O O ACTIE OKTOBER /jaar. 495 /jaar. WorkshopData Car Edition

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "O O ACTIE OKTOBER /jaar. 495 /jaar. WorkshopData Car Edition"

Transcriptie

1 HaynesPro WorkshopData - Car Edition bevat alle technische data die u nodig hebt! T O O Ls HAYNESPRO BUSINESS PACK Licentiepakket WorkshopData Car Edition /jaar ACTIE OKTOBER 2015 (excl.btw) /jaar (excl.btw) HAYNESPRO ULTIMATE PACK Licentiepakket WorkshopData Car Edition. enelux arparts orporation WorkshopData Car Edition Deze aanbiedingen zijn geldig van 1 oktober 2015 tot en met 31 december 2016, zolang de voorraad strekt. Alle gegevens, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

2 WorkshopData - Car Edition Afstelgegevens Afstelgegevens HaynesPro WorkshopData is de perfecte oplossing voor de diagnose, het onderhoud en de reparatie van moderne voertuigen door de professionele monteur. Technische tekeningen Technische tekeningen WorkshopData van HaynesPro omvat zeven categorieën: Onderhoud, Motor, Transmissie, Besturing & ophanging, Remmen, Exterior/interior en Elektronica. Voor elk van deze categorieën hebben we waar nodig de volgende datasets opgenomen: Afstelgegevens, Technische tekeningen, Zekeringen & relais, Handleidingen & procedures, Reparatietijden, Elektrische schema's en Diagnose. Nog een HaynesPro primeur - WorkshopData Touch, de nieuwe interface voor tablets Handleidingen & procedures SmartLINKS Op verschillende niveaus zijn SmartLINKS toegevoegd aan de WorkshopData. Met deze intelligente snelkoppelingen krijgt de gebruiker snel toegang tot gerelateerde informatie. SmartLINKS vormen een integraal onderdeel van onze database en kunnen zowel in standalone als in geïntegreerde oplossingen worden gebruikt. Ook voor de kleinste datavolumes... HaynesPro Data Exchange Services al onze technische data beschikbaar via webservices We kunnen alle soorten data leveren, of kleine datasets afkomstig van de verschillende datamodules integreren in uw online oplossing. Voorbeelden: aanhaalmomenten, capaciteiten, procedures, intervallen, tekeningen, etc.

3 Reparatietijden HaynesPro Smart Pack module We bieden daarnaast ook de Smart Pack (SmartCASE ), technische servicebulletins (SmartFIX ) en terugroepgegevens. Smart Pack is de perfecte aanvulling op onze technische database HaynesPro WorkshopData - Car Edition. De module bespaart werkplaatsen tijd en geld doordat de juiste oplossing voor bekende problemen snel kan worden gevonden met behulp van informatie van fabrikanten en van de werkplaats. Iedere case of ieder bulletin bevat de volgende informatie: Beschrijving van het probleem, Zekeringen & relais probleemgebied. Oorzaak Een duidelijke aanwijzing naar de bron van het probleem. Oplossing Vervangende onderdelen Onderdelen kunnen worden toegevoegd aan de prijsopgave. SmartFIX SmartFIX bevat technische servicebulletins (TSB's) waardoor gebruikers op de hoogte blijven van door de fabrikant aanbevolen service- en onderhoudswerkzaamheden. De bulletins bevatten checklists voor de onderdelen die moeten worden geïnspecteerd of gerepareerd. Bovendien worden de benodigde vervangende onderdelen en werkuren Diagnose SmartCASE SmartCASE is onze nieuwe, op cases gebaseerde technische oplossingen voor bekende problemen waarmee garages te maken krijgen. De database is gebaseerd op praktijkervaring van garages en bewezen oplossingen.

4 WorkshopData - Car Edition VESA Uw eigen elektronica-assistent! De Vehicle Electronics Smart Assistant of kortweg VESA, is een unieke tool voor de diagnose van elektronica. Op basis van de data die worden geleverd door het CAN-Bus systeem van het voertuig, helpt VESA de gebruiker bij de diagnose van systeem- en componentfouten. Via een intelligente, stapsgewijze diagnose levert deze module aan de hand van een "netto lijst" lokale diagrammen van componenten en laat op het CAN-Bus overzicht automatisch de onderlinge relaties zien tussen sensoren, actuatoren en procecessoren. *Zie onze VESA-brochure voor meer informatie.

5 HaynesPro Workshop Organiser module ORGANISER HaynesPro Workshop Organiser is een eenvoudig, genereren van werkorders uit kostenramingen in enkele eenvoudige stappen. Naast het beheer van werkorders bevat Workshop Organiser ook een klanten- en voertuigdatabase, een eenvoudig te gebruiken planningstool en SmartLINKs naar alle relevante technische gegevens voor het werk. HaynesPro Workshop Organiser kan worden gekoppeld aan iedere onderdelencatalogus of ieder DMS-systeem voor opname van de prijsstelling en voorraadinformatie Optionele modules Reparatietijden Onze module Reparatietijden bevat gedetailleerde beschrijvingen van al het onderhouds- en reparatiewerk, inclusief de standaard werkuren. reparatie en berekent de kosten. Er wordt rekening gehouden met follow-up werkzaamheden en extra werk, zodat er geen arbeidsuren over het hoofd worden gezien bij het maken van de kostenraming of de factuur. Dit draagt bij tot het maximaliseren van de werkplaatsomzet. Comfort Elektrische Schema's De module Comfort elektrische schema's bevat schema's voor een groot aantal elektronische systemen, zoals de klimaatregeling, radio, portiersloten, elektrisch bediende ramen, beveiliging, ABS en de regeleenheid voor het instrumentenpaneel, om er maar een paar te noemen. Alle schema's gebruiken standaard symbolen, zijn beschikbaar als vectorafbeeldingen in kleur en eenvoudig te printen. Wij bieden de meest uitgebreide set aansluitschema's die op dit moment verkrijgbaar is. Veel van onze klanten hebben deze module al toegevoegd aan hun HaynesPro WorkshopData - Car Edition oplossing.

6 WorkshopData - Car Edition Tools voor het gebruik van de data Ter aanvulling hebben we verschillende, volledig geïntegreerde modules en tools ontwikkeld waarmee u het maximale uit HaynesPro WorkshopData - Car Edition haalt. Een aantal is optioneel (zie Optionele modules), terwijl andere deel uitmaken van de applicaties, zoals onze tool voor kostenramingen - Organiser Xpress, en de HaynesPro VIN decoder. OrganiserXpress Gebruikers kunnen met een eenvoudige muisklik alle relevante taken en onderdelen bekijken die zijn geselecteerd voor het voertuig in onderhoud. Gebruikers kunnen in iedere datamodule OrganiserXpress openen vanaf het bovenste menu en vinden hier een gedetailleerde werkorder en prijsopgave. Beschikbaar met één muisklik! Workshop Connect Als gebruiker wilt u natuurlijk doorgaan waar u bent gebleven, onafhankelijk van het apparaat of waar u zich bevindt. Dat is nu precies waarom HaynesPro Workshop Connect heeft ontwikkeld. Alle informatie die is gekoppeld aan een gebruikersaccount wordt opgeslagen in de cloud en is daar Werkplaatsen kunnen hun eigen werkuurtarieven invoeren en aanpassen of handmatig extra uren en werkzaamheden toevoegen. Kosten worden duidelijk uitgesplitst naar de benodigde onderdelen en werkuren. Dit is een voordeel voor zowel de klant als de monteur. VIN Decoder gebruikers nu direct toegang tot de technische data van decoder ontwikkeld die het precieze voertuigtype toont of de beschikbare opties minimaliseert*. fabrikant gebruikt. HaynesPro biedt een eenvoudig te gebruiken add-on om het precieze type te selecteren op basis van informatie van de registratiegegevens van het voertuig als de informatie van alleen de VIN onvoldoende is toegankelijk vanaf elk apparaat. De opgeslagen informatie omvat de laatst bekeken auto's, opgeslagen kostenraminkersinstellingen. CONNECT Data integration and linking Over het algemeen breiden onze klanten hun onderdelencatalogus uit door via de webservices informatie toe te voegen over servicebeurten en reparatietijden. De data is gekoppeld aan algemene artikelnummers (GenArts) die worden gebruikt om de juiste onderdelen uit uw catalogus te bestellen. Leveranciers van diagnose- en testapparatuur hebben voor een vergelijkbare aanpak gekozen door VESA zowel op systeem- als op foutcodeniveau te koppelen aan hun testapparatuur. Met de informatie die VESA biedt kan de technicus een diagnose uitvoeren op basis van foutcodes en de component vaststellen die de storing heeft veroorzaakt. Een of meer componenten kunnen direct worden geëxporteerd naar een gekoppelde onderdelencatalogus. Ook voor de kleinste datavolumes... HaynesPro kan zelfs de kleinste dataset leveren via onze Data Exchange Services. We kunnen alle soorten data leveren, of kleine datasets afkomstig van de verschillende datamodules integreren in uw online oplossing. Voorbeelden: aanhaalmomenten, capaciteiten, procedures, intervallen, tekeningen, etc.

7 Media HaynesPro WorkshopData - Car Edition Online - onze standaard online applicatie Klaar voor gebruik White label (optioneel) Gratis gebruik van het VOLT licentiemanagementsysteem HaynesPro WorkshopData Touch user interface Klaar voor gebruik White label (optioneel) Geoptimaliseerd voor gebruik op een tablet Gebruikers kunnen inloggen met dezelfde gebruikerslicentie als voor WorkshopData Car Edition Online HaynesPro Data Exchange Services al onze technische data beschikbaar via webservices Gedeeltelijke of volledige integratie (optioneel) Volledige vrijheid bij ontwerp en lay-out integratiemogelijkheden, variërend van eenvoudige portaal-naar-portaal koppelingen tot de volledige integratie van onze technische data met uw online oplossing. Wat maakt HaynesPro WorkshopData - Car Edition zo bijzonder? De beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt. Tenzij anders wordt vermeld, voldoen de gegevens aan de OEM standaarden, zodat regulier onderhoud of reparaties geen gevolgen hebben voor de garantie op het voertuig. Uitstekende dekking van alle belangrijke merken op de Europese markt. Naadloze integratie met onderdelencatalogi, diagnosetools en ERP-systemen. De aanvullende tools en datamodules leveren complete oplossingen binnen één applicatie. Unieke Elektronicamodule Koppelingen naar generieke onderdelen vanuit verschillende datamodules Beschikbaar in 23 talen Talen Engels Duits Nederlands Spaans Italiaans Frans Noors Zweeds Deens Portugees Tsjechisch Hongaars Pools Kroatisch Russisch Slowaaks Sloveens Roemeens Servisch (Latijn) Bulgaars Fins Grieks Turks Onderwerpen en modules Afstelgegevens Identificatiegegevens Onderhoudsmodule Smeermiddelen & vloeistoffen Terugroepgegevens Reparatiehandleidingen Zekeringen & relais Technische tekeningen VIN en identificatieplaat locaties VIN decoder Onderhoudsschema's (op OEM gebaseerd) Afdrukbare werkbladen Koppelingen naar generieke onderdelen Vervolgwerkzaamheden Extra werkzaamheden Servicetijden Service-indicator reset Distributieriem vervangingsintervallen Bandenspanningsbewaking Multiriem Europese typegoedkeuringsgegevens Emissiedata Bandenmaten en bandendruk Aanhaalmomenten Airconditioning vulpluggen Capaciteit en viscositeit Terugroepacties (gebaseerd op OEM) Distributieriem; demonteren/monteren Distributieketting; demonteren/monteren Multiriem; demonteren/monteren Koppeling: uitbouwen/inbouwen Handgeschakelde transmissie; uitbouwen/inbouwen Koelsysteem; aftappen/vullen Cilinderkop; uitbouwen/inbouwen Motor; uitbouwen/inbouwen Airbag; uitbouwen/inbouwen Zekeringen- en relaiskast locaties Zekering- en relaisoverzicht Koppelingen naar generieke onderdelen VESA Reparatietijden Comfort elektrische schema's OrganiserXpress HaynesPro Workshop Organiser HaynesPro SmartFIX HaynesPro SmartCASE Aanhaalmomenten Elektrische schema's, EM, ABS, SRS-airbag e airconditioning Componentlocaties en gegevens Foutcodes (fabrikant en EOBD) Diagnose wizard Massa locaties Foutcode-koppelingen naar Smart Pack Overlap technology Handmatige tijden Link naar OrganiserXpress & HaynesPro SmartCART Full colour schema's inclusief klimaatregeling, radio, deursloten, airbags, alarm, koplampen Pan-en-zoom functionaliteit Highlight functionaliteit voor het volgen van bedrading van en naar componenten Prijsopgave-tool incl. Reparaties Onderhoud Onderdelenlijst Totale tijd Werkorders/prijsopgaves incl. Reparaties Onderhoud Koppeling naar onderdelencatalogus Totale tijd Klant en voertuigdatabase Kalenderplanning Technische servicebulletins Koppeling naar foutcodes en gerelateerde cases Verified fixes and tips Koppeling naar foutcodes en gerelateerde cases

8 T O O Ls ACTIE OKTOBER 2015 Prijslijst Licentiepakketten Onderwerpen OPTIES BUSINESS PACK ULTIMATE Identificatie Onderhoudsmodule Afstelgegevens Smeermiddelen & vloeistoffen Terugroepgegevens OrganiserXpress Reparatiehandleidingen Zekeringen & relais Technische tekeningen VESA Comfort elektrische schema's 173,00 Reparatietijden 90,00 Workshop Organiser 60,00 O enelux arparts orporation De Smart modules kunnen individueel worden toegevoegd aan de WorkshopData licenties of als een gehele, standalone module worden aangeschaft. (Smart Pack): Smart Pack* 249,00 SmartFIX (Technische servicebulletins) SmartCASE (Verified fixes & tips) 99,00 177,00 769,00 995,00 Actieprijzen! 395 /jaar 495 / jaar O = Optionele module = Opgenomen n in de pakketprijs Deze aanbiedingen zijn geldig van 1 oktober 2015 tot en met 31 december 2016, zolang de voorraad strekt. Alle gegevens, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HaynesPro WorkshopData - Car Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Car Edition

HaynesPro WorkshopData - Car Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Car Edition HaynesPro WorkshopData - Car Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Car Edition WorkshopData - Car Edition HaynesPro WorkshopData is de perfecte oplossing voor de diagnose, het

Nadere informatie

PROFESSIONEEL WERKPLAATS INFORMATIE SYSTEEM

PROFESSIONEEL WERKPLAATS INFORMATIE SYSTEEM PROFESSIONEEL WERKPLAATS INFORMATIE SYSTEEM AUTOCOM INFO SYSTEM Introductie Info System - de perfecte aanvulling op CARS en TRUCKS. Info System geeft u degelijke omschrijvingen hoe de problemen op te lossen

Nadere informatie

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition stelt u in staat vrachtwagens

Nadere informatie

VESA Vehicle Electronics Smart Assistant

VESA Vehicle Electronics Smart Assistant VESA is een unieke elektronische diagnosetool die monteurs naar een snelle, precieze identificatie van systeem- en componentfouten leidt. VESA Vehicle Electronics Smart Assistant VESA - Vehicle Electronics

Nadere informatie

TECNISCHE DATA AIS COMPLEET

TECNISCHE DATA AIS COMPLEET TECNISCHE DATA AIS COMPLEET Wat is AIS? AIS is een elektronische, technische database waarmee per auto de onderhoudsinformatie, standaard werkplaatstijden en relevante technische informatie kunnen opvragen

Nadere informatie

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT WorkshopData Touch WorkshopData Touch Met deze nieuwe, speciaal voor tablets ontworpen versie, biedt HaynesPro

Nadere informatie

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Samenvatting In dit document wordt beschreven hoe u van uw Norman Endpoint Protectionproduct

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2015. Twintig jaar en sterker dan ooit! Let s go Touch!

Nieuwsbrief Mei 2015. Twintig jaar en sterker dan ooit! Let s go Touch! Nieuwsbrief Mei 2015 Let s go Touch! Twintig jaar en sterker dan ooit! Het is alweer 20 jaar geleden, in 1995, dat HaynesPro onder de naam Vivid Automotive Data & Media B.V. van start ging. Tot 1995 waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Automechanika 2014

Nieuwsbrief Automechanika 2014 Nieuwsbrief Automechanika 2014 Introductie Ons bedrijf heeft sinds de Automechanika 2012 een paar significante veranderingen ondergaan, waarbij vooral de naamswijziging van Vivid in HaynesPro opvalt. De

Nadere informatie

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW WERKPLAATS MET DE AUTODATA TECHNISCHE DATABASE ONLINE

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW WERKPLAATS MET DE AUTODATA TECHNISCHE DATABASE ONLINE VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW WERKPLAATS MET DE AUTODATA TECHNISCHE DATABASE ONLINE HET MEEST UITGEBREIDE INFORMATIESYSTEEM VOOR DE GARAGEBRANCHE VOORDELEN: -> Tijdwinst - Geen codes en registraties meer

Nadere informatie

HaynesPro Handleiding

HaynesPro Handleiding HaynesPro Handleiding Inhoudsopgave Stap 1 - Bedrijfsgegevens controleren... 3 Stap 2 Artikelen koppelen aan artikelgroepen.... 4 Stap 3 HaynesPro instellingen... 6 Stap 4 HaynesPro Prijsopgave maken...

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013

Handleiding. TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Handleiding 1 TopMec handleiding // V2.0 februari 2013 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick

Nadere informatie

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012

Handleiding. TopMec handleiding // V1.0 oktober 2012 Handleiding 1 Inhoudsopgave Snel aan de slag - Pagina 3 Inloggen - Pagina 4 Voertuiggegevens - Pagina 5-7 Werkorders - Pagina 8-12 Checklijsten - Pagina 13 Quick repair - Pagina 14 Technische info - Pagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2013

Nieuwsbrief Oktober 2013 Van 16 tot en met 20 oktober in het Nord Exhibition Centre in Parijs. Nieuwsbrief Oktober 2013 Een overzicht van de Franse automotive aftermarket HaynesPro (voorheen Vivid Automotive) begon in 2000 met

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

KLAAR VOOR DE TOEKOMST? TRAININGEN & DIAGNOSE KLAAR VOOR DE TOEKOMST? Doe de GRATIS kennistest op deldense.nl DIAGNOSE APPARATUUR SUPPORT TRAINING TECHNISCHE INFORMATIE ACADEMY DIAGNOSE EXPERT WWW.DELDENSE.NL Trainingen volgen

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een Besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een Besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 17.2.2014 COM(2014) 92 final ANNEX 1 BIJLAGE AANVULLEND PROTOCOL BIJ DE OVEREENKOMST TUSSEN DE EUROPESE ECONOMISCHE GEMEENSCHAP EN HET KONINKRIJK NOORWEGEN NAAR AANLEIDING VAN

Nadere informatie

Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One

Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One Verkoopt of levert u services naast uw regulieren producten én wilt u deze afspraken vastleggen in één document, zodat deze op elk

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Mercedes-Benz WebParts

Mercedes-Benz WebParts Mercedes-Benz WebParts Een beknopte handleiding voor uw persoonlijke online bestelservice voor Mercedes-Benz originele onderdelen. Mercedes-Benz Met enkele klikken krijgt u toegang tot de volledige catalogus

Nadere informatie

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Besluit van de Raad

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een Besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 3.8.2017 COM(2017) 412 final ANNEX 1 BIJLAGE bij Voorstel voor een Besluit van de Raad betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie en haar lidstaten, en de voorlopige

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met deze mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, om nieuwe klanten te registreren, artikelen aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

1) Handleiding Instructies over het gebruik van het apparaat. 2) Data kabel Stelt u in staat om te updaten via PC met internetverbinding.

1) Handleiding Instructies over het gebruik van het apparaat. 2) Data kabel Stelt u in staat om te updaten via PC met internetverbinding. Handleiding voor BMM V2.0 / MB V2.0 / VAG V2.0 / POR V2.0 / VOL V2.0 / OP V2.0 / LR V2.0 / FD V2.0 / BCC V2.0 / CPR V2.0 / HNM V2.0 / FA V2.0 / KH V2.0 / CR V2.0 Multi-system Car Diagnostic Tool Series

Nadere informatie

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. XDMS Tips & Tricks Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. +32 9 353 90 20 contact@xpower.be Overzicht Uw favorites

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met de mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een

Nadere informatie

Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie

Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie Google Site Search Datasheet Google Site Search De websitezoekfunctie van Google voor uw organisatie Google Site Search Ga voor meer informatie naar: http://www.google.com/enterprise/search/ Wat u ontvangt

Nadere informatie

Handleiding Coligo Connect installatie en gebruik

Handleiding Coligo Connect installatie en gebruik Handleiding Coligo Connect installatie en gebruik Version 1.0 Content 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 2. Installeren en in gebruik nemen van Coligo Connect... 3 2.1 Downloaden... 3 2.2 Installeren...

Nadere informatie

De Van Hool website biedt een persoonlijk klantenportaal waar je, na aanmelding, gegevens en documentatie kan terugvinden betreffende uw voertuigen.

De Van Hool website biedt een persoonlijk klantenportaal waar je, na aanmelding, gegevens en documentatie kan terugvinden betreffende uw voertuigen. De Van Hool website biedt een persoonlijk klantenportaal waar je, na aanmelding, gegevens en documentatie kan terugvinden betreffende uw voertuigen. Deze online databank wordt dagelijks up-to-date gehouden

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED.

UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. UW PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT. KORTE HANDLEIDING: BMW CONNECTED. BMW CONNECTED. Hoe zou u het vinden om controle te hebben over uw mobiliteit zonder onverwachte vertragingen die uw planning verstoren?

Nadere informatie

9079/17 JVS/bb 1 DGC 2A

9079/17 JVS/bb 1 DGC 2A Raad van de Europese Unie Brussel, 30 mei 2017 (OR. en) 9079/17 Interinstitutioneel dossier: 2017/0082 (NLE) COEST 99 ELARG 36 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Protocol bij de Partnerschaps-

Nadere informatie

Nieuwe functies van de GM EPC

Nieuwe functies van de GM EPC Nieuwe functies van de GM EPC Grafische navigatie De GM Next Gen EPC heeft talrijke nieuwe functies die het vinden van het juiste onderdeel sneller en eenvoudiger maken. Gedetailleerde instructies over

Nadere informatie

BIJLAGE PROTOCOL. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE PROTOCOL. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 26.2.2016 COM(2016) 91 final ANNEX 1 BIJLAGE PROTOCOL bij het voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de sluiting, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het

Nadere informatie

INSTRUCTIE VIDA-ABONNEMENT INHOUD

INSTRUCTIE VIDA-ABONNEMENT INHOUD INSTRUCTIE VOOR ONAFHANKELIJKE WERKPLAATSEN INHOUD 1 INLEIDING... 3 2 VIDA... 4 2.1 Onderdeleninformatie... 4 2.2 Service-informatie... 5 2.3 Storingzoeken... 5 2.4 Software downloaden... 5 2.5 Standaardtijden...

Nadere informatie

13082/14 CV/mg DGC 1B. Raad van de Europese Unie. Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14. Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE)

13082/14 CV/mg DGC 1B. Raad van de Europese Unie. Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14. Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE) Raad van de Europese Unie Brussel, 29 september 2014 (OR. en) 13082/14 Interinstitutioneel dossier: 2014/0223 (NLE) COASI 102 ASIE 53 ELARG 98 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: PROTOCOL

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 8 augustus 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0184 (NLE) 11636/17 ADD 1 COEST 212 ELARG 62 VOORSTEL van: ingekomen: 3 augustus 2017 aan: de heer Jordi AYET

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo SHARPEN Empower people to get work done Make it SimplySo Simply So: get work done Aanname: SharePoint online (Office 365) is te complex in gebruik voor MKB bedrijven, zelfs als alleen de basis functionaliteiten

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het. Voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 18.2.2016 COM(2016) 70 final ANNEX 1 BIJLAGE bij het Voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de ondertekening, namens de Europese Unie en haar lidstaten, van het protocol

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding G e w o o n w e g B e t e r e D a t a! INHOUD INHOUD... 3 INTRODUCTIE... 3 Over deze handleiding...3 Over Volt 3 Doelgroep 3 Benodigde Software 3 Wat is er nieuw in Volt...3 BEGINNEN...

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2 NSi Output Manager Veelgestelde vragen Version 3.2 I. Algemene productinformatie 1. Wat is nieuw in Output Manager 3.2? NSi Output Manager 3.2 bevat diverse verbeteringen aan serverzijde, waarbij de meest

Nadere informatie

Maximo Tips and Tricks

Maximo Tips and Tricks Maximo Tips and Tricks Agenda Tips & Tricks 1. Scherm lay-out on demand 2. Koppelen Excel en Maximo 3. Foto s toevoegen aan records 4. Type ahead functie 5. Scripting voor calculaties en validaties 6.

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 25 april 2017 (OR. en) Interinstitutioneel dossier: 2017/0083 (NLE) 8457/17 ADD 1 COEST 85 ELARG 28 VOORSTEL van: ingekomen: 24 april 2017 aan: de heer Jordi AYET PUIGARNAU,

Nadere informatie

AquaLingua. Handleiding

AquaLingua. Handleiding AquaLingua Handleiding Inleiding Toegang per thema Zoekfunctie Bekijken figuren 1/6 Inleiding De AquaLingua website geeft aan de gebruikers de mogelijkheid om een figuur te bekijken voorzien van labels

Nadere informatie

Coligo conne ct. Gebruikershandleiding

Coligo conne ct. Gebruikershandleiding Coligo conne ct Gebruikershandleiding Content 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 2. Installeren en in gebruik nemen van Coligo Connect... 3 2.1 Downloaden... 3 2.2 Installeren... 3 2.3 Inloggen...

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Taalbad U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

15410/17 JVS/sht DGC 1A. Raad van de Europese Unie. Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17. Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE)

15410/17 JVS/sht DGC 1A. Raad van de Europese Unie. Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17. Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE) Raad van de Europese Unie Brussel, 14 mei 2018 (OR. en) 15410/17 Interinstitutioneel dossier: 2017/0319 (NLE) COLAC 144 WTO 329 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Derde aanvullend protocol

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Didier Lebrun business development & account management

Didier Lebrun business development & account management Vertaling Localisatie Didier Lebrun business development & account management De onderneming biedt vertaal-en lokalisatiediensten aan in meerdere talen en is gespecialiseerd in: o marketing materiaal o

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION UNIT4 MULTIVERS EXTENDED SERVICE PACK EDITION 2013 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 184 44 44 44 F +31 184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com Inhoudsopgave OpenAnalytics

Nadere informatie

customersupport@3xl-solarsolutions.com

customersupport@3xl-solarsolutions.com 3XL SolarSolutions - Improves your solar business August 2013-003 PRIJSLIJST SOLAR KITS SALES customersupport@3xl-solarsolutions.com ORDER order@3xl-solarsolutions.com CUSTOMER SUPPORT customersupport@3xl-solarsolutions.com

Nadere informatie

Algemene handleiding. EgisOnline

Algemene handleiding. EgisOnline Algemene handleiding EgisOnline Versie 2.01 / 16-08-2010 EurotaxGlass s Pagina 1 van 18 Versie 2.01 Inhoud Voorwoord... 3 Werken met Adobe Reader... 3 Inloggen Eurotax versie... 3 Onthoud gebruikersnaam

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 43UHX ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA43UHX4500

SALORA UHD 4K 43UHX ,99. Kenmerken. Artikelcode : SA43UHX4500 SALORA UHD 4K 43UHX4500 Artikelcode : SA43UHX4500 Salora 43UHX4500. Beeldschermdiagonaal: 09,2 cm (43"), Resolutie: 3840 x 260 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm:

Nadere informatie

INTERACTIEF HOTEL TV SYSTEEM

INTERACTIEF HOTEL TV SYSTEEM INTERACTIEF HOTEL TV SYSTEEM Algemene eigenschappen DigiGuest systeem Het systeem is een geheel digitale IP-gebaseerde multimedia oplossing Er is geen CATV (coax) netwerk nodig in het hotel, dit is kostenbesparend.

Nadere informatie

Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S. vlotte dossierregistratie

Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S. vlotte dossierregistratie CPS autosoft Het intelligent beleidssysteem voor het carrosseriebedrijf P L U S P U N T E N B A S I S G E G E V E N S L I N K S betaalbare software met service gebruiksvriendelijk vlot en gemakkelijk aan

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur CITROËN INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR LEXIA PROXIA CD 29 AFTER SALES SERVICE Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager

Nadere informatie

Full Text Finder. Functionaliteiten. Zoeken naar publicaties

Full Text Finder. Functionaliteiten. Zoeken naar publicaties Full Text Finder Full Text Finder vormt een nieuwe standard voor het beheer van uw bibliotheekholdings en links. De geïntegreerde oplossing bevat naast een kennisbank met informatie over uw holdings tevens

Nadere informatie

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Het concept: Werkplaatsbezoeken combineren met vaste checks om meerwerk structureel te herkennen, eenvoudig te registreren en professioneel

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Handleiding Wilmar Retail. Koppelen van Plan-IT online

Handleiding Wilmar Retail. Koppelen van Plan-IT online Handleiding Wilmar Retail Koppelen van Plan-IT online Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Instellingen in het Plan-IT Management portaal... 3 Instellingen... 3 1 Intelligente capaciteit:...

Nadere informatie

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App BEYOND: Two Souls BEYOND Touch App DE BEYOND Touch -APP Om optimaal van de spelervaring van BEYOND: Two Souls te kunnen genieten, raden we je aan om het spel te spelen met een DUALSHOCK 3 draadloze controller.

Nadere informatie

GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER

GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER GPS-COMMUNICATIE HUSQVARNA AUTOMOWER NL INLEIDING De Automower GPS-communicatie-eenheid heeft twee belangrijke functies: Sms-functie en GPS-antidiefstalbeveiliging. De sms-functie stelt u in staat om via

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij. voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

ANNEX BIJLAGE. bij. voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 19.2.2018 COM(2018) 74 final ANNEX BIJLAGE bij voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de sluiting van de Overeenkomst inzake wetenschappelijke en technologische samenwerking

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS

Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Het concept: Werkplaatsbezoeken combineren met vaste checks om meerwerk structureel te herkennen, eenvoudig te registreren en professioneel

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

Koppeling Profit <> CRM Connectors

Koppeling Profit <> CRM Connectors Koppeling Profit CRM Connectors Documizers B.V. Amsterdam Documenttoelichting Dit is de technische beschrijving van deze geregistreerde partnerkoppeling. Dit document beschrijft de standaard van de

Nadere informatie

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order Werkorder programma Het werkorderprogramma is een multifunctioneel programma en fungeert als centraal programma binnen Easy-work voor het maken van werkorders, het maken van fakturen en offertes en het

Nadere informatie

Bestellen is nu nog makkelijker.

Bestellen is nu nog makkelijker. Inloggen gebruikers Inloggen bij ExpressOrder Open uw browser. Ga naar www.staplesadvantage.nl. Log linksboven in voor ExpressOrder. 4 Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in. Voer uw wachtwoord in. 6

Nadere informatie

Handleiding Monteursmodule

Handleiding Monteursmodule Handleiding Opvragen van wachtwoord met gebruikersnaam Deze offline monteursmodule is te downloaden vanaf www.aquaview.nl en toegang is afhankelijk van autorisatie PDF-pagina 1 Gebruik van deze interactieve

Nadere informatie

MEDIA NAV. Handleiding voor het online downloaden van content

MEDIA NAV. Handleiding voor het online downloaden van content MEDIA NAV Handleiding voor het online downloaden van content In deze handleiding leest u hoe u software- en contentupdates voor het navigatiesysteem kunt uitvoeren. Hoewel de schermafbeeldingen nog niet

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress Wij helpen Waar u ook bent Volvo Action Service 24 uur per dag reparatieservice Hulp in uw eigen taal Ondersteuning voor de chauffeur bij o.a. financiële problemen Volvo Uptime Assurance Financiële compensatie

Nadere informatie

User experience voor projecten

User experience voor projecten User experience voor projecten In de PS module zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor het werken met projecten. Zo is in EhP 6 de Project Editor uitgebreid met de mogelijkheid om Gannt

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur CITROËN INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR LEXIA PROXIA CD 29 AFTER SALES SERVICE Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

BIJLAGE. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE. bij het. voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 23.2.2016 COM(2016) 86 final ANNEX 3 BIJLAGE bij het voorstel voor een besluit van de Raad betreffende de sluiting van de Overeenkomst tussen de Europese Unie, IJsland, het

Nadere informatie

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61 Office Synchronizer Publicatie informatie Versie 1.61 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 U.S.A. Tel.: +1-937-233-8921

Nadere informatie

LADEN OP HET PERFECTE MOMENT. KORTE HANDLEIDING: DIGITAL CHARGING SERVICE. STATUS 08/2017.

LADEN OP HET PERFECTE MOMENT. KORTE HANDLEIDING: DIGITAL CHARGING SERVICE. STATUS 08/2017. LADEN OP HET PERFECTE MOMENT. KORTE HANDLEIDING: DIGITAL CHARGING SERVICE. STATUS 08/2017. BMW DIGITAL CHARGING SERVICE. Wat biedt BMW Digital Charging Service? BMW Digital Charging Service laadt uw BMW

Nadere informatie

Platform Regent Mobile Connect

Platform Regent Mobile Connect Platform Regent Mobile Connect WWW.REGENTMOBILE.NL Eigenschappen Regent Connect Productlijn Secure Route Pro Plug & play Live actuele locatie bekijken x x x x Routes terugkijken op kaart x x x x Virtueel

Nadere informatie

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem

Batching. Een beter begrip van uw batchingsysteem Een beter begrip van uw batchingsysteem Voor het ontwerp van een standalone batchingsysteem moeten de onderdelen zorgvuldig worden geselecteerd, op basis van de unieke procesvereisten. Batchingsystemen

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660

TCL UHD 55DP660 METAL 699,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : TC55DP660 TCL UHD 55DP660 METAL Artikelcode : TC55DP660 TCL 55DP660. Beeldschermdiagonaal: 139,7 cm (55"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

Handleiding voor DS350E met Motion J3400 tablet. Dangerfield January 2010 V3.1 Delphi PSS

Handleiding voor DS350E met Motion J3400 tablet. Dangerfield January 2010 V3.1 Delphi PSS Handleiding voor DS350E met Motion J3400 tablet 1 Hoofdonderdelen..3 Bluetooth configuratie. 7 INHOUDSOPGAVE Schrijven naar ECU (OBD).....87 Scannen...90 Hoofdmenu...19 Onderhoudsgeschiedenis..95 Diagnostisch

Nadere informatie

Koppeling Nmbrs Workbee Doc nr.: SD 034 Datum: Versie: 1.1

Koppeling Nmbrs Workbee Doc nr.: SD 034 Datum: Versie: 1.1 Inhoud van dit document Benodigde gegevens voor de koppeling... 2 Nmbrs - Workbee... 2 Workbee en de Nmbrs integratie... 3 Over Workbee... 3 Over de integratie met Nmbrs... 3 Opzetten integratie Nmbrs

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING HET ZOEKPROGRAMMA REPARATIETIJDEN GEBRUIKEN Als het Zoekprogramma reparatietijden (Repair Times Searcher, RTS) geïnstalleerd verschijnt er een pictogram met een snelkoppeling op het scherm. Dubbelklik

Nadere informatie

VERSIE 2.0 DE NIEUWE PRO-WEBSITE IS ONLINE! NIEUW DEALER WEBPLATFORM BIHR.PRO v2.0 SNELSTARTGIDS

VERSIE 2.0 DE NIEUWE PRO-WEBSITE IS ONLINE! NIEUW DEALER WEBPLATFORM BIHR.PRO v2.0 SNELSTARTGIDS NIEUW DEALER WEBPLATFORM BIHR.PRO v2.0 SNELSTARTGIDS Om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben we onze website zo geconfigureerd dat deze ons bedrijf weerspiegelt. Het is nu moderner, innovatiever en

Nadere informatie

De meest internationale en complete opleidingen vindservice

De meest internationale en complete opleidingen vindservice De meest internationale en complete opleidingen vindservice icares.com icares.com is een internationale zoekportal voor opleidingen. Voor veel jongeren is het kiezen voor een opleiding niet alleen een

Nadere informatie

TCL UHD 65DP660 METAL 899,00. Kenmerken. Artikelcode : TC65DP660

TCL UHD 65DP660 METAL 899,00. Kenmerken. Artikelcode : TC65DP660 TCL UHD 65DP660 METAL Artikelcode : TC65DP660 TCL 65DP660. Beeldschermdiagonaal: 165,1 cm (65"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat. Smart

Nadere informatie

1. De kandidaat kan de werking en de functionele samenhang van het complete onderstel, met behulp van schema's en literatuur, omschrijven.

1. De kandidaat kan de werking en de functionele samenhang van het complete onderstel, met behulp van schema's en literatuur, omschrijven. Onderdeel: Onderstel 1. De kandidaat kan de werking en de functionele samenhang van het complete onderstel, met behulp van schema's en literatuur, 2. De kandidaat kan de werking van het onderstel demonstreren.

Nadere informatie