De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen"

Transcriptie

1 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen BELGIE P.B ESSEN 1 BC P Tel: De Gasthuiskrant Maandblad september 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind Essen Afgiftekantoor : 2910 Essen 1

2

3 Op 1 februari 2012 opende het lokaal dienstencentrum t Gasthuis in de Nollekensstraat 5 in Essen. Wij willen u graag een woordje uitleg geven over het dienstencentrum. WAT IS EEN DIENSTENCENTRUM? Een dienstencentrum is een ontmoetingsplaats. Alle werkdagen tussen 10 uur en half 5 is onze grote ontmoetingszaal geopend. U kan er iets drinken in de cafetaria, u kan er de krant lezen, u kan er kaarten of gezelschapsspelletjes spelen, u kan er biljarten, en vooral: u kan er in een ongedwongen sfeer andere mensen ontmoeten. We houden de prijzen van onze consumpties laag. Om 12 uur wordt een warme maaltijd geserveerd. Elke werkdag kan u terecht voor een warme maaltijd. De praktische informatie hiervoor en de maandmenu vindt u verder in dit maandblad. In het dienstencentrum worden activiteiten georganiseerd. Elke maand maken we ook onze agenda bekend. In ons dienstencentrum worden zowel vormingsactiviteiten als ontspanningsactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Indien er een kostenbijdrage wordt gevraagd, weet u dat vooraf. Wij proberen ons programma gratis of tegen een lage kostprijs aan te bieden. De Kobiecheques van het gemeentebestuur van Essen kunnen gebruikt worden. U kan er terecht voor informatie. Tijdens de openingsuren kan u bij de seniorenconsulente, Josée Van Dooren, en de centrumleider, Kathleen De bruyn, terecht voor informatie. Wij zoeken antwoorden op al uw vragen. Verder zal er ook maandelijks een informatienamiddag georganiseerd worden rond één specifiek thema. Het dienstencentrum besteedt bijzondere aandacht aan mensen in een zorgsituatie. Daarom zijn er verschillende diensten aanwezig. vzw Handicar, de Minder Mobielen Centrale en de boodschappendienst zijn daarom ook gehuisvest in het lokaal dienstencentrum. Het vervoer van en naar het dienstencentrum, en ook alle ander vervoer binnen en buiten de gemeente, kan hier aangevraagd worden. Het ocmw houdt op regelmatige tijdstippen consultatie voor haar thuisdiensten. U kan nu dus ook in het dienstencentrum terecht voor de aanvraag van een poetsvrouw, een warme maaltijd aan huis, of een personenalarmsysteem.

4 WIE WERKT ER IN HET DIENSTENCENTRUM? In het dienstencentrum wordt het vast personeel aangevuld met de vele helpende handen van de vrijwilligers. Wij hebben vrijwilligers voor de cafetaria en het restaurant, maar ook voor het leiden van activiteiten (wandelen, biljart, spelletjes, PC-cursus, ). Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een engagement kan op wekelijkse basis zijn, of 1 x per maand, of enkel bij drukke activiteiten. Wij bespreken samen wat voor u de mogelijkheden zijn. Het werk van onze vrijwilligers draagt enorm bij aan het welslagen van het dienstencentrum. We zijn hen hiervoor dankbaar. WELKOM In dienstencentrum t Gasthuis is iedereen welkom, ongeacht hun filosofische, politieke en religieuze overtuiging. Huisvrouwen, werkenden, werkzoekenden, gepensioneerden, studenten, andersvaliden, kortom iedereen is welkom voor een lekkere koffie of een frisse pint, tijdens onze informatie-sessie of een ontspanningsactiviteit. Dit tijdschrift kan u per mail bezorgd worden. Stuur hiervoor een naar : Josee.vandoren@essen.be T-play van de jeugddienst kwam bij ons op bezoek om cupcakes te versieren en juwelen te maken, alle tieners en senioren genoten zichtbaar! Dank aan de jeugddienst.

5 ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2012 HET DIENSTENCENTRUM BREIDT HAAR DIENSTVERLENING UIT: oproep aan een zelfstandige pedicure en een voedingsconsulent(e) Het dienstencentrum heeft aandacht voor mensen in een zorgsituatie en organiseert daarom een aantal diensten in t Gasthuis. Voor de aanvraag van een poetsvrouw, een maaltijd aan huis, of een personenalarmsysteem kun je al langer terecht op maandagvoormiddag en woensdagvoormiddag. Om aangepast vervoer te vragen, kun je heel de week langskomen bij vzw Handicar. Het ocmw wil deze dienstverlening uitbreiden en hulp bieden bij activiteiten van het dagelijks leven die gericht zijn op hygiënische zorg. We willen in het centrum individuele consultaties voor pedicure en voedingsadvies organiseren. We zoeken daarom een zelfstandige pedicure en een zelfstandige voedingsconsulent(e). Beiden kunnen op een vast moment in het dienstencentrum de bezoekers de meest gepaste hulp geven. De voorwaarden van de samenwerking zijn beschreven in een ontwerp-overeenkomst. Kandidaten kunnen vanaf 1 september meer informatie krijgen bij de centrumleider Kathleen De bruyn. Zij kunnen dan bij haar ook deze ontwerp-overeenkomst aanvragen. De kandidaturen moeten toekomen op het ocmw, Kerkeneind 1, 2910 Essen voor 1 oktober Nadien zal de Raad voor Maatschappelijk Welzijn de opdracht toewijzen. De pedicure en de diëtist(e) zullen op afspraak werken. Zodra de bewoners van de gemeente Essen zich kunnen aanmelden voor een consultatie, berichten wij hierover in de Gasthuiskrant. ACTIVITEITEN SEPTEMBER 2012 STOELTURNEN op maandag om 14u00: oproep aan deelnemers Vanaf september willen we starten met een wekelijks uurtje stoelturnen. Tijdens stoelturnen doe je eenvoudige turnoefeningen terwijl je op je stoel zit. Je hebt geen specifieke conditie nodig, met een goede dosis enthousiasme kan je alle oefeningen meedoen. Zo blijf je lichamelijk in vorm en zorg je voor een goede gezondheid. Deze sessies staat open voor alle 55-plussers, en zeker ook voor minder mobiele mensen. Een ervaren lesgever zorgt voor de begeleiding. Wij vragen om vooraf in te schrijven, de groep moet uit minstens 5 personen bestaan. We vragen een bijdrage van 1,50 per sessie, ter plaatse te betalen. REGIONAAL PRAATCAFE DEMENTIE Noorderlicht op dinsdag 4 september om 19u00 LDC De Groten Uitleg, Kerkeneind 20 in Kalmthout Driemaandelijkse bijeenkomst voor familieleden en mantelzorgers van personen met dementie. Elk café krijgt een thema, hierover wordt een deskundige geïnterviewd. Er komt ook telkens een mantelzorger vertellen vanuit zijn ervaringen in de zorg voor een persoon met dementie. De bezoekers aan dit praatcafé kunnen al hun vragen stellen aan de deskundige, aan de mantelzorger, en aan elkaar.

6 Het thema van deze bijeenkomst is pijn. Hoe beleeft de persoon met dementie pijn? Wat weten we daarvan? Hoe herkennen we pijn? Wat als de persoon met dementie niet meer in staat is de pijn uit te drukken? CENTRUMRAAD op donderdag 6 september om 10u00 We houden onze tweede bijeenkomst van de centrumraad. Leden van de seniorenraad, individuele bezoekers en vrijwilligers kunnen hier voorstellen doen voor de toekomstige werking van het dienstencentrum. Wil je ook deelnemen aan deze vergadering, neem dan contact op met Kathleen De bruyn, centrumleider. INFOPUNT DEMENTIE op donderdag 6 september om 10u00 Ook deze maand komt dhr. Jules Van der Flaas, directeur van woon- en zorgcentrum De Bijster zitdag houden in ons dienstencentrum. U kan bij hem langskomen voor een vrijblijvend gesprek omtrent dementie. Het kan daarbij gaan om zowel informatieve, praktische of financiële vragen. Dhr. Van der Flaas kan u ontvangen in de spreekkamer van het dienstencentrum, zodat de privacy gerespecteerd wordt. OPEN MONUMENTENDAG op zondag 9 september A / Orgelconcert in kerk Horendonk 15u00 Het klein viervoets barokorgel in de kerk van Horendonk is één van de vijf erkende monumenten in essen. Het werd in 1920 aangekocht door de parochie Horendonk. Met monumentendag kan u komen luisteren naar een klassiek samenspel van orgel en barokhobo. Er wordt ook voor beeld gezorgd: het optreden wordt namelijk geprojecteerd op een groot scherm. Na afloop kan u het orgel bezichtigen. B / Gerard Meeusen museum in het gemeentehuis open van 11u00 tot 17u00 Ook het Gerard Meeusen museum, op de zolder van het gemeentehuis, opent zijn deuren. Kom een kijkje nemen in de wereld van toen. In de boerenkeuken en het schooltje zullen sprookjes en gedichten voorgelezen worden. In de raadszaal van het gemeentehuis kan u oude films en postkaarten bekijken. INFO-SESSIE SAMEN OP WEG NAAR GOEDKOPERE GROENE ENERGIE op maandag 10 september om 13u30 Van 18 juni tot 25 september 2012 kan je als inwoner van de provincie Antwerpen opnieuw vrijblijvend intekenen op een groepsaankoop 100 % groene stroom en gas. Door gezamenlijk energie aan te kopen, kan er bij de energieleverancier een goedkopere prijs worden bedongen. Zo bespaar je op je energiekosten én draag je bij aan een beter milieu en een groenere toekomst. Jezelf inschrijven voor deze groepsaankoop verplicht je nog niet tot het overstappen naar de winnende leverancier. Dat doe je van 26 september tot 11 november 2012 wanneer je akkoord gaat met een persoonlijk voorstel.

7 Het gemeentebestuur organiseert informatiesessies over deze groepsaankoop: een eerste keer op maandagavond 27 augustus in het parochiecentrum Van Essen-Statie, de tweede sessie zal doorgaan in ons dienstencentrum op maandag 10 september 2012 in de namiddag. Een medewerker van de provincie zal de campagne toelichten. Wanneer u uw energiefactuur meebrengt (laatste jaarafrekening), kan u ter plaatse intekenen. OEFENEN MET DE STEMCOMPUTERS vanaf dinsdag 11 september De provincie- en gemeenteraadsverkiezingen zullen doorgaan op 14 oktober Ook dit keer zal er in Essen weer elektronisch gestemd worden. Vanaf dinsdag 11 september zullen er in het dienstencentrum stemcomputers opgesteld staan. Bezoekers kunnen altijd komen oefenen op deze computers. WILDBREIEN op donderdag 13 september om 13u30 In t Gasthuis zijn we al volop aan het wildbreien. Zo werken we mee aan het grote kunstproject Colours of Africa dat in het voorjaar van 2013 zal gehouden worden op verschillende plaatsen in de gemeente. We breien lapjes en sjaals waarmee de straten in de omgeving van de 5 expositieruimten versierd zullen worden. Iedereen kan nog steeds alle soorten wol binnenbrengen in het dienstencentrum. Alle bezoekers van het dienstencentrum kunnen op eender welk moment mee-breien, het brei-werk ligt op u te wachten in onze ontmoetingsruimte. WIJ ZOEKEN B R E I W O L IN FELLE KLEUREN!!!!! Op donderdag 13 september komt Laura Liebenberg, één van de deelnemende kunstenaars, meebreien tijdens de wekelijkse handwerknamiddag. Het is de uitgelezen kans om al uw vragen te stellen over heel dit project: wie zijn de kunstenaars, wat gebeurt er nadien met de kunstwerken en met de brei-werk, VRIJDAG 14 SEPTEMBER IS LDC T GASTHUIS GESLOTEN We zijn niet alleen bekommerd om de goede gezondheid van onze bezoekers, ook ons personeel houden we graag in top-conditie. Daarom kunnen zij vandaag deelnemen aan de sportdag voor het OCMW en gemeentepersoneel. t Gasthuis is daarom gesloten.

8 INTERNATIONALE SAMENWERKING: oproep aan kandidaten voor bijeenkomst op dinsdag 18 september om 10u00 De vriendschapsbanden tussen de gemeentebesturen van Essen en Zilina in Slovakije bestaan sedert In 2013 willen beide gemeenten samen met nog 3 andere gemeenten: Kikinda in Servië, Nanterre en Frankrijk en Bielsko-Biala in Polen samenwerken rond het seniorenbeleid. Hiervoor worden van alle deelnemende gemeenten senioren en beleidsmensen samengebracht om kennis te maken met elkaars seniorenbeleid, om te leren van elkaars ervaringen en om ideeën op te doen. Het gemeentebestuur is daarom op zoek naar 7 senioren die bereid zijn hieraan mee te werken, die hun visie op het seniorenbeleid willen verdedigen, en die open staan voor een uitwisseling van ideeën. Het project zal 3 keren 3 dagen duren: in februari en augustus 2013 gaat de groep naar Zilina, een derde bijeenkomst zal doorgaan in één van de andere deelnemende gemeenten. Om hierover meer uitleg te geven nodigt het gemeentebestuur geïnteresseerde senioren uit op dinsdag 18 september in t Gasthuis. Het project zal dan voorgesteld worden en kandidaat-deelnemers kunnen er hun vragen stellen. CURSUS FIT IN JE HOOFD op vrijdag 21 september, 28 september en 5 oktober om 9u30: oproep aan deelnemers We organiseren een vorming rond geestelijke gezondheid bij senioren. De inschrijvingen lopen als een trein, dus snel zijn is de boodschap. In de eerste workshop leer je meer over gezond en gelukkig ouder worden, in de tweede les ontspannen we lichaam en geest met behulp van humor en in de laatste bijeenkomst zoeken we praktische toepassingen bij de 10 tips Fit in je hoofd. Inschrijven kan tot 13 september in het dienstencentrum. We vragen 10 euro waarborg, die krijg je terug op het einde van de lessenreeks. VERENIGINGENMARKT op zondag 23 september van 13u00 tot 18u00 omgeving zwembad Wie zijn ze? Wat doen ze? Wie kan er terecht? Wat kost het? Bij het begin van het werkingsjaar stellen meer dan 30 verenigingen zichzelf voor op de verenigingenmarkt. U krijgt antwoorden op uw vragen, kan inschrijven voor een activiteit, of u kan gewoon eens komen kijken. Met twee podia, demonstraties, een Place du Tertre en straatanimatie belooft het een gezellige namiddag te worden. INFO-SESSIE DE VLIEGENDE AMBTENAAR op maandag 24 september om 13u30 Sedert enkele jaren heeft de dienst Burgerzaken van de gemeente een Vliegende Ambtenaar. Hij komt aan huis bij inwoners van onze gemeente die moeilijk zelf op het gemeentehuis geraken. We hebben vernomen dat er nog heel wat vragen zijn over deze dienstverlening: wie mag er beroep op doen? Wat kan je hem vragen? Hoe regel ik dan een pasfoto voor mijn identiteitskaart? Kost deze service geld? Om een antwoord te krijgen op alle vragen, hebben we de Vliegende Ambtenaar uitgenodigd. Hij zal langskomen op maandag 24 september as om 13u30 in de grote ontmoetingszaal. Iedereen is van harte welkom.

9 NAMIDDAG MET ACCORDEON-MUZIEK op dinsdag 25 september vanaf 14u00 Wij verwelkomen mevr. Irma Notenboom. Zij woont in WZC Sint- Michaël en speelt prachtig op de accordeon. Zij brengt een programma van bekende liedjes die we samen kunnen mee-zingen. We hopen op veel publiek om er een gezellige namiddag van te maken. Iedereen welkom! ATELIER VOOR ANDERSVALIDEN: BINGO op woensdag 26 september om uur Deze maand komen de andersvaliden samen om bingo te spelen. Iedere deelnemer krijgt een unieke speelkaart en kan hierop de uitgelote nummers wegstrepen. Wie het eerst een hele rij heeft weggestreept, roept luid BINGO en heeft een prijs gewonnen! Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden in t Gasthuis. CURSUS BLOEMSCHIKKEN 1 e workshop op 11 oktober Twee enthousiaste vrijwilligers starten met een cursus Bloemschikken de basistechnieken. De 1 e workshop van de cursus heeft plaats op donderdag 11 oktober te 13u30. Deelnemers hoeven nog geen ervaring te hebben met bloemschikken, we leren immers een boeket binden, een krans maken,.. We vragen geen kostenbijdrage, maar de deelnemers moeten zelf hun materiaal meebrengen. Zo krijgen we verschillende materialen samen, en zien we hoe we hiermee aan de slag kunnen gaan. We vragen om vooraf in te schrijven, op dat moment krijg je de materiaallijst voor de volgende les. Graag inschrijven voor 1 oktober. VASTE ACTIVITEITEN BILJART-LES op maandag en woensdag van 10u00 tot 12u00 Onze vrijwilliger geeft nog steeds twee maal per week biljart-les. Aspirant-biljarters krijgen tips en ze kunnen hun techniek komen oefenen. De lessen duren van 10 tot 12 uur, het is gratis en je hoeft niet vooraf in te schrijven. GEZELSCHAPSSPELEN op maandagnamiddag om 13u30 Wie zin heeft in gezelschapsspelen en op zoek is naar speelpartners, kan op maandagnamiddag langskomen voor onze spelletjesnamiddag. Na een zomerstop zullen we in september hiervoor 2 x samenkomen: op 3 september spelen we scrabble en op 17 september spelen we rummicub. U wordt onthaal d door een vrijwilliger, vooraf inschrijven is niet nodig. SENIORENZWEMMEN op woensdag van 10u30 tot 11u15 zwembad De Vennen Elke woensdagvoormiddag is zwembad De Vennen gereserveerd voor de senioren. U betaalt 1 per zwembeurt. Wanneer u een 10-beurtenkaart koopt, betaalt u slechts 8,50. Wij vermelden hier ook graag dat elke dinsdag tussen 10u00 en 11u00 het zwembad gereserveerd is voor vrouwen. Voor het vrouwenuur gelden dezelfde tarieven.

10 NAALD EN DRAAD op donderdagnamiddag om 13u30 Gezellig samen handwerken: breien, haken, naaien, voor elk wat wils. En natuurlijk ondertussen gezellig buurten en misschien ook iets nieuws leren van een andere deelnemer. Op donderdagnamiddag komen de cre-bea s samen in de grote ontmoetingszaal. Iedereen is welkom en brengt haar eigen handwerkje mee. Een vrijwilliger zorgt voor het onthaal. Vooraf aanmelden in niet nodig. KAARTEN op vrijdagnamiddag om 13u30 Elke vrijdagnamiddag kan je langskomen om te kaarten. De eerste tafel is al ingenomen, maar we verwachten nog meer kaarters. Je kiest onderling welk spel je wil spelen. Kom ook en word kampioen van de dag! Iedereen is welkom, vooraf inschrijven is niet nodig. GEZONDE WANDELINGEN op vrijdag 14 en vrijdag 28 september om 13u30 Tweemaal per maand vertrekken de wandelaars aan het terras van het dienstencentrum. Er wordt in twee groepjes gewandeld: je kiest voor de korte wandeling van 2 kilometer, of voor de langere wandeling van 7 kilometer. Iedereen is welkom, vooraf inschrijven is niet nodig. OMNISPORT op vrijdag van 14u30 tot 15u30 - Heuvelhal Elke vrijdagnamiddag sporten de senioren in de Heuvelhal onder begeleiding van een professionele lesgever. Deelnemen kost 1,25. U dient vooraf een deelnameticket aan te kopen bij de sportdienst in het gemeentehuis. CURSUS INITIATIE PC VOOR SENIOREN : oproep aan deelnemers Voor de derde keer dit jaar willen we de cursus organiseren. In 7 lessen krijg je de basis aangeleerd om te werken met de computer: hoe maak je teksten, hoe werkt het internet, hoe stuur ik een mail. De initiatie is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de computer. De lessen gaan door in de Hoofdbibliotheek, Stationsstraat 23, telkens op maandag van 16u00 tot 18u00. De kostenbijdrage is 20 euro. Kandidaten kunnen zich inschrijven in t Gasthuis. Zodra we 7 deelnemers hebben, kan de cursus van start gaan. Sfeerbeelden uit t Gasthuis.

11 ACTIVITEITENKALENDER september 2012 Maandag 3 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 13u30 gezelschapsspel: Scrabble 14u00 stoelturnen Dinsdag 4 september 13u30 Naald en Draad : vrij handwerken 19u00 praatcafé dementie in LDC Kalmthout Woensdag 5 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 10u30 seniorenzwemmen in De Vennen Donderdag 6 september 10u00 centrumraad 10u00 info-punt dementie met Jules Van der Flaas van WZC De Bijster 13u30 Naald en Draad : vrij handwerken en brei-café Vrijdag 7 september 13u30 kaartnamiddag 14u30 Omni-sport in de Heuvelhal

12 Maandag 10 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 13u30 info-sessie Samen goedkopere groene energie 14u00 stoelturnen Dinsdag 11 september 13u30 vrij handwerken 14u00 vanaf nu kan je oefenen met de stem computers Woensdag 12 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 10u30 seniorenzwemmen in De Vennen Donderdag 13 september 13u30 Naald en Draad : vrij handwerken en brei-café met Laura Liebenberg kunstenares Colours of Africa Vrijdag 14 september Maandag 17 september t Gasthuis is gesloten wegens sportdag voor het OCMW en gemeentepersoneel 13u30 gezonde wandeling vertrek terras LDC 14u30 Omni-sport in de Heuvelhal 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 13u30 gezelschapsspel: Rummicub 14u00 stoelturnen

13 Dinsdag 18 september 10u00 bijeenkomst samenwerking Zilina - Slovakije Woensdag 19 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 10u30 seniorenzwemmen in De Vennen Donderdag 20 september 9u30 Seniorenraad 13u30 Naald en Draad : vrij handwerken en brei-café Vrijdag 21 september 9u30 vorming Fit in je hoofd eerste sessie 13u30 kaartnamiddag 14u30 Omni-sport in de Heuvelhal

14 Maandag 24 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 13u30 info-sessie De Vliegende Ambtenaar 14u00 stoelturnen Dinsdag 25 september 14u00 namiddag met live-accordeon-muziek Woensdag 26 september 10u00 biljart oefenstonde 10u00 consultatie ocmw-thuisdiensten 10u30 seniorenzwemmen in De Vennen 14u00 atelier voor andersvaliden: bingo Donderdag 27 september 13u30 Naald en Draad : vrij handwerk en brei-café Vrijdag 28 september 9u30 vorming Fit in je hoofd tweede sessie 13u30 gezonde wandeling vertrek terras LDC 13u30 kaartnamiddag 14u30 Omni-sport in de Heuvelhal

15 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag groentesoep ham rolletje witloof kaassaus puree chocoladepudding 3 september 10 september aardappelsoep hespenspek vleessaus wortelstamppot vanillepudding 17 september aardappelsoep hespenspek vleessaus wortelstamppot vanillepudding 24 september waterkerssoep kippenschnitzel vleessaus boterboontjes aardappelpuree vanillepudding 4 september spinaziesoep varkensgebraad vleessaus wortelschijfjes natuuraardappelen yoghurt met suiker 11 september groenten velouté gevulde tomaat kruidig gehakt tomatensaus met fijne groentjes aardappelen - vanilleyoghurt 18 september minestrone kippenfilet dragonsaus ramanesco groenten gebakken aardappelen rijstpap knolseldersoep kalfsburger vleessaus andijvie in room aardappelen chocomousse 25 september 5 september ajuinsoep koninginnenhapje gemengde sla - friet ijsroom 12 september bloemkoolsoep oosterse wokschotel met kip en chinese groenten friet ijsroom 19 september courgettensoep stoofvlees op vlaamse wijze herfstslaatje friet mokkapudding 26 september aspergesoep hongaarse goulash herfstslaatje friet pudding met hagelslag 6 september portugese soep vogelnestje selder in tomatensaus aardappelpuree platte kaas fruit 13 september madrileense consommé blinde vink vleessaus zomerstamppot fruityoghurt preisoep spaghetti bolognaise gemalen kaas fruityoghurt 20 september 27 september seldersoep chipollata vleessaus bloemkool in bechamel aardappelen fruityoghurt 7 september preisoep kaapse heek dugleresaus met asperges en tomatenstukjes puree verse fruitsla 14 september sportdag personeel we zijn gesloten 21 september tomatensoep gepaneerde kabeljauwfilet tartaarsaus waterkerspuree fruitsla 28 september groentenbouillon oostends vispannetje met mosseltjes-garnaal fijne groentjes peterseliepuree verse fruitsla MENU SEPTEMBER

16 Rimpelrock was enorm!! Op 11 augustus waren 74 Essense senioren te gast op de festivalweide van Hasselt voor het programma van RIMPELROCK. Door het gemeentebestuur werden 2 autocars ingelegd om de festivalgangers naar Hasselt te brengen. Luc Steeno, Christoff, Will Tura, The Hollies, Tom Jones en Marco Borsato deden de weide swingen. En of onze senioren zich geammuseerd hebben? Daar zijn we zeker van! Verloren voorwerp: één van de deelnemers heeft een campingstoeltje van iemand anders per ongeluk meegenomen. In t Gasthuis is een zwart stoeltje binnengebracht. De eigenaar hiervan kan het ophalen en het andere stoeltje inleveren.

17 Sociaal restaurant Het restaurant biedt maaltijden aan van maandag tot vrijdag aan de prijs van 6 euro voor geregistreerde bezoekers. De maaltijden moeten op voorhand besteld worden. Elke week op donderdag om 12u sluiten we de reservaties af voor de volgende week. Maaltijdbonnen kunnen alle dagen aangekocht worden van 10u00 tot 12u00. Het menu bestaat uit een soep, een hoofdschotel en een dessert. De maaltijden worden geserveerd om 12u00. De cafetaria is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u00 tot 16u30. WILD... BREIEN!!! Vrijwilligerswerk Een dienstencentrum kan bestaan dankzij de helpende handen van vele vrijwilligers. Je kan helpen met allerlei activiteiten: vb. helpen in de cafetaria, meehelpen met de maaltijdbedeling, een cursus leiden, een wandeling uitstippelen,.. Je engageert je binnen een enthousiaste vrijwilligersploeg! Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet om meer info te vragen in t

18 Nood en belangrijke telefoonnummers Ambulance noodoproep 100 Antigifcentrum Belbus 03/ Brandweer noodoproep 100 GSM 112 Brandwondencentrum 03/ Card Stop verlies van uw bankkaart 070/ Dispensarium Wit-Gele Kruis Polikliniek 03/ Handicar - MMC 03/ Meldpunt ouderenmis(be)handeling 078/ O.C.M.W. Essen 03/ Politie noodoproep 101 Voor vragen en inlichtingen Station Essen 03/ Teleonthaal 106 Wachtdienst dokters 03/ Wachtdienst tandartsen Wachtdienst apothekers Woonzorglijn Rouwverwerking Zelfmoordpreventie 02/ Zelfstandige verpleegkundigen Essen: Van Hees Diane : Van den Bleeken Maria: 03/ Nelen Jessie : Milbou Monique: / Slootmaeckers Kris: Van den Steen Hilde: Van Boven Patricia:

De Gasthuiskrant Editie : april 2012

De Gasthuiskrant Editie : april 2012 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be De Gasthuiskrant Editie : april 2012 Openingsuren: Alle weekdagen van 10u00 tot 16u30. Op 1 februari 2012 opende

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 De Gasthuiskrant Maandblad juni 2012 Verschijnt niet in augustus V.U.

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad oktober 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad december 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 De Gasthuiskrant Maandblad juli 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Editie : mei Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: Mail:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Editie : mei Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: Mail: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5, 2910 Essen Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be De Gasthuiskrant Editie : mei 2012 Openingsuren: Alle werkdagen van 10u00 tot 16u30. Op 1 februari 2012 opende

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad november 2012 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad januari 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring Mei 2016

Nieuws uit de Ring Mei 2016 Nieuws uit de Ring Mei 2016 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011

WEEKMENU. Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 01/09/2011 Vrijdag 02/09/2011 Donderdag 1/9 Vrijdag 2/9 Tomatensoep met balletjes Stoofvlees op z n Vlaams Gemengde sla Mayonaisesaus Wortelsoep Lasagne bolognaise Brood en kaas Maandag 05/09/2011

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring januari 2016

Nieuws uit de Ring januari 2016 Nieuws uit de Ring januari 2016 Welkom! In 2016 bestaat de Ring 5 jaar en we gaan er dit jaar dan ook een speciaal jaar van maken, waarbij we onze belangrijkste doelstelling nog sterker in de verf willen

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad april 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Januari--maart 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring februari 2016

Nieuws uit de Ring februari 2016 Nieuws uit de Ring februari 2016 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter April mei - juni Lente: De bloemetjes zetten zichzelf alweer buiten. Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u.tot 17.30u. De cafetaria

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad oktober 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: 03 663 69 04 LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad oktober 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad september 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad september 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Januari, februari, maart 2016 Gezondheidsconsult: Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig.

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring September 2015

Nieuws uit de Ring September 2015 Nieuws uit de Ring September 2015 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

Nieuws uit de Ring Oktober 2015

Nieuws uit de Ring Oktober 2015 Nieuws uit de Ring Oktober 2015 Welkom! De Ring is een ontmoetingsplaats voor elke Mallenaar! Je bent er welkom om deel te nemen aan een activiteit, één van de vele vormen van dienstverlening of om gewoon

Nadere informatie

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018

MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 MENU SCHOLEN april 2018 maandag 2 april 2018 dinsdag 3 april 2018 donderdag 5 april 2018 vrijdag 6 april 2018 paasvakantie paasvakantie paasvakantie paasvakantie maandag 9 april 2018 dinsdag 10 april 2018

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018

MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 MENU SCHOLEN juni 2018 vrijdag 1 juni 2018 POMPOENSOEP VISFILET MET PREISAUS AARDAPPELPUREE maandag 4 juni 2018 dinsdag 5 juni 2018 donderdag 7 juni 2018 vrijdag 8 juni 2018 TUINKERSSOEP GROENTESOEP AGNES

Nadere informatie

aanbod in Essen

aanbod in Essen www.essen.be/sport 2017 aanbod in Essen Inhoud 02 03 04 06 10 11 14 Welkom Wat is sportelen? Sportelactiviteiten vanuit gemeentebestuur Omnisport Tai chi Yoga Sporten met oma en opa Sportelactiviteiten

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Do 01/06 Seniorobics Rust Roest Currysoep - Cordon bleu, groene boontjes, aardappelen - Donut DESSERTMIDDAG Vrij 02/06 Zijdeschilderen Spaans 6e jaar Za 03/06 Zo 04/06 Soep - Gebakken vis, tartaar, broccolipuree

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. April-mei-juni LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei April-mei-juni 2017 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Paasklokken, moederdag, knoppen aan de bomen, lentekriebels (en regen), we voelen het ook bij ons in

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

Maandmenu januari 2018

Maandmenu januari 2018 Maandmenu januari 2018 maag & darmsparend MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Levering maaltijden Levering maaltijden januari 2018 MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen.

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. ACTIVITEITENKALENDER september - oktober november - december 2015 September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. Prijs:

Nadere informatie

De Zonnebloem menu November 2018

De Zonnebloem menu November 2018 De Zonnebloem menu November 2018 29 okt - 2 nov 5 nov - 9 nov 12 nov - 16 nov 19 nov - 23 nov 26 nov - 30 nov Courgettesoep Aardappelsoep Currysoep Paprikasoep Maandag Cordon bleu Gehaktballetjes Blinde

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Geen wijkkrant meer! Hoe weten wij nu wat er te doen is in het lokaal dienstencentrum? In het dienstencentrum ligt steeds een stapeltje met activiteitenkalenders

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/05/2019 tot 31/05/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

LUNCHMENU. 1 oktober 7 oktober maandag 1 oktober. dinsdag 2 oktober. Consommé Madrileen Cordon bleu wortelen aardappelen Duo van pudding

LUNCHMENU. 1 oktober 7 oktober maandag 1 oktober. dinsdag 2 oktober. Consommé Madrileen Cordon bleu wortelen aardappelen Duo van pudding 1 oktober 7 oktober 2018 maandag 1 oktober schorsenerensoep kalfsburger boter boontjes gebakken aardappelen Chocolade pudding dinsdag 2 oktober Consommé Madrileen Cordon bleu wortelen aardappelen Duo van

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Preisoep Minestrone Tomatensoep Lentesoep. Kipfilet met appelmoes & natuuraardappelen

MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. Preisoep Minestrone Tomatensoep Lentesoep. Kipfilet met appelmoes & natuuraardappelen Menu april 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG Minestrone Lentesoep 15-19 april Balletjes in tomatensaus met preistoemp (of frietjes*) Kipfilet met appelmoes Spaghetti Bolognaise Kipfilet met gemengde

