Renkensstraat 7 te Sevenum

Vergelijkbare documenten
Heuvel 20 te Budel-Schoot

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Valkerheideweg 3 Maasbree

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Dominepad 5A te Hoogeloon

Boomstraat 25 te Gemonde

Sniederslaan 6a te Bladel

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Sniederslaan 8 te Bladel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Timmereind 3 te Waalre

Zandschelweg 1 te Deurne

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Graafsebosweg 4 te America

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Breedijk 4 te Helmond

Bergweg 1 te Well (L)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Landrop 2 te Hoogeloon

Trinesweg 2 te Meijel

Chromerij 29 te Waalre

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Baakhoverweg 6 te Susteren

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Bocholterweg 79 te Weert

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Veghelsedijk 4 te Deurne

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Achterbosch 9 te Lieshout

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Patersstraat 28 te Evertsoord

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Kouterdreef 3 te Deurne

Dijkstraat 67 te Asten

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Voskeschestraat 7 te Velp

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Laarbroek 20 te Asten

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Roobeekweg 3 te Arcen

Leenselweg 4a te Liessel

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Wagenbroeken 3a te Casteren

Plattebaan 2 te Schijf

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Gezandebaan 2 te Someren

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Helmondsingel 123 te Deurne

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Timmermannsweg 26 te Ysselsteyn

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Hazeldonk 18 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Abdijweg 3 te Valkenswaard

De Luther 18 te Hooge Mierde

Berghemseweg 11 te Herpen

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Transcriptie:

Renkensstraat 7 te Sevenum Op een unieke, rustige locatie, net buiten de bebouwde kom van Sevenum, gelegen vrijstaande woonboerderij met diverse, multifunctionele bijgebouwen (thans in gebruik als paardenstal, opslag- en stallingsruimte), een uitstekend onderhouden tuin, een buitenbak en weiland. Gesitueerd op fietsafstand van het dorp Sevenum en een snelle verbinding naar de snelwegen A73 en A67. Voor de paardensportliefhebber is het perceel van ± 5.000 m² gelegen op een fraaie locatie, in het mekka van de Limburgse paardensport, op een steenworp afstand van het nieuwe Equestrian Centre De Peelbergen en diverse sport- en handelsstallen. De aankoop van meer grond is bespreekbaar, tot max. 15.133 m². Prijs: 395.000,-- k.k.

Indeling: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: hal vaste trap slaapkamer slaapkamer woonkamer slaapkamer keuken zolder 2 e hal hooizolder toiletruimte opkamer (slaapkamer) inpandige schuur- / hobbyruimte inpandige paardenstal Diverse bijgebouwen: Overig: carport mestvaalt vrijstaande paardenstal weiland veldschuur buitenbak (20m x 40m) schuilstal schuur bestaande uit verschillende gedeeltes, met paardenstal, berging en opslagruimtes. BIJZONDERHEDEN: Ligging: Het geheel is gesitueerd aan een rustige straat (voornamelijk bestemmingsverkeer) met vrij uitzicht aan de achterzijde en een snelle verbinding naar de snelwegen A67 en A73. Het perceel grenst aan de achterzijde aan een grindpad. Het dorp Sevenum en Equestrian Centre Park de Peelbergen zijn op fietsafstand gelegen. Tuin: Uitstekend onderhouden tuin met gazon, een terras en borderbeplanting gelegen aan de voor- en linkerzijde van de woonboerderij. Verwarming: Verwarming middels c.v.-ketel (Atag 2013) en vloerverwarming..

INDELING WOONHUIS: Begane grond: De ontvangsthal is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten. De hal biedt middels authentieke paneeldeuren toegang tot de woonkamer, keuken en slaapkamer I. De aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten. De woonkamer-en-suite is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en behangen wanden. Middels de grote raampartijen in de voor- en zijgevel, met een prachtig uitzicht op tuin, geniet de woonkamer van veel lichtinval. Door twee authentieke paneeldeuren is de woonkamer en suite toegankelijk vanuit de hal en vanuit de keuken.

