Doorzwin 5113 - Julianadorp

Vergelijkbare documenten
Doorzwin Julianadorp

Jacob van Heemskerckstraat 87 - Den Helder

Zuidstraat 58 59, 1781 BT Den Helder Vraagprijs ,- excl. btw

Het Nieuwe Werk , 1781 AL Den Helder Vraagprijs ,- k.k. excl. btw Huurprijs 325,- excl. btw per maand

Wagenstraat 10 - Den Helder

Spoorstraat 42, 1781 JH Den Helder Huurprijs 1.500,00 per maand, excl. btw

Prins Willem-Alexandersingel Den Helder

Piet Heinstraat 32 - Den Helder

Krugerstraat 75 - Den Helder

Marina-Park Den Helder

Maarten Trompstraat 18 - Bergen Op Zoom

Buys Ballotstraat 15 - Den Helder

Meerpaal 316 GRONINGEN

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Crocusstraat 24 - Den Helder

Wierbalg Julianadorp

De Vries Lamstraat 19 - Groningen

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper

Molenstraat 37 A - Den Helder

Vogelzand Julianadorp

TE KOOP. Nijlanderhemstraat 5 - Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

van der Duyn van Maasdamlaan 127 Vlaardingen Vraagprijs

STRAMPROY Klutjesstraat 17

Vraagprijs: k.k.

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Verkoopbrochure Appelhofshoeve 42, Steenwijk.

Vraagprijs ,-- k.k.

Taxusstraat 50 TILBURG

Dijkgraaflaan Oudewater

Bron 7 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Hoofdpoortstraat 44 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper

Vossenschanslaan 42 WOERDEN

Frans Halsstraat 62 te Zwolle

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Parallelweg 13 - Bergen Op Zoom

Sportlaan 173 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Getijmolenerf 5 - Gouda

Andromeda 4 - Den Helder

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

De Wetterkamp 57 JOURE

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs ,- k.k.

Bernhardlaan 9 - Groningen

Rode Kruislaan 15 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Binnenhaven 47 - Den Helder

Osingastate 6, Almelo

WEERT Sint Hubertusstraat 8

WEERT Nazarethsteeg 9

Vraagprijs ,-- k.k.

ITTERVOORT Concordiastraat 11

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Ceramstraat 25 - Den Helder

Vraagprijs ,- k.k.

Hoefslag 28 - Den Burg

DONGEN Duikerstraat 41

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

Dromerstraat 96 te Oostzaan

Binnenhof 2 te Zwijndrecht

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

WEERT Drieslagstraat 20

WEERT Orchideestraat 5

Besoekistraat 10 HAARLEM

Willem de Zwijgerstraat 18 - Groningen

TE KOOP. Gaasterlandstraat 8, 7559 LA Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg AB GRONINGEN Tel: Fax:

Doniawei GK Damwald Tel: (0511) Internet : Fellingen 8 - Holwerd

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Strekel 61 te Oostzaan

Saffierlaan 16 te Rhoon

Rode Molenstraat 9 JOURE

van der Duyn van Maasdamlaan 111 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

Leertouwerstraat 7 te Oostzaan

Havikskruid 35 - Kampen

Vraagprijs ,-- k.k.

Pergolesistraat 57 ZWOLLE Vraagprijs ,00 kosten koper

Noorderstraat 31 - Groningen

Gravestein 35, 2804 GS Gouda

Doesburg De Pol 93 Vraagprijs ,- kosten koper

Meidoornhof 24 DE LIER. Vraagprijs ,- k.k. HELM & HEUS MAKELAARS VREEBURGHLAAN 1 S-GRAVENZANDE Tel: info@helmheus.

Max Havelaarstraat 62 te Zaandam

Boerhaavestraat 30 - Den Helder

van Maanenstraat 46 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. Vraagprijs: ,= k.k.

Albert Hahnlaan 3 - Groningen

Veeringstraat NJ Zaandam

Beukestraat 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Jacobus van Veenstraat 32, 7531 XV Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

Orion 24 Hellevoetsluis. Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Noord Esmarkerrondweg 466, 7533 BJ Enschede ,- k.k.

TE KOOP. Hondsdrafveld 21, 7006 VE Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k.

Kornoeljelaan 11 - Gouda

RUNDERWEIDE 32 / SEGHWAERT / WIJK

Transcriptie:

Doorzwin 5113 - Julianadorp Vraagprijs 123.500,= k.k. Moderne tussenwoning met 3 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en kilometers vrij uitzicht! Profiteer nu: deze woning wordt v.o.n. aangeboden! De rente is nog steeds laag. Een mooi moment om te kopen! Namens Stichting Woontij bieden wij u deze woning aan. Deze woning wordt ook met KOOPSTART aangeboden. Bij aankoop van een woning kunt u 10% korting krijgen op de marktwaarde van de woning. Bij doorverkoop wordt de korting en een deel van de waardeontwikkeling afgerekend met Woontij. Op deze manier wordt het kopen van een huis voor meer mensen bereikbaar. De kortingsregeling geldt alleen voor mensen die zonder deze korting (net) geen woning kunnen kopen. Mensen die de woning zonder korting kunnen betalen, krijgen geen korting. Zo helpen we de juiste mensen en voorkomen we dat er concurrentie voor particuliere woningbezitters komt. Deze woning beschikt over een aangelegde achtertuin op het oosten en een vrijstaande stenen berging aan de voorzijde. Via de voortuin betreedt u de woning met allereerst de hal met meterkast, het toilet met een fonteintje en trapopgang naar de verdieping. De tuingerichte woonkamer beschikt over een diepe trapkast. Via het aanbouwtje komt u in de achtertuin.

De woonkamer met laminaatvloer en diepe trapkast is tuingericht. Aan de voorzijde bevindt zich de halfopen keuken met de vernieuwde keukenopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. Op de 1e verdieping is aan de achterzijde, over de gehele breedte, de hoofdslaapkamer gelegen. Aan de linker voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer. De trendy, volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douchecabine met een thermostaatkraan en een 2e toilet (wandcloset)! De zolderverdieping is bereikbaar via een vast trap. Op deze verdieping met Velux dakraam en opstelling van de Nefit Ecomline Economy HR-combiketel (bouwjaar: 2002) is tevens een 3e slaapkamer gerealiseerd. Het perceel is 138 m² groot. Parkeren kunt u op eigen terrein en in de directe omgeving. Neem voor meer informatie contact op met één van onze makelaars. Aanvaarding: direct.

Kenmerken Object gegevens Soortwoning Eengezinswoning Typewoning Tussenwoning Bouwjaar 1985 Bouwvorm Bestaande bouw Permanente bewoning Ja Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Maten object Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Volume Ca. 296 m³ Perceeloppervlakte Ca. 138 m² Woonoppervlakte Ca. 92 m² Woonkamer Ca. 31 m² Details Ligging object Verwarming Isolatie Warmwater Berging Kabel Alarm Zonwering In woonwijk C.V.-Ketel Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas C.V.-Ketel vrijstaand steen Ja Nee Nee Tuin gegevens Tuin Achtertuin, voortuin Tuin diepte Ca. 10 m Tuin breedte Ca. 5 m Achtertuin Ca. 53 m² Ligging Oost Kwaliteit Normaal

Foto s

Foto s

Locatie Adres gegevens Doorzwin 5113 1788 SH Julianadorp

VERKOOPPROCEDURE Lees onderstaande informatie aandachtig door! De informatie in deze brochure moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg c.q. het uitbrengen van een bieding. Het is verstandig, voor het doen van een bieding een eigen makelaar in te schakelen voor de begeleiding bij aankoop. De koper heeft onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. BIEDINGEN Verkoper acht zich gerechtigd tot het aanhoren van meerdere biedingen. Indien er door meerdere gegadigden wordt geboden, is verkoper gerechtigd met één van hen een koopovereenkomst te sluiten of verder in onderhandeling te gaan. Indien u een bod uitbrengt, kunt u hieraan geen rechten ontlenen, pas als het bod en de overige voorwaarden zijn geaccepteerd is er een overeenkomst. Het is daarom raadzaam direct een zo goed mogelijke bieding voor wat betreft prijs en voorwaarden te doen. De biedingen mogen schriftelijk, per fax, per e-mail maar ook mondeling (telefonisch) aan ons kantoor worden uitgebracht. Hierna zal door ons de koopakte worden opgesteld. Daarin wordt een waarborgsom of een bankgarantie van 10% van de koopsom opgenomen. Voorbehouden (bijvoorbeeld voor het verkrijgen van financiering, Nationale Hypotheek Garantie e.d.) kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk bij de bieding zijn vermeld. De ondertekening door kopers en verkopers zal op korte termijn plaatsvinden, waarna de akte naar de notaris wordt gezonden. Hij zal de overdracht van de woning gaan voorbereiden. ALGEMENE INFORMATIE Indien er op het object erfdienstbaarheden of kettingbedingen rusten, gaan deze over op de koper. Uiteraard lichten wij u hierover in. De oppervlaktemaat van het perceel wordt verstrekt door het kadaster. De aangegeven inhoudsmaten kunnen enigszins afwijken. De (eventuele) tekeningen in de brochure geven vaak een standaardsituatie van de woning weer, hier kunnen veranderingen in zijn aangebracht. Wij raden af van tekening te meten, deze kunnen door het kopiëren afwijken van de werkelijkheid. Ondanks dat zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van deze brochure, wordt noch door de eigenaar, noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. Heeft u naar aanleiding van deze brochure en de bezichtiging nog vragen, dan staan we voor u klaar om deze te beantwoorden. Graag vernemen wij na de bezichtiging uw reactie (positief of negatief) zodat wij de verkoper op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.

KANTOORINFORMATIE VAN KEULEN MAKELAARS B.V. is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van bemiddeling in onroerend goed. Ons kantoor telt een team van ervaren medewerkers die met elkaar meer dan vijftig jaar kennis en kunde hebben opgebouwd in de makelaardij van Den Helder en omstreken. Van Keulen Makelaars is een begrip in de Noordkop. Wij bemiddelen niet alleen bij verkoop van woningen maar tevens kunnen wij u bijstaan bij het aankopen van een woning. Ook bemiddelen wij bij verhuur en/of nemen wij het beheer van uw verhuurde woning op ons. Daarnaast verzorgen wij accuraat uw taxatie- rapporten. Wij hebben dan ook alle kennis in huis om u van dienst te zijn. VERKOPEN Indien u er over denkt uw woning of bedrijfspand te verkopen, maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Wij komen dan bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen (gratis) en om de verkoopstrategie te bespreken. Uw onroerend goed is bij ons in goede handen, uw belangen worden door ons professioneel behartigd, de woning krijgt de aandacht van ons gehele team en wordt optimaal gepresenteerd op meerdere manieren (etalage, internet enz.) ZOEKEN/AANKOPEN Wanneer u op zoek bent naar een woning of bedrijfspand, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze expertise, we beschikken o.a. over een uitgebreid zoeksysteem. U geeft uw (woon)wensen aan ons door en wij gaan op zoek naar de voor u geschikte woning/ bedrijfslocatie. Hebben we die gevonden dan gaan we onmiddellijk voor u aan de slag. We maken de afspraak voor bezichtiging en gaan uiteraard met u mee. U kijkt of de woning of bedrijfspand voldoet aan uw verwachtingen, wij kijken of de prijs/kwaliteitsverhouding goed is, d.w.z. dat we de woning aan een kritisch onderzoek onderwerpen. Hierna bespreken wij de verdere aankoopstrategie. Na de aankoop controleren we de koopovereenkomst en voor ondertekening nemen we deze geheel met u door. TAXATIE Voor de financiering van een woning of bedrijfsmatig onroerend goed heeft u een hypotheek nodig, uiteraard wil de bank zekerheid dat het onderpand (de woning c.q. bedrijfspand) de lening waard is. Hiervoor heeft u een taxatierapport nodig van een onafhankelijke makelaar. Dit mag niet gemaakt worden door de ver- of aankopend makelaar. Indien wij dit niet zelf mogen doen, kunnen wij u wel de weg wijzen naar een makelaar die het rapport vakkundig zal opstellen. Voor uitgebreidere informatie over het bovenstaande zijn wij tijdens werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur op nummer 0223-616400. Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur s avonds en zaterdag op afspraak.