen 28 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 28

algemeen 28 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 28 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Feest Sommige mensen maken van elke dag een feestje of proberen dat in ieder geval te doen. Er is in onze wereld en in onze tijd een groot tekort aan blijdschap.

Nadere informatie

algemeen 26 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 26

algemeen 26 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg april nr. 26 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Die ene plek Met bijzondere vieringen op school, hebben we vorige week samen het Paasfeest gevierd. De overwinning van Jezus op lijden en dood. Soms maar moeilijk

Nadere informatie

WEEKTHEMA: GEHEIM. Kalender. 1 april 2016

WEEKTHEMA: GEHEIM. Kalender. 1 april 2016 1 april 2016 WEEKTHEMA: GEHEIM Een geheim is iets dat je niet gemakkelijk met iemand anders deelt. Meestal maakt een geheim je kwetsbaar. Wanneer (te) veel mensen ervan zouden weten zou dat knagen aan

Nadere informatie

DIGI-brief E T

DIGI-brief E T DIGI-brief E middelharnisvmbo@edudelta.nl T 0187 485 444 DIGITALE Nieuwsbrief voor ouders / verzorgers en leerlingen Maart 2018 A. Krielaart, regiodirecteur Volop media-aandacht de afgelopen weken over

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar (vanaf januari) (versie december 2016)

Jaaragenda schooljaar (vanaf januari) (versie december 2016) Jaaragenda schooljaar 2016-2017 (vanaf januari) (versie december 2016) Dit is een globale agenda voor de periode van januari 2017 tot het einde van het schooljaar 2016-2017. Laatste dag schooljaar 2016-2017:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen Beste leerlingen, Het is zover: 2015 zit er bijna op. Sinterklaas gaat overmorgen alweer terug naar Spanje, volgende week zijn de herkansingen voor de bovenbouw, 17 december is het schoolfeest, waarvoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam oktober 2012 Jaargang 3, nummer 2 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de tweede digitale Nieuwsbrief van het schooljaar. In deze Nieuwsbrief houden wij u op de hoogte

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Piet Hein Digitale nieuwsbrief maart 2014

Piet Hein Digitale nieuwsbrief maart 2014 Piet Hein Digitale nieuwsbrief maart 2014 Stage klas 3 Van maandag 17 t/m vrijdag 21 maart gaan de leerlingen uit onze derde klassen op stage. Het is een arbeidsoriënterende (snuffel)stage. Het heeft als

Nadere informatie

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus

Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus Jaarplan VMBO 2015-2016 augustus weeknummer 32 33 34 35 schoolweek 0 1 2 Zomervakantie SCHOOL OPEN maandag 3 10 24 12.00 uur Lunch OOP alle vestigingen 17 Centrale opening op HAVO/VWO vanaf 08.45 uur /

Nadere informatie

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten!

Klas 2: Maandagmiddag 15 april sport: Cobbenhagencup Donderdag 18 april: hele dag naar Lille ( let op: ID of paspoort niet vergeten! Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2019, jr 10 - no 6 Flexweek De week van 15 t/m 19 april is de derde en laatste flexweek van dit schooljaar. Hieronder staan alle activiteiten van deze week. Rondom

Nadere informatie

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN

21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN 21 augustus 2015 WEEKTHEMA : GENIETEN Elke werkdag, aan het begin van het derde lesuur heeft elke docent een moment van bezinning met haar of zijn klas. Bezinning, dat is even langs de zijlijn van de dag

Nadere informatie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie JAARAGENDA de Passie 2017-2018 - ouders DATUM WEEK 33 vrijdag 18 augustus 2017 zondag 20 augustus 2017 BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief Leerlingen

Nieuwsbrief Leerlingen In deze nieuwsbrief Open dagen Steunles Nieuw rooster Toetsweek 3 Het komende weekend staat in het teken van de Open dagen. Op vrijdagavond, zaterdag en maandagavond zullen hopelijk weer veel leerlingen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

vmbo kalender algemeen

vmbo kalender algemeen kalender algemeen vmbo WEEKTHEMA: Belangrijke momenten Een belangrijk moment, dat is onze bezinning in de klas zeker. Elke werkdag houdt op een vast tijdstip elke docent een moment van bezinning. Bezinning

Nadere informatie

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017

N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 N ieuwsbrief ieuwsbrief 55 februari 2017 Inhoudsopgave Van de schoolleing Terugblik Open Huis 2 De uithof 3 Valentijnsdag 4 Boeken lenen 4 Van de schoolleing Foto s leerlingportaal 5 GR op Facebook 5 Stichting

Nadere informatie

Weekthema Wees jezelf

Weekthema Wees jezelf Nr. 6 26 september 2014 Weekthema Wees jezelf Er is een boekje waar allerlei gratis tips in staan om zo aantrekkelijk mogelijk over te komen bij anderen. Sommigen maken dankbaar gebruik van deze tips.

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Jaarrooster stage rooster

Jaarrooster stage rooster Jaar 2016-2017 adm. voorbereiding kalenderweeweek - 35 0 29-aug maandag 30-aug dinsdag 31-aug woensdag 1-sep donderdag Zomervakantie donderdag 1 sept. bijeenkomst nw docenten 2-sep vrijdag boeken ophalen

Nadere informatie

Maandbericht nr. 6 Maart 2017

Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Maandbericht nr. 6 Maart 2017 Agenda Ma. 20 mrt toetsweek voor de hele school mondelingen (hele week) Di. 21 mrt MR-vergadering Di. 28 mrt 13.00 uur workshopmiddag pws havo/vwo 4 en 5 Wo. 29 mrt informatieavond

Nadere informatie

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4

Paginanummer Lesplein = leesplein 2. CRAFTS stage en thema 6 3-4 Nieuwsbrief nr. 4 2014 2015 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Lesplein = leesplein 2 Vervanging van lessen en onderwijstijd 2 OPG 2 Magister 2 Herkansing 3 CRAFTS

Nadere informatie

DEFINITIEF JAARROOSTER 2014-2015 D.D. 23-6-2014

DEFINITIEF JAARROOSTER 2014-2015 D.D. 23-6-2014 augustus week 33 augustus week 34 augustus week 35 september week 36 11 18 SEMESTER 1 25 01 - Zomervakantie/week 0 Begin cijferperiode 1-8.30 uur start lessen - Introductie leerjaar 1+3 na 4e lesuur -

Nadere informatie

Welkom bij het Reeshof College

Welkom bij het Reeshof College Welkom bij het Reeshof College Klas xx Mentor Voor- Achternaam E-mail: xxxxxx@reeshofcollege.nl Werkdagen: ma-di-wo-do-vrij Teamleider leerjaar 3&4 Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg Patrick Tonnaer

Nadere informatie

Nummer 5 8 juni 2017 Inhoud van dit ouderbulletin

Nummer 5 8 juni 2017 Inhoud van dit ouderbulletin Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Even voorstellen Schoolfeest Cultuurdag 2017 Toets 3-daagse leerjaar 3 Praktische zaken Belangrijke data Nummer 5 8 juni 2017 Het einde van het schooljaar komt met

Nadere informatie

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur 1 2 versie 007 periode dag voor ouders en personeel rooster 20-aug-18 34 maandag studiedag leerlingen vrij De leerlingen van de klassen 7 en 8 worden om 8.30 uur op school verwacht voor de feestelijke

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20

algemeen 20 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 20 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Liefde Over de liefde is al zoveel gezegd en geschreven. In onze bezinningsmomenten doen we daar nog een schepje bovenop. We proberen te ontdekken dat liefde eigenlijk

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN.

WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. 13 april 2017 nr. 16/17 29 WEEKTHEMA: EEN NIEUW BEGIN. Komend weekend vieren we het Paasfeest. Misschien wel het meest centrale en belangrijke feest in het Christelijk geloof. Tegelijk omgeven met veel

Nadere informatie

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016

De deuren sluiten. Kalender. 8 juli 2016 8 juli 2016 De deuren sluiten Nog even en de deuren sluiten achter je. De deur van het lokaal waar je het afgelopen schooljaar zo vaak binnenliep. De deur van de teamkamer. De deur van de personeelskamer.

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 10: 17 mei 2018 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 11: Donderdag 14 juni 2018 Uitgave 12: Vrijdag 6 juli 2018 PLANNING Maandag 21 mei: Vrij, Pinksteren. Donderdag

Nadere informatie

Weekbericht 14 Maastricht, 16 april Belangrijke data

Weekbericht 14 Maastricht, 16 april Belangrijke data Weekbericht 14 Maastricht, 16 april 2019 Belangrijke data dag datum activiteiten dinsdag 16-apr Culturele avond klas 11 & 12 woensdag 17-apr Infoavond eindreis en voorlichting centraal examens vrijdag

Nadere informatie

info MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN

info MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN info 2017 2018 MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN HOI! WIJ ZITTEN OP DE HEEMGAARD. EEN SUPERLEUKE SCHOOL IN APELDOORN. KOM JE OP ONZE OPEN DAG? OF OP EEN VOORLICHTINGSAVOND? DAN ZIEN WE JE DAAR! open dag 20

Nadere informatie

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine september 2016 Voorwoord Klaar voor de start Schooljaar 2016/2017 is van start gegaan. Tijdens de startweek zijn er allerlei kennismakingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Weekthema: Mijn grote voorbeeld

Weekthema: Mijn grote voorbeeld 13 januari 2017 nr. 16/17/17 Weekthema: Mijn grote voorbeeld Toen ik zelf leerling was op de basisschool was er eens een klein vechtpartijtje op het schoolplein. Een jongen had daarbij wat klappen gekregen,

Nadere informatie

WELKOM OP. VMBO Maasland AANDACHT VOOR

WELKOM OP. VMBO Maasland AANDACHT VOOR WELKOM OP VMBO Maasland AANDACHT VOOR Ben jij bijna van de basisschool af en ga je volgend jaar naar het vmbo? Heb je er nu al zin in? Of vind je het spannend? Op je nieuwe school krijg je verschillende

Nadere informatie

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo

Welkom. Ouderinformatieavond examenklassen. Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo Welkom Ouderinformatieavond examenklassen Sander Loeff, teamleider bovenbouw havo/vwo 19-9-2018 1 Het examenjaar Diploma-uitreiking: havo: 3 juli 2019 16:30 en 19:30 vwo: 2 juli 2019 19:30 Informatieavond

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT 2014-2015 RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Tiel, 5 oktober 2014 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Het schooljaar is weer

Nadere informatie

3 - vmbo Ermelo bovenbouw

3 - vmbo Ermelo bovenbouw 3 - vmbo Ermelo bovenbouw INHOUD Debatteren Taaldorp Vierde klas uitje: de Efteling Lijst tekenen en lessen voor het examen Praktijkexamens Paasviering Plantenmarkt Kampweek Belangrijke data Geachte ouders,

Nadere informatie

Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo.

Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo. Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo. 2016-2017 2e halfjaar Dag Datum Vak Soort Omschrijving Cijfer maandag 16-jan dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet

Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Nieuwsbrief PENTA college CSG Hoogvliet Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede uitgave van de nieuwsbrief van PENTA college CSG Hoogvliet 2015-. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Voorlichtingsavond Klassen 3 en 4 12 oktober 2017

Voorlichtingsavond Klassen 3 en 4 12 oktober 2017 Voorlichtingsavond Klassen 3 en 4 12 oktober 2017 Programma van de avond Welkom in de aula. Met de mentoren mee. Met de mentoren mee! 4A Lokaal 43 Meneer van Rijn 4B Lokaal 3 Mevrouw van Wingerden Meneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016.

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016. Nieuwsbrief 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Inhoud Blij nieuws... 1 Ouderbetrokkenheid 3.0... 1 Nieuws van de Medezeggenschapsraad... 1 Schoolfruitprogramma van de EU ( herhaling)... 2 Nationaal School

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 30 oktober 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 10 Deze week topactiviteiten voor klas 1,

Nadere informatie

Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar

Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar 2018-2019 datum dag leerlingen 8/jan. di Lessen eindigen om 13.15 u. 15/jan. di 10 minutengesprekken 16/jan. wo toetsweek 2 4B, 4K, 4M,4H,4A,5H,5A,6A 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe Vwo/Havo Elke Leerling Doet Ertoe Haal je hoge cijfers en vind je leren leuk? En zet jij je graag een beetje extra in en wil je later gaan studeren? Met een vwo-diploma op zak heb je alle mogelijkheden!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06-06-2014

Nieuwsbrief 06-06-2014 VSO Het Mozaïek Almelo Cesar Franckstraat 3 7604 JE ALMELO Telefoon : 088 02 03 700 E-mail : vso-almelo@mozaiektwente.nl Website : www.mozaiektwente.nl Nieuwsbrief 06-06-2014 De Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

NSE. newman. college. Scapino december agenda. Algemene activiteiten en mededelingen

NSE. newman. college. Scapino december agenda. Algemene activiteiten en mededelingen Scapino december 2017 newman college agenda Nieuwsbrief bestemd voor de ouders/verzorgers en de leerlingen Nummer 5 25 januari 2018 januari 25 oudernieuwsbrief 5 27 10.00-14.00 uur: open dag 29 studiedag

Nadere informatie

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school

vmbo tl - gl uliana (t)huiswerkvrij een Calvijn school vmbo tl - gl uliana een Calvijn school (t)huiswerkvrij Beste ouder/verzorger, Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar een andere school! Afscheid nemen van de basisschool is spannend, zeker voor uw kind

Nadere informatie

LEERLINGEN Jaarplanning

LEERLINGEN Jaarplanning LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 A = Kalenderweken B = datum op maandag van die week C = Schoolweken = vrije dag voor leerlingen = aanpassing A B C maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag 34 19-8 1

Nadere informatie

Nummer 4 januari 2019

Nummer 4 januari 2019 Nummer 4 januari 2019 Inhoud van dit ouderbulletin Voorwoord Prognosebrief Keuzevakken in 3TL extra ouderavond 2TL Aanvragen bijzonder verlof Schoolonderzoeken 4TL Stageweek 3TL Vakkenvoorlichting 3 havo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

havo/vwo 3 december 2015, nr. 15

havo/vwo 3 december 2015, nr. 15 3 december 2015, nr. 15 havo/vwo Weekthema Winnen Inmiddels is het advent. Een periode van ruim vier weken voor het kerstfeest. Letterlijk betekent advent: Verwachting. Door een God die in Jezus óók onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik

Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik Nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Oktober 2017 Agenda: Woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober - Kinderboekenweek Bibbers in je buik Donderdag 12 oktober - Gitaarlessen bovenbouw Maandag 16 t/m vrijdag

Nadere informatie

JAARAGENDA Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur.

JAARAGENDA Brugklassen les volgens rooster / Introductieparty klas 1, uur. Ouders vanaf uur. JAARAGENDA 2017-2018 wk datum 36 maandag 4 september dinsdag 5 september woensdag 6 september donderdag 7 september vrijdag 8 september Leerlingen 10.00 uur op school (rooster+mentorles 10.00-11.30 uur)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING HAVO. Contact. Agenda. Welkom in het nieuwe schooljaar! Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING HAVO. Contact. Agenda. Welkom in het nieuwe schooljaar! Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING HAVO Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Welkom in het nieuwe schooljaar! Heeft uw kind groep 8 verlaten voor de brugklas? Of maakt hij/zij juist de stap naar een volgend jaar? Het is allemaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017

NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 NIEUWSBRIEF Deltaweg Jaargang 10 Uitgave 4: 16 november 2017 UITGAVES SCHOOLJAAR 2017-2018 Uitgave 5: Donderdag 14 december 2017 Uitgave 6: Donderdag 11 januari 2018 Uitgave 7: Donderdag 2 februari 2018

Nadere informatie

Paginanummer Bart Laureij 2

Paginanummer Bart Laureij 2 Nieuwsbrief nr. 3 2014 2015 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Bart Laureij 2 Jumbo 2 Rooster 2 Magister en spreekavond 2 CRAFTS stage en thema 6 3 Sectorwerkstuk 3

Nadere informatie

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22

algemeen 22 Nieuwsbrief Vechtdal College Hardenberg februari nr. 22 kalender algemeen havo-ath-gym Weekthema Littekens Na de voorjaarsvakantie beginnen we aan een redelijk zwaar thema. Littekens. We hebben het dan niet over de lichamelijke sporen die je ooit hebt opgedaan

Nadere informatie

een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde

een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde voorstellen Mentor is XXXX XXX@hethwc.nl Mentoraat in havo 4 Mentor is spil van begeleiding. Als zich in je privéleven problemen voordoen: zorg

Nadere informatie

Weekthema: beelden. Belangrijke data

Weekthema: beelden. Belangrijke data 29 januari 2016 nr. 15/16-21 Weekthema: beelden Welk beeld hebben onze leerlingen van hun eigen toekomst? Daar praten we op school ook wel over wanneer het niet perse ons weekthema is. De komende week

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

vwo havo Gerrit van der Veen College

vwo havo Gerrit van der Veen College vwo havo Gerrit van der Veen College 2017 Beste jongens en meisjes, Jullie staan voor een belangrijke en leuke keuze: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? Het Gerrit van der Veen College

Nadere informatie

LOB in klas. Klas 3GT. Informatie over Loopbaan Oriëntatie en -Begeleiding. Gemengde / Theoretische - Leerweg. het decanaat

LOB in klas. Klas 3GT. Informatie over Loopbaan Oriëntatie en -Begeleiding. Gemengde / Theoretische - Leerweg. het decanaat LOB in klas 3 Informatie over Loopbaan Oriëntatie en -Begeleiding Klas 3GT Gemengde / Theoretische - Leerweg het decanaat 1 lob klas 3GT ORS Lek en Linge vestiging Lingeborgh 2015 2016 Aan de ouders en

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

VMBO Maasland OOg voor jou

VMBO Maasland OOg voor jou VMBO Maasland Oog voor jou Zie je het al voor je, de brugklas? Over een jaar is het zover. Heb je er nu al zin in? Vind je het spannend? En weet je nog niet precies voor welke school je gaat kiezen? Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 15 januari 2016

Nieuwsbrief, 15 januari 2016 Nieuwsbrief, 15 januari 2016 OPEN DAG Voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders openen we op woensdag 20 januari van 14.30-17.30 uur en 18.30-20.30 uur onze deuren. Op beide locaties, de hoofdvestiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6 Beste ouders/verzorgers, De maand januari stond in het teken van de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen. Onze school is zeer druk bezocht. Het is nu afwachten welke leerlingen zich uiteindelijk gaan

Nadere informatie

Week 51 Week 52 / 01 Week 02

Week 51 Week 52 / 01 Week 02 Week 51 Week 52 / 01 Week 02 Maandag 18-12 Maandag 01-01 Maandag 08-01 Loopbaanleren SVOL training. 1e uur: Nieuwjaarskoffie en toespraak Leerlingen eerste uur vrij Dinsdag 19-12 Dinsdag 02-01 Dinsdag

Nadere informatie

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015

Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Programma einde schooljaar 2013-2014 en start schooljaar 2014-2015 Einde schooljaar 2013-2014 Week 28 maandag 7 juli, leerling-/oudergesprekken, leerling-/oudergesprekken uitstapje Efteling dinsdag 8 juli

Nadere informatie

VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING

VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING NIEUWSBRIEF VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) EN LEERLINGEN VOORWOORD EEN BLI(J)K VAN WAARDERING Schooljaar 2018-2019 zit erop. Iedereen zal ongetwijfeld toe zijn aan een periode van rust, ontspanning en inspiratie.

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus 2015-2016. Basiskalender 2015 2016 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 24 augustus 2015 Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 1 week 1 35 24 aug Roostervrije dag leerlingen m.u.v.

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 week 34 0 facultatief do 20-aug-2015 vrij 21-aug-2015 week 35 1 ma 24-aug-2015 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) 8.30-16.00 uur di 25-aug-2015

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL is iets voor jou! Je hebt advies vmbo theoretische leerweg Vmbo theoretische leerweg

Nadere informatie

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor.

Wij verzoeken u het keuzeformulier uiterlijk vrijdag 15 maart, door uw zoon/dochter te laten inleveren bij de mentor. Aan de ouders/verzorgers van leerlingen uit het derde leerjaar GL UCN 18/19 170 Zaandam, januari 2019 Geachte ouders/verzorgers, Wij nodigen u uit op dinsdag 5 februari voor een informatieavond over de

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie