Schooljaar nr. 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar nr. 5"

Transcriptie

1 Het Kwakertje Agenda: 29 november 15 minuten gesprekken groep 8 (pré advies) 5 december Sinterklaasfeest op school continurooster 13 december Koffieochtend vanaf 8.45 uur 22 december Kerstviering in de klas 25 december t/m 5 januari 2018 Kerstvakantie 11 januari 18 Studiedag teamkansrijke combinatiegroepen Kinderen zijn vrij 24 januari 18 Schoonmaakavond in alle groepen 2 februari 18 Studiedag kinderen zijn vrij 12 februari 18 Koffiochtend vanaf 8.30 uur 16 februari 18 Rapport mee 21 februari 18 Verplichte oudergesprekken 26 febr. t/m 2 maart 18 Voorjaarsvakantie Uit de directie Verschuiving binnen het team. Met ingang van 1 januari 18 hoopt onze onderwijsassistente Margrieta Idema met zwangerschapsverlof te gaan. We wensen juf Margrieta een fijn zwangerschapsverlof toe. Haar taken worden overgenomen door juf Adrie van Laar. Dit betekent dat er een vacature zal ontstaan in groep 4/5. Deze vacature is inmiddels uitgezet. Ter herinnering Van 27 november t/m 2 februari start de school om 8.45 uur. De eindtijd blijft gelijk. De reden voor het later starten is, dat kinderen die zelfstandig naar school komen, minder last hebben van het donker s morgens en zo veiliger kunnen fietsen. Nieuws vanuit de MR Dit schooljaar hebben er een aantal wijzigingen plaats gevonden in de bezetting van de MR. Wessel Nies heeft na jaren lid en voorzitter te zijn geweest het stokje nu echt overgedragen. Nogmaals heel veel dank voor zo'n lange inzet voor de MR en school! Namens de oudergeleding hebben nu Jenneke ten Hove en Anna Schilder zitting in de MR, namens de teamgeleding zijn dit Gerrita Hendriks en Henriette Smit. Dinsdag 14 november hebben we onze eerste vergadering gehad, waarbij ook Joke Blom een deel is aangeschoven. We hebben besloten ons de komende tijd te gaan richten op het opstellen van een MR regelement en jaarplan. Daarnaast staat in januari 2018 het oudertevredenheidsonderzoek gepland, waar we als MR graag in en over meedenken. Wat ook een bespreekpunt zal worden is de rol van de ouders binnen de school, dan wel de ouderbetrokkenheid. Welke verwachtingen zijn er van zowel school als de ouders hierin en hoe sluiten we op elkaar aan?

2 Kort na onze eerste vergadering haalde het nieuws ons echter even in en kwam de mededeling van Joke rondom haar gezondheid. We zijn vervolgens als MR op een goede manier meegenomen door het bovenschools bestuur van IRIS over de mogelijkheden rondom de vervanging van de directie-taken. Wij hebben het volle vertrouwen in Teun Jelle de Vries uitgesproken: welkom! Mocht u zelf onderwerpen hebben die u graag besproken zou zien in de MR, laat dit dan gerust weten aan ons. U kunt ons bereiken via annaschilder@outlook.com of henriette@vdwendeschool-kampen.nl. Wat ook goed is om te melden: er staat ook nog een vacature open voor een afvaardiging van onze school in de GMR. De Gemeenschappelijke MR brengt advies uit aan het bestuur van de IRIS over beleidszaken die niet speciaal betrekking hebben op alleen onze school, maar IRIS-breed. Juist als kleine school is het belangrijk om toch ook op deze plek onze stem te laten horen, dus van harte aanbevolen! Heeft u interesse, geef het dan even aan bij een van de MR leden. Met vriendelijke groet namens de MR, Anna Schilder (voorzitter MR) Oproep: hulp bij crea Op vrijdagmiddag willen wij graag weer een creamiddag aanbieden aan groep 4-8. Graag zouden we verschillende onderdelen van handvaardigheid aanbieden. We denken daarbij ook aan koken, zagen, timmeren, lijmen, knopen en nog veel meer. Om dit te realiseren hebben we hulp nodig. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en ben je beschikbaar op vrijdagmiddagen? We kunnen je hulp heel goed gebruiken! Opgeven kan door te mailen naar Annelien (annelien@vdwendeschool-kampen.nl). Hopelijk lukt het om genoeg ouders (of opa s, oma s, buren of andere belangstellenden) te krijgen om deze crea middag weer op te zetten!

3 Opa s en oma s Er zijn inmiddels enkele opa s en oma s die ook graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de school. Dit kan door facebook te volgen maar natuurlijk ook door het kwakertje te lezen. Wilt u graag het Kwakertje ontvangen: geef dan uw adres door. Dan komt het in orde. De mail kan naar de redactie: adrie@vdwendeschool-kampen.nl Een vraag voor alle opa s en oma s : Onze school kent veel betrokken opa s en oma s. Fijn! Welke opa s en oma s zouden het leuk vinden om zo af en toe te helpen op school? U kunt zich ook opgeven voor via de ouder/ hulpbrief die in de bijlage zit.maar gewoon doorgeven mag ook. Voor nu zijn we op zoek naar: Hulp tijdens het eten tijdens het Sinterklaasfeest op 5 december Chocolademelk warm maken en uitdelen op 22 december s morgens als we het Kerstfeest vieren op school. Opgave kan bij Germa Huls: germa@vdewendeschool-kampen.nl (Groot) ouderhulpbrief Van een aantal ouders hebben we het ouderhulp-formulier gekregen. Hartelijk dank! We maken inmiddels al dankbaar gebruik van uw hulp! Van een aantal ouders hebben we nog geen ouderhulp-formulier gekregen Misschien is de brief verdwenen of is het er bij ingeschoten? In de bijlage nogmaals de brief waarin u zich kunt opgeven voor ouderhulp. Opa en oma s kunnen zich uiteraard ook op deze manier opgeven. CONTINUROOSTER op 5 december Nog een dag of 10.en dan is het Sinterklaasfeest. Om alvast rekening mee te houden: 5 december is het continurooster. Dit betekent dat ALLE kinderen van groep 3 t/m 8 overblijven op school en om uur vrij zijn. Wel een lunchpakket meenemen die dag! School verzorgt een knakworst. Groep 1 en groep 2 zijn, zoals elke dinsdag, om uur vrij en blijven dus niet over.

4 Bericht van Sint Even voorstellen Beste ouders/verzorgers of andere belangstellende, Ik ben Lydia Borg en combinatiefunctionaris in de gemeente Kampen. Dat houdt in dat ik de gymlessen van een aantal basisscholen verzorg en buitenschoolse activiteiten organiseer. Waaronder deze school. Ik verzorg op dinsdag de gymlessen voor groep 6-8 en dit is het derde jaar dat ik hier werkzaam ben en wil hier u graag wat meer over vertellen. Ik merk namelijk dat er voor de buitenschoolse activiteiten niet erg veel animo is, behalve voor het schaatsen! Ieder jaar zijn er weer veel kinderen die hieraan willen deelnemen en het is ieder jaar weer een geslaagde middag. Ook dit jaar zal dit weer plaatsvinden en wel op woensdag 7 februari 2018 voor de groepen 4 t/m 8. Tip: zet dit alvast in uw agenda.

5 Het inschrijven voor de buitenschoolse activiteiten (waaronder dus het schaatsen) verloopt via sportpas.nl/kampen. Hier dient u een account voor uw kind aan te maken en krijgt u een overzicht van alle activiteiten waarvoor uw kinderen zich kunnen inschrijven. Ook zal ik u dit jaar via meer gaan informeren over de activiteiten, zodat u op de hoogte blijft. De inschrijvingen voor het schaatsen starten waarschijnlijk na de kerstvakantie. U hoort daarover nog meer van mij. Zijn er nog vragen of heeft u ideeën over activiteiten? Graag mailen naar cf.lydia@hotmail.com Vriendelijke groet, Lydia Borg Uit de PBS hoek Respect verantwoordelijkheid- veiligheid - vertrouwen Informatie voor de ouders afnemen SET/TFI Zoals u weet werken wij op school met SWPBS. Op 27 november zal er iemand bij ons op school komen om onderzoek te doen naar SWPBS. Deze PBS deskundige komt kijken hoe wij SWPBS vormgeven in de school. Dat betekent dat er iemand door de school loopt die u niet kent. Zij zal onder andere een aantal kinderen en ouders die zij toevallig tegenkomt een paar korte vragen stellen. Ook hebben enkele ouders een vragenlijstje over de mail gekregen. Verder praat zij met de leerkrachten en de directeur en bestudeert zij materialen zoals notulen van teamvergaderingen en de plannen die wij maken op het gebied van SWPBS. Zij gebruikt daarbij een instrument wat meet hoever wij zijn met de invoering van SWPBS. De gegevens worden gebruikt voor een promotie onderzoek naar de effecten van SWPBS op Nederlandse basisscholen. De gegevens van onze school zullen anoniem gebruikt worden. Dat betekent dat de gegevens niet te herleiden zijn naar onze school. Wij vinden het belangrijk om mee te doen aan dit onderzoek omdat we daarmee hopen aan te tonen dat SWPBS positieve effecten heeft voor scholen die ermee werken. Mocht u meer willen weten dan kunt u contact opnemen met de directie; directie@vdwendeschool-kampen.nl germa@vdwendeschool-kampen.nl namens het PBS team.

6 Vacature In ons PBS team denken ook twee ouders mee. Dat zijn Roelien Vredeveld en Arlies Koersen. Omdat Arlies gaat verhuizen heeft zij aangegeven te willen stoppen. We bedanken haar hartelijk voor haar inzet! Bij dezen betekent dat er een vacaturen in het PBS team is Welke ouder(s) willen zitting nemen in het PBS team? Dit houdt in dat je bij een aantal vergaderingen aanwezig bent en meedenkt over de invulling van PBS op school. Daarnaast help je mee bij enkele PBS activiteiten. U kunt zich aanmelden bij het PBS team: Roelien Vredeveld (ouder) Germa Huls, Gerrita Hendriks of Adrie van Laar (leerkrachten) Verandering van het plein Nu het ontzettend nat is in de zandbak en de natuurtuin, hebben we afgesproken dat er (tijdelijk) niet in de zandbak en niet in de natuurtuin gespeeld wordt. In een teambreed overleg zullen we ons beraden wat de nieuwe afspraken hierover zijn. Het natuurplein We spelen vóór het hek! We zijn zuinig op de natuur We laten de takken aan de bomen en struiken zitten Verantwoordelijkheid veiligheid respect - vertrouwen

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Kom gezellig zwemmen tijdens de openstelling van het recreatiefzwemmen in het zwembad De Steur

Kom gezellig zwemmen tijdens de openstelling van het recreatiefzwemmen in het zwembad De Steur Het Kwakertje Agenda: Maandag 6 maart Koffieochtend 4 Dinsdag 7 maart Continurooster met vergadermiddag Woensdag 8 maart Biddag Maandag 10 april Kennismaking met Joke Blom (directeur) Woensdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen.

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 november Luizenkammen Vergadering MR 2 november Studiedag groepen 1-8 vrij. 7 november Start intekenen oudergesprekken

Nadere informatie

Schooljaar nr. 07

Schooljaar nr. 07 Het Kwakertje Agenda: Vrijdag 23 december eerste dag kerstvakantie 23 december -2016-6 januari 17 kerstvakantie Vrijdag 20 januari koffieochtend 3 Woensdagavond 25 januari schoonmaakavond in alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Schooljaar nr. 06. Van de redactie

Schooljaar nr. 06. Van de redactie Het Kwakertje Agenda: Maandag 5 december continurooster: sinterklaasfeest Donderdag 8 december continurooster met vergadermiddag Vrijdag 16 december Kerstmusical/jubileum juf Henriette Vrijdag 23 december

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 maart 2018

Nieuwsbrief 23 maart 2018 Nieuwsbrief 23 maart 2018 Opgeven kan nog tot a.s. woensdag! Ook belangstellende opa s en oma s zijn van harte welkom om zich aan te melden. Algemene Ouderavond 4 april 2018 Hoor je je kind wel eens vertellen

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Voor in uw agenda. De Regenboog, de school van uw kind. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O. 6 februari 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 9 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 1 10 februari Fotograaf peuters Volkerakweg groep 2 16 februari Spreekuur directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Januari 2017 1 01 2 3 4 5 6 7 8 02 9 10 11 12 13 Schoolkrant 1 mee 14 15 03 16 Start cito kleuters en M8 groepen 8 17 Leerlingenraad 18 19 20 21 22 04 23 24 25 26 Studiedag alle groepen 27 28 29 05 30

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap. 2.2 Informatie en communicatie

2. Samen met ouders. 2.1 Partnerschap. 2.2 Informatie en communicatie 2. Samen met ouders 2.1 Partnerschap Kind, ouders en leerkracht(en) zijn partners van elkaar in het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind. Ieder heeft waardevolle informatie over wat belangrijk

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 07

JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Groepsbezetting Ouderbetrokkenheid 3.0 Vrijdag hebben we met ons team afscheid genomen van juf Carola Krijnen. Zij is gelukkig weer hersteld, maar heeft de lastige,

Nadere informatie

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers,

Nr 11, 22 februari Beste ouders/verzorgers, Nr 11, 22 februari 2016 Beste ouders/verzorgers, Op het moment dat ik deze Boemerang schrijf is het buiten kil en nat. Geen weer voor een Elfstedentocht, of een fijne winterwandeling. Herfstachtig weer,

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Nieuwsbrief februari 2019 Januari wo 30 Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Februari di 5 vr 8 vr 15 ma 18 t/m vr 22 Voorstelling concertgebouw gr 7-8 (8.15 uur op school) Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 7 december

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 7 december Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 7 december 2017 2017-2018 Interessante informatie: 12 dec. Staking PO, de school is gesloten 13 dec. Studiedag, alle

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen Pandelaa tje 7 december 2018 Nr:1407 Week 50 Week 51 Week 52 Week 01 Week 02 Kalender Geen bijzonderheden Maandag 17 december Schaatsen bovenbouw Vrijdag 21 december Kerstactiviteit Maandag 24 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018

NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Belangrijk data 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie 29 oktober Studiedag team, groep 1 t/m 8 vrij NIEUWSBRIEF 3, 17 oktober 2018 Waterpokken Momenteel zijn er veel kinderen die de waterpokken hebben. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2017

Nieuwsbrief 1 14 september 2017 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 1 14 september 2017 Agenda. 16 sept. Oud papier 19 sept. O.R. vergadering

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-12 datum: 6 febr 2017 februari 6 Bulletin 12 7 8 Aanschuiftafel pesten is niet cool Locatie Jozefschool 9 10 13 10 minutenlijsten hangen in de aula 14 Ondersteuningsteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Deze keer in t Frankendaeltje:

Deze keer in t Frankendaeltje: De School die het verschil maakt. Deze keer in t Frankendaeltje: kerstviering / Kerstvakantie Nieuwe leerkracht groep 1-2 C HW MR 09-01-2012: Oliebollenochtend en middag Verlengde schooldag: Turnen gr.

Nadere informatie

Schooljaar nr. 13. Agenda: Kennismaking met Joke Blom (14.30 uur) Donderdag 4 mei Schoolreisje groep 1t/m 6.

Schooljaar nr. 13. Agenda: Kennismaking met Joke Blom (14.30 uur) Donderdag 4 mei Schoolreisje groep 1t/m 6. Het Kwakertje Agenda: Maandag 10 april Kennismaking met Joke Blom (14.30 uur) Woensdag 12 april 15 minutengesprekken Donderdag 13 april Kinderen zijn vrij, studiedag team Vrijdag 14 april t/m maandag 16

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Dankdag. Agenda. Regel van de maand. Telefonische bereikbaarheid. Schoolfruit. Overblijfouder

Dankdag. Agenda. Regel van de maand. Telefonische bereikbaarheid. Schoolfruit. Overblijfouder Dankdag Op woensdag 2 november was het dankdag voor gewas en arbeid en zijn we met de kinderen naar de kerk geweest om God te danken voor alles wat Hij ons steeds weer geeft. Dit jaar stond Psalm 65 centraal

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge Nr.6, 21 november 2018 Kalender Maandag 26 november 19.00 uur: MR vergadering Maandag 3 december: 1e Adventviering Woensdag 5 december: Sintfeest op school Woensdag 12 december: Kerstknutsel Bijbelverhalen

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Agenda december 2018 5 december Sinterklaasviering 6 december Uitslaapochtend 12 december Koffieochtend 18 december MR vergadering 20 december Kerstdiner 21 december Lesvrije

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie