FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 juni 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 juni 2010"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten Omzetgegevens: onderneming: Personeel gemiddeld aantal: Verslagperiode: Bestede uren in verslagperiode: Bestede uren Totaal: JVO Recycling BV Benzstrasse Goch DL JVO Holding BV, bestuurder van deze vennootschap is dhr. G.H.J.O. van Olst. 10/306 F na de voorlopige surseance d.d. 5 maart 2010 heeft de rechtbank 's-hertogenbosch JVO op 22 april 2010 in staat van faillissement verklaard mr. J.A. van der Meer mr. P.A.M. Penders Volgens KvK: handel in goederen, waaronder, maar niet beperkt tot, (natuur)steen en grondstoffen alsmede bewerking hiervan 2007: : : (conceptcijfers 2009) april2010 tim 31 mei ,6 uur 149,4 uur (surseance) 206,0 uur (totaal faillissement en surseance) Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie: Enig aandeelhouder en bestuurder van JVO Recycling BV is JVO Holding BV. De enig aandeelhouder en bestuurder van JVO Holding BV is de heer G.H.J.O. van Olst. 1.2 Winst en verlies:

2 Per abuis is in het surseance verslag een verkeerd inzicht in de cijfers gegeven. De juiste cijfers zijn als volgt: In 2007 is een winst behaald van ,00 In 2008 is een verlies geleden van ,00 In 2009 is een verlies geleden van ,00 (conceptcijfers 2009) 1.3 Balanstotaal: Het balanstotaal in 2007 bedroeg ,00 Het balanstotaal in 2008 bedroeg ,00 Het balanstotaal in 2009 bedroeg ,00 (conceptcijfers 2009) 1.4 Lopende procedures: Er lopen verschillende procedures, waarbij JVO Recycling BV als gedaagde partij optreedt (zie punt 9). 1.5 Verzekeringen: De nog aanwezige lopende verzekeringen worden opgezegd dan wel eindigen in verband met royement. 1.6 Huur: JVO Recycling GmbH is kennelijk huurder van het pand in Goch (Duitsland) waar JVO Recycling BV gevestigd was. Deze huurovereenkomst is per 31 maart 2010 door de verhuurder opgezegd. 1.7 Oorzaak faillissement: Volgens de bestuurder zijn de volgende oorzaken van het faillissement aan te wijzen. JVO Recycling BV (hierna JVO) was gevestigd in Katwijk, gemeente Cuijk (NB), op welke locatie zij een vergunning nodig had om een van haar belangrijkste activiteiten, te weten recycling van metaal middels onder andere een zgn. flotatiemachine, te kunnen verrichten. Deze vergunning was volgens bestuurder door een ambtenaar van de gemeente Cuijk aan haar toegezegd. Totdat de vergunning zou worden verleend zijn de activiteiten van JVO gedoogd. Om kennelijk politieke redenen is uiteindelijk besloten om de betreffende vergunning niet meer aan JVO te verlenen. De gedoogsituatie kon derhalve niet langer in stand worden gehouden, zodat JVO haar activiteiten ter plaatse niet meer kon/mocht verrichten. Daarop heeft JVO een nieuwe locatie moeten zoeken en heeft zij uiteindelijk op de nieuwe locatie in Goch (DL) een nieuw pand laten bouwen. Tijdens deze zoektocht en de aanvraag van de benodigde vergunningen voor deze locatie, hebben de activiteiten van JVO zo goed als stil gelegen. Dit kostte JVO veel geld. Nadat het pand was gebouwd heeft JVO de flotatiemachine van Katwijk naar Goch verhuisd. Gezien de omvang van de machine bracht dit eveneens veel kosten met zich

3 mee. De opdrachten werden door de economische crisis minder. AI met al heeft het stilleggen van de activiteiten en de verhuizing naar Goch (waar een nieuw pand gebouwd moest worden) veel kosten voor JVO met zich mee gebracht. JVO kon haar reguliere betalingsverplichtingen niet meer nakomen en heeft daarop surseance van betaling aangevraagd. Tijdens de periode van de surseance van betaling is er door bestuurder en bewindvoerder getracht om de onderneming van JVO via herfinanciering gezond voort te zetten. Verschillende partijen hadden aangegeven geïnteresseerd te zijn. Een financiering kwam echter niet op een zodanige termijn tot stand dat voortzetting van de surseance (financieel) verantwoordelijk was. Gezien de omstandigheid dat de termijn voor het opzetten van een financiering werd overschreden en er geen garanties en toezeggingen werden gegeven voor de kosten die tijdens de surseance zouden worden gemaakt, heeft de bewindvoerder vervolgens zijn standpunt aan de rechtbank 's-hertogenbosch voorgelegd en verzocht om intrekking van de surseance. De rechtbank heeft vervolgens na de mondelinge behandeling van het verzoekschrift van de bewindvoerder op 22 april 2010 geoordeeld dat de surseance werd ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring van JVO Recycling BV. De curator dient nog nader onderzoek te doen naar de oorzaken die hebben geleid tot aanvragen van JVO Recycling BV van de surseance van betaling, teneinde daarover een eigen oordeel te vormen. 2. Personeel 2. 1 Aantal ten tijde van Ieill. : Aantal in jaar voor raill. : Datum ontslagaanzegging: 23 april Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving: Niet van toepassing 3.2 Verkoopopbrengst: 3.3 Hoogte hypotheek: 3.4 Boedelbijdrage:

4 Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: JVO Recycling BV beschikt over een reguliere kantoorinventaris. Daarnaast heeft JVO beschikking gehad over verschillende machines. Een groot deel daarvan zijn leaseobjecten. 3.6 Verkoopopbrengst: Tot op heden , Boedelbijdrage: Nog niet bekend 3.8 Bodemvoorrecht îiscus: Fiscus heeft een bodemvoorrecht Voorraden/ onderhanden werk 3.9 Beschrijving: Niet van toepassing 3.10 Verkoopopbrengst: 3.11 Boedelbijdrage: Andere activa Beschrijving: Goodwill 3.13 Verkoopopbrengst: 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren: ,00 (gegevens zijn gehaald uit conceptbalans 2009, zodat deze positie nog onderzocht moet worden). 4.2 Opbrengst: Nog niet bekend

5 4.3 Boedelbijdrage: Nog niet bekend 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en): Rabobank Rijk van Nijmegen: , Leasecontracten: Er bestaan verschillende leasecontracten, zowel operational als financial lease. 5.3 Beschrijving zekerheden: De Rabobank heeft een (pretens) pandrecht op de voorraden, machines en transportmiddelen en debiteurenvorderingen. De zekerheidstelling wordt nog nader onderzocht. De leasemaatschappijen hebben ten behoeve van de financial leaseovereenkomsten pandrechten op de betreffende leaseobjecten. 5.4 Separatistenpositie: De leasemaatschappijen Amstel Lease en Volvo Financial hebben conform artikel 57 lid 1 Fw hun pandrechten uitgewonnen. De Lage Landen heeft voor datum surseance een contractsovername met een derde partij gerealiseerd, welke contractsovername nader door de curator is onderzocht. Bij de contractsovername was overdracht van de betreffende leaseobjecten aan de derde bedongen. De schuld van JVO aan DLL bedroeg ongeveer ,00. De derde partij heeft deze schuld overgenomen. Met goedkeuring van de rechter-commissaris wordt de overdracht van de leaseobjecten aan de derde partij formeel afgewikkeld. 5.5 Boedelbijdragen: Tot op heden 6.750, Eigendomsvoorbehoud: De eigendomsvoorbehouden worden geïnventariseerd, beoordeeld en afgewikkeld. 5.7 Reclamerechten:

6 De reclamerechten worden geïnventariseerd, beoordeeld en afgewikkeld. 5.8 Retentierechten: De retentierechten worden geïnventariseerd, beoordeeld en afgewikkeld. 6. Doorstart I voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie I zekerheden: De activiteiten zijn gestaakt. 6.2 Financiële verslaglegging: Doorstart 6.3 Beschrijving: Niet van toepassing. 6.4 Verantwoording: 6.5 Opbrengst: 6.6 Boedelbijdrage: 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht: Nog in onderzoek. 7.2 Depot jaarrekeningen: Jaar depot vaststelling Goedk. Verkl. Accountant:

7 Op grond van artikel 396 lid 1 jo. lid 7 BW is geen goedkeurende verklaring van de accountant nodig. 7.4 Stortingsverpl. aandelen: Nog in onderzoek 7.5 Onbehoorlijk bestuur: Nog in onderzoek 7.6 Paulianeus handelen: Nog in onderzoek 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen: UWV (nog niet bekend) en salaris bewindvoerder/curator 8.2 Pref. vord. van de fiscus: , Pref. vord. van het UWV: Nog niet bekend 8.4 Andere pref. crediteuren: Werknemers 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Bedrag concurrente crediteuren: , Verwachte wijze van afwikkeling: Het is de curator thans onbekend wat de verwachtingen hieromtrent zijn.

8 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en): 1. Van Kesteren Milieuservice; 2. HP Metals; 3. Tinfor Nizi SA; 4. Rock Solid BV; 5. Riwald. 9.2 Aard procedure: Het betreffen allen incassoprocedures. 9.3 Stand procedure: 1. vonnis gewezen; 2. staat voor comparitie van antwoord - aanhouding gevraagd; 3. staat voor comparitie van antwoord; 4. betalingsregeling getroffen; 5. staat voor conclusie van antwoord. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faili. : Op dit moment is nog niet duidelijk wat de termijn van afwikkeling van het faillissement zal zijn Plan van aanpak: Het verrichten van (reguliere) faillissementswerkzaamheden bestaande uit (o.rn.) Onderzoek administratie Onderzoek contractsovername De Lage Landen Incasso debiteuren (na overleg met Rabobank) Verkoop activa 10.3 Indiening volgend verslag: November 2010

9

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 maart 2011 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

o 15 maart 2010 tim 9 april 2010 0,5 uur 0,5 uur

o 15 maart 2010 tim 9 april 2010 0,5 uur 0,5 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010

Turnaround Advocaten. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F002 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Gebr. Piek Beheer B.V. gevestigd te Eesveen (8347

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/116 NL:TZ:0000012461:F001 11-04-2017 mr. A.W. van Meegdenburg mr. W.J. Don Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000000277:F001 21-04-2015 mr. Broekmans mr. Mieke Baal 1. Algemeen 1.1 Gegevens onderneming PND Holding B.V. 1.2 Activiteiten onderneming gestaakt

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 4 Datum: 13 juli 2012 Datum uitspraak: Curator: R-C: Dervio B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33174468, 34242409 en 33155114,

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 07-03-2011 inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Connexion Plaza Amsterdam B.V.,

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 Gegevens onderneming : GWW Trading B.V. Faillissementsnummer : 08 / 468 F Datum uitspraak : 2 december 2008 Curator : Mr L.J.A.M. Hanssen R-C : Mr

Nadere informatie

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 OPENBAAR FAILLISSEMENTS VERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 Gegevens onderneming : Philmass B.V Dossiernummer : 03100021 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum:21 april 2011 Gegevens onderneming : Kessietrans B.V. Faillissementsnummer : F10/883 Datum uitspraak : 23 november 2010 Rechter-commissaris : Mr. P van Essen

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011. Nummer

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011. Nummer FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011 Gegevens onderneming Adviez Deelnemingen BV (kvk: 20133181) Faillissementsnummer 11/ 24 F Datum uitspraak 18 januari

Nadere informatie

Mr H.H. de Kroon - Biewenga

Mr H.H. de Kroon - Biewenga FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 25 september 2008 Gegevens onderneming Machinefabriek West Brabant BV Faillissementsnummer 08/165 F Datum uitspraak 3 juni 2008 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Z.N.E.B. Expertise en Taxatie B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/74 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum 30 juni 2009 Nummer 1 Gegevens onderneming Tijpoort Schilderwerken B.V. Datum uitspraak 26 mei 2009 Curator Mr J.J. Wittekamp R-C Mr

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/299 NL:TZ:0000014747:F002 25072017 Mr. H.J. Alberts mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Stichting SLEM Educatie, gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000015685:F001 03-10-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. Miranda van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Aannemersbedrijf GIWE BV Activiteiten

Nadere informatie

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 19 juni 2012 20 juli 2012

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 19 juni 2012 20 juli 2012 Rechtbank Amsterdam Kenmerk 12/397 F Datum faillissement: 19 juni 2012 Rechter-commissaris: mr. M.J.E. Geradts IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/194 NL:TZ:0000012832:F001 25-04-2017 Mr. M.H. de Vries mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Catering Gift B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld.

In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 augustus 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F005 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/332 NL:TZ:0000015221:F001 29-08-2017 Mr. H.J. Alberts mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Vinotake

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/37 NL:TZ:0000010513:F001 17-01-2017 mr. S.G.A. van der Horst mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming HHS Stralen en Coaten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/234 NL:TZ:8891:F3 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Juri B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 8-6-2011 WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Datum uitspraak:

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008

Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 9 e openbare verslag Datum 4 mei 2011 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Nederland BV h.o.d.n. K.I.N. Faillissementsnummer 08/341 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 januari 2011 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929 F

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/162 NL:TZ:0000012655:F001 18-04-2017 mr. S.G.A. van der Horst mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Service-Station

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F005 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 20 september 2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 20 september 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 13 Datum: 20 september 2006 Gegevens onderneming : Van Gool Gereedschapmakerij B.V. Faillissementsnummer : 02/457 F Datum uitspraak : 17.12.2002 Curator : : mr M.P. Poelman

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 22 maart 2011 Gegevens: RAZA Schoonmaakbedrijf B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. gevestigd aan Mosplein 32 (1032 JX) te

Nadere informatie

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604)

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 de openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) Faillissementsnummer 11/75 F Rb Breda

Nadere informatie

Nummer: 34 Datum: 2 september ,3 uren

Nummer: 34 Datum: 2 september ,3 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 34 Datum: 2 september 2011 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Bergen op Zoom/Goes BV Faillissementsnummer: 02/64 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0

Omzetgegevens : Laatst bekend 2007 155.347 Personeel gemiddeld aantal : 0 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 11 mei 2012 Gegevens onderneming : Kessietrans B.V. Faillissementsnummer : F10/883 Datum uitspraak : 23 november 2010 Rechter-commissaris : Mr. P van Essen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/437 NL:TZ:0000007391:F001 26-07-2016 mr. M.C.C. Stoové mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 29 april 2011

Nummer: 1 Datum: 29 april 2011 Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 april 2011 Datum uitspraak: 12 april 2011 Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevr. mr C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Rasenberg Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/72 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

: Weerwat B.V. : 27231077

: Weerwat B.V. : 27231077 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Weerwat B.V. : 27231077 Faillissementsnummer : C/09/15/278 Datum uitspraak : 12 mei

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 4 Datum: 20 december 2010 Nacar Management B.V. (KvK 30141154) voorheen handelend onder de naam La Perla International Living B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000007356:F001 19-07-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Budget Fitness bergen op Zoom BV Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 11 april 2011 Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren en uitgeven

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode : 24 februari 2015 t/m 26 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 15:24 Bestede uren Totaal : 15:24

Verslagperiode : 24 februari 2015 t/m 26 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 15:24 Bestede uren Totaal : 15:24 Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 26 maart 2015 Gegevens onderneming : Keukens & Trends B.V. Faillissementsnummer : C/02/15/114 F Datum uitspraak : 24 februari

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/18/52 NL:TZ:0000026459:F001 06-02-2018 mr. S.B.M. Tilman mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming LSWW B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000011187:F001 27-01-2015 mr. H. Boven mr. Elske Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming DBK Investments BV Activiteiten onderneming Uitbaten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/289 NL:TZ:0000006206:F001 17-05-2016 mr. E.H. Bruggink mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 Gegevens onderneming : Moco Metaal B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/952 Datum uitspraak : 16 oktober 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/356 NL:TZ:0000015568:F001 26092017 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming Taha Transport

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 Gegevens onderneming : J.W. Gooijer - Nationaal en Internationaal Transportbedrijf BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3904 ZJ) Veenendaal

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000009744:F002 06-12-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Rumor Breda BV Activiteiten onderneming Winkel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/236 NL:TZ:8891:F5 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 34315635, statutair gevestigd te Amsterdam, gevestigd aan Mosplein

Nadere informatie

Nummer: 34 Datum: 2 september ,2 uren

Nummer: 34 Datum: 2 september ,2 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 34 Datum: 2 september 2011 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Holding BV Faillissementsnummer: 02/65 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 27 september 2011

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 27 september 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 27 september 2011 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie