Productoverzicht. Mechanische en hydraulische stuursystemen en asophangingen. Trailers met stuursystemen en. de veiligste en meest solide keuze

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productoverzicht. Mechanische en hydraulische stuursystemen en asophangingen. Trailers met stuursystemen en. de veiligste en meest solide keuze"

Transcriptie

1 Productoverzicht Mechanische en hydraulische stuursystemen en asophangingen Trailers met stuursystemen en asophan ingen van zijn de veiligste en meest solide keuze

2 Met TRIDEC kiest u voor vertrouwen TRIDEC ontwikkelt en produceert onafhankelijk van as- of trailer producent asophangingen en mechanische en hydraulische stuursystemen Sturen met vaste hand Met totale controle door de bocht, dat kan met een TRIDEC systeem. Deze zijn vaak gekopieerd, maar evenaren nooit de TRIDEC kwaliteit. Dat komt omdat wij de uitdagingen begrijpen waar u mee te maken heeft: de steeds compactere terreinen, de druk op het moderne wegennet, de verstedelijking en het groeiend aantal rotondes. Met veilige en innovatieve oplossingen is TRIDEC de marktleider voor stuursystemen. De keuze voor een trailer met TRIDEC biedt u onverslaanbare voordelen. Bewezen betrouwbaarheid Al vele jaren worden de systemen van TRIDEC in verschillende omstandigheden, weertypes en terreinen gebruikt. Al deze systemen hebben gemeen dat ze gebouwd zijn in Europa, met Europese kwaliteitsstandaarden. Daarbij is een systeem van TRIDEC eenvoudig te monteren en in geval van nood gemakkelijk te repareren. De betrouwbaarheid is bewezen door wereldwijd geleverde systemen. Met TRIDEC kiest u voor vertrouwen. Bespaar op kosten Een trailer met een TRIDEC systeem is meer waard. Voorheen onbereikbare plekken worden bereikbaar met een grotere lading op de trailer. Dit leidt tot minder transportbewegingen. Met onze calculaties kunnen we dit inschatten. De kostenbesparing zit daarnaast in de aanzienlijk lagere bandenslijtage en brandstofbesparing. Met een TRIDEC systeem maakt u aantoonbaar meer marge.

3 Maatwerk Elke truck- en trailercombinatie is anders. Gelukkig heeft TRIDEC de specialistische kennis en jarenlange ervaring in huis om een oplossing op maat te maken. Onze systemen zijn modulair opgebouwd, waardoor wij voor elk type trailer een oplossing bieden. Dat deze oplossingen zo goed werken komt omdat we sterk op samenwerking gericht zijn en dicht bij u staan. Samen met u komen we tot een op maat gemaakte TRIDEC oplossing. TRIDEC Onderdeel van JOST-World TRIDEC is onderdeel van JOST-World, een wereldleider in de vervaardiging van systemen, modules en componenten voor bedrijfsvoertuigen. Als mondiale speler kan JOST de wereldwijde beschikbaarheid van producten en vervangende onderdelen garanderen, zonder daarbij de locale behoeften te verwaarlozen. Klanten profiteren van de knowhow van TRIDEC en de aanwezigheid van JOST-World. De voordelen op een rij: Optimale manoeuvreerbaarheid Kleinere draaicirkels Minder bandenslijtage Minder brandstofverbruik Vergroten van de laadcapaciteit Op maat gemaakt Met totale controle door de bocht, dat doe je met een origineel TRIDEC systeem. Want trailers met een stuursysteem en asophanging van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze. Ze zijn vaak gekopieerd, maar evenaren nooit de TRIDEC kwaliteit. Met veilige en innovatieve oplossingen is TRIDEC marktleider voor stuuroplossingen. De betrouwbaarheid is bewezen door wereldwijd geleverde systemen. Onderdeel van JOST-World. Met TRIDEC kiest u voor vertrouwen.

4 Mechanische stuursystemen De mechanische stuursystemen van TRIDEC worden gekenmerkt door een mechanische verbinding tussen de schotelplaat en assen door middel van stangen. De volgende typen mechanische systemen zijn beschikbaar: Stuursystemen Asophangingen Mechanisch Hydraulisch Starre As Fusee As Starre As Fusee As Luchtgeveerd Hydr. geveerd TD TF HS HF LV-O HV-A / HV-V TD light HF-E HF-O DL-S TD-X TR TR-X HF-S TP-O MD-O HD-O BTRG De mechanische besturingen van TRIDEC worden voornamelijk toegepast in het distributieverkeer. Hierbij kan gedacht worden aan winkeldistributie, maar ook aan het vervoer van vloeistoffen, mest, veevoer en bouwmaterialen. Een dergelijk systeem verbetert de manoeuvreerbaarheid van het voertuig, wat tijd oplevert en bandenslijtage tegengaat. Het zorgt voor een geoptimaliseerd gewichtsverdeling bij de lading waardoor onderhoudskosten, brandstofkosten en kosten door schade verminderen. Tevens worden de brandstofkosten gereduceerd door de grotere laadcapaciteit, waardoor minder transportbewegingen nodig zijn. Dit alles leidt tot een kostenbesparing van wel 30 % en meer chauffeurscomfort. Het af en toe doorsmeren van de draaikransen, visuele controle van de onderdelen en het natrekken van de boutverbindingen is voldoende om het systeem te onderhouden. De voordelen op een rij: Eenvoudig in te bouwen Onderhoudsarm Kleine investering Brede toepasbaarheid Trekker onafhankelijk

5 TD Het TD-systeem is ontworpen om één of twee assen te sturen van trailers die toegepast worden in distributieverkeer. Met zijn effectieve design, eenvoudige inbouw, brede toepasbaarheid, lage prijs en het minimale onderhoud is de TD het meest verkochte stuursysteem. TD-X & TD-XD Het TD-X-systeem wordt toegepast in het zwaardere distributievervoer bij trailers met een korte wielbasis. Ook wordt het TD-Xsysteem gebruikt om, in combinatie met het vergroten van de asafstand, (ook bij gedeeltelijke belading) overbelading van de truck as te voorkomen en bandenslijtage te reduceren. Het TD-X-systeem stuurt de eerste en laatste as van de trailer. TR & TR-V & TR-X Het TRIDEC TR-systeem is een mechanisch stuursysteem, geschikt voor trailers in de zware distributie. Denk daarbij aan tankopleggers, kippers, stenenopleggers en overige. Het TR-systeem biedt u de mogelijkheid om één tot drie assen te sturen, eventueel in combinatie met één of twee vaste assen. Het TR-systeem kan worden toegepast op vlakke opleggers (TR), op opleggers met een zwanenhals (TR-V) en op opleggers met een korte wielbasis (TR-X). Kijk voor meer informatie en technische specificaties over de mechanische stuursystemen op producten product catalogus online (onder mechanische stuursystemen).

6 BTRG De BTRG is speciaal ontwikkeld voor siloen bulktrailers met 1 of 2 gestuurde assen. Hierbij lopen de stangen aan de buitenkant van de trailer. TF & TF-V De TF is ideaal voor trailers met weinig ruimte voor stuurwielrotatie. De combinatie van een mechanisch stuursysteem met fusee assen resulteert in een kostengunstige, betrouwbare en eenvoudig in te bouwen configuratie. Voor semi-diepladers met een zwanenhals is de TF-V ontwikkeld. Kijk voor meer informatie en technische specificaties over de mechanische stuursystemen op producten product catalogus online (onder mechanische stuursystemen).

7 Hydraulische stuursystemen De hydraulische stuursystemen van TRIDEC worden gekenmerkt door een hydraulische verbinding tussen de koppelschotelplaat en assen door middel van hydraulische cilinders. De volgende typen systemen zijn beschikbaar: Stuursystemen Asophangingen Mechanisch Hydraulisch Starre As Fusee As Starre As Fusee As Luchtgeveerd Hydr. geveerd TD TF HS HF LV-O HV-A / HV-V TD light HF-E HF-O DL-S TD-X HF-S TP-O TR MD-O TR-X HD-O BTRG De hydraulische besturingen van TRIDEC worden voornamelijk toegepast in voertuigen voor zware transporten en transporten met een uitzonderlijke lengte of hoogte. Door de uitzonderlijke afmetingen van deze voertuigen is een stuursysteem vaak noodzakelijk om aan de wettelijke eisen te voldoen. Ook zijn hydraulische besturingen uitermate geschikt voor uitschuifbare trailers, omdat een mechanische verbinding tussen de schotelplaat en de assen ontbreekt. Ook kan wendbaarheid nog verder vergoot worden door het toepassen van handmatige nabesturing. Het af en toe doorsmeren van de draaikransen, visuele controle van de onderdelen en het natrekken van de boutverbindingen is voldoende om het systeem te onderhouden. De voordelen op een rij: Maakt handmatige nabesturing mogelijk Onderhoudsarm Eenvoudig in te bouwen Oplossing wanneer er geen mechanische verbinding mogelijk is Tritronic Tritronic is het Trailer Management System van TRIDEC met draadloze afstandsbediening. Om trailers met een hydraulisch stuursysteem extra wendbaar te maken kunnen deze met Tritronic handmatig worden nabestuurd. Uniek aan Tritronic is dat het uitlijnen van het voertuig met de truck na het gebruik van de nabesturing automatisch verloopt. Daarnaast kan met Tritronic de rijhoogte van TRIDEC hydraulische ophangingen automatisch geregeld worden en is de Tritronic uit te breiden met diverse elektrische en/of hydraulische functies.

8 HS Het HS-systeem is bijzonder geschikt voor uitschuifbare opleggers, ballastopleggers en naloopdollies. Maximaal 4 starre assen worden gestuurd, eventueel in combinatie met niet-gestuurde starre assen. HF-E Het HF-E-systeem is ontwikkeld om meerdere fusee assen aan te sturen. Daarmee is het uitermate geschikt voor (semi-)diepladers die ingezet worden bij zware transporten en bij transporten met een uitzonderlijke lengte of hoogte. Ook voor uitschuifbare trailers is de HF-E geschikt. HF Het HF-systeem is een hydraulisch stuursysteem voor het sturen van één fusee as eventueel in combinatie met één of twee starre assen. Het is ideaal voor opleggers waarbij de banden beperkte draairuimte hebben. Het HF-systeem wordt vaak toegepast voor voertuigen welke ingezet worden in de distributie van brandstof, melkcollectie, bulkwagens, etc. HF-S Het HF- -systeem wordt voornamelijk ingezet voor distributievervoer, trailers met een schuifvloer, silo-trailers en melkophaalwagens. Het is een lichtgewicht hydraulisch stuursysteem voor fusee assen die een geringe inbouwruimte vraagt en past op de meest gangbare trailers. Kijk voor meer informatie en technische specificaties over de hydraulische stuursystemen op producten product catalogus online (onder hydraulische stuursystemen).

9 Asophangingen Asophangingen van TRIDEC verhogen de capaciteit van trailers in volume en laadvermogen. TRIDEC biedt verschillende typen lucht en hydraulisch geveerde asophangingen, te weten: Stuursystemen Mechanisch Hydraulisch Starre As Fusee As Starre As Fusee As TD TF HS HF TD light HF-E TD-X HF-S TR TR-X BTRG Asophangingen Luchtgeveerd Hydr. geveerd LV-O HV-A / HV-V HF-O DL-S TP-O MD-O HD-O De speciale asophangingen van TRIDEC kennen een zeer breed toepassingsbereik. Van groot volume trailers tot trailers in het extreem zware transport. Dat de ophangingen eenvoudig in te bouwen zijn, onderhoudsarm zijn en bijdragen aan een zeer stabiel rijgedrag zijn kenmerken die voor alle TRIDEC asophangingen gelden. De ophangingen zijn in twee hoofdgroepen de verdelen: De TRIDEC onafhankelijke, luchtgeveerde ophangingen. Deze zorgen voor een maximaal volume in de trailer omdat een aslichaam ontbreekt. De TRIDEC hydraulische asophangingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de zwaardere toepassingen, zowel on- als offroad. Hierbij is in het bijzonder rekening gehouden met de zware omstandigheden, zoals de hogere belastingen die bij deze inzet voorkomen. Alle TRIDEC hydraulische ophangingen zijn te bedienen met het Tritronic Trailer Management Systeem. Het onderhoud is zeer beperkt omdat in alle asophangingen smeervrije lagerconstructies toegepast worden. De voordelen op een rij: Stabiliteit Onderhoudsarm Eenvoudig in te bouwen Maximaliseert volume en/of last Tritronic Tritronic is het Trailer Management System van TRIDEC met draadloze afstandsbediening. Om trailers met een hydraulisch stuursysteem extra wendbaar te maken kunnen deze met Tritronic handmatig worden nabestuurd. Uniek aan Tritronic is dat het uitlijnen van het voertuig met de truck na het gebruik van de nabesturing automatisch verloopt. Daarnaast kan met Tritronic de rijhoogte van TRIDEC hydraulische ophangingen automatisch geregeld worden en is de Tritronic uit te breiden met diverse elektrische en/of hydraulische functies.

