W isseloord. Technische omschrijving. Inhoudsopgave: 6. Interieur Vuilreiniging Beveiliging. 1. Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "W isseloord. Technische omschrijving. Inhoudsopgave: 6. Interieur Vuilreiniging Beveiliging. 1. Algemeen"

Transcriptie

1 Technische omschrijving Inhoudsopgave: 1. Algemeen 6. Interieur Vuilreiniging Beveiliging 7. Ventilatie Aanleg- en aansluitkosten Oplevering 8. Waterinstallatie 2. Exterieur 9. Elektrotechnische installatie Bestrating en beplanting Toegang parkeergarage 10. Telecommunicatievoorzieningen Gevel 11. Verwarmingsinstallatie 3. Constructie Funderingen 12. Sanitair en keuken Betonwerk Badkamer Toilet 4. Parkeergarage en bergingsruimte Laundry Parkeergarage Keuken Bergingen Nuts ruimten 13. Afwerkstaat Appartementen 5. Interieur algemene ruimte Het voorportaal Entreehal Lifthallen op de verdiepingen Trappenhuis Algemene ruimte

2 1. Algemeen De gevelsteen wordt verwerkt met minimale uitgekrabde stoot- en lintvoeg. Ter plaatse van de metselwerkgevels is in Vuilreiniging spouw ten behoeve van de thermische isolatie een minerale Onder de appartementenblokken zijn opstelplaatsen wol voorzien, die bevestigd is tegen het binnenspouwblad. gerealiseerd in een afgesloten ruimte voor vuil- en GFT containers. In de gevel worden geïsoleerde aluminium buitenkozijnen voorzien van HR++ beglazing geplaatst. De reiniging van Beveiliging de gevelkozijnen is mogelijk gemaakt door de ramen uit te In de hal van de appartementen zijn rookmelders geplaatst. voeren met draai-/kiepstand. Aanleg- en aansluitkosten De appartementen hebben daar van toepassing is ten behoeve De aanleg- en aansluitkosten alsmede de eventuele kosten van de toegang naar de balkons één of meerdere aluminium van ingebruikstelling met betrekking tot elektrische energie, gemoffelde schuifpuien voorzien van HR++ beglazing. gas, water, riolering en C.A.I. zijn in de huursom inbegrepen. De buitenkozijnen en deuren ter plaatse van de hoofdentree Oplevering zijn van hardhout in gelakte uitvoering en voorzien van Het gehele appartement wordt bezemschoon opgeleverd isolerende beglazing (HR++). voor aanvang huur. Het sanitair, de tegelwerken en de beglazing worden schoon opgeleverd. Het hang- en sluitwerk wordt uitgevoerd met driepuntssluitingen op de woningtoegangsdeur en de deuren op de begane grond en 1ste verdieping, terras- en 2. Exterieur Bestrating en beplantingen De totale terreinafwerking ( wegen, dak parkeergarage, balkondeuren conform monster. De beglazing van de aluminium gevelkozijnen wordt uitgevoerd met geïsoleerde HR++ beglazing. tuin) wordt uitgevoerd conform het ontwerp van Kragten Landschapsarchitectuur. Het gevelmetselwerk wordt met aluminium dakkappen beëindigd. Aan de buitenzijde, onder de aluminium Toegang parkeergarage. buitenkozijnen, worden aluminium waterslagen De hellingbaan naar de parkeergarage wordt uitgevoerd toegepast. Onder de entree kozijnen wordt een in beton voorzien van een ruw oppervlak en een hardsteen dorpel toegepast. verwarmingsnet. De wandafwerking aan de binnenzijde van de oprit wordt in identieke gevelsteen afgewerkt als het De navolgende metalen hekwerken worden in kleur gevelmetselwerk van de appartementsgebouwen. gepoedercoat: de hekwerken van de terrassen en balkons Gevel. de hekwerken van de buitentrappen De gevels van de appartementsgebouwen worden uitgevoerd in metselwerk in een roodbruine antraciet De onderzijde van de balkons op de 1ste- en 2de verdieping gevelsteen (het gevelsteenmonster is aanwezig op de bouw). worden voorzien van houten plafondplaten (exterieurkwaliteit).

3 De bovenzijde van de balkons is uitgevoerd in schone Op tekening zijn de parkeerplaatsen verdeeld over alle beton. Het balkon bij de penthouses is aan de bovenzijde parkvilla s. Parkeerplaatsen kunnen indien toebedeeld voorzien van houten vlondertegels, waaronder een zwarte worden aan eventuele andere parkvilla s. De hoofdtoegang bitumineuze dakbedekking. tot de parkeerkelder is een op afstand te bedienen overheaddeur. Voetgangers/ fietsers krijgen door middel van een De luifel van de appartementengebouwen bestaat uit een afsluitbare loopdeur naast de overheaddeur toegang tot de gepoedercoate staalconstructie voorzien van lichtgroen parkeerkelder. thermische versterkt glas. Voor eventuele winterse omstandigheden is er in de De dakconstructie is als volgt opgebouwd: oprit van de parkeerkelder een hellingbaanverwarming betonnen dakvloer, opgenomen. dakisolatie, bitumineuze dakbedekking voorzien van ballastgrind en daktegels. De vloer van de parkeergarage is voorzien van een klinkerbestrating. De parkergarage wordt mechanisch geventileerd door 3. Constructie middel van stuwdrukventilatoren. Aan de uiteinden van de parkeergarage vind luchttoevoer plaats. De luchtafvoer vindt Funderingen plaats door middel van een afvoerschacht die uitmondt Aan de hand van de resultaten van uitgevoerde sonderingen boven het maaiveld. wordt het navolgende funderingssysteem toegepast: De gebouwen staan op staal gefundeerd Bergingen Zwaarte van wapening en afmeting van de De bergingsvloeren worden uitgevoerd in gevlinderd beton. funderingsconstructie volgens opgave constructeur en De wanden van de bergingen en de overige wanden in het goedkeuring van Bouw- en Woningtoezicht Hilversum. souterrain worden uitgevoerd in 100 mm kalkzandsteen lijmblokken met vellingkanten. Betonwerk De kelderwanden en een aantal dragende binnenwanden De bergingen worden op mechanische wijze afgezogen en in de appartementen worden uitgevoerd in gewapend beton. op natuurlijke wijze belucht. De overige dragende binnenwanden in de appartementen zijn uitgevoerd in kalkzandsteen, dikte volgens opgave constructeur. Afhankelijk van nadere uitwerking installaties, kunnen er leidingen en kanalen gesitueerd worden in de bergingen. De bergingskozijnen worden uitgevoerd in plaatstaal 4. De parkeergarage en bergingsruimten: en voorzien van vlakke stompe deuren (beide dekkend Parkeergarage NUTS ruimten Aan de appartementen wordt 1 parkeerplaats toegewezen, Op kelderniveau is onder elk bouwblok een NUTS ruimte een tweede parkeerplaats is optioneel te huren. aanwezig. geschilderd).

4 5. Interieur algemene ruimten Op de vloer van de liftkooi wordt natuursteen aangebracht als in de entreehal. De wanden van de liftkooi zijn van Het voorportaal kunststof beplating met een houtprint/ houtmotief. De vloer van het voorportaal is voorzien van een schoonloopmat, omkaderd door natuursteen. In het Het plafond van de liftkooi is in een r.v.s. metalen plafond voorportaal is op de wand een postkast gesitueerd voorzien waarin geïntegreerde verlichting. De liftkooi is voorzien van van video-oog, speaker, beldrukkers en brievenkleppen. een r.v.s. geborstelde leuning langs één zijde. De entreepui en voorportaalpui zijn van blank gelakt hardhout voorzien van isolerende beglazing. De wanden in het voorportaal zijn voorzien van spachtelputz. 6. Interieur appartementen Het plafond in het voorportaal wordt uitgevoerd in glad pleisterwerk voorzien van houten geperforeerde panelen. Alle vloeren (constructievloeren) hebben een zandcementvloer op isolatie. Entreehal: De vloer van de entreehal is voorzien van natuursteentegels, De zwevende dekvloeren kunnen worden voorzien van met langs de wanden nauursteen plinten. een nader te bepalen afwerking welke qua geluideisen dient te voldoen aan de eisen zoals deze gesteld zijn in het De wanden van de liftkern op de begane grond zijn voorzien Bouwbesluit van natuursteen. Alle wanden, behoudens de betegelde wanden, worden De meterkastwanden zijn voorzien houtprint/houtmotief gereed gemaakt voor behangwerk. bekleding. De overige wanden op de begane grond zijn afgewerkt met spachtelputz. Het plafond in de entreehal Bovengenoemde wanden worden voorzien van meranti wordt uitgevoerd in glad pleisterwerk voorzien van houten plinten, afmeting 12x55 mm, fabrieksmatig dekkend geperforeerde panelen met houtprint/houtmotief. geschilderd. Lifthallen op de verdiepingen: Alle hang- en sluitwerk op de binnendeuren in de De constructievloeren worden afgewerkt met een dekvloer, appartementen. Bemonstering is aanwezig op de bouw. waarover een vloerbedekking aangebracht wordt. De entreekozijnen van de centrale hal naar de Alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. appartementen zijn bekleed met een houten beplating voorzien van houtprint/ houtmotief. Het plafond is afgewerkt glad pleisterwerk voorzien van houten geperforeerde panelen. De binnenkozijnen in de appartementen zijn van hout, dekkend geschilderd, voorzien van spuitpleisterwerk. In elk appartementsgebouw is een elektrische lift aangebracht, geschikt voor 8 personen (630 kg). Onder de raamkozijnen worden natuursteen vensterbanken aangebracht. Bemonstering is aanwezig op de bouw. De lift- en schachtdeuren zijn uitgevoerd in geborsteld r.v.s, evenals de dagkanten ter plaatse van de liftdeuren.

5 7. Ventilatie Warmwaterlevering wordt geleverd door een combiketel opgesteld in de laundry. Vanaf dit punt worden Ventilatievoorzieningen warmwaterleidingen gelegd naar: De ventilatie van de appartmenten vindt plaats door middel de gootsteenmengkraan in de keuken. van een gebalanceerd ventilatiesysteem. de wastafelmengkraan in de badkamers. de douchemengkraan in de badkamers. Het systeem is voorzien van warmte terugwinning waarmee de badmengkraan in de badkamers. de warmte uit de retourlucht weer toegevoegd wordt aan de koude toevoerlucht. Luchttoevoer vindt plaats in de De waterleidingen zijn zo veel mogelijk weggewerkt in woonkamer, slaapkamer(s) en study. De luchtafzuig vindt wanden, vloeren en leidingkokers. plaats in de badkamer, toilet, laundry en keuken. In de bergingen in het souterrain vindt mechanische afzuiging en natuurlijke beluchting plaats. De kanalen 9. Elektrotechnische installatie worden in het zicht gemonteerd. De elektrotechnische installatie in het appartement is Onder de deur van de meterkast is natuurlijke ventilatie door uitgevoerd volgens het zogenaamde centraal-dozen systeem. middel van een ventilatiespleet. De buisleidingen zijn weggewerkt in de wanden en de vloeren, Alleen in de laundry worden ventilatiekanalen in het zicht met uitzondering van de leidingen in de bergingen en in de gemonteerd. De toevoer vindt plaats door inblaasrooster die parkeergarage, waar ze zijn uitgevoerd als zichtleidingen. opgenomen worden in de keuken (3 snelheden: hoog en laag en spaarstand ). Per appartement is één ventilatie- Wandcontactdozen, schakelaars en dergelijke zijn uitgevoerd unit aanwezig. als inbouw, met uitzondering van de leidingen in de bergingen en in de parkeergarage, deze zijn als opbouw uitgevoerd. 8. Waterinstallatie Fabrikaat schakelmateriaal Jung in witte uitvoering. De hoogte van de schakelaars en wandcontactdozen is Vanaf de watermeter worden koudwaterleidingen gerekend vanaf bovenkant afgewerkte vloer: gelegd naar: de gootsteenmengkraan in de keuken. Appartement: de wastafelmengkraan in de badkamers. Aantal groepen afhankelijk van type appartement (2 of 3). de douchemengkraan in de badkamers. lichtschakelaar 1050 mm de badmengkraan in de badkamers. wandcontactdozen badkamer, doucheruimte, keuken en de closetcombinatie in het toilet en de badkamers. bergingen conform eisen NEN de fonteinkraan in de toilet. overige wandcontactdozen 300 mm de wasmachinekraan. wandcontactdozen KPN en CAI 300 mm de vaatwasmaschinekraan.

6 Extra voorzieningen 11. Verwarmingsinstallatie scheerwandcontacten in badkamer De appartementen worden verwarmd door een combiketel Extra groep voor die geplaatst is in de laundry. oven De hoeveelheid warmtapwater aan de tappunten voldoet condens wasdroger aan de G.I.W. gestelde waarden, bij niet gelijktijdig gebruik kookplaat inductie 230 Volt Perilex van alle tappunten. vaatwasser wasmachine De hierna genoemde ontwerptemperaturen kunnen per ruimte bereikt en onderhouden worden bij gelijktijdige Gemeenschappelijke ruimten verwarming van alle vertrekken. lichtschakelaar en wandcontactdozen 1050 mm Spreekinstallatie c.q. huistoestel d.m.v. videofoon: Fabrikaat Bticino, inclusief bellenpaneel-deur-luister- Eén en ander conform de warmteverliesberekeningen volgens NEN 5066 spreektoestel, met ingebouwde deuropener en ingebouwde zoemer en extra toongever en beeldscherm. Appartement woonkamer 21 graden Celsius study, slaapkamer 20 graden Celcius bad- en doucheruimte 24 graden Celsius interne verkeersruimten 18 graden Celsius De woonkamers in de appartementen zijn voorzien van keuken 21 graden Celsius bedrade buizen met een inbouwdoos voor de C.A.I. bergingen in appartement In de hoofdslaapkamer zijn onbedrade buizen met een bergingen in souterrain 10. Telecommunicatievoorzieningen onverwarmd onverwarmd, niet vorstvrij inbouwdoos voor de C.A.I. Gemeenschappelijke ruimten De woonkamers in de appartementen zijn voorzien van centrale hal bedrade buizen met een inbouwdoos voor de K.P.N. veiligheidstrappenhuis onverwarmd In de hoofdslaapkamer zijn onbedrade buizen met een lifthallen verdiepingen onverwarmd inbouwdoos voor de K.P.N. overige ruimten onverwarmd 15 graden Celsius De appartementen worden verwarmd door middel van radiatoren en convectoren. De leidingen zijn opgenomen in de afwerkvloer. De thermostaat in de woonkamer is digitaal uitgevoerd. In de badkamer wordt een designradiator geplaatst.

7 12. Sanitair en keuken Douchecombinatie Kunststof douchebak. Badkamer Fabrikaat Plieger, type Luxury. Afmeting 900x900 mm, met kunststof sifon en plug. Wandtegels Kleur: wit. Uit het voorgestelde keuzepakket kan door de huurder tot 1 december 2004 een keuze gemaakt worden. Verchroomde thermostatische douchemengkraan. Bemonstering is in de verhuurruimte aanwezig. Fabrikaat Venlo, type Noxxa. De bad-, douche- en toilet ruimten worden betegeld tot Douchegarnituur aan het plafond. Verchroomde uitvoering, Fabrikaat Friedrich Grohe, type Relexa exquisite. Vloertegels Uit het voorgestelde keuzepakket kan door de huurder De zijwanden naast de douchebak worden voorzien van tot 1 december 2004 een keuze gemaakt worden. tegelwerk. Bemoonstering is in de verhuurruimte aanwezig. De vloertegels worden evenwijdig aan de wanden Badcombinatie aangebracht. Kunststof ligbad. Fabrikaat Plieger, type Corfu. Onder de binnendeuren van de bad-, douche- en Afmeting 1800x800 mm, met kunststof sifon en vechroomde toiletruimten worden hardsteen dorpels toegepast. plug en waste inrichting. Een verchroomde thermostatische badmengkraan. Closetcombinatie Fabrikaat Venlo, type Noxxa. Wandcloset. Badgarnituur fabrikaat Friedrich Grohe, type Relexa. Fabrikaat Duravit, type Starck III Kleur: wit, voorzien van drukplaat in kleur sanitair. Toilet Closetzitting: kleur wit Afdekplaat: kleur wit. Closetcombinatie Wandcloset. Wastafels Fabrikaat Duravit, type Starck III Fabrikaat Duravit, type Vero. Kleur: wit, voorzien van drukplaat in kleur sanitair. Eén en ander conform tekening. Closetzitting: kleur wit. Verchroomde wastafelmengkraan met waste: Afdekplaat: kleur wit. Fabrikaat Venlo, type Noxxa. Stopkraan 2 stuks- fabrikaat Schell. Fonteincombinatie De afvoerplug wordt via een verchroomde bekersifon en Kristal porseleinen fonteinbak. vloerbuis aangesloten op de binnenriolering. Fabrikaat Sphinx, type 420 S. Afmeting 400x230x110 mm. Boven het wasblad is een rechthoekige spiegel geplaatst ter Kleur wit. breedte van het wasteblad, hoogte 1000 mm. Verchroomde toiletkraan.

8 Fabrikaat Venlo, type Noxxa. Stopkraan fabrikaat Schell. Laundry In de laundry is een aansluitvoorziening ten behoeve van: wasmachine. wasdroger. Kranen Wasmachine/ vaatwasmachine: Verchroomde kraan met standaard afsluiter. Fabrikaat Plieger, type Keuken Tot 15 maart 2005 bestaat de mogelijkheid een keuze te maken in het type keuken. Gekozen kan worden uit 2 typen, beide in wit of cremekleur. Opgenomen in de keuken een koel-/ vriescombinatie, combimagnetron, kookplaat, wasemkap en vaatwasmachine. Boven het aanrechtblad is een achterwandbeplating geplaatst.

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 Versie 2C d.d. 11-02-2016 pagina 1 van 6 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Algemene ruimten Onderdeel Materiaal Kleur Parkeergarage Rijbaan Gebakken klinker dikformaat Parkeerplaatsen Gebakken klinker dikformaat

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas

TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas TORENVESTE I 18 appartementen aan de Maas Q4 Index 5 7 8 10 20 21 22 LOCATIE 18 APPARTEMENTEN GELEGEN BIJ DE MAAS RUIMTE VOOR IEDEREEN IN DE WIJK PLATTEGRONDEN TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT ONTWIKKELING,

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Comfortabel wonen zonder zorgen Appartementencomplex Sleijeborgh Lijsterweg Sliedrecht 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Stichting Drechtstreek Sliedrecht Stichting Senioren Residenties

Nadere informatie

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl impressie d.d. dec 2006 woningtype 1 d.d. dec 2006 slaapkamer berging verklaring: entree 1,9 m² badkamer slaapkamer woonkamer keuken 29,5 m² 5,5 m² keuken entree mk toilet gang 13685 gang toilet badkamer

Nadere informatie

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen.

03. GRONDWERK De nodige grondwerken ontgravingen en aanvullingen te verrichten voor funderingen, vloeren, kabels, leidingen en bestratingen. TECHNISCHE OMSCHRIJVING 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 01. Bouwbesluit Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in deze technische omschrijving

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen Informatiebrochure Seniorenwoningen Rijperduin Sociale huurwoningen Stichting SHDH Jansstraat 27 2011 RT Haarlem Informatie: 088-0404103 E-mail: huurzaken@shdh.nl Inhoud Inleiding... 1 Levensloopbestendig...

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: k.k.

Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: k.k. Luyksgestel: Kerkewei 22 Vraagprijs: 209.500 k.k. Kerkewei 22 Op een perceel van 250 m2 gelegen nieuw te bouwen vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers, berging, patiotuin op het zuiden en inspraak bij

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

Korenschoof, uw thuis in het hart van Utrecht. Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht

Korenschoof, uw thuis in het hart van Utrecht. Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht Centraal huren in Utrecht Op loopafstand van de historische binnenstad van Utrecht, wordt aan de Kaatstraat het project Korenschoof gerealiseerd

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Zwaag / Hoorn Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Technische omschrijving Technische omschrijving Verhuur Bouwnummer 14 en 15 worden verhuurd door Kuin Vastgoedonmtwikkeling B.V.

Nadere informatie

Je eigen nieuwe huis

Je eigen nieuwe huis Wel even wennen, Je eigen nieuwe huis Boterdiep88 Groningen Wel even wennen, Je eigen nieuwe huis Het is natuurlijk een hele verandering. Je eigen nieuwe woning op een monumentaal adres: Boterdiep 88 in

Nadere informatie

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend.

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend. CENTRUMPLAN Technische omschrijving appartementen blok 3 en 4 Blok 3: 57 appartementen Blok 4: 36 appartementen (gecombineerd met koopappartementen) Een ontwikkeling van A.S.R. vastgoed ontwikkeling Ontwerp

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

8 Cirkel Woningen. Schout van Heeckerenring Heerlen

8 Cirkel Woningen. Schout van Heeckerenring Heerlen 8 Cirkel Woningen Schout van Heeckerenring Heerlen 1 Lekker buiten wonen met de voordelen van een stad binnen handbereik. Litscherveld is heerlijk rustig gelegen ten noorden van het centrum van Heerlen

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Januari 2019

Verhuurbrochure. Januari 2019 Verhuurbrochure 21 SENIORENAPPARTEMENTEN In 2006 is dit appartementencomplex Sniederhof aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove

Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Te huur 19 (zeer) energiezuinige woningen Wheeme en Doeveslag Vollenhove Algemeen Aan de Wheeme en Doeveslag in Vollenhove bouwen wij 15 levensloopbestendige eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en 2 benedenwoningen.

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

De Letna. dit is een geweldige plek om te wonen

De Letna. dit is een geweldige plek om te wonen De Letna dit is een geweldige plek om te wonen SITUATIE OVERZICHT UTRECHT LEIDSCHE RIJN DE LETNA DE FABIOLA DE RICHMOND 2 3 GEVELAANZICHT Noordzijde 95, 105 en 117 117 119 121 123 125 127 2.6 m 2 2.6 m

Nadere informatie

Algemene beschrijving constructie en materialen

Algemene beschrijving constructie en materialen Algemene beschrijving constructie en materialen 1 oktober 2015 TUINAFWERKING De tuinen worden geëgaliseerd opgeleverd met uitkomende grond. Grijze betontegels naar voordeur afmeting 40 x 60 x 5 cm Op de

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen arnassushof lattegronden en informatie 54 moderne en duurzame eengezins - woningen Woningtype A Woningtype < 250 > < 250 > < 127 > < 297 > < 127 > < 297 > < 234 > < 234 > < 270 > < 270 > egane grond egane

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie!

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! 152.500 v.o.n. compleet wonen inclusief luxe keuken met alle apparatuur, volledig betegelde luxe badkamer en topmerk laminaatvloer De Hanze 12: betaalbaar

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7

TECHNISHE OMSCHRIJVING Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 Versie 1A d.d. 25-11-2014 pagina 1 van 7 01. BOUWBESLUIT Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof

Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Meest gestelde vragen 17 appartementen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen Nee, u

Nadere informatie

BOUWEN IN VERTROUWEN. Sfeervol wonen in het hart van Grou, tussen groen en waterpartijen. appartementencomplex. Parksicht

BOUWEN IN VERTROUWEN. Sfeervol wonen in het hart van Grou, tussen groen en waterpartijen. appartementencomplex. Parksicht Sfeervol wonen in het hart van Grou, tussen groen en waterpartijen appartementencomplex Parksicht Sfeervol wonen in het hart van Grou, tussen groen en waterpartijen In het hart van Grou, aan de rand van

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING 1 Auteur: Maatschap Ontwikkelingsmaatschappij Aries B.V. & De Sjouw B.V. Datum: 28 April 2011 Project: Nieuwbouw Riezenweg 1 te Hoorn op Terschelling TECHNISCHE OMSCHRIJVING Acht recreatiewoningen 01.

Nadere informatie

Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A)

Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A) Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A) 28 HAL Ruimtenummer : A-0.1 Verdieping : Begane grond Wandafwerking : Behangklaar Vloerafwerking : Zwevende zandcement dekvloer Trapafwerking : Wit voorgelakt

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen

DEELGEBIEDKRIJTENBERG: De Lange Vlieter - 9 woningen DEELGEBIEDKRIJTENBERG: - 9 woningen Het ontwerp betreft 9 zogenoemde instapwoningen in een rechthoekige, halfopen hof. De woningen hebben identieke -eventuele gespiegelde- plattegronden en nagenoeg identieke

Nadere informatie

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof

Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Meest gestelde vragen 5 woningen Theodorahof Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? n.v.t. Als ik een parkeerplaats wil moet ik deze dan apart huren van deltawonen? Nee, u kunt

Nadere informatie

De Richmond puur woongenot vindt u hier

De Richmond puur woongenot vindt u hier puur woongenot vindt u hier SITUATIE OVERZICHT UTRECHT LEIDSCHE RIJ DE LETA DE FABIOLA DE RICHMOD 3 GEVELAAZICHTE Oostzijde 21, 39, 57 en 75 79 81 83 85 87 < 3800 > < 5995 > < 3800 > 63 65 67 69 71 73

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Verkoopbrochure Voor het bouwen van drie rietgedekte boerderijwoningen aan de Nunspeterweg

Nadere informatie

BLOK 4 Souterrain Diepengaerde

BLOK 4 Souterrain Diepengaerde December 2012 B1 B2 B3 B4 C1 C2 C3 C4 afval containers huisvuil/papier parkeerkelder B1 C1 A1 A2 B2 C2 A3 A4 B3 16 1 14 13 12 11 10 9 8 7 6 4 3 2 1 C3 Parkeerkelder A1 A2 B4 C4 A3 A4 poetskast BLOK

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving 01. Bouwbesluit Het Bouwbesluit kent voor diverse vertrekken specifieke begripsbepalingen. Om onduidelijkheden te voorkomen is gekozen de terminologie van het Bouwbesluit niet in deze technische omschrijving

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 4 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Hofwoningen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Avenu Modern wonen in historisch pand met karakter. Avenu1895.nl

Avenu Modern wonen in historisch pand met karakter. Avenu1895.nl Avenu 1895. Modern wonen in historisch pand met karakter. Avenu1895.nl Boulevard Heuvelink 48-40 1705,- p.m. Kenmerken Bouwnummer 40 Type woning Appartement (portiekwoning) Adres Boulevard Heuvelink 48-40

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

Ruimte overzichten Het Heerlijk Huis

Ruimte overzichten Het Heerlijk Huis Ruimte overzichten Het Heerlijk Huis 12 oktober 2009 Hal Ontwerptemperatuur 15⁰C Wandcontactdozen 2 st Dubbele WCD algemeen Lichtpunten 1 st Plafondlichtpunt op wisselschakelaar Diversen 1 st Deurbelinstallatie

Nadere informatie

INDEX LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL

INDEX LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL INDEX 4 6 8 20 32 33 34 35 LOCATIE UNIEK GELEGEN PAKHUIZEN PLATTEGRONDEN - 7 PAKHUIZEN AAN DE MAASKADE PLATTEGRONDEN - 9 PAKHUIZEN HET MAASSCHRIKSEL TECHNISCHE OMSCHRIJVING AFWERKSTAAT 3D AMIMATIE ONTWIKKELING,

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Weverspoort

Nieuwbouwwoningen Weverspoort Nieuwbouwwoningen Weverspoort VOORWOORD Aan de Timmermansstraat, Blinkertsestraat en Beelsstraat in Helmond realiseert Woningbouwvereniging Volksbelang 44 ruime eengezinswoningen en 8 seniorenwoningen.

Nadere informatie

Ruimte overzichten Het Herenhuis

Ruimte overzichten Het Herenhuis Ruimte overzichten Het Herenhuis 12 oktober 2009 Hal Wanden Behangklaar Vloer Zwevende cementdekvloer Plafond Wit structuur spuitwerk met V naden Ontwerptemperatuur 15⁰C Luchtbehandeling Klimaatvloer Wandcontactdozen

Nadere informatie

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN SITUATIE Heerlijk wonen in Swalmen 20 twee onder één kap woningen Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens is Swalmen een ideale combinatie van fraai landelijk wonen

Nadere informatie

Ruimte overzichten De Waterwoning

Ruimte overzichten De Waterwoning Ruimte overzichten De Waterwoning 12 oktober 2009 Hal Ontwerptemperatuur 15⁰C Wandcontactdozen 2 st Dubbele WCD algemeen Lichtpunten 1 st Plafondlichtpunt op wisselschakelaar Diversen 1 st Deurbelinstallatie

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal

Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemene informatie over de 37 appartementen Friesewal Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Nee, er zijn geen parkeerplaatsen bij de appartementen. Wel is er onder de appartementen een parkeergarage van de

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n.

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Met mogelijkheid voor starterslening 9 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie

Nadere informatie

g aa sh xu Bu Bu xu sh aa g Bu xu sh aa g g aa sh xu Bu g aa nh ze Ro Blok 1 Totale woonoppervlakte Woonkamer, keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Terras F1A 79 m 2 30,2 m 2 13,6 m 2 10,8 m 2 13,0 m 2 F2A

Nadere informatie

XL appartement type C

XL appartement type C Beschrijving project Comfortabel XL driekamerappartement met een hoog afwerkingsniveau. Het appartement is onderdeel van een gebouw met 33 appartementen. Elk appartement heeft een berging op de begane

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Verkoop: Hermsen Garantiemakelaars Berg en Dalseweg 174-a 6522 CC Nijmegen Telefoon: 024-3233200 www.hermsen.garantiemakelaars.nl www.funda.nl Uitvoering:

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENT

TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENT TECHNISCHE OMSCHRIJVING APPARTEMENT De Cypressen Technische omschrijving appartement p. 2 PEIL EN UITZETTEN Maatvoering Tenzij anders aangegeven zijn de maten op de tekening uitgedrukt in millimeters.

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving 1. Peil, grond- en straatwerk en buitenriolering Peil Het peil, van waaruit alle hoogten worden gemeten, is de bovenkant van de afgewerkte vloer op de begane grond. De juiste peilmaat

Nadere informatie

Project De Koggehoorn te Oosthuizen

Project De Koggehoorn te Oosthuizen DE KOGGEHOORN WONING TYPE 1 15 16 met oost-, zuid- en westgeoriënteerde gevels. Er bevinden zich een afgebeelde en gespiegelde versie per woonlaag. De woning komt voor op de begane grond, eerste en tweede

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. Recreatieve Appartementen te Gorishoek TECHNISCHE OMSCHRIJVING Recreatieve Appartementen te Gorishoek 04-02-2013 Inhoudsopgave Peil... 3 Grondwerk... 3 Buitenriolering... 3 Terreinverharding... 3 Constructie... 3 Gevels... 3 Binnenwanden...

Nadere informatie

Rodenbachstraat 28 4873BB Etten-leur 267.500,- k.k. 2-onder-1-kapwoning In woonwijk nabij het centrum gelegen, royale uitgebouwde, grotendeels gemoderniseerde, goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER

THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER THUIS IN WORMERVEER 9 APPARTEMENTEN WANDELWEG 89 91, WORMERVEER TECHNISCHE INFORMATIE - AFWERKSTAAT - KLEUR-EN MATERIAALSTAAT V 3.0 d.d. 20-02-2013 THUIS IN WORMERVEER wandelweg 89-91 te Wormerveer V3.0

Nadere informatie

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK

parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de Parallelweg in Weert Drukkleur Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK Drukkleur Print kleur Pantone 323 coated / uncoated 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 coated / uncoated 0 100 100 0 0 96 100 0 parallelweg 21 loft appartementen in het centrum van weert huren aan de

Nadere informatie

PROJECT DATUM WIJZ. DATUM PROJECTNR. DOC.NR. Westwijk - Vlaardingen A DO-800

PROJECT DATUM WIJZ. DATUM PROJECTNR. DOC.NR. Westwijk - Vlaardingen A DO-800 10 ONDERBOUW 13 Vloeren op grondslag (terreinverharding) Bestrating straatklinkers, in overleg met gemeente 20 BOVENBOUW 21 BUITENWANDEN Buitenwanden gevelsteen commercieel/plint - vlakvulling metselwerk

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Technische omschrijving voor woongebouwen

Technische omschrijving voor woongebouwen Technische omschrijving voor woongebouwen Het project bestaat uit 9 privé-gedeelten en is gelegen in het bestemmingsplan Binnenstad Centrum De (ver)bouw wordt gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij De

Nadere informatie