Vraagprijs 639.000,-- k.k.



Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs ,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

OOSTERSTREEK 56 OOSTERSTEEK. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE KOOP Oldenkotsedijk 51, 7481 VA Haaksbergen /

TE HUUR Berktepaalweg PW Haaksbergen /

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

Midden 182 Wapserveen 895,- per maand

TE KOOP Loobrink 7, 7544 ZZ Enschede /

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

WILLEM VAN ENGENSTRAAT 41 STEENWIJK. Bieden vanaf ,-- Telefoon (0521) Kijk ook op

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

Vraagprijs ,-- k.k.

TE HUUR Brouwerijstraat XE Enschede /

LYCKLAMAWEG 1 WOLVEGA 3 LOODSEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

TE KOOP Fré Cohenlaan RS Enschede /

BAANDERTWEG EL SITTARD

Strijensas, Sasseweg 27

BOULEVARD AX GREVENBICHT

MAANSTRAAT TH GELEEN

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo

Toom RT BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Nieuwedijk RL BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

TE KOOP. Groot Tegeler 25, 7535 EB Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

Oud-Beijerland, Terborchdreef 18. Op mooie locatie nabij het park gelegen, halfvrijstaande woning met flinke tuin. Vraagprijs: ,= k.k.

TE KOOP Multatulistraat CZ Enschede /

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Puttershoek, Laan van Heemstede 36

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM

Lage Lochemseweg 27 Warnsveld

Oirschotseweg 98 Best

KANAAL N.Z. 4B HOOGHALEN

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Rollestraat 22, 7983 KJ Wapse Vraagprijs: ,- kosten koper

SENECALAAN HS SITTARD

Noordeinde 25 te Oostzaan

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

Paradijsweg 6a en 7 Meppel

t Vonderke 13 te HOOGELOON

Puttershoek, Biezengors 12

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975

RAADHUISSTRAAT 8A 6129CD URMOND

Mijnsheerenland, Maasweg 4

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

Dorpsstraat 362 te Wormer

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM

ZUM WIESENGRUND 5, SELFKANT-WEHR 6137 SITTARD

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Strijen, Boompjesstraat 60

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

Vraagprijs: ,= k.k.

Westzijde 211 D te Zaandam

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote schuur/garage en diepe tuin, gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht aan de voorkant.

Nieuwedijk 7, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k. Riante luxe afgewerkte woonboerderij met 2 grote bijgebouwen en een fraai aangelegde tuin.

Liniestraat 6 te Den Hout

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat SC WERKHOVEN

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Zuideinde te Oostzaan

Oirschotseweg 98 Best

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Heimolen 72 Bergen op Zoom Vraagprijs: ,= k.k.

Boxtel / Wonen in Goede Aarde

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

AAN HET BOS WD SITTARD

Landelijk & Exclusief Wonen. Houtse Heuvel 2 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om

Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34

MAGNOLIASTRAAT VV IJSSELMUIDEN

Helmondselaan 35 te Helmond

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs: ,= k.k.

OOSTERHOLTSEWEG PS IJSSELMUIDEN

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Transcriptie:

Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte. De woning is helemaal af, u hoeft er niets meer aan te doen. De kavel is maar liefst 10.870 m2 groot en daardoor geschikt voor het houden van paarden. Er is een paardenstal met 2 boxen en een zadelkamer en op het terrein is een mogelijkheid voor een buitenbak (voorbereid). Verder bevinden zich op het terrein twee zeer ruime vrijstaande hobbyschuren met daarin totaal vier garageboxen en carport. De woning ligt wat verscholen en is via een fraaie oprit bereikbaar. De tuin is mooi aangelegd, met onder meer appelbomen en druivenranken. Er zijn diverse terrassen, dus altijd een fijne plek om te genieten van het uitzicht. Landelijk wonen, nabij Apeldoorn, met prachtig uitzicht. Stijlvol, ruimte en licht. In drie woorden deze fraaie woonboerderij samengevat.

Begane grond Woonboerderij: Entree en hal met garderobe. Toegang naar de opkamer met cv-opstelling, toegang tot de kelder, en 1 e trap naar de verdieping. De riante L-vormige woonkamer/eetkamer heeft een beukenhouten vloer, een klassieke schouw met gasgestookte haard en houten schuifpui naar de tuin. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over uw eigen weilanden. De goed geoutilleerde keuken heeft een plavuizenvloer en is voorzien van vloerverwarming. Ook is er een ruime bijkeuken met aanrechtblok. Op de begane grond is er een ruime slaapkamer met vaste kasten, en een riante badkamer met douche, hoekbad met whirlpool, wastafelmeubel en een wandcloset. Tussenhal met toilet en 2 e trapopgang naar de 1 e verdieping. Gastenverblijf: Via een eigen entree is het voormalige bakhuis bereikbaar. Het bestaat uit een ruime living voorzien van vloerverwarming. Het heeft een eigen CV/warmwatervoorziening met thermostaatklok. Ook is er een badkamer met toilet, douche en wastafel. Via een vlizotrap is de (slaap-)verdieping bereikbaar. Het gastenverblijf is ook zeer geschikt als praktijk- of kantoorruimte.

GASTENVERBLIJF

Eerste verdieping Overloop met vaste kasten en fraai gevormde dakkapel. De drie slaapkamers zijn allen ruim en hebben een eigen sfeer. Ook op deze verdieping een fijne badkamer met douche, wastafelmeubel en een wandcloset. Met een vlizotrap is de grote zolderruimte bereikbaar.

Bijgebouwen: Twee hobbyschuren, waarvan 1 geïsoleerd, met elk 2 garageboxen Carport Paardenstal (2006) met 2 boxen en zadelkamer

Technische gegevens Bouwjaar woning: 1925, nadien volledig verbouwd en voorzien van spouw en geheel voorzien van dubbele beglazing. Bouwjaar gastenverblijf: 2005, volledig geïsoleerd. Inhoud: circa 805 m³ met een vloeroppervlak van circa 244 m² Perceelsoppervlakte: 10.870 m2. Centrale verwarming: Nefit ketels, woning 1999, gastenverblijf 2004. De ketels worden jaarlijks onderhouden. De elektrische installatie is vernieuwd, heeft 14 groepen, en krachtstroom aanwezig Voorschot gas en elektra: 300,-- per maand Schilderwerk buitenzijde heeft plaatsgevonden in 2011 De woning is in 2006 voorzien van een nieuwe rieten (schroef)dak, welke goed is onderhouden. Het gastenverblijf is in 2005 nieuw gebouwd en volledig geïsoleerd. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein Grondwaterpomp t.b.v. tuin en paardenstal

Het perceel

Locatie De ligging is bijzonder, in het prachtige coulisselandschap van Beemte Broekland, tussen Apeldoorn en Teuge, ten oosten van de A50. Dit gebied heet het Weteringse Broek. Het is een natuurgebied waar men naar hartenlust kan wandelen en fietsen. Ontdek dit fijne boerenlandschap zo dicht bij de stad en geniet er van de rust en de ruimte. Opvallend is de centrale ligging t.o.v. Deventer en Apeldoorn. Ook de A1 en A50 zijn vlot aan te rijden.

Wat u verder nog moet weten. Bezichtigingen: Voor een bezichtiging van deze woning kunt u altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken. Wij bezichtigen ook s-avonds en in het weekend. Houdt u er rekening mee dat een afspraak voor een bezichtiging voor u tot geen enkele verplichting leidt, maar dat u hieraan ook geen rechten kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken. Na de bezichtiging: Mocht u reeds een bezichtiging hebben gedaan en u wilt nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u graag verder. Heeft u belangstelling, dan zetten wij in overleg met u graag de volgende stap naar eventuele aankoop van de woning. Heeft u geen verdere belangstelling, meldt u ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat wij ook de eigenaar van de woning kunnen informeren. Koopovereenkomst: Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de model-koopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen, NVM. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (verkrijgen financiering, Nationale Hypotheek Garantie e.d.) worden alleen opgenomen indien deze in de onderhandelingen zijn besproken. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt, dan nadat over zowel de hoofdzaken (prijs, object) als de details (leverdatum, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. Tevens wordt de koopovereenkomst aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Aan een mondelinge overeenstemming kan de koper geen rechten ontlenen. Waarborgsom/bankgarantie: Wanneer u als koper een bieding uitbrengt op een object uit onze portefeuille en er komt een koopovereenkomst tot stand, dan wordt door de verkoper een waarborgsom of bankgarantie van u verlangd. Deze waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen 2 weken nadat de koopovereenkomst definitief is geworden, gestort te zijn bij de notaris. Informatie: Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er vanuit gegaan worden dat de gegevens in deze brochure slechts indicatief zijn. Alle maten zijn circa maten. De gegevens in deze brochure zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door Locatiescout en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot het in onderhandeling treden c.q. het uitbrengen van een bod. Locatiescout Bijzonder Vastgoed Pauline Pasveer RT RMT 06-42719212 Brinkpoortstraat 34 7411 HS Deventer tel: 0570-601894 e-mail: info@locatiescout.com website: www.locatiescout.com