Kortenbos 9 en 9A te Meerlo



Vergelijkbare documenten
Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Dominepad 5A te Hoogeloon

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Sniederslaan 6a te Bladel

Breedijk 4 te Helmond

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Chromerij 29 te Waalre

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Sniederslaan 8 te Bladel

Boomstraat 25 te Gemonde

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Zandschelweg 1 te Deurne

Achterbosch 9 te Lieshout

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Landrop 2 te Hoogeloon

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Velddoornweg 71 te Eindhoven

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Roobeekweg 3 te Arcen

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Bocholterweg 79 te Weert

Kouterdreef 3 te Deurne

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Gerrisstraat 5 te Nederweert

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Doonheide 37 te Gemert

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Fabriekstraat 36 te Deurne

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Bergweg 1 te Well (L)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Corridor 2 M te Valkenswaard

Jekschotseweg 6 te Sint-Oedenrode

Laarbroek 20 te Asten

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Timmereind 3 te Waalre

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

Leenselweg 4a te Liessel

Trinesweg 2 te Meijel

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Ringovenhof 2 te Tienray

Beerseweg 29 te Mill. : 80,-- per box per maand incl. faciliteiten, excl. gas, water en elektra (kale boxen)

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Prijs: ,-- k.k.

Graafsebosweg 4 te America

Voortseweg 17 te Eersel

Veghelsedijk 4 te Deurne

De Luther 18 te Hooge Mierde

Egelantier 5 te HELMOND ,= K.K.

TE KOOP. Prinzenstraat JJ GEMERT Vraagprijs: k.k.

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Hazeldonk 18 te Asten

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Baakhoverweg 6 te Susteren

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Dijkstraat 67 te Asten

Transcriptie:

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Aan de rand van Meerlo (40 km zuidelijk van Nijmegen en 20 km noordelijk van Venlo) is dit prachtige landgoed gelegen. Dit landgoed bestaat uit een prachtig vrijstaande woonboerderij met paardenstallen en een hotel/ Mental Balance Center. De boerderij heeft een riante woonkamer, aparte eetkamer, luxe keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 2 slaapkamers en 1 badkamer gelegen zijn op de begane grond. Het hotel heeft 9 luxe hotelkamers met elk een badkamer en-suite, een grote leefkeuken, relaxruimte, vergaderruimte en wellnesseruimte. De paardenstal biedt de ruimte voor het stallen van 9 paarden. De tuin is geheel rondom de gebouwen gelegen. Het landgoed is gelegen aan de rand van Meerlo, een dorp gelegen in Noord- Limburg. Meerlo ligt te midden van een recreatief landschap met veel wandelen fietsmogelijkheden. Het geheel heeft een prima verbinding met Eindhoven- Nijmegen en Venlo. Het complex is gelegen op een perceel van 25.505 m². De mogelijkheid is aanwezig om in onderling overleg, het compleet afgewerkte wellnessecentrum met paarden wei en buitenbak te huren voor minimaal 5 jaar tegen een huurprijs van 50.000,-- op jaarbasis. De koopsom van de boerderij met paardenstallen en linker weiland is dan 750.000,-- k.k.. Bieden vanaf Aanvaarding per : 995.000,-- k.k. : In overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Meerlo, sectie H, nummers 393, 394 en 395, tezamen groot 25.505 m² Staat van onderhoud Bouwjaar : Goed : Aangepast aan de moderne wooneisen.

Indeling en afmeting: Begane grond: hal eetkamer leefkeuken masterbedroom badkamer werk-slaapkamer woonkamer Eerste verdieping: slaapkamer slaapkamer 2 e badkamer wasruimte Wellnessecentrum: Souterrain: Begane grond: Eerste verdieping: souterrain hal vergaderruimte 9 hotelkamers loungeruimte keuken wellnesseruimte BIJZONDERHEDEN: Ligging : Aan de rand van Meerlo en 40 km zuidelijk van Nijmegen en 20 km noordelijk van Venlo en ± 50 km oostelijk van Eindhoven. Tuinsituatie : De tuin is geheel rondom de woning gelegen. Verwarming : Het woonhuis en het hotel hebben beide een eigen combi cv-ketel Nefit 2009. INDELING: Begane grond: Middels de overkapte entree is er toegang tot de hal van het woonhuis. De hal met aparte garderobenis geeft toegang tot de trapopgang naar de 1 e verdieping, de toiletruimte, de werkkamer, de slaapkamer en de living. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

De ruim opgezette eetkamer (ca. 30m²) heeft een sfeervolle open haard. Middels openslaande tuindeuren is er toegang tot een terras. Tevens geeft de eetkamer toegang tot de leefkeuken.

De masterbedroom is gesitueerd aan de achterzijde van het woonhuis. Deze slaapkamer is ca. 18,5m² groot. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer en suite.

De werkkamer (ca. 8m²) is gesitueerd aan de voorzijde van het woonhuis. De werkkamer is momenteel in gebruik als slaapkamer. De riante living (ca. 58m²) krijgt veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen.

1 e verdieping: Middels een eikenhouten trapopgang is de overloop van de 1e verdieping te bereiken. De grote overloop met vide en vaste kastenwand geeft toegang tot 2 slaapkamers, de 2e badkamer en een aparte wasruimte. De twee slaapkamers zijn zeer ruim van opzet, ca. 33m² en 47m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. De mogelijkheid bestaat om de grootste slaapkamer op te delen in 2 slaapkamers.

De wasruimte is voorzien van de aansluitingen voor wasmachine en droger. Tuin: De tuin is geheel rondom de woning gelegen. De tuin heeft een ligweide en een overdekt terras, aan het woonhuis gesitueerd. Naast het woonhuis is de paardenstal gesitueerd. De paardenstal biedt de ruimte voor het stallen van 9 paarden. De tuin is geheel rondom de woning gelegen, maar is voornamelijk op het zuiden gesitueerd.

Wellnessecentrum: Souterrain: Middels de liftinstallatie en een vaste trap is het souterrain (ca. 47m²) te bereiken. Begane grond: Entree tot de grote, lichte ontvangsthal (ca. 18m²) met centrale receptie. De hal geeft toegang tot een toiletruimte, het trappenhuis en de lift. Verder is de begane grond onderverdeeld in 9 hotelkamers, waarvan 8 tweepersoonskamers (± 25 m²) en 1 eenpersoonskamer.

De slaapkamers zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De hotelkamers zijn licht middels de dubbele terrasdeuren. De badkamers zijn voorzien van een vaste wastafel, vrijhangend toilet en douche.

1 e verdieping: Op de 1 e verdieping zijn de vergaderruimte, de loungeruimte, de keuken en de wellnesseruimte gelegen. De vergaderruimte (ca. 55m²) is multifunctioneel inzetbaar, van yogaruimte tot dinerzaal of congreszaal. De loungeruimte is ca. 53m² groot.

De leefkeuken is ca. 53m² groot. De wellnesseruimte heeft een oppervlakte van ca. 60m².

Algemeen: * De mogelijkheid is aanwezig om in onderling overleg, het compleet afgewerkte wellnessecentrum met paarden wei en buitenbak te huren voor minimaal 5 jaar tegen een huurprijs van 50.000,-- op jaarbasis. De koopsom van de boerderij met paardenstallen en linker weiland is dan 750.000,-- k.k.. * Perceelsoppervlakte 25.505m². * Inhoud woonhuis ca. 780m³, woonoppervlakte woonhuis ca. 280m². * Inhoud bedrijfspand (wellnessecentrum) inhoud ca. 960m³, woonoppervlakte ca. 310m². Bouwjaar ca. 2008. * Het gehele woonhuis en hotel zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas. * Tevens heeft het hotel een gezondheidszorgbestemming. * Ruimschoots voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. * De gehele begane grond is voorzien van een dubbel doorgebakken tegelvloer met vloerverwarming. * De woonboerderij is opgetrokken uit metselwerk (spouw) met houten spanten en heeft een rieten dak. Bijgebouw I (paardenstal) is opgetrokken uit metselwerk en heeft houten spanten en een deels rieten en deels pannen dak. Wellnesse-centrum is opgetrokken uit metselwerk en is deels met pannen en deels met riet gedekt. * Kadastraal nummer 395 is belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van KPN B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 's-gravenhage alsmede een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Enexis B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 's-hertogenbosch. * Let op!! de vraagprijs bedraagt een bieden vanaf prijs, bieden is mogelijk vanaf 995.000,-- k.k. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Eersel.

Plattegrond Begane grond Wellnesseruimte inzake Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Plattegrond 1e verdieping Wellnesseruimte inzake Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Plattegrond Souterrain Wellnesseruimte inzake Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.