SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt."

Transcriptie

1

2 SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig kippenhok van 6 x 4 m achter zijn ouderlijk huis vormde het toenmalige bedrijfsonderkomen. De investering bestond uit een tomeloze energie en weinig gereedschap. Een kastanjeboom diende regelmatig als hijsmechaniek. In 1976 werd een nissenhut bijgebouwd en het eerste personeelslid aangenomen. De vraag in de jachtbouw liep terug, echter door opkomst van de transportsector ontstond SCHENK Containerbouw. In 1980 verhuisde zij naar Wijchen, door explosieve groei gedwongen. Deze geschiedenis herhaalde zich nogmaals in 1991 waarbij het bedrijf verhuisde naar haar huidige onderkomen aan de Groothandelsweg 8 te Nijmegen. SCHENK innoveert vervolgens met het nieuwe TAS inzamelsysteem als tegenhanger van de bekende huisvuilwagen. De TAS strandde door zijn succes en de ARBO wetgeving. Het was de juiste voedingsbodem om verder te gaan in het besparen van manuren en file problematiek. In 1997 startte het bedrijf met de ontwikkeling van de Inzamel Pers Container (IPC). Met deze afzetbare perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK heeft bewezen met de IPC een goed en degelijk product op de markt te hebben gezet. Inmiddels zijn er zeer veel tevreden klanten in binnen- en buitenland. In het jaar 2008 introduceert SCHENK een complete smalspoor trekker/oplegger, met autolaadkraan, afzetsysteem en IPC. Aan innovatie ontbreekt het bij SCHENK nog steeds niet als zij in 2010 met een nieuw concept IPC op de markt komen. Een self-supporting IPC waardoor aansluitingen vanaf het voertuig tot de verleden tijd behoren. SCHENK Verhuur, een nevenvestiging van SCHENK, heeft zich eveneens sterk ontwikkeld met verhuur van vloeistofdichte- en perscontainers. Met een vloot van ruim 500 stuks bent u verzekerd van voldoende aanbod. Cor Schenk blikt terug op talrijke innovatieve oplossingen omtrent afvalinzameling en transport. SCHENK is uitgegroeid tot een modern bedrijf met een container vol expertise en een voortdurende drive. Dat kunnen we niet alleen. Zonder inspirerende vraag uit de markt is er geen bestaansrecht. Uw wensen en vragen zijn onze drijfveer.

3 Inzamelen De IPC is een afzetbare perscontainer, die op een voertuig met afzetsysteem en autolaadkraan staat, om zo het afval uit ondergrondse en bovengrondse containers te verwerken en te verdichten. Economisch in gebruik door hoogwaardige kwaliteit, geringe onderhoudskosten, laag eigen gewicht en hoog laadvermogen. Door het gebruik van de IPC kan ook logistieke winst worden behaald. De Self-Supporting IPC is voorzien van een krachtige dieselmotor. Hierdoor kan hij zelfstandig werken. Deze IPC is te gebruiken op elke truck met kraan, wanneer uw inzamelauto stil valt. Aansluitingen vanaf het voertuig zijn niet nodig.

4 SCHENK City Trailer Een van de innovatieve producten van SCHENK is de trekker/oplegger combinatie, de zogenaamde SCT. Deze is multifunctioneel, breed inzetbaar en dé oplossing tegen overbelading. Het antwoord op uw inzamelvraagstuk in smalle straatjes. De SCT is geheel in smalspoor uitgevoerd met autolaadkraan, afzetsysteem en de IPC. Door hydraulisch gestuurde achterassen, met radiografische nabesturing en automatische uitlijning, is het geheel optimaal wendbaar. Op verzoek kan de SCHENK City Trailer worden gedemonstreerd en door uw eigen chauffeur binnen zijn werkgebied worden beproefd. Hij is kleiner dan u denkt, slechts meter.

5 Autolaadkranen SCHENK verzorgt de verkoop en opbouw van alle merken autolaadkranen. Tevens verrichten wij al uw onderhoud en keuringen. Daarvoor zijn bij ons gespecialiseerde keurmeesters in dienst, die werken volgens de richtlijnen van de TÜV.

6 Container afzetsystemen Met het regionale dealerschap van VDL afzetsystemen biedt SCHENK een totaalpakket aan. Veelzijdigheid is de kracht van samenwerking. De haak,- kabel,- en portaalarmsystemen kunnen bij SCHENK volgens uw wensen worden opgebouwd. De monteurs van SCHENK kunnen desgewenst uw systemen onderhouden, storingen verhelpen, repareren en keuren.

7 Containers Met 40 jaar vakmanschap geniet SCHENK een solide basis in de expertise van kwalitatief hoogwaardige containers. De standaard container biedt tal van mogelijkheden. Door opgedane kennis wordt iedere container maatwerk. Uw wensen inspireren SCHENK op zoek te gaan naar juiste oplossingen. Daardoor blijft SCHENK innoveren om ook in de toekomst aan uw behoefte te voldoen.

8 Onderhoud, keuring en mobiele service SCHENK is een dienstverlenend bedrijf wat u graag helpt bij het oplossen van storingen of service verleent bij het onderhoud aan uw voertuigen en kranen. SCHENK heeft uitsluitend gekwalificeerde monteurs en gecertificeerde keurmeesters in dienst. Zij maken het mogelijk om uw voertuig of inzamelsysteem veilig en werkend te houden. Onderhoud is mogelijk bij alle merken autolaadkranen, afzetsystemen, kippers, perscontainers en containers. Tevens beschikt SCHENK over een mobiele servicedienst. Onze gekwalificeerde monteurs komen naar uw bedrijf om snel en doeltreffend de problemen bij uw installatie te verhelpen. Keuringen kunnen ook op locatie uitgevoerd worden.

9 Onderdelen verkoop SCHENK staat garant voor een snelle levering van uw onderdelen zodat uw hinder tot een minium beperkt blijft.

10 SCHENK Verhuur Wilt u met uw bedrijf flexibel kunnen inspelen op logistieke pieken of spoedeisende opslagproblemen, dan is SCHENK Verhuur dé oplossing. Onze vloot bestaat uit 12 m 3 ontwater containers en 12 m 3, 20 m 3, 28 m 3 en 40 m 3 hoogwaardige vloeistofdichte containers. Op uw verzoek worden de containers voorzien van rolzeil. Voor het grotere werk zijn er 80 m 3 gesloten vloeistofdichte buffertanks. Deze zijn uitermate geschikt voor op- en overslag van vloeistoffen. SCHENK Verhuur biedt u de mogelijkheid om een SCHENK City Trailer of IPC te huren. De self-supporting IPC is voorzien van een eigen krachtige dieselmotor die geheel zelfstandig kan werken. Aansluitingen vanaf het voertuig zijn niet meer nodig. Bij SCHENK Verhuur kunt u ook terecht voor het transport.

11

12 SCHENK Inzamel Pers Containers (I.P.C.) Zelf Persende Containers (Z.P.C.) Schenk City Trailers Autolaadkranen Container afzetsystemen Containers Onderhoud en keuring Mobiele service Onderdelen verkoop SCHENK Verhuur Vloeistofdichte containers Buffercontainers Inzamelsystemen Groothandelsweg AJ Nijmegen Tel. +31 (0) Fax +31 (0) info@schenkgroep.nl

Vloeistofdichte Containers

Vloeistofdichte Containers De nummer 1 in Vloeistofdichte Containers SCHENK Containerverhuur een solide oplossing SCHENK Containerverhuur b.v. maakt onderdeel uit van SCHENKgroep, waarvan de wortels terug gaan tot 1 oktober 1970.

Nadere informatie

Inzamel Pers Container. een schoner milieu vanuit de Betuwe!

Inzamel Pers Container. een schoner milieu vanuit de Betuwe! Inzamel Pers Container een schoner milieu vanuit de Betuwe! Inzamel Pers Container Doordacht De Inzamel Pers Container (IPC) van SCHENKgroep is een afzetbare perscontainer die zich op een voertuig bevindt,

Nadere informatie

Innovatieve oplossing voor het inzamelen van restafval uit ondergrondse containers

Innovatieve oplossing voor het inzamelen van restafval uit ondergrondse containers Innovatieve oplossing voor het inzamelen van restafval uit ondergrondse containers S C H E N K De Inzamel Pers Container Met de SCHENK Inzamel Pers Container werkt U efficiënter en economischer Waarom

Nadere informatie

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem t: +31 (0)78-673 31 88 f: +31 (0)78-673 41 56 Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem P. Ruizeveld B.V. bestaat al meer dan 60 jaar en heeft een solide geschiedenis

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter.

Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter. Van Schijndel Afvalinzamelsystemen Iets anders, veel beter. solid dutch quality VSAII vaste opbouw Bij de afvalinzameling zijn volume en continuïteit belangrijke grootheden. Zo is onze vaste kraakpersopbouw

Nadere informatie

Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming

Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming De pure winst van In de ruim 30 jaar van haar bestaan heeft TRS zich ontwikkeld van locale serviceverlenende organisatie tot internationale producent

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER

URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER URBIN ONDERGRONDSE PERSCONTAINER URBIN Urbin ondergrondse inzamelsystemen worden in Nederland ontworpen en duurzaam geproduceerd volgens de laatste stand van kennis en regelgeving met oog voor mens en

Nadere informatie

CARROSSERIE LEMEIRE bvba BEDRIJFSVOORSTELLING

CARROSSERIE LEMEIRE bvba BEDRIJFSVOORSTELLING BE CARROSSERIE LEMEIRE bvba 00 32 52 47 05 48 BEDRIJFSVOORSTELLING Aangename Kennismaking Geachte klant, waarde collega, beste mensen, Carrosserie Lemeire bvba kent reeds een jarenlange traditie in chassisbouw,

Nadere informatie

VDL Translift. Kracht door samenwerking

VDL Translift. Kracht door samenwerking VDL Translift Kracht door samenwerking VDL Translift VDL TRANSLIFT, SPECIALIST IN INNOVATIEVE ZIJLADERSYSTEMEN, HEEFT MEER DAN EEN HALVE EEUW ERVARING ALS FABRIKANT VAN AFVALINZAMELVOERTUIGEN. HET COMPLETE

Nadere informatie

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een BKF pakt het aan BKF allrounders in hijswerk De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een toenemende vraag naar snel inzetbare mobiele hijskranen. BKF hoort bij de top tien van kraanverhuurbedrijven

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

KIVI NIRIA Jaarcongres 6 november 2013. Werner Ghitti, Directeur

KIVI NIRIA Jaarcongres 6 november 2013. Werner Ghitti, Directeur KIVI NIRIA Jaarcongres 6 november 2013 Werner Ghitti, Directeur Spijkstaal Elektro B.V. Opgericht in 1938 in Spijkenisse Toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrisch en duurzame mobiliteit Al 60

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

www.bkf.nl email info@bkf.nl

www.bkf.nl email info@bkf.nl Eén telefoonnummer voor alle vestigingen 088-253 0 253 Hoofdvestiging: Franeker Oostelijke Industrieweg 8 8801 JW Franeker Fax 088-253 0 220 Drachten Tussendiepen 19 9206 AA Drachten Fax 088-253 0 220

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER.

UW BETROUWBARE PARTNER. UW BETROUWBARE PARTNER. ABEKO Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider voor diverse specialisaties waaronder: Bulkhandling Services Dredging en Marine Services Grondverzet en sloopwerkzaamheden Materieel

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen

Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen Uw regionale aanspreekpunt voor veilig hijsen en heffen Hijsservice neemt U de zorg voor veilig hijsen en heffen uit handen Met de regionale vestigingen zijn we succesvol in het ontzorgen van de regionale

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid.

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. CASCO en CMR: twee oplossingen op maat voor het Belgische wegvervoer. Onze expertise In de verzekeringswereld neemt VIVIUM een

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

JLN Transport BV "Meer dan alleen transport"

JLN Transport BV Meer dan alleen transport JLN Transport BV "Meer dan alleen transport" Historie Van JLN Koerier naar JLN Transport BV 1995 JLN Transport (toen nog JLN Koerier) is opgericht in 1995 en is gestart met één bestelauto vanuit huis.

Nadere informatie

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van:

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van: BEDRIJFSBROCHURE OVER HEFFIQ Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken www.kavandaalenenzn.nl Grondig specialist en betrouwbare partner HET BEDRIJF Met onze kennis, goede service en een klantgerichte aanpak willen

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids

Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids Uittenbogerd Heukelum B.V. Uittenbogerd Heukelum B.V. is een toonaangevend landbouwmechanisatie en grondverzetmachinebedrijf in Midden-Nederland. Wij bieden een compleet

Nadere informatie

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar Hiab S-HIPRO 130 Hiab afval verzamelaar 2 Afval inzamelen wordt eenvoudiger 3 Elke kilo en elke seconde telt Ondergrondse afvalcontainers worden met name in Europese steden steeds vaker ingezet. Ze zijn

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

EcoVision heeft de ontwikkeling van de EcoCassette en de ondergrondse EcoPersen I, II en III doorgezet naar een grotere versie: de EcoPack 6.

EcoVision heeft de ontwikkeling van de EcoCassette en de ondergrondse EcoPersen I, II en III doorgezet naar een grotere versie: de EcoPack 6. EcoPack 6 EcoVision heeft de ontwikkeling van de EcoCassette en de ondergrondse EcoPersen I, II en III doorgezet naar een grotere versie: de EcoPack 6. De EcoPack 6 heeft een inhoud van 6 kubieke meter

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Service en kwaliteit Service en kwaliteit. Daar staat Kerstens Voeten B.V. voor. Wij zijn hét adres in de regio Roosendaal voor landbouwmachines

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Productbrochure Hiab Multilift XR biedt uitmuntende prestatie Maximiliseer uw veelzijdigheid Met een Hiab Multilift XR haakarm wordt een truck met een eigen

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

Rendement heeft een naam!

Rendement heeft een naam! Rendement heeft een naam! DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten vermeden en krijgt u een kwalitatief

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO STEVIGE BASIS MET HEEMBETON Heembeton is de toonaangevende producent van prefab casco s, wanden, vloeren en binnenspouwbladen. Samen met Alvon Bouwsystemen, Calduran Kalkzandsteenen

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Koperdiefstal. Economische ramp op de bouwplaats. De oplossing: Blonkstaal CableProtection

Koperdiefstal. Economische ramp op de bouwplaats. De oplossing: Blonkstaal CableProtection Cable Protection Koperdiefstal Economische ramp op de bouwplaats Koperdiefstal is een lucratieve bezigheid. Met de diefstal van een flinke kraankabel verdient een koperdief in tien minuten een loon waar

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Dior Heavylift

Bedrijfspresentatie Dior Heavylift Bedrijfspresentatie Dior Heavylift Dior Heavylift heeft de volgende disciplines in huis: Industriële machine verhuizingen Bedrijfsverhuizingen Portalen Vijzelen Stoppingsmateriaal Kraanwagens Verpakken

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

Dé afvalinzamelaar & verwerker van Noord Nederland

Dé afvalinzamelaar & verwerker van Noord Nederland Dé afvalinzamelaar & verwerker van Noord Nederland Omrin Afvalsturing Friesland NV NV Fryslân Miljeu 31 Friese gemeenten 17 Friese gemeenten aandeelhouder aandeelhouder ca. 100 mln omzet per jaar ca. 550

Nadere informatie

samen brengen we het verder

samen brengen we het verder samen brengen we het verder MISSION STATEMENT UW BUSINESS OP DE GOEDE WEG 3 Transeurope en Transportbedrijf Verhelst engageren zich om u een veelzijdig gamma hoogstaande transportservices aan te bieden.

Nadere informatie

Asset Management als bindende factor

Asset Management als bindende factor Asset Management Asset Management als bindende factor Eigenaren, investeerders, beheerders, exploitanten en verzekeraars hebben allen tenminste één ding met elkaar gemeen. Het beheer en het onderhoud van

Nadere informatie

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions. Rope Access Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte Marketing partner Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.com Veilig op hoogte zonder compromis Als

Nadere informatie

kuiken / VCM Rental Powerful solutions

kuiken / VCM Rental Powerful solutions 1 kuiken / VCM Rental Powerful solutions kuiken / VCM Rental 2 3 kuiken / VCM Rental Vindingrijk Vindingrijkheid is de kern van onze missie: voor ieder vraagstuk bestaat een oplossing op maat. Kuiken is

Nadere informatie

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens

LED SCHERMEN VERHUUR VIS UALS. Contactgegevens VIS UALS VERHUUR LED SCHERMEN Contactgegevens Adres: Sportlaan 12-A, 4131 NN Vianen Telefoon: +31 (0) 347 345032 / +31 (0) 6 43800643 Email: info@led-visuals.nl Website: www.led-visuals.nl www.led-visuals.nl

Nadere informatie

Hanenberg Wegenbouw. Historie

Hanenberg Wegenbouw. Historie Betrouwbaarheid is het sleutelwoord dat past bij. Het van oorsprong zijnde stratenmakersbedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een wegenbouwspecialist. Een wegenbouwspecialist waarbij flexibiliteit

Nadere informatie

Hans rijdt ook in 2018 veilig 4

Hans rijdt ook in 2018 veilig 4 MAGAZINE VOOR MENSEN DIE WERKEN IN TRANSPORT EN LOGISTIEK Hans rijdt ook in 2018 veilig 4 Vader Arie volgt zoon Dimitri 22 Alex verhuist machines 40 TONMAGAZINE.NL 75 12 17 TON 75 12-17 p 40 In Beeld:

Nadere informatie

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening Wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Daarom wilt u zeker weten dat uw energievoorziening goed geregeld is. Betrouwbaar

Nadere informatie

Transformatorstations

Transformatorstations Transformatorstations Alfen Transformatorstations Vertrouwde partij op het middenspanningsnet Transformatorstations en gerelateerde projecten zijn dé specialiteit van Alfen. In de jaren 60 bouwden wij

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG

KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG KWALITEIT FLEXIBEL VEILIG SLOOPWERKEN GRONDWERKEN ASBESTSANERING BODEMSANERING RECYCLING CONTAINERSERVICE HOUTHANDEL MILIEUSTRAAT ARNO VAN DEN DUNGEN BV In ons vindt u een ervaren, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein.

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein. CR SERIE Lifetime excellence VEELZIJDIG IN ALLE TOEPASSINGEN VOOR EEN VEILIG EN EFFICIËNT TRANSPORT VAN GOEDEREN OOK OP ZWAAR TERREIN. 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN DOOR

Nadere informatie

MAKING MORE POSSIBLE

MAKING MORE POSSIBLE MAKING MORE POSSIBLE > TERBERG TECHNIEK IS ONDERDEEL VAN DE TERBERG GROUP EN HOUDT ZICH SPECIFIEK BEZIG MET VOERTUIGMODIFICATIE, MINING, AANDRIJFASSEN, OPBOUW VAN CONTAINER- SYSTEMEN, SCHADEHERSTEL EN

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD F3 SERIE Lifetime excellence KRACHTIG, WENDBAAR EN SNELLER OP DE BESTEMMING EEN OVERTUIGEND PRESTATIEPAKKET VOOR MEER OPBRENGST EN VEILIGHEID 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal,

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal, Met trots presenteren wij hierbij onze onderneming. Het is een plezier om dagelijks met betrokken en enthousiaste collega s de opdrachten van onze relaties succesvol uit te voeren. Jean-Paul van Baal,

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie