De woonboerderij wordt omringd door diverse percelen cultuurgrond, welke tevens separaat te koop worden aangeboden!

Vergelijkbare documenten
Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Sniederslaan 6a te Bladel

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boomstraat 25 te Gemonde

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Dominepad 5A te Hoogeloon

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

VERKOOP PER INSCHRIJVING:

Breedijk 4 te Helmond

Trinesweg 2 te Meijel

Sniederslaan 8 te Bladel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Zandschelweg 1 te Deurne

Trinesweg 2 te Meijel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Timmereind 3 te Waalre

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Chromerij 29 te Waalre

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Bocholterweg 79 te Weert

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Landrop 2 te Hoogeloon

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Achterbosch 9 te Lieshout

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Graafsebosweg 4 te America

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Bergweg 1 te Well (L)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Baakhoverweg 6 te Susteren

Kouterdreef 3 te Deurne

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Veghelsedijk 4 te Deurne

Laarbroek 20 te Asten

Gezandebaan 2 te Someren

Patersstraat 28 te Evertsoord

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Doonheide 37 te Gemert

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Dijkstraat 67 te Asten

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Roobeekweg 3 te Arcen

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Plattebaan 2 te Schijf

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Voskeschestraat 7 te Velp

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Vraagprijs ,-- k.k.

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Renkensstraat 7 te Sevenum

TE KOOP. Meerbosweg PL ERP Vraagprijs: k.k.

Helmondsingel 123 te Deurne

Transcriptie:

Zaarvlaas 3 te Bakel VRIJWILLIGE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING! Op een prachtige locatie op fietsafstand van het centrum van Bakel gelegen authentieke langgevelboerderij met volop sfeervolle en karakteristieke elementen, zoals houten paneeldeuren, een authentieke schouw en gootsteen en een volledig ingericht stalgedeelte. Op het royale perceel van maar liefst 5.000 m², wat grotendeels is ingericht als cultuurgrond, zijn verder nog diverse opstallen gesitueerd. De woonboerderij wordt omringd door diverse percelen cultuurgrond, welke tevens separaat te koop worden aangeboden! Kijkdagen: dinsdag 29 augustus 2017 18.00u tot 19.00u woensdag 6 september 2017 19.00u tot 20.00u Aanvaarding per : uiterlijk 29 december 2017

Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : Gemeente Bakel en Milheeze, sectie U, nummer 19 gedeeltelijk, totaal groot 5.000 m² : redelijk Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Overig: eetkamer zolder veldschuur zitkamer slaapkamer garage woonkamer slaapkamer diverse opstallen slaapkamer hooizolder keuken bijkeuken berging berging stal-/schuurgedeelte BIJZONDERHEDEN: Ligging : Op een landelijke locatie met vrij uitzicht rondom, in het buitengebied van Bakel gelegen maar toch op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen In de directe omgeving van bosgebieden en diverse uitvalswegen gelegen, richting Helmond (15min.), Eindhoven (30 min.), Nijmegen (35 min.) en s-hertogenbosch (40 min.). Tuinsituatie Verwarming : De rondom de boerderij gelegen tuin is verwaarloosd en kan door koper geheel naar eigen wens worden ingericht. : Verwarming middels c.v.-ketel (olie gestookt). INDELING: Algemeen: De vrijwillige verkoop per inschrijving bestaat uit diverse kadastrale percelen, omvattende het vrijstaande woonhuis met de bijgebouwen en de omringende cultuurgrond. Bij de inschrijving behoort het tot de mogelijkheden om uitsluitend de kavels met het woonhuis en de bijgebouwen te kopen, dit eventueel uit te breiden met één of meerdere percelen cultuurgrond, danwel de cultuurgrond separaat aan te kopen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de bijlagen van deze documentatie en het beschikbare inschrijfformulier.

Woonboerderij: Deze nostalgische langgevelboerderij is omstreeks 1900 gebouwd en bij het betreden de boerderij en de omliggende bijgebouwen lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Veel sfeervolle en karakteristieke elementen zijn door de jaren heen bewaard gebleven. Begane grond: De officiële entree van de boerderij biedt direct toegang tot de eetkamer. De knusse eetkamer is ingericht met een authentieke schouw en een sfeervolle servieskast. De kamer is verder afgewerkt met een plavuizen vloer, deels betegelde wanden en een zachtboard plafond. De eetkamer biedt toegang tot de zitkamer en de keuken.

De woonkamer is uitgerust met een praktische inbouwkast en een karakteristieke schouw. De kamer is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een zachtboard plafond. De naastgelegen zitkamer staat in directe verbinding met de slaapkamer op de begane grond. De zitkamer is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een zachtboard plafond. De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een zachtboard plafond. De keuken is voorzien van een vinyl vloer, deels betegelde wanden en een zachtboard plafond. Het eenvoudige, authentieke keukenblok in wandopstelling is uitgerust met een terrazzo werkblad, een betegelde gootsteen met een geiser en bergruimte. De keuken is centraal in de boerderij gelegen en biedt toegang tot de eetkamer, een portaal en een berging.

Een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1 e verdieping en een loopdeur biedt toegang tot het erf. De naastgelegen bijkeuken is voorzien van een vinyl vloer, deels betegelde wanden en een zachtboard plafond. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en een fonteintje. Een grotendeels betegelde doucheruimte. De berging is afgewerkt met een vinyl vloer, betonnen wanden en een houten schroten plafond. In deze berging is een 2 e keukenblok aanwezig, wat is voorzien van een gootsteen. Een loopdeur biedt toegang tot het erf en de berging biedt toegang tot het inpandige stal- en schuurgedeelte.

1 e Verdieping: Een vaste trapopgang biedt toegang tot de 1 e verdieping, welke grotendeels is ingericht als zolder, maar waar ook 2 slaapkamers aanwezig zijn. De grote zolderruimte biedt volop mogelijkheden en is voorzien van een houten verdiepingsvloer met vloerbedekking, fraaie houten spanten en 2 dakvensters. Het dakbeschot is afgewerkt met asbesthoudende platen. De slaapkamers zijn beiden afgewerkt met vloerbedekking, de wanden zijn deels uitgevoerd in zachtboard en deels behangen, een zachtboard plafond en een inbouwkast. Daarnaast is er extra bergruimte gecreëerd onder de dakschuinte. Inpandig schuur- en stalgedeelte: De boerderij is nog deels ingericht als stal en schuur. Het inpandige schuurgedeelte is voorzien van een betonnen vloer, betonnen wanden en een houten balken plafond. De schuur is vanaf het erf toegankelijk middels loopdeuren in de voor- en achtergevel.

De 2 e berging biedt middels trap toegang tot de hooizolder. De berging is afgewerkt met een betonnen vloer, betonnen wanden en een houten balken plafond. Ook hier biedt een loopdeur in de achtergevel toegang tot het erf. Het volledig ingerichte, authentieke stalgedeelte van de boerderij is van oudsher in gebruik geweest als koeienstal. De stal is voorzien van een betonnen vloer, betonnen wanden en een houten balken plafond. Openslaande houten deuren bieden vanaf het erf toegang tot het stalgedeelte. Boven het schuur- en stalgedeelte is een grote hooizolder gesitueerd, welke is voorzien van een houten vloer en houten spanten. Enkele eenpans dakvensters zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. Daarnaast is de opstelling van de c.v.-ketel op de zolder gesitueerd en is er een hooiluik aanwezig.

Veldschuur: De vrijstaande veldschuur is aan de rechterzijde van de boerderij gelegen en opgetrokken uit houten spanten en asbesthoudende golfplaten. Ook het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer is niet verhard en bestaat uit zand. De schuur is deels voorzien van een open front. Garage: De vrijstaande garage bestaat uit 3 delen en is opgetrokken uit metselwerk. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. Twee delen zijn toegankelijk middels openslaande deuren en één gedeelte is voorzien van een open front.

Diverse opstallen: Rondom de boerderij zijn diverse, slooprijpe opstallen aanwezig. Erf: Het rondom de boerderij gelegen erf is verhard middels gebroken puin.

Weiland perceel nr. 19 (deels separaat aan te kopen): Het weiland rondom de boerderij is omheind met houten palen en schrikdraad. De verkoop van het weiland is deels inbegrepen bij de verkoop van de woonboerderij. Het overige deel van het weiland, met een oppervlakte van 53.270 m² wordt separaat te koop aangeboden.

Cultuurgrond perceel nr. 625 (separaat aan te kopen): De cultuurgrond aan de overzijde van de straat is thans in gebruik voor akkerbouw en bestaat uit zandgrond. De cultuurgrond is lager gelegen en is niet gedraineerd. Afwatering geschiedt middels greppels en een beek. Deze cultuurgrond wordt tevens separaat te koop aangeboden.

Bijzonderheden: * Het geheel is aangesloten op water en elektra. Er is geen gasaansluiting aanwezig. Riolering is aanwezig tot aan de oprit van het perceel, deze is niet aangesloten. * De niet geïsoleerde kap van de woning is beschoten met eterniet. Daarnaast zijn bijgebouwen voorzien van asbesthoudende dakbedekking. * De woning is voorzien van houten kozijnen. De begane grond van de woning is grotendeels uitgerust met dubbele beglazing. * Op de woonboerderij rust de bestemming Wonen. Op de rondom de woonboerderij gelegen cultuurgrond rust de bestemming Agrarisch. De bestemmingsplankaarten zijn opgenomen in de bijlagen van deze documentatie. * Er is geen bouwkundige keuring of bodemonderzoek uitgevoerd. * Bij separate verkoop van de woonboerderij en de rondom gelegen cultuurgrond (weiland) dienen er nieuwe kadastrale grenzen te worden ingemeten. De bijbehorende kosten komen voor rekening van verkoper. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

OMGEVINGSKAARTEN

BESTEMMINGSPLANKAART WOONBOERDERIJ

BESTEMMINGSPLANKAARTEN CULTUURGROND

Toelichting verkoop bij vrijwillige inschrijving 1. Garanties verkoper Verkoper garandeert het navolgende: a. verkoper is bevoegd tot verkoop en levering van het verkochte; b. het verkochte is thans geheel vrij van huur, pacht en/of van andere afspraken tot gebruik. Het verkochte is evenmin zonder recht of titel in gebruik bij derden; c. het verkochte is na het tot stand komen van de koopovereenkomst niet geheel of gedeeltelijk verhuurd of op andere wijze in gebruik afgestaan; d. het verkochte is niet betrokken in een herinrichtingsplan en is niet ter onteigening aangewezen; e. voor koper bestaan ten opzichte van derden geen verplichtingen uit hoofde van een voorkeursrecht of optierecht; f. op het verkochte rusten de gebruikelijke zakelijke lasten; g. aan hem op dat tijdstip niet bekend was dat ten aanzien van het gekochte beschikkingen of bevelen in de zin van artikel 55 Wet Bodembescherming genomen zijn door het bevoegd gezag. 2. Eigendomsoverdracht De akte van eigendomsoverdracht zal zo spoedig mogelijk gepasseerd worden doch uiterlijk op 29 december 2017 ten overstaan van een notaris van Gerrits & Van Gulick Notarissen te Gemert. De koopakte zal gedeponeerd worden bij de notaris. Het notariskantoor is voor zover nodig de wettelijke woonplaats van partijen. 3. Voorwaarden De uitnodiging tot het doen van een bod op voormelde onroerende zaak geschiedt onder de volgende voorwaarden: a. Koopovereenkomst De verkoop vindt plaats overeenkomstig de hierbij gevoegde en aangevulde koopakte. Dit model is vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM. Hierin is onder andere opgenomen: - Koopsom is exclusief kosten koper, zoals overdrachtsbelasting en notariskosten. - Uiterlijk 10 dagen na gunning dient koper een bankgarantie te stellen voor een bedrag van 10 % van de koopsom. - Ontbindende voorwaarden, met name een voorbehoud van financiering, zijn niet mogelijk. - Over- of ondermaat van de opgegeven kadastrale maten en de werkelijke grootte wordt niet verrekend. - Koper wordt in de gelegenheid gesteld om een onderzoek naar bodemverontreiniging te (laten) verrichten. Het risico komt geheel voor rekening van de koper. Dit kan echter niet worden opgenomen als ontbindende voorwaarde.

b. Wijze van inschrijven 1. De inschrijving kan uitsluitend schriftelijk, door gebruikmaking van het bijgevoegd inschrijfformulier in een gesloten enveloppe, worden gedaan. 2. De inschrijving moet in een gesloten enveloppe, met op de omslag goed leesbaar de aanduiding Verkoop Zaarvlaas 3 te Bakel, uiterlijk op vrijdag 29 september 2017 voor 12.00 uur te zijn ingeleverd bij Gerrits & Van Gulick Notarissen, Komweg 150. 3. Wanneer u geïnteresseerd bent in een totale aankoop van meerdere kavels, dan dient u dit op één inschrijfformulier te vermelden. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aankoop van één van de aangeboden kavels, maar daarbij wil inschrijven op meerdere mogelijkheden, dan dient u per kavel een inschrijfformulier in te vullen. 4. Het is niet mogelijk om enige voorbehouden (bijvoorbeeld voorbehoud financiering) of nader te stellen voorwaarden (bijvoorbeeld bodemonderzoek) te stellen. 5. De inschrijving is kosten koper: de eventuele overdrachtsbelasting, notariskosten, rechten en de BTW daarover, inzake de koop en de eigendomsoverdracht, zijn voor rekening van de koper. 6. De inschrijving moet inhouden de naam, de voorletters, het adres en voor bedrijven onder vermelding van het nummer van de inschrijving van de Kamer van Koophandel van de bieder, de zaak waarop het bod betrekking heeft en het bedrag van de bieding in Euro s zowel in cijfers als in letters in nominale bedragen voor de prijs per vierkante meter. 7. Onder de inschrijving moet inschrijver zijn handtekening zetten. 8. Iedere inschrijver moet zijn bod gestand doen tot 03 oktober 2017, 24.00 uur. De inschrijver aan wie wordt gegund, blijft voor zijn gedane bod aansprakelijk en verplicht tot betaling van de door hem geboden som en tot nakoming van de overige verkoopvoorwaarden. 9. Te laat ontvangen inschrijfformulieren c.q. biedingen en biedingen die niet aan de eerste tot en met zesde lid van dit artikel vermelde voorwaarden voldoen zijn ongeldig. 10. Voor deze inschrijving gelden de voorwaarden en richtlijnen verkoop bij inschrijving van de NVM. 11. De inschrijvingen worden geopend door de op voorgaande pagina onder 2. genoemde notaris, desgewenst in het bijzijn van verkoper(s) en de makelaar. Deze bijeenkomst is niet openbaar. 12. Indien de verkoper tot gunning overgaat, zal de makelaar de koper hiervan telefonisch op de hoogte brengen, uiterlijk op 02 oktober 2017. 13. Verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden niet te gunnen. 14. Bij niet-gunning worden alle inschrijvers hiervan schriftelijk in kennis gesteld. 15. De koper zal op eerste verzoek van de makelaar zijn kredietwaardigheid moeten aantonen door de makelaar bij zijn bank te laten informeren. 16. De makelaarskosten zijn voor rekening van verkoper.

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na gunning zal binnen 10 werkdagen een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.