De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Editie : mei Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: Mail:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Editie : mei Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: Mail:"

Transcriptie

1 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: Mail: gasthuis@ocmw.essen.be De Gasthuiskrant Editie : mei 2012 Openingsuren: Alle werkdagen van 10u00 tot 16u30.

2

3 Op 1 februari 2012 opende het lokaal dienstencentrum t Gasthuis in de Nollekensstraat 5 in Essen. Wij willen u graag een woordje uitleg geven over het dienstencentrum. WAT IS EEN DIENSTENCENTRUM? Een dienstencentrum is een ontmoetingsplaats. Alle werkdagen tussen 10 uur en half 5 is onze grote ontmoetingszaal geopend. U kan er iets drinken in de cafetaria, u kan er de krant lezen, u kan er kaarten of gezelschapsspelletjes spelen, u kan er biljarten, en vooral: u kan er in een ongedwongen sfeer andere mensen ontmoeten. We houden de prijzen van onze consumpties laag. Om 12 uur wordt een warme maaltijd geserveerd. Elke werkdag kan u terecht voor een warme maaltijd. De praktische informatie hiervoor en de maandmenu vindt u verder in dit maandblad. In het dienstencentrum worden activiteiten georganiseerd. Elke maand maken we ook onze agenda bekend. In ons dienstencentrum worden zowel vormingsactiviteiten als ontspanningsactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Indien er een kostenbijdrage wordt gevraagd, weet u dat vooraf. Wij proberen ons programma gratis of tegen een lage kostprijs aan te bieden. De Kobiecheques van het gemeentebestuur van Essen kunnen gebruikt worden. U kan er terecht voor informatie. Tijdens de openingsuren kan u bij de seniorenconsulente, Josée Van Dooren, en de centrumleider, Kathleen De bruyn, terecht voor informatie. Wij zoeken antwoorden op al uw vragen. Verder zal er ook maandelijks een informatienamiddag georganiseerd worden rond één specifiek thema. Het dienstencentrum besteedt bijzondere aandacht aan mensen in een zorgsituatie. Daarom zijn er verschillende diensten aanwezig. vzw Handicar, de Minder Mobielen Centrale en de boodschappendienst zijn daarom ook gehuisvest in het lokaal dienstencentrum. Het vervoer van en naar het dienstencentrum, en ook alle ander vervoer binnen en buiten de gemeente, kan hier aangevraagd worden. Het ocmw houdt op regelmatige tijdstippen consultatie voor haar thuisdiensten. U kan nu dus ook in het dienstencentrum terecht voor de aanvraag van een poetsvrouw, een warme maaltijd aan huis, of een personenalarmsysteem.

4 WIE WERKT ER IN HET DIENSTENCENTRUM? In het dienstencentrum wordt het vast personeel aangevuld met de vele helpende handen van de vrijwilligers. Wij hebben vrijwilligers voor de cafetaria en het restaurant, maar ook voor het leiden van activiteiten (wandelen, biljart, spelletjes, PC-cursus, ). Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een engagement kan op wekelijkse basis zijn, of 1 x per maand, of enkel bij drukke activiteiten. Wij bespreken samen wat voor u de mogelijkheden zijn. Het werk van onze vrijwilligers draagt enorm bij aan het welslagen van het dienstencentrum. We zijn hen hiervoor dankbaar. WELKOM In dienstencentrum t Gasthuis is iedereen welkom, ongeacht hun filosofische, politieke en religieuze overtuiging. Huisvrouwen, werkenden, werkzoekenden, gepensioneerden, studenten, andersvaliden, kortom iedereen is welkom voor een lekkere koffie of een frisse pint, tijdens onze informatie-sessie of een ontspanningsactiviteit. Dit tijdschrift kan u per mail bezorgd worden. Stuur hiervoor een naar : Josee.vandoren@essen.be

5 ACTIVITEITEN MEI INFOPUNT DEMENTIE 3 mei om 10u00 De eerste donderdag van de maand houdt dhr. Jules van der Flaas, directeur van Woon en Zorgcentrum De Bijster, een zitdag in het dienstencentrum. U kan dan terecht om antwoorden te zoeken op al uw vragen over dementie: welke diensten werken gespecialiseerd rond dementie, hoe omgaan met een dementerende persoon in uw omgeving, Meer info: Jules van der Flaas CAMPAGNE MET BELGERINKEL NAAR DE WINKEL De campagne loopt van 5 mei tot 9 juni De actie beoogt om zoveel mogelijk het gebruik van de fiets te promoten. Je kan deelnemen door een spaarkaart op te halen bij het gemeentebestuur. Telkens wanneer je met de fiets naar de winkel gaat, ontvang je van de deelnemende winkelier of instelling een stempel op je kaart. Volgespaarde fietskaarten worden terug ingeleverd bij een deelnemende handelaar. Opgepast: in t Gasthuis ontvang je ook een stempel op je fietskaart, wanneer je met de fiets bent, uiteraard!!! THEATER LEVEN IN EEN KRABBENMAND - 8 mei om 14u00 Actrice Marleen Merckx brengt een monoloog over armoede, een beklijvend relaas, gebaseerd op waargebeurde feiten. Het is een meeslepend en aangrijpend verhaal, soms ook humoristisch. Dat is dan ook de realiteit. Humor is immers een manier om de harde dagelijkse werkelijkheid vol te houden. De kracht en het doorzettingsvermogen van het hoofdpersonage geeft aan hoe moedig de vrouw is. Gelukkig zit ze in een relatie met iemand die haar door dik en dun blijft steunen. Inkomkaarten zijn te koop aan 7 euro in t Gasthuis. Locatie : Gildenhuis Centrum, Stationsstraat 57 Essen. PRAATCAFE DEMENTIE 8 mei 19u00 Driemaandelijkse bijeenkomst voor familieleden en mantelzorgers van personen met dementie. Elk café krijgt een thema en een gastdeskundige die we interviewen. Er komt telkens een mantelzorger vertellen vanuit zijn ervaringen in de zorg voor een persoon met dementie. Ook jullie kunnen hier met je vragen terecht. Deze avond behandelt Emoties bij de mantelzorger. Hoe voelen zij zich? Hoe beleven zij het dementieproces? Locatie: LDC De groten Uitleg, Kerkeneind Kalmthout. GEZONDE WANDELING Tijdens de gezonde wandeling gaan een aantal personen op stap. De ene groep neemt een korte wandeling van ongeveer 2 km voor hun rekening, de andere groep stapt ongeveer 7 à 8 km. Ze komen samen aan t Gasthuis om 13u30 elke 2e en 4e vrijdag van de maand. Wie stapt mee??

6 INFONAMIDDAG CODA DAGCENTRUM 14 MEI om 13u30 Het palliatief dagcentrum Coda te Gooreind-Wuustwezel bestaat 10 jaar, het Coda Hospice bestaat al 15 jaar. Wat weten we verder van deze palliatieve dienstverlening? Welke zijn juist de doelstellingen? Wat kan het dagcentrum betekenen voor de familieleden van de zieke? Afgevaardigden van Coda brengen aan de hand van een film en een voordracht, alle info rond hun werking. De infonamiddag start om 13u30. Allen WELKOM! CREAWORKSHOP DECOPATCH Decopatch met lesgeefster uit ons midden! Een leuke creatieve les, waarbij een bloempotje, beeldje of doosje volgens een bepaalde techniek versierd gaat worden. In t Gasthuis gaan we enkele afgewerkte voorbeeldjes tentoonstellen. De workshop heeft plaats op 15 mei a.s. om 13u30. Inschrijven in t Gasthuis voor 10 mei bij Kathleen of Josée. Voor het materiaal vragen we een bijdrage van 2,5 euro. SPELNAMIDDAG voor andersvaliden BINGO Op 23 mei te 14u00 plannen we een supergezellige bingo-namiddag. Het spel is enorm populair. De spelregels? Het doel van bingo is zo snel mogelijk alle getallen op je bingokaart te hebben weggestreept. De speler die dit als eerste voor elkaar heeft roept bingo!! Alle andersvaliden zijn welkom! Deelname is gratis. Graag vooraf inschrijven in t Gasthuis bij Kathleen of Josée voor 16 mei MOBI PLUS De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en de federatie van beroepsautorijscholen van België richten een project speciaal voor 55-plussers op: MOBI+. Met dit project krijgen alle 55- plussers de mogelijkheid om hun kennis van de wegcode en hun verkeersvaardigheid op te frissen. Hoofddoel van Mobi Plus is om senioren te informeren over de wijzigingen in het verkeer. Daardoor worden zij in staat gesteld om zo lang mogelijk op een verantwoorde manier mobiel te blijven. De meest uiteenlopende thema s komen aan bod tijdens de cursus: verkeersdrukte, verkeersregels, gedrag, openbaar vervoer De rijschool die voor onze regio is ingestapt in het project van VSV, komt ter plaatse de cursus aanbieden. Mobi+ is een vrijwillige cursus van 4 halve dagen die alle aspecten van het verkeer behandelt. Er wordt in deze cursus GEEN examen afgenomen! Het gemeentebestuur heeft deze cursus reeds 4 keer lokaal aangeboden. Nu wordt de lessenreeks gegeven in het LDC t Gasthuis op 5 juni, 8 juni, 12 juni en 15 juni 2012 telkens van 9u30 tot 11u30. Het minimum aantal deelnemers aan de cursus is 20, het maximum is 30. Inschrijven kost 10, maar na 4 lessen wordt dit bedrag teruggestort. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor 15 mei 2012 in het LDC t Gasthuis bij Kathleen of Josée.

7 DE CENTRUMRAAD Een lokaal dienstencentrum werkt vraag gestuurd Dit wil zeggen dat het aanbod inspeelt op de behoeften die er leven bij onze bezoekers. Maar in hoeverre slagen we hierin? Zelfs een dienstencentrum van 3 maanden jong moet zich die vraag stellen. Daarom heeft de Vlaamse Overheid via een decreet gesteld dat elk dienstencentrum een centrumraad samenstelt. Bedoeling is dat de centrumraad zich voortdurend de vraag stelt of de werking van t Gasthuis voldoet aan de vragen van haar bezoekers. De lokale seniorenraad heeft een afvaardiging van 3 personen in de centrumraad, dat is zo decretaal verplicht. Centrumleider Kathleen buigt zich nu over de volledige samenstelling van onze centrumraad. Op 11 mei om 9u30 wordt een eerste overleg met de Centrumraad van t Gasthuis georganiseerd. Geïnteresseerde bezoekers van t Gasthuis kunnen zich vooraf melden bij Kathleen. BILJART De biljart oefenstonde is een daverend succes! Daarom gaan we nu ook op maandag van 10 u tot 12 u het biljart reserveren voor beginnende biljarters. Noteer alvast in mei elke maandag en woensdagochtend oefenstonde biljart. GEZELSCHAPSSPELEN Elke maandagnamiddag organiseren we een spelnamiddag met één of ander gezelschapsspel. Op 7 mei wordt dit rummicub, op 14 mei wordt het scrabble en op 21 mei houden we een Bingo-namiddag. Geïnteresseerden voor de bingo-namiddag kunnen zich vooraf inschrijven in t Gasthuis, de bijdrage hiervoor is 2 euro. We starten steeds om 13u30. VORMING SLEUTELEN AAN JE FIETS Op algemene aanvraag, kunnen wij de vorming aankondigen sleutelen aan je fiets. Bandje plakken, lampje steken, remmen nazien.. Je fiets vraagt wel wat onderhoud. Wil je één en ander zelf leren doen of wil je meer weten over fietsmechaniek? Je krijgt handige tips over materialen, rijgedrag en wanneer moet je naar de professionele fietshersteller? Deze vorming wordt aangeboden op: 4 juni, 11 juni en 18 juni, steeds van 13u30 tot 16u00. De vorming wordt gegeven door Seppe Somers van Vormingplus Antwerpen, in t Gasthuis. Voor 18 mei zouden we alle deelnemers aan de vorming moeten kennen, snel inschrijven is dus de boodschap. Meer inlichtingen en inschrijven bij Kathleen of Josée.

8 SENIOREN KOMEN OP VOOR FIETSPADEN Voor de 11e maal organiseert de Gemeentelijke Seniorenraad de Fietsroute voor goede en veilige fietspaden. Bovendien wil de Seniorenraad aantonen dat veilige en goede fietspaden noodzakelijk zijn bij het snelle en intensieve verkeer in onze gemeente. Goede fietspaden bewijzen bovendien hun nut voor de vele fietsende seniorenverenigingen, wat op termijn weer instaat voor gezonde en mobiele senioren. Het gaat duidelijk niet alleen om de senioren maar ook om de schoolgaande jeugd en alle mensen die de fiets gebruiken. Het onderwijs van alle scholen van Essen is betrokken bij de uitwerking van dit project. De leerlingen nemen niet actief deel aan de fietstocht, maar in de lessen wordt gewezen op veilig verkeer, de lessen van WO zijn hierbij zeker aangewezen. Wanneer de karavaan fietsers voorbij hun school komt, gaan de scholieren de deelnemers toejuichen om te tonen dat het hen ook aanbelangt. De fietskaravaan vertrekt richting Heikant, Hoek, Wildert. In zaal Flora, halverwege het traject, wordt een koffiestop gehouden. Na de pauze gaat het richting richting Schriek naar Horendonk en terug naar Essen-Centrum. Verschillende politici als Burgemeester, schepenen en gemeenteraad- en OCMW-raadsleden, zullen deelnemen. De tocht wordt afgesloten in de zaal Het Volkshuis, Stationsstraat te Essen om een evaluatie over dit evenement te maken. De deelnemers kunnen vragen stellen over de mogelijke oplossingen die de beleidsmensen in de toekomst voorzien. Tot slot gaan de senioren en de verantwoordelijken samen zitten voor een koffietafel en wordt met een gezellige babbel, de dag afgesloten. Voor deze koffietafel dient u ingeschreven te zijn. De Gemeentelijke Seniorenraad en het Gemeentebestuur nodigen alle Essenaren maar vooral de senioren uit om aan deze fietstocht deel te nemen en op 24 mei 2012 om 12U30 uur aanwezig te zijn op de parking achter de brandweerkazerne. Personen die wensen deel te nemen aan de koffietafel en niet ingeschreven werden via hun seniorenvereniging, kunnen zich opgeven bij Kathleen of Josée in t Gasthuis voor 12 mei. De bijdrage voor de koffietafel is 7,5 euro. SMIKKELTOCHT 10 MEI 11u00 Enkele studenten Sport en Cultuurmanagement van de KHK in Turnhout organiseren een fietstocht voor de 50-plussers van onze gemeente. Een smikkeltocht is een fietstocht waarbij u in het begin, bij elke stop en op het einde een hapje en drankje krijgt aangeboden. De tocht is ongeveer 35 km, loopt doorheen Essen en Kalmthout en er zijn 3 stopplaatsen voorzien. U kan deze fietstocht starten in Essen aan de Oude Pastorij tussen 11u00 en 13u00. U dient wel vooraf in te schrijven, kwestie van genoeg smikkel te voorzien. De bijdrage bedraagt 6 euro. De inschrijvingen lopen via Roxan Goormachtig, GSM of roxangoormachtig@hotmail.com en dit VOOR 6 mei. Meer informatie en inschrijvingen bij Josée en Kathleen.

9 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Dinsdag 1 mei Woensdag 2 mei Dag van de Arbeid t Gasthuis is gesloten. 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonden biljart Donderdag 3 mei 9u30 Seniorenraad 10u00 Infopunt Dementie Vrijdag 4 mei 14u00 Vrij kaarten: rikken, boomke. Maandag 7 mei 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart 13u30 Gezelschapsspel rummicub 16u00 Initiatie P.C. voor senioren 4e les Dinsdag 8 mei 14u00 Theater Leven in een krabbenmand - Gildenhuis 19u00 Praatcafé dementie Emoties bij de mantelzorger Woensdag 9 mei 10u00 Consulatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart Donderdag 10 mei Vrijdag 11 mei 9u30 Bijeenkomst 1e centrumraad 13u30 Gezonde wandeling

10 Maandag 14 mei 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart 13u30 Gezelschapsspel scrabble 16u00 Initiatie P.C. voor senioren 5e les Dinsdag 15 mei 13u30 Creaworkshop Decopatch Woensdag 16 mei 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart Donderdag 17 mei Hemelvaartsdag t Gasthuis is gesloten. Vrijdag 18 mei 14u00 Vrij kaarten: rikken, boomke.. Maandag 21 mei 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart 13u30 Gezelschapsspelen: bingo voor iedereen. Dinsdag 22 mei Woensdag 23 mei 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart 14u00 Atelier voor andersvaliden we spelen bingo! Donderdag 24 mei 13u30 Vertrek Fietstocht seniorenraad parking achter Brandweerkazerne

11 Vrijdag 25 mei Maandag 28 mei Dinsdag 29 mei Woensdag 30 mei Donderdag 31 mei 13u30 Gezonde wandeling 14u00 Vrij kaarten: rikken, boomke. 2e Pinksterdag t Gasthuis is gesloten. 10u00 Consultatie thuisdiensten 10u00 Oefenstonde biljart..

12 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Aardappelsoep Gebakken spek vleessaus wortelstamppot vanillepudding 7 14 Waterkerssoep Kippenschnitsel vleessaus Boterboontjes aardappel- Puree - vanillepudding 21 Kippensoep Hamrolletje met voetselder tomatensaus aardappel- Puree pudding met grenadine 2 e Pinksterdag GESLOTEN 28 Dag van de Arbeid GESLOTEN Groentenvelouté Kipfilet vleessaus Appelcompote natuuraardappelen - rijstpap 8 15 Knolseldersoep Ardeense burger vlees- Saus andijvie in room Aardappelen - chocomousse Paprikasoep Lamsnavarin op wijze van de chef groentenrijst Flan caramel Groentenbouillon Boerenworst vleessaus Snijboontjes aardappelen Yoghurt met mandarijntjes Ajuinsoep Koninginnehapje gemengde sla friet rijstpap Bloemkoolsoep stoofvlees op Vlaamse wijze lenteslaatje friet chocoladepudding Wortelsoep Hongaarse goulash Slaatje friet speculoospudding Groentenbouillon Kippenstoofpotje lente- Slaatje friet Riz condé Pompoensoep Kalfsblanket met champig- Nons gemengde sla friet - vanillepudding Portugese soep Blinde vink vleessaus Savooistoemp platte Kaas met fruit Witloofsoep Spaghetti Bolognaise Gemalen kaas fruityoghurt Hemelvaartsdag GESLOTEN Brocolisoep Hamburgersteak vlees- Saus gestoofde worteltjes natuuraardappelen peche melba Minestrone Varkenslapje mosterdsaus Witte kool aardappelen Chocomousse Preisoep Kaapse heek dugleresaus met asperges en tomatenstukjes aardappelpuree verse fruitsla 4 11 Tomatensoep Gepaneerde kabeljauwfilet tartaarsaus groentenmacedoine peterseliepuree fruitsla 18 Groentebouillon Oostends vispannetje met Mosseltjes-garnaal en fijne groentjes - peterseliepuree Verse fruitsla Minestrone Visfilet in frituurdeeg Tartaarsaus Waterkernpuree Verse fruitsla 25

13 Sociaal restaurant Het restaurant biedt maaltijden aan van maandag tot vrijdag aan de prijs van 6 euro voor geregistreerde bezoekers. De maaltijden moeten op voorhand besteld worden. Elke week op donderdag om 12u sluiten we de reservaties af voor de volgende week. Maaltijdbonnen kunnen alle dagen aangekocht worden van 10u00 tot 12u00. Het menu bestaat uit een soep, een hoofdschotel en een dessert. De maaltijden worden geserveerd tussen 12u00 en 12u30. De cafetaria is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u00 tot 16u30. Vrijwilligerswerk Een dienstencentrum kan bestaan dankzij de helpende handen van vele vrijwilligers. Je kan helpen met allerlei activiteiten: vb. helpen in de cafetaria, meehelpen met de maaltijdbedeling, een cursus leiden, een wandeling uitstippelen,.. Je engageert je binnen een enthousiaste vrijwilligersploeg! Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet om meer info te vragen in t Gasthuis aan het personeel.

14 Nood en belangrijke telefoonnummers Ambulance noodoproep 100 Antigifcentrum Belbus 03/ Brandweer noodoproep 100 GSM 112 Brandwondencentrum 03/ Card Stop verlies van uw bankkaart 070/ Dispensarium Wit-Gele Kruis Polikliniek 03/ Handicar - MMC 03/ Meldpunt ouderenmis(be)handeling 078/ O.C.M.W. Essen 03/ Politie noodoproep 101 Voor vragen en inlichtingen Station Essen 03/ Teleonthaal 106 Wachtdienst dokters 03/ Wachtdienst tandartsen Wachtdienst apothekers Woonzorglijn Rouwverwerking Zelfmoordpreventie 02/ Zelfstandige verpleegkundigen Essen: Van Hees Diane : Van den Bleeken Maria: 03/ Nelen Jessie : Milbou Monique: / Slootmaeckers Kris: Van den Steen Hilde:

De Gasthuiskrant Editie : april 2012

De Gasthuiskrant Editie : april 2012 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be De Gasthuiskrant Editie : april 2012 Openingsuren: Alle weekdagen van 10u00 tot 16u30. Op 1 februari 2012 opende

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 De Gasthuiskrant Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus V.U.

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 De Gasthuiskrant Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring januari 2016

Nieuws uit de Ring januari 2016 Nieuws uit de Ring januari 2016 Welkom! In 2016 bestaat de Ring 5 jaar en we gaan er dit jaar dan ook een speciaal jaar van maken, waarbij we onze belangrijkste doelstelling nog sterker in de verf willen

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring Mei 2016

Nieuws uit de Ring Mei 2016 Nieuws uit de Ring Mei 2016 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse Menu september 2011 05/09 11/09 Erwtensoep Hamburger Snijboontjes Chocolademousse Tomatensoep Kippenreepjes met currysaus Rijst met wokgroenten Ajuinsoep Rundstoofvlees Groentesoep met balletjes Visfilet

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring februari 2016

Nieuws uit de Ring februari 2016 Nieuws uit de Ring februari 2016 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 1/9 Vrijdag 2/9 Tomatensoep met balletjes Stoofvlees op z n Vlaams Gemengde sla Mayonaisesaus Wortelsoep Lasagne bolognaise Brood en kaas Maandag 05/09/2011

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

STANDAARDMENU Dienstencentrum. Erwtensoep met korstjes. Kipfilet met pepersaus Gemengde sla frieten. Slavink Spruitjes. Rijstpap met saffraan

STANDAARDMENU Dienstencentrum. Erwtensoep met korstjes. Kipfilet met pepersaus Gemengde sla frieten. Slavink Spruitjes. Rijstpap met saffraan VALENTIJN Week 07 09 FEBRUARI 10 FEBRUARI 11 FEBRUARI 12 FEBRUARI 13 FEBRUARI 14 FEBRUARI 15 FEBRUARI Maïssoep Princessebonensoep Kervelsoep Erwtensoep met korstjes Kippensoep Tomatensoep met balletjes

Nadere informatie

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 POMPOENSOEP VISFILET MET PREISAUS AARDAPPELPUREE maandag 4 juni 2018 dinsdag 5 juni 2018 donderdag 7 juni 2018 vrijdag 8 juni 2018 TUINKERSSOEP GROENTESOEP AGNES

Nadere informatie

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND winter - week 1 18/12/2017 19/12/2017 20/12/2017 21/12/2017 22/12/2017 soep pompoensoep met vadouvan parmentiersoep Andalousische roomsoep groentebouillon tuinkerssoep gegratineerd witloof met ham & kaas

Nadere informatie

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MINESTRONE GROENTESOEP TOMATENSOEP PREISOEP HAMBURGER VARKENSGEBRAAD KONINGINNEHAPJE

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse Menu september 2011 05/09 11/09 Erwtensoep Hamburger Snijboontjes Chocolademousse Tomatensoep Kippenreepjes met currysaus Rijst met wokgroenten Ajuinsoep Rundstoofvlees Groentesoep met balletjes Visfilet

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring Oktober 2015

Nieuws uit de Ring Oktober 2015 Nieuws uit de Ring Oktober 2015 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019

MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019 MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019 TUINKERSSOEP VISROLLETJES IN PREISAUS AARDAPPELPUREE maandag 4 februari 2019 dinsdag 5 februari 2019 donderdag 7 februari 2019 vrijdag 8 februari 2019

Nadere informatie

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 paasvakantie paasvakantie paasvakantie paasvakantie maandag 9 april 2018 dinsdag 10 april 2018

Nadere informatie

Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD

Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD 29 februari 2016 1 maart 2016 2 maart 2016 3 maart 2016 4 maart 2016 5 maart 2016 6 maart 2016 Ontbijt SPECULOOS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR ROZIJNENBROOD Soep MINESTRONESOEP PREISOEP

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring September 2015

Nieuws uit de Ring September 2015 Nieuws uit de Ring September 2015 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

De Zonnebloem menu September 2018

De Zonnebloem menu September 2018 De Zonnebloem menu September 2018 3 sept - 7 sept 10 sept - 14 sept 17 sept - 21 sept 24 sept - 28 sept 1 okt - 5 okt Tomatensoep met balletjes Wortelsoep Courgettesoep Groene seldersoep Brunoisesoep Maandag

Nadere informatie

Stoofvlees Bourgondisch Gemengde sla Frieten. Kalfsbrood met Graanmosterdsaus. Andijviepuree. Hamburger met spiegelei. Spirelli met kip en kruidenkaas

Stoofvlees Bourgondisch Gemengde sla Frieten. Kalfsbrood met Graanmosterdsaus. Andijviepuree. Hamburger met spiegelei. Spirelli met kip en kruidenkaas Week 40 03 OKTOBER 04 OKTOBER 05 OKTOBER 06 OKTOBER 07 OKTOBER 08 OKTOBER 09 OKTOBER SOEP Spinaziesoep Bloemkoolsoep Juliennesoep Broccolisoep Knolseldersoep Kippensoep Minestrone Varkenslapje Schorseneren

Nadere informatie

De Zonnebloem menu November 2018

De Zonnebloem menu November 2018 De Zonnebloem menu November 2018 29 okt - 2 nov 5 nov - 9 nov 12 nov - 16 nov 19 nov - 23 nov 26 nov - 30 nov Courgettesoep Aardappelsoep Currysoep Paprikasoep Maandag Cordon bleu Gehaktballetjes Blinde

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Ma 01/05 Di 02/05 Knolseldersoep Kippenworst, wortelpuree Gebak /Qi Gong CENTRUMRAAD Spinaziesoep Spaghetti Bolognaise Vanillepudding Woe 03/05 Line Dance Qigong Champignonsoep Kalkoenlapje, pepersaus,

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

Maandmenu januari 2018

Maandmenu januari 2018 Maandmenu januari 2018 maag & darmsparend MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Levering maaltijden Levering maaltijden januari 2018 MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Weekmenu 7/01/2019 tot tot

Weekmenu 7/01/2019 tot tot Weekmenu 7/01/2019 tot tot 11/01/2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG 7/01/2019 8/01/2019 9/01/2019 10/01/2019 11/01/2019 [ Soep ] Aardappelsoep Groene Preisoep Soep van de dag Tomatensoep Erwtensoep

Nadere informatie

Menu augustus Woensdag 01/08. Witloofvelouté Balletjes in tomatensaus en fijne frieten Yoghurt met fruit Avond : Slaatje van perzik met tonijn

Menu augustus Woensdag 01/08. Witloofvelouté Balletjes in tomatensaus en fijne frieten Yoghurt met fruit Avond : Slaatje van perzik met tonijn Menu augustus 2018 Woensdag 01/08 Balletjes in tomatensaus en fijne frieten Avond : Slaatje van perzik met tonijn Donderdag 02/08 Wortelvelouté met gember Kipfilet met champignon, dragonsaus en rijst Vanillepudding

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag Andalousische soep. Minestrone Spaghetti bolognaise Geraspte kaas Zuiveldessert

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag Andalousische soep. Minestrone Spaghetti bolognaise Geraspte kaas Zuiveldessert Menu September 2012 10/09 14/09 Groentesoep Cordon bleu Bloemkool met Bechamel Natuuraardappelen 17/09 21/09 Duosoep wortel/pompoen kalkoenschnitzel Boontjes Naturrardappelen 24/09 28/09 Minestrone Kiprolletjes

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Woe 01/02 Line Dance Qigong Courgettesoep Gebakken kippenbil, champign.saus, frietjes Fruit PANNENKOEKEN SJOELEN JUWELENMIDDAG Do 02/02 Seniorobics Rust Roest Tomatensoep Blinde vink, bloemkool, aardappelen

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Preisoep Minestrone Tomatensoep Lentesoep. Kipfilet met appelmoes & natuuraardappelen

MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Preisoep Minestrone Tomatensoep Lentesoep. Kipfilet met appelmoes & natuuraardappelen Menu april 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG Minestrone Lentesoep 15-19 april Balletjes in tomatensaus met preistoemp (of frietjes*) Kipfilet met appelmoes Spaghetti Bolognaise Kipfilet met gemengde

Nadere informatie

Menu november Menu November 2018

Menu november Menu November 2018 Menu november 2018 05.Nov 06.Nov 07.Nov 08.Nov 09.Nov Groentensoep Broccolisoep Groentensoep Tomatensoep Wortelsoep Cordon bleu Vol au vent Parmentierschotel Spaghetti Hamburger Bruine saus Bolognaisesaus

Nadere informatie

Menu juni 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. 3-7 juni juni juni. Aardappelsoep Tomatensoep Kervelsoep

Menu juni 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. 3-7 juni juni juni. Aardappelsoep Tomatensoep Kervelsoep Menu juni 2013 Aardappelsoep Kervelsoep 3-7 juni Facultatieve vrije dag, geen school Cordon bleu met prei in witte saus Braadworst met stamppot van witte en groene kool Visbrochette met spinaziepuree en

Nadere informatie

Warme maaltijden van 5 februari 2018 tot en met 18 maart 2018 Pagina 1

Warme maaltijden van 5 februari 2018 tot en met 18 maart 2018 Pagina 1 05 februari 06 februari 07 februari 08 februari 09 februari 10 februari 11 februari Pompoensoep Schnitzel met ajuin Savooikool gestoofd Preisoep Lamsepigram Erwtjes in boter met ajuin Speculoospudding

Nadere informatie

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND lente - week 1 19/03/2018 20/03/2018 21/03/2018 22/03/2018 23/03/2018 soep courgettesoep bloemkoolsoep kervelsoep met ballekes witloofsoep Provençaalse tomatensoep vleesbrood vleesjus, erwten & wortelen

Nadere informatie

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname van 3 menu s per levering.)

Nadere informatie

aanbod in Essen

aanbod in Essen www.essen.be/sport 2017 aanbod in Essen Inhoud 02 03 04 06 10 11 14 Welkom Wat is sportelen? Sportelactiviteiten vanuit gemeentebestuur Omnisport Tai chi Yoga Sporten met oma en opa Sportelactiviteiten

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/10/2018 tot 31/10/2018 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/10/2018 tot 31/10/2018 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l A p é t i t 01/10/2018 tot 31/10/2018 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft

Nadere informatie

Soep ERWTENSOEP ZACHTE KERRIESOEP RAPENSOEP PAPRIKASOEP CHAMPIGNONSOEP SELDERSOEP BLOEMKOOLSOEP GEBAKKEN KIPPENBOUT BROCCOLI ROOMSAUS FRIETJES

Soep ERWTENSOEP ZACHTE KERRIESOEP RAPENSOEP PAPRIKASOEP CHAMPIGNONSOEP SELDERSOEP BLOEMKOOLSOEP GEBAKKEN KIPPENBOUT BROCCOLI ROOMSAUS FRIETJES 28 december 2015 29 december 2015 30 december 2015 31 december 2015 1 januari 2016 2 januari 2016 3 januari 2016 Ontbijt SPECULOOSPASTA PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS MELKBROOD MET CHOCOLADE CONFITUUR MELKBROOD

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter April mei - juni Lente: De bloemetjes zetten zichzelf alweer buiten. Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u.tot 17.30u. De cafetaria

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Maandmenu maart 2016. Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart 2016. Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag Diabeet U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname van 3 menu

Nadere informatie

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 NIEUWJAARS MENU Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 WORTELSOEP TOMATENSOEP KIPPESOEP ERWTENSOEP KALKOENROLLADE BRAADWORST VOL-AU-VENT VARKENSLAPJE VLEESJUS BRAADJUS GEMENGDE SLA MOSTERDSAUS PRINCESSEBOONTJES

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu December 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/08/2019 tot 31/08/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 4

ACTIVITEITENKALENDER 4 4 Woe 01/11 Do 02/11 Seniorobics Rust Roest Tomatensoep Kalkoengebraad, champignonsaus, frietjes Gebak Spinaziesoep Gebraad, rode kool, aardappelen Fruit Vrij 03/11 Zijdeschilderen Spaans 7e jaar Za 04/11

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 17 OKTOBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 18 OKTOBER: Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 19 OKTOBER: Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/ /06/2011

MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/ /06/2011 MENU SOCIAAL RESTAURANT 30/05/2011 05/06/2011 30/05/2011 31/05/2011 01/06/2011 02/06/2011 03/06/2011 04/06/2011 05/06/2011 Groentesoep Kippensoep Bouillon Champignonsoep Minestrone Groentesoep Aspergesoep

Nadere informatie

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag Standaard U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname van 3 menu

Nadere informatie

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje

MENU. Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen Dessert: Koekje ZATERDAG 12 DECEMBER: MENU Seldersoep Kaasburger, erwtjes met spek en aardappelen ZONDAG 13 DECEMBER Ossenstaartsoep Rundsgebraad Bordelaise, witloof, aardappelnootjes MAANDAG 14 DECEMBER Pompoensoep Kalkoenlapje

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring februari 2017

Nieuws uit de Ring februari 2017 Nieuws uit de Ring 2017 Welkom in de Ring! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar. Je bent welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

*** Varkensworst (V) Wortelpuree x x Braadsaus *** Appelcakeje x x. Seldersoep. Varkensworst (V) Wortelpuree. Braadsaus.

*** Varkensworst (V) Wortelpuree x x Braadsaus *** Appelcakeje x x. Seldersoep. Varkensworst (V) Wortelpuree. Braadsaus. DATUM : maandag 7 januari 2019 MENU: Seldersoep Varkensworst (V) Wortelpuree Braadsaus Appelcakeje 12. zwaveldioide en sulfieten Seldersoep Varkensworst (V) Wortelpuree Braadsaus Appelcakeje DATUM : maandag

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring. November 2018

Nieuws uit de Ring. November 2018 Nieuws uit de Ring November 2018 Welkom in de Ring! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar. Je bent welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Januari--maart 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l A p é t i t 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu Oktober 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

WINTER 2 Maaltijden aan huis

WINTER 2 Maaltijden aan huis 15 februari 16 februari 17 februari 18 februari 19 februari 20 februari 21 februari Crepinette Spruiten Gebakken vis Mousseline saus Broccoli Speculoospudding Ajuinsoep Kalfsblanket Gestoofde wortelen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Ma 01/01 Di 02/01 Woe 03/01 Witloofsoep - Kalfsgebraad, champignonsaus, aard.nootjes - Gebak Wortelsoep - Blinde vink, boontjes, puree - griesmeelpud.m.caramel Line Dance Tuinkerssoep - kipfilet, sla,

Nadere informatie

Voorbije activiteiten

Voorbije activiteiten Nieuwsbrief 04.01.2019 Beste ouders, Het nieuwe jaar is ondertussen alweer bijna een week oud. Via deze weg wens ik u allen een gezond en voorspoedig 2019 toe. De batterijen van zowel leerlingen als leerkrachten

Nadere informatie

PASTINAAKSOEPJE MET GARNAAL

PASTINAAKSOEPJE MET GARNAAL Menu: WEEK VAN zondag 18/11/2018 tot zaterdag 24/11/2018 18/11 19/11 20/11 21/11 22/11 23/11 24/11 OOSTENDSE VISSOEP GEROOKTE FOREL TAPJESVLEES SEIZOENFRUIT PASTINAAKSOEPJE MET GARNAAL GOULASH PAPRIKA

Nadere informatie

Menu juni Vrijdag 01/06. Bloemkoolvelouté Gefrituurde pladijs met tartaarsaus, knolseldersla en aardappelen Assortiment van vers fruit

Menu juni Vrijdag 01/06. Bloemkoolvelouté Gefrituurde pladijs met tartaarsaus, knolseldersla en aardappelen Assortiment van vers fruit Menu juni 2018 Vrijdag 01/06 Gefrituurde pladijs met tartaarsaus, knolseldersla en aardappelen Avond: Sla van gegrilde kip en parmezaan Zaterdag 02/06 Varkenswangetjes met parika en rode wijn, aardappelen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Zo 1/10 Broccoliroomsoep - Kalkoencordon bleu, champignonsaus, rosties - Fruityoghurt Ma 2/10 Yoga Di 3/10 Wortelsoep - Boerenbraadworst, erwtjes, aardappelen - fruit voor beginners VFG Boccia + Sjoelen

Nadere informatie

Weekmenu 2/09/2019 tot

Weekmenu 2/09/2019 tot Weekmenu 2/09/2019 tot 6/09/2019 2/09/2019 3/09/2019 5/09/2019 6/09/2019 Aardappelsoep Groene Preisoep Tomatensoep Wortelsoep Selderij,Gluten,(tarwe),Eieren, Selderij Selderij Eieren 47 kcal 197 kj 55

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 4

ACTIVITEITENKALENDER 4 4 Woe 01/05 Do 02/05 Seniorobics Rust Roest Seldersoep Varkensstoofpot, tomatensalade, frietjes Gebak Portugese soep Kippenvink, boterboontjes, aardappelen Fruit DESSERTMIDDAG ZIJDESCHILDEREN Vrij 03/05

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM Dienstencentrum De Waaier Dorpsstraat 111, Koningshooikt Dienstencentrum Rosmolen Pettendonk 37/, Lier Antennepunt De Komeet Eeuwfeestlaan 183, Lier Wil je in een leuke sfeer

Nadere informatie

De Zonnebloem menu Oktober 2018

De Zonnebloem menu Oktober 2018 De Zonnebloem menu Oktober 2018 1 okt - 5 okt 8 okt - 12 okt 15 okt - 19 okt 22 okt - 26 okt 29 okt - 2 nov Brunoisesoep Venkelsoep Groentesoep met vermicelli Bonensoep Maandag Kalkoensteak Gehaktballetjes

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4)

Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4) Week 42(13/10-17/10)-48(24/11-28/11)-2(05/1-09/1)-8(16/2-20/2)Krokusverlof-14(30/3-3/4) M0001 Standaard menu Vegetarische menu Alternatieve menu Maandag Tuinkerssoep Tuinkerssoep Kip in milde curry-appelsaus

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Zo 01/04 Ma 02/04 Di 03/04 Woe 04/04 Wortelsoep Kalkoenrollade, zoetzure saus, wafeltjes Fruityoghurt ONTBIJT (zie verder in boekje) Aspergesoep Kipbrochette, champignonsaus, kroketten Gebak Kippensoep

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/09/2019 tot 30/09/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/09/2019 tot 30/09/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/09/2019 tot 30/09/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

Soep Tomatensoep Chinese currysoep Broccolisoep Paprikasoep (1, 9) (1, 2, 4, 5, 9, 11) (1, 9) (1, 9)

Soep Tomatensoep Chinese currysoep Broccolisoep Paprikasoep (1, 9) (1, 2, 4, 5, 9, 11) (1, 9) (1, 9) Week van 4 september 2017 tot 8 september 2017 Soep Tomatensoep Chinese currysoep Broccolisoep Paprikasoep (1, 9) (1, 2, 4, 5, 9, 11) (1, 9) (1, 9) Eiwit 1 Cordon bleu Zwitserse schijf Kipfilet Vispannetje

Nadere informatie

SCHOLEN WEEKMENU A. Week 42(12/10-16/10)-48(23/11-27/11)-1(04/1-08/1)-7(15/2-19/2)-13(28/3-1/4)Paasvakantie

SCHOLEN WEEKMENU A. Week 42(12/10-16/10)-48(23/11-27/11)-1(04/1-08/1)-7(15/2-19/2)-13(28/3-1/4)Paasvakantie SCHOLEN WEEKMENU A Week 42(12/10-16/10)-48(23/11-27/11)-1(04/1-08/1)-7(15/2-19/2)-13(28/3-1/4)Paasvakantie M0001 Standaard menu Vegetarische menu Alternatieve menu Maandag Linzensoep Linzensoep Kip in

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Za 01/12 Zo 02/12 Ma 03/12 Geheugentraining Yoga Frans Di 04/12 Bloemkoolsoep Krokante kip/appel/brie, wortelen, aard. IJsroom Aspergesoep Pavé, champignonsaus, kroketten Caramelpudding Kervelsoep Worst

Nadere informatie

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag Maag & Darmsparend U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname

Nadere informatie

MENU AUGUSTUS 2016. Dinsdag 02/08 Paprikavelouté Gestoomde koolvis met prei, dijonnaisesaus en aardappelpuree Assortiment van vers fruit

MENU AUGUSTUS 2016. Dinsdag 02/08 Paprikavelouté Gestoomde koolvis met prei, dijonnaisesaus en aardappelpuree Assortiment van vers fruit MENU AUGUSTUS 2016 Maandag 01/08 Vichyssoise van bloemkool Vleesbrood met krieken en natuuraardappelen Aardbeientaart Dinsdag 02/08 Paprikavelouté Gestoomde koolvis met prei, dijonnaisesaus en aardappelpuree

Nadere informatie

De Vlamme. Nieuwsbrief NOVEMBER 2016

De Vlamme. Nieuwsbrief NOVEMBER 2016 - De Vlamme Nieuwsbrief NOVEMBER 2016 Voorwoord Beste lezer, Naar aanleiding van de nationale dierendag kwamen er in de maand oktober een aantal dieren langs in De Vierboete. Naast het meest geliefde huisdier

Nadere informatie

Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD

Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD 31 juli 2017 1 augustus 2017 2 augustus 2017 3 augustus 2017 4 augustus 2017 5 augustus 2017 6 augustus 2017 Ontbijt SPECULAAS PERENSIROOP CHOCO SMEERKAAS PEPERKOEK CONFITUUR MELKBROOD Soep WORTELSOEP

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Do 01/02 Seniorobics Rust Roest Tomatensoep Blinde vink, bloemkool, aard. Gebak DESSERTENMIDDAG ZIJDESCHILDEREN PRESENTATIE CC De Kaekelaer: Sandra Bekkari Vrij 02/02 Zijdeschilderen Spaans 7e jaar Za

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Za 01/07 Zo 02/07 Ma 03/07 Di 04/07 Woe 05/07 Do 06/07 Champignonsoep Gehaktballetjes, selder i/tomatensaus, aard. Ys Minestrone Lamsburger, champignonsaus, aard.nootjes Koekje Kippensoep Kalkoenschnitzel,

Nadere informatie

Weekmenu 29/04/2019 tot

Weekmenu 29/04/2019 tot Weekmenu 29/04/2019 tot 3/05/2019 29/04/2019 30/04/2019 2/05/2019 3/05/2019 Aardappelsoep Groene Preisoep Tomatensoep Erwtensoep Selderij,Gluten,(tarwe),Ei Selderij Selderij Selderij,Gluten,(tarwe) 47

Nadere informatie

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april

LUNCHMENU. 1 april 7 april. maandag 1 april. dinsdag 2 april. Woensdag 3 april 1 april 7 april maandag 1 april groentesoep Ardeens gebraad jagersaus gegrilde groenten aardappel in de schil Vanille mousse dinsdag 2 april Bloemkoolsoep Spaghetti carbonara geraspte kaas Chocolade pudding

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Di 02/04 Ma 01/04 Yoga Frans Tomatensoep, balletje Kippenbil, Robertsaus, perzik, aardappelschijfjes Fruit voor beginners VFG Boccia + Sjoelen Schilder- en tekenatelier Spaans 6e jaar BOODSCHAPPENTAXI:

Nadere informatie

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal.

Ontbijt. Middagmaal. avondmaal. Ontbijt. Middagmaal. Varkentong in mosterdvinaigrette 01-12-15 DINSDAG 05-12-15 ZATERDAG smeerkaas. Avondmaal. 03-12-15 DONDERDAG Bloemkoolsoep Rodenbachgebraad- wortelengekookte aardappelen Vers fruit Gerookte sprotfilets 30-11-15 MAANDAG 04-12-15 VRIJDAG Perenstroop Preisoep Braadworst mosterdsaus Hutsepot op

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG 29/04/ /04/2019 1/05/2019 2/05/2019 3/05/2019

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG 29/04/ /04/2019 1/05/2019 2/05/2019 3/05/2019 Weekmenu 29/04/2019 tot 3/05/2019 29/04/2019 30/04/2019 1/05/2019 2/05/2019 3/05/2019 Aardappelsoep Groene Preisoep Feestdag Tomatensoep Erwtensoep Selderij,Gluten,(tarwe),Eieren, Selderij 0 Selderij Selderij,Gluten,(tarwe)

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Za 01/09 Komkommersoep Hamrolletjes, witloof, kaassaus, puree Roomijs Slasoep Cordon bleu, aardappelwafeltjes, saus op oma s wijze Zo 02/09 Chocoladepudding Ma 03/09 Yoga Di 04/09 Currysoep Waterzooi

Nadere informatie

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 WORTELSOEP TOMATENSOEP KNOLSELDERSOEP KIPPESOEP ERWTENSOEP KALKOENROLLADE BRAADWORST KALFSBURGER VOL-AU-VENT VARKENSLAPJE VLEESJUS BRAADJUS VLEESJUS BORDELAISE GEMENGDE SLA

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Menu week 51. maandag 14 december 2015 Menu 1 Menu 2 Koude schotel Pompoensoep. dinsdag 15 december 2015 Groentesoep met balletjes

Menu week 51. maandag 14 december 2015 Menu 1 Menu 2 Koude schotel Pompoensoep. dinsdag 15 december 2015 Groentesoep met balletjes Menu week 51 maandag 14 december 2015 Pompoensoep Blinde Vink Gepaneerde Tanagra Tartaar Gestode Romanesco bloemkool Tomaat met vinaigrette Gebakken aardappelpartjes dinsdag 15 december 2015 Groentesoep

Nadere informatie