Minipolo toernooi in Zutphen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Minipolo toernooi in Zutphen"

Transcriptie

1 Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen, echtgenoot en vader van voetballende kinderen, de grensrechter die op zondag 2 december 2012 na een voetbalwedstrijd ernstig werd gemolesteerd en als gevolg hiervan een dag later is overleden. De KNZB en BVWS (Belangen Vereniging van Waterpolo Scheidsrechters) leven intens mee met het gezin van Richard Nieuwenhuizen en daarom zal voorafgaande aan iedere wedstrijd (die op 8 en 9 december 2012 gespeeld worden) een verklaring voorgelezen gaan worden en daarna gevolgd door een minuut stilte ter nagedachtenis aan het slachtoffer. Dit als signaal dat wij als gemeenschap, dit buitensporig gedrag langs, en op de velden, niet langer tolereren. Wij willen werken aan een veilig sportklimaat, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor scheidsrechters, spelers, trainers/coaches, bestuurders en ouders en supporters, en waar respectvol met elkaar wordt omgegaan. Verslag pupillen 1

2 Verslag pupillen 1 Proteus - Dwv Het team van Proteus bestaat uit Daan, Manon, Nieck, Rachelle, Rosan, Marten, Daan. Het wordt al snel 1 0 voor DWV. Daarna een mooie kans voor Nieck maar de keeper redt prima. Daarna een goede redding van onze keepster Rachelle maar even later wordt het toch 2 0. Na een counter wordt het 3 0 voor DWV. Dan heeft Daan een goede kans maar de keeper redt weer. Dan weer een doelpunt van DWV. Het staat 4 0. Eindelijk heeft de keeper geen antwoord op een mooi schot van Daan; 4 1. Daarna volgen 2 doelpunten van DWV en staat het 6 1. Daarna komt Proteus terug.

3 Het wordt 6 2 door Daan en 6 3 door Nieck na een mooie pass van Manon. Daarna een prachtig doelpunt door Daan; 6 4 en daarna wordt het zelfs 6 5. Het wordt nog heel spannend. Na een 6 1 achterstand wordt het toch nog 6 6 door een doelpunt van Nieck na een mooie pass van Rosan. Proteus - IJsselmeeuwen <13. Meteen na het fluitsignaal een eerste schot van IJsselmeeuwen die prachtig wordt gered door Rachelle. Na een tweede schot gaat de bal er alsnog in. De tegenstander speelt competitie en dat is goed te zien. Proteus moet erg haar best doen om de tegenstander tegen te houden.

4 Dit lukt in de meeste gevallen niet waardoor de score al snel oploopt. Pupillen 1 laat wel heel goed zien wat ze de afgelopen weken hebben bijgeleerd. Er volgen dan ook 2 prachtige doelpunten. Uiteindelijk is de eindstand Het was weer een leuk en gezellig toernooi.

5 Proteus 2a IJsselmeeuwen 2b Verslag pupillen 2 Coach Rik begon goed door direct de teams 2a en 2b door elkaar te gooien. Teams 2a bestond nu uit Niels, Iris, Celeste, Bas, Leon en Sven De IJsselmeeuwen waren als eerste bij de bal en sprintten direct naar voren, waardoor de stand als snel 0-1 was. Proteus kwam gelukkig snel terug. Niels gooide de bal naar Sven die goed naar voren had gezwommen en de stand 1-1 maakte. De IJsselmeeuwen gingen direct weer flink in de aanval. Proteus wist de aanval eerst nog te blokken, maar helaas scoorden de IJsselmeeuwen alsnog. De spelers werden allemaal heel fanatiek en er was een heftige strijd om de bal. Niels drukte nog even stiekem een speler van de IJsselmeeuwen onder water, maar dit werd helaas gezien door de scheidsrechter, zodat de IJsselmeeuwen een vrije bal kregen en konden scoren. Tijdens de rust werden de spelers even flink opgepept door coach Rick. Hij vond het samenspel erg goed, maar wilde wel wat meer tempo zien. Er werd goed geluisterd door de jongens en meisjes, want het tempo werd flink opgevoerd en er werd erg goed overgespeeld door het team van Proteus. Er werd weer behoorlijk gestreden om de bal en heel wat van elkaar afgepakt.

6 Proteus kreeg een vrije bal, die helaas achter de lijn terechtkwam en overging naar de IJsselmeeuwen. Sven wist de bal toch weer af te pakken en de score naar 3-4 te krijgen. De IJsselmeeuwen sprintten snel richting het andere doel om snel te scoren. Helaas voor hen was Niels ook vlak voor het doel en hij wist in eerste instantie een doelpunt te voorkomen. Daarna kregen de IJsselmeeuwen de bal snel terug en wisten alsnog te scoren. Proteus liet zich niet kisten en het team speelde weer supergoed over. De bal belandde achter de lijn, waardoor de IJsselmeeuwen een vrije bal kregen. Iris wist een pass van de IJsselmeeuwen te blokken en speelde de bal snel over naar Leon, die de score naar 4-5 bracht. De IJsselmeeuwen antwoordde weer met een sprint naar voren en scoorde nog net voor het eind van de wedstrijd, waardoor de stand eindigde in 4-6. Spreng 2 Proteus 2b Coach Rik had speciaal voor deze wedstrijd ook team 2b gemixt. De wedstrijd werd gespeeld door Laura, Maxime, Koen, Stijn, Kim en Sven.

7 Het team Spreng 2 was als eerste bij de bal en wist de score heel snel naar 1-0 te krijgen. Proteus kwam uit, maar doordat de bal de kant raakte, kreeg de Spreng 2 een vrije bal. Er werd behoorlijk geduwd en getrokken en daar was de scheidsrechter niet zo van gediend. Proteus kreeg dan ook een vrije bal en wist direct uit te breken. Koen scoorde het eerste doelpunt voor Proteus. Waar het team van Proteus een beetje afwachtend en zoekende was, viel het team van de Spreng heel goed aan. Er werd weer behoorlijk gevochten om de bal, maar de Spreng wist weg te komen en 2-1 te scoren. Rick heeft de jongens en meiden weer even goed toegesproken in de rust en alle spelers begonnen weer heel fanatiek aan de 2 e helft van de wedstrijd. De Spreng 2 had echter een hele snelle zwemmer bij zich en was dus als eerste bij de bal. Proteus wist een bal te blokken, waarna er weer flink gestreden werd om de bal. Alle 8 spelers in het veld zaten op een kluitje en Koen dacht Ik gooi die bal gewoon richting doel. Hij scoorde wel, maar omdat hij nog voor de pion was werd het doelpunt helaas afgekeurd. Het was natuurlijk wel knap dat Koen vanaf die afstand scoorde! De Spreng 2 kwam weer uit, maar omdat de beide teams weer hutje mutje op elkaar stonden was overspelen een beetje lastig. De Spreng wist toch uit te breken en 3-1 te scoren.

8 Proteus kreeg daarna een vrije bal omdat een speler van de Spreng de bal bij Stijn uit de handen sloeg. Stijn pakte die vrije bal met beide handen aan en scoorde de 3-2. Na een doelpunt is het altijd de bedoeling dat alle spelers naar hun eigen helft gaan. De spelers van de Spreng waren dat even vergeten en dachten alleen maar aan scoren. De scheidsrechter floot steeds harder en harder (het doet nu nog zeer aan mijn oren), maar de spelers zwommen rustig door en er werd gescoord. Dit doelpunt werd natuurlijk afgekeurd, zodat de eindstand 3-2 bleef. Proteus 2a Aquapoldro 2 Proteus speelde deze wedstrijd met een jongensteam (Niels, Bas, Stijn,Koen, Leon en Sven). Aquapoldro wist als eerste bij de bal te komen. Proteus pakte de bal nog even af, maar kon toch niet voorkomen dat Aquapoldro hun eerste doelpunt scoorden. Proteus wist snel uit te lopen. Niels deed een hele mooie voorzet naar Sven, die vlak voor doel stond en de score naar 1-1 kon brengen. Aquapoldro komt uit, maar het team van Proteus is sneller en weet een pass te onderscheppen.

9 Helaas wordt de bal per ongeluk naar een speler van Aquapoldro gegooid, waardoor Aquapoldro kan scoren. De bal gaat naar Niels, die heel snel weet uit te lopen en in een keer kan scoren. De stand is daardoor 2-2 geworden. Aquapoldro heeft echter een hele snelle zwemmer in hun team, die als hij de bal krijgt, in no time bij het doel is en weet te scoren. Dit doet hij dan ook meerdere keren, waardoor de stand uiteindelijk 2-8 wordt. Proteus 2b IJsselmeeuwen 2a De Proteus jongens werden deze wedstrijd gecoacht door Mike, omdat de beide teams van Rick, 2a en 2b, allebei tegelijk moesten spelen. De IJsselmeeuwen zijn als eerste bij de bal en proberen snel naar voren te zwemmen. Niels weet een eerste doelpunt eerst nog te voorkomen, maar uiteindelijk scoren de IJsselmeeuwen toch. Proteus speelt de bal snel naar voren en Sven weet de score naar 1-1 te krijgen. De IJsselmeeuwen hebben het behoorlijk moeilijk want de jongens van Proteus vallen flink aan. Wel worden ze erg moe, waardoor het snelle zwemmen er een beetje uit is. Maar dat is natuurlijk logisch na 4 wedstrijden. De eerste helft eindigde in 1-1.

10 In de tweede helft waren de IJsselmeeuwen wederom als eerste bij de bal en konden al snel 1-2 maken. Proteus kwam goed terug, maar helaas werd een schot op doel net op het laatste moment geblokt. De IJsselmeeuwen konden daardoor flink naar voren sprinten en scoren. Proteus komt rustig uit en de IJsselmeeuwen vallen direct aan en weten weg te zwemmen. Leon doet nog zijn best om een doelpunt te voorkomen, maar dat mocht helaas niet baten. Er werd behoorlijk geduwd en getrokken, zodat Proteus een vrije bal kreeg. Er werd heel goed overgespeeld. Leon stond (of is het lag in het water) vrij en bracht de score naar 2-4. Verslag pupillen 3 Afgelopen vrijdag hebben de mini s 3 al goed ingespeeld tijdens het kersttoernooi in Twello. Jay was helaas ziek en Sandra was verhinderd maar gelukkig waren Nick, Karen, Sterre en Arjen bereidt de mini s 3 te coachen. En dat hebben ze dan ook fantastisch gedaan. Onze complimenten voor het coachen en aansturen van de kinderen. Ze hebben zich werkelijk de longen uit hun lijf gecoached. De 15 mini s 3 zijn verdeeld over 4 groepjes en werden in wisselende samenstellingen opgesteld. Van de 10 wedstrijden die er zijn gespeeld door de Proteus mini 3 werden een aantal wedstrijden gespeeld in 3 tegen 3 en een aantal in 4 tegen 4. Dit keer stond de bodem op 1.10 mtr. dus moest er flink gezwommen worden. Tussendoor konden ze even heerlijk ravotten in het kleine bad.

11 Proteus 3a Proteus 3b Proteus 3c Proteus 3d Kayleigh, Maud en Hendrik zijn voor het eerst mee naar een toernooi. En wat speelden ze al goed en enthousiast. Er was ook een zeer bijzondere supporter langs de kant, Tom de Beer gehuld in Proteustrainingspak. Tom de Beer logeert bij Hanneke en moedigde haar en haar medespelers flink aan.

12 Ica had een wel zeer speciale sponsor aan de kant, voor elk gemaakt doelpunt ontvangt zij een Ica verliet het toernooi heel trots met 9.00 en paps..die zal moeten overwerken. Milan raakte geblesseerd in wedstrijd nummer 7 maar was toch weer van de partij in wedstrijd nummer 9, geweldig Milan! De wedstrijden werden goed gespeeld, leuk om te zien hoe de mini s 3 elk toernooi weer groeien in hun samenspel, het zwemmen met de bal en het scoren. Ook verdediging technisch worden ze steeds beter en lukte het vandaag een aantal keer om de bal terug te veroveren na verlies.

13 Er werd ook een wedstrijd tegen elkaar gespeeld, lange tijd ging dit gelijk op en boden ze elkaar goed tegenstand. Van de overige 9 wedstrijden zijn er 7 wedstrijden gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Moe maar voldaan gingen de mini s 3 huiswaarts, mede dankzij Nick, Karen, Sterre en Arjen hebben ze een geweldig toernooi gespeeld.

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Brummen

Minipolo toernooi in Brummen Minipolo toernooi in Brummen Verslag pupillen 1 Op zaterdag 2 maart deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van De Spreng in Brummen. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 2 teams.

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (1)

Proteus minitoernooi 2012 (1) Proteus minitoernooi 2012 (1) Het begint een traditie te worden. Op vrijdag 7 en 14 december werd weer het kerst toernooi gespeeld. Dit toernooi wordt gespeeld door de kinderen van de minipolo. Hiervoor

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies)

Pupillen. Waterpolo. (waterpolo voor dummies) Pupillen Waterpolo (waterpolo voor dummies) Ben je net begonnen met waterpolo en moet je binnenkort misschien je eerste wedstrijd spelen? Of heb je al vaker een wedstrijd gespeeld, maar ken je nog niet

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord:

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord: Spelregels Minipolo Pupillen 1 Voorwoord: Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan!

Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbanen! Verslag van het ontwerpen van een spannende achtbaan! Achtbaan Bouwen 4/5 Weken geleden ging heel groep 8 een achtbaan bouwen. Elke week gingen we verder aan de achtbaan. Het was van papier

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Spelregels aspiranten E (5-5)

Spelregels aspiranten E (5-5) Spelregels aspiranten E (5-5) 1. Inleiding Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach. De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach Het team: 1. Bo Schutte, onze keepster. Wat heerlijk om een vaste

Nadere informatie

Levenlang zwemmen. Voorbeelden uit de kennismakingsmap van de KNZB

Levenlang zwemmen. Voorbeelden uit de kennismakingsmap van de KNZB PRAKTIJK Levenlang zwemmen Voorbeelden uit de kennismakingsmap van de KNZB Nederland is een waterland. Water is in allerlei vormen om ons heen. Een vijver in de tuin, de slootjes in de buurt, het zwembad

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend!

VVZ Nieuwsbrief 13. Het was weer een heerlijk HCZ weekend! VVZ Nieuwsbrief 13 Het was weer een heerlijk HCZ weekend! Dames 1 trakteert op taart Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1, hadden deze speelsters alle ouders uitgenodigd om zelfgebakken taart te eten

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN DHC C5 - Wilhelmus C6 2-4 Heeee DHC hoor eens naar het lied van Wilhelmus C6, DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOVEN. Ja en dat is letterlijk en figuurlijk,

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal,

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal, Jeugdhandbal Hallo meiden van de handbal, En ja hoor, de school is weer begonnen dus dat betekent dat de handbal ook weer gaat beginnen!! Als het goed is hebben de jeugdleden het schema gekregen met de

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Spelregels Minipolo Pupillen

Spelregels Minipolo Pupillen Spelregels Minipolo Pupillen Inleiding: Het waterpolojeugdplan bestaat uit een aantal leeftijdsgroepen, waarvan de groep onder de 12 jaar er één is. In het waterpolojeugdplan worden de jongste spelers

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 23 02 April 2017 Met het oog op de komende week is er ook een bedankje. A.s. woensdag is het zover. Door de inzet van Cor Leijdens zijn de finale wedstrijden bij

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Trainingsprogramma 2 e jaars F-pupillen

Trainingsprogramma 2 e jaars F-pupillen Trainingsprogramma 2 e jaars F-pupillen Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 Bekkerveld2 schiet tekort tegen koploper Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39 kunnen heten. Maar het is Udi 19 en de kampioen van afgelopen seizoen is

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011

Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Van de voorzitter Nieuwsbrief nr. 5 1 december 2011 Een korte nieuwsbrief dit keer. Zoals u gewend bent, eindigen we de nieuwsbrief ook nu weer met wedstrijdverslagen. We plaatsen per team het meest recente

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. 2e periode: balbezit 3e periode: balbezit en balbezit tegenstander.

1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. 2e periode: balbezit 3e periode: balbezit en balbezit tegenstander. 1e periode: herhalen van taakgericht en teamgericht. e periode: balbezit e periode: balbezit en balbezit tegenstander. 1 e Periode: Herhalen van taakgericht en teamgericht Training 1: Wat zijn de taken

Nadere informatie

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen

Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen Trainingsprogramma 1 e jaars F-pupillen 1 Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus

Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Jeugd Opleidingsplan SV Lycurgus Deel 2 Wat is voetballen? Mark Boterman Versie 1.0 (oktober 2014) Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Voetballen... 2 2 Spelbedoeling... 2 3 Structuur van het voetballen...

Nadere informatie

31 oktober 2014 (3 november sorry)

31 oktober 2014 (3 november sorry) 31 oktober 2014 (3 november sorry) VAN DE DIRECTEUR Sorry, de nieuwsbrief is iets later dan gepland maar dat kon even niet anders. Deze week ben ik maandag (vandaag dus), woensdag en vrijdag op De Branding

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste beginnende D speler, Om je alvast een beetje te helpen met de overstap van de E naar de D hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen

Nadere informatie

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017 Reglement en Mededelingen 1. Alle opgegeven spelers van de JO11-jeugd moeten om 09.55 uur omgekleed in de blauwe hal

Nadere informatie

Wat staat erin? September 2011 2

Wat staat erin? September 2011 2 Spelregelkennislijn D-jeugd (onder de 13 jaar) November 2009 Wat staat erin? Vooraf... 3 Samenvatting eerste boekje... 3 Samenvatting tweede boekje... 4 Wat verandert er?... 5 Gewone en zware fouten...

Nadere informatie

LES 1. GROEP: 3 t/m 8 VOETBAL. DOELSTELLINGEN:

LES 1. GROEP: 3 t/m 8 VOETBAL. DOELSTELLINGEN: LES 1. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: Groep 3/4 - De leerlingen hebben doormiddel van de 3 verschillende opdrachten kennis gemaakt met het dribbelen en mikken met een bal. - De leerlingen hebben hun eigen

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd

Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd Ook handig voor trainers en coaches! Inhoudsopgave 1. Algemene aandachtspunten 2. Leiden van E- en F-wedstrijden 3. Algemene spelregels 4. Bijzondere spelregels

Nadere informatie

Zaalkorfbaltoernooi

Zaalkorfbaltoernooi Zaalkorfbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Woensdag 13 december 2017 Van 15.00-18.00 uur Korfbalhal Sportlaan Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 164 340

Nadere informatie

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Super leuk dat jullie op woensdagmiddag 26 september meedoen met het H.V. Unitas 63 schoolhandbaltoernooi! Hieronder is alle informatie te vinden zoals locatie,

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Trainingsprogramma 2 e jaars E-pupillen

Trainingsprogramma 2 e jaars E-pupillen Trainingsprogramma 2 e jaars E-pupillen Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

D. Aansluiting tussen de linies

D. Aansluiting tussen de linies D. Aansluiting tussen de linies Het veld is voor de D-pupillen nog erg lang en het valt dus niet mee om de ruimte tussen de linies klein te houden, zodat er voldoende afspeelmogelijkheden blijven. Ook

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3 Zaterdag 3 december was het zover, de oud (ers) tegen de jeugd JO15-3. Deze wedstrijd is ontstaan door dat veel al ouders het langs de lijn beter weten dan de speler zelf. Hier

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander 1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander naar balbezit eigen team. 3 e Periode: Completeren van

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers!

Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Meppeler Minidivisie 4:4 voor echte topvoetballers! Tegenwoordig kunnen kinderen al op vroege leeftijd lid worden van een voetbalvereniging. Bij FC Meppel, Alcides en MSC is het mogelijk om vanaf 4 jaar

Nadere informatie

Oentsjerk, 15 Mei 2014

Oentsjerk, 15 Mei 2014 Oentsjerk, 15 Mei 2014 Vandaag was het zover, het jaarlijkse voetbaltoernooi van de JP van den Bent stichting welke plaats vond in Epe. Waren we vorig jaar nog aanwezig als fanatieke supporters voor iedere

Nadere informatie

LES 3. GROEP: 3 t/m 8 HOCKEY.

LES 3. GROEP: 3 t/m 8 HOCKEY. LES 3. GROEP: 3 t/m 8 DOELSTELLINGEN: - De leerling speelt als verdediger of als aanvaller. - De leerling kent de (veiligheids)regels van hockey en past deze ook toe. Groep 5/6 - De leerling kan een hockeybal

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Trainingsprogramma 1 e jaars D-pupillen

Trainingsprogramma 1 e jaars D-pupillen Trainingsprogramma 1 e jaars D-pupillen Inhoudsopgave Training Nummer 1... 3 Training Nummer 2... 5 Training Nummer 3... 7 Training Nummer 4... 9 Training Nummer 5... 11 Training Nummer 6... 13 Training

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Schoolhandbal toernooi 2018

Schoolhandbal toernooi 2018 Schoolhandbal toernooi 2018 Green Park Aalsmeer en RKDES Kudelstaart Georganiseerd door: Handbalvereniging RKDES Handbalvereniging Green Park Aalsmeer 1 Informatie: - Vanaf 8:30 uur kunnen de teams zich

Nadere informatie

Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd

Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd C.K.V. Dalto Driebergen Arbitragecommissie Fluiten en spelregels van de E- en F-jeugd Ook handig voor trainers en coaches! Met dank aan Rob Coenraads & Niels Mooij (Korfbalvereniging PKC) April 2016 2

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Coen (Leider), Maud, Mathijs, Bram, Dominique, Roos, Wen, Fimme, Marten (Trainer/Coach), & Bert (Begeleider) Voorste rij v.l.n.r.: Renzo (Begeleider),

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 15-16

Nieuwsbrief Seizoen 15-16 Nieuwsbrief Seizoen 15-16 2 e jaargang nr 3 20 September 2015 Het was op zondag 13 september jl. dat de redactie nog verslagen binnen kreeg van de E1, gemaakt door Rob en Rianne. Jammer genoeg had de redactie

Nadere informatie

STARTVORM MET 2,3 OF 4 TIKKERS

STARTVORM MET 2,3 OF 4 TIKKERS TRAINING 3 STARTVORM MET 2,3 OF 4 TIKKERS De tikkers proberen een speler te tikken met hun handen Nadat een speler getikt is, moet hij met zijn benen gespreid stilstaan De speler kan 'bevrijd' worden als

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD 37e jaargang Nr 23 31 Januari 2011 ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD Ook deze winter werd er weer in de zaal gevoetbald door de E's. Het is altijd een verrassing hoe dat uitpakt met de team- en de poule-indeling.

Nadere informatie