BARNEVELD, GERSTELAND 7



Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BARNEVELD, DE DRIEST 5

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

BARNEVELD, IEPENHOF 15

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Gallowaystraat 4 - Culemborg

Koriander 2 GENDRINGEN

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

De Woerd 3 DINXPERLO

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Oranje Nassaustraat 30, Oud Gastel

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

Walstein 68 - Harderwijk

Jan van Riebeeckstraat Culemborg

Hulsdonksestraat 114, Roosendaal

k.k. De Fliert 11. Achterveld

Karveel 33 5, 8231 BH Lelystad ,00 kosten koper

Emmaweg!25!! Zandvoort!

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

Botter Lelystad ,00 kosten koper

Couperuslaan Harderwijk

Margrietstraat 2 ETTEN GLD

k.k. Stationsweg Barneveld

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koekoekweg 55 Hengelo

Anholtseweg 53 GENDRINGEN

Godfried Bomansstraat 12 - Culemborg

Dinkelstraat 32 ULFT

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

VRAAGPRIJS: k.k.

Biezen 118 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper

Transcriptie:

BARNEVELD, GERSTELAND 7 OMSCHRIJVING: OP EEN ZEER GOEDE LOCATIE GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET BIJZONDERE GROTE WOONKAMER. HET HUIS COMBINEERT LICHT, RUIMTE EN DESIGN TOT EEN GEHEEL WAARIN HET ZEER PRETTIG WONEN IS. DE MOOIE, AANGELEGDE TUIN HEEFT DE HELE DAG ZON ALS OOK SCHADUWPLEKJES EN BIEDT VEEL PRIVACY. DE WONING IS UITGEBOUWD MET EEN SERREKAMER EN VERRASSENDE DESIGNELEMENTEN, IS UITSTEKEND ONDERHOUDEN, FRAAI AFGEWERKT, GOED GEÏSOLEERD EN HEEFT EEN VRIJSTAANDE GARAGE. DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT 510 M². KORTOM, DE MOEITE VAN HET BEZICHTIGEN MEER DAN WAARD.

INDELING: BEGANE GROND: HAL MET VIDE, TRAPOPGANG EN TOILET (ZWEVEND). BIJZONDERE GROTE WOONKAMER MET EEN UITGEBOUWDE SERREKAMER EN TERRASDEUREN NAAR DE VERANDA. DE INRICHTING IS EIGENTIJDS MET EEN WHITEWASHED HOUTEN VLOER, EEN DESIGNKAST EN DE OPEN MAATWERKKEUKEN VOORZIEN VAN EEN OVEN, MAGNETRON, 5PITS GASFORNUIS, AFZUIGKAP, KOELKAST, VRIEZER EN VAATWASSER. 1 E ETAGE: ROYALE OUDERSLAAPKAMER MET INBOUWKASTEN. AAN DE ANDERE ZIJDE VAN DE OVERLOOP ZIJN TWEE APARTE SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD, DOUCHECABINE, INBOUWKAST, ZWEVEND TOILET EN WASTAFELMEUBEL MET SPIEGELVERWARMING. 2 E ETAGE: RUIME ZOLDERBERGING MET DE MOGELIJKHEID VOOR EEN LOGEERBED.

BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS 1992, IN 2001 IS DE WONING VERBOUWD. DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 465 M³. DE WOONOPPERVLAKTE IS CIRCA 135 M². DE PERCEELOPPERVLAKTE IS 510 M². DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. ( KETEL REMEHA HR 2005 ), DAK, MUUR, VLOERISOLATIE EN DUBBEL GLAS. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 399.000, K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) 1x dubbel glas lek in dakraam de elektrische ontsteking van 1 gaspit is kapot b) De wasmachine en droger kunnen niet gelijktijdig draaien. c) Ja. Schilderwerk binnen is van 2009, schilderwerk buiten van 2010. De platte daken zijn in 2001 vernieuwd. Niet bekend. a) Nee. b) Nee. c) Nee. Nee. Nee. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Ja. Vloer : Ja. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas : Ja. a) Grotendeels, 1 stukje aan de zijkant niet. b) Eigendom. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. De woning is in 2001 volledig verbouwd en uitbebouwd. De constructie van de uitbouw is erop berekend dat een dakopbouw tot de mogelijkheden behoort. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Gersteland 7 te Barneveld. Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

LIJST VAN ZAKEN Juridische Dienst NVM, april 2008 Betreffende het perceel: Gersteland 7 3773 AC Barneveld d.d. 14072010 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geld dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Deels Deels Bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: vijverpartij + vissen Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Woning Vlaggenmasthouder Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails/gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren houten lamellen Vloerdecoratie, te weten: Vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen 1

Canadian maple vloer Warmwatervoorziening, te weten: Via C.V. CV met toebehoren Thermostaatklok Mechanische ventilatie/luchtbehandeling (badkamer/toilet) Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: oven, magnetron, 5pits gasfornuis afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vaste kasten (grote slaapkamer) losse kasten, boeken legplanken Vast bureau Spiegelwanden (in de hal) Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Toiletrolhouder, toiletbril,spiegel etc. Badkameraccessoires Planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc. 2

Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leascontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Kapstok Tuinset Wasmachine Droger Zonnehemel Tuingereedschap Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3