corso zundert SPONSORBROCHURE 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "corso zundert SPONSORBROCHURE 2014"

Transcriptie

1 corso zundert SPONSORBROCHURE 2014

2

3 VOORWOORD CORSO MOET U BELEVEN! U gaat dit jaar weer genieten van twintig schitterende corso creaties die door de straten van Zundert trekken. Door de buurtschappen wordt er naar gestreefd om ieder jaar weer iets nieuws te presenteren, en vooral om de kijker te verbazen. Het bouwen van een corso creatie moet vooral een uitdaging zijn, iets wat nog niet eerder is gepresteerd. De lat wordt steeds weer een beetje hoger gelegd, en het onmogelijke wordt mogelijk. Maar vergeet U vooral niet dat alle werkzaamheden gedaan worden door heel veel vrijwilligers. Corso Zundert heeft eind 2013 wederom een nieuwe visie en missie vastgesteld. Hierin wordt de beleving van het evenement voor onze bezoeker het belangrijkste punt van aandacht. Wij doen ons uiterste best om de gasten van het corso zo veel als mogelijk ons corso te laten meebeleven, zodat U zich nog meer betrokken voelt bij ons evenement. Schroom dus niet om ons te vragen of U met uw collega s, klanten of medewerkers een bezoek kunt brengen aan één van de twintig tenten tijdens de bouw van de corso creaties. U bent meer dan welkom om een keer achter de schermen te kijken of om zelfs mee te helpen aan de bouw van een corso creatie. Niet alleen de corso creaties die U door de straten van Zundert ziet rijden zijn uniek, maar vooral de manier waarop deze tot stand zijn gekomen is zo uniek dat U dit slechts op een paar plaatsen in ons land aantreft. Als organisatie streven wij er steeds naar om het beoogde vijf sterren niveau van ons evenement te verbeteren, met als doel om U als bezoeker een geweldige dag te bezorgen. Wij ervaren nu dat dit perfectionisme ook beloond wordt. Ook dit jaar steunen onze sponsoren en begunstigers ons evenement zoals in de voorgaande jaren. We zien zelfs een lichte stijging ten opzichte van de voorgaande jaren. Daar zijn we trots op. Ik bedank de sponsoren en begunstigers van harte voor deze ondersteuning. Namens het bestuur van de Stichting Bloemencorso Zundert dank ik U voor uw bijdrage, en wens ik U een fijne dag toe in Zundert. Laat U vooral verrassen door de mooie creaties, door de passie en de beleving waarmee deze creaties tot stand zijn gekomen. Rinie van Tilburg Voorzitter, Stichting Bloemencorso Zundert

4 Corso Zundert een cultureel hoogstandje gemaakt met PASSIE Het Corso van Zundert is het grootste bloemencorso ter wereld. Twintig geheel met de hand gemaakte dahliakunstwerken trekken iedere eerste zondag van september door de straten van dit Brabantse dorp waar tienduizenden nationale en internationale bezoekers ze komen bewonderen. CORSO ZUNDERT IS EEN UNIEK EVENEMENT. De creaties worden namelijk volledig door vrijwilligers gemaakt. Vrijwilligers die in de zomermaanden hun vrije uren liever besteden aan het werken aan de corsowagen, dan op een terrasje in Spanje te zitten. Jong en oud bouwen gebroederlijk aan hun wagen en kweken zelf de miljoenen benodigde dahlia s, allemaal met maar één doel: om het resultaat van al die inspanning aan het publiek te kunnen laten zien. De vele uren vrijwilligerswerk resulteren in rijdende bloemenkunstwerken, vaak met theater of techniek als toevoeging. In de loop der jaren is Corso Zundert een voorbeeld geweest dat veel navolging kent, maar nog nooit werd geëvenaard. Juist door de hoge regionale en grensoverschrijdende uitstraling van het corso, is het voor het bedrijfsleven een meerwaarde zich als sponsor hieraan te verbinden.

5 CORSO ZUNDERT: PARTICIPATIE OP TOP NIVEAU De woorden van koning Willem Alexander over de participatie van de samenleving zijn zeker van toepassing op het Zundertse corso. Een terug tredende overheid (gemeente),zorgen voor elkaar en elkaar helpen als dat kan. De sterke band tussen de corsobouwers die -ondanks hun concurrentie met elkaar en met passie - samen zorgen voor een cultureel evenement op top niveau, maakt duidelijk dat voor corso Zundert participatie zeker niet nieuw is. Het corso zorgt in Zundert voor een brede sociale cohesie en daar zijn we trots op We kunnen stellen dat het Zundertse corso bruist. De corsokoorts leeft inmiddels 77 jaar in ons grensdorp en wordt door de bouwers/vrijwilligers zelf in stand gehouden en doorgegeven aan de nieuwe generaties. We trekken inmiddels ook de aandacht bij de internationale media. Het bereik is enorm groot en het gaat razend snel. Vanuit alle werelddelen zien we aandacht voor ons evenement. Afgelopen jaar was er een Japanse televisieploeg die het corso in beeld heeft gebracht voor miljoenen Japanse televisiekijkers over de hele wereld. Met name de social media is daarbij het belangrijkste hulpmiddel. Foto s en filmmateriaal worden steeds meer verspreid over de hele wereld en de reacties zijn veelbelovend. Sterker nog we kunnen ons vol trots het grootste corso van de wereld noemen en dat doen we ook. Participatie heeft succes bij een goede relatie tussen mensen. Mensen die het corso een warm hart toe dragen zoals de vrijwilligers maar ook de bezoekers en u als sponsors van het corso Zundert. Door uw steun levert u een bijzondere bijdrage aan de sociale cohesie in Zundert en in het bijzonder aan die binnen ons corso. Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Welkom in Zundert, welkom op het corso. Met uw steun verzorgen wij u een onvergetelijke dag op de eerste zondag in september. Ad Boemaars Portefeuillehouder Publiciteit en Sponsoring, Stichting Bloemencorso Zundert

6 Corso Zundert is één van de oudste corso s van Nederland en het is diepgeworteld in de Zundertse cultuur. Het is het belangrijkste evenement van het jaar, maar in de harten van de corsobouwers leeft het corso een heel jaar door. Sponsoren die het corso steunen dragen bij aan een prachtig stuk volkscultuur van internationale faam. Sinds het begin van het evenement in 1936 hebben met name vele Belgische en Franse bezoekers de weg naar het corso weten te vinden en zij genieten ieder jaar van het beste dat Zundert te bieden heeft. Grenzen vervagen steeds sneller, maar Corso Zundert draagt hier al ruim zeventig jaar aan bij. Sponsoren PARTNERS van ons culturele erfgoed

7 adverteren in de ZONNEWIJZER DE ZONNEWIJZER : HET BEST GELEZEN MAGAZINE OP 7 & 8 SEPTEMBER Eenmalige advertentie: Hele pagina: 700,- Halve pagina: 350,- Kwart pagina: 193,- Advertentie met 3-jarig contract: Prijzen zoals bovenstaand met Gararantie op plaatsing in de komende 3 edities van de zonnewijzer Geen tussentijdse kostenaanpassing Opmaak advertentie in overleg met werkgroep Publiciteit&Sponsoring* Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Noorland. Telefoon: , of mailen naar willem.noorland@corsozundert.nl.

8

9 Le Soleil UNIEKE gelegenheid voor relatiemarketing Het Zundertse corso vindt ieder jaar plaats op de eerste zondag van september. Sponsoren van Corso Zundert worden, uit dank voor hun steun aan het evenement, op corsozondag uitgenodigd in sponsorhome Le Soleil. Deze overdekte veranda in het centrum van Zundert biedt de mogelijkheid om de corsocreaties optimaal te bewonderen. Het is een sfeervol ontmoetingspunt voor bedrijfsrelaties en geeft tevens de gelegenheid om nader kennis te maken met nieuwe partners. Terwijl het bloemencorso voorbij trekt kunnen de aanwezigen genieten van een tot in de puntjes verzorgde dag, waarbij het ook de inwendige mens aan niets ontbreekt. Kunt u zich een beter startschot van een nieuw, zonnig en productief bedrijfsjaar voorstellen?

10

11 Winnaar Corso Zundert 2013 Gekkengoud, Buurtschap Laer-Akkermolen

12

13 De Zundertse JUBEL!

14 Een kijkje achter de schermen; laat u VERRASSEN INFORMATIEAVOND SPONSOREN Speciaal voor de sponsoren wordt er op de vrijdagavond voor het corso een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze avond krijgt u een kijkje achter de schermen van Corso Zundert. Naast alle ins and outs van ons corso bezoekt u ook twee corsotenten zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de honderden mensen de laatste hand leggen aan de immense wagens. INDELING VAN DEZE AVOND: Ontvangst Inleiding door de voorzitter Presentatie over Corso Zundert Pauze Bezoek aan een tweetal buurtschappen Afsluiting Wij zijn er van overtuigd dat u een bijzondere avond beleeft waarbij u verrast zult zijn over alles wat er zich in Zundert afspeelt in de laatste week voor het Corso.

15

16 gezelligheid op het ZONNEPLEIN EEN GEZELLIGE DAG MET UW FAMILIE, VRIENDEN OF RELATIES. Gratis parkeergelegenheid Toegang tot het Corso Zundert op zondag 7 september 2014 Toegang tot het Zonneplein Tribuneplaats Een geheel verzorgde middag met een hapje, drankje en muziek Warm buffet Op het Zonneplein kunnen u en uw gasten vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur genieten van een hapje en een drankje op het daarvoor speciaal aangeklede plein, gelegen op de hoek Meirseweg/Bredaseweg. Speciaal voor u gereserveerde zitplaatsen op de tribune geven u een onbelemmerd uitzicht op de optocht. Vanaf deze plek ziet u de optocht twee keer voorbijkomen. Als afsluiting bieden wij u een warm buffet. De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen slechts 105,00 pp. Kinderen t/m 12 jaar 55,00. Kaarten kunt u bestellen bij Anita Damen. Telefoonnummer: / of anita.damen@corsozundert.nl Ook voor eventuele vragen kunt u terecht bij bovenstaande telefoonnummers of mailadres.

17

18

19 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim de Bruijn. Telefoon: , of mailen naar wim.de.bruijn@corsozundert.nl. Neemt u ook eens een kijkje op voor elk wat wils met sponsorpakketten OP MAAT Onderdelen Super Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4 Sponsorbedrag Plaatsen in sponsorveranda Le soleil Reclamedoek Advertentie Zonnewijzer 2 pagina 1 pagina 1 pagina 1/2 pagina 1/4 pagina Vermelding van logo op de website x x x x x Promofilm op LED schermen x x x x x Reclame maquettepresentatie x x x x x Parcourskaarten Tentoonstellingsterrein Fotografie: Freson Producties Zundert, William Damwijk, Erwin Martens en Malou Evers.

20 Stichting Bloemencorso Zundert Sponsoring & Subsidies Postbus AG - Zundert

LAAT U INSPIREREN VERBAZEN VERRASSEN VERWENNEN INFORMEREN ZIEN

LAAT U INSPIREREN VERBAZEN VERRASSEN VERWENNEN INFORMEREN ZIEN LAAT U INSPIREREN VERBAZEN VERRASSEN VERWENNEN INFORMEREN ZIEN In 2016 is het tachtig jaar geleden dat het eerste corso door de Zundertse straten trok. Om de verjaardag van Koningin Wilhelmina op te luisteren

Nadere informatie

SAAMHORIGHEID, CULTUREEL, COMPETITIE EN PASSIE

SAAMHORIGHEID, CULTUREEL, COMPETITIE EN PASSIE SAAMHORIGHEID, CULTUREEL, COMPETITIE EN PASSIE De kernwaarden van ons corso. Daar zitten vast wel kernwaarden tussen die u of uw onderneming op het lijf geschreven zijn. Wij nodigen u, uw medewerkers,

Nadere informatie

sponsorbrochure 2013

sponsorbrochure 2013 sponsorbrochure 2013 Voorwoord Beste gasten van ons corso, Corso in Zundert betekent veel voor een grote groep mensen in en buiten ons dorp. Het is niet alleen een traditie, maar voor veel mensen is corso

Nadere informatie

EEN TOPATTRACTIE, EEN ONTMOETING MET DE ZON, CULTUUR EN RELATIES

EEN TOPATTRACTIE, EEN ONTMOETING MET DE ZON, CULTUUR EN RELATIES EEN TOPATTRACTIE, EEN ONTMOETING MET DE ZON, CULTUUR EN RELATIES Het evenement corso op de eerste zondag in september is het topje van een ijsberg die tot diep onder de oppervlakte van de Zundertse gemeenschap

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert sinds de oprichting in 1959 het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Sponsormap. Over Meldert Leeft!

Sponsormap. Over Meldert Leeft! Sponsormap Over Meldert Leeft! Medio 2010 schonken enkele enthousiaste inwijkelingen en authentieke dorpsgenoten van Meldert (Hoegaarden) het leven aan Meldert Leeft! Met als doel het kermisgebeuren tijdens

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Wie is Crescendo Sassenheim? Crescendo Sassenheim is een harmonieverenging van inmiddels

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie:

VOORWOORD MEER WETEN? Wilt u meer informatie over de partnermogelijkheden? Neem dan contact op met Sander van Peer van de partnercommissie: VOORWOORD Beste wielerliefhebber van de Draai van de Kaai, Het wielrennen leeft en vooral in Roosendaal tijdens de Draai van de Kaai. En dat al meer dan 35 jaar op en rondom de Kaai. In de afgelopen 35

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterhuiskamer van Dongen. Editie 2013/2014. Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure Editie 2013/2014 De winterhuiskamer van Dongen Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 Afgelopen

Nadere informatie

ZONDAG 5 OKTOBER 2014

ZONDAG 5 OKTOBER 2014 ZONDAG 5 OKTOBER 2014 Sponsorpakketten 2014 Sponsorcommissie Stichting Wieler Promotion Oostermoer Geachte heer/mevrouw, Namens de Stichting Wieler Promotion Oostermoer in Gieten brengen wij graag het

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

The solar powered mobile cinema brings unseen films to unusual places

The solar powered mobile cinema brings unseen films to unusual places The solar powered mobile cinema brings unseen films to unusual places Holland de film in de open lucht Holland Natuur in de Delta, de nieuwste film van de makers van De Nieuwe Wildernis, beleven midden

Nadere informatie

W6D 50 JAAR. Informatie voor sponsors

W6D 50 JAAR. Informatie voor sponsors W6D 50 JAAR Informatie voor sponsors W6D 50 jaar Informatie voor sponsors Inhoud De activiteiten / de initiatieven... 2 De begroting... 3 Sponsoring... 4 Sponsoring Wat krijgt u ervoor terug... 5 50 jaar

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE 2019

SPONSOR BROCHURE 2019 SPONSOR BROCHURE 2019 Historische achtergrond In 2013 werd de 10 van Noordwijk geïntroduceerd als opvolger van de populaire LiptonIce Run die Noordwijk ooit rijk was. Dat het hardloopevenement in een behoefte

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2018 INLEIDING Met als motto Heddem deur staat carnaval 2018 voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en volwassenen

Nadere informatie

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig!

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig! Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014 Sponsorplan 2014 Het Kersenfeest heeft u nodig! Welkom Het sponsorplan 2014 1 Beste ondernemer, Het Kersenfeest is niet alleen een gezellig feest, het is ook een

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert voor het 59 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75 carnavalsverenigingen

Nadere informatie

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel Alstublieft Bedrijven of instellingen die voor een behapbaar budget willen scoren bij hun personeel met de mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014

Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014 Weert 600 jaar stad. Sponsorbrochure 2014 Voorwoord Op 5 mei 2014 is het 600 jaar geleden dat Weert van Willem VI van Horne marktrechten kreeg. Sinds die tijd is Weert een stad. En dat willen we graag

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem

SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem Paarden & Pony s SPONSORBROCHURE Cross-Country Hattem De Molecaten Ruiterdag te Hattem is reeds een begrip in Nederland. Maar ook daarbuiten is Landgoed Molecaten bekend. Wie eens als deelnemer aan deze

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge

SPONSORBROCHURE. - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge SPONSORBROCHURE - Promodorp - Sponsorpakketten - VIP Sponsorlounge VOORWOORD 2 Nationaal Concours Hippique Eext wordt in 2019 al weer voor de 90 ste keer georganiseerd! Door de jaren heen hebben er enorm

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019

SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 SPONSORBROCHURE CARNAVAL 2019 INLEIDING Met als motto Waor blèft de téd! staat carnaval 2019 weer voor de deur. Naast de jaarlijks goed bezochte optocht worden er weer tal van activiteiten voor jeugd en

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT

SPONSORMANUAL ROTTEMEREN STICHTING DKT STICHTING DKT SPONSORMANUAL ROTTEMEREN WELKOM BIJ HET ROTTEMEREN MIDSUMMER EVENT De Rotte beweegt je! Niet zomaar een openingszin. De Rotte beweegt je! staat voor dynamiek, lef en voor ondernemerschap.

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN BLOOM

SPONSORPAKKETTEN BLOOM SPONSORPAKKETTEN BLOOM Het uitgangspunt om sponsor van Bloom te worden heeft te maken met betrokkenheid, uitstraling en dynamiek. Bloom is een popkoor met een dynamische uitstraling. Dit zien, horen en

Nadere informatie

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN Sponsordocument 2015-70 jaar vrijheid WWW Bevrijdingsevenement 2015 In 2015 vieren we een speciaal jubileum, 70 jaar vrijheid. De inzet voor die vrijheid willen we herdenken,

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Huis van de Geschiedenis in Gemeente Beverwijk Bestuur van Museum Kennemerland, januari 2014 Westerhoutplein 1, 1943 AA Beverwijk, mk@museumkennemerland.nl www.museumkennemerland.nl

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals:

Andere sponsormogelijkheden zijn in overleg met de organisatie bespreekbaar zoals: In de maand december vindt het spectaculaire Winterfestijn Arnhem voor de eerste keer plaats. Dit winterse evenement wordt gehouden in de binnenstad van Arnhem vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF MEEVAREN MET DE PUBLICITEIT VAN FC UTRECHT Een voetbalclub als FC Utrecht staat altijd in de publiciteit. Supporters en voetballiefhebbers willen

Nadere informatie

vip dossier januari Kruibeke Gemeente

vip dossier januari Kruibeke Gemeente vip dossier 12-13 januari 2019 - Kruibeke Gemeente Index Voorwoord VIP formules BK VIP Goud BK VIP Zilver BK VIP Brons BK Veldrijden 2019 Polders van Kruibeke Beste cyclocrossliefhebber, Amper 5 jaar geleden

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

Sponsorbrochure Oostermoer 2018

Sponsorbrochure Oostermoer 2018 Sponsorbrochure Oostermoer 2018 www.oostermoerfeest.nl Oostermoerfeest 150 jaar: een feest voor en door inwoners! Het Oostermoerfeest doet in de zeven Oostermoer dorpen de harten sneller kloppen. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN

SPONSOR- MOGELIJKHEDEN SPONSOR- MOGELIJKHEDEN 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 HET STRAATVOETBALTOERNOOI... 3 IMPRESSIE... 4 PROGRAMMA... 5 SPONSORPAKKETTEN... 6 GOUDEN SUPPORTER... 7 ZILVEREN SUPPORTER... 8 BRONZEN SUPPORTER...

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP AUGUSTUS 2017 MEER INFO

foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP AUGUSTUS 2017 MEER INFO foto: sportinbeeld.nu SPONSORMAP 24-27 AUGUSTUS 2017 MEER INFO WWW.BRESKENSSAILING.NL Breskens Sailing Weekend is een initiatief van Stichting Breskens Sailing & Inrichtende Clubs, Stichting Zeeland Sport

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019

SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019 SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019 Stichting het lentefeest Dorpsstraat 35 4012 BE KERK-AVEZAATH www.hetlentefeest.nl Organisatie 2019 Roos van Gent, Jessica van Uden, Jeroen Wijnhof, Sacha Meijer,

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 27 mei 2018 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

Antwoordblad 19 e Brandbier Drielandenomloop 3 mei 2015 www.drielandenomloop.nl

Antwoordblad 19 e Brandbier Drielandenomloop 3 mei 2015 www.drielandenomloop.nl Sponsormogelijkheden Prijs Uw keuze Hoofdsponsor 5.000,- ex BTW Excellentsponsor 2.500,- ex BTW Sponsor 1.500,- ex BTW Co-Sponsor 1.000,- ex BTW Subsponsor 500,- ex BTW Wielerfan 250,- ex BTW Wielervriend

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2018

SPONSORBROCHURE 2018 SPONSORBROCHURE 2018 Datum: 17 maart 2018 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2018 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

International U13 Tournament. Sponsorbrochure

International U13 Tournament. Sponsorbrochure International U13 Tournament Sponsorbrochure FAMOUS CLUBS EXCELLENT ATMOSPHERE PERFECT ORGANISATION RICH HISTORY Participating Teams 2017 Uniek in zijn soort Al sinds 1993 organiseert CVV Zwervers hét

Nadere informatie

Nieuwsbrief Club van 100

Nieuwsbrief Club van 100 Nieuwsbrief Club van 100 Nr.8 /april 2015 Initiatiefnemers Club van 100 Kees Ruyter Adrie Droste Peter Vissie Paul Schroder Henk van Briemen ================================================================

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 INTRODUCTIE STICHTING EVENEMENTEN RIJNMOND De (SER) is opgericht in 2008. Drie Capelse ondernemers (Ton Kurtschreutter van Exclusive Piano Centre Peter

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei sponsorbrochure Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in N eerpelt, Al 1 jaar een vast e waarde Een instrumentale editie Van tot mei 201 In Neerpelt, België

Nadere informatie