Pastoor Pyrensisstraat 8

Vergelijkbare documenten
Piet van Breemenstraat 13

Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Graaf de Geloeslaan 8B

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Aan het Bos WG Sittard

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Roodakker DX Herten

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Claessenstraat EZ Reuver. * Perceel: 380 m² * Wonen: 150 m² * Inhoud: 530 m³ * Bouwjaar: 2012

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

LEIDERDORP Lokhorst 123

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

TE KOOP. Grotestraat CM Urmond

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

Leiden Oppenheimstraat 31

TE KOOP. Burgemeester Eussenstraat BR Elsloo

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

Leiden Mauritsstraat 20A

TE KOOP. Sint Jozefstraat K.K AN Kerkrade

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

TE KOOP. Liguster DV Brunssum

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade

Sint-Annaland Nieuwlandseweg 188

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Dokter Limpensstraat K.K DH Kerkrade

TE KOOP. Klaverstraat GR Sittard

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

TE KOOP. Bosserveldlaan SL Beek

Boekel Burgtstraat 54

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

VELDHOVEN TONGELREEP 57

Mulderstraat 18 Sevenum

Buitenpost Mejontsmastraat 17

TE KOOP. Keerend VS Stein

Buitenpost Kerkstraat 37

Kandijstraat 3, Stampersgat

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Heggewikke K.K DL Voerendaal

Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem

Berkelstraat 40 Horst

TE KOOP. Heigank K.K KP Landgraaf

TE KOOP. Montfortstraat K.K HJ Landgraaf

Dokter Allardplein 14 Velden

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Patersweg GC Hoensbroek

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Mathias Kempstraat KB Sittard

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Libekerstraat 1 te SINT GEERTRUID Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Athwerk K.K HX Kerkrade

De Kolk 19 Horst. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

TE KOOP. Burgemeester Franssenstraat K.K AK Kerkrade

TE KOOP. St.Pieterstraat K.K CX Kerkrade

Transcriptie:

Wijlre Pastoor Pyrensisstraat 8 Aan het einde van een doodlopende en kindvriendelijke straat kunnen wij u deze aantrekkelijke en smaakvolle 2-onder-1-kapwoning met aanbouw én garage te koop aanbieden. Het woonhuis is onder andere voorzien van een moderne en complete keukeninstallatie, nieuwe toiletruimte, onderhoudsvriendelijke tuin aparte bijkeuken, kelder en HR cv-ketel uit 2016. Daarnaast beschikt de woning vrijwel geheel over kunststof/ aluminium kozijnen met isolerende beglazing, (grotendeels) rolluiken en zijn de spouwmuren (na)geïsoleerd. Kortom een bezichtiging meer dan waard! Vraagprijs 224.000,-- k.k.

Souterrain praktische kelderruimte (ca. 16 m 2 ) met nieuwe Nefit HR Combi c.v.-ketel (eigendom, 2016) Begane grond royale oprit (voor 2 auto s), speels aangelegde voortuin en toegang tot de woning entree (ca. 4,5 m 2 ) met garderobe, meterkast, trappartij en toegang naar kelder vernieuwde en deels betegelde toiletruimte met hangend toilet open keuken (ca. 7,5 m 2 ) met moderne keukeninstallatie in hoekopstelling en o.a. voorzien van rvs spoelbak met groentespoelbakje en luxe kraan, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en rvs wasemkap met schouw (grotendeels Siemens apparatuur) riante eet-/woonkamer (maar liefst ca. 37,5 m 2 ) met schouwpartij, in de aanbouw bevindt zich een lichtstraat voor een optimale daglichtopbrengst en 2 openslaande tuindeuren de eet-/woonkamer en keuken zijn voorzien van een luxe laminaatvloer ( parketlook ) en in de aanbouw bevindt zich een plavuizenvloer met comfortabele vloerverwarming van uit de keuken is direct de praktische bijkeuken (ca. 10 m 2 ) bereikbaar welke is voorzien van een stortbak en aansluitpunten voor wasapparatuur

(via de bijkeuken) inpandig bereikbare garage (ca. 17 m 2 ) met elektrische kantelpoort modern aangelegde en zonnige tuin met hardstenen terras en tuinhuis. 1 e verdieping overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en de badkamer (ouder)slaapkamer 1 (ca. 12,5 m 2 ) voorzien van vloerbedekking slaapkamer 2 (ca. 9,5 m 2 ) voorzien van laminaatvloer slaapkamer 3 (ca. 7,25 m 2 ) voorzien van laminaatvloer ruime en geheel betegelde badkamer (ca. 8 m 2 ) o.a. voorzien van 2 vaste wastafels, designradiator, separate doucheruimte met hardglazen draaideur, groot ligbad en 2 e hangend toilet 2 e verdieping via vlizotrap bereikbare bergzolder met veel bergruimte

Bijzonderheden de woning is grotendeels voorzien van kunststof en/of alumunium kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken mooie aanbouw met lichtstraat, inbouwspots en vloerverwarming uiterst rustige en kindvriendelijke ligging in een gezellige woonwijk, dichtbij uitvalswegen, basisschool en natuur Wijlre beschikt over een behoorlijk aantal basisvoorzieningen en een levendige kern aanvaarding in overleg Kenmerken Energielabel (voorlopig) : C Bouwjaar: ca. 1966 Inhoud (incl. garage): ca. 486 m 3 perceeloppervlakte: ca. 282 m 2 gebruiksoppervlaktes: wonen: ca. 114,0 m 2 overige inp. ruimte: ca. 62,0 m 2 g.g. buitenruimte: ca. 0,0 m 2 externe bergruimte: ca. 0,0 m 2 totale oppervlakte: ca. 176,0 m 2 Aan deze presentatie kunnen op generlei wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend!

Begane grond

1 e verdieping

U bent van harte welkom bij Kreuwels Vastgoed! Professionele ondersteuning Bij Kreuwels Vastgoed kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmatige makelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van onder andere: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen en bedrijfsonroerend goed (ook NWWI!) - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verzekeringen Door onze samenwerking met diverse grote partijen kunnen wij U ook optimaal bedienen op het gebied van verzekeringen. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft door continu te voldoen aan de verplichtingen en richtlijnen die hiervoor onder andere door de Autoriteit Financiële Markten en Overheid zijn opgesteld. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze persoonlijke werkwijze en het resultaat voor u! Kreuwels Vastgoed BV Burg. Wolfsstraat 8 6265 AA Sint Geertruid Telefoon: 043-4502890 E-mail: info@kreuwelsvastgoed.nl Web: www.kreuwelsvastgoed.nl