10 LV-O & HF-O De LV-O en HF-O zijn luchtgeveerde, onafhankelijke ophangingen. Deze worden naast de dubbeldekvoertuigen ook toegepast in het transport van glas- en betonplaten, auto- en boottransport en veevervoer. Beide ophangingen maken het mogelijk meer nuttig laadvolume in een trailer te realiseren. De constructie zorgt ervoor dat er geen aslichaam tussen de wielen aanwezig is, zodat de vloerhoogte verlaagd wordt en een tweede laadcompartiment gecreëerd kan worden. De HF-O wordt daarbij gecombineerd met een progressieve besturing, waardoor het voertuig zeer wendbaar is en dus uitermate geschikt is voor distributie toepassingen. HV-A & HV-V Voor meerassige voertuigen waarbij een grote veerweg gewenst is, zodat individuele assen niet overbeladen worden, is zowel de HV-A als HV-V een geschikte ophanging. Door in plaats van een luchtbalg een hydraulische cilinder toe te passen, wordt een grote veerweg gerealiseerd en is het eenvoudig om het voertuig te heffen en te laten zakken. TP-O Voor extreem zwaar vrachtvervoer van bijvoorbeeld brugdelen, (graaf-)machines of militaire voertuigen, is de TP-O ontwikkeld. Deze hydraulische pendelasophaning zorgt met zijn grote veerweg voor uitstekende compensatie eigenschappen. Samen met de extreem hoge capaciteit en de onderhoudsarme lagerconstructies, is de TP-O uitermate geschikt voor de zware eisen die aan deze voertuigen worden gesteld. De TP-O is compatibel met het TRIDEC HF-E stuursysteem, waarbij zelfs een stuurhoek van 70 mogelijk is. Kijk voor meer informatie en technische specificaties over de asophangingen op producten product catalogus online (onder asophangingen).

11 DL-S De onafhankelijke, hydraulische DL-S biedt door zijn unieke constructie vooral voor (semi-) diepladers vele voordelen. Naast het lage eigen gewicht maakt de DL-S het mogelijk een hoog koker chassis te bouwen, waardoor het eigen gewicht van het voertuig drastisch gereduceerd wordt. Omdat een permanente ontheffing voor 12 t aslast mogelijk is (conform 70 StVZO), wordt het nuttig laadvermogen van het voertuig aanzienlijk vergroot. Verder maakt de DL-S het voertuig nog wendbaarder door de mogelijke stuurhoek van 57 en zorgt het voor een zeer hoge rij- en rolstabiliteit. TD-O Als totaaloplossing voor voertuigen met offroad systemen heeft TRIDEC de TD-O ontwikkeld. Deze starre dissel is modulair geconstrueerd en bevat naast een hydraulische sleepvoet een naar wens samen te stellen combinatie van hydraulische vering, hydraulisch stuursysteem en lastafhankelijke topdruk-cilinder. Deze topdrukcilinder zorgt voor continue optimale tractie van de vooras van de trekker. Naast een comfortabel rijgedrag zorgt dit voor gewichtsbesparing omdat frontgewichten overbodig zijn. MD-O & HD-O De MD-O en HD-O ophanging zijn uitermate geschikt voor zware omstandigheden in moeilijk gangbaar terrein, ook met zware ladingen. De ophanging wordt daarom veel in de land- en bosbouw of grondverzet toegepast. De unieke torsievrije constructie zorgt, door de grote veerweg in alle richtingen, voor een zeer stabiel rijgedrag. Door het ontbreken van torsiekrachten en het toepassen van onderhoudsvrije lageringen, worden onderhoudskosten aan de ophanging, assen en chassis aanzienlijk gereduceerd.

12 Produkten JOST-World TRIDEC TRIDEC ontwikkelt en produceert onafhankelijk van as- of trailer producent mechanische, hydraulische en elektronische stuursystemen voor trailers en tevens asophangingen. 1 Systemen Systemen die door sensoren worden aangestuurd en handmatige processen bewaken en automatiseren, zorgen zo voor meer veiligheid en efficiëntie in het wagenpark. 2 Koppelschotels Wij bieden een grote keuze aan koppelschotels. 2 en 3 1/2 met verschillende bouwhoogtes, soorten lagering en uitvoeringen. Het programma wordt gecompleteerd door montageplaten, verschuif- en hefinrichtingen. 3 Kingpinnen De kingpinnen zijn leverbaar in 2 en 3 1/2 voor alle systemen in diverse uitvoeringen. 4 Trailersteunen module Door de modulaire constructie met variabele montage- en aanschroefhoogtes, verschillende slingers en lengtes van de verbindingsassen alsook vier voettypes kan aan iedere wens van de klant worden voldaan. Bovendien is een groot aantal bijzondere trailersteunen voor specifiek gebruik beschikbaar. 5 Naaftellers Diverse naaftellers trajectmeters voor de onafhankelijke berekening van de afgelegde kilo meters door de trekker, geschikt voor alle soorten voertuigen maken deel uit van het programma. 6 JOST Achsen Systeme JOST Achsen Systeme, voormalig Mercedes-Benz TrailerAxleSystems, produceert al meer dan 15 jaar succesvol trailerassen. De innovatieve producten van de DCA familie hebben een revolutie teweeg gebracht in de Europese trailermarkt. 8 Hydraulische voertuigsystemen Edbro is marktleider op het gebied van hydraulische voertuigsystemen, waaronder fronthef-, underbody en perscilinders, installaties voor vuilniswagens en individuele hydraulische oplossingen. 9 Containertechniek Onderdelen voor wisselsystemen, trailersteunen, vergrendelingen en dwarsbalken, pneumatische heftafels, plaatsingsrollen en lagers, com ponenten die in een flexibel wagenpark nodig zijn. 10 Kogeldraaikransen Kogeldraaikransen en -draailagers waren de eerste producten die door JOST werden geproduceerd. Het brede spectrum van hoogwaardig vervaardigde kogeldraaikransen baseert op deze ervaringen. 11 Triangels en trekogen Triangels en trekogen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en ook als individuele uitvoering volgens de wens van de klant. 12 Aanhangwagen koppelingen Een veelzijdig aanbod van producten voor het wegvervoer aanhang- en trekhaakkoppelingen, trekogen, onderdelen, speciale uitvoeringen en de VARIOBLOC, het multifunctionele wisselsysteem. 13 Koppelingen voor gebruik in de landbouw Een buitengewoon uitgebreid programma voor land- en bosbouw. Aanhangwagenkoppelingen, trekhaakbalken, trekhaken, trekvorken en onderdelen. FLY NL_ TRIDEC, Transport industry industry development centre centre bv, bv, Ekkersrijt 6030, 6030, GA GA Son Son The Nederland Netherlands Tel , info@tridec.com

Productoverzicht. Trailers met stuursystemen en asophangingen van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze.

Productoverzicht. Trailers met stuursystemen en asophangingen van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze. Productoverzicht Trailers met stuursystemen en asophangingen van TRIDEC zijn de veiligste en meest solide keuze www.tridec.com Met TRIDEC kiest u voor vertrouwen TRIDEC ontwikkelt en produceert onafhankelijk

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

1. Waarom sturen? 1.1 Bereikbaarheid

1. Waarom sturen? 1.1 Bereikbaarheid 1. Waarom sturen? Er zijn verschillende redenen om te sturen, zoals de bereikbaarheid, de bandenslijtage en ook de slijtage aan het chassis en de as-ophanging. Dit heeft als gevolg dat de onderhoudskosten

Nadere informatie

Figuur 2-1 De HS-sturing

Figuur 2-1 De HS-sturing 2 Soorten sturingen 2.1 Inleiding We maken een overzicht over alle soorten sturing die zich momenteel op de markt bevinden. De dichtstbijzijnde verdelers van sturingen zijn Tridec en VSE die zich bevinden

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

Applicatie EF-S [2300] EF-S het elektronische fusee stuursysteem

Applicatie EF-S [2300] EF-S het elektronische fusee stuursysteem Applicatie EF-S het elektronische fusee stuursysteem EF-S Elektronisch stuursysteem Het TRIDEC elektro-hydraulische EF-S stuursysteem wordt voornamelijk toegepast bij trailers met een zeer lage trailer-nek,

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

VLAKKE OPLEGGER. Driving innovation VEILIGHEID KWALITEIT INNOVATIE. Broshuis B.V. Industrieweg AD, Kampen.

VLAKKE OPLEGGER. Driving innovation VEILIGHEID KWALITEIT INNOVATIE. Broshuis B.V. Industrieweg AD, Kampen. VLAKKE OPLEGGER Driving innovation Broshuis B.V. Industrieweg 22 8263 AD, Kampen www.broshuis.com VEILIGHEID KWALITEIT INNOVATIE Even voorstellen INHOUD 3-assige vlakke oplegger 4-assige vlakke oplegger

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

Applicatie HD-O [1300] HD-O totaaloplossing voor off-road toepassingen

Applicatie HD-O [1300] HD-O totaaloplossing voor off-road toepassingen Applicatie HD-O totaaloplossing voor off-road toepassingen HD-O pakket Voor voertuigen in de off-road sector, zoals land-, bosbouw en grondverzet, levert TRIDEC een uniek pakket van producten. Heavy-duty,

Nadere informatie

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

X6 Series WWW.GINAF.COM. Manoeuvrability Payload Traction Safety

X6 Series WWW.GINAF.COM. Manoeuvrability Payload Traction Safety 6 Series WWW.GINAF.COM Manoeuvrability Payload Traction Safety De 6 serie kenmerkt zich door de ongeëvenaarde terrein capaciteiten met as configuraties van 4x4 tot 10x8. Deze voertuigen hebben een grote

Nadere informatie

Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem.

Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem. Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem. Inhoud pakket; 1 vooraf geassembleerde remkast met remregelaar en stroom regelaar hierna vernoemd als BCS (Brake Controle

Nadere informatie

HIAB 220 C Vermogen 21 tm

HIAB 220 C Vermogen 21 tm HIAB 220 C Vermogen 21 tm Productbrochure www.hiab.com Voor snelheid en efficiëntie De HIAB 220 C levert prestatie De opmerkelijke HIAB 220 C combineert het vermogen en de kracht van een groter segment

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 1-5 2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 2-5 Algemene informatie

Nadere informatie

Overzicht maten en gewichten in Nederland

Overzicht maten en gewichten in Nederland Overzicht maten en gewichten in Nederland U vindt hier de belangrijkste maten uit hoofdstuk 5 van de Regeling voertuigen 5.18.11-5.18.18 Uitsluitend aan de geldende gepubliceerde Regeling voertuigen kunt

Nadere informatie

HIAB 195 Vermogen 19 tm

HIAB 195 Vermogen 19 tm HIAB 195 Vermogen 19 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Comfortabel en productief De HIAB 195 biedt efficiëntie De HIAB 195 is erop gericht om voor uw onderneming de meest productieve en winstgevende kraan

Nadere informatie

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGER Elk model in vier lengtes beschikbaar PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGERS Onder de merknamen Kennis en Floor produceert Pacton kraanopleggers. Deze opleggers vertegenwoordigen

Nadere informatie

Hiab XS 288 R Vermogen 28 tm

Hiab XS 288 R Vermogen 28 tm Hiab XS 288 R Vermogen 28 tm Productbrochure De lichtgewicht mobiele oplossing De Hiab XS 288 R maakt ruimte voor nuttige lading De zelfaangedreven Hiab XS 288 R is ideaal voor het hanteren van zware,

Nadere informatie

Advanced Steering & Suspension Solutions

Advanced Steering & Suspension Solutions Advanced Steering & Suspension Solutions Pijlsnelle ontwielingen De ontwielingen in de transport- en voertuigtechnie gaan pijlsnel. Tegelijertijd worden de eisen op het gebied van veiligheid, flexibiliteit,

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TD stuursysteem (00, 00 en 005) - december 05 - V.4 www.tridec.com Inhoudsopgave Inhoud Voorwoord... 3 Hoofdstuk : Veiligheid & Milieu... 4 Symbolen... 4 Veiligheid betreffende het

Nadere informatie

Advanced Steering & Suspension Solutions

Advanced Steering & Suspension Solutions Advanced Steering & Suspension Solutions Pijlsnelle ontwikkelingen De ontwikkelingen in de transport- en voertuigtechniek gaan pijlsnel. Tegelijkertijd worden de eisen op het gebied van veiligheid, flexibiliteit,

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink

Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs. Johan Simmelink Eisen Examenvoertuig T-rijbewijs Johan Simmelink Eisen aan examenvoertuigen Examen wordt afgelegd met Landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) met aanhangwagen Eisen aan de landbouw- of bosbouwtrekker(lbt) Trekkers

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

Alcoa. Wielen die je kunt vertrouwen

Alcoa. Wielen die je kunt vertrouwen Alcoa Wielen die je kunt vertrouwen Alcoa, uw partner sinds 1948 Gedurende 120 jaar is Alcoa gegroeid en veranderd, dankzij onze erfenis van innovatie en de toewijding van onze mensen. Wij hebben markten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom SUPERTRAILER Aanhangwagen Semi-Diepladers T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s ASDV-30-12 ASDV-30-12 (TECHNISCHE) GEWICHTEN Excl opties, bij een max. snelheid van: (in tonnen) 80 km/h

Nadere informatie

SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil-Koni biedt zijn klanten wereldwijd op maat gemaakte en technologisch

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

288 R Vermogen 28 tm. Productbrochure.

288 R Vermogen 28 tm. Productbrochure. HIAB 288 R Vermogen 28 tm Productbrochure www.hiab.com De lichtgewicht mobiele oplossing De HIAB XS 288 R maakt ruimte voor nuttige lading De zelfaangedreven HIAB XS 288 R is ideaal voor het hanteren

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Mercedes-Benz Personenwagen Vito Sprinter bott vario Thuis in uw Nercedes-Benz 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Mercedes-Benz. Met deze keuze heeft

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Productbrochure Hiab Multilift XR biedt uitmuntende prestatie Maximiliseer uw veelzijdigheid Met een Hiab Multilift XR haakarm wordt een truck met een eigen

Nadere informatie

Xesar. Gewoon veelzijdig

Xesar. Gewoon veelzijdig Xesar Gewoon veelzijdig Xesar. Gewoon veelzijdig Controle, veiligheid en flexibiliteit, gecombineerd in een innovatief, elektronisch sluitsysteem dát is Xesar. Of u het nu inzet in wooncomplexen, in een

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

BECO Landbouwkipwagens

BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens De BECO landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en fabricage van kipwagens. Vanzelfsprekend zijn in het ontwerp

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

Dumper voor zware toepassingen MUP 20 HP / MUP 30 HP

Dumper voor zware toepassingen MUP 20 HP / MUP 30 HP Dumper voor zware toepassingen MUP 20 HP / MUP 30 HP 2 3 Een echte partner voor het zware werk. terralinerdumper Grondverzetwerken, sloop, recycling voor al deze transporttaken worden onze zware dumpers

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil

BEDRIJFSVOORSTELLING. Zonder transport staat alles stil BEDRIJFSVOORSTELLING Ontwerp en homologatie Ontwerp met de nodige know-how Standaard ontwerpen, maar ook in het bijzonder aanpassingen en opties die op wens van de klant worden toegevoegd. Bedenkingen,

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 //

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // NL TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // Wij zijn de mondiaal toonaangevende fabrikant van voertuigen voor uitzonderlijk en zwaar transport! Ons merkenassortiment omvat transportoplossingen voor

Nadere informatie

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 //

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // NL TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // Wij zijn de mondiaal toonaangevende fabrikant van voertuigen voor uitzonderlijk en zwaar transport! Ons merkenassortiment omvat transportoplossingen voor

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar Hiab S-HIPRO 130 Hiab afval verzamelaar 2 Afval inzamelen wordt eenvoudiger 3 Elke kilo en elke seconde telt Ondergrondse afvalcontainers worden met name in Europese steden steeds vaker ingezet. Ze zijn

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW

GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW GECONDITIONEERDE, GESLOTEN EN OPEN CARROSSERIEBOUW specialist in op maat gemaakte carrosserieën voor elk type transport. Geconditioneerde carrosserie, polyester opbouw met een lange levensduur. Altijd

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen EVVA Mechanische en elektronische sluitsystemen Mechanisch EVVA-systeem in de praktijk bewezen veiligheid Elk van de mechanische systemen op zich is uniek qua techniek en functionaliteit. Eén ding hebben

Nadere informatie

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen. Er vindt verhoogde slijtage van banden, schokdempers, veren en stuurinrichting plaats.

Kosten besparen en uw veiligheid verhogen. Er vindt verhoogde slijtage van banden, schokdempers, veren en stuurinrichting plaats. Ford bedrijfswagens Kosten besparen en uw veiligheid verhogen Het komt regelmatig voor dat bedrijfswagens zeer zwaar worden belast. Het gevolg is dat in veel gevallen de originele vering dan niet meer

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Voor alle typen transportwerk waarbij vrachtwagens worden gebruikt, moet het vrachtwagenchassis van een opbouw worden voorzien. Het doel van de aslastberekeningen

Nadere informatie

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw met een lange levensduur. Altijd en overal koel, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het nat-in-natprocedé kunnen

Nadere informatie

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant smart technologies 1412 Lubrication Equipment b.v. Jacobus lipsweg 100 3316 BP Dordrecht T: +31 (0)78-654 99 66 F: +31 (0)78-617 98 73 E: info@le-bv.nl W: www.le-bv.nl simatec innovatieve oplossingen die

Nadere informatie

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Productbrochure De lichtgewicht oplossing Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Lichte en krachtige T-kranen De Hiab T-serie autolaadkranen mogen dan licht in gewicht en compact

Nadere informatie

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT

Voertuigen met verwijderbare opbouw. Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw PGRT Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw Algemene informatie over voertuigen met verwijderbare opbouw worden beschouwd als torsiesoepele constructies. Bij voertuig met verwijderbare

Nadere informatie

PREMIUM QUALITY AS STANDARD

PREMIUM QUALITY AS STANDARD 06.2015 PREMIUM QUALITY AS STANDARD MAX Trailer is powered by www.maxtrailer.eu NL 2 Premiumkwaliteit als standaard! MAX Trailer is een compleet nieuw concept op het gebied van opleggers en trailerfabricage.

Nadere informatie

Alles draait om de hybride. Hybrid systems

Alles draait om de hybride. Hybrid systems Alles draait om de hybride Hybrid systems Alles draait om de hybride Sinds 2003 biedt Geesinknorba hybride systemen aan voor zijn Geesinknorba achterladers. In 2009 werd het Hybrid Plug-In systeem bekroond

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN

HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN SUPERIOR SOLUTIONS FOR HEAVY DUTY VEHICLE LIFTING Stertil-Koni levert op maat gemaakte en technisch geavanceerde oplossingen voor heavy duty hefbehoeften voor klanten wereldwijd,

Nadere informatie

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Rijdt u al elektrisch? % Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Uw keuze voor een Goupil Elektrotruck % CO2 uitstoot Kenmerken als Milieuvriendelijkheid,

Nadere informatie

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm

persinformatie Persluchtmotor met inbouwhoogte van slechts 150 mm persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL -, Tel. 078-6230230, Fax 078-6104702, tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario Thuis in uw Ford 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Ford. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD Puur en simpel Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg

Nadere informatie

SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE VOERTUIGHEFOPLOSSINGEN VOOR DE AGRI SECTOR STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil-Koni levert op maat gemaakte en technisch geavanceerde oplossingen voor heavy duty hefbehoeften

Nadere informatie

Innoveren voor het transport

Innoveren voor het transport Innoveren voor het transport Reeds sinds 1971 toegewijd aan opleggers en industriële koetswerken, ontwerpt, ontwikkeld en fabriceert ROJO Trailers een breed gamma van voertuigen: schuifzeil opleggers,

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie