Nieuwsbrief VVS'92 nr 16,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 05,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 04,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 02,

Nieuwsbrief VVS'92. Komende wedstrijden. Tellers van de Week ;-) Uitslagen wedstrijden AGENDA

Nieuwsbrief VVS'92. In deze nieuwsbrief. Komende wedstrijden Zaterdag CMV Toernooien Uitslagen wedstrijden AGENDA

Nieuwsbrief VVS'92 nr 01,

Nieuwsbrief VVS'92. Promotie/degradatie wedstrijden. 2e plaats dames 3!

Nieuwsbrief VVS'92 nr 19,

We zijn goed op weg!!!!

Dinsdag 6 november 2018

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybalvereniging AMstelveen

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Kampioenen! Nr. 8 Juni Inhoud:

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Mini s. Deze keer in het nieuws.. Uitslagen en Agenda. Kersttraining Nieuwjaarsborrel. Scheidrechters proficiat!!!

Jeugdkrantje AKC Nr

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

BOK Journaal Week 46. Sponsoren. BOK website. Nieuws. Uitslagen. Foto van de week. Meer volleybal nieuws op:

Verslagen partijen 2 e ronde

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Jaarverslag HBC 4 Seizoen 2011/2012

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Agenda. Citaat van de week. Scheidsrechtercoördinator gezocht! Crazy Springparadijs

Onze sponsors Rabobank: INFO / /086 APOLLO' DE BURGST 4

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

MIN-I-NFO CMV competitie West-Brabant Peet Besuijen seizoen Info: 3 Beste sportvrienden,

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen )

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie staan vanaf. ca.

VOLLEYBALVERENIGING VAT HOOGERHEIDE T VATBLAD

37 e jaargang nr december

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Team 4 - Najaarscompetitie 2012

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

zondag 20 september 2015

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Uitslagen en Agenda. Van de redactie. Oliebollenactie Vereniging van het jaar

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Minipolo toernooi in Zutphen

Scheidsrechter bij Recvol en Nevobo

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Take a look at my life week 13

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

Nu nog een mooie naam...

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

BOK Journaal Week 44 en 45

TopJeugdToernooi_2008.indd :04:36

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Beste leden, Veel leesplezier

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

Jaaroverzicht AFC Volleybal

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8

10 juni 2017 Rabo Fietstocht Starten tussen uur

Tribuneblaadje. Zaterdag 13 december uur TweeVV DS2 - Set Up 69 DS uur TweeVV HS2 - Gemini HS2. 16:45 uur TweeVV DS1 - Gemini DS3

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

LOGO. In deze nieuwsbrief: Kerstgroet: Wafeltoernooi: December2014.

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Transcriptie:

Nieuwsbrief VVS'92 nr 17, In deze nieuwsbrief Vlissingse Volleybal Samenwerking 1992 Komende wedstrijden Agenda Komende wedstrijden Uitslagen Invalpoule CMV-trainers Wedstrijdverslagen D1 Wist je dat...?1 Dames 1 en 2 Foto's Dames 1 en 2 VVS'92 in de Bode VVS'92 in de PZC Geen training recreanten Geen training meivakantie Rabobank Clubkascampagne Seizoensafsluiting Nieuwe sponsor DSNS Zaterdag 16-04-2016 UIT 09.45 uur Philippine JB1 - VVS'92 JB1 Philippine 11.15 uur Philippine JC1 - VVS'92 JC1 Philippine 12.30 uur Kraftwell Symmachia D5 - VVS'92 D2 Roosendaal 13.45 uur VC Goirle D1 - VVS'92 D1 Goirle 17.00 uur Sic Pugno H1 - VVS'92 H1 Bergen op Zoom Agenda 11-05-16 Bestuursvergadering 23-04-16 EC activiteit Donderdag 21-04-2016 THUIS 21.00 uur VVS'92 H1 - Forza Schouwenduivenland H2 Scheidsrechter: Carolien van Damme Teller: Marije de Rooij Zaterdag 23-04-2016 THUIS 14.00 uur VVS'92 H1 - AVC' 87 H1 Scheidsrechter: Christèl Dingemanse Teller: Melissa van Eijzeren 14.00 uur VVS'92 JB1 - Savok JB1 Scheidsrechter: Karen Oreel Teller: Rachel Burghardt 16.00 uur VVS'92 D2 - Scheldesport D2 Scheidsrechter: Tom Kleinepier Teller: Ivo Bosman en Danisha Wisse 16.00 uur VVS'92 D1 - Krafwell Symmachia Roosendaal D2 Scheidsrechter: W. Munter Teller: Ralf Kroon en Layla Timmerman Zaalwacht 14.00 uur Simone Evenhuis 16.00 uur Dirk van der Linden Zaterdag 23-04-2016 THUIS in Goes 16.00 uur VVS'92 JC1 - Savok JC1 Goes Uitslagen VVS'92 Vrijdag 01-04-2016 Atak'55 D1 - VVS'92 D1 1-3 Zaterdag 02-04-2016 Bok JC1 - VVS'92 JC1 0-4 Bok D1 - VVS'92 D1 2-3 Bok JB1 - VVS'92 JB1 0-4 Sic Pugno D4 - VVS'92 D2 2-3 Zaterdag 09-04-2016 Savok JB1 - VVS'92 JB1 3-1 VVS'92 H1 - Set Up H1 1-3 VVS'92 D2 - Sic Pugno D3 4-0 VVS'92 D1 - Sic Pugno D1 3-2 Maandag 11-04-2016 VOKO H3 - VVS'92 H1 4-0 Invalpoule CMV-trainers Vrijdag 15-04-2016 Rachel Burghardt Vrijdag 22-04-2016 Marjet Struijk Vrijdag 13-05-2016 Karen Oreel Vrijdag 20-05-2016 Melissa van Eijzeren Pagina 1 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Wedstrijdverslag Atak'55 D1 - VVS'92 D1 Vrijdagavond 1 april, om half 11 's avonds schrijft deze rezende reporter vanuit de auto dit wedstrijdverslag. We hadden een wedstrijdje tegoed tegen Atak en reisden daarvoor af naar het altijd gezellige Waspik. Het was vooral op de heenreis een gezellog tochtje waarbij door een auto ook de ikea in Breda onverwachts nog even aangedaan werd. Nadat de auto met een prachtige bocht weer de goede kant op stond werd overtuigend door de bijrijders geroepen dat de eerste afslag genomen moest worden... dit was echter ook niet het geval maar het kwam allemaal goed. Simone gaf voor de wedstrijd te kennen dat ze last had van een kikker in haar keel, toepasselijk op 1 april, en dat deze kikker haar keel maar niet wilde verlaten. Enfin, dit zijn allemaal slechts bijzaken, we kwamen tenslotte om te volleyballen. We besloten dat het handig was om er een servicewedstrijd van de maken zodat we een beetje energie konden sparen omdat we binnen 24 uur ook de volgende competitiewedstrijd moesten spelen. Zo gezegd zo gedaan... nou ja... ik moet eerlijk zeggen dat dit nog niet zo soepel ging. Wat is dat toch met wedstrijden op de vrijdagavond? Op de een of andere manier lijkt het dan net of er wat minder energie in het team zit... gek he? Gelukkig konden we nu iets dat we bij de vorige vrijdagavondwedstrijd niet konden, namelijk over de vermoeidheid heen stappen en toch best behoorlijk volkeybal laten zien. De eerste set was eigenlijk best spannend, Atak bleef (te) lang bij maar we pakten steeds weer een voorsprongetje. Aan het einde van de set werd dit voorsprongetje wat groter en wisten we de set te pakken. De tweede set liet Atak zien ook goed te kunnen serveren en liepen ze enorm ver uit. Het gat was groot en Suzie kreeg de nobele taak om op iets van 24-15 te gaan serveren. Maar ons Suzie zou ons Suzie niet zijn als ze dat gewoon koelbloedig deed. We kwamen terug tot 24-21 maar toen wisten de Atakkers toch dat ene puntje te pakken. Toch werd tijdens de inhaalrace de basis gelegd voor de laatste twee sets. In deze sets werd heel goed geserveerd en pakten we steeds een ruime voorsprong die we niet meer weggaven..een mooie 3-1 overwinning. Nu we bijna thuis zijn kunnen we nog even ons shirtje wassen en daarna snel naar bed, want morgen aan het einde van de ochtend mogen we alweer aantreden voor een potje tegen de bokkers... altijd leuk! Wist je dat...?! Dames 2 Foto's Sic Pugno D4 - VVS'92 D2 Sic Pugno D4 - VVS;92 D2 Wist je dat...?! 02-04-2016 We 2 april een wedstrijd in BOZ hadden? We daar in 45 minuten waren? Simone daar 50 minuten over deed vanuit Roosendaal? Dat normaal gesproken maar 20 min rijden is? We tegen de nr 3 moesten? Dat Sic Pugno is? We zelf nr 4 staan? We maar met 6 waren? Marinda ondanks haar blessure toch mee was om ons aan te moedigen? We met 2-3 hebben gewonnen? We de vorige keer thuis we verloren hadden met 0-4? Het een leuke wedstrijd was? Pagina 2 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Foto's BOK - VVS'92 Wedstrijdverslag BOK D1 - VVS'92 D1 Bokkenpootjes en bitterballen Zaterdag 2 april is het tweede gedeelte van onze volleybalmarathon twee wedstrijden binnen 19 uur. Aangezien we vrijdag behoorlijk laat terug waren uit Waspik en we vandaag om twaalf uur alweer op pad moesten, hebben we gezellig allemaal s nachts ons wedstrijdshirt staan wassen. Terwijl die hingen te drogen konden wij de nodige uurtjes slaap pakken en energie opdoen voor deze Zeeuwse derby. Na de gewonnen wedstrijd vrijdagavond tegen Atak waren we in de winning mood maar we wisten dat we het niet cadeau zouden krijgen in Kapelle. Bok is een geduchte tegenstander en onze wedstrijden lijken altijd vijfsetters te moeten zijn met minimale verschillen in de punten. We moesten dus aan de bak! Om ons in de goede stemming te brengen, had Joeke bokkenpootjes meegenomen. De koekjes bedoelen we dan natuurlijk. Dit moet wel een goede voorbereiding zijn! Op naar de zaal, we hebben er zin in! Na de inspeelsessie met zeer dansbare muziek klonk het eerste fluitsignaal. We begonnen wat onwennig en wellicht iets te statisch aan de eerste set. De aanvallers vonden een sterk blok tegenover zich en ondanks dat het gelijk op ging, kwamen we op het eind net wat puntjes te kort en verloren we deze set met 25-22. Jammer om de eerste set te verliezen, maar dan doen we in de tweede gewoon een tandje erbij! Zo gezegd, zo gedaan. We konden het blok wat beter omzeilen en met hard werken en mooie aanvallen wisten we de set net uit het vuur te slepen: 23-25. Ondertussen was de tribune aardig volgelopen voor deze spannende wedstrijd. Gelukkig hadden we VVS-fans er tussen, die zich behoorlijk lieten horen. Ook wat jeugdleden en begeleiding kwamen ons steunen. Dat konden we goed gebruiken! De derde set zou wel een fijne zijn om te winnen. Helaas liep het anders. We hadden wat meer moeite met de servicepass, Bok had een sterke aanval op buiten en we maakten individueel net wat teveel fouten. Dat resulteerde in winst voor Bok met 25-23. We keken bij het begin van de vierde set dus tegen een achterstand aan. Geen fijn uitgangspunt, het was nu erop of eronder! Gedurende de vierde set ging het redelijk gelijk op. De mooie aanvallen vlogen over en weer en we werkten ons in het zweet om Bok bij te blijven die helaas richting het einde van de set een gaatje wisten te slaan. De speling om het tij nog te kunnen keren werd steeds kleiner en we zagen het al somber in toen Suzie bij 24-20 aan mocht treden voor de service. Met samengeknepen billen zat iedereen de service af te wachten, want Suus doet niet aan oh jee, moet goed, makkelijk boogballetje dan maar. Die is meer van het type de dood of de gladiolen. Tot ieders opluchting was haar service goed én moeilijk en dat bracht ons terug in de wedstrijd. Afwisselend riepen Bok en wij twee!!! en één!!! totdat eindelijk het verlossende punt door ons werd gemaakt op 25-27. Wat een enorme opluchting! Met dezelfde vechtlust gingen we door in de vijfde set, waarin we eigenlijk geen gevaar meer liepen. Vanaf het begin namen we wat punten afstand en die gaven we niet meer weg. 11-15 Werd het uiteindelijk in deze leuke, superspannende pot. We sloten de dag af met een welverdiend bittergarnituurtje en keerden huiswaarts met een voldaan gevoel over onze marathon. En hoe leuk omdat Voltena niet speelde dit weekend staan we in ieder geval een week lang op de eerste positie! Woop, woop!!! Nieuwsbrief VVS'92 nr.17 Pagina 3

VVS'92 in de Bode 03-04-2016 VLISSINGEN Afgelopen weekend heeft het eerste damesteam van de Vlissingse volleybalvereniging VVS 92 de tweede plaats in de competitie weten te verdedigen door twee wedstrijden te winnen. Dames 1 Atak 55-VVS 92 1-3. VVS 92 kende een moeizame start. Er moest gevochten worden om de punten binnen te halen, maar door een eindsprint aan het einde van de eerste set won VVS 92 deze toch met een ruim verschil. In de tweede set kwam Atak 55 terug en wist de thuisploeg de Vlissingse dames onder druk te zetten. VVS kreeg een lastige serviceserie te verwerken en kon het eigen spel niet spelen. VVS 92 kwam aan het einde van de set nog sterk terug met een goede serviceserie van Suzie Rohling, maar de afstand was te groot. In de derde en vierde set was met name de servicedruk van VVS 92 zeer groot waardoor Atak 55 geen moment in de buurt kwam en VVS 92 dus met een ruime overwinning naar huis ging. Bok-VVS 92 2-3. De tweede wedstrijd voor VVS 92 dames 1 was een zeeuwse derby tegen Bok uit Kapelle. De twee Zeeuwse ploegen zijn allebei bovenaan de ranglijst te vinden en hebben in eerdere wedstrijden al bewezen aan elkaar gewaagd te zijn. Ook deze wedstrijd bood de nodige spanning en er werd gevochten voor ieder punt. De eerste vier sets verliepen steeds hetzelfde. De teams waren aan elkaar gewaagd en gingen dan ook steeds gelijk op. De sets werden steeds met een minimaal verschil beslist. De eerste en derde set wist Bok te winnen, VVS 92 pakte de tweede set. In de vierde set zag het er lange tijd naar uit dat Bok de wedstrijd in vier sets zou weten te winnen, maar door een eindsprint wist VVS 92 er uiteindelijk een vijfde set uit te slepen. In deze vijfde set pakte VVS 92 direct een voorsprong die ze niet meer hebben weg gegeven. VVS 92 blijft door deze twee wedstrijden stevig op de tweede plek in het klassement staan. Dames 2 Sic Pugno-VVS 92 2-3. Dit was een wedstrijd tussen de nummer 3 en de nummer 4 van de ranglijst. VVS had de thuiswedstrijd met 4-0 verloren en was bereid om hard te werken om dit resultaat te verbeteren. In de eerste set werd onwennig gespeeld, mede door enkele geblesseerde vaste speelsters. Deze set werd verloren. In de tweede en derde set kwam VVS beter in het eigen spel en werd er ruim gewonnen. In de vierde set nam Sic Pugno het initiatief over en wonnen zij de set. VVS 92 wist op tijd afstand te nemen in de vijfde set en won daarmee de wedstrijd. C Aspiranten Bok-VVS 92 0-4. Als koploper was het Vlissingse team de favoriet. Die rol maakten ze direct meer dan waar door de eerste set met 25-2 te winnen. Er werd goed verzorgd gespeeld. De concentratie verslapte enigszins in de laatste set, maar de wedstrijd werd met duidelijke cijfers gewonne. JC1 blijft hierdoor koploper samen met Mytilus JC1. B-aspiranten Bok-VVS 92 0-4. De wedstrijd verliep vrij gemakkelijk. VVS speelde netjes en de tegenstander maakte teveel fouten om echt in de wedstrijd te komen. In de vierde set werd het nog even spannend maar na een sterke eigen service maakte Evi Vermin(die haar laatste wedstrijd speelde het winnen de laatste punt. Met nog 3 wedstrijden te gaan staan zij op een 4e plaats. Bron: http://internetbode.nl/vlissingen/dames-1-vvs92-wint-tweemaal-298345 VVS'92 in de PZC Pagina 4 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Foto's VVS'92 D1 - Sic Pugno D1 Wist je dat...?! Dames 1 Foto uit de PZC Wedstrijd 02-04-2016 VVS'92 D1 - Sic Pugno D1 Wist je dat...?! 09-04-2016 Wij er weer een spannende wedstrijd van gemaakt hebben? Simone deze wedstrijd ons servicekanon was? Het verder niet om aan te zien was? Suzie een knoeperd hard blok had? Dit gelukkig ook gelijk het winnende punt van de set was? Dat Maaike op haar donder kreeg van Rob dat ze de prik bal niet had na eerst een pass links van het veld te hebben opgepikt en daarna als een speer weer terug rende maar te laat was? We helaas niet meer nummer 1 staan? Pagina 5 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

VVS'92 in de Bode 11-04-2016 VLISSINGEN Afgelopen weekend speelden vier teams van VVS 92 hun competitiewedstrijd. Nu het seizoen op z n einde begint te lopen en er nog maar enkele wedstrijden gespeeld moeten worden, moet er af en toe nog flink gestreden worden om de laatste punten binnen te halen. De heren en aspiranten wisten hun wedstrijd niet te winnen, de twee damesteams lukte dit wel. B-aspiranten Savok-VVS 92 3-1. Beide partijen hadden een ander idee van de tegenstander. Savok staat bovenaan de ranglijst en dacht deze wedstrijd gemakkelijk te winnen, VVS 92 staat vierde en had verwacht een zwaar verlies te lijden. VVS 92 speelde een goede wedstrijd. De eerste set werd overtuigend door Savok gewonnen. VVS 92 liet in de tweede set zien wat het in huis heeft en wist deze set te winnen. De derde set werd een spannende set die Savok uiteindelijk wist te winnen en ook de vierde set wist Savok in eigen huis te houden. VVS 92 heeft weliswaar verloren, maar keerde met het gevoel van een overwinning huiswaarts. Heren 1 VVS 92-Set Up 1-3. VVS 92 heeft alle punten nodig om niet direct te degraderen. De eerste set werd er goed gespeeld en werd binnengesleept. In de drie volgende sets was af en toe te zien dat de spelers van VVS 92 nog niet helemaal goed op elkaar ingespeeld zijn. VVS 92 speelde bij vlagen mooi spel, maar kon in de tweede en derde set de tegenstander niet onder druk zetten. In de vierde set werd er gestart met een ruime voorsprong. Set Up herpakte zich echter en VVS 92 moest met een minimaal verschil ook de vierde set aan de tegenstander laten. Dames 1 VVS 92-Sic Pugno 3-2. Een spannende wedstrijd tussen de nummer 2 en de nummer 3 van het klassement. VVS 92 begon sterk aan de wedstrijd. Door veel servicedruk wisten ze de bezoekers onder druk te zetten en daardoor werd de eerste set gemakkelijk binnengehaald. De tweede set leek VVS 92 dit goede spel vast te kunnen houden, maar de bezoekers staken daar een stokje voor. Aan Vlissingse kant kostte het meer moeite om punten te scoren een Sic Pugno wist de set te pakken. De derde kende een zelfde verloop, maar dan met de rollen omgekeerd. Sic Pugno liep uit tot een comfortabele voorsprong, maar VVS 92 herpakte zich en won de set. In de vierde set kon VVS 92 geen vuist maken en de wedstrijd beslissen. De vijfde set moest gespeeld worden. Beide teams hebben matchpunten gehad en VVS 92 wist die uiteindelijk te verzilveren. Dames 2 VVS 92-Sic Pugno 4-0. Een wedstrijd die weinig spanning kende. Ondanks enkele geblesseerde en afwezige speelsters, was VVS 92 duidelijk de betere partij. Met een krappe formatie werd door onder andere veel servicedruk de tegenstander op afstand gehouden. VVS 92 had door het niveauverschil af en toe moeite om de concentratie vast te houden, maar Sic Pugno kwam geen enkel moment in de buurt van setwinst. Bron: http://internetbode.nl/vlissingen/wisselende-resultaten-voor-volleyballers-vvs92-298432 VVS'92 in de PZC Pagina 6 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Geen training recreanten donderdag 21-04-2016 In verband met de wedstrijd van Heren 1 op 21-04-2016 vervalt helaas de training van de recreantengroep. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om de Heren aan te moedigen! Geen training in de meivakantie Tijdens de meivakantie zullen de volgende trainingen niet doorgaan: Maandag 25-04-2016; Vrijdag 29-04-2016; Maandag 02-05-2016; Donderdag 05-05-2016; en Vrijdag 06-05-2016 Na de meivakantie zullen er geen maandagtrainingen meer plaatsvinden. Dit betekent dat maandag 18-04-2016 de laatste maandagtraining zal zijn! Rabobank Clubkascampagne De Rabobank Walcheren verdeelt 150.000 via de Rabobank Clubkas Campagne. Wat geweldig zou het zijn als een deel daarvan naar onze vereniging zou kunnen gaan. Maar daarvoor is wel jouw stem nodig. Ben je lid van de Rabobank? Als het goed is heb je dan gisteren of vandaag een envelop binnengekregen met je inloggevens. Dus breng je stem uit en draag daarmee bij aan een financieel steuntje voor de leukste volleybalvereniging VVS'92!! Wist je dat...?1 Dames 2 VVS'92 D2 - Sic Pugno D3 Wist je dat...?! 09-04-2016 We de eerste set met 25-7 hebben gewonnen? dit kwam omdat Simone 13 keer achter elkaar geserveerd heeft? We daarna allemaal koud waren? We de 2e set helemaal inzakten? We nog wel gewonnen hadden met 25-17? We in de 3e set ons weer goed herpakt hebben? Dit kwam door Odile haar service? Pagina 7 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Pagina 8 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17

Contact Voorzitter Maarten den Hollander voorzitter@vvs92.nl Secretariaat Tirsa de Nooijer secretariaat@vvs92.nl Penningmeester en Ledenadministratie Stephanie van der Eijk penningmeester@vvs92.nl Wedstrijdsecretariaat Suzie Rohling wedstrijdsecretariaat@vvs92.nl Scheidsrechtercoördinator VACANT scheids.coord@vvs92.nl Vanaf 1 april heeft de leukste volleybalvereniging VVS'92 er een nieuwe sponsor bij, namelijk Damen Schelde Naval Shipbuilding. Damen sponsort de vereniging financieel jaarlijks. In ruil daarvoor zal het logo van Damen op de website en in de nieuwsbrief staan. Bovendien zullen er op diverse attributen (ballenkar en dergelijke) stickers worden geplakt van het bedrijf. Damen bedankt! Nieuwe Sponsor DSNS Voorzitter jeugdzaken Hans Oomes jeugd@vvs92.nl Algemeen bestuurslid Rachel Burghardt en Joeke Verhoeven Technische Commissie Marcia Jonker, Michelle van Duivenbode, Jan-Pieter Grootendorst en Ralf Kroon tc@vvs92.nl Evenementencommissie Maaike Besselink, Rachel Burghardt, Marcia Jonker en Marjet Struijk ec@vvs92.nl Sponsorcommissie Eddie Meulmeester, Simone Evenhuis en Tessa Busé penningmeester@vvs92.nl Redactie nieuwsbrief Rachel Burghardt en Suzie Rohling nieuwsbriefvvs92@outlook.com Redactie website Eddie Meulmeester website@vvs92.nl Pagina 9 Nieuwsbrief VVS'92 nr.17