Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E O N D E R W I J S K U N D I G E Z A K E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E O N D E R W I J S K U N D I G E Z A K E N"

Transcriptie

1 B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Themaonderzoek rekenen Onze school is geselecteerd voor een themaonderzoek rekenen door de onderwijsinspectie op donderdag 8 maart. Middels themaonderzoeken wil de inspectie informatie verzamelen rondom een onderwerp. Hiervoor worden landelijk willekeurige scholen bezocht. In alle groepen zal de rekenles bezocht worden. Verder zullen er gesprekken zijn met leerkrachten, leerlingen uit groep 8, directie en zorgcoördinator. Aan het bezoek is geen beoordeling en een rapportage verbonden. Wel krijgen we als school een mondelinge terugkoppeling over de bevindingen. De algemene bevindingen van de themaonderzoeken worden verwerkt in de rapportage de Staat van het Onderwijs. O N D E R W I J S K U N D I G E Z A K E N Het leesonderwijs Het leesonderwijs is al enkele jaren een speerpunt. Wij hebben diverse acties uitgezet om het leesonderwijs een positieve boost te geven. Dat deze acties resultaat hebben, kunnen we zien aan de mooie resultaten op de DMTtoets (woorden lezen) en de AVI-toets (tekst lezen). De leerlingen laten een schitterende vooruitgang zien. Wat hebben we dan gedaan? Er worden 2x per week letterspelletjes georganiseerd voor de groepen (1) 2 en 3. Doel hiervan is om naast het methode-aanbod binnen Schatkist (groep 1/2) en Veilig Leren Lezen (groep 3) op een andere manier groepsdoorbrekend met letterkennis bezig te zijn. Op deze manier leren de kinderen van elkaar en zijn ze spelenderwijs met letters bezig. De groepsleerkracht van groep 1/2 organiseert deze letterspelletjes in samenspraak met de leerkracht van groep 3/4.

2 In groep 3 zijn we dit jaar gestart met de Kimversie van Veilig Leren Lezen. Uit onderzoek blijkt dat de resultaten op de landelijke CITOtoetsen voor technisch lezen (DMT en AVI) en spelling bij gebruik van deze versie, hoger zijn dan het landelijk gemiddelde. Dit hebben we inderdaad gezien bij de afname van de toetsen. We zijn vorig schooljaar gestart met een andere aanpak van het Estafette-lezen. We hebben de leerlingen ingedeeld naar instructieniveau (= oefenniveau). De leerlingen lezen minimaal één niveau hoger dan het beheerste AVI-niveau. Instructie wordt gegeven op tekst- en woordniveau. Plusleerlingen lezen zelfstandig. Zwakke lezers krijgen voor één kwartier een tutor om dan leeskilometers te maken. De tutoren krijgen vooraf instructie. In groep 4 t/m 8 wordt Woordsprinter ingezet. In groep 3 na 15 weken leesonderwijs. Leerlingen krijgen op maandag een kaart; lezen 1 minuut; stellen een streefdoel; oefenen dan 1 week; de volgende maandag wordt getoetst of het streefdoel behaald is. Groepsresultaten worden zichtbaar gemaakt. LIST = Lezen Is Top: 3x per week 20 minuten lezen in een eigen gekozen boek in groep 4 t/m 6 en 2x per week in groep 7/8. Bieb-op-school: leerlingen kunnen 2x per week boeken lenen voor thuis en/of voor LIST. In de vragenlijst die we gebruikt hebben om de leerlingpopulatie in beeld te brengen zien we een geweldige groei m.b.t. het thuis lezen.

3 A F S C H E I D J U F N E L L Y Beste ouders, lieve kinderen Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het afscheidsprogramma op donderdag 1 februari. Ik heb genoten van de liedjes, versjes, dans, cadeautjes, mooie tekeningen, kaarten, knutsels, bloemen en dikke knuffels. Het was super! Ook dank aan de MR, Oudervereniging en Overblijfmoeders. Met veel plezier heb ik gewerkt op een fijne werkplek, BS Op de Slek. Ik zal er vaak aan terug denken. Hopelijk tot ziens. Juf Nelly Nijssen B E N O E M I N G J U F R O W I Juf Rowi is m.i.v. 1 maart benoemd als groepsleerkracht groep 1/2. Wij zijn blij dat zij ons team komt versterken. Juf Rowi werkte vanaf het begin van het schooljaar als vervangster in groep 1/2. O P E N D A G EN I N L O O P D A G E N Op zondag 11 maart houden we onze Open Dag. Tijdens deze Open Dag zullen we ons presenteren met vernieuwingen binnen ons onderwijs: programmeren en coderen; wetenschap & techniek; talententijd; muziek. Tijdens de open dag zullen er o.a. mini-workshops gehouden worden rondom techniek. Ook zal Petra Manders van Myouthic een muziekworkshop verzorgen. Verder zijn er infostandjes van MR, OV, leerlingenraad, kinderopvang. Ook de leerlingenraad heeft een standje en zal graag vertellen wat zij doen. Er is verder van alles te doen tijdens de Open Dag. Iedereen is welkom: ouders, opa s en oma s, broertjes en zusjes, familieleden en vrienden. Maar ook ouders van kinderen die nog niet op school zitten, en volgend schooljaar 4 jaar worden. (Wanneer er in uw omgeving gezinnen met jonge kinderen wonen, die nog niet naar school gaan, maak deze dan attent op onze Open Dag en Inloopmomenten!!!) De Open Dag is van uur tot uur. In de week voor de Open Dag zijn er twee inloopmomenten. Deze zijn speciaal voor ouders die op zoek zijn naar de basisschool die het beste past bij hun kind. Kinderen die komend schooljaar 4 jaar worden moeten immers al aangemeld worden. Tijdens deze momenten kan de school wanneer deze in bedrijf is bezocht worden. In de groepen is het normale lesprogramma te zien. Op deze manier kan men zich een goed beeld vormen van de school: de kleinschaligheid, de samenwerking tussen leerlingen, leerkrachten, ouders en buurt, het kwalitatief goed onderwijs waarbij rekening gehouden wordt met de actualiteit en de intelligentie en talenten van kinderen, het groepsdoorbrekend werken en de persoonlijke aandacht. De inloopmomenten zijn op dinsdag 6 maart van uur en op woensdag 7 maart van uur. Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 12 en 13 maart ( uur).

4 N A T I O N A L E V O O R L E E S D A G E N Burgemeester Jos Hessels heeft op woensdagmorgen 24 januari het prentenboek Ssst! De tijger slaapt voorgelezen in groep 1/2. Dit deed hij in het kader van de Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari. Voorlezen is elke dag een feest! Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. De burgemeester maakte van het voorlezen ook een feest: de kinderen zaten aandachtig te luisteren en gingen helemaal op in het mooie en spannende verhaal V E R Z U I M R E G I S T R A T I E Wij zijn als school verplicht om verzuim digitaal te melden via het verzuimregister. Deze regels zijn aangescherpt. In het verzuim en meldprotocol staat beschreven wanneer we dit moeten doen: Bij spijbelen Te laat komen zonder geldige reden. Wanneer een kind zonder geldige reden 15x of meer te laat komt in een tijd van minder dan 20 schoolweken moeten we dit melden bij de leerplichtambtenaar Vrije dag(en) of vakantie zonder toestemming van de directeur Bezoek arts/ specialist en dergelijke zonder melding op school Afwezig door ziekte maar niet gemeld op school Twijfelachtig ziekteverzuim Langdurig ziekteverzuim

5 P A N N E N K O E K E N D A G 15 M A A R T Opa s en oma s opgelet: donderdagmiddag 15 maart hebben we op onze school Pannenkoekendag. Vraag je opa s en oma s alvast om donderdagmiddag 15 maart vanaf uur vrij te houden in hun agenda, zodat ze naar de pannenkoekenmiddag kunnen komen. Het is altijd een supergezellige middag. Opa/oma kan ook in jouw klas een kijkje nemen. Opgeven kan via onderstaand strookje. We vragen ook dit jaar weer enkele ouders die (vanaf uur) samen met de kinderen de pannenkoeken willen bakken. Opgeven kan middels onderstaand strookje. Geef het strookje voor 9 maart aan je kind mee. ****************************************************************************** P A N N E N K O E K E N D A G O P G A V E S T R O O K J E Naam kind(eren): Ik/ wij heb(ben) mijn/onze opa( s) en oma( s) uitgenodigd voor de pannenkoekenmiddag op 15 maart. Zij komen met.. persoon/personen Mijn papa/ mama komt wel/niet helpen met bakken op 15 maart. Strookje inleveren voor 9 maart bij je juf/meester!!

6 V E R K E E R S M E D E D E L I N G E N 4 tips om kinderen zelfstandig een route te leren lopen Voordat kinderen zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer, moeten ze veel oefenen. Op een gegeven moment willen ze alleen naar school, de speeltuin of een vriend(innet)je lopen. Hoe kunt u, als ouder, dat het beste aanpakken? Vooraf: Bepaal samen welke route uw kind het beste kan nemen. Dat hoeft niet per se de kortste route te zijn. Het kan een andere, veiligere route zijn dan u zelf zou nemen.realiseer u dat kinderen domein specifiek leren. Wat ze bij de ene oversteekplek leren, zullen ze niet automatisch kunnen toepassen bij een andere oversteekplek. Stap 1 Loop de route samen met uw kind. Stop onderweg bij alle lastige punten, bespreek de verkeerssituaties en vertel wat uw kind moet doen. Waar kan uw kind het beste oversteken? Uit welke richting komen er auto s? Wie mag er eerst? Herhaal dit een paar keer. Stap 2 Laat uw kind nu voorop lopen. Voor elke oversteekplek stopt u en laat u uw kind zelf vertellen wat het moet doen. Daarna mag uw kind dit zelf uitvoeren en aan de overkant op u wachten. Hierna bespreekt u wat goed ging en waar uw kind nog op moet letten.stap 2 kunt u zo vaak herhalen als u wilt. Belangrijk is dat het kind veel ervaring opdoet met verschillende verkeerssituaties. Daar leert het veel van. Blijf ook oefenen met de verkeersregels. Stap 3 Bespreek de route vooraf met uw kind en laat het vervolgens de hele route zelfstandig lopen. U loopt er achter, maar u zegt niets. Na afloop bespreekt u de route. Benadruk wat goed ging, bespreek wat beter kan. Herhaal deze stap. Als het goed gaat, kunt u steeds iets meer afstand nemen. U kunt zelf inschatten wanneer uw kind toe is aan stap 4. Stap 4 Uw kind is klaar om de route zelfstandig te lopen. Loop af en toe nog eens mee - voor de gezelligheid en om te kijken of alles nog steeds goed gaat. Loop na een vakantieperiode ook weer een keer mee, zodat uw kind kan wennen. Voor meer informatie kijk op de website

7 I N F O C E N T R U M J E U G D EN G E Z I N Goed voor jezelf zorgen Wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor je kinderen zorgen. Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig. Het geeft je nieuwe energie om de dagelijkse dingen met je kinderen goed op te kunnen pakken. Hier 3 tips: 1. Op deze leeftijd zitten veel kinderen bij sport-of muziekclubjes. Stem met andere ouders af wie wanneer rijdt en verdeel taken. Wie brengt, wie haalt op enz? 2. Durf nee te zeggen. Op school en bij de clubjes wordt om inbreng van ouders gevraagd. Betrokken zijn is belangrijk maar kan door meerdere ouders gedragen worden. 3. Leer kinderen dat ze geduld mogen hebben, wees duidelijk in de afspraken die je met ze maakt. Het is belangrijk dat kinderen zichzelf leren vermaken zodat jij ook wat tijd voor jezelf hebt. Lees meer over goed voor jezelf zorgen

8 M A A R T 6 maart: Inloopmoment uur 7 maart: Inloopmoment uur 8 maart: Thema-onderzoek rekenen 9 maart: Vormsel groep 8 11 maart: Open Dag uur 12 maart: Studiemiddag team: schooltijden: 8.45 uur tot uur. Denk aan het meegeven van een lunchpakket Aanmelding nieuwe leerlingen uur 13 maart: Aanmelding nieuwe leerlingen uur 15 maart: Pannenkoekenmiddag voor opa s en oma s vanaf uur 16 maart: Schriften en werkboekjes mee naar huis 19 t/m 22 maart: Kind-oudergesprekken groep 3 t/m 7 23 maart: Rapport 26 maart: Leerlingen groep 1/2 VRIJ 29 maart: Paasactiviteit s middags 30 maart: Paaslunch. Schooltijden uur. Alle groepen komen naar school. Het volgende Slekske zal verschijnen in de week van 26 maart Kopij graag aanleveren voor 25 maart: l.ruyten@opdeslek.nl S L E K S K E Nr. 7: week van 26 maart Nr. 8: week van 14 mei Nr. 9: week van 11 juni Nr. 10: week van 2 juli

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart.

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart. B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 6 Slekske O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart houdt BS Op de Slek Open Dag. Het thema is TECHNIEK. Samen

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Op dinsdag 16 februari heeft het team een brainstormsessie gehad met de leden van

Nadere informatie

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 9 Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 Elk schooljaar verdiepen wij ons in ontwikkelingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 5 Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart is onze Open Dag. Het thema

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37 30 mei 2016 2015-2016 nr. 37 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Nieuws Peuterspeelzaal. De unit voor de peuterspeelzaal wordt geplaatst. Om dat mogelijk te maken, wordt de omgeving klaar gemaakt om de unit

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer:

Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer: Jaargang 31 Nummer 3 Februari 2018 In dit nummer onder meer: Van de directie De Nationale Voorleesdagen Brusjesdag SO Jongeren informatie avond Nieuws vanuit de leerlingenraad Weesboeken Nieuws van de

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 18 17 januari 2018 Agenda 18 januari Groep 8 naar Munnikenheidecollege 18 januari OR vergadering 24 januari : Start Nationale voorleesdagen Uitgelicht De Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Slekske O P E N D A G

Slekske O P E N D A G B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 7 Slekske O P E N D A G De Open Dag op 12 maart werd druk bezocht. Deze dag stond in het teken van TECHNIEK. In alle groepen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Nieuwsbrief 29 7 mei 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was een fijne lange vakantie. We hopen, dat u er samen met uw kinderen van genoten heeft.

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 9 - vrijdag 19 januari 2018 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief van 2018. We zijn al weer twee weken op school en het is opnieuw alsof we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 26 januari 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Carnaval is het feestelijke begin van de vasten. Vasten is de periode van veertig dagen voor

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Welkom in groep 5b/6

Welkom in groep 5b/6 Welkom in groep 5b/6 Informatie-avond Programma: 19:00-19:20 plenaire opening en algemene info 19:20-20:00 informatie in de groep 20:00-20:30 kijkje in de klassen Even voorstellen Monique Croughs (leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe. 25/1 t/m za. 4/2 1 t/m 8 Nationale Voorleesdagen Ma. 23 t/m za. 28 januari Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag,

Nadere informatie

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 3 Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G Dit schooljaar heeft het team in het kader van schoolontwikkeling al enkele studiemiddagen

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender maart 2019 1 Groepen 3 t/m 8 carnavalsochtend in de Zaert; Groepen 1-2 carnaval op school en op Laverhof; 17 Alle groepen om 12.00 uur uit! Vakantie!! 2 18 Begin Blokstage juf. Myrthe en

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 07. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 07. website: De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 07 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 07 01 maart 2019 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Verkeersveilige

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 7 Uitgifte: 4-2-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N

Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 4 Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N De ouders van de versierwerkgroep hebben de hal weer sfeervol versierd. In de groepslokalen

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 6 15 februari 2018 Ouderavond 23 januari Op 23 januari jl. heeft een ouderavond plaatsgevonden. Het bestuur en directie hebben de aanwezige ouders geïnformeerd over

Nadere informatie

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest SJOALNUUTS AGENDA 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest 10 december studiedag groepen 1 t/m 8 17 december 18.00 uur lichtjestocht leerlingen en ouders 18

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 9 januari 2017

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 9 januari 2017 Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E T E R U G B L I K S I N T E R K L A A S OP S C H O O L

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E T E R U G B L I K S I N T E R K L A A S OP S C H O O L B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 4 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Kwaliteitsonderzoek Wijzers in Onderwijs Doordat het inspectietoezicht gewijzigd is

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie