Kremersheerd 135 Groningen

Vergelijkbare documenten
Donderslaan 141 Groningen

Kluisgat 63 Groningen. Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) E I

Van Brakelplein 37 a Groningen

Koninginnelaan 51a Groningen

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

De Wolden 7 Ten Boer

Slachthuisstraat 54 te Groningen

De Steeg 4, Noordlaren

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

Dorpsstraat 18 Den Horn

Koninginnelaan 53 c Groningen

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

Steenhouwerskade 61 Groningen. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

Van Starkenborghstraat 14 Groningen

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

Kamerlingh Onnesstraat 84 Groningen

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

Floresplein 38 Groningen

De Rietzoom 11 Ten Boer

Madame Curiestraat 179 Groningen

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

Van Leeuwenhoekstraat 18 Groningen

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

Tuinbouwdwarsstraat 9 Groningen. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

Lodewijkstraat 5a Groningen

INFORMATIELIJST BETREFFENDE :

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

Berlageweg 95 Groningen

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

Olgerweg 54 Groningen. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

Veenweg 29d Groningen. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

Kruitlaan 19 Groningen. Westerhaven 9, 9718 AV Groningen T (050) E I

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

M.L. Kingstraat 119 Groningen

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aleidastraat 15 Hengelo

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

1 e Verdieping: Overloop Bergruimte met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine Nette badkamer met douche, 2 e toilet en wastafelmeubel

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

Lessinglaan 16, Utrecht (wijk Oog in Al)

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

Te Koop Punter 34-09, Lelystad

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

Megaralaan 27 - HILLEGOM ,- k.k.

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BARNEVELD, GEERSTUK 7

Snoeklaan VOORHOUT ,- k.k.

Vraagprijs k.k.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte en 3e slaapkamer met dakkapel.

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

M.L. Kingstraat 72 Groningen

TE KOOP Wold 28-19, Lelystad

Starterslening beschikbaar! Hierdoor bedragen de netto hypotheeklasten slechts 278,-- bij een bruto maandinkomen van 1.574,--!

Botter Lelystad ,00 kosten koper

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koekoekweg 55 Hengelo

Sint Jorisweg 17, Delft

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Park Broekheurne 7 Enschede

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

Ruime eengezinswoning in een populaire woonwijk!

UITSTEKEND onderhouden bovenwoning.

Transcriptie:

Kremersheerd 135 Groningen Heresingel 30, 9711 EV Groningen T (050) 318 03 09 E info@svdg.nl I www.svdg.nl Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de voorwaarden vastgesteld door de Vereniging van Makelaars (NVM) gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

Kremersheerd 135 Groningen Royale bovenwoning Twee ruime slaapkamers Balkon op het zuiden Aan rustige weg Winkelcentrum nabij

Kremersheerd 135 Groningen ROYALE BOVENWONING + ZONNIG EN GROOT BALKON OP HET ZUIDEN + DRIE SLAAPKAMERS + ACTIEVE VVE. Indeling: Entree, hal, net toilet met fontein. Lichte woonkamer van circa 26 m2 met een bergkast en toegang tot het zonnig balkon op het zuiden met een bergkast. Open en moderne keuken (circa 8 m2) die in L-opstelling is geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur als een combi-oven, 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Verdieping: Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers van circa 9 m2 en 12.5 m2. Handige derde kamer van circa 5 m2 met wasmachine aansluiting en cv-opstelling. Moderne badkamer voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Bijzonderheden: Eigen cv-combiketel met bouwjaar 2015; Eigen fietsenberging aan de voorzijde; Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van 123,33; Mooie en rustige ligging met winkels en openbaar vervoer om de hoek. Indien eigendomsoverdracht meer dan 6 weken na datum overeenkomst plaatsvindt, verlangt verkoper van koper een bankgarantie of waarborgsom van 10% van de koopsom. Het bovenstaande is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Informatielijst Verkoop woning Object: Op grond van de bepalingen van het Nieuw Burgerlijk Wetboek heeft u als verkoper een informatieplicht aan de (aspirant-)koper. Het is daarom van belang dat onderstaande lijst, voor zover van toepassing op uw woning, zo nauwkeurig mogelijk wordt beantwoord door u (indien u meer ruimte voor het invullen nodig heeft, kan dit op de achterzijde, graag nummer van de vraag vermelden). Nr ja nee n.b. n.v.t. 1. Wat zijn de pluspunten van uw woning? (Denkt u hierbij aan onderhoud, indeling, omgeving, ligging etc.) licht en veel zon, ruim balkon, openbaar vervoer om de hoek, winkelcentrum, rustige buurt. 2. Bewoont u het pand zelf? Zo nee, dan wordt het volgende artikel opgenomen in de koopakte. Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit, dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen overeengekomen, dat dergelijke eigenschappen voor risico en rekening van koper komen. 3. Is het pand ouder dan 50 jaar? Zo ja, dan wordt het volgende artikel opgenomen in de koopakte. Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de woning tenminste 50 jaar oud is, hetgeen betekent, dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor het dak, de fundering, bouwkundige constructie, vloeren, elektriciteit, gas- en waterinstallaties, de riolering, de eventuele aanwezigheid van aantasting door houtworm en/of ander ongedierte, de eventuele aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkende vocht en de eventuele aanwezigheid van zwam e.d. 4. Is het pand onbewoonbaar verklaard (geweest)? 5. Zijn er zichtbare of niet-zichtbare gebreken bij u bekend? (Zowel grote als kleine zaken; bijv. boktor, houtworm, lekkage, houtrot, riolering, regenwaterafvoer, buitenputjes etc.) Zo ja, toelichting: 6. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen? (Bijv. loszittend tegelwerk, loslatend behang of spuitwerk, holklinkend of loszittend stucwerk, etc.) Zo ja, toelichting: balkon hekwerk, wordt opgelost door de VvE 7. Is uw woning gehorig? 8. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning? (Bijv. zeil, eterniet, Golfplaten, etc.) gelet op het bouwjaar van de woning mogelijk wel enig asbest aanwezig. Zo ja, waar? 9. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving? (Bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast of juist positieve zaken) Zo ja, welke? 1

Nr ja nee n.b. n.v.t. 10. Wat is de gezinssamenstelling van de bewoners van de naastgelegen panden? (links en rechts met het gezicht naar de woning) Links Rechts Aantal vrouwen: 1 leeftijd: Aantal vrouwen: leeftijd: Aantal mannen: leeftijd: Aantal mannen: 1 leeftijd: Aantal kinderen: leeftijd: Aantal kinderen: leeftijd: Aantal huisdieren: soort: Aantal huisdieren: soort: Boven Onder Aantal vrouwen: leeftijd: Aantal vrouwen: leeftijd: Aantal mannen: leeftijd: Aantal mannen: 1 leeftijd: Aantal kinderen: leeftijd: Aantal kinderen: leeftijd: Aantal huisdieren: soort: Aantal huisdieren: soort: 11. Is er in het verleden onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de vloeren? Zo ja, is dit door een erkend bedrijf gedaan? 12. Heeft u een zwamonderzoek laten uitvoeren? Zo ja, is er nog garantie van toepassing? 13. Is er sprake van een kwaaitaal- of mantavloer? (In de jaren 60 en 70 werden in sommige delen van Nederland vloeren gemaakt door Kwaaitaal of Manta. In deze vloeren werden verhardingsversnellers toegevoegd aan het betonmengsel, wat de beschermlaag van de bewapening aan kan tasten. De wapening kan hierdoor sneller gaan roesten). 14. Is de kruipruimte toegankelijk? Zo ja, waar? 15. Is de kruipruimte droog? 16. Is de kelder vochtig of is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? 17. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarneembaar gewijzigd? Zo ja, heeft dit tot problemen geleid? 18. Zijn er problemen met de wanden? Zo ja, toelichting: 19. Zijn er problemen met de fundering? Zo ja, toelichting: 20. Zijn er problemen met de daken? Zo ja, toelichting: 21. Is er sprake van platte daken? (Ook van uitbouwen, garages, bergingen etc.) Zo ja, hoe oud is het dak? Zie VvE stukken 22. Is uw pand geïsoleerd? (Kruis aan welke isolatie voor uw woning van toepassing is). Zo ja, tijdens of na de bouw? Dak: Muur: Vloer: Glas: deels dubbel glas. Overig: 23. Als een meubelstuk jarenlang dicht tegen een muur heeft gestaan, komen er soms (door te weinig ventilatie) vlekken op de muur. Het is vervelend als dit vlak voor een overdracht wordt geconstateerd. Daarom: is er iets dergelijks bekend in uw huis? 2

Nr ja nee n.b. n.v.t. 24. In welk jaar is het buitenschilderwerk voor het laatst gedaan? Is dit gedaan door een erkend schildersbedrijf? 2015 door de VvE 25. Is er bij dubbel glas sprake van lekke ruiten? Zo ja, toelichting: 26. Functioneren alle scharnieren en sloten? Zo nee, toelichting: 27. Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? Wanneer zijn deze voor het laatst geveegd? 28. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? Zo ja, welke en door welk bedrijf? Ramen bijgeschaafd door de VvE Zit hier nog garantie op? Heeft u van deze reparatie(s) nog nota s? 29. Wilt u aangeven welke zaken er de afgelopen jaren aan/in de woning zijn verbouwd en wanneer? (Bijv. dakkapel, plat dak, keuken, CV-ketel etc.) badkamer, keuken en cv-ketel 30. Bent u bekend met gebreken aan technische installaties? (Bijv. aan bedrading, leidingen voor gas/water, (keuken)apparatuur, deurbel, intercom, ventilatiesysteem, thermostaat) Zo ja, welke? 31. Zijn u gebreken bekend aan de afvoeren of hebben zich in het verleden verstoppingen voorgedaan? (Bijv. keuken, bijkeuken, toilet, badkamer) Zo ja, welke? 32. Zijn er toestellen die gehuurd, geleast of in bruikleen zijn? Zo ja, welke? 33. Is er een cv-ketel aanwezig? Ja Zo ja, wat is het bouwjaar van deze ketel? 2015 eigendom 34. Heeft u een onderhouds-/service-abonnement voor de CV-ketel en/of geiser? Zo ja, bij welk bedrijf? In welk jaar is voor het laatst onderhoud gepleegd? 35. Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de CV-installatie noodzakelijk? 36. Zijn er problemen met radiatoren en/of (water)leidingen (Bijv. niet warm worden, lekkage, bevriezing) Zo ja, toelichting: 37. Functioneert de warmwatervoorziening naar behoren? 38. Zijn er loden waterleidingen aanwezig? 39. Is de elektrische installatie vernieuwd? Zo ja, in welk jaar? 40. Bent u bekend met canvasbedrading (stoffenbedrading) in uw woning? 41. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de directe omgeving? 42. Zit er nog een olietank in de grond? 43. Zit er nog een septictank in de grond? 44. Bent u bekend met puin en/of asbest in de grond? 3

Nr ja nee n.b. n.v.t. 45. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve rechten of verplichtingen, mandeligheden, antispeculatiebedingen etc.? Zo ja, welke? 46. Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? 47. Zijn er, voor zover u bekend, mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Bijv. regelingen of toezeggingen voor gebruik van schuur, garage, tuin) Zo ja, toelichting: 48. Heeft u gemeentegrond in gebruik? Zo ja, hoeveel betaalt u daarvoor? 49. Van wie zijn de erfafscheidingen? 50. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Zo ja, toelichting: 51. Zijn er, nadat u het huis in eigendom hebt verkregen, nog andere eventueel aanvullende notariële of onderhandse aktes opgesteld ten aanzien van het pand? Zo ja, welke? 52. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? Zo ja, wat? 53. Is er toestemming/goedkeuring vereist van derden voor deze verkoop? (Bijv. gemeente/ erfpachter/curator) 54. Is uw huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Zo ja, - is er een huurcontract? - welk gedeelte is verhuurd? 55. Zijn u door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? Zo ja, welke? 56. Rust er volgens het bestemmingsplan een woonbestemming of een bijzondere bestemming op uw perceel? Zo ja, welke? Woonbestemming 57. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend, die voor een koper wetenswaardig zijn? (Bijv. bestemmingsplanwijzigingen, verandering van wegen etc.) Zo ja, welke? 58. Is er sprake van een gemeentelijk- of rijksmonument, beschermd stads-of dorpsgezicht (of een aanwijzing daartoe)? 59. Is er sprake van erfpacht? Zo ja, hoeveel betaalt u aan canon? 60. Is het erfpacht contract tijdelijk of eeuwigdurend? 61. Beschikt u over de erfpachtsvoorwaarden? 62. Heeft u de canon (eeuwigdurend) afgekocht? 4

Nr ja nee n.b. n.v.t. 63. Is er een EPA-certificaat aanwezig? Zo nee, dan wordt het volgende artikel opgenomen in de koopakte. - Aan deze koopovereenkomst is geen kopie van een energielabel gehecht. - Vanaf 01 januari 2015 zal de rijksoverheid een voorlopig energielabel afgeven voor iedere woning in Nederland. Verkoper is vanaf die datum verplicht dit voorlopige label vóór de eigendomsoverdracht definitief te laten maken. Het niet hebben van een gevalideerd label is voor rekening en risico van verkoper. - De aan het definitief maken verbonden kosten komen voor rekening van verkoper. 64. Heeft u preventieve maatregelen genomen inzake brandveiligheid? (Rookmelders, brandblussers, etc.) 65. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed (bijv. GIW-garantie) of apparatuur die overdraagbaar zijn aan de koper? Zo ja, welke? 66. Is uw woning aangesloten op de riolering? N.B. Per 1 januari 2005 moeten alle woningen (en andere gebouwen) in het buitengebied aangesloten zijn op de gemeentelijke riolering. Is er geen riolering aanwezig, dan mag het afvalwater uitsluitend worden gezuiverd en geloosd door middel van een voorziening voor individuele behandeling van afvalwater (IBA) die door de overheid is goedgekeurd. 67. Verdere informatie die voor een koper van belang kan zijn: 68. Wilt u de bedragen van de vaste lasten van uw woning hieronder invullen? Voorschot bedrag gas/elektra 90,- p.m. Verbruik gas m3 Verbruik elektra kwh Dag-/nachtmeter aanwezig? Waterschapslasten Rioolrecht 145,35 Onroerende zaakbelasting 166,35 Afvalstoffenheffing (meer personen) 238,32 (1 pers) WOZ-waarde 97.000,- Overige lasten, te weten:... 69. Bij appartementen: Is de VvE ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? 70. Is er een actieve VvE? Zo ja, wat zijn de kosten (service kosten, bijdrage VvE)? 71. Zijn alle verschuldigde bedragen betaald? 72. Hoe is de financiële positie van de Vereniging? (Heeft u notulen/jaarverslagen?) Goed 73. Zijn er in de toekomst, vanuit de VvE, belangrijke uitgaven te verwachten? Zo ja, welke? Zie stukken VvE Verkoper verklaart deze informatielijst, voor zover hem bekend, volledig en naar waarheid te hebben ingevuld. Naam: Plaats + datum: Voor gezien: Verkoper(s) Koper(s) 5

Lijst van zaken Betreffende d.d. Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Losse potten/planten Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Woning Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Gordijnrails/gordijnen Rolgordijnen Luafle (Vliegen)horren Vloerbedekking Parket/plavuizen Laminaat CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander/kachels

Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Isolatievoorzieningen Fornuis / kookplaat (Combi) magnetron Oven Afzuigkap Vaatwasser Vriezer Koelkast Overig inbouwapparatuur Losse kasten/ kast in grote slaapkamer boeken-, legplanken Toiletaccessoires Badkameraccessoires Verlichting Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overige zaken, te weten Overige zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leascontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Opmerkingen Voor akkoord, Verkoper (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum:

Meerjarenonderhoudsplan 1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen 22-02-2016 1

1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Algemene Objectgegevens Code Code 1131.0001 Object Adres Kremersheerd 129 t/m 143 Plaats Groningen Inspecteur Joachim Peters Inspectiedatum 3-11-2015 Opdrachtgever Technisch Monumentaal Nee Financieel Saldo 22.087,00 BTW De bedragen in de begrotingen zijn inclusief BTW BTW tarief Hoog/Laag tarief is toegepast: Hoog = 21,0%; Laag = 6,0% 22-02-2016 2

Overzicht 15 - Jarenplan (Hoofdgroepen) 1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Toelichting: Omschrijving: Prijs: Totaal: De omschrijving van de hoofdgroepen, bijvoorbeeld Klimaatinstallaties. Deze prijzen zijn de totalen per hoofdgroep. Deze prijs wordt uitgerekend door de totalen van de betreffende groepen (bijvoorbeeld Klimaatinstallaties ) over een aantal jaren bij elkaar te tellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast) De bedragen in deze begroting zijn jaarlijks geindeeerd met 0,8 Percentage (vanaf 2017). Printdatum: 22-2-2016 22-02-2016 3

1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Code Hoofdgroep 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 Totaal 44 Trap- en hellingafwerkingen 4.879 5.200 10.079 46 Schilderwerk 15.814 3.257 16.326 3.362 16.854 3.471 17.400 76.484 47 Dakafwerkingen 12.794 4.623 17.417 99 Algemeen 252 264 516 Totaal object 20.692 3.257 16.577 16.156 22.054 8.358 17.400 104.496 22-02-2016 4

Overzicht 15 - Jarenplan (Gedetailleerd) 1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Toelichting: Element: Gebrek: Handeling/Activiteit: Hoeveelheid/eenheid: Startjaar en cyclus: Totaal: Een omschrijving van de bouwkundige of installatietechnische elementen die onderhoudsgevoelig zijn. Een verkorte omschrijving van het geconstateerde gebrek/bevinding. Een verkorte omschrijving van de activiteiten die in het genoemde jaar moeten worden uitgevoerd. Het aantal met de betreffende meeteenheid dat onderhouden moet worden. In de kolom 'Cyclus' wordt aangegeven om de hoeveel jaar de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. In de kolom 'Startjaar' staat aangegeven wanneer de werkzaamheden voor de eerste keer uitgevoerd moeten worden. De kosten van de handeling in het betreffende jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast) De bedragen in deze begroting zijn jaarlijks geindeeerd met 0,8 Percentage (vanaf 2017). Printdatum: 22-2-2016 22-02-2016 5

1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Code/Element/Handeling Locatie Element/Gebrek Hvh Ehd Stj Cy 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 Totaal 44 Trap- en hellingafwerkingen 4410 Buitentrap afwerking anti-slip Vervangen vloerafwerking anti-slip trappenhuizen 1,00 pst 2017 8 4.879 5.200 10.079 4.879 5.200 10.079 46 Schilderwerk 4631 Buitenschilderwerk kozijn en raam hout dekkend Buitenschilderwerk grote schilderbeurt houten kozijnen en deuren ondom gehele comple Buitenschilderwerk grote schilderbeurt houten kozijnen trapopgangen Buitenschilderwerk kleine schilderbeurt houten kozijnen en deuren ondom gehele comple 1,00 st 2017 4 1,00 m2 2017 4 1,00 m2 2015 4 12.074 3.740 3.257 12.465 3.861 3.362 12.869 3.986 3.471 13.285 4.115 50.693 15.701 10.091 15.814 3.257 16.326 3.362 16.854 3.471 17.400 76.484 47 Dakafwerkingen 4711 Dakbedekking bitumen Aanbrengen nieuwe pakket dakbedekking bitumen geballast hoge dak. (2003 is het overlaagd) Aanbrengen nieuwe pakket dakbedekking bitumen ongeballast trapopgangen. (2007 is het vervangen) 1,00 m2 2023 20 1,00 m2 2027 20 12.794 4.623 12.794 4.623 12.794 4.623 17.417 99 Algemeen 9999 Hertaatie Hertaatie t.b.v. opstalverzekering comple 1,00 st 2015 6 252 264 516 252 264 516 Totaal object 20.692 3.257 16.577 16.156 22.054 8.358 17.400 104.496 22-02-2016 6

Kapitalisatie 30 - Jaren 1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Toelichting: Onkosten: Reservering: Saldo: De totale uitgaven voor het onderhoud per jaar. De jaarlijkse reservering in deze kapitalisatie. Dit is het opgebouwde banksaldo. Deze is berekend aan de hand van de uitgaven en de reservering. Alle prijzen zijn inclusief BTW - (hoog/laag BTW tarief is toegepast) De bedragen in deze begroting zijn jaarlijks geindeeerd met 0,8 Percentage (vanaf 2017). Printdatum: 22-2-2016 22-02-2016 7

1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Jaar Onkosten Reservering Saldo Rente 2016 5.000 27.087 100,00 % 2017-20.692 5.000 11.395 100,80 % 2018 5.000 16.395 101,61 % 2019-3.257 5.000 18.138 102,42 % 2020 5.000 23.138 103,24 % 2021-16.577 5.000 11.560 104,07 % 2022 5.000 16.560 104,90 % 2023-16.156 5.000 5.404 105,74 % 2024 5.000 10.404 106,59 % 2025-22.054 5.000-6.650 107,44 % 2026 5.000-1.650 108,30 % 2027-8.358 5.000-5.009 109,17 % 2028 5.000-9 110,04 % 2029-17.400 5.000-12.409 110,92 % 2030 5.000-7.409 111,81 % 2031-3.584 5.000-5.993 112,70 % 2032 5.000-993 113,60 % 2033-23.783 5.000-19.776 114,51 % 2034 5.000-14.776 115,43 % 2035-3.700 5.000-13.475 116,35 % 2036 5.000-8.475 117,28 % 2037-18.546 5.000-22.021 118,22 % 2038 5.000-17.021 119,17 % 2039-4.110 5.000-16.131 120,12 % 2040 5.000-11.131 121,08 % 2041-25.053 5.000-31.184 122,05 % 2042 5.000-26.184 123,03 % 2043-18.948 5.000-40.132 124,01 % 2044 5.000-35.132 125,00 % 2045-20.071 5.000-50.203 126,00 % -222.290 150.000 22-02-2016 8

1131.0001 Kremersheerd 129 t/m 143 Groningen Jaar Onkosten Reservering Saldo Rente 22-02-2016 9