Gaat de laatste de beste worden?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gaat de laatste de beste worden?"

Transcriptie

1 Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag onze laatste wedstrijd spelen. Volgende week zijn wij de ontvangende partij. Ook leuk, maar alle partijen zijn voor ons voorbij. Op papier kan er vandaag nog van alles gebeuren v.w.b. de stand in de competitie, maar in de praktijk lijkt het zo goed als gespeeld. Eind van de dag zal veel duidelijkheid brengen. Of dat de deur nog op een klein kiertje voor ons komt te staan om mee te doen voor het kampioenschap? Of dat we een zekere, vaste 2 e plaats gaan halen? Of dat we naar beneden zakken omdat wij vandaag gaan verliezen. Dat laatste lijkt ons zeer onwaarschijnlijk, gezien het verschil in handicap en de eerdere uitslagen van onze tegenstander van vandaag, Toxandria. Maar goed, daar gaan wij weer; je weet nooit.precies, hoe het balletje vandaag gaat rollen. Eerder deze week had de captain al contact met onze teamgenoot Ivo. Was vorige week onzeker of Jan kon spelen vanwege zijn rug, nu was Ivo degene die van de week bijna niet op of neer kon van de rugpijn. We hopen natuurlijk dat hij snel zal herstellen. Helaas, op vrijdagavond meldt hij dat hij echt niet kan spelen. Enorm balen, zowel voor hem als voor het team. Maar gelukkig hebben wij onze vaste reserve speler, ons puppie, Dennis nog. Hij mag dus nog een keer invallen en kijken of hij de volle 4 punten kan binnen slepen deze keer? De weersvoorspellingen zijn begin van de week dramatisch voor de zondag. De moed zakt ons alweer licht in de schoenen en zien weer allerlei horror beelden van Best voorbij komen. Het zal toch niet? Niet nog zo n dag! Het weercijfer op dat moment voor de zondag is een 4! Altijd nog beter dan de 1 die het op Best kreeg, maar het voelt nog steeds niet best. ;-) Maar, wanneer we zondagochtend kijken naar het weerbericht, krijgt deze dag een 8 om te golfen. Dat klinkt beter.

2 Rond uur is het team aanwezig. Het ontvangst is prima. Vrijwel het hele team van Prinsenbosch is aanwezig. De koffie en thee staan klaar, dit keer met cake met chocolade erop. We gaan na de koffie weer voor onze vaste routine en gaan naar de drivingrange om wat balletjes te slaan. Ook Prinsenbosch heeft geïnvesteerd in een nieuwe drivingrange en we moeten zeggen, ook deze ziet er op-en-top uit! Uiteindelijk gaan we naar onze starthole om te beginnen met de foursomes. Als eerste gaan Marco en John de baan in. Als 2 e koppel gaan Dennis en Jan van start en als laatste het vaste koppel Alwin en Remco. Remco geeft in de ochtend aan ook ziek te zijn. Kijken hoe het gaat vandaag? Paracetamol erin en gaan!! De ochtend Deze keer wat minder tekst en wat meer foto s van ons team. Als eerste koppel dus John en Marco. Er wordt goed gespeeld en flink gescoord. Sterker nog, op hole 13 is het al gedaan. Ze winnen dik met 6&5. Dennis en Jan starten ook voortvarend en na 9 holes staan ze al 5 up. Vervolgens pakken ze hole 10 en 11 en staan 7 up, dormie. De par 3, 12 e hole, wordt met een par afgerond en ze geven de par putt aan de tegenstander. Ze komen binnen met een winst van 7&6. Als laatste Alwin en Remco. Ook al is Remco ziek, voorlopig zijn hun tegenstanders duidelijk zieker. Zij zijn ziek van de holes die ze maar verliezen. M.a.w. ook het 3 e koppel tikt de winst binnen, 6&4. Niemand van het team is verder gekomen dan hole 14. Het wordt dus een lange lunch. Maar wel eentje waarbij we kunnen genieten van een 6-0 voorsprong. ;-) Eindelijk ook eens een lunch zonder kroket! Wel een balletje gehakt, maar het is goed om te zien dat wij niet meer de enige club zijn die geen kroket meer serveren tijdens de lunch. ;-) Intussen komen er ook weer een aantal supporters binnen. Allereerst onze geblesseerde Ivo, top dat je er bent kerel! Niels en John komen, net als op Toxandria, ook weer kijken. En de vierde supporter die ons komt ondersteunen is Gabbi. Fijn dat jullie er zijn. Geeft toch altijd een stukje extra steun.

3 De middag In de middag gaat als eerste single Remco de baan in. Remco is weer met van alles in de weer tijdens zijn partij, waardoor hij niet volledig gefocust in de baan loopt. Daardoor worden er ook af en toe slordige foutjes gemaakt. Hij heeft geen controle over zijn lengte vandaag en dat kost hem uiteindelijk de overwinning. Hij verlies met 2&1. Af en toe duurde het wachten in de baan te lang, dus ging Remco er maar bij liggen. Door afwezigheid van Ivo moest John vandaag als 2 e heer de baan in. Onze stabiele factor in de singles heeft daar geen moeite mee. En daar kwam zijn tegenstander ook vrij snel achter. John liet hem alle hoeken van de baan zien en het was snel gedaan. Na hole 12 schudden de heren elkaar al de hand, het wordt 8&6! Hier slaat John weer één van zijn genadeloze houtjes de baan in. BAM!

4 Derde single is Dennis. Dennis geeft tijdens de lunch aan dat hij hoofdpijn heeft. Dus ook daar gooien we maar een paracetamol in en hopen dat hij er tijdens het spelen niet teveel last van heeft. Op de eerste hole (par 5) slaat hij een prachtige drive en heeft 200 meter over naar de green. En Dennis gaat ervoor. De bal redt het net niet en gaat het water in. Ondanks dat, halved hij de hole nog wel. Vervolgens speelt hij zijn spelletje, zoals hij dat het liefst doet. Gewoon full focus! Hij speelt een solide partij en finisht op hole 14. De winst is binnen, 5&4. Vierde single is captain Jan. En waarschijnlijk begint het erg saai te klinken, maar hij gaat ook een keer niet als diesel van start. De eerste 4 holes speelt hij 3x par en 1 bogey en wint hier alle 4 holes mee. Hij staat dus 4 up na 4 holes. En Jan hobbelt zo een beetje mee met zijn tegenstander tot de turn, die hij ook in gaat met 4 up, na ook nog even 5 up te hebben gestaan. Rond hole 13 en 14 verliest Jan wat van zijn concentratie en verliest nog 2 holes. Om vervolgens op hole 15 toe te slaan. Hij wint met 4&3.

5 Vijfde single is onze Cobus. Eerlijk gezegd verwachten wij van hem op deze plaats ook wel zekere punten. Onze zeer ervaren Marco start rustig aan en speelt het spelletje op zijn manier. Maar dichter naar de turn, begint hij gas te geven en staat ook op een flinke voorsprong. Hij trekt deze door op de 2 e negen en net een hole voor Jan eindigt hij zijn partij. Ze schudden elkaar de hand met een eindstand van 6&4. En dan de laatste single. Zou het Alwin dan ook nog lukken om de partij binnen te tikken? Het lijkt er wel op. Ook Alwin komt redelijk snel op voorsprong en speelt zijn spelletje lekker. Ondanks dat het later in de partij toch ook wel wat begint te regenen, laat Alwin zich hierdoor niet van de wijs brengen. Hij blijft zijn spel spelen en ook Kurt, zijn tegenstander heeft het niet makkelijk. Het mag duidelijk zijn, ook onze 6 e heer trekt de lijn van het team door. Uiteindelijk wint hij met 4&3. Er is dus in de singles, op Remco na, geen partij op hole 16, 17 of 18 geweest. Dan mag je echt wel van een dikke winst spreken! Jammer van Remco, we hadden graag onze laatste wedstrijd met een 18-0 winst afgerond. Het is nu 16-2 geworden. Nog steeds een prima score. In de andere partij wint Kralingen van Best met Omdat Kralingen volgende week nog tegen Toxandria moet spelen, lijkt het kampioenschap een feit voor Kralingen. Ons team is in ieder geval zeker 2e. Deze plaats gaan wij ook niet meer inleveren volgende week. Best en Prinsenbosch zullen om de 3 e en 4 e plaats strijden en Toxandria lijkt laatste te worden. Volgende week horen jullie de definitieve einduitslag.

6 Na de wedstrijd gaan Dennis en Remco uiteindelijk ziek naar huis. We blijven met een team van 4 personen nog dineren bij Prinsenbosch. Het diner was zeer goed verzorgd. Al met al, een top dag gehad. Alles was prima voor elkaar, zowel ontvangst, lunch, borrel en diner. Maar ook de baan was in goede conditie. Gijsje Eigenwijsje Als laatste nog even aandacht voor het goede doel waar wij voor spelen, Stichting Gijsje Eigenwijsje. Hoe is de tussenstand? Er zijn zeker wat golfballen weg geslagen. Die zijn een mooie boswandeling gaan maken of namen een duikles in één van de vijvers op de verschillende banen. En een enkele keer hebben ze zich gewoon zo goed verstopt dat wij ze niet meer terug konden vinden. Toch hebben we voldoende golfballen over om er nog een mooi bedrag voor te mogen ontvangen van onze golf pro, Richard. We hebben binnen onze poule er in ieder geval ook voor gezorgd dat de naamsbekendheid van de Stichting groter is geworden. Verder hebben we 2x landelijk in het (golf) nieuws gestaan. Één keer een prachtig stuk op de site van de NGF (Nederlandse Golf Federatie), Golf.nl en we hebben in de Golf Weekly gestaan. Een krant welke wekelijks bij alle golfbanen van Nederland gratis wordt geleverd. Dus we hebben de naamsbekendheid niet alleen binnen onze poule, maar ook in het hele land zeker weer groter gemaakt. Hier het stuk wat in de Golf Weekly stond Zoals gezegd, volgende week mogen wij laten zien wat het is om een goed gastheer te zijn. We zullen ervoor zorgen dat men met veel plezier terug kijkt op onze golfbaan en golfdag. Het laatste verslag zullen jullie daarna voorbij zien komen. Voor nu, fijne week allemaal! Met vriendelijke golfgroet, Jullie Heren 5!

Spelen wij vandaag op ons best?

Spelen wij vandaag op ons best? Spelen wij vandaag op ons best? Om iets voor 08.00 uur komen wij aan op de baan waar wij vandaag spelen, Toxandria. Een mooie bosbaan, klassiek clubhuis, altijd een genot om op te mogen spelen. Terwijl

Nadere informatie

Golf voor watjes? Het weer

Golf voor watjes? Het weer Golf voor watjes? Het weer In de groepsapp van het team Heren 5 was het de hele week al hét gespreksonderwerp, het weer! De voorspellingen waren een week van tevoren al erg slecht. Maar goed, we hebben

Nadere informatie

Het was een Best(e) dag

Het was een Best(e) dag Het was een Best(e) dag Eindelijk! Nadat wij zaterdag nog wat laatste voorbereidingen hebben gedaan door o.a. nog 9 holes grote baan en/of 9 holes kleine baan te hebben gespeeld of wat getraind op de driving

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel.

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel. Competitie resultaten en verslagen week 14. Al weer een volle week met alleraardigst competitieweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Alle teams zijn er weer vol tegenaan gegaan. Dat viel niet

Nadere informatie

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin.

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Week 3 Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Gelukkig veel positieve geluiden over de gastheerschappen en leuke en gezellige

Nadere informatie

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Lidmaatschap leden 4 Jeugdtrainingen 5 Wedstrijden 6 Baanpermissie en 9-stappenplan 7 Kernwaarden 8 Competitie 9 2 Voorwoord De Golf en Countryclub Heiloo is een club met een

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit.

We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit. Competitie resultaten en verslagen week 17. Een zware week voor onze herenteams, team 1-36 en 1-27 kregen een pak slaag, maar team 2-36 wist bewonderenswaardig stand te houden tegen een zware tegenstander.

Nadere informatie

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam

Diploma Squashen. Squashvereniging Amsterdam Diploma Squashen Inhoudsopgave 1. Diploma indeling... 3 1.1 Categorie indeling toernooien... 3 2. Diploma s... 5 2.1 Diploma Groen... 5 2.2 Diploma Blauw... 6 2.3 Diploma Rood... 7 2.4 Diploma Paars...

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Competitie resultaten en verslagen week 15.

Competitie resultaten en verslagen week 15. Competitie resultaten en verslagen week 15. Rustig weekje omdat veel teams niet hoefden te spelen i.v.m. Pasen. Uitrusten dus en dan volgende week weer gas geven. Voor sommige teams is dat noodzaak. Een

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Spektakel op Spaarnwoude. Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out

Spektakel op Spaarnwoude. Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out Spektakel op Spaarnwoude Local hero Ronald Stokman wint de shoot-out Onder een grote publieke belangstelling werd zondagmiddag de traditionele shootout gespeeld. Dit jaar voor het eerst volgens een nieuw

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International Beste Captains, Vandaag heeft de officiële loting plaats gevonden voor de. Op basis van de laagste gemiddelde teamhandicap zijn de teams van UGC de Pan, Noordwijkse, Houtrak en Eindhoven geplaatst als

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Stableford, 18 holes Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Stableford, 2016 NoBraGolf Competitie

Nadere informatie

Wedstrijdvormen. Spelvormen volgens de NGF 2018

Wedstrijdvormen. Spelvormen volgens de NGF 2018 Wedstrijdvormen Spelvormen volgens de NGF 2018 1. Strokeplay Onafhankelijk van het aantal slagen aftrek is een strokeplaywedstrijd een QW, dit houdt in dat alle scores (na omrekening in Stablefordpunten)

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup 20 22 mei 2016, The International

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup 20 22 mei 2016, The International Beste deelnemers, Jullie golfclub is onlangs geselecteerd om mee te spelen in de, waarin 16 Nederlandse clubteams in een knock-out format spelen om prachtige prijzen. Bijgaand sturen wij jullie meer informatie

Nadere informatie

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN

WedstrijdCommissie 2006 WEDSTRIJDVORMEN WEDSTRIJDVORMEN 1. STROKEPLAY a. Algemeen b. Individueel Strokeplay (Qualifying) c. Individueel Stableford (Qualifying) d. Individueel tegen Par (Qualifying). 2. OFFICIELE WEDSTRIJDVORMEN VOOR TWEE OF

Nadere informatie

GOLF BELEVEN OP DE MILLENNIUM BUSINESS DAGEN

GOLF BELEVEN OP DE MILLENNIUM BUSINESS DAGEN GOLF BELEVEN OP DE MILLENNIUM BUSINESS DAGEN Beste gasten van de Millennium Business Club, U bent uitgenodigd door een van onze Business Members om eens een halve dag golf te beleven op Millennium. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Badmintonnen: kijken, actie en concentratie

Badmintonnen: kijken, actie en concentratie Badmintonnen: kijken, actie en concentratie Badmintonnen is gemakkelijk. Je kunt het bijna niet fout doen. Als je een paar spelregels weet, en begrijpt wat het doel is, kun je al wedstrijden spelen. De

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE

PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE PROGRAMMA PARTEETIME 2014 3 september tot en met 7 september MARBELLA, SPANJE 1 Beste Parteetimeleden Het is bijna zo ver. Over enkele dagen staan we als PTT weer met z n allen 4 dagen in de 27ᵒ + te zweten

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

(nodig: een basketbal, een basketbalring, een stopwatch)

(nodig: een basketbal, een basketbalring, een stopwatch) (nodig: een basketbal, een basketbalring, een stopwatch) Het werkt op zich net als een gewoon potje basketbal, alleen zijn jullie nu net zo lang als echte basketballers. Papa en mama nemen de kinderen

Nadere informatie

Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt)

Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt) Door Nel Bakker, Lioessens(links vooraan witte T-Shirt) Tennis is familie van een heleboel andere sporten: squash, tafeltennis, badminton en nog meer. Al die sporten zijn ontstaan uit het Franse spel "Jeu

Nadere informatie

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap:

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap: SRIMA INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE 2017 VOOR MID-AMATEURS 7, 8 en 14 oktober 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De algemene Reglementen van Interclubkampioenschappen van België 2017 en van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder..

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. Damesdag Dinsdag 29 mei 2012 Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. De dag begon wat somber maar uiteindelijk viel het reuze mee. Temperaturen van 25 graden waren voorbij, het kwik zakte vandaag

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer- en Najaarstour 2016 INHOUDSOPGAVE pagina WAAROM DEZE ZOMER- EN NAJAARSTOUR...

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes.

Doel Winnen door 10 punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. - punten spel Winnen door punten te halen in zo min mogelijk gespeelde holes. Plaats een bal op van de hole. Putt totdat de bal in de hole is (, 2, of putts). Houd bij hoe vaak u nodig heeft voordat de

Nadere informatie

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay

Spelvormen. A. Strokeplay-wedstrijden. A1: Strokeplay Spelvormen In onderstaand overzicht van de diverse spelvormen, zoals die op Het Wedde (kunnen) worden gespeeld, wordt onderscheid gemaakt tussen: A. Strokeplay-wedstrijden B. Matchplay-wedstrijden C. Bijzondere

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Nieuwsbrief December 2017 Inhoud - Vernieuwde website - NGF Golf app - Kalender 2018 - NGF competitie Weilenseind - Nieuwe categorieën bij de wedstrijden - Pasjes van de NGF - Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Samenvatting van de golfegels

Samenvatting van de golfegels Samenvatting van de golfegels Samenvatting golfregels Kennis van de golfregels is van groot belang bij golf. Niet alleen om het theorie examen met succes af te ronden maar ook tijdens het spelen. Je bent

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

Alle spelvormen op een rij

Alle spelvormen op een rij Spelvormen wordt veelal stableford of strokeplay gespeeld. Er zijn echter talloze spelvormen mogelijk, enkele voorbeelden zijn: foursome, fourballs, (beide wedstrijdvormen zien we ook tijdens de RyderCup)

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Reglement NGF Najaarscompetitie 2018

Reglement NGF Najaarscompetitie 2018 Reglement NGF Najaarscompetitie 2018 INHOUDSOPGAVE pagina 1. WAAROM DEZE NAJAARSCOMPETITIE... 2 2. DEELNAMECRITERIA: LEEFTIJD... 2 3. DEELNAMECRITERIA: HANDICAP... 2 4. DEELNAMECRITERIA: TEAM... 2 5. SPEELGERECHTIGD...

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018 COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2018 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een

Nadere informatie

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid 2012 Inhoudsopgave Algemene info: blz. 3 Ballen en banen rode competitie (mini): blz. 4 Ballen en banen oranje competitie (driekwart):

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij NIEUWSBRIEF VOOR VRIENDEN EN SPONSOREN VAN TOPGOLF PRINCENBOSCH (nieuwsbrief 4-2019) In deze nieuwsbrief: - Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij - Dames 1 verliest na spannend slot van streekgenoot

Nadere informatie

Voorbereiding competitie 2014

Voorbereiding competitie 2014 Voorbereiding competitie 2014 Inleiding matchplay Spel van speler(s) tegen speler(s) Tegenstanders Regels: je mag een regelovertreding van de tegenstander door de vingers zien Het is echter niet toegestaan

Nadere informatie

Spelvormen. 6. Matchplay - Greensome

Spelvormen. 6. Matchplay - Greensome Spelvormen 1. Matchplay - Single De meest elementaire wedstrijdvorm van het golfspel, waarbij twee spelers tegen elkaar spelen. Het verschil in handicap wordt verrekend. De speler met de hoogte playing

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

LoyalTee Winter Tour

LoyalTee Winter Tour Opzet: 14 wedstrijden tijdens de wintermaanden, elke wedstrijd plaatst de dagwinnaar van elke categorie zich voor de finale in maart bij BurgGolf. Data: Datum zaterdag 19 oktober 2013 zaterdag 26 oktober

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016

PROGRAMMA. 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz KICK-OFF 2016 PROGRAMMA 16.00 Ontvangst 16.15 Start Kick-Off Presentaties 17.30 Eten 18.15 Putwedstrijd (iedereen) 18.45 Quiz Jeugdcommissie Golfclub Capelle KICK-OFF 2016 Jeugdcommissie Golfclub Capelle 2016 Jeugdgolf

Nadere informatie

Welkom en voorstellen jeugdcommissie. Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie. Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches

Welkom en voorstellen jeugdcommissie. Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie. Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches Jeugdjaarprogramma 2009 8 februari 2009 Onderwerpen Welkom en voorstellen jeugdcommissie Lesprogramma 2009 Wedstrijdprogramma Jeugdcompetitie Zomeractiviteiten Uitwisseling andere verenigingen Jeugdcoaches

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs 07-12-2017 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT

Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT Baanreglement GOLFCLUB HOOGLAND AMERSFOORT Algemeen In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het Management van Golfclub Hoogland Amersfoort over de te nemen beslissing of maatregel.

Nadere informatie

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden:

Er zijn twee Wooldmasterwedstrijden: De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in het reglement en programma aan te brengen. Ook moet zij een voorbehoud maken voor wijzigingen die kunnen plaats vinden en buiten haar competentie

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Inhoud - Bespiegelingen rond Ready Golf - Matchplay finale 2018 - Regelvraag: fouten bij onspeelbare bal - Nieuws special voor registratieleden - Verslag wedstrijd op de Lillse

Nadere informatie

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015 Zeepkistenrace 2015 Presentatie Kamervergadering januari 2015 Wat gaan we doen vandaag? 1. Wie zijn wij en wie zijn jullie? 2. De Racedag (20 juni) 3. De Bouwdag (dagdeel op 20 of 22 mei) 4. De enthousiasmeerdag

Nadere informatie

Maar ook informatie voor uw vrienden of familie leden, die graag willen komen golfen. Maar meer uitleg willen krijgen, hoe t werkt een golf cursus.

Maar ook informatie voor uw vrienden of familie leden, die graag willen komen golfen. Maar meer uitleg willen krijgen, hoe t werkt een golf cursus. Aanstaande zaterdagmiddag 21 maart organiseren wij een open golfschoolmiddag. Hierbij een overzicht aan golflessen of cursussen, waar u Zaterdagmiddag vanaf 13.00 informatie over kan krijgen. o.a - Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Afval Anne en de Sorteerbrigade

Afval Anne en de Sorteerbrigade Afval Anne en de Sorteerbrigade Verhaal ontwikkeld voor educatieproject Afval groep 3 School en Cultuur Veenendaal 2014 Geschreven door: Sanne Heymann Tekeningen door: Sjoerd Kreijns Dit is Afval Anne.

Nadere informatie

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama Jeugd Clinics Om jeugd te laten kennismaken met golf, zijn verschillende clinics ontwikkeld van een uur. Voornaamste doelen zijn veiligheid en plezier. Er wordt gebruik gemaakt van SNAG materialen (info

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2016 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.5 van 21 oktober 2014) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.5 van 21 oktober 2014) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2018 PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 Versie 1.0.2 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de derde keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2015 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015)

Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek. (v1.7 van 30 juni 2015) Golfclub De Wijnvelden STAPPENPLAN Draaiboek (v1.7 van 30 juni 2015) Wat is het 'VVG stappenplan' en waartoe dient het Onderzoek door het VVG heeft aangetoond dat slechts de helft van alle golf-starters

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Leuk, Leuker, Bridge!

Leuk, Leuker, Bridge! Leuk, Leuker, Bridge! 01 Wat is een slag? Vooraf: In deze eerste les staat veel nieuws. In les 2 helemaal niet! Daardoor kun je in les 2 al je creativiteit werpen op de regels van deze eerste les! Bridge

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen.

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen. 16 april Het was een lekkere frisse golfdag. Zo n dag van een extra jasje aan of uit. In het zonnetje en een beetje luwte was het aangenaam vertoeven, maar op de ruimte moest je niet zijn. Qua temperatuur

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas).

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 302 week 17 2013. Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 302 week 17 2013 Herstel Hans (door Nico Grubben) Afgelopen dinsdag brachten Eddy en ik een bezoek aan Hans in Horst (aan de Maas). Hans zat nog in een rolstoel, maar op de brug

Nadere informatie

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst.

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst. september 2013 #7 Hoe heurt het eigenlijk Buggy s maken deel uit van het moderne spel. Tassen en andere producten worden speciaal voor buggy s ontworpen en op de meeste banen zijn ze beschikbaar. Buggy-etiquette

Nadere informatie

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY

QL GLENMORANGIE CHAMPIONS TROPHY Toernooireglement QL Glenmorangie Champions Trophy Kampioenschap voor strokeplay-clubkampioenen 1. Toernooi formaat a. Het Kampioenschap wordt gespeeld over 18 holes. De spelvorm is bruto strokeplay. Er

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames,

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames, Damesdag Dinsdag 12 juni 2012 Lieve Dames, Hieronder het resultaat van onze (3 x overgenomen) foto maarrr uiteindelijk is het ons toch gelukt haha. Prachtig plaatje, zon, blauwe lucht en allemaal lachende

Nadere informatie

Volg ons op: Zesdaagse. voor Beginners

Volg ons op:   Zesdaagse. voor Beginners M A N A G E M E N T AHOY - Rotterdam Volg ons op: 5-10 JANUARI 2012 www.zesdaagserotterdam.nl Hoe werkt een? Een aantal bezoekers aan de zal voor het eerst kennismaken met dit fenomeen. Voor hen leggen

Nadere informatie