In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld."

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 augustus 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens : Personeel gemiddeld aantal: Verslagperiode : Bestede uren in verslagperiode : Bestede uren Totaal : Installatie Buro Zuid BV Meidoornstraat 3,6021 AX Budel Dhr. Th.J.C. Rutten 10/132 F 23 februari 2010 mr. drs. F.P.G. Dix mr. P.A.M. Penders Exploitatie van een loodgietersbedrijf en de handel in sanitaire artikelen, exploitatie van een installatiebedrijf voor centrale verwarmingen etc (2008) 8 13 maart 2010 tim 18 augustus ,1 uren 59,7 uren In onderstaand verslag worden enkel de wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag en de in deze verslagperiode relevante feiten vermeld. Dit verslag kan noch als een jaarrekening noch als een prospectus worden beschouwd. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. 1. Inventarisatie 1. 1 Directie en organisatie : Enig aandeelhouder en bestuurder van de vennootschap is de heer Th.J.C. Rutten. 1.2 Winst en verlies: Op grond van de laatste definitieve jaarstukken 2008 d.d. 29 juli 2009 is een verlies van ,00 geleden. In 2007 werd een winst van ,00 behaald.

2 1.3 Balanstotaal: Het balanstotaalover 2008 bedroeg ,00. Over 2009 zijn geen jaarstukken aangeleverd, nu deze niet door de accountant zouden zijn opgemaakt. 1.4 Lopende procedures: De rechtbank 's-hertogenbosch, sector kanton, locatie Eindhoven, waar een procedure aanhangig is gemaakt, is op de hoogte gesteld van het faillissement. Zie verder punt Verzekeringen: De nog aanwezige lopende verzekeringen worden opgezegd dan wel eindigen i.v.m. royement. 1.6 Huur: Verhuurder van de vennootschap was dhr. Th.J.C. Rutten. De maandelijkse huurpenningen bedroegen 2.166,00. Er bestaat een huurachterstand van zes maanden, ten bedrage van ,00. De huurovereenkomst is met goedkeuring van de rechtercommissaris tegen 1 april 2010, althans de kortst mogelijke termijn, opgezegd. 1.7 Oorzaak faillissement: Volgens de bestuurder zijn de volgende oorzaken van het faillissement aan te wijzen. Vijfentwintig jaar geleden heeft bestuurder een bedrijf gestart, te weten Installatie Buro Rutten BV. In de loop der jaren is dat bedrijf erg snel gegroeid. Het bedrijf werd geautomatiseerd, maar kennelijk werden de administratie en overige gegevens niet goed verwerkt, zodat het bedrijf in 2005 failliet is gegaan. Bestuurder is vervolgens in 2006 met het nieuwe bedrijf Installatie Buro Zuid BV begonnen in het pand waar eerst het voormalige failliete bedrijf was gevestigd. Er werden verschillende contraeten met opdrachtgevers gesloten, maar volgens de bestuurder waren dit niet de meest sterke opdrachtgevers. Daarnaast verslechterde de markt in de loop der jaren met de kredietcrisis ten top. Grotere opdrachtgevers gingen failliet, zodat facturen onbetaald bleven. Daarnaast geeft bestuurder aan dat in de branche gewerkt wordt op basis van opleverbonnen. Na overlegging van een opleverbon kon het werk gefactureerd worden. Veel hoofdaannemers wilden echter niet zonder meer een opleverbon aan Installatie Buro Zuid BV afgeven, zodat de werkzaamheden niet altijd volledige gefactureerd konden worden. Doordat betalingen uitbleven of pas op langere termijn werden verricht, ontstonden er inkoopproblemen voor Installatie Buro Zuid BV. In augustus 2009 is voor de eerste maal het faillissement van Installatie Buro Zuid BV verzocht. Door een betaling die de bestuurder privé verrichtte is het faillissement toentertijd voorkomen. In december 2009 en januari 2010 hield de vorst zo lang aan dat er

3 wegens vorstverlet geen werkzaamheden konden worden verricht en er derhalve geen omzet werd gemaakt. Vanaf januari 2010 kon Installatie Buro Zuid BV aan veel verplichtingen niet meer voldoen. Het faillissement is vervolgens verzocht door Stichting Pensioenfond Metaal en Techniek, OTIB de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf, Stichting Sociaal Fonds voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken en N.v. Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken, waarna de rechtbank 's-hertogenbosch het faillissement heeft uitgesproken. De curator dient nog nader onderzoek te doen naar de oorzaken van het faillissement. De curator ziet naar aanleiding van onderzoek vooralsnog geen aanwijzingen anders te moeten concluderen. 2. Personeel 2. 1 Aantal ten tijde van faili. : Aantal in jaar voor faili. : Datum ontslagaanzegging: 25 februari Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving: 3.2 Verkoopopbrengst : 3.3 Hoogte hypotheek: 3.4 Boedelbijdrage : Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: Er is een kleine, eenvoudige kantoorinventaris aanwezig, die volgens bestuurder eigendom is van verhuurder. Hier zal nader onderzoek naar worden gedaan. Daarnaast zijn er ten behoeve van de werkzaamheden die op de bouwplaatsen werden verricht een aantal gereedschappen, kruiwagens en dergelijke aanwezig. 3.6 Verkoopopbrengst : Nog niet van toepassing

4 De bedrijfsmiddelen, die in eigendom zijn geweest van failliet, zijn samen met de aanwezige voorraad voor een bedrag van 2.000,00 aan de heer Rutten verkocht Boede/bijdrage : 10 % met een minimum van 1.000, , Bodemvoorrecht fiscus: De fiscus heeft een bodemvoorrecht. Voorraden/ onderhanden werk 3.9 Beschrijving: Er is kleine voorraad aanwezig in de vorm van onder andere leidingen van diverse materialen, koppelstukken, sanitair onderdelen, waaronder retour goederen, en meer onderdelen en stukken die voor de onderneming van een installatiebedrijf noodzakelijk zijn Verkoopopbrengst : Nog niet van toepassing Zie onder punt Boede/bijdrage : Zie punt 3.7 Andere activa Beschrijving: 3.13 Verkoopopbrengst : 4. Debiteuren 4. 1 Omvang debiteuren: ,14 Veel debiteuren hebben een tegenvordering (op grond van onder meer geleden schade of verval garantie e.d.) op failliet, zodat zij over zijn gegaan tot verrekening van de openstaande vordering. Deze tegenvorderingen zijn gecontroleerd alvorens tot verrekening mocht worden overgegaan.

5 4.2 Opbrengst: Nog niet bekend. Er hebben reeds betalingen plaatsgevonden , Boedelbijdrage : 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) : Rabobank Weerterland en Cranendonck , Leasecontracten: Er bestaat een leasecontract bij Roadiease BV voor zeven bedrijfswagens. Het contract wordt voor zover nodig opgezegd en de bedrijfswagens worden ingeleverd. Het contract is beëindigd en de bedrijfswagens zijn ingeleverd. 5.3 Beschrijving zekerheden: Rabobank heeft pandrechten op inventaris, voorraad en debiteuren, dat laatste voor zover er geen sprake is van een verpandingsverbod. Bij zes debiteuren is sprake geweest van een verpandingsverbod. 5.4 Separatistenpositie : De bank zal de vorderingen waarop een rechtsgeldig pandrecht is gevestigd incasseren. 5.5 Boedelbijdragen : 5.6 Eigendomsvoorbehoud : De aanwezige eigendomsvoorbehouden worden geïnventariseerd en beoordeeld Reclamerechten : De curator is vooralsnog niet bekend met enig reclamerecht. 5.8 Retentierechten : De curator is vooralsnog niet bekend met enig retentierecht.

6 6. Doorstart I voortzetten Voortzetten 6. 1 Exploitatie / zekerheden: De activiteiten zijn gestaakt. 6.2 Financiële verslaglegging:. Doorstart 6.3 Beschrijving: Er is getracht om een doorstart te bewerkstelligen. doorstart niet gelukt. Bij gebrek aan animo daarvoor is een 6.4 Verantwoording: 6.5 Opbrengst: 6.6 Boedelbijdrage : 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht : Nog in onderzoek 7.2 Depot jaarrekeningen: Jaar depot vastgesteld Goedk. Verkl. Accountant: Voor de jaarrekeningen is geen goedkeurende verklaring van de accountant nodig.

7 7.4 Storlingsverpl. aandelen: Nog in onderzoek De statuten en bankbescheiden zijn opgevraagd bij bestuurder. 7.5 Onbehoorlijk bestuur: Nog in onderzoek 7. 6 Paulianeus handelen: Nog in onderzoek De curator heeft vooralsnog geen paulianeuze rechtshandelingen geconstateerd. 8. Crediteuren 8. 1 Boedelvorderingen : UWV en salaris curator 8.2 Pref vord. van de fiscus: 9.366, , Pref vord. van het UWV : Nog niet bekend 8.4 Andere pref crediteuren : Nog niet bekend 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Bedrag concurrente crediteuren: , , Verwachte wijze van afwikkeling: Nog niet bekend, maar naar verwachting 'opheffing bij gebrek aan baten'.

8 9. Procedures 9. 1 Naam wederpartij: Generali Schadeverzekerin Maatschappij N.V. 9.2 Aard procedure: Incassovordering kantonrechter 9.3 Stand procedure: Conclusie van dupliek. Zie mede punt 1.4 De zaak wordt door de kantonrechter op de rolzitting van maandag 8 november 2010 geplaatst, waarbij de zaak, indien geen van de partijen blijk geeft de zaak te willen voortzetten, wordt ambtshalve wordt doorgehaald. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement: Op dit moment is nog niet duidelijk wat de termijn van afwikkeling van het faillissement zal zijn Plan van aanpak: Het verrichten van reguliere faillissementswerkzaamheden bestaande uit (o.m.) Onderzoek administratie Inventarisatie crediteuren Verkoop activa Nader onderzoek naar de openstaande punten Indiening volgend verslag: Februari 2011

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum:15 februari 2011 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Er zijn ten opzichte van het vorige verslag geen wijzigingen.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Er zijn ten opzichte van het vorige verslag geen wijzigingen. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 20 augustus 2012 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 maart 2011 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer:

Nadere informatie

o 15 maart 2010 tim 9 april 2010 0,5 uur 0,5 uur

o 15 maart 2010 tim 9 april 2010 0,5 uur 0,5 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010

Turnaround Advocaten. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 april 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 september 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5-6 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.5/6/82 NL:TZ:0000005308:F00 23-02-206 mr. L.J. van Apeldoorn mr. K. Dijk Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Duinzicht

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 Gegevens onderneming : GWW Trading B.V. Faillissementsnummer : 08 / 468 F Datum uitspraak : 2 december 2008 Curator : Mr L.J.A.M. Hanssen R-C : Mr

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F002 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Gebr. Piek Beheer B.V. gevestigd te Eesveen (8347

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 5 Datum: 6 juli 2012 Gegevens onderneming: Stichting Beheer Participatie Gelden ( Stichting ). Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000011187:F001 27-01-2015 mr. H. Boven mr. Elske Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming DBK Investments BV Activiteiten onderneming Uitbaten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F005 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Existo Media B.V. Nummer: 1 Datum: 5 december 2013

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Existo Media B.V. Nummer: 1 Datum: 5 december 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Existo Media B.V., tevens handelend onder de naam De Huisdrukker Lelystad statutair gevestigd en kantoorhoudende te (8239 DA) Lelystad aan het adres Apolloweg

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/748 NL:TZ:0000001893:F001 15-12-2015 mr. W.M. Welage mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Beaco B.V. Gording 61 5406

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F005 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 2 augustus 2011 Gegevens onderneming Naam: De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Saldo boedelrekening 17.646,86

Saldo boedelrekening 17.646,86 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum:18 juli 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 27 september 2011

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 27 september 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 27 september 2011 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/234 NL:TZ:8891:F3 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Juri B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/72 NL:TZ:0000011436:F001 01-03-2017 mr. M.A. Kerkdijk mr. A.E. Zweers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 januari 2011 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929 F

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000009445:F001 22-11-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas Gessel Algemeen Gegevens onderneming In2Bake BV Activiteiten onderneming gespecialiseerde

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/194 NL:TZ:0000012832:F001 25-04-2017 Mr. M.H. de Vries mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Catering Gift B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING ABC BEHEER Nummer: 6 Datum: 31 maart 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG STICHTING ABC BEHEER Nummer: 6 Datum: 31 maart 2015 Gegevens onderneming : STICHTING ABC BEHEER, gevestigd te (8243 PK) Lelystad aan het adres Zeilweg 12, ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 39083896. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Recora Holding B.V. Nummer: 1 Datum: 8 mei 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Recora Holding B.V., tevens handelend onder de naam Friet & Zo Almere, statutair gevestigd te Almere, voorheen feitelijk gevestigd te Almere aan de Grote

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/37 NL:TZ:0000010513:F001 17-01-2017 mr. S.G.A. van der Horst mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming HHS Stralen en Coaten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 3 april 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 3 april 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 3 april 2009 Gegevens onderneming : NL Special Products B.V. Faillissementsnummer : f 09/118 Datum uitspraak : 24-02-2009 Curator : mr.j.m. de Koning R-C : mr. E.I. Batelaan-Boomsma

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/236 NL:TZ:8891:F5 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Uitgaanscentrum Roadhouse B.V.

Nadere informatie

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 april 2015 Gegevens onderneming : Trading in Motion BV Faillissementsnummer : 14/884 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/162 NL:TZ:0000013262:F001 17-05-2017 mr. J.A. Holsbrink mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/299 NL:TZ:0000014747:F002 25072017 Mr. H.J. Alberts mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Stichting SLEM Educatie, gevestigd

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. J.A.C.M. Vlaminckx : F09/276F : Hendrickx-Pijls B.V. : mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer : Roermond

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.04/13/246 NL:TZ:0000005397:F001 29-07-2013 mr. H.A.W. van Wel mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Onderhavig verslag

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000007356:F001 19-07-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Budget Fitness bergen op Zoom BV Activiteiten

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 december 2010 Gegevens onderneming: Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk

Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 2 januari 2012 Gegevens onderneming : De Besloten vennootschap Onderhoudsbedrijf Kennemerland B.V. t.h.o.d.n. OKMaatwerk Faillissementsnummer : 10/929 F

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Gegevens onderneming : Loopwijzer B.V. Faillissementsnummer : F 09/439 Datum uitspraak : 16 juni 2009 Rechter-commissaris : mr. D.R. van der Meer Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/380 NL:TZ:0000000409:F001 19-05-2015 Mr. L. Kuiper mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming All Glass Projects BV (kvk:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 22 maart 2011 Gegevens: RAZA Schoonmaakbedrijf B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. gevestigd aan Mosplein 32 (1032 JX) te

Nadere informatie

EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015

EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015 EINDVERSLAG Datum: 21 september 2015 Gegevens onderneming : Van Esch Constructions B.V. Dossiernummer : F03110005 Faillissementsnummer : C/02/11/206 F Datum uitspraak : 19 april 2011 Curator : mr. H.K.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/332 NL:TZ:0000015221:F001 29-08-2017 Mr. H.J. Alberts mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Vinotake

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 27 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 27 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 27 juli 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: Weerwat B.V. : 27231077

: Weerwat B.V. : 27231077 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Weerwat B.V. : 27231077 Faillissementsnummer : C/09/15/278 Datum uitspraak : 12 mei

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 Gegevens onderneming : Moco Metaal B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/952 Datum uitspraak : 16 oktober 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. 1. 1 Directie en organisatie : 1.3 Balanstotaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009

Turnaround Advocaten. 1. 1 Directie en organisatie : 1.3 Balanstotaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 7de openbare verslag Datum 23 september 2010 Gegevens onderneming Cart-o-box Europe BV Faillissementsnummer 09/16 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000000277:F001 21-04-2015 mr. Broekmans mr. Mieke Baal 1. Algemeen 1.1 Gegevens onderneming PND Holding B.V. 1.2 Activiteiten onderneming gestaakt

Nadere informatie

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768

Nadere informatie

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 OPENBAAR FAILLISSEMENTS VERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 Gegevens onderneming : Philmass B.V Dossiernummer : 03100021 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/18/46 NL:TZ:0000025072:F001 30-01-2018 mr. J.M.R. IJpma mr. IM Bilderbeek Algemeen Gegevens onderneming People s Avenue B.V. (

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/68 NL:TZ:0000010868:F001 31-01-2017 mr. J.B. de Meester mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Kapiteel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 4 Datum: 13 juli 2012 Datum uitspraak: Curator: R-C: Dervio B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33174468, 34242409 en 33155114,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/16/46 NL:TZ:0000011232:F002 08-03-2016 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming JS Venture B.V. Activiteiten

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap: TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING DE MOLEN, statutair gevestigd te Huizen, vestigingsadres Kaap Hoornstroom 4, 1271 EL Huizen, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007)

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 16 oktober 2009 Gegevens onderneming Building Care Beheer BV Inschrijfnummer KvK: 20094379 Faillissementsnummer 09/581 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/13/335 NL:TZ:0000001881:F001 04-04-2013 mr. F.Th.P. van Voorst mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Activiteiten onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/337 NL:TZ:0000007125:F001 05-07-2016 mr. H.K. Folkerts mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Atleet Services B.V.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000007356:F001 19-07-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Budget Fitness bergen op Zoom BV Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Rasenberg Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/72 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/116 NL:TZ:0000012461:F001 11-04-2017 mr. A.W. van Meegdenburg mr. W.J. Don Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 3 DATUM: 26 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 3 DATUM: 26 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 3 DATUM: 26 juni 2015 Gegevens onderneming : Timpa Parketadvies B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Klompmakerstraat 3C, 9403 VL Assen Faillissementsnummer : C/19/14/293

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/13/1016 NL:TZ:0000000919:F001 19-11-2013 mr. P.C. Rijken mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Stichting Moderne Praktijkopleidingen

Nadere informatie