Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen:"

Transcriptie

1 Maart 2018 Nummer 14 Groene Poort onder schooltijd gesloten Tijdens het koffie-uurtje van februari gaven ouders als tip om niet de grijze poort te sluiten, maar de groene poort. Dit om ervoor te zorgen dat de gymzaal onder schooltijd gemakkelijk bereikbaar is voor de kinderen. Het was een hele goede tip! Samen met de gebruikers van de gymzaal hebben we deze tip besproken en is er voor gekozen dat vanaf deze week niet meer de grijze poort onder schooltijd is gesloten, maar de groene poort. Tijdens schooltijd is de hoofdingang aan het Sint Jozefplein toegankelijk. Paasactiviteit Woensdag 28 maart hebben we met alle kinderen van het Kindcentrum en kinderopvang Kruimel een leuke paasactiviteit. De kinderen van 0-8 jaar (t/m groep 4) gaan paaseieren zoeken in speeltuin de Viking. De kinderen van 9-13 jaar krijgen van de ouderraad die dag iets lekkers. Jarigen Van de maand maart/april 27 mrt Sebastian Hulland (peuteraanbod) 28 mrt Rik Raijmakers (TeenZ) 30 mrt Niels Louman 31 mrt Cansu Bilici 2 apr Marcellino Hendriks 2 apr Nikki + Sera van den Heuvel (BSO) 3 apr Amine Sabri 4 apr Tina Zjiwareh 5 apr Ryan van der Klauw 13 apr Joni Werkman 15 apr Daan Weber Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen: De Koningsspelen werkgroep is op zoek naar hulp voor de volgende datum: o Vrijdag 20 april van uur. Begeleiden van diverse spelletjes. Naam: Ik ben ouder/verzorger van: uit groep: of peuteraanbod of Korein adres: of telefoonnummer: Lever dit briefje dit briefje bij de leerkracht/medewerkers van Korein Kinderplein in of mail naar Ilse van Eerden (moeder van Nina en Luc, groep 5 & 8) ilselucnina@gmail.com

2 Nieuws van de basisschool Vrijdag 13 april staking Om het kabinet op te roepen meer geld te investeren, staken leraren in het basisonderwijs per toerbeurt. Voor Brabant en Limburg is de estafette-staking op vrijdag 13 april. Zodra er meer bekend is over de stakingsactie, hoort u het van ons. De partijen van het PO-front tekenden een jaar geleden het manifest voor minder werkdruk en meer salaris. Inmiddels ligt er een werkdrukakkoord van het PO-front met het kabinet, waardoor elke school er volgend schooljaar een substantieel bedrag bij krijgt voor werkdrukverlichting. Het is aan de teams zelf om te bepalen hoe dit bedrag besteed moet worden op hun school. Op het gebied van salarissen komt de regering niet tegemoet aan de eis van 900 miljoen euro. Voor het loon is slechts 270 miljoen euro beschikbaar. Het gat dichten tussen salarissen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs is belangrijk om werken in het po aantrekkelijk te maken en te voorkomen dat de huidige leraren een overstap maken naar het bedrijfsleven. Ook is het essentieel dat de instroom op PABO s groter wordt om er voor te zorgen dat er ook in de toekomst genoeg leraren zijn om kwalitatief goed onderwijs te kunnen bieden aan alle leerlingen. Koffie-uurtje Wist u dat: De kledinginzamelingsactie, Bag2School, van de ouderraad 310,50 (1035 kg) heeft opgeleverd in de eerste helft van het schooljaar. Het gehele jaar door kunt u de kleding blijven inleveren op de speelplaats. Gisteren de audit commissie van stichting de Eenbes een bezoek heeft gebracht aan de school. Binnenkort ontvangen we het rapport. In een volgende nieuwsbrief leest u hier meer over. Vrijdag 6 april is er weer een Open Podium van uur in t Vlinderhof. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de optredens van alle groepen. Afgelopen dinsdag hebben we met de ouders met juffrouw Wendy koffie gedronken en over diverse zaken gesproken. We hebben de open dag geëvalueerd. Ouders ervaarde tijdens de open dag echt de rust in het Kindcentrum. Ze gaven als tip mee om kinderen van de eigen groep meer te betrekken met de activiteiten in de groep. Bijvoorbeeld dat de kinderen in de groep bezig zijn met een rekenactiviteit. Er kwam ook een vraag waarom de Hemelvaart niet in de meivakantie valt. Ieder jaar stelt de GMR van stichting de Eenbes het vakantierooster vast. Hemelvaart verschuift ieder jaar, toevallig valt het dit jaar direct de week na de meivakantie. Voor volgend jaar is het vakantierooster nog niets vastgesteld. Ouders hadden ook vragen over het pestbeleid en het handelen als kinderen Stop, hou op! zeggen. Wij willen de kinderen leren dat ze eerst Stop, hou op! zeggen en daarna naar de surveillant lopen om hulp te vragen. En dus niet direct het zelf gaan oplossen, door bijvoorbeeld terug te slaan. We hebben daarvoor een lik op stuk beleid. De speelplaatsregels kunt u vinden op onze website. Het volgende koffie-uurtje is op maandag 9 april van uur in de personeelskamer. Iedereen is van harte welkom.

3 Studiedag 30 maart, Goede Vrijdag Alle kinderen van groep 1 t/m 8 zijn deze dag vrij. De studiedagochtend staat voor de leerkrachten in het teken van onze kwaliteit van onderwijs. We evalueren de CITO resultaten van deze periode en leggen onze streefdoelen voor komende periode vast. Daarnaast gaan we aan de slag met het bestedingsplan n.a.v. het werkdrukakkoord met het kabinet. En gaan we met team praten over de overstap van het Basismodel naar het Overlegmodel. Waarbij we volgens het CAO afspraken gaan maken over het taakbeleid. 10-minutengesprekken De kinderen hebben vandaag allemaal het rapport in ontvangst genomen. Bij het rapport zit voor iedereen een uitnodiging voor de 10-minutengesprekken. Dit jaar zijn voor enkele groepen de 10-minutengesprekken verschoven i.v.m. een scholing die leerkrachten volgen. Iedere groep heeft een eigen uitnodiging met voorkeursdata erop. Heeft u meerdere kinderen dan graag per kind een briefje in vullen. Hobbyclub Creatief Op de onderstaande datums zijn de kinderen van de groepen van harte welkom om op woensdagmiddag van uur tot uur te komen: kleien, verven, figuurzagen, timmeren, met papier knutselen, zandschilderen, tekenen (of eigen ideeën) en diverse andere werkjes. Het is in het handvaardigheidslokaal van Kindcentrum De Vlinder. De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. De datums tot de grote vakantie van 2018 zijn: woensdag 4 april - woensdag 18 april woensdag 9 mei - woensdag 23 mei woensdag 6 juni - woensdag 20 juni Contactpersoon van de wijkvereniging: Noor de Witt Hamer, Nieuws van het Peuteraanbod Thema Smakelijk eten We werken nog steeds aan ons thema Smakelijk eten. We spelen spelletjes en proeven van al het lekkere fruit wat we krijgen. We leren nieuwe woorden en dekken samen de tafel. Dat kunnen we thuis ook! Op vrijdag konden we ook iets anders proeven! We kregen heerlijke pannenkoeken die zijn gebakken door groep 8. Ze kwamen ze speciaal voor ons langs brengen. Iedereen bedankt!

4 Nieuws van de dagopvang: Pasen Het thema eten en drinken hebben we afgesloten. Afgelopen maandag zijn we gestart met het nieuwe thema Pasen. Het boek Noortje zoekt paaseitjes staat centraal. De kinderen hebben kuikentjes geknutseld, met plak en propjes. Een activiteit waarbij de fijne motoriek wordt gestimuleerd. Door de knutselwerkjes krijgt de groep een echte paassfeer! Door allerlei activiteiten rondom dit thema aan te bieden, bereiden we ons voor op het paasfeest van volgende week. Nieuws van de kinderopvang Nieuws van de BSO/TeenZ: Nationale Opschoondag We hebben deze week mee gedaan aan een geweldige actie van de Nationale Opschoondag. Iedereen heeft heel enthousiast meegeholpen. Rondom ons Kindcentrum is het weer erg schoon! Verder wordt het langzaamaan mooi weer. De kinderen vinden het leuk om spelletjes te spelen op ons plein 14, ze bedenken zelfs eigen spellen. Hoe leuk is dat. De oudste kinderen (vooral de jongens) gaan regelmatig naar het Cruijff Court, lekker voetballen! Laat de lente maar beginnen!! Verder zijn we (vooral met de jongste BSO kinderen) aan het knutselen voor Pasen en wie weet komt de paashaas nog wel langs, lekkere eitjes brengen. We wachten af! Lois, nog gefeliciteerd! Zij was donderdag jarig.

5 Ingezonden Hallo jongens en meisjes, Van 13 t/m 17 augustus 2018 vindt in Mierlo de 49 e Jeugdvakantieweek (JVW) plaats. Dit is een week vol met sport, spel en gezelligheid. Wat er dit jaar zoal gaat gebeuren kun je lezen in het verkorte programmaoverzicht, aan de achterkant van dit inschrijfformulier. Het thema dit jaar is: Het grote letterfeest. Wie mag er meedoen: Iedereen die ná de vakantie in groep 2 t/m 8 van de basisschool zit of deze verlaat, en alle kinderen die na de vakantie qua leeftijd in groep 2 zouden kunnen zitten. De kinderen worden n.a.v. leeftijd/klas ingedeeld in 3 hoofdgroepen. Een A-kind wordt dit jaar 5 of 6 jaar (zit nu in groep 1-2); een B-kind wordt 7 t/m 9 jaar (zit nu in groep 3-4-5) en een C-kind wordt 10 t/m 12 jaar (zit nu in groep 6-7-8). Opgeven is mogelijk door op woensdag 4 april van tot uur of op zaterdag 7 april van tot uur de volledig ingevulde antwoordstrook onder gelijktijdige betaling in te leveren in t Patronaat, Heer van Scherpenzeelweg 14 te Mierlo. Het Inschrijfgeld bedraagt per kind. Deelname van kinderen buiten Geldrop-Mierlo is mogelijk, maar hiervoor geldt een dubbel inschrijftarief. LET OP: Na deze data is opgave niet meer mogelijk. AANDACHTSPUNTEN: De leiding ontvangt begin juni de groepsindeling en programmaboekjes. Het streven is dat de leiding deze informatie bij u thuis afgeeft vóór het begin van de schoolvakantie. Naast de A, B en C groepen, hebben we ook een S-groep voor kinderen met een beperking. Zij doen 3 dagen mee i.p.v. 5 en er is meer begeleiding aanwezig. Tijdens de inschrijfdagen kunt u hier meer informatie over krijgen. Ook bestaat er de mogelijkheid voor 13- en 14 jarigen om mee te doen in een D-groep. Voorwaarde is dat ze de afgelopen drie jaar 2 maal meegedaan hebben en dat er voldoende leiding is. Het doel van deze D-groep is om hen voor te bereiden op het leiderschap, zodat ze vanaf de 15 jaar kunnen doorstromen als hulpleiding. Op dit inschrijfformulier kunnen ouders tevens aangeven of zij bereid en beschikbaar zijn om tijdens de week te helpen. Dit kan zijn als leiding of als variabele hulp (spelbegeleiding oid). Mocht dit het geval zijn dan is het fijn wanneer er op onze website een aanmeldformulier voor vrijwilligers ingevuld wordt. Voor vrijwilligers met jonge kinderen hebben we een peutergroep, waarvoor kinderen (op 1 aug. min. 3 jaar) opgegeven kunnen worden voor de dagen dat hun ouder medewerking verleent. NB> De kosten bedragen 4 euro per dag per peuter (op de dag zelf te betalen). Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het bestuur tijdens de inschrijfdagen of bij het secretariaat; Eric van den Reek, info@jvwmierlo.nl of kijk op onze website: NB> Het inschrijfformulier is ook te vinden in de kranten en op onze website. LET OP: Vanaf volgend jaar zal deze inschrijfbrief via (social) media en website verspreid worden! Tot ziens in de Jeugdvakantieweek!! Naam : Adres : Plaats : Geb.datum / / jongen/meisje Telnr 1 : Telnr 2 : adres: Kersentuin Puur Sang Lucia Beste ouders: Zijn er bijzonderheden die voor de leiding van belang zijn om te weten? (bv. bepaalde allergieën, dieet, medicijnen e.d.) : Kunnen wij een beroep op u doen tijdens de week om één of meerdere dagdelen mee te helpen: ja nee Indien -JA-, willen wij u verzoeken om een aanmeldformulier voor vrijwilligers in te vullen via onze website t Schrijverke Luchen Puur Sang Loeswijk t Schrijverke Centrum Overig.

6 Indien mogelijk wil ik graag in de groep bij (let op: NIET MEER dan 2 namen): Naam: Naam: school: school: Programma A groepen: Programma B groepen: Programma C groepen: Maandag Hebben jullie al kennis gemaakt met Hoppakee? Dit is de mascotte van de Jeugdvakantieweek en wat niet veel mensen weten, is dat hij dol is op letters. Zijn favoriete letters zijn de J, de V en de W. Naast deze letters zullen ook alle andere letters van het alfabet vandaag langs gaan komen. Dinsdag Hoppakee beleeft iedere dag weer vele avonturen met zijn vriendjes, dorpsgenoten en familieleden. Vandaag gaat hij op bezoek bij twee vrienden die erg sportief zijn. Samen gaan ze ontdekken welke sporten er allemaal te beleven zijn in het dorp waar ze wonen. Wat is jullie lievelingssport? Woensdag Na een flink dagje sporten is het vandaag tijd om alle letters samen te brengen tot een woord of verhaal. De juiste letters zullen we eerst moeten zoeken, dus het is vandaag belangrijk om je speurneus mee te nemen. Donderdag Vandaag zal Hoppakee langs gaan bij een aantal dorpsgenoten. Misschien ken jij ze ook wel?? Ken jij bijvoorbeeld iemand met 7 kleine vriendjes? Of iemand met speciale glazen muiltjes? of juist met te grote laarzen? Aan het einde van de dag hopen we dat iedereen nog lang en gelukkig leeft. Vrijdag Inmiddels zijn we veel te weten te komen over Hoppakee en zijn vrienden en hebben we al veel leuke dingen beleefd. De grootste vriend van Hoppakee ontmoeten wij op deze laatste JVW-dag. Hij heeft 4 poten, een staart en is fan van verhalen en boeken. Vandaag neemt hij ons mee naar zijn favoriete plaats in het dorp. En naar alle waarschijnlijkheid zal de dag niet zonder kattenkwaad verlopen. Zoals jullie zien gaan we deze week spelen met letters, maar niet zomaar letters. Dat zou niet leuk zijn. Wel kom je ze deze week overal tegen. Lees zelf maar. Maandag: Groot sprookjesboek. Je komt allerlei sprookjes tegen vandaag, waar we natuurlijk iets leuks mee gaan doen. Zou jij een spel kunnen verzinnen bij Hans en Grietje, Roodkapje, Assepoester of Sneeuwwitje? Wij wel! Doe mee, dan kom je er achter. Dinsdag: A,B,C zingen jullie het alfabet mee? De titel zegt het al, vandaag staat het alfabet centraal. Alle letters komen aan de beurt, natuurlijk ook de L van luchtkussen, de F van frikandel bakken en wat dacht je van de A en de B? Ga zo maar door. Je gaat het mee maken vandaag. Woensdag: Oeps, we hebben het hele alfabet gisteren niet gehad. Vandaag maken we het af. Maar eerst gaan we flessen ophalen, zodat we volgend jaar met het 50 jarig bestaan eens goed uitkunnen pakken en er een super week van kunnen maken. Dus doe je best vandaag. Donderdag: Kastelen festijn Ook vandaag vliegen de letters je om de oren. Maar wie wonen er allemaal op een kasteel? Precies ridders en prinsessen. Wat zouden die toch de hele dag doen? Misschien spelen ze wel op een luchtkussen of gaan ze iets heel geks doen of iets stoers? Wij weten het, jullie ook als je mee gaat doen. Vrijdag:????????? Zoals je ziet blijft dit nog een groot vraagteken. Wel kunnen we verklappen dat het erg spannend wordt. Ben je nieuwsgierig geworden geef je dan op voor de 49ste JVW. Tot dan. Wij hebben er super veel zin in! GEZOCHT Fanatieke, fantasierijke en bovenal nieuwsgierige reporters om ons jeugdvakantieweek-team van C-ourant te komen versterken. Ben je competitief, een echte teamspeler en altijd op zoek naar sensatie? Doe dan mee aan de jeugd vakantie week Dit jaar zullen we met de c-groepen werken als razende reporters. Sport en spel staan centraal maar sensatie staat bovenaan. Weet jij met je groep de voorpagina van de JVW- Courant te halen? Doe mee, schrijf het beste verhaal en beleef HET AVONTUUR.

7

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding.

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 19 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 5-4 Workshops hiphop/streetdance Vr 6-4 Ma 9-4 Deze week: pré-adviezen groep 7 Di 10-4 Wo 11-4 Do 12-4 Girlsday groep 7 Vr 13-4 Staking; de school is deze dag niet open.

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

Open Dag zondag 20 maart uur

Open Dag zondag 20 maart uur 4 maart 2016 Nummer 12 Open Dag zondag 20 maart 11.00 13.00 uur Op zondag 20 maart houden we in het kindcentrum een open dag. Zowel van de kinderopvang, peuterspeelzaal als van de basisschool staan de

Nadere informatie

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen.

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. Mei 2019 Nummer 17 Wijkontwikkelingsplan Dinsdagavond heeft de werkgroep het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd aan de raad. Hatice Bilici, MR-oudergeleding, heeft dit jaar namens ons Kindcentrum mee

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag)

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag) Maart 2019 Nummer 14 A.s. zondag Open Dag! Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras 2019 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11 Februari 2019 Nummer 11 EHBO-avond voor alle ouders Dinsdag 12 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een leuke EHBO workshop voor alle ouders van het Kindcentrum. Alles wat je moet weten om eerste hulp

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO: Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Kinderboekenweek Gruwelijk eng!

Kinderboekenweek Gruwelijk eng! September 2017 Nummer 3 Kinderboekenweek Gruwelijk eng! Van woensdag 4 oktober t/m vrijdag 13 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Om 8.45 uur wordt de Kinderboekenweek in

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum April 2018 Nummer 16 Moederdag Zondag 13 mei is het Moederdag. De kinderen hebben iets moois gemaakt voor mama en dat hebben ze al mee naar huis gekregen. We wensen alle mama s een hele fijne dag toe.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2019 Nummer 12 Carnaval bij Fladderkeshof Vrijdag 1 maart vieren we met alle kinderen van het Kindcentrum Carnaval. Op de laatste pagina s van deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe we Carnaval dit

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f Jozefschool voor Katholiek Basisonderwijs, Planciusstraat 34-36, 3151 BT Hoek van Holland Telefoon: 0174-382763 Fax: 0174-310194 Postadres: Postbus 13-3150 AA Hoek van Holland Email:

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6

3+ groep. Welkom in het kindcentrum. November 2017 Nummer 6 November 2017 Nummer 6 3+ groep De huidige 3+ groep van de peuterspeelzaal stopt vanaf 1 januari i.v.m. de overname van Stichting Peuterspeelzaal. Binnen het Kindcentrum willen we deze groep voort blijven

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT bij de Koningsspelen:

VEEL HULP GEZOCHT bij de Koningsspelen: April 2017 Nummer 14 Studiedag Goede Vrijdag Morgen zijn de kinderen van school vrij, de peuterspeelzaal en kinderopvang zijn deze dag open. De studiedagochtend staat voor de leerkrachten in het teken

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie