Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015"

Transcriptie

1 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 10 november Openbare besluitenlijst van de vergadering van GS van Limburg d.d. 10 november De besluitenlijst van de vergadering d.d. 10 november 2015 vast te stellen. De openbare besluitenlijst van de vergadering van GS van Limburg d.d. 10 november 2015 voor kennisgeving aan te nemen Diverse uitnodigingen. Aan de uitnodigingen zoals vermeld in de toelichting uitvoering te geven Beslissing op bezwaarschrift tegen opgelegde last onder bestuursdwang in verband met een hek dat illegaal geplaatst was op de Weerterveldweg te Meerssen Beslissing op bezwaarschrift Stichting Carnaval Mundial tegen drie besluiten tot toepassing van spoedeisende bestuursdwang in verband met het zonder toestemming plaatsen van reclameborden Wijziging Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Zuid-Limburg Kennis te nemen van het advies van de Intergemeentelijke Adviescommissie Bezwaarschriften d.d. 19 oktober 2015; 2. conform het onder 1 bedoelde advies het bezwaarschrift ontvankelijk, doch de bezwaren ongegrond te verklaren. 1. Kennis te nemen van het advies van de Intergemeentelijke Adviescommissie Bezwaarschriften d.d. 19 oktober 2015; 2. conform het onder 1 bedoelde advies het bezwaarschrift ontvankelijk, doch de bezwaren ongegrond te verklaren. 1. Op grond van artikel 9 van de Wet Veiligheidsregio's onder voorbehoud van toestemming door de gemeenteraad de "Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Zuid-Limburg" zoals deze is vastgesteld per 1 januari 2012, te wijzigen conform concept; 2. de gemeenteraad voor te stellen Burgemeester en Wethouders toestemming te verlenen de gewijzigde "Gemeenschappelijke Regeling Veiligheidsregio Zuid- Limburg 2016" conform concept per 1 januari 2016 samen met alle deelnemende gemeenten vast te stellen.

2 Aanpassing bestemmingsplan Groenstraat 1 te Ulestraten Voortgang realisering horeca in Proosdijschuur en beëindiging contract met BAM Woningbouw. Definitief ontwerp Markt 34 horeca in Proosdijschuur, waarbij buitenplanse ontheffingen voor met name wintertuin en bedrijfswoning worden aangevraagd Controleprotocol jaarrekening 2015 en normenkader rechtmatigheid Verzoek Stg. Cicero Zorggroep tot het delen van zekerheden met Waarborgfonds voor de Zorg met betrekking tot een restantlening ad , Bestemmingsplan "Tweede herziening bestemmingsplan Rothemermolen": uitbreiding bestemmingsplanmogelijkheden met maatschappelijke doeleinden, kantoren, kleinschalige bedrijvigheid, dienstverlening, met daaraan ondergeschikt zorg gerelateerde dienstverlening, horeca en voorzieningen op het gebied van welzijn en maatschappelijk terrein en/of sociaalcultureel terrein Belastingverordeningen en tarieventabellen Gezamenlijke aanbestedingsprocedure met gemeente Maastricht ten behoeve van het verrichten van klein onderhoud aan het asfalt voor de periode 2016 en 2017 met een optionele verlenging van 2 x 1 jaar. In te stemmen met het principeuitgangspunt tot aanpassing van het bestemmingsplan onder de voorwaarden dat: 1. geen sprake mag zijn van strijd met een goede ruimtelijke ordening; 2. de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden ten opzichte van de huidige situatie niet worden verruimd, conform concept-notitie; 3. de belangen van derden niet worden aangetast. 1. Het concept-raadsvoorstel vast te stellen; 2. in te stemmen met het definitief ontwerp raadszaalfunctie die afsluitbaar is ten opzichte van de horeca, met een ingang vanuit KCC/Erfgoedhuis. Akkoord te gaan met het raadsvoorstel met betrekking tot het conceptcontroleprotocol accountantscontrole 2015 en het normenkader Akkoord te gaan met het verzoek van Stg. Cicero Zorggroep tot het delen van zekerheden van een geborgde restantlening ad ,-- met Waarborgfonds voor de Zorg. De gemeenteraad voor te stellen het bestemmingsplan "Tweede herziening bestemmingsplan Rothemermolen" vast te stellen, conform het conceptraadsvoorstel. Het raadsvoorstel belastingverordeningen en tarieventabellen 2016 vast te stellen en voor te leggen aan de gemeenteraad ter agendering voor de raadsvergadering van 17 december Akkoord te gaan met het houden van een openbare aanbestedingsprocedure voor het bestek "klein onderhoud asfalt, Maastricht-Meerssen".

3 Eindafrekeningen grondexploitaties in relatie tot vennootschapsbelasting Beslissing op bezwaarschrift Ondernemersvereniging Kernen Meerssen tegen beschikking tot weigering naar aanleiding van verzoek op grond van Wet openbaarheid van bestuur met betrekking tot distributie-planologischonderzoeksrapport Aanvraag omgevingsvergunning milieu voor het bedrijf Dogstar, Molenveldweg 12 te Meerssen Stand van zaken beleid Toerisme en Economie Dienstverleningsovereenkomst 2016 Kredietbank Limburg inzake schuldhulpverlening. Akkoord te gaan met het conceptraadsvoorstel "eindafrekeningen grondexploitaties" en de daarin: 1. voorgestelde afrekeningen van grondexploitatieprojecten en verrekening van het saldo met de reserve grondexploitatie; 2. voorgestelde vrijval van het saldo van de voorziening verliesgevende projecten ad ,--; 3. opgenomen instelling van individuele voorzieningen voor toekomstige lasten. Het advies van de bezwaarschriftencommissie te volgen en het bezwaar ongegrond te verklaren. Een omgevingsvergunning milieu te verlenen aan de inrichting "Dogstar" gelegen aan de Molenveldweg 12 te Meerssen. Akkoord te gaan met de conceptraadsinformatiebrief waarin wordt aangegeven: 1. dat het Uitvoeringsprogramma zoals opgenomen in de 'Beleidsnotitie Kunst/Cultuur, Erfgoed en Toerisme' in 2015/2016 eerst geheel wordt uitgevoerd en daarnaast richtinggevende kaders vanuit het POL 2014 worden afgewacht voordat nieuw toeristisch beleid wordt geformuleerd; 2. dat binnen lopende projecten zoals het provinciaal project Buitengoed Geul en Maas en het project Rivierenpark Maasvallei gezocht wordt naar synergie om lokale initiatieven breder neer te zetten; 3. dat voor het ontwikkelen van economisch beleid eerst een basis dient te worden gelegd, een en ander in samenwerking met relevante partijen. 1. Voor het jaar 2016 een dienstverleningsovereenkomst aan te gaan met de Kredietbank Limburg, conform concept; 2. de daarmee gemoeid zijnde kosten te dekken uit de daarvoor in de begroting opgenomen middelen voor schuldhulpverlening.

4 Verlenging vigerend beleid Participatiewet 2015 in verband met opheffing Regionale Sociale Dienst Pentasz Mergelland. Gelet op de opheffing van RSD Pentasz Mergelland per 1 januari 2016: 1. de vigerende uitvoeringsbesluiten Participatiewet 2015, zoals eerder vastgesteld door het Dagelijks Bestuur van Pentasz, van toepassing te verklaren voor 2016, tot het moment dat het nieuwe beleid Participatiewet 2016 e.v. wordt vastgesteld; 2. de gemeenteraad voor te stellen de vigerende beleidsplannen en verordeningen Participatiewet 2015, zoals eerder vastgesteld door het Algemeen Bestuur van Pentasz, vast te stellen voor 2016, tot het moment dat het nieuwe beleid Participatiewet 2016 e.v. wordt vastgesteld Begroting Veilig Thuis De gemeenteraad voor te stellen om ten aanzien van de begroting Veilig Thuis 2016 van de GGD Zuid Limburg de volgende zienswijze in te dienen: 1. ten aanzien van de opvang van de pieken in het werkaanbod goed te bekijken in hoeverre genoemd bedrag daadwerkelijk benodigd is. Ondanks het feit dat de middelen slechts beschikbaar komen na goedkeuring door de bestuurlijke Adviescommissie Veilig Thuis, wordt gevraagd kritisch en efficiënt om te gaan met inzet van extra middelen; 2. voor de 24-uurs dienst wordt ons inziens een vrij hoog bedrag gereserveerd. Ondanks het feit dat in de begroting al wordt aangegeven dat het een indicatief bedrag betreft, wordt gevraagd om de bereikbaarheid toch te bekijken in samenhang met andere crisisdiensten/organisaties en een goede onderbouwing te geven van het uiteindelijk benodigde bedrag/fte; 3. met betrekking tot de post 'inrichting, verantwoording en toezicht' te kijken in hoeverre verantwoordingsmethoden die reeds in de oude organisaties aan de orde waren, gebruikt kunnen worden om het nieuwe systeem efficiënt in te richten. Dit is met name ook al voor 2015 van belang vanwege het feit dat de inrichting grotendeels in 2015 plaatsvindt. Afstemming met de gemeenten is hierbij van belang om te voorkomen dat voor iedere individuele gemeente andere verantwoordingsgegevens dienen te worden aangeleverd.

5 Liquidatieplan Regionale Sociale Dienst Pentasz Mergelland Voorbereidingskrediet unilocatie Stella Maris College Tegemoetkoming premie ziektekostenverzekering voor mensen met een inkomen tot 110 % van de bijstandsnorm Wijziging artikel 18 en artikel 3 sub h Beleidsregels Aanbestedingen gemeente Meerssen Kennis te nemen van het voorgestelde raadsbesluit en dit aan de gemeenteraad voor te leggen ter agendering voor de raadsvergadering van 17 december In te stemmen met het conceptraadsvoorstel en dit voor te leggen aan de gemeenteraad ter agendering voor de raadsvergadering van 17 december Akkoord te gaan met de toekenning en verstrekking van de tegemoetkoming van 100,-- aan inwoners van de eigen gemeente die een aanvullende verzekering bij hun basispakket ziektekostenverzekering hebben afgesloten en een inkomen hebben tot 110 % van het bijstandsinkomen voor In te stemmen met de wijziging van de Beleidsregels Aanbestedingen; 2. de Beleidsregels Aanbestedingen 2015, eerste wijziging vast te stellen; 3. het concept-raadsvoorstel ter vaststelling aan de gemeenteraad voor te leggen.

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Volgnr. Zaaknr. Onderwerp 1 500067 Vaststelling besluitenlijsten B&Wvergaderingen d.d. 30 oktober 2018 en 1 november 2018 2 500061 Openbare

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 25 april 2016 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 253986 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 19 april 2016. 2 253988 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 7 augustus 2018 1 500067 Vaststelling besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 27 juli 2018 2 500061 Openbare besluitenlijsten van de vergaderingen van GS van Limburg

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 17 mei 2018, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 17 mei 2018, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 29 mei 2018 Week 22 Aanwezig: L. Kroon, J. Kaars, B. ten Have, A.A. van Nieuwkerk, A.M.H. van de Weijenberg en N. van

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 3 november 2015 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 238291 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 20 oktober 2015. 2 238313 Vaststelling besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 20 december 2016 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 283872 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 13 december 2016. 2 283873 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

Communicatie: De zienswijze van de Raad over de begroting Veilig Thuis 2016 wordt kenbaar gemaakt aan de GGD Zuid Limburg.

Communicatie: De zienswijze van de Raad over de begroting Veilig Thuis 2016 wordt kenbaar gemaakt aan de GGD Zuid Limburg. Raadsvoorstel Onderwerp: Behandelvoorstel aangaande Bergroting Veilig Thuis 2016 Raadsvergadering: 17 december 2015 Raadsnummering: 15-vanRijsw-01 Zaaknummer: 238959 Programma / Kader: Jeugdzorg Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 19 december 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 328672 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 12 december 2017. 2 328680 Vaststelling besluitenlijst

Nadere informatie

AGENDA EN BESLUITENLIJST. voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 17 november 2015

AGENDA EN BESLUITENLIJST. voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 17 november 2015 gemeente Hardinxveld-Giessendam AGENDA EN BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 17 november 2015 Aanwezig: college van B. en W.: burgemeester Roel Augusteijn,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-4-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 10 oktober 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C en 9C

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 Aanwezig zijn: De heer R.J. v.d. Zwaag, burgemeester De heer J. Melse, wethouder De heer R.M.A. Molenaar, wethouder De heer C. Maas, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42)

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) OPENBARE B&W-BESLUITEN n.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) Nr. O Interne controleplan gemeente Veenendaal 2015. O Subsidieregeling Rijden op groen gas Veenendaal. O Wijziging CAR/UWO

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 DECEMBER 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 DECEMBER 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 DECEMBER 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Rikus Jager; de heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas; de heer Wilfried de Jong;

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 februari 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 19-4-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 1 december 2015

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 1 december 2015 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 1 december 2015 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Burgemeester: M. Pijl; wethouders: D. te, G. Besseling en J. ; secretaris:

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Gemeente Breda 39249] Registratienr: [ Raadsvoorstel

Gemeente Breda 39249] Registratienr: [ Raadsvoorstel Raadsvoorstel Agendapuntnummer: Registratienr: [ Aantal bijlagen: -- 39249] Onderwerp Ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor de functiewijziging en kleinschalige verbouwing van de gebouwen aan de

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 10-04-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

NR AFD RESUME ADVIES. 1 FAZA De notulen (A+B) van de vergadering van burgemeester en wethouders van 30 oktober Akkoord.

NR AFD RESUME ADVIES. 1 FAZA De notulen (A+B) van de vergadering van burgemeester en wethouders van 30 oktober Akkoord. PERSLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 6 november 2012. AANWEZIG Burgemeester drs. J.M.A. Eurlings Wethouders: drs. H.M.L. Dauven, C.M.H. van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 28 september 2010 genomen besluiten (B-stukken) van 20 t/m 24 september 2010 door parafen genomen besluiten (A-stukken)

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 MEI 2011. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 MEI 2011. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 3 MEI 2011 besluitenlijst Portefeuillehouder: Wethouder Selij ALG.PROJ. b2011.0559 Betreft: Dienstverleningsovereenkomst Technisch Applicatie Beheer (DVO

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W d.d. 4 oktober 2016

Openbare besluitenlijst B&W d.d. 4 oktober 2016 1 Burgemeester Röell Wethouder Van Roshum Wethouder Baerends 16CV000344 Portefeuilleverdeling voor het college van burgemeester en wethouders c.a. vaststellen aangepaste portefeuilleverdeling 2015-2018,

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 27-03-2018 Tijd 10:00-13:00 Locatie Kamer burgemeester Voorzitter L.W.C.M. van der Meijs Aanwezig Burgemeester V.d. Meijs Wethouder Jansen Wethouder Mulder Wethouder Bollen Gemeentesecretaris Werkman

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juli 2015

voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juli 2015 gemeente Hardinxveld-Giessendam AGENDA EN BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juli 2015 Aanwezig: college van B. en W.: burgemeester Roel Augusteijn,

Nadere informatie

Raadsnota. Raadsvergadering d.d.: 15 december 2008 Agenda nr: Onderwerp: voorstel tot delegatie in het kader van de nieuwe Wro. Aan de gemeenteraad,

Raadsnota. Raadsvergadering d.d.: 15 december 2008 Agenda nr: Onderwerp: voorstel tot delegatie in het kader van de nieuwe Wro. Aan de gemeenteraad, Raadsnota Raadsvergadering d.d.: 15 december 2008 Agenda nr: Onderwerp: voorstel tot delegatie in het kader van de nieuwe Wro Aan de gemeenteraad, 1. Doel, Samenvatting en Advies van het raadsvoorstel

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting Zaaknummer: Z - 17031253 Documentnummer: INT - 1720005 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 25 APRIL 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Luyckx en Struijlaart en loco-secretaris Slagter Secretaris Schadé

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017

BESLUITENLIJST (14) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 BESLUITENLIJST (14) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 18 april 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A.C. Bragt (loco) Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Zaaknr. Onderwerp Besluit Raad Cie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Zaaknr. Onderwerp Besluit Raad Cie Registratienummer: 87303 Registratiedatum: 5 november 016 Domein-team: id-bo Opsteller: Caroline de Laat BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 9-11-016 Nr. Afd. Portef. 1. lo-hh PB 866

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina -

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 : 260301 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 19 maart 2013. : De besluitenlijst met notulen van de collegevergadering

Nadere informatie

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing

Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning. Openbare besluitenlijst d.d Nr. afd. agendapunt/beslissing 1 ONT Akkoord plan van aanpak verhoogde asielinstroom Het concept-plan van aanpak verhoogde asielinstroom is besproken met de gemeenteraad. De raad heeft geen wensen en bedenkingen meegegeven aan B&W.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 03-11-2015

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 03-11-2015 Registratienummer: 779604 Registratiedatum: 29 oktober Domein/team: id-bo Opsteller: mevrouw C. de Laat BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 03-11- Nr. Afd. Portef. 2. id-bo MM 775858

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad.

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad. Besluitenlijst vergadering B&W van 29 september 2009 t.b.v. raad en pers. Najaarsnota 2009. Ter vaststelling. Najaarsnota 2009 en bijbehorend raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders

Vergadering van burgemeester en wethouders 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 april 2013. Advies Akkoord. BW-005350 2 Onderwerp ontwikkelingen Maatschappelijke Opvang I Advies 1. en de bijgevoegde voortgangsrapportage Maatschappelijke

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Wat zijn de argumenten? De financiële rechtmatigheid is een belangrijk criterium bij de beoordeling van de jaarrekening door de accountant.

Wat zijn de argumenten? De financiële rechtmatigheid is een belangrijk criterium bij de beoordeling van de jaarrekening door de accountant. Raadsvoorstel Registratienummer: CONCEPT Onderwerp: 2e Managementrapportage 2017 Portefeuillehouder: wethouder W.A.R. Visser Te nemen besluit: - De begroting 2017 te wijzigen volgens de in de 2e managementrapportage

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

Het college van burgemeester en wethouders besluit: Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 11 mei t.m. 17 mei 2016. Datum aanmaak: 25.05.2016.. Directie AST/2016/009226 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

TITEL: Jaarrekening en jaarverslag 2014, begroting 2016 Omgevingsdienst IJmond

TITEL: Jaarrekening en jaarverslag 2014, begroting 2016 Omgevingsdienst IJmond GEMEENTEBESTUUR UITGEEST Nota I advies van: Erwin Stolp Behandelende afdeling: Financiën Datum: 30-04-2015 NR. TITEL: Jaarrekening en jaarverslag 2014, begroting 2016 Omgevingsdienst IJmond KORTE PROBLEEMSTELLING/ONDERWERP:

Nadere informatie

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019

BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 BW besluitenlijst vergadering d.d. 14 mei 2019 Onderwerp 1. Vaststelling van de noten en de rondvraag van de vergadering d.d. 07-05-2019; 2. bekrachtiging van de in dit verslag aangegeven besluiten. 1.

Nadere informatie

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005

LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005 LIJST OPENBARE BESLUITEN Vergadering Burgemeester en Wethouders op 13 september 2005 05.0995 Vaststellen concept subsidieover-zicht 2006 voor inspraak. B&W heeft het subsidieoverzicht 2006 vastgesteld

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 4-2014. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 16 januari 2014

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 4-2014. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 16 januari 2014 enlijst B&W Smallingerland - week 4-2014 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 16 januari 2014 Ont. 1. 958914 Omgevingsvergunning verbouw showroom tot bedrijfswoning De Kolken 56 te Drachten Het college heeft op

Nadere informatie

Agenda voor de vergadering d.d. 1 juli 2015 van het algemeen bestuur van de stadsregio Rotterdam

Agenda voor de vergadering d.d. 1 juli 2015 van het algemeen bestuur van de stadsregio Rotterdam Algemeen Bestuur vergadering 1 juli 2015 Agenda voor de vergadering d.d. 1 juli 2015 van het algemeen bestuur van de stadsregio Rotterdam NB. Vergadering begint om 16.00 uur Locatie zaal Staal WTC Rotterdam

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 8 Datum: 20 februari 2018 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Damme-Fassaert Week / / / Vaststellen

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk Vergadering: 3 ADV/C/16/02577 Z/C/15/25150 Secretaris Uitnodigingen d.d. 1. Het Doehuis: Officiële opening vrijdag 18 november 2016 van 14.00-17.00 uur te Cuijk 2. BTV De Beijerd en t Riet: Ledenvergadering

Nadere informatie

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma.

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma. 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 18 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Er is geen informatie uitgewisseld.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Onderwerp Bijdrage duurzaamheidsmaatregelen TV Tulp. Herbouw woning in strijd met bestemmingsplan en welstandsnota

Nadere informatie

conform concept besluit. De aanbevelingen van de commissie bezwaarschriften over te nemen door: 1. Een eventueel te nemen boetebesluit vooraf

conform concept besluit. De aanbevelingen van de commissie bezwaarschriften over te nemen door: 1. Een eventueel te nemen boetebesluit vooraf Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 3 oktober 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Beslispunt Vaststelling van de lijst categorieën verklaring van geen bedenkingen Stadskanaal 2016.

Beslispunt Vaststelling van de lijst categorieën verklaring van geen bedenkingen Stadskanaal 2016. Voor het kiezen van de datum voor de raadsvergadering --> Klik op het knopje ernaast om een raadsvergaderdatum te selecteren.onderstaande velden worden door tekstverwerking ingevuld!!!stuur DIT RAADSVOORSTEL

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr., voorzitter,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729 Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014 Aanwezig: Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs,

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie