Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E"

Transcriptie

1 B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Op dinsdag 16 februari heeft het team een brainstormsessie gehad met de leden van de Oudervereniging en de Medezeggenschapsraad. Samen hebben we in groepen gewerkt aan de volgende vragen: 1. Wat zijn onze parels? Waar zijn we goed in? Wat zijn onze kwaliteiten? Wat zijn onze sterke punten? 2. Wat is nu de rode draad waar alle parels aan geregen zijn? 3. Wat kenmerkt onze school? Wat hebben we te bieden / moeten we nog iets anders bieden? Wat onderscheidt ons van andere scholen / hebben we nog iets anders nodig om ons te onderscheiden? Als parels van onze school werd o.a. genoemd: Kleinschaligheid Structuur en openheid Rust Groepsdoorbrekende activiteiten Goed zorg Zelfstandig werken Creativiteit Kwalitatief goed onderwijs Samenwerking tussen leerlingen/ouders/ leerkrachten/team Etc. Als rode draad werd gezien: samenwerking en kleinschaligheid Ook werden er vele tips gegeven om de school nog meer te onderscheiden, o.a: Communicatie versterken Meer profileren naar buiten Plusklas Werken met tablets Huiswerk op maat/ huiswerkbegeleiding Schooltijden wijzigen Tijdens de Open dag zullen we alle resultaten van deze avond presenteren.

2 O P E N D A G 13 M A A R T KUNST - OPEN DAG BASISSCHOOL OP DE SLEK Op zondag 13 maart houden wij onze Open Dag. Het thema is KUNST. Samen met de leerlingen is er afgelopen weken gewerkt aan dit thema. Jonge kunstenaars hebben kunstwerken gemaakt die tijdens de Open Dag te bewonderen zijn. Verder zullen er o.a. presentaties door leerlingen zijn, infostandjes van MR, OV, kinderopvang en Bieb op school. Er is van alles te doen tijdens de Open Dag. Iedereen is welkom: ouders/ opa s en oma s/ broertjes/ zusjes/ familieleden en vrienden. Maar ook de ouders van kinderen die nog niet op school zitten, maar volgend schooljaar 4 jaar worden. (Wanneer er in uw buurt gezinnen met jonge kinderen wonen, die nog niet naar school gaan, maak deze dan attent op de Open Dag en de Inloopdagen!!!) Enkele foto s van onze kunstenaars!! Tijdens de Open Dag zijn er nog meer foto s van dit thema te zien!

3 P I L O T S N A P P E T G R O E P 7 / 8 Volgend schooljaar gaat er gewerkt worden met de tablets van snappet. We hebben er als team voor gekozen om alleen met groep 7/8 een jaar lang werken met deze tablet. De tablet zal ingezet worden bij een aantal vakken: Rekenen, spelling, taal en misschien nieuwsbegrip. De school heeft een aantal redenen om voor snappet kiezen: We werken met een tablet als ondersteuning. Dit is dus niet hetzelfde als tabletonderwijs, waarbij de tablet het grootste gedeelte van de tijd bij de leerling op de tafel ligt. De tablet zal het schrift vervangen waarin de uitkomsten / antwoorden in worden opgeschreven. Sommen zullen nog altijd op papier worden uitgerekend zodat de leerkracht ook kan zien waar bijvoorbeeld een fout gemaakt is. Het grote voordeel hierin is heel eenvoudig: De techniek van de tablet geeft de leerlingen directe feedback. De leerling ziet meteen of het antwoord dat hij heeft gegeven goed of fout is. Uit onderzoek blijkt dat deze manier van werken positief bijdraagt aan de groei van uw zoon of dochter. De leerkracht kan in een scherm het overzicht zien van de klas en kan daaruit snel opmerken dat één of enkele leerlingen moeite hebben met een bepaalde som of opdracht. Hierdoor kan de leerkracht snel de leerlingen helpen met deze opdracht. De resultaten van de leerlingen worden bewaard en hierdoor kan er na een aantal weken werken met de tablet een vrij helder beeld ontstaan van het werkniveau van de leerlingen en hier kan dan ook de oefenstof op worden aangepast naar ieder wenselijk niveau. Zonder de techniek van de tablet is dit niet of nauwelijks te realiseren. Het werken op deze manier heet: onderwijs op maat. Na een jaar evalueren we de opbrengsten en resultaten en bekijken we of we hiermee doorgaan. Snappet werkt al een aantal jaren in meerdere landen. Recente positieve onderzoeken die we als school hebben bekeken hebben bijgedragen om tot deze keuze te komen.

4 S K A T E C L I N I C 2 8 J A N U A R I F O T O - I M P R E S S I E Voor meer foto s zie:

5 G A S T L E S K N G F De leerlingen van onze school sparen al bijna een jaar doppen voor de opleiding van de geleidehonden. Al tientallen kilo s zijn al richting KNGF gegaan. In heel Nederland zijn al zoveel doppen verzameld dat er nu twee honden van bekostigd kunnen worden! Hieraan hebben ook de leerlingen van BS Op de Slek hun dopjes bijgedragen. Dinsdag 23 februari kwam een ambassadeur van het KNGF, Anny Eggen, met haar blindengeleidehond Gerda, gastlessen verzorgen voor alle groepen van BS Op de Slek. Zij vertelde over de opleiding van een geleidehond, over blind zijn en over de hulp die zij krijgt van haar hond. De kinderen konden ook veel vragen stellen aan Anny. Deze gastlessen zijn voor de kinderen een enorme stimulans om verder te gaan met de doppenactie: want het was wel duidelijk: Een geleidehond biedt veiligheid, snelheid, bewegingsvrijheid en vriendschap voor blinden! Voor meer foto s: K L E D I N G EN S P E E L G O E D A C T I E K L E D I N G B A N K Ook dit jaar houden we voor Pasen weer een kleding en speelgoedactie voor de Kledingbank. Het is weer de tijd om kritisch in onze kasten te kijken: wat gaan we nog dragen, waar spelen we nog mee en wat kan weg. Met deze actie willen we laten zien dat we nauw betrokken zijn met onze naaste omgeving; Mensen die misschien wel naast ons wonen waarvan wij niet weten dat zij in financiële problemen zijn en die een beroep doen op de voedsel- en/of kledingbank. Er is altijd veel vraag naar goede kinderkleding. Hier heeft de kledingbank een tekort aan. We begrijpen dat veel ouders kleding onderling doorgeven. Maar er zijn ook ouders die door hun problemen in een isolement zitten en die helaas niets krijgen. Daarom willen wij U vragen om de komende weken één keer te kiezen voor de kledingbank. Wilt U ook graag een bijdrage leveren dan kan dat. U kunt spullen die u over heeft of niet gebruikt op school afgeven. Denk hierbij aan kleding (kind en volwassene), sportkleding, schoenen, verzorgingsproducten, bedtextiel en huishoudtextiel. Ook speelgoed en kinderboeken zijn van harte welkom. De spulletjes kunnen op maandag 21 maart, dinsdag 22 maart en woensdag 23 maart a.s. op school worden afgegeven. Wij verzoeken U om kleding e.d. in gesloten plastic zakken en speelgoed en boeken in gesloten dozen af te geven. HELP BASISSCHOOL OP DE SLEK LIMBURG HELPEN! Doet U ook mee?

6 M E D E D E L I N G E N O V E R B L I J V E N Na Pasen verandert er iets tijdens het overblijven: kinderen kunnen dan kiezen uit melk, thee of water! Wanneer een kind liever iets anders drinkt, geef dit dan mee in een goed sluitbare beker of geef een pakje drinken mee. Geen koolzuurhoudende dranken!!! Dan nog even het volgende: kinderen die niet overblijven, mogen pas vanaf uur de speelplaats opkomen. Ze kunnen hun fiets wegzetten en dan voor de poort wachten. Bij slecht weer mogen ze ook pas om uur naar binnen. Laat uw kind niet te vroeg naar school komen. De overblijfouders letten erop wat uw kind eet. Toch komt het wel eens voor dat een kind niet alles opeet wat in het trommeltje zit. Wanneer u vindt dat uw kind te weinig eet, schrijf dan even op een briefje wat er minimaal opgegeten moet worden, zodat de overblijfouders dit weten en uw kind nog eens extra stimuleren om te eten. O P R O E P H O O F D L U I S C O N T R O L E Wie wilt er nog helpen bij de hoofdluiscontrole? Dit is altijd op de dinsdag na een vakantie. Opgeven kan bij de locatiedirecteur. M E D E D E L I N G E N M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D We zitten als MR natuurlijk niet stil. We zijn 16 februari bijelkaar gekomen met de leden van de OV en het team om te kijken naar de kracht van onze school en naar de rode draad die door onze school loopt. Naar aanleiding van deze avond zullen we zeker weer, ook binnen de mr, gaan werken aan nieuwe toekomstplannen. We kijken vooruit, ook naar de samenstelling van de MR voor het komend schooljaar. Waarschijnlijk zullen daarin wijzigingen optreden. We zullen u daar tijdig van op de hoogte stellen. We zijn ook vertegenwoordigd op de open dag, voor eventuele vragen of informatie staan we u graag te woord. P A S E N Donderdag 24 maart is de paasviering. De schooltijden zijn van uur. De oudervereniging zorgt traditiegetrouw voor een paaslunch. De kinderen komen dus tussen de middag niet naar huis.

7 M E D E D E L I N G E N O U D E R V E R E N I G I N G Geen mededelingen vanuit de Oudervereniging. N A T I O N A L E P A N N E N K O E K D A G 1 7 M A A R T Ook dit jaar doen we natuurlijk weer mee met de pannenkoekendag voor alle opa s en oma s. Heb je het nog niet aan je e opa s en oma s gevraagd, doe dat dan nog en geef het even door per mail of aan je juf/meester. Opa s en oma s zijn welkom op donderdagmiddag 17 maart vanaf uur. Het is altijd een supergezellige middag. Opa/oma kan ook in jouw klas een kijkje nemen. Wanneer er nog enkele ouders zijn die (vanaf uur) samen met de kinderen de pannenkoeken willen bakken, dan kunnen deze zich ook nog hiervoor opgeven per mail of bij de Groepsleerkrachten.

8 O P R O E P O U D E R H U L P K O N I N G S S P E L E N Tijdens de koningsspelen die gehouden worden op 22 april 2016 kunnen wij nog hulp van ouders gebruiken. Aanmelden uiterlijk 4 april bij juffr. Nelly (geef een briefje mee of mail naar n.nijssen@opdeslek.nl) V E R K E E R S M E D E D E L I N G E N Veilig op fiets naar school begint met goed gecontroleerde fiets. Handleiding Fietscontrole: Aan deze punten moet een fiets te minste voldoen 1 Het stuur zit goed vast. 2 De bel is goed te horen. 3 De handvatten zitten goed vast aan het stuur en zijn heel. 4 De rem werkt goed. 5 De voor en achter band is heel en heeft voldoende profiel. 6 De spaken in beide wielen zitten goed vast. 7 De trappers zijn voldoende stroef. 8 Het zadel zit goed vast en staat op de juiste hoogte: je kunt met beide voeten (tenen) net de grond raken. 9 De ketting is goed afgesteld; niet te slap, niet te strak. 10 Er zit een rode reflector aan de achterkant van de fiets. Er zitten ten minste twee witte of gele reflectoren aan de wielen of de banden hebben cirkelvormige reflectie. 11 Beide trappers hebben twee gele reflectoren. 12 De koplamp werkt goed, straalt recht naar voren en geeft wit of geel licht. 13 Het achterlicht werkt goed, straalt naar achteren en geeft rood licht. 14 Er zit een witte reflector aan de voorkant van de fiets of geïntegreerd in de koplamp. Onderweg met de fiets naar school zijn er een aantal regels om veilig aan te komen op school: 1.Maximaal met zijn tweeën naast elkaar fietsen 2.Bij richting verandering altijd je hand uitsteken 3.Kijk goed uit bij oversteken van de straat 4.Zorg dat je gezien wordt in het donker 5.Niet bellen of what s app met GSM op de fiets 6.Geen headset met harde muziek aan je horen, je hoort immers niet wat om je heen gebeurd in het verkeer

9 A G E N D A M A A R T / A P R I L 13 maart: OPEN DAG uur 15 maart: Inloopdag uur en uur 17 maart: Inloopdag uur en uur Pannenkoekenmiddag vanaf uur 18 maart: schriften en werkboekjes mee naar huis 21 t/m 23 maart: oudergesprekken groep 1 t/m 7 Kleding en speelgoedactie 24 maart: Paasviering: schooltijden uur 2e Rapport 25 maart: Goede Vrijdag: VRIJ 28 maart: Tweede Paasdag: VRIJ 5 april: Info-avond schoolkamp groep 8 (19.30 uur) 7 april: Verkeersexamen groep 7/8 (theorie) Het volgende Slekske zal verschijnen in de week van 11 april Kopij aanleveren voor 8 april l.ruyten@opdeslek.nl

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E O N D E R W I J S K U N D I G E Z A K E N

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E O N D E R W I J S K U N D I G E Z A K E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 7-2018 N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Themaonderzoek rekenen Onze school is geselecteerd voor een themaonderzoek rekenen

Nadere informatie

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd.

Verkeerscommissie. Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Verkeerscommissie Fietscontrole 9-11, 75% van de fietsen is goedgekeurd. Handleiding Fietscontrole Algemeen: 1. Het stuur zit goed vast 2. De bel is goed te horen 3. De handvatten zitten goed vast aan

Nadere informatie

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart.

Aanmelden van nieuwe leerlingen kan tijdens de Open Dag, de inloopdagen en op 20 en 23 maart. B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 6 Slekske O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart houdt BS Op de Slek Open Dag. Het thema is TECHNIEK. Samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.6 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.6 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.6 vrijdag 06-10-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Eten uit de hemel Ex. 15 Bij de berg Sinai

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016

Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwsbrief 2 Jaargang 5 oktober 2016 Nieuwe leerlingen Er zijn 3 nieuwe leerlingen op school gekomen. Elise in groep 2 en Timo en Manon groep 1. Wij wensen jullie heel veel plezier op de PWA! Folders

Nadere informatie

Weg oprijden. Gelijkwaardige kruising. Linksaf slaan. Voorrangskruising. Linksaf slaan. Zebrapad.

Weg oprijden. Gelijkwaardige kruising. Linksaf slaan. Voorrangskruising. Linksaf slaan. Zebrapad. Vertrek vanaf het schoolplein. Rechtsaf de Spijlen op en meteen linksaf de Tabaksweg op. Aan het eind van de Tabaksweg, ga je rechtsaf de Schoolweg op richting de Rijksstraatweg. Sla linksaf de Rijksstraatweg

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.ontdekking.info.nl www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 09-03-2017 In aansluiting op het 10-minuten-gesprek van Manoe, sturen we hierbij een stukje in voor de nieuwsbrief: Door een nieuwsbrief

Nadere informatie

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R

Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 9 Slekske O N T W I K K E L P U N T E N S C H O O L J A A R 2 0 1 7-2 0 1 8 Elk schooljaar verdiepen wij ons in ontwikkelingen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 maart 2019 Ma 25/3 Di 26/3 Woe 27/3 Do 28/3 Vrij 29/3 AGENDA BIJBELVERHALEN

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 5 Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart is onze Open Dag. Het thema

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N

Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 4 Slekske K E R S T A C T I V I T E I T E N De ouders van de versierwerkgroep hebben de hal weer sfeervol versierd. In de groepslokalen

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Een veilige fiets. A m. œ œ. & œ œ. œ Œ. r œ. Het stuur niet te hoog. œ œ. œ Œ r œ. kun je de weg op. Tot. 1e x naar voorspel

Een veilige fiets. A m. œ œ. & œ œ. œ Œ. r œ. Het stuur niet te hoog. œ œ. œ Œ r œ. kun je de weg op. Tot. 1e x naar voorspel vanaf 7 jaar tekst: Marian van og muziek: Ton Kerkhof &4 4 Voorspel r /cc. /g r Een vei-li-ge Couplet &. /c fiets is een fiets die je past. C r Het stuur niet te hoog. en dehand-vat-ten vast. & r Een..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school!

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Nr. 34 maandag 26 juni 2017 Belangrijke data Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Dinsdag

Nadere informatie

Slekske O P E N D A G

Slekske O P E N D A G B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 7 Slekske O P E N D A G De Open Dag op 12 maart werd druk bezocht. Deze dag stond in het teken van TECHNIEK. In alle groepen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

105 jaar. Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober

105 jaar. Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-09- 30 Jaargang 105,nummer 4 M.R.Tetelepta Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsb Feestavond vrijdag 7 oktober: De Schutse 105

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015

Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 Blikvanger Weekinfo Maandag 14 september 2015 BELANGRIJKE DATA Informatieavond Informatie avond Bibliotheek bezoek Kleuter giga kangaroedag Schoolkamp groep6/7/8 Schoolreis kleuters Schoolkamp groep 3/4/5

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 1 Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R Na 6 weken vakantie was het op maandag 31 augustus weer

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T

Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G H I J K O M T, H I J K O M T, D I E G O E D E L I E V E S I N T B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 3 Slekske S C H O O L O N T W I K K E L I N G Dit schooljaar heeft het team in het kader van schoolontwikkeling al enkele studiemiddagen

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

... 2... 2... 3... 3... 4... 4... 5... 5... 5... 6 1 Wij willen alle mensen die zich ingezet hebben heel hartelijk bedanken. Ouders van de oudervereniging voor de goede voorbereiding en verzorging op de

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 207-208 AUGUSTUS 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 Start schooljaar 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 3 Maandag 28 september starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017 Nieuwsbrief 5 Vrijdag 3 november 2017 AGENDA 7 november Infotour peuterouders Bieb groepen 1/2 A+B+C 9 november Bieb groepen 5-6 10 november Manjefieke middag 17 november Leerlingenraad NB 6 18 november

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 07

JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 07 Groepsbezetting Ouderbetrokkenheid 3.0 Vrijdag hebben we met ons team afscheid genomen van juf Carola Krijnen. Zij is gelukkig weer hersteld, maar heeft de lastige,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website ( en facebookpagina.

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (  en facebookpagina. jaargang 20 nummer 4 oktober 2018 Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (www.cyriacus.nl) en facebookpagina. Agenda/activiteiten de komende periode: datum activiteit 19 oktober groep

Nadere informatie

Ouderbrief 1. Kopieerblad 1. Beste ouder/verzorger, Wijzer door het verkeer groep 4

Ouderbrief 1. Kopieerblad 1. Beste ouder/verzorger, Wijzer door het verkeer groep 4 O Ouderbrief 1 Kopieerblad 1 Beste ouder/verzorger, Tijdens de verkeerslessen op school hebben we met de kinderen gesproken over de fiets. Wanneer kinderen met hun fiets meedoen aan het verkeer, moet die

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

18 april 2018, nummer 15. Informatieve ouderavond over Cito-toetsen op 25 april Aanmelden via de mail:

18 april 2018, nummer 15. Informatieve ouderavond over Cito-toetsen op 25 april Aanmelden via de mail: Kindcentrum Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 82 05 60 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl 18 april 2018, nummer 15 Informatieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn!

Leerlingenraad. We stellen met veel plezier aan u voor, de leerlingenraad van De Harlekijn! Nummer 35, 16 april 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 21-04 Matthijs Dolmans groep 7 Meneer Jeroen 28-04 Tom Schouteten groep 3 30-04 Asma Abdulkhadir Mohamed Osman groep 4 02-05 Fréderique Blatter groep

Nadere informatie

september 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 Kindvrije dag studiedag team 6 -Eerste school dag -Start thema 1

september 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 Kindvrije dag studiedag team 6 -Eerste school dag -Start thema 1 september 2016 1 2 4 6 -Eerste school dag -Start thema 1 7 8 9 10 11 12 1 -Schoolfotograaf -19.0 uur: Informatieavond ouders Klaar voor de start 14 1 Hoofdluiscontrole 16 19 20 21 22 2 Startactiviteit

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 10 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar loopt ten einde! Het is weer een jaar geweest waarin veel gebeurd

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 6 14 SEPTEMBER 2017

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 6 14 SEPTEMBER 2017 WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 6 14 SEPTEMBER 2017 Even voorstellen: Vivian Wenselaar (ma, di) Kim Ariaens (woe, do, vrij) 2 Groeps- en schoolafspraken - Dagschema op bord - Contact leerkracht (voor

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 8 (DEEL 1) 22 SEPTEMBER 2016

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 8 (DEEL 1) 22 SEPTEMBER 2016 WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 8 (DEEL 1) 22 SEPTEMBER 2016 Even voorstellen: Femke de Graef Erik van Schaijk 2 Groeps- en schoolafspraken - Dagschema op bord - Contact leerkracht (voor school, na school

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

CBS De Akker Protocol Continurooster

CBS De Akker Protocol Continurooster CBS De Akker Protocol Continurooster Datum eerste versie 08-06-2015 Datum laatste versie 23-06-2015 Documenteigenaar Team CBS De Akker Datum volgende toetsing Schooljaar 2015-2016 Datum volgende borging

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

WOENSDAG 3 APRIL

WOENSDAG 3 APRIL Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 29 maart 2019 Ma 1/4 Di 2/4 Woe 3/4 Do 4/4 Vrij 5/4 AGENDA 18.30 19.30 Tentoonstelling

Nadere informatie

Nr 3, 16 september Beste ouders/verzorgers,

Nr 3, 16 september Beste ouders/verzorgers, Nr 3, 16 september 2016 Beste ouders/verzorgers, Bouwactiviteiten van start! Eindelijk is het zover en wordt daadwerkelijk gestart met de bouwactiviteiten. Deze week is de kast voor elektriciteit en waterleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie