Abdijweg 3 te Valkenswaard

Vergelijkbare documenten
Heuvel 20 te Budel-Schoot

Boomstraat 25 te Gemonde

Sniederslaan 6a te Bladel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Dominepad 5A te Hoogeloon

Sniederslaan 8 te Bladel

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Zandschelweg 1 te Deurne

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Chromerij 29 te Waalre

Landrop 2 te Hoogeloon

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Breedijk 4 te Helmond

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Laarbroek 20 te Asten

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Trinesweg 2 te Meijel

Bergweg 1 te Well (L)

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Timmereind 3 te Waalre

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Kouterdreef 3 te Deurne

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Dijkstraat 67 te Asten

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Achterbosch 9 te Lieshout

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Hazeldonk 18 te Asten

Bocholterweg 79 te Weert

Doonheide 37 te Gemert

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Veghelsedijk 4 te Deurne

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Roobeekweg 3 te Arcen

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Helmondsingel 123 te Deurne

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Graafsebosweg 4 te America

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Voskeschestraat 7 te Velp

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Wagenbroeken 3a te Casteren

Patersstraat 28 te Evertsoord

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Voortseweg 17 te Eersel

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Gezandebaan 2 te Someren

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Rijsbergsebaan 4 te Galder

Baakhoverweg 6 te Susteren

Schoolstraat 6 te Swolgen

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

: ,-- k.k. excl. evt. verschuldigde B.T.W.

Zandoerleseweg 19 te Knegsel

Transcriptie:

Abdijweg 3 te Valkenswaard Op een fraaie locatie in het natuurrijke buitengebied van Valkenswaard gelegen volop ruimtebiedende vrijstaande woonboerderij met een inpandige garage, een vrijstaand bijgebouw en een uitstekend onderhouden tuin met een overdekt terras. De inpandige garage is ook geschikt voor het inrichten van een gastenverblijf. En het perceel van 2.160 m² is deels ingericht als dierenweide. Dit sfeervolle geheel is gelegen aan een karakteristieke straat in het groene dorp Borkel en Schaft, in directe omgeving van Valkenswaard en nabij de Belgische grens. Prijs: 585.000,-- k.k.

Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud Bouwjaar : in overleg : Gemeente Borkel en Schaft, sectie E, nummer 464, groot 2.160 m². : goed : woonboerderij: geheel herbouwd in ca.1972. bijgebouw: ca. 1991 INDELING: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Inpandige garage/gastenverblijf: Hal overloop Begane grond: woonkamer slaapkamer werkplaats/garage semi-open keuken atelier/slaapkamer toilet-/doucheruimte achterportaal toiletruimte Overig: Eerste verdieping: wasruimte overkapping/carport (slaap)kamer ouderslaapkamer bijgebouw (slaap)kamer badkamer Bij gebruik als gastenverblijf kan de garage/werkplaats worden ingericht als woonkamer met open keuken. BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is op een fraaie locatie gelegen met vrij uitzicht aan achterzijde. Op loopafstand van de dorpskern van Borkel en Schaft, alsmede op fietsafstand van het centrum van Valkenswaard met alle dagelijkse voorzieningen. Daarnaast op een steenworp afstand van de Belgische grens gelegen en nabij de snelwegen A67 Eindhoven-Antwerpen en de A2 Eindhoven-Maastricht. Tuin Verwarming : De rondom de woonboerderij gelegen tuin is prima onderhouden en ingericht met een hoogwaardig overdekt terras ter plaatse van de achtergevel, een groot gazon, borderbeplanting en volwassen bomen en struiken. : Verwarming middels c.v.-ketel (Nefit, ca. 2012) en een houtkachel. Woonboerderij: Begane grond: De ruim opgezette ontvangsthal is voorzien van een plavuizen vloer en de wanden zijn afgewerkt met krabwerk. Een bordestrap met vide biedt toegang tot de eerste verdieping. Daarnaast is de meterkast in de hal gesitueerd en biedt de hal toegang tot de woonkamer en de ouderslaapkamer.

In de sfeervolle woonkamer zijn authentieke, houten gebinten zichtbaar en zorgt ook een grote, betegelde schouw met een houtkachel voor een karakteristiek plaatje. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer, krabwerk wanden en een houten balken plafond. De voormalige kelder en opkamer van de woonboerderij zijn bij de leefruimte van de woonkamer getrokken en zorgen nu voor een speels niveauverschil. Samen vormen ze nu een werkplek en een wijnkelder/bar.

De semi-open keuken grenst direct aan de woonkamer en is ingericht met een keukeninrichting in dubbele wandopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met een granieten werkblad, 1 ½ spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De keukenapparatuur is in 2016 grotendeels vernieuwd. De keuken is afgewerkt met een plavuizen vloer, schuurwerk wanden en een houten balken plafond. Het achterportaal biedt toegang tot de achtertuin en verbindt de keuken met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Daarnaast biedt het portaal toegang tot de toilet- en wasruimte. Het portaal is voorzien van een plavuizen vloer. De deels betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, een fonteintje en natuurlijke ventilatie. De praktische wasruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, diverse schappen en een plavuizen vloer.

De ruime, geheel betegelde badkamer is onlangs geheel vernieuwd en ingericht met een bubbelbad, een glazen douche met een regen- en handdouche en een dubbele, vaste wastafel met een bergmeubel. Het alu luxalouplafond is voorzien van inbouwverlichting. De badkamer biedt middels een glazen deur toegang tot de naastgelegen ouderslaapkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een alu luxalouplafond met inbouwverlichting. De kamer is daarnaast voorzien van een inbouwkast.

1 e Verdieping: De royale overloop met vide biedt toegang tot twee slaapkamers, waarvan er één momenteel in gebruik is als atelier/hobbyruimte. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, granol wanden een houten balken plafond met daartussen decoratieve rietmatten. Slaapkamer II is afgewerkt met een laminaat vloer en schuurwerk wanden. De kamer is verder voorzien van een sfeervolle, voormalige bedstee en een vaste wastafel.

Slaapkamer III bestond voorheen uit meerdere kamers, maar door het verwijderen van enkele muren is een grote, multifunctionele ruimte ontstaan die thans dienst doet als atelier en hobbyruimte. Uiteraard is het mogelijk om deze ruimte wederom te verdelen in meerder (slaap)kamers. Deze kamer is voorzien van een laminaat vloer, betimmerde wanden en een panelen plafond. Daarnaast is er een praktische inbouwkast aanwezig. Inpandige garage/gastenverblijf: De huidige inpandige garage is in het verleden ook in gebruik geweest als gastenverblijf. Alle voorzieningen hiervoor zijn reeds nog aanwezig en indien gewenst kan dit gebruik eenvoudig weer hersteld worden. De garage/werkplaats werd bij gebruik als gastenverblijf ingericht als woonkamer en is thans voorzien van een plavuizen vloer en een houten balken plafond. Deze ruimte is vanaf de voorzijde van de woning toegankelijk middels openslaande, houten deuren, alsmede via een loopdeur in de achtergevel. Er zijn een schouw met aansluiting voor een kachel en een eenvoudig keukenblok aanwezig. De geheel betegelde douche-/toiletruimte is uitgerust met een toilet en douchegarnituur.

De c.v.-ruimte is voorzien van de opstelling van de c.v.-ketel (Nefit, ca. 2012). Een vaste trap biedt toegang tot de eerste verdieping, welke is ingericht met een overloop en twee (slaap)kamers. Kamer I is voorzien van vloerbedekking. De tweede kamer is afgewerkt met vloerbedekking, panelen wanden en een panelen plafond. Deze kamer is daarnaast voorzien van een vaste wastafel en een dakvenster.

Tuin en dierenweide: De rondom de woonboerderij gelegen tuin is in een landelijke stijl aangelegd. De sierbestrating is uitgevoerd in gebakken klinkers en de tuin is verder ingericht met een groot gazon en de beplanting bestaat uit volwassen bomen en struiken. De tuin wordt omringd door een groensingel met eiken- en berkenbomen, welke zorgt voor volop privacy. In de tuin en de dierenweide is een beregeningsinstallatie aanwezig. Ter plaatse van de achtergevel van de boerderij is een deels overdekt terras gesitueerd. Deze luxe overkapping is opgetrokken uit houten staanders en houten balken. In het dak zijn dakvensters aangebracht voor voldoende lichtinval. De overkapping kan ook dienst doen als carport voor een auto.

De oprit is verhard middels klinkers en wordt afgesloten met een poort van sierhekwerk. Het achterste gedeelte van het perceel is ingericht als dierenweide en voorzien van een omheining van hekwerk.

Bijgebouw: Het vrijstaande bijgebouw is in de dierenweide gesitueerd en opgetrokken uit betonelementen, die aan de buitenzijde met hout zijn afgewerkt. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. Het bijgebouw is momenteel in twee delen gesplitst, deze splitsing is echter eenvoudig te verwijderen. Openslaande deuren en een loopdeur bieden vanuit de weide toegang tot het bijgebouw, wat aan de binnenzijde is afgewerkt met een betonnen vloer en uitgerust met een gootsteen en een bergzolder.

Bijzonderheden: Inhoud: ca. 855 m³. Woonoppervlakte: ca. 180 m² Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. De boerderij is in spouw gebouwd. Het dak is geïsoleerd onder de pannen dakbedekking. De rieten dakbedekking is in ca. 1997 vervangen en nadien regelmatig onderhouden. De raamkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van voorzetramen. De woonboerderij is in 2015 aan de buitenzijde geheel geschilderd. Er is een beregeningsput met een beregeningsinstallatie op het perceel aanwezig. Op het object rust de bestemming Wonen. Gesitueerd op een volop privacybiedende locatie met een prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde. Gelegen in een natuurrijke omgeving, met diverse bos- en natuurgebieden. Goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de snelwegen A2 Eindhoven-Maastricht en A67 Eindhoven-Antwerpen en de Belgische grens. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

PLATTEGROND BEGANE GROND

PLATTEGROND EERSTE VERDIEPING

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.