De in 1995 vernieuwde Siemens keukeninrichting in de prettige leef keuken is uitgerust met volop kastruimte, een kunststof werkblad en -achterwand, een spoelbak met close-in boiler, een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron. De vloer bestaat uit een tegelvloer met vloerverwarming en de behangen wanden zijn afgewerkt met lambrisering. De keuken biedt toegang tot de ontvangsthal, woonkamer, een 2 e hal en de provisiekelder. De provisiekelder is toegankelijk middels een betonnen trap en afgewerkt met een betonnen vloer, een authentieke pekelbak en natuurlijke ventilatie.

De 2 e hal is toegankelijk vanaf het erf en geeft toegang tot de keuken, opkamer (slaapkamer II), een portaal, de toiletruimte en de 1 e verdieping, middels een vaste trap welke is afgesloten met een luik. Verder is de 2 e hal voorzien van een gootsteen, de meterkast en aansluitingen voor de was apparatuur. De wanden zijn deels uitgevoerd met tegels en deels met lambrisering. De vloer is voorzien van plavuizen. De toiletruimte is afgewerkt met een tegelvloer en wanden zijn behangen. Een klein raampje In de zijgevel zorgt voor de natuurlijke ventilatie. De opkamer, afgewerkt met een laminaat vloer, behangwanden en behangplafond, is in gebruik als slaapkamer II. Door de kamerhoge raampartij geniet deze opkamer een mooie lichtinval. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en natuurlijke ventilatie.

Het portaal verbindt het woongedeelte van de boerderij met het inpandige schuurgedeelte. Het portaal is voorzien van een gootsteen met Vaillant geiser. De vloer is bedekt met vloerbedekking en de wanden zijn uitgevoerd in beton. 1 e Verdieping: Middels vaste trap bereikbare grote zolderruimte. De zolder is voorzien van een houten vloeren en de authentieke houten gebinten zijn zichtbaar. Twee éénpansdakvensters zorgen voor voldoende lichtinval. De zolder biedt toegang tot twee zolderkamers en de hooizolder. Beide zolderkamers zijn gevestigd aan de voorzijde van de woning. De zolderkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en -plafond en een inbouwkast. Beide zolderkamers zijn gevestigd aan de voorzijde van de woning. De zolderkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en -plafond en een inbouwkast. De hooizolder is voorzien van houten vloer, authentieke houten gebinten, 2 eenpansdakvensters en een hooiluik in de zijgevel.

Inpandige schuur: De inpandige schuur, toegankelijk vanuit het portaal is thans in gebruik als hobby- en opslagruimte en voorzien van een betonnen vloer, betonnen stalramen en een houten balken plafond. Onder de betonnen vloer bevindt zich een gierkelder. Twee loopdeuren en een kanteldeur in de zijgevels bieden toegang tot het erf en de tuin. De c.v.-combiketel (ATAG, 2013) bevindt zich in de inpandige stookruimte, welke is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een betonnen vloer. Vanuit de inpandige schuur is de afhang aan de achterzijde van de boerderij toegankelijk. Deze afhang is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een betonvloer. In deze ruimte bevinden zich twee zeer ruime paardenboxen. De merriestal heeft een oppervlakte van ca. 18 m² en de betonnen vloer is bedekt met rubberen matten. Openslaande deuren in de zijgevel bieden toegang tot het erf

Diverse bijgebouwen: Carport: De carport is opgetrokken uit beton elementen en voorzien van een pannendak. Vrijstaande paardenstal: De vrijstaande paardenstal is opgetrokken uit metselwerk met houten spanten. Het dak is aan de voorzijde bedekt met pannen en aan de achterzijde met golfplaten. De vloer is verhard met beton. De stal is ingericht met vier paardenboxen en opslagruimte. De vier paardenboxen (afmeting ca. 2.50m x 4.00m), zijn voorzien van deels gegalvaniseerde en deels houten voorwanden met draaideuren. De tussenwanden en achterwanden zijn opgetrokken uit metselwerk.

Veldschuur: De veldschuur met open front, is opgetrokken uit metselwerk met houten spanten en voorzien van een betonnen vloer. Het dak is met pannen gedekt. De veldschuur is momenteel in gebruik als trailerstalling en opslagruimte. Schuilstal: In het omheinde weiland is een schuilstal gesitueerd, welke is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van golfplaten dak. De stal is toegankelijk middels openslaande deuren in de zijgevel.

Vrijstaand bijgebouw: Het volop ruimte biedende bijgebouw bestaat uit diverse delen en is thans in gebruik als paardenstal, berging en opslagruimte. Het bijgebouw is opgetrokken uit metselwerk en het dak is met golfplaten gedekt. De vloer is verhard met betontegels. Het bijgebouw is vanaf het erf toegankelijk middels een schuifdeur en een loopdeur in de zijgevel. In het eerste gedeelte zijn drie royale paardenboxen (afmeting van ca. 3.50m x 4.00m), gesitueerd. De schuifdeuren in de, deels kunststof en deels gegalvaniseerde, voorwanden, zijn voorzien van draaibare hoofdluiken en voeruitsparingen. De kunststof tussenwanden zijn voorzien van gegalvaniseerde contactvensters. In de betonnen achterwanden bevinden zich draai- en kiepramen met gegalvaniseerde tralies. De overige, zeer grote, ruimte in het eerste gedeelte is thans in gebruik als opslagruimte. De berging verbindt de diverse delen met elkaar en is middels een loopdeur in de zijgevel toegankelijk. De berging is voorzien van een betonnen vloer en betonnen wanden, een eenvoudig keukenblok, een groepenkast en een c.v.-ketel (Nefit Turbo, ca. 1995).

De afhang in het tweede gedeelte van dit bijgebouw, een voormalige varkensstal, is voorzien van een betonnen vloer met mestput, houten spanten en een golfplaten dak. De afhang is vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur in de voorgevel. Via een schuifdeur in de voormalige varkensstal is het derde gedeelte toegankelijk. Deze grote opslagruimte is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van een pannendak. De vloer bestaat uit beton, klinkers en deels uit zand. Stalramen zorgen voor voldoende lichtinval en twee loopdeuren in de zijgevel, alsmede een schuifdeur in de achtergevel bieden toegang tot het erf..

Overig: Buitenbak: De buitenbak (ca. 20m x 40m) is voorzien van een zandbodem en verlichting. De buitenbak is omheind met bielzen en hout. Mestvaalt: De mestvaalt is afgewerkt met vloeistofdichte beton vloer en wanden. Weiland: De weilanden zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning en de overzijde van de straat. De weilanden zijn toegankelijk middels een gegalvaniseerde poort en omheind met gaashekwerk, houten palen en schriklint. Het aan de achterzijde gelegen weiland grenst aan een grindpad, in dit weiland is tevens de eerder omschreven schuilstal gesitueerd.

Erf: Het perceel is deels omheind met hekwerk (ABC) voorzien van een openslaande poort. De oprit en het royale erf zijn verhard met gemalen dakleer.

Bijzonderheden: Inhoud woonhuis: ca. 2177 m³. Woonoppervlakte: ca. 146 m². Het geheel wordt te koop aangeboden met een perceel van 5.000 m². De aankoop van meer grond is bespreekbaar, tot maximaal 15.133 m². Het oorspronkelijk bouwjaar van deze traditioneel gebouwde boerderij is 1918-1921. De boerderij is gebouwd op een stalen fundering. Het dak en elektra zijn in ca. 1975 vervangen. Authentieke paneeldeuren met architraven door het gehele woonhuis. Op de begane grond is het woonhuis voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en vliegenhorren. De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Het gehele object is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. Op het object rust een agrarische bestemming. Het bouwblok biedt voldoende ruimte voor uitbreiding. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

BEGANE GROND

1 e VERDIEPING

BIJGEBOUWEN

BIJGEBOUWEN

OMGEVINGSKAARTEN

BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoek plicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.