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l A p é t i t 01/11/2018 tot 30/11/2018 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Ma 01/05 Di 02/05 Knolseldersoep Kippenworst, wortelpuree Gebak /Qi Gong CENTRUMRAAD Spinaziesoep Spaghetti Bolognaise Vanillepudding Woe 03/05 Line Dance Qigong Champignonsoep Kalkoenlapje, pepersaus,

Nadere informatie

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM Dienstencentrum De Waaier Dorpsstraat 111, Koningshooikt Dienstencentrum Rosmolen Pettendonk 37/, Lier Antennepunt De Komeet Eeuwfeestlaan 183, Lier Wil je in een leuke sfeer

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse Menu september 2011 05/09 11/09 Erwtensoep Hamburger Snijboontjes Chocolademousse Tomatensoep Kippenreepjes met currysaus Rijst met wokgroenten Ajuinsoep Rundstoofvlees Groentesoep met balletjes Visfilet

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Menu juni 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. 3-7 juni juni juni. Aardappelsoep Tomatensoep Kervelsoep

Menu juni 2013 MAANDAG DINSDAG DONDERDAG VRIJDAG. 3-7 juni juni juni. Aardappelsoep Tomatensoep Kervelsoep Menu juni 2013 Aardappelsoep Kervelsoep 3-7 juni Facultatieve vrije dag, geen school Cordon bleu met prei in witte saus Braadworst met stamppot van witte en groene kool Visbrochette met spinaziepuree en

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad zomer 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018

MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MENU SCHOLEN januari 2018 maandag 8 januari 2018 dinsdag 9 januari 2018 donderdag 11 januari 2018 vrijdag 12 januari 2018 MINESTRONE GROENTESOEP TOMATENSOEP PREISOEP HAMBURGER VARKENSGEBRAAD KONINGINNEHAPJE

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag 05/09 11/09 Erwtensoep ~ Hamburger Snijboontjes Krielaardappelen ~ Chocolademousse Menu september 2011 05/09 11/09 Erwtensoep Hamburger Snijboontjes Chocolademousse Tomatensoep Kippenreepjes met currysaus Rijst met wokgroenten Ajuinsoep Rundstoofvlees Groentesoep met balletjes Visfilet

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 DATUM ACTIVITEITEN TER WEZEL ACTIVITEITEN WIJKHUIS Maandag 1 oktober 13u00: Vrij kaartmoment Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Donderdag 4 oktober Vrijdag 5 oktober

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Maart 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober, November, December 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Zo 01/04 Ma 02/04 Di 03/04 Woe 04/04 Wortelsoep Kalkoenrollade, zoetzure saus, wafeltjes Fruityoghurt ONTBIJT (zie verder in boekje) Aspergesoep Kipbrochette, champignonsaus, kroketten Gebak Kippensoep

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2013 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad december 2013 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Woe 01/02 Line Dance Qigong Courgettesoep Gebakken kippenbil, champign.saus, frietjes Fruit PANNENKOEKEN SJOELEN JUWELENMIDDAG Do 02/02 Seniorobics Rust Roest Tomatensoep Blinde vink, bloemkool, aardappelen

Nadere informatie

Stoofvlees Bourgondisch Gemengde sla Frieten. Kalfsbrood met Graanmosterdsaus. Andijviepuree. Hamburger met spiegelei. Spirelli met kip en kruidenkaas

Stoofvlees Bourgondisch Gemengde sla Frieten. Kalfsbrood met Graanmosterdsaus. Andijviepuree. Hamburger met spiegelei. Spirelli met kip en kruidenkaas Week 40 03 OKTOBER 04 OKTOBER 05 OKTOBER 06 OKTOBER 07 OKTOBER 08 OKTOBER 09 OKTOBER SOEP Spinaziesoep Bloemkoolsoep Juliennesoep Broccolisoep Knolseldersoep Kippensoep Minestrone Varkenslapje Schorseneren

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West Januari-februari-maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle gebruikers een gezond

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 WARME OPROEP

Nadere informatie

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

DIENSTENCENTRA ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND winter - week 1 18/12/2017 19/12/2017 20/12/2017 21/12/2017 22/12/2017 soep pompoensoep met vadouvan parmentiersoep Andalousische roomsoep groentebouillon tuinkerssoep gegratineerd witloof met ham & kaas

Nadere informatie

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van:

Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Menu December 2018 Deze menu is geldig voor de dienst Maaltijden aan huis en de maaltijdpunten in De Leest en Dorpshuis Emelgem met uitzondering van: Enkel de maaltijden aan huis hebben bedeling in het

Nadere informatie

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l

BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l BESTELLIJST DAGSCHOTELS l Apétit 01/07/2019 tot 31/07/2019 E e t w i n k e l Duid per levering het type gerecht(en) aan dat u wilt bestellen. Indien meerdere aantallen van 1 bepaald gerecht, schrijft u

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, mei, juni 2016 Karel Trekelsstraat 46-1800 Houtem Centrumleider Houtem Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Els overgenomen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER Do 01/11 Vrij 02/11 Zijdeschilderen Spaans 8e jaar PERGAMANO LES Za 03/11 Tomatensoep Kalkoenpavé, champignonsaus, salade, rosti Gebak Soep/Pap Vis, kruidensaus, wortelen, puree Vers fruit SAMANA BABBEL

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Laakdal

Lokaal dienstencentrum Laakdal Lokaal dienstencentrum Laakdal mei - juni 2019 Het eten smaakt veel beter als je met andere mensen aan tafel zit. Eet je samen met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. kan je een warme

Nadere informatie

Activiteiten maart 2016

Activiteiten maart 2016 Activiteiten maart 2016 Voordracht Zorg voor adempauze Zondag 06.03.2016 om 14u Dag in dag uit voor een zorgbehoevende ouder, zieke echtgenoot of (klein)kind zorgen is voor mantelzorgers vanzelfsprekend,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari, februari, maart 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari, februari, maart 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners,

Nadere informatie

itver rkoo koo p! Aanbod Aanbod Aanbod Vraag naar het met volledig aanbod! Open

itver rkoo koo p! Aanbod Aanbod Aanbod Vraag naar het met volledig aanbod! Open Volg Juli sept 2014 Vraag naar het met volledig aanbod! Open Ma: 9u 17u Di: 9u 17u Wo: 9u 13u Do: 9u 17u Vrij: 9u 13u itver rkoo OCMW AARSCHOT LDC Het Anker Statiestraat 24 3200 Aarschot 016/48 24 40 www.ocmw-aarschot.be

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2014 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad zomer 2014 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad zomer 2014 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014 Activiteitenkalender LDC Den Dries Juli augustus - september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor

Nadere informatie

MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019

MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019 MENU SCHOLEN februari 2019 vrijdag 1 februari 2019 TUINKERSSOEP VISROLLETJES IN PREISAUS AARDAPPELPUREE maandag 4 februari 2019 dinsdag 5 februari 2019 donderdag 7 februari 2019 vrijdag 8 februari 2019

Nadere informatie

Nollekensstraat 5. De Gasthuiskrant. Maandblad januari 2019 Verschijnt niet in augustus. V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind Essen

Nollekensstraat 5. De Gasthuiskrant. Maandblad januari 2019 Verschijnt niet in augustus. V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind Essen LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN Tel: 03 663 69 04 Mail: gasthuis@ocmw.essen.be BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 De Gasthuiskrant Maandblad januari 2019 Verschijnt niet in augustus

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 1

ACTIVITEITENKALENDER 1 1 Ma 01/10 Di 02/10 START: 10-DAAGSE V/D GEESTELIJKE GEZONDHEID Yoga Groentesoep Boerenbraadworst, erwtjes, aard. Vers fruit /Qi Gong Komkommersoep Crepinette, spruitjes, aard. Rijstpap club t Stokpaardje

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 DOORLOPEND AANBOD DIGITALE WEEK Elke week bieden wij een doorlopend aanbod aan in De Stip. Dit zijn de activiteiten en dienstverlening

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, december 2016 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs te komen

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Mei 2019 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 ONTSPANNING Rummikub-namiddag

Nadere informatie

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019

MENUVOORSTEL. Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 NIEUWJAARS MENU Week 02 van 07 tem 11 JAN 2019 WORTELSOEP TOMATENSOEP KIPPESOEP ERWTENSOEP KALKOENROLLADE BRAADWORST VOL-AU-VENT VARKENSLAPJE VLEESJUS BRAADJUS GEMENGDE SLA MOSTERDSAUS PRINCESSEBOONTJES

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Oktober-november-december LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei. Oktober-november-december LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Kassei Oktober-november-december 2016 LDC Kassei, Vlierkensstraat 83a, 1800 Vilvoorde Mama, vanavond zit ik op facebook met mijn vrienden! Kom niet te laat thuis! Korte dagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Appwijs - ontdek tientallen onmisbare apps voor je tablet en smartphone Heb je een smartphone of een tablet? Dan heb je ongetwijfeld al enkele apps uitgeprobeerd! Maar zo zijn

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Oktober, November, December LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Oktober, November, December 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 08.00u tot

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Januari -Februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 ONTMOETING De Carré DOORLOPEND AANBOD In De Stip kan u ook terecht in onze ontmoetingsplaats, De Carré, elke weekdag open van 14u tot

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2017 NL 2017 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

De Witte Bergen, Diestweg 1 in Lichtaart op maandag menu juli augustus 2018

De Witte Bergen, Diestweg 1 in Lichtaart op maandag menu juli augustus 2018 2 juli 6 aug peterseliesoep Praagse schnitzel met vleessaus, broccoli en De Witte Bergen, Diestweg 1 in Lichtaart op maandag menu juli augustus 2018 9 juli 13 aug champignonsoep kippenoesters met vleessaus,

Nadere informatie

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje

Maandmenu maart Notities. Wij leveren elke week op maandag & donderdag. Wij raden vaste klanten dit eetschema aan: Uw Schriftje Maandmenu maart 2016 Wij leveren elke week op maandag & donderdag Standaard U kan zelf bepalen wanneer u welke maaltijd eet en hoeveel menu s u bestelt. (Let wel: er is wel een minimum afname van 3 menu

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Kortemark. Infobrochure A Hospitaalstraat Kortemark T 051/ E W

Lokaal Dienstencentrum Kortemark. Infobrochure A Hospitaalstraat Kortemark T 051/ E W Lokaal Dienstencentrum Kortemark Infobrochure 2018 A Hospitaalstraat 33-8610 Kortemark T 051/650 180 E ldckortemark@blijvelde.be W www.blijvelde.be Wie zijn we? Op 1 maart opende vzw Blijvelde de deuren

Nadere informatie

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2014 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel:

De Gasthuiskrant. LDC t Gasthuis. Maandblad december 2014 Verschijnt niet in augustus. Nollekensstraat 5. Tel: LDC t Gasthuis Nollekensstraat 5 2910 ESSEN BELGIE P.B. 2910 ESSEN 1 BC 31643 P 913963 Tel: 03 663 69 04 De Gasthuiskrant Maandblad december 2014 Verschijnt niet in augustus V.U. O.C.M.W. Essen, Kerkeneind

Nadere informatie